Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

28/10, 2013 kl. 13:47, av Mul17

Rakning vid sjön

Del 1 av 1 i serien En härlig sommar

En serie som jag började med för några år sedan. Har skrivit 2 delar men tänkte att det skulle bli fler, vem vet, kanske lite feedback kan sätta fart på fantasin.

Det var en het dag i mitten på juli. Johan hade hunnit färdigt dagens arbete tidigare än vad han hade väntat sig. Mitt i högsommaren brukade hans husbonde ge honom lite lättare dagsverken och eftersom Johan bestämde sin egen takt hade han hunnit klart före lunch.
Att röja i skogen när solen stod som högst var svettigt så Johan var glad att han hunnit färdigt. Han plockade upp sin skjorta och sin ryggsäck och började gå mot den lilla skogs sjön. När det var sånt här väder brukade han alltid spendera ett par timmar vid sjön. 
Den här sidan av sjön hade flata, lena klipphällar och skogen växte ända ner till sjön på sina ställen. Sjön låg på husbondens mark, men fin folket badade alltid vid havet så Johan var alltid ensam.
Han klädde av sig naken och ställde sig vid kanten av sjön och tittade på sin spegelbild. Han var lång och kraftigt byggd med väl markerade bröst- och armmuskler. Magen var platt och hård och benen lagom kraftiga. Han såg i speglingen att solbrännan började jämna ut sig mellan överkroppen och benen, även skinkorna och hans lem hade fått färg.
Han tog ett par steg ut i vattnet innan han dök.
Det var en frisk, härlig känsla när vattnet omslöt hans kropp. Det var en sensuell, nästan upphetsande känsla när det svala vattnet smekte hans varma kropp. Sjön var inte så stor så det tog honom inte någon längre tid att simma över till andra sidan och tillbaka. Väl uppe igen samlade han ihop sina kläder och tog sin ryggsäck och klättrade upp till en klipphylla som låg 2 meter upp och en bit bakom strandkanten. Den var skålformad och erbjöd insynsskydd. Om någon skulle komma så hade han möjlighet att klä på sig utan att någon såg honom.
Han packade upp sin matsäck och njöt av den torkade skinkan och det nybakade brödet. Han skjölde ner det hela med vatten han hade tagit från sjön. När han var färdig packade han undan och lade sig ner för att vila en stund.
Han måste ha somnat för plötsligt vaknade han till ljudet från skrattande kvinnor. Han låg alldeles stilla och lyssnade, dom var på stenhällen under honom. Han kände igen den ena rösten, det var Karin, hon var piga hos husbonden. Hon var några år yngre än Johan, runt 20 ungefär. Han hade tänkt på henne många gånger när han legat på sin hylla och smekt sig själv. Den andra rösten kände han inte igen, men det kunde vara Karins kusin, Josefin, som skulle komma och hälsa på. 
Josefin var dotter till en köpman och dom bodde inne i staden så dom sågs inte så ofta, hade Karin berättat. Johan visste från vad Karin hade sagt att Josefin var några år äldre än Karin. Johan lade sig försiktigt på sidan för att kunna kika över kanten.
Tjejerna hade börjat klä av sig. Johan svalde en klump i halsen. Karin hade han sett i underkläderna en gång på gården och han hade skapat sig en bild av henne naken, men det gick alls inte upp mot att se henne helt naken.
Hon var kraftigt byggd utan att för den skull vara fet. Hon hade fylliga lår, breda runda höfter, en mjuk smal midja, en fast mage och stora rund bröst. Hon hade ett sött ansikte med klara blåa ögon och en glad mun som var gjord för att kyssas. Hennes hår var blont, vågigt och räckte henne till nedanför axlarna. Hårfärgen gick igen på tofsen mellan benen också. Johan kände hur det började röra sig mellan benen på honom när han tittade på henne.
Josefin var längre och inte lika kraftigt byggd. Hennes ben var långa och slanka men väl musklade. Höfterna var smalare och midjan lika så, magen var nästan platt och hon hade en fast päron formad bak. Brösten var mindre än Karins men dom var fasta och vårtorna pekade uppåt. Hennes ansikte var vackert med fylliga läppar och mörka hungriga ögon. Men hennes hår var något alldeles extra. Det var korpsvart, rakt men fylligt och räckte henne ända ner till skinkorna. Han hade aldrig sett så långt hår. En annan sak han aldrig hade sett och som nästan fick honom att avslöja sig, var att hon inte hade något hår mellan benen. Han hade hört att prostituerade rakade sig ibland men aldrig kunde han drömma om att det förekom bland finare kvinnor. Hans lem var hård och han kramade den sakta.
Karin och Josefin sprang ut i vattnet och med vilda rop och tjut kastade dom sig i. Dom simmade och stänkte på varandra innan dom kom tillbaka till stranden. När dom väl var uppe igen sa Josefin till Karin att lägga sig på rygg med benen uppdragna.
Josefin började rota i en tyg väska hon hade haft med sig och Johan passade på att titta på Karin. Det svala vattnet hade fått brösten att strama upp sig en aning och bröstvårtorna stod rakt upp. Johan vände blicken tillbaka till Josefin och såg att hon hade tagit fram en sax och rakdon ur väskan. Johan förstod att hon tänkte raka Karins sköte och Johan tog ett hårdare tag om sin styva lem. 
Josefin började med saxen. Hon tog håret mellan fingrarna och klippte så nära huden hon kunde.
-Hur känns det? frågade hon Karin.
-Lite pirrigt, men lite skön också, svarade hon.
Josefin fortsatte en stund till med saxen innan det var dags för rakkniven. Hon tog rakborsten och började massera in raklöddret i håret som var kvar.
Karin andades lite tyngre och kved när Josefin löddrade runt blygdläpparna. Hon började smeka sina bröst.
Johan började få svårt att vara tyst och ligga still, men han ville inte röja sig.
Sakta, försiktigt och metodiskt började Josefin föra rakkniven över Karins sköte.
-Kom ihåg att ligga still, sa Josefin.
-Mmm, svarade Karin. Det var det ända hon kunde få fram. Hon hade slutit ögonen och njöt av Josefins beröring mellan benen och sina egna händer på sina bröst.
Josefin var färdig och lade undan rakkniven. Hon kupade handen och skopade upp vatten för att skölja av resten av raklöddret. Det svala vattnet mot Karins nu så känsliga hud fick henne att tjuta till och öppna ögonen.
-Hur ser det ut? Frågade hon.
Underbart, tänkte Johan där han låg och kunde se allt.
-Du ska få se, sa Josefin.
Hon plockade upp en handspegel ur väskan och höll den mellan benen på Karin. Karin tittade i spegeln samtidigt som hon förde ner en hand för att känna.
-Det är så lent och mjukt, och mycket känsligare, sa hon.
Hon tog Josefins hand och drog den över sitt nyrakade sköte. 
-Så härligt, sa Josefin.
Hon smekte Karins blygdläppar och blygdben. Karin slöt ögonen och lutade sig bakåt, med en hand började hon smeka sitt ena bröst.
Johan följde Josefins fingrar när hon förde dom över och mellan Karins blygdläppar. Läpparna var lite svullna och hade särat på sig en aning och Johan kunde se Karins safter som hade börjat glänsa mellan och på läpparna. Hans egen lem var hård och han gned ut sina egna kåtsafter över det svullna ollonet.
Karin hade lagt sig ner och smekte båda brösten och nöp i bröstvårtorna. Hon andades djupare och mera stötvis och beroende på vad Josefin gjorde så flämtade hon till då och då. Josefin slutade att smeka henne och flyttade sig istället till ena sidan om Karin. Hon böjde sig ner och kysste Karin på munnen. Deras läppar möttes och Johan kunde se deras tungor. Först hade Josefin sin tunga i Karins mun och sedan var det Karin som hade sin tunga i Josefins mun. Karin släppte sina bröst och tog Josefins huvud mellan sina händer och smekte hennes hår och ansikte. Hon flyttade ner ena handen och började istället smeka ett av Josefins bröst.
Josefin flyttade ner huvudet och började suga och slicka på ett av Karins bröst. Hon lät tungan cirkla runt bröstet i mindre och mindre cirklar för att sakta komma upp till vårtgården och den hårda bröstvårtan. Hon tog den försiktigt mellan sina läppar och lät tungspetsen spela över den, innan hon sög in mer av bröstet.
Karin gned låren mot varandra och rörde underlivet. När hon särade på benen kunde Johan se hennes safter långt ner på insidan av låren.
Karin förde ner en hand och började smeka sig själv. Hon förde handen över skötet och lät långfingret tränga ner en liten bit mellan läpparna. Hon pressade fingret neråt samtidigt som hon förde handen upp mot sin klitoris. Hon kved av njutning när långfingret hittade hennes svullna, känsliga knopp. Hon fortsatte att massera sin klitoris och sitt sköte. Varje gång hon kom ner med fingret till slidöppningen lät hon fingret glida längre och längre in.
Josefin hade slutat suga på bröstet och slickade sig nu ner över Karins mage och navel, ner mot Karins våta sköte. Hon föste undan Karins hand så att hon kunde komma ner med huvudet mellan benen. Hon ställde sig gränsle över Karin så att Karin kunde komma åt att slicka hennes våta fitta.
Karin stönade högt när hon kände Josefins tunga och läppar mot sin fitta. Karin tog tag om Josefins skinkor och började suga och slicka Josefin driven av en enorm upphetsning. Varje kyss och varje rörelse Josefin gjorde med sin tunga, samma sak gjorde Karin med Josefin.
Ljuden från dom båda fyllde Johan med en upphetsning han aldrig känt förr. Han vågade inte röra sin kuk längre för han var rädd för att det skulle gå för honom då.
Josefin hade fört in tre fingrar i Karin och hennes tunga masserade Karins klitoris. Johan trodde att det skulle gå för Karin först för Josefin hade hittat Karins rytm och Karin hade svårt att koncentrera sig där hon låg under Josefin. P.g.a. sin något aviga ställning var det svårt för Karin att komma åt att smeka Josefin, men hon lyckades få in tre fingrar i hennes våta sköte.  Josefins huvud böjdes bakåt och det hördes ett stön av njutning över sjön. Karin sög sig fast med sin mun vid Josefins fitta. Hon lät tunga och mun bearbeta läppar och klitoris och hon masserade slidöppningen med sina tre fingrar. Hon tog sin andra hand och nöp lätt i Josefins ena bröstvårta.  Josefin krökte ryggen i en båge och lutade huvudet bakåt. Hon skrek ut sin orgasm över vattnet. Hon föll ner över Karin och Johan kunde se hur hennes kropp skakade till ett par gånger medans orgasmen ebbade ut. Hon orkade inte fortsätta med Karin och Johan såg genast sin chans.
Tyst och försiktigt hoppade han ner och smög fram till Karin. Han lade sig på sidan och förde in huvudet under Karins lår som hon hade dragit upp. Han tittade ett ögonblick på Karins nyrakade fitta som glänste av hennes safter och Josefins saliv. Läpparna var svullna och särade och han såg hennes klitoris också svullen och inbjudande. Han tryckte munnen mot fittan och lät tungan svepa över klitoris. Han förde in två fingrar i slidan och började bygga upp hennes njutning igen. Han krökte på fingrarna så att han kom åt att massera ovansidan i hennes slida. Nu behövdes det inte så mycket mer för att få Karin att komma upp på njutningens kant. När sen Josefin började suga på ett av hennes bröst var det bara fråga om sekunder innan hon skulle komma. Karin tryckte Johans huvud mot sin fitta samtidigt som hon lyfte sitt underliv mot honom. 
Hennes orgasm kom lika kraftig som Josefins, och även Karins skrik av njutning ekade ut över sjön.
Johan drog sig undan från Karin och lade sig på rygg. Hans kuk pekade snett upp över magen och vaggade i takt med hans hårda puls. Det rann kåt safter från ollonet ner på hans mage. Josefin kom över och lade sin hand runt hans kuk. Det kändes som en stöt genom kroppen. Hon smekte försiktigt skaftet och lät tummen glida över toppen på ollonet. Han slöt ögonen och njöt av känslan. Plötsligt försvann handen och han skulle just säga till henne att inte sluta när han kände hennes fuktiga, mjuka läppar på sitt ollon. Han stönade högt.
Hon tog in ollonet i munnen och lät tungan smaka på hans safter. Han andades kort och kraftigt och han kände hur det började sticka och pirra i händerna och armarna. Han kände något fuktigt och varmt mot sin bröstvårta. Det gick en stöt från bröstet och ner mellan benen. Karin sög och slickade på hans bröstvårta. Hon lät tungspetsen spela över hans vårta och hon nafsade med tänderna. Josefin tog för sig av hans fyllda kuk. Hon fick nästan in hela kuken i munnen men inte riktigt. Hon spände läpparna och drog upp med skaftet samtidigt som tungan kittlade undersidan av ollonet. Johan kände hur säden kom rusande genom kuken och ut i Josefins mun. Johan stönade högt när han kände sats efter sats flöda. Han trodde inte att det skulle ta slut. Han skakade i hela kroppen en sista gång när Josefin sög ur dom sista dropparna.
Johan hade fortfarande sina ögon slutna när han kände ett par fuktiga läppar emot sina. Han öppnade munnen och väntade på att få känna en tunga men i stället fick han till sin förvåning, och upphetsning, känna sin egen säd rinna in i munnen. Josefin hade sparat det sista och nu lät hon det rinna in i hans mun samtidigt som hon vispade runt med sin tunga.
Det smakade salt och var lite varmare än saliv.
Han öppnade ögonen och såg Karin slicka dom sista dropparna av säd från Josefins mun.
-Jag hoppades att du skulle vara här i dag, sa Karin.
-Hur visste du att jag brukar komma hit, frågade han.
-Jag har följt efter dig några gånger och titta på när du har smekt dig själv.
-Där ser man, sa Johan, och här har man gått och inte vågat säga något för jag trodde inte att du var intresserad.
-Nu har du träffat Josefin också, vad tycks, frågade Karin.
-Din kusin är helt underbar, svarade han.
-Jag vet inte hur ni känner er, men jag tänker i alla fall ta mig ett dopp, sa han.
Han gick ut i vattnet och kastade sig i. Karin och Josefin var inte sena att följa efter.
När dom kom upp igen och hade lagt sig på stranden frågade Karin Johan om han hade tyckt om att titta på när hon blev rakad.
-Det var bland det mest upphetsande jag sett, svarade han.
-Ska det vara rättvist så tycker jag att jag ska få se på när du blir rakad, sa Karin.
Johan rös till när han tänkte på rakkniven nere vid kuken.
-Jag vet inte, tänk om hon slinter, sa han.
-Jag rakar mig själv regelbundet, så det är nog ingen fara, sa Josefin.
Johan tänkte en stund och sedan sa han: -Pröva kan man ju alltid.
Han lade sig på rygg och Josefin plockade fram sax och rakdon. Hon klippte allt hår runt kuken så kort hon kunde och sedan började hon klippa håret på pungen. När det var färdigt var det dags för inlöddringen.
Johan kom ihåg vad Karin hade sagt om hur det kändes och han höll med. Lite pirrigt men rätt skönt.
Nu var det dags för kniven. Johan svalde. Josefin började med allt som var kvar runt kuken, inte ett hårstrå lämnade hon. Johan var tvungen att erkänna att hon visste vad hon gjorde. När det var dags för pungen fick hon hjälp av Karin att släta ut vecken.
Efter en stunds pillande och trixande var det klart. En handfull med vatten över det nyrakade stället fick Johan att sätta sig upp i en fart. Han tittade på resultatet. Kuken såg större ut även fast den inte var styv. Han tog och kände med handen, det var alldeles lent och det kändes mer. Kuken började röra sig.
Karin och Josefin tog bort hans hand och började suga och slicka hans nu styva och renrakade kuk. Karin flyttade sig och satte sig gränsle över hans ansikte. Han började ivrigt slicka hennes fortfarande fuktiga fitta.
Josefin höll fortfarande på att suga och slicka hans kuk, pung och ljumske. En hand använde hon för att smeka sig själv. Efter en stund flyttade hon på sig och ställde sig på knä gränsle över hans styva kuk. Johan tittade på hennes rakade fitta. Han såg hennes safter glänsa i skåran och på insidan av låren. Hans kuk den glänste den med av saliv och hans egna safter. Nu när den var rakad såg den så lång ut.
Han ville se när hans kuk trängde in i hennes våta fitta innan han fortsatte att slicka Karin.
Josefin sänkte sig sakta ner. Hon höll en hand om kuken för att styra den rätt. Hennes utspärrade läppar nuddade hans ollon och hon sänkte sig så att det gled in i slidöppningen.
Dom stönade lätt båda två och Johan lade sig ner igen för att fortsätta att slicka Karin.
Josefin sänkte sig sakta ner den återstående biten och Johan skälvde av vällust när han kände hennes varma, våta, mjuka slida omsluta hans kuk. Josefin njöt högaktligt hon också. Hon var fylld av en stor, hård kuk och hon hade Karins händer på sina bröst. Dom lutade sig fram mot varandra och kysstes med lekande tungor.
Karin flyttade sig från Johans ansikte och ställde sig så att hon kunde suga på Josefins bröst och smeka hennes klitoris. Det blev för mycket för Josefin och hon kände orgasmen skölja över sig. Hon masade sig av Johan och lade sig vid sidan om för att hämta sig men också för att kunna följa Karin och Johans vidare lekar. 
Johans kuk var fortfarande hård och glänste av Josefins safter. Karin hade ställt sig på alla fyra med baken mot Johan och nu bad hon honom att stoppa in den.
-Skynda dig Johan. Jag vill känna din styva kuk i min blöta fitta. Stoppa in den till roten, stönade hon fram.
Johan ställde sig på knä bakom henne och hans kuk pekade lite uppåt. Han njöt av hennes runda, mjuka bak och kände hur hans upphetsning stegrade sig vid åsynen av den.
Höjden var perfekt så han behövde bara sakta maka sig framåt och kände hur hans svullna ollon lätt gled in mellan hennes svullna, särade och plaskvåta blygdläppar. Det var ett möte som fyllde dom båda med en enorm vällust. Karin stönade och gnydde högt och sjönk ner på armbågarna.
Johan höll sina händer på hennes höfter och förde sin kuk sakta in och ut. Han drog kuken så att den nästan kom ut men vände i precis sista stund. Han förde bara ollonet fram och tillbaka ett par gånger innan han lät kuken glida hela vägen ända in till roten.
Den behandlingen fick Karin att skrika till av välbehag. Johan fortsatte att omväxlande stöta djupt och precis bara låta ollonet gå in och ut i slidöppningen och nu började Karin få svårt att vara still.
Josefin som hade hämtat sig efter sin orgasm lade sig under Karin och tog ett av hennes bröst i munnen. Karin stönade högt och svankade ännu mer med ryggen.
-Jag vill komma nu! Stöt hårdare, flämtade hon.
Johan höll sin ena hand på Karins rygg och den andra smekte hennes skinkor. Han stötte lite hårdare och djupare, pungen slog mot Karins svullna klitoris. 
-Jaaaaa, nuuuu!! Skrek Karin.
Johan kände sin egen utlösning komma. Han drog sig ur Karin lät satsen spruta över hennes rygg och skinkor. Han stönade högt för varje sats som han pumpade ut.
Både han och Josefin hjälptes åt att massera in säden i Karins mjuka hud.
Dom lade sig ner alla tre och njöt av orgasmernas efterdyningar. Karin låg och smekte lite förstrött sina bröst.
-Att det kan vara så skönt, sa hon.
-Mmm, det är härligt, sa Josefin.
-Hur länge ska Josefin stanna? Frågade Johan.
-Sex veckor, svarade Karin.
-Det kommer att bli en skön sommar, sa Johan.
-Det är tänkt så, sa Karin. Sedan skrattade dom alla tre.

 

 

  • Del 1: Rakning vid sjön.

5 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Nils

Du nöjer dig inte med en tjej utan vill ha 2 & de delar gärna dej mellan sej,Fortsätt att berätta.

31/10, 2013 kl. 17:07