Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • LÖRDAGSGODIS

20/8, 2012 kl. 18:55, av grodan

Lisa åker till IKEA

Del 1 av 8 i serien LISA

Kvar På IKEAs kundtoalett ligger Lisas fuktiga trosor i papperskorgen. Hoppas nästa besökare uppskattar doften av en kåt kvinna …

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

31 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#15

Blyerts

Jag får väl också räkna mig till det ”gamla gardet eller de gamla rävarna” och jag erkänner villigt att jag inte kommenterar som jag borde.
Speciellt nykomligar i Bubblan som skriver exklusiva noveller borde jag och många andra ta till sig på ett bättre sätt.

Men som någon har sagt förut, Bubblan förefaller vara delad i två delar. En del skriver och en del kommenterar.
Men visst, nog borde en ”gammal räv” som jag vara bättre på att komentera.
Ingen vet bättre än jag hur viktiga kommentarerna är. Det är det som sporra och ger mig mod att skriva ännu en novell.
Jag lovar bot och bättring!

Hälsar
Blyerts

30/8, 2012 kl. 23:16

#14

Mrs_Robinson

Jag vet inte om jag är någon "gammal räv", känner mig inte som en sådan alla fall.
Det är lika för alla. 99% av läsarna röstar inte ens, och det är ju ändå det simplaste man kan göra. Det är som det är. Man får bara gaska upp sig och fortsätta att skriva oavsett om folk kommenterar/röstar eller ej.
Det har funnits långa tider att jag inte ens besökt här på bubblan p.g.a. andra projekt.
Jag tror att det kan vara svårt för många att vara den första som skriver en kommentar och det är verkligen spridda skurar. Jag brukar få (nästan alltid) kommentarer om mina stavfel (fast jag tror att de mestadels är grammatiska fel). Det är inte så kul kanske med tanke på att jag inte kan göra något åt det.
Vad gäller din novell så gick jag lite off i mitten när fokus var så länge på hundägaren (han hann ju till och med bada :), det kom liksom mitt i bästa action. Rent tekniskt kan den delen placeras lite senare.
Det gäller bara att skriva, skriva och skriva OCH uthållighet att kunna leverera mycket detaljer och kunna stanna i en scen tillräckligt länge så läsaren hinner få in hela känslan.

28/8, 2012 kl. 21:20

#13

grodan

Bubblan är till för alla oavsett sexuell läggning. Många läser, andra skriver och några gör både och, vilket är helt ok. Några skriver bättre än andra men vad är det som är bra?

Det är bara du som läsare som kan tala om det för författaren. Kommentarerna är författarens morot och utan morötter, dvs beröm/kritik är det svårt att skriva.

28/8, 2012 kl. 20:30

#12

Ellen-Karin

Jag tillhör ju det gamla gardet, som varit med sen nya Bubblan lanserades och lite innan. Och nej, jag kommenterar sällan noveller (däremot håller jag koll på diskussionerna och ger mig ibland in i dem, som nu). Någon enstaka gång händer det att jag kommenterar och det är det troligtvis en novell som jag varit inblandad i på något sätt.

Jag läser helt enkelt inte speciellt många noveller här, knappt någon. Och det kan ju tyckas snålt kanske. Om jag förväntar mig att andra ska läsa, varför läser jag inte andras? Men jag tänker att vi har olika roller. De flesta läser, några har tid och intresse att både läsa och skriva, och så finns vi några som väljer att lägga energin på att skriva istället för att läsa, och jag tillhör alltså den sista gruppen.

Många skriver att de inte gillar mina noveller för att de inte är intresserade (eller inte gillar) killsex. Jag är inte intresserad av att läsa om heterosex. Därför läser jag noveller annorstädes när jag väl läser för att hitta inspiration och njutning.

Det är klart att det är viktigt med feedback, det tycker jag uppenbarligen också. Men jag tycker också att det måste få vara okej att vi bidrar med olika saker här på Bubblan.

28/8, 2012 kl. 08:00

#11

grodan

Roligt att min profilpresentation uppskattas. Tack till er alla som skrivit. Min första novell har passerat 500 visningar på 7 dagar. Kommentarerna gör att jag vågar fortsätta.

Har också märkt att de gamla "rävarna" är snåla med kommentarer till oss nya. Men det finns ju minst 7500 andra som kan kommentera.

Det är omöjligt att bli bättre om man inte får veta sina misstag.

/grodan

27/8, 2012 kl. 22:48

#10

lp521813

Funderar över varför det är så trögt på Bubblan med kommenterande och meningsutbyten.
Är skälet att sex är för privat för att kommentera skrivna noveller?
Att man sas avslöjar något om sig själv via sina kommentarer?
Hm..?

Finns också ett gäng "gamla" författare som sällan kommenterar andras noveller och om det händer, enbart andra "gamla" författares noveller.
Synd då själva tanken med Bubblan är jättebra från början.
Så kom igen och "tyck till" om noveller som folk bemödar sig med att skriva.
Läst novell som man gillar elller ogillar = kommentar! :)
De man är likgiltig inför kan man ju strunta i att kommentera.
Det är kul med kommentarer ju!

Gillade denna novells uppbyggnad, med "teasers" på presentationssidan som sedan utvecklades i novellen. Intressant att läsa uppföljarna!

27/8, 2012 kl. 16:42

#9

denglade

Hej.
Jag tyckte den var bra, spännande tema men lite väl kort i mitt tycke. Fortsätt skriv bara ; )

24/8, 2012 kl. 11:55

#8

grodan

Trosorna ja, de hamnade i papperskorgen för att hon tycker det är trevligare att gå utan. (Och jag håller med). Lättare att komma till skott om nu Peter fattar hennes inviter.

23/8, 2012 kl. 00:05

#7

lp521813

Det är bra grodan, smart skriven!

22/8, 2012 kl. 22:42

#6

Jag hängde inte med i handlingen. Hur hamnade trosorna i papperskorgen?
Var hon tvungen att byta eller ingick det i planen?
Önskar att jag hittat dom!

22/8, 2012 kl. 22:09

Läs in fler