Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

29/4 kl. 15:12, av Sexgurkan

Lagom är bäst

Kan den bli för stor?

Kläderna hade snabbt åkt av efter middagen hemma. Jag tror det bidrog att vi båda känt oss kåta hela dagen på var sitt håll, något som vi bekänt för varandra redan vid förrätten. Och sådana middagar brukar bli ganska korta för oss, vi kan liksom inte vänta på att smaka på varandra istället. Därför låg vi nu i dubbelsängen, mage mot mage, jag ovanpå. Fast det jag såg var inte min pojkvän Markus ansikte, förstås. Det finns annat man ser när man ligger i 69:a.

Trots att belysningen var dimmad nästan helt gick det inte att ta miste på den välkända siluetten av hans kuk, styv och pekande rakt mot mig. Ollonet syntes, förhuden åker av till hälften så fort Markus får stånd. Rödlila, svällande och färdigt att fuktas med min saliv. Det var Markus som fått välja ställning den här gången och han hade, som vanligt, velat börja med oralsex. Och inte mig emot, hans tunga gör underverk med min mus.

“Du har en sån fantastisk teknik”, brukar han säga. “Och jag gillar så att få spruta i din mun”. Så det får han, när han vill. Han gör sitt bästa för att tillfredställa mig, så då äter jag kuk när han vill, djupt, länge, ända tills han rycker till och sprutar vita strålar i min mun. Det han säger när det går för honom och när jag fortsätter suga, ända tills han slaknar, gör att jag vet hur mycket han gillar det.

Jag kände hans tunga mot mitt underliv. Hur han sakta började slicka över blygdbenet på väg mot blygdläpparna. Jag rös till. Sen letade sig tungan in mellan blygdläpparna Markus började gnugga tungspetsen mot min lilla ärta.

"Mmm, Markus!", stönade jag och blundade. "Du vet inte hur skönt det är att bli tungknullad! Fan, du är den bäste kille jag vet – med den skönaste tungan!"

Som svar tryckte han lite hårdare med tungan och jag började bli alldeles groggy av kåtrus. Jag gled fram någon centimeter till och lät hans ollon glida in mellan mina läppar. Jag slickade över ollonet med tungan och knep med läpparna just under ollonet. Markus stönade till som svar och jag log i mörkret, så gott man nu kan det när man har munnen full av kuk. Markus smakade salt och varmt och passade bra i min mun. Han har en helt lagom kuk, varken för liten eller för stor. Ganska annorlunda än den förra killen jag hade sex med, nästan ett halvår tidigare. Jag rös ofrivilligt till när jag tänkte tillbaka på det.

 

* * * * *

 

Det hela hade börjat på krogen en kväll i mars. Den kvällen hade jag gått ut med en gammal killpolare som jag haft ända sedan högstadiet. Tre års plågor i skolan och det faktum att vi bodde nära varandra hade varit nog för att svetsa oss samman. Jag och Anders, som han heter, hade riktigt kul, dansade och drack ganska mycket. Och sen, frampå småtimmarna, hade vi såklart kommit in i rusets senare faser och blivit djupa, sedan hysteriskt fnittriga och sedan yr-trötta. Då hade vi kommit in på sex som samtalsämne. Anders höll just på att berätta om någon tjej han haft och hennes knepiga böjelse när han plötsligt avbröt sig och sa:

"Du, Kattis, hur är det nu: Varje gång vi snackar sex och vad vi varit med om säger du att alla killar du raggat upp haft ganska liten kuk. Men du kan väl inte mena att alla du varit med haft för liten?"

"Tja, jo, sa jag. Jag har faktiskt alltid kunnat tänka mig en större och grövre än jag fått, svarade jag lite kaxigt. Min lilla mus är alltid hungrig på mer, förstår du."

"Hur stor har den största varit då?" frågade Anders och såg tvivlande ut.

"Typ så här, sa jag och visade med händerna. Jag har nog aldrig fått mer än 18-19 centimeter. Det är precis som med bananer i affären, de kan vara raka eller böjda och små eller lite större, men riktigt stora bananer finns inte."

"Skum liknelse, sa Anders. Sen flinade han och sa: Du får väl ta två i taget då."

"Inte min grej. Jag är så nöjd bara Chiquita kunde leverera en riktigt stor istället", sa jag och höjde menande på ögonbrynen.

Sen flöt samtalet vidare och jag tänkte inte mer på vad vi sagt då.

 

* * * * *

 

Ett par veckor senare sågs vi ute igen. Den här gången var det inte planerat utan vi träffades ute på stan. Vi var båda ute med arbetskamraterna och gjorde svängen genom centrum samtidigt. Eftersom jag och Anders kände varandra blev det så att vi slog ihop grupperna och gick tillsammans till en nattklubb med bra musik och ganska billiga drinkar.

Efter ett par timmar på stället hade vi förlorat vätska på dansgolvet och ersatt den med sprit i baren. Anders hade presenterat mig för alla sina arbetskamrater och jag tyckte en eller två av dem verkade ganska trevliga. Så nu satt jag och diskuterade med en av dem, Kalle, som var från Göteborg. Han var kul att snacka med och spriten gjorde också att jag höll låda om det mesta.

Just då byttes musiken till några lugnare låtar och Anders strök förbi med en tjej jag aldrig sett förut.

"Läget, Kattis? Jag ser att du är intresserad av Kalle."

Jag blev lite förlägen och tittade snabbt ned, men kikade sen på Kalle. Han log mot mig.

"Hmm, kanske det, svarade jag."

"Kalle, Kattis är tjejen jag pratade om tidigare i veckan. Och Kattis, visste du att han jobbar på bananbåt?" sa Anders, men han inte säga mer eftersom hans tjej drog honom vidare mot dansgolvet.

"Va? Det har du inte berättat", sa jag till Kalle.

"Äh, bry dig inte om honom, han svamlar bara", svarade Kalle. "Kom så dansar vi", sa han sen och ställde sig upp.

Sen dansade Kalle tryckare med mig typ hur många låtar som helst och vi började också hångla lite på discogolvet. Han kysste bra, jag blev våt och ganska pilsk och bulan i hans byxa sa mig att han också blev det. Till slut frågade jag honom om vi inte kunde det här nu och istället skulle gå till hans hotell. Såklart ville han det.

 

* * * * *

 

En halvtimme senare kom vi in i hans hotellrum och slängde av oss ytterkläderna. Vi möttes i en kyss. Sedan blev det fler och djupare kyssar. Hans händer hamnade på mina bröst och jag tryckte mig mot hans skrev.

"Lite svettigt på dansgolvet, sa Kalle lite anfådd mellan ett par av kyssarna. Ska vi ta en dusch?"

Det var en bra idé, tyckte jag såklart. Lite badrumssex säger man ju inte nej till. Han tog min hand och ledde in mig i badrummet. Sedan tog han av mig min skjorta och sedan mina byxor. Till slut stod jag framför honom med bara mina små trosor på mig. Jag drog sakta ned dem själv, tittade utmanande på honom och sedan ned på mig själv. Jag smekte mig försiktigt över blygdläpparna och sa:

"Hoppas du gillar en rakad mus. Jag tycker det är extra skönt att vara slät om det kommer någon och hälsar på här... En tunga först och sedan en kuk, kanske..."

"Hehe. Det kan vi kanske ordna, sa Kalle och log brett. In med dig i duschen nu!"

Jag gick in i duschen och satte på vattnet medan han tog av sig sina kläder. Jag hade precis fått till lagom värme när jag hörde att han öppnade glasdörren och steg in. Jag vände mig om under duschstrålen.

"Du har ju fått se mig naken, Kalle, så det är inte mer än rätt att jag..."

Jag avbröt mig och stod som förstenad. Jag stirrade ner mellan Kalles ben och kunde knappt förstå vad jag såg. Mellan benen på honom hängde en större kuk än jag någonsin sett, ens på bild. Kalle själv var stor och muskulös, men det som stack ut från mitten av honom var oproportionerligt stort. Grövre än min underarm!

"Tappade du rösten?" sa Kalle och flinade.

"...Nä, det är bara... Shit vad stor den är..."

"Jag brukar få den kommentaren", sa han och log.

Kalle ställde sig nära mig och slog armarna om mig. Jag kände hans kropp mot min och den enorma kuken tryckte mot min mage. Jag rös till. Kan den vara så stor? Får den plats??? Han kramade mig, började kyssa mig, strök mig över ryggen och höll händerna på min bak.

 

* * * * *

 

Sakta blev jag varmare av vattnet som strilade ned. Hans kyssar och händer gjorde att jag slappnade av lite, trots att jag hela tiden kände hans kön trycka mot min kropp. Jag började besvara kyssarna. Efter ett tag tittade han på mig och sa:

"Du har en härlig kropp, Kattis. Och en härlig mun", sa han mjukt. Sen frågade han lite mer bestämt: "Är det många pojkar som fått kyssa den?"

"Några stycken är det väl", svarade jag och log.

"Jag är säker på att de alla gillade dina läppar och tunga, både när du kysste dem och när du sög deras kukar. För det gjorde du väl?"

Jag rodnade. Jag är inte pryd, men frågan kom så oväntat och det kändes helt plötsligt som om Kalle tyckte att jag inte borde ha gjort det han frågade om.

"Eeeh, jo", sa jag.

"Va?" frågade han.

"Jo, jag... sög deras... kukar..."

"Då tycker jag att du ska suga kuk nu!" sa han.

Jag ryckte till. Min blick föll på hans kön som nu var halvstyvt, jag tittade snabbt bort igen. Den? Fick den överhuvud taget plats i en mun? Jag kände att jag var alldeles röd i ansiktet och började stamma fram något svar men han avbröt mig. Han lät lite giftig när han sa:

"Du har ju pratat om att du alltid fått för litet tidigare. Nu har du äntligen hittat rätt storlek i fruktdisken. Eller var det bara bimbo-snack från din sida?"

Det tog ett par sekunder innan jag kopplade vad han sa. Sedan fattade jag! Han hade pratat med min kompis Anders som berättat allt jag sagt om mina ragg och hur de varit dåligt utrustade, om att jag ville ha stora bananer. Det var därför Anders hade sagt det där om att Kalle jobbat på bananbåt tidigare under kvällen. Helt plötsligt kände jag mig jättelöjlig!

Kalle tog min tystnad som att jag bestämt mig och tryckte mjukt men bestämt ned mig på knä. Nu satt jag med ansiktet en liten bit från hans kuk som stod ut från hans kropp. Vad skulle jag göra? Vad mer hade Anders berättat att jag sagt? Och varför kändes det som att jag nu hade något att bevisa för Kalle? Jag hörde igen vad han hade sagt: “bimbo-snack”... från en blåst tjej tycker han, tänkte jag.

Sakta, tveksamt, rörde jag med handen vid hans kuk. Den var enorm. Jag klämde lite på den och den blev helt styv och pekade snett uppåt. Jag insåg att en hand inte ens räckte till för att få grepp om den!

"Såja. Det går ju bra. Nu ska du runka den sakta med båda händerna."

Jag kände mig helt avtrubbad och hörde hans röst lite på avstånd. Situationen kändes helt overklig, som en knäpp dröm, en porrfilm blandad med mina hemliga önskningar och min stora skräck på samma gång. Jag var utsatt, kåt, pirrig, avslöjad, styrd – allt på samma gång.

 

* * * * *

 

Jag började sakta runka kuken. Jag får säga att det var alkoholen som gjorde att jag lydde hans bestämda röst. Det och känslan av overklighet. Ungefär som när man drömmer och det mesta är vanligt i drömmen, förutom något som är helt annorlunda. Just nu var det Kalles kön som var annolunda. Grymt annorlunda.

Mina händer gled upp och ned för kuken, en hand på var sida. Nu var han helt styv och började stöna lågt av min behandling.

"Himmel, sa jag tyst, den är ju större... och grövre... än en ölburk!"

Jag kände hans könsdoft och blev plötsligt modigare. Hamnar man i en sådan här situation måste man ändå testa. Jag böjde mig fram och kysste sakta ollonet. Det var som ett jätteplommon. Han stönade mer och sa:

"Mmm, härligt, Katarina! Få se hur mycket kuk din mun klarar nu då."

Sen tog han tag i mitt hår och förde ollonet mot mina läppar, inte hårt, men det var ju ingen tvekan om vad han ville. Jag öppnade munnen och ollonet gled in en bit. Sen tog det stopp.

"Gapa mer då", sa han. "Du klarar det!"

Jag kände tvärtom att jag inte alls klarade mer, men försökte ändå gapa lite till. Han tryckte in lite till och jag ryggade bakåt. Det kändes ungefär som att försöka få in ett helt äpple i munnen på en gång. Jag backade mer och sa:

"Nä, vänta. Det går inte. Du är för stor..."

"Okej, jag förstår", svarade han men såg besviken ut. "Det är lugnt... du är inte ensam om att inte kunna suga mig."

"Ååå, snälla du, förlåt, men den är helt enkelt för stor..."

Jag tittade på hans besvikna ansikte några ögonblick och flyttade mig sedan närmare hans kuk igen.

"Kanske tycker du om det här?" sa jag och började sakta runka honom med båda händerna.

Han tog ett djupt andetag och nickade litet.

Jag fortsatte låta mina händer glida upp och ned längs med hans grova lem. Varje gång mina händer nådde roten var förhuden tillbakadragen och hans stora ollon helt frilagt. Han var fuktig framme på spetsen. Jag tittade upp och såg att han tittade intensivt på vad jag gjorde. Killar i allmänhet brukar tycka om att se på när tjejer gör jobbet, har jag märkt. Kalle verkade särskilt intresserad.

Jag log upp mot honom och satte en lång kyss mot spetsen av hans kuk. Den skulle aldrig få plats inne i munnen, men en tunga och läppar kan ju hjälpa till i alla fall tänkte jag.

Min saliv och hans försats gjorde det hela ganska blött. Jag gjorde ett bra jobb och när jag tillslut började smeka intensivt med händerna och tungan stönade han att han skulle komma. Jag tittade honom i ögonen, smekte hans pung och stora kuk, gapade stort och lät honom spruta i min mun. Lite valuta skulle han ju ha eftersom han inte fick plats inne i munnen. Det blev väldigt mycket sperma i min mun och i ansiktet. Jag svalde allt.

 

* * * * *

 

Det tog en stund för honom att hämta sig. Han sa skrattande att det var en härlig icke-avsugning och att det fortfarande flimrade för ögonen på honom. Jag log, det var nog sant, eftersom han var lite ostadig på benen när han lyfte upp mig och bar mig ut från badrummet till sovrummet.

"Du, sa Kalle, jag är ganska duktig med min mun också. Får jag visa?"

"Såklart", sa jag och log stort där jag låg i hans starka armar.

Han lade ned mig på sängen och satte sig bredvid, började kyssa mina ben, från fötterna och uppåt. Utan att ha för bråttom passerade han knäna, kysste vidare över låren och nådde fram till mitt kön. Då flyttade han sig från sidan av sängen ned till fotändan, tog tag i mina vrister och särade på mina ben. Mina blygdläppar särades också, såklart, och han skulle inte ha något problem att se alla mina intima delar som nu var ordentligt fuktiga.

"Du är vacker, Katarina!"

Jag skrattade nästan till, eftersom hans ögon inte mötte mina utan var fixerade mellan mina ben. Det var troligare att han tänkte “jag blir grymt kåt av att se din uppspärrade fitta som jag nu tänker slicka” – men allright, komplimangen satt inte helt fel ändå.

Han böjde sig fram, kysste oändligt sakta i jumsken, närmare och närmare. Sedan kom det en kyss rakt mellan mina blydläppar. Jag rös till av glädje.

Han slickade som en gud, visade det sig! Min kittlare, mina blygdläppar och hela mitt kön fick en underbar omgång av beröring och tungknullande. När jag mycket snabbt kom skrek jag rakt ut och skakade okontrollerat också en lång stund efter själva orgasmen klingat av. Och under hela tiden fortsatte Kalle att göra det bästa för mig.

En lång stund senare kom jag till sans igen. Jag låg på sidan och Kalle låg i skedställning bakom mig. Jag var inte säker på att han var vaken, så jag frågade lite tyst:

"Sover du, mästerslickare?"

Han skrattade och gav mig en kram.

"Nädå, jag ligger bara och njuter av att känna värmen från din kropp. Och smaken av dig i min mun."

Jag skrattade också och vi låg ett tag och småpratade. Om sex nästan hela tiden, såklart. Jag kände snart mot min bak att han blev hård igen. Grymt grovt hård. Jag hade helt glömt “ölburken” under tiden Kalle slickade mig. Nu kom den skräckblandade känslan tillbaka. Hur lirkar man in en sådan storlek i fittan utan smärta?

"Nu vill jag älska med dig", sa Kalle.

"Okej, sa jag... Men lova att du är försiktig."

Han lovade, såklart, och fick mig att slappna av lite genom att snällt skämta om chiquitabananer.

 

* * * * *

 

Sedan satte han sig på sängkanten och placerade mig i sitt knä, vänd åt samma håll som han var. Ett par meter framför oss fanns sovrumsgarderoberna. Skjutdörrarna hade speglar, så jag såg mig själv sittandes i knäet på Kalle.

Han böjde sig åt sidan och tog fram en tub med glidmedel. Det skulle helt klart göra det enklare, insåg jag. Han tog en stor klick i sin hand och började smörja in mitt kön. Den andra handen höll han om mitt bröst. Insmörjningen tog ett tag och blev mer en rundsmörjning som gjorde mig upphetsad. Kalle var duktig med fingrarna också, det var helt klart. Sedan smorde han in sitt eget kön som nu stod upp mellan mina ben och lade sina händer om min midja.

Han lyfte upp mig litet och satte mig på det stora ollonet. I spegeln såg det jättelikt ut när det låg mot mitt kön. Han rörde mig över ollonet och höll sedan isär mina blygdläppar ordentligt. Jag gjorde mitt bästa för att slappna av och hjälpa till, samtidigt som jag tänkte att det aldrig skulle fungera.

Plötsligt tryckte han ned mig en bit och ollonet pressades in i min fitta. Det sved till som eld och jag drog chockad efter andan.

"Lugn, ta det lugnt", sa Kalle och höll mig på plats helt stilla. "Det här gick ju bra. Du är jätteduktig på att ta emot kuken."

"Ajj. Ja, men det svider. Den är grymt stor."

"Det är ju vad du har velat ha, visst? Det här går bra, snart känns det bättre."

Vi satt stilla någon minut till och mycket riktigt, smärtan försvann. Men jag kände mig fortfarande fruktansvärt uttänjd. Längre in var inte att tänka på, tänkte jag. Kalle, däremot, tyckte uppenbarligen annorlunda eftersom han med ett fast grepp om min midja började lyfta mig uppåt och trycka mig nedåt med små, små rörelser. Varje gång han tryckte nedåt blev det ett lite kraftigare tryck.

Jag fick fullt upp med att andas djupt för att kunna klara av detta. Det sved inte längre, men hela fittan kändes som om den var utspänd till den yttersta gränsen. Ju djupare Kalle tryckte ned mig desto hårdare satt mitt underliv fast i ett skruvstäd. Det gjorde mig yr.

Jag tittade i spegeln. Synen som mötte mig var helt overklig! Där satt jag, med ett tredje ben eller en stolpe uppkörd i mig. Blygdläpparna var hårt uttänjda av den enorma kuken. Jag kände mig sprängfylld, men spegeln visade att det fortfarande var minst 15 centimeter kvar utanför.

Till slut kved jag till Kalle att det inte gick djupare, att han nu var långt uppe i magen på mig. Då började han att pumpa ut och in i mig med längre tag. Han frågade inte hur det kändes för mig först. Han hade väl lärt sig att inte göra det av sina tidigare erövringar.

Hur kändes det då egentligen? Inte ont, faktiskt. Men fullpackat, om jag säger så. Man får orgasm av en kuks smekningar inne i sig, inte av hårt tryck. Jag koncentrerade mig på att fortsätta andas när kuken var på väg ut. När den trycktes inåt var det bästa att hålla andan. Kalle, där bakom och under mig, verkade ha det desto skönare och stönade ljudligt.

"Åå, Katarina, du anar inte hur härligt det är att knulla dig. Min kuk passar perfekt i dig."

I helvete heller, tänkte jag mellan mina stötvisa andetag, men kunde inte annat göra än att följa med i den takt som hans händer tryckte ned mig. Jag bet ihop. Jag hade ju bett om det här i ett svagt ögonblick.

Plötsligt stönade han till och fick utlösning. Han glömde det jag sagt om att inte gå djupare och pressade ned mig allt vad han kunde över sin sprutande kuk. Jag skrek till och såg förfärad i spegeln hur jag sjönk ned fem, tio centimeter till. Nu hade jag en telefonstolpe grymt långt in i mig – och det var inte alls skönt.

Kalle stönade för högt för att höra mina skrik och var för koncentrerad på att spruta. Sedan slappnade hans grepp om min midja och jag gled uppåt av hans storlek. Mitt inre tog tillbaka den plats han hade tagit. Jag ploppade av kuken och föll åt sidan i sängen, fullkomligt utmattad.

"Fan, Katarina, det var ett underbart knull! Jag tror aldrig någon tjej tidigare kunnat ta emot så mycket av mig", sa Kalle och ställde sig upp. Han gick mot dörren och hans nu halvslaka kuk vajade av och an.

"Hrm", grymtade jag. Jag borde vara arg på honom som trängde för långt in, men jag var för slut och anfådd för att kunna säga något mer.

"Det här gör vi om på morgonen igen. Då kommer du att klara att ta hela hela kuken ner till roten, det är jag säker på."

Sedan gick han visslande ut i hallen och in i badrummet.

"Jag tar en dusch", hörde jag honom säga. Sedan stängde han dörren och vred på vattnet.

Tre sekunder senare var jag haltande på väg ut från hotellrummet. Kläderna tog jag på mig i korridoren, i hissen och vidare ut på gatan. Jag hade aldrig kunnat gå även om det inte var mer än fem-sex kvarter, hela mitt underliv sved för mycket, så jag ringde efter en taxi.

Kalle skulle jag aldrig ha sex med igen, det visste jag. Han kanske slickade som en gud, men jag skulle aldrig kunna vänja mig vid att bli knullad av hans kuk.

Mer än tre veckor efter den kvällen gick jag bara korta stäckor. När jag fick tag på min polare Anders kved jag om det och sa jag att jag hade blivit för evigt botad från stora bananer. Han sa skrattande att han tyckte det lät mycket bra, så alla normalhängda killar nu hade en chans.

 

* * * * * * *

 

Plötsligt kände jag strålar av sperma pumpa in i min mun. Jag insåg att jag fortfarande låg i 69:a med Markus. Tänk så tankarna kan vandra när man suger kuk. Jag var totalt oförberedd på att han skulle spruta, men sög och svalde så gott jag kunde. Jag fortsatte att suga och slicka ända till han slaknade och med en nöjd suck sa att jag är den bästa tjejen på jorden.

Jag log. Han är den bäste killen på jorden också, för han har inte en för stor kuk!

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.