Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

10/5 kl. 22:55, av Torkel

Inte en novell

Ett inlägg som kommer från mitt hjärta

Dominans

En ensam person sitter framför sin dator och porrsurfar. Inte första gången och en del av filmerna har tappat sin lockelse. När man sett ett oändligt antal kukar tryckas in ett lika stort antal fittor blir det slentrian. Man börjar söka efter nya kickar, nya bilder, saker man inte sett till leda.

Jag sitter framför min dator och letar efter upplevelser. Skulle jag vilja uppleva det jag ser? Inte allt, absolut inte allt men en del saker fastnar i fantasin. Jag tittar på gaysex mellan men. Tveksamt det verkar mest gå ut på att en man blir utnyttjad av en eller flera andra män. Transsexualitet? Intressant eftersom de män/kvinnor som visar upp sig ofta är väldigt snygga och feminina men har en kuk. Jag tror inte att det skulle skapa en önskan att stanna kvar om detta kom fram vilket en blodfylld ofta gigantisk  kuk för det mesta gör.

Lesbiskt sex är jag av naturliga skäl utesluten från. Våld och tvång känns inte heller rätt men här kommer det fram ett mellanting. Ett gråområde som kittlar. Dominans…

Att bli dominerad av en kvinna innebär inte att bli slagen eller bunden i onaturliga ställningar. Det jag sett som tänder mig är snarare en psykisk dominans. Makten över en person som till sin natur är mer subtil än en piska eller handklovar även om dessa skulle kunna vara en detalj.

När man i porrsammanhang skall visualisera dominans blir det lätt misshandel eller onödigt tvång. Det verkar som om fantasin har en stereotyp och enkelriktad bild och saknar känsla för finess.

Hur skulle jag då vilja bi dominerad? Vill jag bli dominerad är kanske den första frågan man bör ställa sig snarare än hur.

Inte en lätt fråga att svara på men jo jag tror att jag skulle kunna bli riktigt kåt av att bli dominerad eller styrd av en kvinna. Inte slagen, möjligen bunden, men inte förnedrad utan mer med varsam hand ledd in i en relation där jag är till för att tillfredsställa denna kvinnas alla nycker.

Hur gör man då detta.

Inte fan vet jag.

Men jag kan ibland fantisera om situationer där jag med mun, händer och kuk bereder sagda kvinna njutning utan att själv bli huvudpersonen. Utan att få bestämma eller ensidigt pumpa kuken in i fittan tills hon skriker. Kanske av orgasm men misstanken smyger in att det ibland sker för att slippa mer av samma sak.

Jag kan i min fantasi njuta av att ligga på rygg och se en rakad fitta in all sin prakt ovanför mitt ansikte, känna doften och uppleva en önskan att få begrava mitt ansikte i den. Att utan egen tillfredsställelse få glida med tungan längs fittan. Först lite mjukt utan och sen sakta tränga in mellan blygdläpparna för att nå det varma mjuka och blöta inre som ger både lukt och smak. Att få låta tungan smeka mellangården och bakom det en försiktig flört med anusringen, inte direkt penetrera men ändå hinta möjligheten. Känna hur mitt ansikte blir genomblött av fittsaft och hur smaken fyller min mun. Har jag sen tur blir det en orgasm med squirt så jag får smaka dessa safter också.

När jag kommit så här långt i min fantasi har jag antagligen redan haft min utlösning men det hindrar inte från att minnet, doften och smaken hänger kvar. Blir jag tvingad till detta? Nej absolut inte men en mild form av dominans ligger inbäddad i denna njutning.

Det finn säkert fler exempel på en mild form av dominans som skulle kunna skapa samma känsla så känns detta intressant ge egna exempel. Men fundera på om det är skillnad mellan att dominera och att tvinga, för det tycker jag.

 

Torkel

2 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

Torkel

Trofast:
Jag tror att den dominans jag tänker på går lite utanför ett vanligt äktenskap men det finns naturligtvis lika många varianter på äktenskap som det finns äktenskap. En annan fundering inom detta ämne är att man kan förslava en person. Har hänt och är, tycker jag, ytterst tveksamt. Men min fundering gäller om man kan skapa motsatsen dvs. få någon "normal" att vilja dominera. Kan jag medvetet förändra en person så att den vill dominera. Jag har inget svar men tanken kittlar mycket mer än motsatsen, att göra en person till slav.

16/5 kl. 22:45

#3

Trofast

Mycket intressant. Men om den ena parten är den drivand, är det då dominans? Kvinnan är kanske den mest påhittiga och vill göra mer eller mindre tokiga saker som mannen kanske med tvekan går med på, men han älskar henne så då får han stå ut! Att vara underdånig leder per automatik till att bli dominerad. Detta kan ju ske med helt fredliga medel och jag tror att det faktiskt mer eller mindre gäller i många äktenskap.

12/5 kl. 12:18

#2

Torkel

Roligt med kommentarer, nyfiken på om det finne mer och fler som tänker/känner likadant.

11/5 kl. 16:21

#1

MalmöLars

Bra dkrivet

11/5 kl. 11:17