Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Kön
Kille
Ålder
46 år
Landskap
Dalarna

Senaste novellerna

9/12, 2022 kl. 20:36
Tårar, lycka och en start på livet.
10/5, 2022 kl. 19:56
Fixarn får nytt hus och Anne flyttar in.
8/5, 2022 kl. 02:40
Kärlek, prästjävel och en ny upplevelse!
26/3, 2022 kl. 11:23
En ny början!
21/3, 2022 kl. 13:03
En Utmaning. Riktad till mina 3 favoriter.

lordcom Offline(Offline)

En småtokig Dalmas som gillar att läsa. Övriga hobbys är att lyssna på musik, laga mat, motorcyklar, bilar & ibland spela på gitarren/basen eller ett piano (om det finns ett i närheten). Jag har en tendens att börja sjunga ibland också (även om jag kanske inte borde).

Jag gick i flera år med en massa historier snurrande i min skalle, både färdiga & i ide form.
Sen fick jag reda på att Sammet led utav någon form utav blockad & inte kunde komma på något. Så jag skickade en ide till honom & fick samtidigt en tanke i huvudet. Varför inte lägga upp en utmaning på Bubblan i form utav intro & 1 första kapitel för en historia.

Så jag gjorde det. Vilket gav mig en lust att skriva själv. Så medans jag väntade på publicering utav det, så började jag skriva på en ny historia & väntar nu på en publicering utav den & ja, jag kommer att vara exklusiv på Bubblan. Mina historier kommer att vara långa & sexet är inte det som är huvudstoryn, utan min skalle rullar på & jag behöver lära mig att sortera & redigera mina historier.

Vilket gör att jag ber er att ha överseende med mig. Jag har rätt så nyligen börjat att skriva & kan egentligen ingenting om hur det går till. Det enda jag vet är att jag har många ideer, halvfärdiga & färdiga historier i mitt huvud & nu börjar jag få ur mig dem & det är ni på Bubblan som får lida för det. ;-)

Jag är en motornörd, ett musikfreak, gourmand, konstälskare, djurälskare & litteratur fantast. Så det kommer nog att märkas i alla mina historier. Sen har jag haft överlevnad, skytte (både med skjutvapen & pilbåge) som intresse samt olika kampsporter. Så beroende på vilken typ utav historia jag skriver, så kommer nog både nuvarande & tidigare intressen att trilla in. Ja min nuvarande huvudhobby är datorer, nätverk, servrar & säkerhet, så även den hobbyn kan råka trilla in ibland.

Jag bara hoppas att det jag skriver är tillräckligt bra för att bli läst. Ingen vill bli ignorerad, inte jag eller någon annan. Men vi är alla olika & gillar olika saker, så även om det bara är ett fåtal som läser mina alster. Ja, då är jag nöjd.

Tack för en bra sida & trevlig läsning!

Gästbok

Fröken H

Ja jag har sett det och jag blir såååå frustrerad. Jag har kontaktat de som skapat sidan och bett om hjälp.. I vanliga fall kan jag 'kasta ut' användare, men dessa kan jag inte röra av någon anledning.. ska göra allt jag kan för att få till det.. KRAM i natten
/ H

21/12, 2011 kl. 00:08

Blyerts

Lordcom!

Nja, lite skrivkramp är väl det men mest att jag måste ägna mig åt lita andra saker ett tag. Men jag återkommer snart, men med vad vet jag inte.
Jag får väl se vad som kan dyka upp!

3/12, 2011 kl. 15:52

Skriv i gästboken