Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

2/3, 2012 kl. 00:10, av Ellen-Karin

Sms från Johannes till Maja

Del 10 av 20 i serien Sms-serien

”Hindra mig nästa gång jag planerar festa hela natten innan jag ska till tandis. En tjej frågade precis sin mamma om hon oxå kunde få glitter i sitt hår. Och det var det positiva. Blickarna från övriga i väntrummet är inte lika positiva."

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

54 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#11

Ellen-Karin

kattt: Kan du inte lämna din e-postadress i min gästbok?

8/3, 2012 kl. 07:33

#10

kattt

Beta-läsare av dina underbara texter tackar jag minsann inte nej till att bli utsedd till!

8/3, 2012 kl. 00:30

#9

Ellen-Karin

kattt, du har så rätt! Ibland ser jag inte alls felen eftersom jag läser som det ska vara. Just den texten där Adrian berättar var skriven i tredje-person först och jag hade uppenbarligen inte lyckats redigera bort alla spåren av det. Jag ska titta på det lite mer noggrant sen, tack för att du påpekar felen! Jag tror att jag får anlita dig som beta-läsare i fortsättningen! Jag skulle definitivt behöva en uppmärksam sådan. :-)

7/3, 2012 kl. 23:50

#8

kattt

Man känner sina texter lite för bra ibland, läser det som ska stå och inte det som står : )

7/3, 2012 kl. 23:40

#7

kattt

Underbart med både festhandlingen och berättelsen. Dialogen mellan Ida och Johannes hos tandläkaren är så fin!

Eftersom ordmärkaren i mig verkar ha vaknat... I följande mening finns det ett "hans" som jag tror ska vara ett "min". Händer mig också när jag växlar mellan tredje och första person.
"När jag tittar ner kan jag se Jonas kuk och den är hård och svullen och alldeles mörkröd på toppen och större än hans egen och jag sväljer och stönar när Jonas stryker med handflatan över min kuk."

Sen fastnade jag när Adrian tar fram sin kuk. Toppen på den var ju redan framme. Kanske skriva att han tar ut hela kuken, för trosan helt åt sidan eller något annat.

7/3, 2012 kl. 23:39

#6

Ellen-Karin

Kattt: Inte bara början av meningen utan flera stycken hela meningar. Usch, vad slarvigt av mig att inte kolla. :-/

7/3, 2012 kl. 23:19

#5

kattt

Tror början av första meningen har fallit bort?

7/3, 2012 kl. 23:08

#4

Ellen-Karin

Det är så roligt att du skriver det, ElakaTrollet! Dina uppmuntrande ord värmer verkligen. Just nu kämpar jag på med kommande delar. Nästa del är klar, men jag vill komma lite mer på delen efter det innan jag lägger ut den så det inte blir så stort glapp (hellre två mindre glapp än ett riktigt stort, tänker jag). Och det går sådär. Karaktärerna samarbetar inte riktigt lika bra som till exempel Johannes och Elias brukar göra. Men nästa del är en av mina absoluta favoriter så här långt! Förhoppningsvis värd att vänta på.

3/3, 2012 kl. 22:02

#3

ElakaTrollet

Jag blir så glad när jag loggar in här och ser att det kommit nya noveller från dig. Dom är alltid så bra. Makes my day så att säga.

3/3, 2012 kl. 19:57

#2

Ellen-Karin

skymnings_ljus: Du ska veta att din kommentar verkligen värmde! Peppande ord gör att det känns värt att fortsätta skriva. Tack!

2/3, 2012 kl. 17:24

Läs in fler