Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • LÖRDAGSGODIS

7/8, 2011 kl. 15:56, av Ellen-Karin

Livet går vidare

Del 2 av 4 i serien Harry Potter-fanfic

”Varför bjöd du hit mig?” frågade Bill.
”Varför kom du hit?” frågade Teddy utmanande utan att besvara Bills fråga.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

12 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#12

Ellen-Karin

Jag väljer att sätta stopp i debatten här! Ni får gärna fortsätta att kommentera min novell och mitt skrivande, men andra diskussioner passar bättre i andra forum. Jag kommer i fortsättningen radera kommentarer som jag anser stötande.

22/8, 2011 kl. 22:44

#11

ars amandi

Kommentaren raderad av artikelförfattaren.

22/8, 2011 kl. 21:00

#10

Mrs_Robinson


Och?

Passet, om du är trygg i din sexualitet så har du inget att frukta. Homofobi tyder på annat.

14/8, 2011 kl. 13:06

#9

Ellen-Karin

Passet, det finns 1015 noveller på Bubblan och av dessa innehåller 88 (åttioåtta) sex mellan två män, det är mindre än 10 %. Jag tycker inte att det kvalificerar Bubblan till att vara ett "bögforum" och du borde kunna gott om andra noveller som inte provocerar dig, precis som Mrs_Robinson påpekar går det redan innan du börjar läsa att se vilken kategori novellen tillhör och det är ingen som tvingar dig att läsa någonting du inte vill. Så snälla, stanna borta från mina noveller (och alla andra som handlar om sådant du inte gillar) och låt mig få skriva i fred för de som uppskattar det jag skriver. För även om det kommer som en överraskning till dig så finns det många som gör det, alla är inte lika inskränkta som du. Jag får väl annars passa på att tacka för den inlindade komplimangen, men jag måste faktiskt erkänna att jag hellre är utan.

Till Blyerts vill jag ge en stor puss och säga att jag ser fram emot att läsa den novellen! ;-)
Och Mrs_Robinson får en puss du med som tack för stödet. (För ja, jag tar det lite personligt eftersom kommentaren kom på en av mina noveller och alla vet att jag är en av få som skriver om killar som har sex med killar. Och är det inte lite synd om mig som inte har fler sådana noveller att läsa?)

13/8, 2011 kl. 22:59

#8

Mrs_Robinson

Heja Blyerts du är "assgrym" :D
För mig är det du skrivit likt Strindberg citatet: ”Passa dig din djävul, vi ses i min nästa pjäs!” Sitter klockrent.
Till dig Passet säger jag bara att du kan tydligt och klart se vad novellen handlar om. Om ämnet inte tilltalar varför då utsätter du dig själv för det? Varför koncentrera sig på det negativa i livet? Varför låta rädslan för det annorlunda styra ditt liv? Varför vara liten? Varför döma?
Livet med sina variationer är värt att uppleva. Att känna sina begränsningar är en viktig sak. Tolerans för andra kan läras kära Passet. Hoppas du vågar den vägen vandra då det kräver mod.

13/8, 2011 kl. 19:33

#7

Blyerts

Passet!

Om du inte trivs i ”Bubblan” vad i herrans namn gör du här då?

Tanken på att skriva en ”Bögnovell” har aldrig fallit mej in, men jag är beredd att tänka om när det gäller den saken
Blotta tanken på att det skulle reta dej är mer än lockande. Jag skulle kunna tänka mej en riktig djävla brottarnovell, med kuksugning, rövknullning och gärna lite enkönad otrohet som extra mos grädden.
Otrohet vet jag att du inte gillar och bara det sporrar till en extra slafsig utvikning åt det hållet.

Vid närmare eftertanke tror jag att jag kan tänka mej att i novellen ha en bifigur som lider av långt blodtryck. Så lågt att var gång han får stånd så svimmar han. Det blir liksom inget av för den stackarn mer än prat om hur det borde ha varit.
Den figuren kan jag tänka mej kalla ”Passet”.

Hälsar

Blyerts

13/8, 2011 kl. 18:42

#6

Jenita

Ett stort grattis till 150 noveller!! Håller helt med Blyerts om kombinationen snabb och bra!

11/8, 2011 kl. 00:05

#5

Ellen-Karin

Tja, längesen och längesen, det är ju en definitionsfråga, det är faktiskt nästan ett år sedan. Men det är klart 50 noveller på mindre än ett år är väl inte helt illa pinkat, speciellt inte eftersom en del av dem är ganska långa. Jag har nog ett ganska bra sammanlagt ordantal!
Jag gillar att skriva, men ibland kan det vara en plåga också med alla de där orden som bara vill ut. Det finns ju annat som måste hinnas med också och det kan vara svårt när jag bara kan tänka novell-intriger!
Tack Blyerts!

10/8, 2011 kl. 20:20

#4

Blyerts

Det var ju inte längesedan du publicerade din hundrade novell!
Och nu 150!
Du har en produktivitet som jag avundas dej!
Kombinationen fort och bra är sällsynt, men på något sätt får du till det också!

Blyerts

9/8, 2011 kl. 14:29

#3

Ellen-Karin

Japp, nr 150! Jag hade tänkt mig något stort tillkännagivande, men lyckades glömma bort det helt. Hoppas att du hittar något spännande på AO3! Om du gillar House och Glee (och föredrar slash framför het) kan jag tipsa om åtminstone ett par.

9/8, 2011 kl. 13:26

Läs in fler