Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

1/10, 2014 kl. 15:27, av Jesper

Vinbärsvägen - Jennifer och Leif

Del 10 av 17 i serien Vinbärsvägen

För bara ett halvår sedan hade Leif aldrig i sin vildaste fantasi anat att han vid dryga 50 år skulle uppleva det bästa sexliv han någonsin haft. Bara ett SMS bort hade han en ung blondin som var nästan omättlig.

För bara ett halvår sedan hade Leif aldrig i sin vildaste fantasi anat att han vid dryga 50 år skulle uppleva det bästa sexliv han någonsin haft. Bara ett SMS bort hade han en ung blondin som var nästan omättlig och som dessutom hade ytterst få gränser. Det var en nästan övernaturlig förmån och han njöt av den varje dag som den varade. Han visste att det skulle ta slut en dag och att Jennifer hade en aptit på sex som han inte kunde mätta på egen hand. Alltså drog han den pragmatiska slutsatsen att det var helt ok att hon hade ett sexliv som inkluderade fler än honom och hittills hade det fungerat mer än bra. Han log när han tänkte tillbaka till den sena hösten förra året och hur det hade kommit sig att hon hamnat i hans säng...

~~
Höstsäsongen inom handbollen var intensiv. Försäsongsträningen var över, säsongens matcher startade och det var alltid någon eller några nya spelare som skulle fogas in i laget. Leif var huvudtränare för ett juniorflicklag. Det var steget innan de tar klivet upp till seniorer och han trivdes väldigt bra med det. Många av hans tränarkollegor svor sig fria från att befatta sig med tjejerna i den åldern. Visst höll Leif med om att det inte alltid var enkelt, men han kände ändå att tränarjobbet var väldigt stimulerande. Numera var han en erfaren veteran och det var länge sedan hans egna döttrar blev intresserade av handboll och han började som entusiastisk ny ledare för deras knattelag. Han hade följt dem upp i åldrarna och när de så småningom slutade så hade han fortsatt.

 

Juniorflicklaget var en stor utmaning. Tjejerna i laget blev mer vuxna, tränade oftare, hade högre krav på sig och inte sällan konkurrerande intressen vid sidan om handbollen. Trots flera konflikter inom laget och ibland med andra lag så lyckades Leif hålla god ordning och oftast en lättsam stämning inom gruppen. Han var respekterad och uppskattad som ledare och det ryktet spred sig i klubben, så när tjejerna kom till "hans" lag så lyssnade de lite extra. Kanske var det därför han lyckades hålla en viss ordning på de bångstyriga och känslosamma tonårsflickorna.

 

Halvvägs in i dagens träningspass övade de linjespel där anfallaren fick en passning, skulle försöka ta sig förbi en försvarare och sedan avsluta mot mål. Ett av paren var Jennifer och Matilda. Jennifer var en söt blond tjej med fina former som bodde på samma gata som honom själv. Han hade sett henne på Vinbärsvägen alltifrån när hon låg i barnvagn, lekte, lärde sig cykla och till dagens utseendemedvetna tonåring. Matilda var en rejäl tjej som var huvudet högre än Jennifer och som inte lade några fingrar emellan oavsett om det gällde träning eller match. Hon var tuff! Jennifer fick passningen, försökte lura Matilda, men gick rakt i gapet på henne och hamnade platt på rygg. Det var en rejäl smäll och Jennifer tappade andan ett tag. Dessutom fick hon en muskelsträckning på baksidan av låret och ordentligt ont i ryggen av den oömma landningen på gymnastikgolvet.

 

"Oooooaaajjj!!!", kved hon.

 

Laget samlades runt henne och Leif gjorde en snabb undersökning för att avgöra att det inte handlade om något annat än skador på mjukdelarna. Sedan ledde han henne till sidan av planen där hon fick sitta kvar och vila medan de övriga avslutade träningspasset.

 

"Hur känns det?", frågade han när träningen var avslutad.

 

Jennifer ställde sig upp och försökte röra sig. Hon hade uppenbarligen fortfarande väldigt ont och rörde sig stelt och grimaserade.

 

"Ähhh, sådär!!"

 

"Kom med in till mig så mjukar jag upp dig lite!"

 

Han öppnade dörren till sitt omklädningsrum för lärare där han också hade tillgång till en massagebänk. Jennifer tvekade och Leif visste direkt vad det handlade om. Att överhuvudtaget få dessa tonårstjejer på plats på massagebänken var alltid ett helt företag. Otaliga gånger hade de backat ur, hävdat att smärtan gått över och sedan haltat ut ur rummet med lika ömma muskler som innan. Han kunde inte klandra dem precis, utan han visste att tonårstiden var en känslig period i livet. Att klä av sig halvnaken inför en äldre man, lägga sig ner på bänken och överlåta sig till hans händer var ett ganska stort steg för många av tjejerna som kanske inte ens varit i närheten av en kille. Det var inget han tog personligt, även om han var lite trött på att alltid bli misstänkt för att vara en snuskgubbe. Han koncentrerade sig alltid på att behandla tjejerna så professionellt han kunde. Även om de unga tonårskropparna var nästan oemotståndligt lockande så lade han band på sig. Tänk vad snacket skulle gå på byn annars!

 

Trots sin tvekan så överraskade Jennifer honom och tog till och med av sig sin träningströja när han bad om det. Han vände medvetet ryggen mot henne när hon gjorde det och lät henne ta plats på massagebänken med ansiktet nedåt. Med vana händer masserade han ut oljan över Jennifers rygg. Eftersom hon hade på sig en bred sport-bh och gymnastikshorts så var det inte så mycket fri hud som gick att komma åt. Han gjorde sitt bästa att komma åt ryggmusklerna där smällen hade tagit och tryckte till ordentligt med hjälp av sin tyngd.

 

"Aaaaajjjj...", jämrade sig Jennifer.

 

Hon hade uppenbarligen riktigt ont och Leif försökte att mjuka upp den skadade ryggmuskulaturen så gott han kunde.

 

"Aaaaaa...", pep hon igen.

 

"För att det ska hjälpa så måste jag ta i lite, men nu är jag snart klar!", förklarade Leif. "Jag tar lite på baksidan av låren också. Smällen tog ju ordentligt där med."

 

Jennifer hummade svagt och Leif lade sina stora händer över hennes slanka lår. Han förundrades alltid över flickornas mjuka och lena hud och särskilt att de vårdade benen så noga. Jennifers ben var perfekta i sin utformning, alldeles utsökt släta och lagom med underhudsfett. Han kände hur de spänstiga musklerna spelade under hans händer och utan att tänka på det så började han vika upp hennes långa gymnastikshorts.

 

"VAD GÖR DU?", fräste Jennifer. "LÅT BLI DET DÄR!"

 

"Vad....?", mumlade Leif överraskat.

 

"TAFSA PÅ MIG! DET LÅTER DU BLI!"

 

Han blev helt ställd. Först skämdes han. Vad hade han gjort? Sedan funderade han över vad han egentligen hade gjort och då vändes skammen till ilska istället.

 

"Vad menar du? Skulle jag tafsa på dig? Skärp dig för helvete!! Allt jag gjorde var att vika upp lite av dina shorts så att jag skulle kunna massera dig bättre, men om det inte passar så är dörren där!"

 

Han pekade mot dörren och såg hur Jennifers kinder blev blossande röda och hur hon svalde nervöst.

 

"Förlåt...", viskade hon lågt och såg ner i golvet. Hon var uppenbarligen väldigt skamsen.

 

Leif var fortfarande upprörd, men sansade sig en aning.

 

"Ok... det är lugnt!" Han bet ihop och tryckte tillbaka sin ilska. "Vill du att jag ska fortsätta, eller vill du sluta för idag?"

 

"Fortsätt lite..."

 

Han blev uppriktigt förvånad över att hon valde att fortsätta, men med upprördheten fortfarande pumpande i kroppen så återgick han tillbaka till massagen. För att ytterligare markera den oförrätt han beskyllts för så vek han upp hennes shorts så långt han bara kunde. Det kunde hon gott få utstå, den satmaran! I takt med att hans ilska svalnade insåg han att vikit upp shortsen så långt att han kunde se det vita innertyget och också skymta Jennifers mörka trosor därunder. Här hade han gått en aning över gränsen för vad han behövde göra för att kunna massera ordentligt, men nu hördes inga protester. Med starka händer så kramade han hennes stora muskler på baksidan av låret och lät dem vandra högt upp mot hennes förbjudna delar. Leif kände hur hans kuk började resa sig under gymnastikbyxorna. Då han var ganska välutrustad började han oroa sig för att det skulle synas på utsidan.

 

"Hmmm... då var du klar för idag!", harklade han sig.

 

Han hoppades att hans bula inte skulle synas och vände sig bort från Jennifer. Han väntade på att höra dörren till omklädningsrummet öppnas och smälla igen. Inget ljud kom och förvånat vände han blicken mot henne. Hon stod rodnande kvar.

 

"Alltså...", mumlade hon. "Det var verkligen inte meningen att säga så där... förlåt!"

 

"Det är ok!"

 

"Ja alltså... jag ville bara säga att det var skönt istället..."

 

Jennifer rodnade kraftigt och nu pep hon ut ur rummet fortare än en raket. Leif stod förbluffat kvar och stirrade. "Skönt"? Vad fan menade hon med det? Han ruskade på huvudet... tonåringar!! De är tamejfan inte kloka någonstans!!

 

************************************

 

Ett par kvällar efteråt var det dags för träning igen. Jennifer var på plats, men hade fortfarande ordentligt ont efter smällen och svullnader både här och var. Leif och hon kom överens om att det var bäst att vila veckan ut och hon tog rollen som åskådare istället. När träningen var över dröjde hon sig kvar och ville prata mer om skadan. Leif förklarade hur kroppens muskler fungerade och att det bästa hon kunde göra var att ta det lugnt.

 

"Ähhhm... det hjälper inte med lite massage då?" Hon rodnade. "Jag vill ju komma igång så snart som möjligt!"

 

Leif log förvånat.

 

"Ja, om du vill så kan vi ta en omgång. Det skadar ju i alla fall inte!"

 

Väl inne i omklädningsrummet så vände han instinktivt ryggen mot henne och lät henne ta plats på bänken. När han vände sig om flämtade han till av överraskning. Jennifer hade visserligen underkläder på sig, men det var ett par tight skurna rosa spetstrosor och en likaledes smal rosa spets-bh. Vad var detta? Överraskningen vändes till nyfikenhet och medan han samlade sig för att behandla henne så funderade han över alternativen. Ville hon förföra honom? Knappast! Ville hon chockera honom? Kanske. Han skulle dock inte låta sig provoceras, utan hålla sig professionell och kylig.

 

Hans stora händer gled vant och mjukt över hennes kropp. Oljan som han använde gjorde att känslan blev intimare och mer erotisk. Leif kunde omöjligt hålla tillbaka ett ordentligt stånd, men annars arbetade han på så normalt som möjligt. Jennifer hade ett stort blåmärke på låret och han kände på hennes muskler att de var mörbultade på flera ställen. Trots att han tog i ordentligt så jämrade hon sig inte. Låg bara still och Leif tyckte det verkade som att hon faktiskt njöt. Han blev mer och mer förundrad.

 

Till sin egen besvikelse var han till slut tvingad att tillkännage att massagen var färdig. Han hade gärna velat dra ut på det lite till, men det hade antagligen verkat misstänkt. En sista blick på den fulländade stjärten i de utmanande spetstrosorna unnade han sig innan han vände sig om för att låta Jennifer resa på sig och klä på sig i fred. Dessutom behövde han skyla sitt stånd.

 

"Tack!", kvittrade Jennifer. "Det var väldigt skönt!"

 

Sedan kilade hon iväg ut genom dörren. Leif reagerade på att hon använde ordet "skönt" igen, men hade alldeles för bråttom in i duschen för att fundera någon längre stund över det. Under vattnets heta strålar runkade han sin styva kuk medan han såg Jennifers kropp framför sig.

 

----------------------

 

Leif hade hunnit hem och satt med sin middag framför sena nyhetssändningen på TV. Det blev alltid mat i vardagsrumssoffan nu för tiden. När han var gift och barnen bodde kvar hade han varit väldigt noga med att de skulle sitta ordentligt vid köksbordet och äta tillsammans. Mat i vardagsrummet kunde bara förekomma vid högst speciella tillfällen. Han log vid tanken och kände ett stygn av saknad över de svunna familjeåren.

 

Tankarna avbröts av ett pling i mobiltelefonen. Med fokus på TV:n plockade han upp telefonen från soffbordet och klickade fram det nya meddelandet. Okänt nummer... säkert något jäkla försäljningserbjudande igen! Han var nära att radera det, men ibland kunde meddelandena vara från någon förälder till tjejerna i handbollslaget och då var det bra att kolla. Ytterst ointresserat öppnade han meddelandet.

 

"Jag vill...", stod det.

 

I det ögonblicket försvann allt runt om honom och den intressanta nyhetssändningen förpassades till en bakgrund så långt bort att TV:n lika gärna kunde ha varit svart och ljudlös. Vill vad? Vem? Vem ville vad? Tankarna snurrade och det tog ett långt tag innan han ens gissade att meddelandet kunde vara från Jennifer. När den tanken slog honom så började hjärtat bulta så snabbt att han var glad att han satt ner. Kunde det verkligen vara hon? Vem kunde det annars vara i så fall? Det verkade inte sannolikt, men ändå... Tankarna snurrade och för att få grepp om dem så gjorde han en sökning på mobilnumret. Under tiden ställde han in sig på att resultatet skulle bli något ointressant. Ett lurigt försäljningstrick, eller något sådant.

 

1 träff: Jennifer Lovisa Eriksson, Vinbärsvägen 9

 

Resultatet var som han gissat, men inte trott på. Han kände hur pulsen ökade och hur en pirrande värme spred sig i hans kropp. Upphetsningen från massagen var tillbaka i ännu värre omfång. Hon ville! Exakt vad hon ville och hur långt hon kunde tänka sig att gå visste han inte, men det skulle han minsann ta reda på! Med darrande fingrar skrev han ett svar på mobilen.

 

"Du vill... Jag vill veta att du inte är någon annan än den jag tror. Bild!"

 

Han skickade meddelandet och inom någon minut kom ett MMS med Jennifers söta ansikte tillbaka. Leif log och svarade direkt.

 

"Den där kan vem som helst ha skickat! Ta en bild på något som bara du och jag vet."

 

"Vad vill du ha?"

 

Svaret kom på en gång. Leif trummade febrilt ett nytt meddelande på telefonen.

 

"Min utsikt från massagen idag!"

 

Om hon nappade nu så var det klart att det var hon och att hon var intresserad. Att hon ville något...

 

Fotot var lite suddigt och taget snett bakifrån. Som det blir när man håller telefonen och försöker fota sin egen rumpa, men det var tydligt att det var den utsikt han hade sett tidigare under kvällen. Jennifers vältränade stjärt i de rosa spetstrosorna. Leif kände hur hans kuk återigen väcktes till liv och reste sig i träningsbyxorna. Den utlösning han runkat sig till efter massagen hade inte gjort att upphetsningen han kände just nu var mindre. Med en hand strök han över kuken på utsidan av det tunna tyget. Ett nytt pling fick honom att på nytt vända uppmärksamheten mot telefonen.

 

"Gillar du? ;-)"

 

Hon var otålig... och en flirtsymbol...

 

"Mycket... din kropp får mig att styvna... stygga flicka! ;-)"

 

"Åhhhh... vill se... snälla..."

 

Leif funderade över situationen. Det här var en härlig och upphetsande lek, men samtidigt farlig. Vad skulle hända om detta kom ut på byn? Bilden av hans kuk som spreds till alla tonåringar han kände... till tjejerna i handbollslaget... deras föräldrar...

 

Han drog ner byxorna och kalsongerna. Sedan lyfte han upp sin stora styva kuk och tog ett kort på prov. Den såg verkligen ännu större ut på bild och alldeles blodfylld och ådrig. En riktig hingstkuk! Åsynen av sin egen kuk på bild gjorde honom ännu mera uppkåtad och övertygad om att han ville att Jennifer skulle se den. Han svarade.

 

"Byte i så fall?"

 

Det kom ett snabbt svar återigen.

 

"Vad?"

 

"Kuk mot fitta!"

 

"Ok! Du först!"

 

Hon hade verkligen ingen betänketid, så Leif antog att hon antingen gjort liknande saker förut eller att hon var ordentligt kåt hon med. Han skickade iväg bilden på sin kuk.

 

Någon minut gick och sedan plingade det till igen. Med gapande mun betraktade han den underbart fina flickfittan på bilden. Han såg hur hon höll ner spetstrosorna med ena handen och hur springan verkade röd och svullen. En smal sträng av hår fanns över fittan, annars var hon renrakad. Skärpan var mycket bättre än på den slarvigt tagna rumpbilden. Han läste den medföjlande texten.

 

"Åhhh... vilken stor kuk du har!!"

 

Leif runkade nu sin kuk och började fundera på att be henne komma över till honom på en gång. Trots allt bodde hon ju på samma gata och bara några hus bort. Han ville dock inte ta detta tillfälle för fort, utan njuta av de steg de tagit. Hon kanske skulle backa om han var för ivrig.

 

"Du har en perfekt fitta!! Ser våt ut..."

 

"Mmm... väldigt!!"

 

Han var stenhård och med blicken på Jennifers underbara fitta så kände han hur dagens andra utlösning inte var långt borta.

 

"Kommer snart!", skickade han med sin lediga hand.

 

"Jag med."

 

"Vill du ha min kuk i din trånga fitta?"

 

"Ohhh! Ja!"

 

Att några textrader kunde vara så upphetsande hade han aldrig anat. När Jennifer svarade honom upplevde han att han att de verkligen var nära och att det fanns en stark sexuell koppling mellan dem. Han nästan kände hur hennes fittmuskler kramade runt hans kuk. Med ett häftigt flämtande sprutade han upp över sin mage. Det var obeskrivligt skönt och han njöt länge av orgasmens efterdyningar.

 

"Kom du?", frågade Jennifer.

 

Han hade säkert varit borta bara någon minut, men hon hade tydligen blivit otålig.

 

"Ja... mycket! Du?"

 

"Ja... skönt!"

 

"Tack!"

 

Leif visste inte riktigt vad han skulle skriva efteråt. Kändes dumt att småprata via sms, så allt han kom på var ett enkelt "Tack".

 

"Jag vill mer..."

 

Han satte sig rakt upp i soffan av förvåning över hennes rättframhet. Mer? Vadå mer?

 

"Vad?"

 

"Imorgon... hemma hos dig?"

 

Tankarna snurrade som en bisvärm i hans huvud. Vad tänkte hon sig? En träff på riktigt? Var hon allvarlig?

 

"Ok!", svarade han, utan att riktigt ha tänkt klart.

 

"Fint :-) Kommer vid 18?"

 

Nu hade plötsligt Jennifer tagit initiativet och bokat in sig hos honom imorgon kväll. Han okejade hennes sms och önskade henne god natt. Sedan lutade han sig tillbaka i soffan och tänkte igenom situationen. OM hon nu skulle komma imorgon, vad hade hon tänkt sig? Att han skulle ha sex med henne? Verkade som rena fantasier, men efter kvällens händelser var han inte riktigt säker.

 

Hans upphetsning svalnade något när han gick och borstade tänderna och gjorde sig redo för natten. Förnuftet började påminna honom om att hon ju ändå bara var 17 år och rena barnungen. När han lagt sig i sängen bestämde han sig för att vara återhållsam, låta henne styra händelseutvecklingen och inte låta det gå för långt. Kanske ville hon bara prata, kanske var hon så blyg att allt rann ut i sanden, kanske skulle hon inte ens dyka upp...

 

*********************************************

 

Plingandet i Leifs telefon fortsatte under dagen. Uppenbarligen levde dagens ungar med sina telefoner. Han kunde aldrig tro att Jennifer skulle våga dyka upp hos honom, men allt eftersom dagen gick så blev han mer och mer övertygad om att hon verkligen skulle göra det. Hennes meddelanden talade för det: "Längtar!", "Ikväll blir det hett!", "Vill se den i verkligheten ;-)", "Våt..." och det sista meddelandet: "Ta hand om mig. Gör som du vill!"

 

Att en 17-årig tjej kunde vara så ivrig att träffa honom! Visserligen var det textmeddelanden, men det var ändå till någon hon kände och som var så mycket äldre än henne själv. Leif svarade på en del, men avvaktande och försiktigt. Han ville inte vara alltför pådrivande, eftersom det kanske skulle kunna ligga honom till last ifall det skulle bli en rättssak av det hela. Han hade inte uteslutit att Jennifer skulle ångra sig i efterhand och anklaga honom för sexuellt utnyttjande. Osannolikt kanske, men inte omöjligt. Hans förnuft hade i alla fall initiativet.

 

*************************************************

 

Att hans förnuft skulle tappa kontrollen borde han ha insett redan när han öppnade ytterdörren och såg henne. Hon hade visserligen en kort sportjacka och ett par jeans på sig i den kyliga höstkvällen, men hon var smakfullt sminkad och hade det blonda håret uppsatt i en söt tofs. Smidigt som en katt smög hon in genom hans dörr och strök sig helt nära hans kropp. En förförande fräsch doft av parfym och nyduschad kvinna stötte emot honom och fick honom att dra in ett djupt vädrande andetag.

 

"Jag skyndar mig in så ingen ser!", flämtade hon.

 

Jennifer hade tydligen sprungit de sista metrarna in på hans tomt och det var antagligen klokt tänkt att så få som möjligt såg att de träffades. Ingen av grannarna hade sett dem umgås förut och som fallet ofta är, så var även deras grannar omåttligt nyfikna. Hon slängde av sig jackan och Leif flämtade till. Jeansen var verkligen tighta och satt som en andra hud på hennes vältränade slanka kropp. Upptill hade hon en tunn vit topp och absolut ingenting under. Hennes hårda bröstvårtor pekade tydligt och provocerande genom tyget.

 

"Tänkte att jag inte behövde klä mig så mycket...", fnissade hon och rodnade när Leif stirrade på hennes bröst.

 

Han harklade sig och kände hur han var tvungen att nypa sig i armen en gång till för att övertyga sig om att detta verkligen hände.

 

"Är du riktigt säker på det här?", harklade han ur sig.

 

"Jag vill...", mumlade Jennifer och tittade ner i golvet.

 

Leif kände hur begäret började ta över. Han hade fantiserat om denna stund ända sedan igår kväll och nu kunde han knappt bärga sig. Blodet rusade som en varm fors genom kroppen och instinkten att ta för sig var alltför lockande. Hennes begäran att han skulle göra som han ville med henne ekade i hans huvud och det tänkte han göra. Så mycket som hon tålde!

 

"Då så! Du säger stopp om du vill att jag ska sluta. Ok?"

 

Hon nickade och han tog två stora kliv fram till henne. Jennifer var mycket kortare än honom och när han stod så här nära var skillnaden ännu tydligare. Hon fortsatte att se ner i golvet och han lade sina händer på hennes axlar. Det kändes som det gick en elektrisk ström genom dem bägge och Leif rös till vid denna första kroppskontakt.

 

Han vände runt henne ett halvt varv och masserade hennes bara hud på halsen och axlarna med vana händer. Hon suckade och han lutade sig fram och kysste henne försiktigt bakom örat. Doften från henne var förförisk och hennes tunga andning fick honom att ta nästa steg. Hans händer kupade sig runt hennes bröst. De var inte stora, men ungdomligt spänstiga och härligt hårda bröstvårtor. Med stor njutning kramade han dem utanpå den tunna toppen.

 

"Åhhh...", flämtade hon.

 

Leif drog raskt toppen över hennes huvud och befriade henne från kläder på överkroppen. Han stirrade ner på de nakna brösten medan han släppte upp sitt skärp och knäppte upp byxorna. Snabbt drog han ner byxorna och kalsongerna och klev ur dem. Han hade bara en skjorta på sig nu och den styva kuken pekade rakt mot Jennifers tighta rumpa. Med ett bestämt grepp förde han hennes hand till hans hårda kuk och kände hur hon grep tag runt den. Ett stön slank ur honom när hon prövande började runka honom samtidigt som han kupade sina händer runt hennes nakna bröst. Hon vred på huvudet och deras hungriga tungor mötte varandra i en het kyss.

 

En nästan desperat kåthet strömmade genom hans kropp och han tänkte inte ägna sig åt några långa förspel denna gång. Med ett ovarsamt grepp nästan slet han ner hennes jeans till knävecken. Jennifer hade ett par svarta spetstrosor på sig som täckte halva rumpan. Det var otroligt sexigt och hans begär ökade ytterligare. Med ett bestämt grepp lyfte han upp henne i sina armar och bar in henne i vardagsrummet. Där lade han henne framstupa över soffryggen som en säck potatis och sedan drog han ner hennes trosor till knävecken också. Hennes fötter hängde i luften och benen var tätt sammanpressade. En impuls fick honom att ge henne en lätt klatsch på den nakna skinkan.

 

"Ohhh...", lät det förvånat från Jennifer.

 

Han krängde av henne jeansen och trosorna.

 

"Sära nu på benen!", beordrade han.

 

Hon gjorde det och han fick fri insyn i hennes underbara skreva. Den perfekta stjärten med ett pyttelitet runt stjärthål och den härliga fittan som han sett på bild igår, men som var ännu finare i verkligheten. Den såg våt ut och han provade genom att stryka med ett finger längs skåran. Nöjt konstaterade han att hon var ordentligt blöt och att hennes andetag blev hastigare av hans beröring. Han förde samman två fingrar och pressade dem prövande in i hennes våta fitta. De gled in med lätthet och hon tog emot dem ända in till knogarna. Herregud vilken kraft, tänkte han när hennes muskulatur kramade hans fingrar. Så trång och skön! Hur skulle denna unga fitta kunna klara av hans stora kuk?

 

"Shit!"

 

Jennifer svor till när han började pulla hennes fitta med fingrarna. Han förde dem ut och in och kunde se hur fingrarna och så småningom handen blev allt blötare. Det nästan rann safter ur henne. Han böjde sig framåt och tog ett bestämt tag i hennes blonda hårtofs. Med en jämn takt fingerknullade han henne samtidigt som han höll upp hennes huvud i håret. Hon verkade gilla att bli taget lite hårdare, så Leif drog ytterligare lite i hennes hår.

 

"Åhh... fortsätt!!", flämtade hon.

 

Leif hade inte tänkt sig att hon skulle komma ännu, så han slutade behandla henne med fingrarna och gav henne en rejäl dask på rumpan istället.

 

"Inte än lilla vän!! Du får inte komma ännu..."

 

Istället ställde han sig bakom henne. Fortfarande med ett bestämt grepp runt hennes hår lyfte han upp sin hårda kuk och lät den vila mellan hennes skinkor. Den såg otroligt stor ut ovanpå hennes unga vältränade stjärt. Hur i helvete skulle hon kunna ta emot honom?

 

Han lät kuken glida ner mellan stjärthalvorna och nosa försiktigt mot den våta öppningen. Pressade ollonet in en liten bit och sedan backade det ut igen. In och ut. Lite längre in för varje gång. Jennifer gjorde försiktiga motjuck och han såg hur hon sakta tog emot honom. Otroligt nog så var han snart inne till roten och han började på allvar att knulla henne. Långsamt i början, medan hans kukskaft smörjdes av hennes safter. Snart var han alldeles våt och han gled smidigare in och ur henne. Satan så trång och skön hennes unga fitta var!

 

Efter en lite försiktig inledning så flödade de båda könen av krämiga safter och Leif behövde inte hålla tillbaka något. Hela soffan skakade när han gång på gång stötte sin tunga kropp mot Jennifer som låg över soffryggen. Hon i sin tur skrek ut sin njutning när den stora kuken trängde in i hennes fitta. Det var otäckt upphetsande att bli knullad hårt och särskilt när hon tänkte på att det var hennes handbollstränare som vräkte sig mot hennes rumpa. En välbekant känsla började stiga i kroppen och det var något som hon bara lyckats med på egen hand förut. Ingen av de pojkar hon varit med tidigare hade kunnat framkalla dessa känslor.

 

"Helvete.... nu går det...!!!", skriade hon högt och kände hur hela hennes kropp började krampa. Benen bar inte längre, men hon hängde kvar över soffryggen. Hennes fitta fortsatte att krama om den stora kuken likt en sugpropp och hon undrade om det gjorde ont att bli klämd av hennes fittmuskler. Hon hade aldrig känt att de var så starka.

 

Leif fick verkligen inte ont, men de starka muskelsammandragningarna gjorde att han omedelbart fick en egen utlösning. Blixtsnabb, intensiv och otroligt skönt kändes det när han sprutade sin sperma i Jennifers kramande fitta. Herregud, så skönt det var! Han tyckte att det sprutade gång på gång, länge och mycket, även om han inte kunde se något. Allt skedde inne i hans unga älskarinna. Så småningom började han dock känna att det läckte ut något på sidorna om hans kuk och han kunde se att det rann sperma nerför insidan av Jennifers ben. Han fortsatte dock att knulla henne långsamt tills utlösningen klingat av och ståndet började lägga sig något. När han drog sig ur följde en rännil av hans sperma efter och den kladdiga fittan slöt sig återigen.

 

"Otroligt!! Tack!", var det enda han kunde komma sig för att säga.

 

Jennifer vände sitt ansikte mot honom och log.

 

"Det är väl jag som ska tacka! Fy faan, vad skönt det var..."

 

Leif skrattade belåtet medan han gick ut i badrummet och hämtade en handduk till sig själv och en till Jennifer. De torkade av sig och medan Jennifer torkade sperman från sin kropp fick Leif en oroande tanke.

 

"Du...?"

 

"Ingen fara... jag äter piller!", log Jennifer. "Du vill väl inte bli pappa heller?"

 

"Nej, verkligen inte!", skrockade Leif. "Det räcker med de jag redan har!"

 

De klädde sig var och en för sig och Leif kände sig lite tafatt efter det ofattbara som hänt. Jennifer verkade dock inte så påverkad och när hon var påklädd så kom hon fram och gav honom en kram och en puss på munnen.

 

"Ses vi imorgon igen?", kvittrade hon.

 

"Ähhh, visst...!", harklade sig Leif.

 

Jennifer fnissade till.

 

"För du orkar väl?"

 

"Det ska nog gå bra lilla fröken!", flinade Leif. "Än så länge har jag en kuk som fungerar och det finns ju fler sätt att ta hand om dig på..."

 

Jennifer fnissade till och smet ut genom dörren.

 

Leif gick tillbaka in i vardagsrummet och sjönk tungt ner i sin favoritfåtölj. Han återhämtade sig samtidigt som han tänkte tillbaka på den otroliga händelsen. Efter ungefär tio minuter ringde det på dörren. Vem kunde det vara nu? Var det någon granne som hade sett Jennifer och undrade vad hon gjorde hemma hos honom? Eller var det hennes föräldrar? Aningen nervös gick han för att öppna. Det var Jennifer! Hon smet in genom dörren igen.

 

"Vad är det nu?", undrade Leif. Hade någon kommit på dem?

 

Hon tittade blygt ner i golvet.

 

"Jooo... jag kom hem till mitt rum och..."

 

Jennifer pausade.

 

"Ja?"

 

"Alltså... jag var fortfarande kåt och började pilla på mig själv...", hon viskade nästan och Leif ansträngde sig för att höra. "...så jag kom att tänka på de där andra sätten som du sa...!"

 

"Din lilla rackarunge!", utbrast Leif och skrattade högt. "Följ med här!"

 

Han tog henne i handen och ledde in henne i sovrummet. Där kastade han ner henne på sängen, drog av henne jeansen och konstaterade att hon lämnat trosorna hemma. Med bestämdhet särade han hennes ben, lade sig ner mellan dem och började slicka hennes unga fitta. Innan han var klar för den kvällen hade hon fått ytterligare två orgasmer och han hade sprutat ännu en gång inne i hennes trånga fitta. Efter den omgången hade Jennifer varit en nästan daglig besökare hemma hos honom och han upplevde sitt livs bästa sexliv!

14 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#5

Ronneby

Vad underbart med handbollstjejer.

8/2 kl. 19:21

#4

Wingman1969

Nog den bästa novellserien så här långt på denna sajten!

Tackar

8/12, 2016 kl. 05:40

#3

denglade

riktigt bra!
:-)

3/11, 2014 kl. 10:13

#2

Klara

Så härligt upptrappande sexigt och förbjudet!

18/10, 2014 kl. 09:17

#1

Deep

Oj! Underbart.

Varför har jag inte hittat detta för? Måste ta en titt på denna serie från rätt ände...

4/10, 2014 kl. 08:03