Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Kön
Kille
Landskap
Småland

Senaste novellerna

15/10 kl. 07:58
Fader, jag har syndat.
4/10 kl. 17:03
Likt en sovande Törnrosa
4/10 kl. 17:03
Sir Tim
30/7 kl. 11:16
Att hålla stånd
25/6 kl. 10:41
Date Night 2 - Girls just wanna ....
15/4 kl. 08:42
Date Night 1 - Fifty something ...
7/2 kl. 11:54
En kvinna i nöd
31/1 kl. 10:12
Netflix n´Chill
24/1 kl. 17:00
Vikten av en snygg häck
19/1 kl. 08:10
Ett skott i Paradisbusken
Visa fler noveller

RuterEss Offline(Offline)

Man 50+.

Lyckligt gift - med villa, Volvo, vovve och ... ska vi ta ett "v" till ... vanilj.

Nyfiken - både på vad andra gör/fantiserar om och vad jag själv skulle kunna tänkas göra.

Skriver - för att få utlopp för dessa mina fantasier. Novellerna är ibland korta, ibland långa. Serier? Hmmm. Den längsta är i sex delar och det tyckte jag själv var i längsta laget. Försöker hålla mig till max tre.

Inspiration - hittar jag runt omkring mig. Om våra vägar korsas kan det bli Du nästa gång ;-D

Kontakt - gillas. Kommentarer, hejarop, konstruktiv kritik ... eller varför inte ett "snack", om både högt och riktigt lågt, över "staketet" här i gästboken.


Puss i ljumsken ;-* R

Gästbok

Rex

Gillade hela konceptet med hologram som kan fysiskt beröra oss. Intressant vändning med Darius tidigare förhållande. Var han skapa som ev ”kopia” av sitt tidigare fysiska jag eller skapade han om sig själv? Är det brukligt att använda versaler för att markera volym/ton. Jag får läsa vidare. Tack.

5/10 kl. 09:20

Hustomten

Ja det var inte meningen att vara för teknisk - var rätt inne i felsökningen så det blev ofiltrerat.
Korta, enkla versionen av min lösning: gå in på telefonens inställningar, sök rätt på appar och Chrome och välj "rensa data" eller vad det heter. Min ansats var att lösa problemet genom att starta sagda app och göra åtgärden inne i den. Det funkade inte.

5/10 kl. 07:43

Hustomten

Jag testade rätt utförligt nu - det är något skumt med just Chrome Android tycker jag. Oavsett hur jag gör inne i den appen för att rensa så kvarstår problemet.
Men när jag istället valde att rensa hela androidappens cache (dvs inte sidcache inne i chrome utan via settings i android) - DÅ funkade det.

Så prova det du med. De ändringar jag gjorde för att visa debutanter är rätt små och problemet visade sig pga uppdaterad css. Vilket automatiskt löser sig med datorsurfande. Och om inte kan man göra en hard reload. Men mobilversionerna (eller åtminstone Chrome) verkar funka annorlunda. Rensning inne i appen har inte den effekt man kan förvänta sig. Irriterande!

Tack för att du testade och om du testar sista tipset här, återkoppla gärna om det löste för dig med!

4/10 kl. 20:44

Hustomten

Hmm. På min dator fungerar "force reload" i åtminstone de två webbläsare jag testade.
På Chrome Android fungerar inte något jag testat i termer av att nollställa lagrad information. Däremot ser det rätt ut om man väljer incognitoläge.

Ska kika lite på vad jag kan göra på serversidan för att tvinga fram rätt utseende för alla besökare - oavsett hur man surfar in. Återigen, tack för heads up och kul att du tycker om nya funktionen!

4/10 kl. 17:02

Hustomten

Tack för att du uppmärksammar! Jag har noterat det själv och tror det är så enkelt som att webbläsarna lagrar information. Lösningen är sk Hard refresh. Har verifierat det på dator men ej mobil. Tekniskt: Man behöver helt enkelt ladda om sidan så att CSS läses in från servern istället för från cachen. Ska testa på min mobil, men gissningsvis är sättet man gör det på beroende av vilken webbläsare och mobil. Återkommer!

4/10 kl. 16:11

Skriv i gästboken