Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

1/10, 2011 kl. 20:57, av AnneLisen

I min mans hemby

En festkväll i min mans hemby slutar med att jag gör något som jag inte borde.

Det var trubadurkväll på den lilla byns lokala pizzeria och som jag förstod det min mans före detta stamställe på den tiden han bodde hemma. Det var inte första gången han var ute och festade med gamla kompisar när vi var på besök hos hans föräldrar, men det var första gången jag följde med. De tidigare gångerna hade jag bara fått ta hand om resterna av honom dagen efter då han oftast var ett vrak. Jag visste inte varför han alltid skulle bli så där förbannat full, men det var väl antagligen ett sätt att släppa loss som i unga dagar. Hemma var han sällan, eller aldrig, så där full. Jag hoppades att det skulle bli skillnad den här gången då jag var med i alla fall.

 

Jag kände mig tyvärr inte så hemma i sällskapet, varken klädmässigt eller attitydmässigt. De flesta tjejerna var klädda i något som inte ens mina vänner skulle ta på sig till vardags, och de som gjort ett tappert försök att klä upp sig såg antingen slampiga ut eller allmänt felklädda. Killarna generellt höll en något högre klass, men även där fanns många bottennapp.

 

Det var svårt att hänga med i snacket, inte bara för att jag inte var med i gänget, utan även för att jag snabbt upptäckte att det man intresserade sig för där inte så ofta sammanföll med mina intressen. Jag gjorde ändå det bästa av situationen och försökte ignorera mina fördomar om lantisar. Drack en del för att kunna släppa loss och kämpade för att komma in i samtalen. Min man lämnade mig tyvärr helt vind för våg, och stod mest i baren med några gamla kompisar. De gånger jag kom fram och pratade med honom så verkade han mest vilja visa upp mig som en trofé. Han blev dessutom allt fullare och jag insåg till sist att det skulle sluta som vanligt.

 

I den stilen flöt kvällen på och jag lyckades ändå att ha det ganska roligt, Ett skrikande förslag om efterfest kom upp och min man svamlade fram ett uppmanade att hänga med. När sedan några tjejer snackade om att rocka loss till lite mer modern discomusik istället för de tråkiga trubadurlåtarna så lät jag mig övertalas.

 

En ganska rymlig marklägenhet blev plötsligt trång av massor med folk. Spritflaskor drogs fram, backar med öl fanns plötsligt överallt. Min man gjorde sitt bästa för att öka på sin fylla, som om han skulle behöva det. Jag fick i alla fall äntligen höra lite bra dansmusik och jag tog mig nöjt upp på det lilla provisoriska dansgolvet som bildats i vardagsrummets mitt.

 

Först var vi bara tjejer där, men efter en stund kom ett par killar också upp, mer eller mindre uppsläpade av tjejerna.

Plötsligt såg jag honom. Den där välbekanta sugande känslan i magen slog till. Min blick for snabbt och bedömande över hans kropp. Sedan mötte min blick hans och jag fastnade där i en stund som var lite för lång. Lätt generat vände jag bort blicken och gick, så behärskat och lugnt som möjligt, ut ur rummet och gick på toaletten. Mitt hjärta bankade nervöst.

’Skärp dig, för fan’, tänkte jag för mig själv. Sedan ’Men vilka ögon han hade. Och så snygg han var. Han måste vara en del år yngre än mig. Hans kropp såg också den… NEJ! Lägg av nu, Anne!’, röt jag åt mig själv Jag såg på mig själv i spegeln som för att understryka min order till mig själv att lägga av.

 

En stund senare stod jag i alla fall där på dansgolvet som dragen till en magnet. Vi dansade en stund och jag märkte flera gånger hur han tittade på mig. Även jag sneglade på honom ibland. Han dansade bra, lite så där lagom nonchalant utan att verka dryg.

 

Efter en stund gick jag och satte mig i en soffa för att släcka törsten och plötsligt hade jag honom bredvid mig i soffan.

”Hej”

”Hej, hej”, svarade jag och log.

”Vad heter du?”

”Anne”

”Mattias”, sa han och la handen på sitt bröst. ”Här känner alla alla, men jag har inte sett dig här förut. Vem är du här med?”

Jag gav honom kortversionen om vem jag var och varför jag var där och han nickade lite besviket.

”Aha, just det, synd. Förresten är det inte han som sitter och halvsover i köket?”

”Sover han? Så jävla typiskt honom!”

 

Vi fortsatte prata om allt möjligt och blev sittandes en liten stund i det skräniga rummet. Mattias visade sig vara riktigt trevlig och ganska rolig. Han fick mig att le och skratta och känna mig glad. På grund av den höga musiken så var vi tvungna att sitta tätt ihop för att höra vad den andre sa. Fnittrande och smickrad tog jag emot hans uppmärksamhet utan en tanke på att det skulle vara fel. Han var så trevlig och sexig och jag kände mig oerhört attraherad av honom. Även om jag just då aldrig skulle ha erkänt det, ens för mig själv. Men att han flörtade ogenerat med mig, det gick inte att förneka.

 

Ibland var han tvungen att sätta munnen precis vid mitt öra för att jag skulle höra. Då kände jag hans heta andedräkt mot mitt öra och doften från honom blev påtaglig. Jag rös då till av välbehag. Vid ett tillfälle, som av ren reflex, slog jag till på hans bröst när han sade något hejdlöst kul. Min hand dröjde sig dock kvar några sekunder och jag kände hans hårda, varma kropp under min hand.

 

Han hade satt armen bakom mig i soffan, så att han nästan höll om mig. Han sade något i mitt öra igen, men jag hörde inte vad han sa. Jag kände hur hans läppar nuddade vid huden precis under örat. De låg där lätt under någon sekund. Jag slöt ögonen och njöt. Vi satt alldeles stilla och tyst. Jag kände värmen från hans andedräkt mot min hals. Jag insåg plötsligt vad jag gjorde så jag ställde mig upp hastigt.

”Ska vi dansa igen?”

 

Jag väntade inte på hans svar utan ställde mig på dansgolvet igen. Jag kände hur jag rodnade och såg mig omkring för att se om någon sett vad som hade hänt, men alla verkade ha fullt upp med sitt. Plötsligt stod han där framför mig igen dansandes och såg så störande snygg ut. Vi dansade ett tag, men nu fanns det en annan spänning i blickarna mellan oss. En plötslig irritation mot min man blossade hastigt upp. Varför kunde han aldrig ge mig uppmärksamhet på fester? Varför kunde det inte vara han som dansade med mig?

 

En plötslig irritation mot min man blossade hastigt upp. Varför kunde han aldrig ge mig uppmärksamhet på fester? Varför kunde det inte vara han som dansade med mig?

Jag drogs plötsligt undan av Mattias som viskade i mitt öra:

”Vi kan väl sätta oss och snacka lite, bara du och jag?”

”Nej det är nog ingen bra idé. Min man…”

”Han har ju däckat. Kom igen nu. Vi ska ju bara snacka, det får du väl göra för din man?”

”Ja det är klart jag får. Men… ”

”Kom nu!”

Han drog med mig mot sovrummet. Jag tänkte att det kunde väl inte skada att sitta ner och prata lite med honom, så jag lät mig dras med. Han stängde dörren och låste dörren.

 

Jag satte mig på sängen och Mattias satte sig bredvid.

”Du är en väldigt vacker kvinna, Anne.”

Mina kinder rodnade av hans komplimang och det syntes att han verkligen menade det. Hans blick på mig var intensiv. Det kändes som eld på min kropp där hans blick långsamt gled över min kropp.

”Får jag ta på dig?”

”Neej, det…”

”Jag vill bara känna på din fantastiska kropp lite. Det gör väl inget?”

”Mmm, men bara lite då. Sen måste jag nog gå.”

 

Jag tänkte att det gör väl inget om han får ta på mig lite. Jag gör ju det bara för att vara snäll mot honom. Jag kunde ju se hur gärna han ville. En oskyldig smekning kan väl aldrig skada?

Hans hand hamnade på mitt lår och ilningar av välbehag for ut i mig. Handen smekte upp över mitt lår och ner igen. Den gled åter uppåt och fortsatte nu runt min midja och upp över ryggen. Fingrarna lekte sig upp längs min ryggrad och jag njöt för fullt när hans fingrar till slut rörde vid den nakna huden i min nacke. Jag rös till av välbehag, med mina ögon slutna. Hans varma hand rörde sig varsamt runt min nacke och ner över halsen.

Handens vandring fortsatte ner mot mitt ena bröst där den kupade sig och smekte mjukt. Bröstvårtorna var stenhårda och känsliga.

”Mmmm… du får inte… mmm… ta där… du…”, tvekade jag tafatt utan att göra något. 

”Du har helt fantastiska bröst, Anne”, viskade han i mitt öra.

 

Hans andedräkt var het och luktade svagt av alkohol, och återigen rös jag ofrivilligt till när hans läppar nuddade precis på det känsliga stället under örat. Samtidigt klämde han till lite hårdare om mitt ena bröst, vilket inte gjorde situationen bättre.

”Kan jag inte få känna lite mer på dem?” frågade han mjukt och bedjande. ”Jag har aldrig sett så stora och fina bröst på riktigt. Du är så sexig. Du förstår inte vad du gör med mig.”

Hans ord och det faktum att en så ung kille var så uppenbart attraherad av mig var smickrande och i mitt dimmiga tillstånd av alkoholrus och upphetsning så lät jag hans hand långsamt gled upp in under linnet. Så istället underlättade jag hans framfart genom att knäppa upp knapparna på min väst. Han ville ju faktiskt bara känna lite på dem, det kunde man ju förstå.

 

Jag blundade och njöt av hans varma smekande händer, hans varma andedräkt i nacken och hans mjuka kyssar på min hals. Långsamt sökte sig hans kyssar neråt mot min urringning. Det var så underbart skönt och jag kände mig helt uppslukad av Mattias uppmärksamhet. Hans mun nådde den mjuka rundningen där brösten börjar. Kyssarna fortsatte ner i klyftan där han mjukt körde in sitt ansikte. Han grymtade till och klämde hårt om mitt ena bröst.

 

Vi satt fortfarande på sängkanten, men mer eller mindre helt vända mot varandra med varsitt ben uppe i sängen. Till sist kunde jag inte låta bli längre. Jag var bara tvungen att känna på honom. Min hand landade på hans lår. Jag smekte uppåt längs med höften och upp över magen och bröstet. Han var vältränad och hård i kroppen. Som en magnet som dras mot stål, så drogs min hand neråt och landade på något annat hårt. Han kändes så stor och hans kuk låg inklämd som en stor korv ut åt sidan på jeansen. Jag smekte längtande över dess kontur, kände hur värmen pulserade från bulan.

”Kan jag inte bara få se dem också, Anne?”, bad han med ansiktet ner i klyftan. ”Jag måste bara få se dina underbara bröst!”

 

Okej då, han kan väl få se dem då. Det gör väl ingen skada. Att visa brösten helt är ju knappt någon skillnad mot att ha en djup urringning. Eller? Han drog upp linnet över brösten och fick snabbt upp knäppet på bh:n. Han drog upp kuporna över brösten så att de föll ut i frihet. Mattias grymtade till och kupade händerna om mina tunga bröst. Han vägde dem i händerna som för att känna deras vikt.

 

”Åhh, du gör mig så upphetsad, Anne. Du är den sexigaste tjej jag sett och du gör mig tokig.”
Hans ord hade en sådan konstig påverkan på mig. Jag smälte helt och hållet, trots att jag borde ha förstått att det bara var ord påverkade av kåthet och alkohol. Jag hade ju en man och borde inte sitta med blottade bröst framför en ung kille. Plötsligt hörde jag klingandet av ett bältesspänne och en gylf som drogs ner.

”Det är så trångt, måste öppna upp lite, annars gör det för ont”, ursäktade han sig när han öppnade jeansen.

Jag hörde mig själv flämta till när jag tittade ner och såg den stora bulan i ett par sexiga vita boxerkalsonger. Så nära nu. Bara känna lite. Jag lät ett finger glida över ytan på bulan. Jag kände hur den ryckte till av min lätta beröring.

 

”Du kan väl bara runka den lite? Snälla, det skulle vara så skönt. Jag är så kåt att det värker i den.” mumlade han, återigen med ansiktet nere vid mina bröst. Sedan sög han in en bröstvårta i munnen. Åh, de var så känsliga och upphetsningen steg ytterligare i mig.

”Nja, jag vet inte om jag borde”

”Jo, kom igen, Anne. Det är ju du som har gjort mig så här, med din sexiga kropp. Och du har låtit mig se och känna på dina bröst. Eller hur?”

Han argument var egentligen absurda, men just då verkade de vettiga. Vem var jag att  retas och hetsa upp honom så där? Jag hade ju redan gått så långt så att runka lite var väl inte så mycket värre? Det var ju inte så att jag skulle vara otrogen på riktigt.

 

Så jag stack ner en hand i kalsongerna. Värmen var påtaglig och jag kände försiktigt på den lena huden som låg spänd om den stenhårda kuken. Jag smekte den lite sådär ett tag, innan jag tog tag om den för att få fram den helt. Det var knepigt att bända fram den, men till sist, med viss hjälp av Mattias, sprätte det hårda ståndet fram. Han var verkligen stor där nere. Och hård! Jag kunde inte minnas att de kunde vara så hårda. Den tycktes nästan vibrera. Det vattnades i min mun när jag slöt min lilla hand om det grova skaftet. Han stönade till ansträngt.

”Mmm, så skönt!” sa han.

”Så härlig den ser ut”, viskade jag andäktigt och runkade honom försiktigt. Ollonet låg blottat och var blankt av försats. Den såg så god ut. Men jag fick inte. Jag skulle bara runka honom lite. Sedan måste jag gå, tänkte jag desperat. Det här håller på att gå över styr.

 

Plötsligt ställde han sig upp framför mig. Kuken pekade rakt ut framför mig, stolt svajande i takt med hans pulsslag.

”Vad gör du”, viskade jag med en blandning av skräck och förväntan. Skräck för att jag visste att jag snart inte skulle kunna stå emot länge. Förväntan för att han skulle försöka få mig över gränsen. Han tog ett steg fram. Kuken var nu endast 5 centimeter från mitt ansikte.

”Kom igen. Jag vet att du vill. Smaka lite på den. Bara lite. Jag vill bara känna dina läppar på den en gång, sen går jag. Jag lovar.”

”Okej då, men bara lite”, viskade jag hest.

 

Jag tog tag om skaftet och drog ett runktag. Sedan gjorde jag det. Tog en annan mans kuk i min mun. Mina läppar tog emot ollonet med en kyss innan jag lät det glida in i munnen. Mattias flämtade till när jag svepte med tungan över ollonet. Smaken av manligt könsorgan fyllde min mun och jag älskade det. Min kropp bubblade av upphetsning och innerst inne visste jag att det var för sent att backa. Jag började suga mjukt på ollonet samtidigt som jag runkade kring roten. Han stönade till igen och jag kände en stor droppe försats komma i min mun. Det märktes att han var nära. Jag borde sluta nu, tänkte jag, annars kommer han att spruta och jag skulle ju bara smaka lite.

 

Tanken på att han skulle komma fick mig dock inte att sluta ett dugg. Istället tände det mig ännu mer och jag började suga mer intensivt, djupare och hårdare. Jag tog tag om den stinna pungen och smekte den försiktigt, rev lite med naglarna. Det var allt som krävdes.

”Aaaahhhh, jag….umpf” stönade han till och började spruta. Som en exploderande fontän vällde den varma säden ut i min mun. Våg efter våg försökte fylla min mun med pojksperma och jag svalde för allt jag var värd. Satsen var stor, större än jag någonsin varit med om, men jag fick i mig det mesta.

 

Jag fortsatte suga ett tag efter, och lekte med den härliga kuken lite. Ståndet var fortfarande hårt, även om det inte hade det där sista lilla som innan orgasmen. Till sist kände jag mig tvungen att släppa taget. Insikten om vad jag just gjort kom över mig och jag for upp från sängen.

”Fan, också!” utbrast jag. ”Det är bäst att jag går nu.”

Mattias sjönk samtidigt ner på sängen och drog mig till sig. Hans ansikte hamnade precis vid mina bröst och självklart så kunde han inte låta bli att ta tag om ett och suga in en vårta i munnen.

”Mmm, om du vill gå så ska jag inte hindra dig”, sa han och gav den andra bröstvårtan en sugande kyss. ”Men jag är inte säker på att du egentligen vill det”

 

Jag kände samtidigt en hand glida upp längs yttersidan på ena låret, in under kjolen, förbi spetskanten på strumporna.

”Du…vänta nu… inte där… jag…”, stormen av känslor i mig gjorde mig passiv, så jag stod kvar medan hans hand sökte sig inåt längs med trosans kant. Jag hade redan gått för långt, alldeles för långt. Det fick räcka nu. Inte mer. Ändå kände jag hur min kropp, inte jag, flyttade på en fot så att benen särade lite på sig där jag stod. Hans fingrar smekte över framsidan på trosorna och beröringen kändes som elektricitet genom trosans tyg.

”Men Anne! Du är ju alldeles varm och fuktig här. Ville inte du gå?”

”Jo, jag måste gå. Får inte ahhh…” hans fingrar ökade trycket och träffade precis över mitt känsliga område och trots lagret med tyg mellan så pirrade det till ordenligt.

 

”Sluta”, viskade jag knappt hörbart i ett fåfängt försök att avsluta galenskapen. Jag måste verkligen gå nu, tänkte jag återigen. Ändå stod jag kvar som om fötterna var fastnaglade i golvet. Jag stod kvar trots att jag kände hur ännu en hand kom upp under kjolen och hjälpte till med att dra ner trosorna. Mattias mun och tunga bearbetade oavbrutet mina vid det här laget hyperkänsliga bröst.

 

Jag kan inte minnas att jag någonsin varit så upphetsad som jag var just då. Hela min kropp vibrerade av kåthet. Min kropp ville ha sex. Den behövde, nej, den krävde sex. Och den krävde den unga virila mannen framför mig. Mitt sköte skrek efter den stora styva kuken som var bara decimeter därifrån. Jag var ju gift, tanken poppade återigen upp i min skalle, som en irriterande böld. Men vart var min man då? Vart var han när jag behövde honom? Varför kunde inte han ge mig det här? Nej, han fick skylla sig själv. En kvinna måste ju få vad hon behöver. Och får hon inte det så får hon ta vad hon behöver. Fan också, tänkte jag. Jag klarar inte det här. Jag skiter i det här nu…

 

Jag knuffade till Mattias så att han föll ner på rygg. Snabbt gränslade jag honom och drog upp kjolen kring min midja. Hans lem stod rakt upp mot mitt väntande sköte när jag sänkte mig ner. Ollonet träffade mina blöta blygdläppar och en stöt gick genom min kropp. Han trängde lätt in i mig när jag sjönk ner, hela vägen, långsamt. Jag satt still ett par sekunder, kände den pulserande staken fylla upp mig helt. Han kom så långt in. Så skönt! Jag började rida och han grymtade ansträngt medan gnyende ljud hördes från mig själv.

 

Han hade händerna i ett fast tag om min midja och styrde min ritt. Jag försökte öka tempot, han höll emot. Men efter bara en liten stund så gick det inte längre. Jag kände upphetsningen bubbla upp i mig. Min kropp tog över kontrollen över mig och mina höfter började nästan våldsamt rotera och gnida mitt sköte fram och tillbaka. Orgasmen, den så efterlängtade orgasmen, rev tag i min kropp, tog över mitt medvetande och exploderade i hela min kropp. I en evighet var jag förlorad, och när jag kom tillbaks såg jag ner på Mattias. Han log.

”Skönt?”

”Mmm, underbart!”

 

Han kändes fortfarande stor i mig, men jag visste inte om han kommit eller inte. Han svar kom genom handling. Han knuffade av mig och jag la mig villigt ner på rygg med särade ben. Han kröp upp på mig och drev in sin kuk i mig igen. Han stödde sig på armarna och tittade ner på min kropp medan han knullade mig med långsamma drag ut och in.

 

Där låg jag med en kille som jag träffat bara några timmar tidigare, dessutom i sovrummet till en barndomskompis från förr till min man. Han hade byxorna kvar kring anklarna och skjortan var endast uppknäppt där han låg mellan mina stretande ben som var klädda i ett par stay-ups. Min kjol låg ihopkorvad kring min midja. Min väst var bara uppknäppt och mitt linne var uppdraget över brösten som var blottade eftersom bh:n också var uppdragen. Så där låg jag, en gift kvinna, och njöt som aldrig förr av killen, av hans kropp och kuk, av den upphetsande situationen, och av min slampighet.

 

Jag kom igen, jag skrek ut min njutning, helt förlorad i stunden. Orgasmen var så stark att det snurrade i huvudet. Mattias knullade på i ett allt högre och hårdare tempo. Jag bara låg och tog emot hans stötar, helt slut och tillfredsställd. Jag behövde inte mer, utan låg nu bara kvar för hans njutning. Jag var hans knulldocka, hans slampa, hans kärl att fylla med säd. Det tog inte så lång tid innan han grymtade till och stannade upp längst in i mig. Jag kände hur kuken ryckte och spydde ur sin varma säd i mig. Mattias ansikte låg inborrat vid min hals och han föll till sist ner tungt på mig.

 

Vi låg så där en liten stund innan jag kände paniken växa i mig. Vad hade jag gjort? Var jag helt galen? En vuxen kvinna som beter sig som värsta tonårshoran på en fest. Skandal! Jag fick på mig bh, drog ner linnet och knäppte västen. Efter viss tvekan drog jag på mig trosorna och drog ner kjolen. En spegel på ena väggen hjälpte mig att få hjälpligt ordning på hår och kläder. Jag insåg att en någorlunda nykter person lätt skulle se vad jag gjort. Kläderna såg lite skrynkliga ut, håret stod en aning på ända, sminket låg inte som det skulle och mina kinder var rosiga.

 

Mitt hopp stod till det faktum att festen varit så vild att det inte fanns någon som skulle vara nykter nog att vara så uppmärksam. Jag behövde snabbt leta upp min sminkväska och hoppas på att toan var ledig. En snabb blick mot Mattias och jag konstaterade att även han fått i ordning sina kläder. Jag tog tag i dörrhandtaget, kände hur den kladdiga sperman rann ner i trosorna och öppnade dörren och gick ut för att möta verkligheten igen.

43 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#15

go4it666

En sån där underbar händelse som bara gör livet bättre

27/10, 2022 kl. 07:59

#14

Huldran

Jag bara måste läsa novellen en gång till. Texten är så bra, livet och känslorna så nära.
Tack! //Huldran.

8/11, 2020 kl. 20:41

#13

Harlan

Gillar ditt sätt att skriva, lite för få noveller bara

16/10, 2019 kl. 18:27

#12

Huldran

Anne-Lisen.
Lätt att hänga med, verkligheten är nära. Att spjärna emot är ibland så svårt. Känslorna tar över. Tack för en pirrande läsning! 5 p // Huldran.

5/11, 2014 kl. 22:36

#11

Huldran

Kommentaren raderad av användaren.

5/11, 2014 kl. 22:34

#10

Deep

Gillade definitivt att läsa ur hennes vinkel av stunden. Tack!

20/9, 2013 kl. 08:30

#9

Nils

Ja där strålade in sköna saker både upp i från & ner i från.Och det som kommer in ner i från brukar rinna ut & det kittla så skönt på sin väg ner.Och i bland kan kräva mer för stilla det sköna.

6/9, 2013 kl. 09:45

#8

Momill

Pirrande! Lockande fantasier... Tur att man kan få uppleva dem genom en så här bra novell!

25/10, 2011 kl. 21:40

#7

Pilla

Kan bara hålla med Blyerts,

5/10, 2011 kl. 00:51

#6

denglade

Väldigt bra skrivet. Bäst att äkta männen tar hand om sin kärlek (?). Annars kan det lätt bli så här.

4/10, 2011 kl. 23:02

Läs in fler