Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

11/11, 2014 kl. 12:45, av marcem

Föreningen 7

Del 7 av 9 i serien Föreningen

Detta är en historia i nio kapitel, en "ungdomsroman" om tre syskonpar.
Det blir mycket syskonsex och en del annan sex också. Gillar du historier där man så småningom verkligen lär känna personerna är det här något för dig.

Runt den tionde juni är sommarlovet ett hav av ledighet. I mitten av juli är skolan oerhört avlägsen. I början av augusti börjar man förstå att det finns något som heter skola och att den kommer så småningom, men det är fortfarande mycket kvar.
  Efter urladdningen i slutet av juni träffades vi alla sex, föreningen SVK - Sex, Vänskap och Kärlek, nästan varje dag. En sån upplevelse som den jag beskrev i förra kapitlet blev det inte igen, men vi hade ändå många erotiska lekar tillsammans, och jag och Sara var tillsammans alla vakna timmar på dygnet.
  Men så fick alla föräldrarna semester och då skulle det resas, och inte till samma ställe, förstås. Missförstå mig inte, jag tycker väldigt mycket om min familj. Agnes och jag har faktiskt ofta väldigt kul med mamma och pappa. Men just i år kändes det svårt att lämna Sara. Det hade inte hjälpt mycket om jag varit hemma, hennes familj skulle också iväg, släktingar i Norrland, Pite havsbad och allt möjligt.
  Min familj skulle till Kroatien, hur fint som helst, men kvällen innan låg vi på min säng och kände det ungefär som om vi skulle till varsin krigsfront och kanske aldrig skulle komma tillbaka.
  – Det är bara två veckor, sa Sara och kysste mig på kinden.
  – Två veckor utan dig är minst en evighet.
  – Ja, fy... Men vi kan sms:a!
  – Om vi båda får tag på dator så kan vi Skypa!
  – Du får inte klä av dig naken på internetcaféet!
  – Klart jag ska...
  Avbrott för kyss...
  – Och hur ska du klara dig utan det här? frågade hon sen med ett mjukt leende och kramade min kuk.
  – Det är väl du som ska klara dig utan den...?
  – Ok, den här då, sa hon och placerade min hand över sin vulva.
 
Jag funderade.
  – Alltså, på allvar, så är det nog mest du, hela du, vad ska jag säga, du som person, som jag kommer att sakna, mer än sex.
  – Mmm, det är så för mig också. Men du...
  – Ja?
  – Om det är så att det ändå känns jobbigt, så blir jag inte ledsen eller svartsjuk om du har sex med Agnes.
  – Samma, det gör inget om du är med David, så länge du tänker på mig... nästan hela tiden...
  – Då blir nog David glad, vi brukar sova i samma rum när vi är hos släkten.
 
Det var otroligt fint i Kroatien, vi hade jättetrevligt och jag och Sara gjorde av med varsin förmögenhet på sms. Men någon naken Skype-session blev det inte, ingen Skype alls faktiskt.
  Jag och Agnes gick iväg och letade egna klippstränder, det fanns hur många som helst och några gånger hade vi sex. Det kändes... lite dubbelt faktiskt. Jag tycker så mycket om min syster, vi hade jättebra sex, och jag visste att Sara hade haft sex med David under resan, men någonstans kände jag mig ändå otrogen. Sådär 15 procent otrogen ungefär...
 
Det hände en grej när mamma packade upp min väska, det skulle hon egentligen inte fått, det ramlade ut ett paket kondomer.
  Mamma kom med dem i högsta hugg och sa argt:
  – Vad ska du med de här till?
  – Va, nä... vadå, de måste ha kommit med av misstag!
  – Du har väl inte tänkt vara otrogen mot Sara?
  Stränderna där nere var fulla av snygga tjejer, så frågan var berättigad.
  Mamma fortsatte:
  – Maria har talat om för mig att Sara äter p-piller så du ska väl inte behöva några såna här alls?
  – Mamma, jag hade ett liv innan jag blev ihop med Sara och de kom med av misstag!
  Hon tittade misstänksamt på mig, hon har en massa intuition och jag tror att hon kände att det var något som var lurt.
  Agnes kom till min hjälp.
  – Mamma, jag håller koll på honom och jag kan intyga att han inte har brytt sig ett dugg om tjejerna här nere.
  – Hrmpf, sa mamma och slängde tillbaka kondomerna i min väska.
  Det var tur för annars hade jag inte kunnat ha mer sex med Agnes på resan. Men det blev ändå bara någon gång till innan vi åkte hem.
 
När vi kom hem hade Saras familj inte kommit hem ännu och mamma och pappa hade fortfarande semester. Vi var mycket med tvillingarna och hade några sköna stunder också. Men jag längtade.
  Och så kom hon hem och det blev väldigt mycket bara vi ett par veckor. Mika och David hade också blivit ett par, och jag tyckte lite synd om Agnes och Minna när vi andra fyra var för privata.
  Agnes klagade inte, men Minna såg lite sur ut ibland. Efter ett tag bestämde vi att vi skulle försöka vara lite mer igen alla sex, föreningen skulle återförenas. Men det var föräldrar överallt så det blev mer att vi hängde tillsammans och det var bra det med.
 
En vecka in i augusti blev det föräldrafritt igen, tur att vuxna har jobb... Det vill säga, helt föräldrafritt var det inte, för Johan och Rittva hade fortfarande semester och då hade vi inte längre tvillingarnas stora rum att vara i om vi ville göra något som hade med sex att göra. Istället var vi ganska mycket hos Sara och David och ibland hos oss.
  Den här dagen var vi hos oss. Mamma och pappa var på jobbet och vi var nere i vårt vardagsrum.
  – Jag har en idé! sa Mika.
  – Antagligen en helt vansinnig idé, sa David kärleksfullt.
  – Nejdå, jag tror att ni kommer att gilla den! Minna, märkte du att jag var uppe i natt och skrev?
  – Nej, vadå skrev?
  – Jo, jag hade det här i huvudet halva natten, men sen blev det så krångligt så jag var tvungen att rita upp det på papper.
  – Wow Mika, skrattade Agnes, jag gillar att du tar saker på allvar!
  – Idén är att vi ska vara en cirkel, och vad som ska hända i den där cirkeln ska ni få veta så småningom. Men grejen är att ingen ska vara bredvid ett syskon och ingen ska vara bredvid nån de är ihop med, och så vill jag att Agnes och Minna som inte är ihop med någon kille inte ska vara mellan två tjejer. Och eftersom du Minna inte heller har ett manligt syskon så får du en kille på var sida.
  – Oh my god, hur har du fått ihop allt det där?
  – Jodå, det gick! triumferade Mika. Det fanns två kombinationer men bara en där Minna fick en kille på var sida. Det här skulle min mattelärare se, hon tycker att jag är dålig på problemlösning. Men vi ska vara här på golvet så vi får ta undan soffbordet.
  – Jag tycker inte att din mattelärare ska se det här, sa David och alla skrattade.
 
Vårt vardagsrum har en stor tjock mjuk matta och när vi gjort plats i mitten kommenderade Mika oss till våra platser.
  – Niklas, du sitter där, och så Minna på din vänstra sida blir det. David sen och så du Agnes, nu är det ett halvt varv så du ska liksom sitta mittemot Niklas. Och så Sara där och jag sist.
  Mika satte sig bredvid mig så jag hade en tvillingkusin på varje sida. Det stämde som Mika sagt, inget syskon och inga "partners" bredvid varandra.
  – Jaha, och nu? frågade Agnes förväntansfullt.
  – Jodå, ta det lugnt, det kommer! Alltså, det här är en grej i flera delar, två delar egentligen och så kan det bli en tredje fri del, men jag berättar bara om en del i taget.
  – Den första delen, fortsatte Mika, är klädpoker, vi har inte så bråttom idag. Det nya är att den som vinner varje omgång får klä av ett plagg av den som sitter närmast till vänster. Och när man klär av får man göra lite extra om man vill, men bara i en halv minut.  Det är trettio sekunder som gäller hela tiden och vi slutar inte förrän alla är nakna. Om nån redan är naken så får man göra något med hen, men inget som hen inte vill.
  Mika såg sig om för att se om vi accepterade att hon använde ordet hen, men ingen av oss hade problem med det, det var ju praktiskt.
  – Bra jobbat, Mika! sa jag, och Mika strålade.
 
Sara vann första omgången och plockade av Mika hennes sockor och gav henne en bonuspuss. Det var väldigt oskyldigt i början. Men när Agnes förlorade sitt första plagg valde David att ta av henne toppen och så höll han henne hårt och kysste henne djupt.
  Jag sneglade på Mika för att se hur hon reagerade men hon verkade bara vara gladkåt. Inom gänget fanns hittills ingen svartsjuka. Agnes var märkbart berörd i alla fall och när hon vann nästa omgång slängde hon sig nästan på Sara och kysste henne och smekte hennes lår. Jag fick stånd direkt när jag såg dem.
  Mika drog av mig byxorna några omgångar senare och smekte min kuk genom kalsongerna. Jag gjorde motsvarande med Minna och kysste hennes sköte genom trosorna så att det blev en blöt fläck mitt för hennes vulva. Men det kändes blött där redan innan.
  Sara som var omgiven av två flickor verkade inte ledsen för det och smekte av Mika hennes behå, kysste min kusins perfekta bröst samtidigt som hon hade en hand över hennes fitta utanpå trosorna.
 
David satt i bara kalsongerna efter att förlorat både t-shirt och byxor. Minna tryckte ner honom på rygg och gränslade honom. Hon gned sitt trosdolda sköte fram och tillbaka över hans kalsongstånd. Där fick Mika gå in och säga till på skarpen att tiden var ute, annars hade det nog slutat på ett annat sätt.
  Agnes var den första som blev naken och jag såg på David att han nog ville knulla direkt, men så lyfte han upp min systers ben i luften, dök ned mellan dem och slickade fitta så att Agnes gnydde av lust.
  Jag var den första killen som förlorade kalsongerna och Mika la sig mellan mina ben och slickade undersidan på min kuk samtidigt som hon tittade upp på mig. Trettio sekunder var mer än nog för jag var nästan sprutfärdig. Spänningen och att se vad alla gjorde med varandra gjorde att det ångade av kåtlust i rummet.
  Minna drog av Davids kalsonger och gränslade honom igen. Den här gången fanns inget tyg i vägen och hon sjönk ner på hans långa kuk med en pilsk suck och red honom ganska hårt hela den tillåtna tiden.
  Sara och Mika blev näst sist och sist att förlora kläderna och Sara gränslade Mikas ansikte samtidigt som hon böjde sig ner och började lapa i hennes vulva med hungrig tunga. Mika svarade med att greppa Saras bak och slicka hennes våta mus.
  Nu satt alla och nästan flämtade av kåthet. Flickorna hade röda kinder och jag och David hade stånd som stålbatonger.
 
- Nu är det är dags för andra delen!
  Mika lugnade ner sin andhämtning och fortsatte:
  – Vi ska göra en sak som jag sett på nätet, det kallas daisy chain, fast då är det nog bara tjejer. Vi ska göra en slick och sugcirkel!
  – Hur ska det funka? frågade jag.
  – Jodå, jag har nog tänkt ut det här, ska du se. Om du lägger dig på rygg med benen åt mitt håll, precis så där, ja. Och Minna, du ställer dig på alla fyra över honom så att han kommer åt dig, men lite lite snett så att det blir en cirkel till slut. David, du lägger dig på rygg så att Minna kommer åt din kuk.
  Mika fortsatte kommendera och vi lydde. Egentligen var vi nog lite för få för att det skulle bli en riktigt bekväm cirkel, man fick ligga lite i krok, liksom.  Men det funkade. Agnes hade sin fitta över Davids ansikte och slickade Sara, som låg på rygg och slickade Mika, som var på alla fyra och slickade mig, så var cirkeln sluten.
  Hela rummet fylldes med ljudet av slick och sug och jag kände att jag snart skulle komma. Jag undrade lite om Mika skulle ta hela min sats i munnen, om jag kände henne rätt så skulle hon nog inte tveka.
 
– NÄMEN, VA I HELV...
  Vi stannade mitt i en rörelse, hela gänget, som förstenade, i dörren stod pappa Thomas och såg alldeles vild ut.
  – RÖR ER INTE! skrek han. EVA, SKYNDA DIG! KOM HIT!
  Vi tordes inte annat än lyda honom och när mamma kom springande satte hon handen för munnen och sa halvkvävt:
  – Åh herregud, herregud...
  Hon såg ut som om hon ville blunda.
  Sen samlade hon sig.
  – Ta era kläder och gå upp till Niklas rum och klä på er! Ingen av er få gå hem förrän vi fått prata med er!
 
  Vi satt där i mitt rum, alldeles tysta och påklädda. Mika och David såg ut som de skulle börja gråta. Nerifrån hörde vi föräldrarnas röster och först var de ganska höga och upprörda men sen sjönk tonläget. Vi kunde inte höra alls vad de sa, bara att de sa en massa.
  – Det är mitt fel, nästan snyftade Mika.
  Som vanligt var det Sara som var mognast.
  – Nej, så fasen heller! sa hon skarpt. Vi har varit med på allt vi gjort allihopa och jag tänker inte skämmas för något jag har gjort!
  – Sara har rätt, sa Agnes och jag nickade. Ingen ska ta på sig någon skuld eller nåt sånt, och ingen ska skylla på någon annan, fast det tror jag ingen har tänkt heller.
  – Jag är besviken för att vi inte fick göra klart! Det höll precis på att gå för mig! sa Minna och jag såg glimten i hennes ögon.
  Det blev den förlösande repliken, även Mika och David fnissade lite.
  – Ok, sa jag. Vi håller ihop vad som än händer, en för alla, alla för en!! Sex, vänskap och kärlek!!
 
En stund senare hörde vi steg i trappan och mamma kom in.
  – Gå ner och sätt er i soffan, sa hon.
  Jag försökte se hennes ansiktsuttryck och hon såg bestämd ut, men inte speciellt ilsken. Hon log nästan lite mot de av oss som inte var hennes egna barn. Det kändes ändå läskigt.
  Vi satte oss i sofforna och föräldrarna satt mitt emot. Pappa såg lugnare ut nu. Han började:
  – Först vill jag säga att jag ber om ursäkt för att jag skrek så förut, förstår om ni blev skrämda. Jag var så totalt oförberedd på det här, jag blev helt chockad.
  – Det blev jag också, fortsatte mamma. Ni måste förstå, för oss är det svårt att fatta att ni kan hålla på med sånt här. Vi vet ju att Niklas och du Sara är ihop, och Mika och David också har vi förstått, och vi har fattat att ni har sex också, men inte så här, allihop tillsammans.
  Pappa tog över igen.
  – För oss känns det så nyss som ni var små, när vi tog er till dagis eller skolan första gången, vi såg på Bolibompa eller läste Alfons, hörde er sjunga på skolavslutningen... Och så ligger ni här och har... gruppsex. Vi blev helt chockade, hoppas att ni kan förstå det. Och ni faktiskt fortfarande väldigt unga.
  – Men vad vi vill säga, sa mamma, är att vi egentligen inte är arga på er. Vi har också upplevelser från när vi var i er ålder, fast kanske inte så här avancerade. Vi är inte arga men vi är oroade.
  – Vi skulle vilja veta, fortsatte hon, kanske inte i detalj, men ändå, hur började det här? Och hur länge har ni hållit på med det?
 
Vi såg på varandra. Det var svårt att berätta en sak utan att berätta allt, det var ju en del som var svårt att berätta.
  – Alla tillsammans, det är väl för någon månad sen, sa jag.
  – Och hur gick det till? Eller hur var det innan, menar du?
  Ingen ville säga något, alla tittade ner nu.
  – Är det så farligt att berätta? frågade pappa.
  – Jag tror att jag har en aning, sa mamma, och det är det som gör mig orolig. Nu när vi kom på er var det ju ingen som höll på med något syskon, men jag har en känsla av att det inte alltid har varit så. Svara nu ärligt, har ni syskon haft sex med varandra?
  Vi nickade en efter en.
  – Och vem har kommit på den idén?
 
Det var tyst ett litet tag.
  Sara höjde huvudet.
  – Vi skäms inte för det vi gjort. Allt vi har gjort har vi gjort av kärlek och vänskap. Och det handlar inte om nåns idé. Vi har gjort det alla utan att veta att de andra har gjort det. Ska vi berätta?
  Hennes fråga var vänd till oss.
  – Vi kan börja, sa Minna, eftersom vi var först.
  Och så började hon berätta den historia som ni redan vet om deras tvillingnärhet som automatiskt ledde till utforskande och lust. Mamma och pappa sa ingenting, de lyssnade intensivt och växlade ibland blickar men jag kunde inte utröna vad blickarna betydde.
  När hon var klar berättade jag och Agnes vår historia. När vi var klara sa mamma:
  – Ni ska veta att jag har misstänkt det här länge. Så det var därför kondomerna var med i Kroatien?
  Vi nickade.
  – Ända sen jag såg när ni pussades i hallen, det var ju i maj nån gång, har jag funderat på om ni höll på med något.
 
Och så berättade Sara med lite inflik av David hur det började för dem. När de hade berättat färdigt blev det tyst ett tag. Mamma och pappa såg på varandra och mamma nickade åt honom.
  Pappa började:
  – Vi vill att ni ska veta att vi är stolta över er.
  Vi tittade förvånat på varandra, det här var inte den början vi hade förväntat oss.
  – Jag ska förklara, fortsatte han. Vi har pratat om det många gånger, era föräldrar och vi. Ni är alla sex otroligt fina ungdomar. Att vara förälder för er är väldigt lätt. Ni är oftast vänliga och trevliga mot era föräldrar, ni är hyfsat hjälpsamma hemma, ni sköter skolan, ni är inte ute och super såvitt vi vet, och ni är fantastiskt fina mot varandra och då menar jag inte sex. Bara.
  Mamma fortsatte:
  – Det här ni har berättat nu är precis som ni är, era berättelser visar att ni är omtänksamma, fina mot varandra, förutom att ni är påhittiga och har rätt mycket humor. Det finns inget av utnyttjande i det hela så långt som vi förstår. Så långt är allt frid och fröjd, även om vi kan bli chockade av att ni har så avancerad sex så tidigt i åldern. Nej, det finns bara en hake men den är rätt stor. Jag tror nog att ni förstår.
 
– Det ni gör, sa pappa, det är inte alls accepterat i samhället. Tvärtom är det straffbart, eller kan leda till omhändertagande från det sociala. Det är lagar som måste finnas för att skydda barn från att bli utnyttjade, inte bara av vuxna utan också av syskon. Och så är lagarna till för att det inte ska bli barn som får genetiska skador.
  – Dessutom, fortsatte mamma, tycker väldigt många människor att syskonsex är motbjudande och äckligt. Så om det på något sätt kom ut att ni gör eller har gjort det ni har gjort så... ja, ni kan ju tänka er själva, det är ingen rolig historia.
  Mamma lät det här sjunka in i oss innan hon fortsatte. Jag tror att ingen av oss, inte ens Sara, hade funderat på de här riskerna. Vi hade bara gjort som vi ville och kände för. Nu kändes det inte så kul.
 
Pappa och mamma tittade på var och en av oss för att vi skulle förstå allvaret men det hade vi gjort nu. Sen fortsatte mamma:
  – Men samtidigt vet vi att något av det sämsta man kan göra är att få någon att känna skuld för sex. Det ni har gjort har ni gjort så fint som Sara sa förut, av kärlek och vänskap, och så lust förstås. Jag håller med om att ni absolut inte ska skämmas.
  – Vi är ganska säkra på, sa pappa, att man inte kan hindra människor, och kanske framförallt inte ungdomar, att ha den sex de vill ha. Ni måste helt enkelt själva komma fram till hur ni vill ha det. Och nu när vi vet det vi vet så måste vi också få veta hur ni vill göra.
  – Det är en sak..., sa mamma, och det var något i hennes röst som fick oss att titta till.
  – Det är en sak som jag absolut aldrig hade tänkt berätta för er men som jag känner nu att jag nog måste berätta.
  Hon gjorde en paus och såg ut som att hon samlade mod.
  – När jag var i er ålder så gjorde vi samma sak som ni, bara några få gånger och inte så avancerat som ni, men trots allt.
 
Det blev tyst. Först förstod vi inte vad hon menade. Så började Mika, nästan stammande, med uppspärrade ögon:
  – Menar du... menar du att du... du och pappa???
  Mamma nickade.
  – Ja Mika, så ar det. Och det är en anledning också till att jag inte kan sätta mig till doms över er.
  Jag och Agnes tittade på pappa. Han såg inte så berörd ut.
  – Visste du det här, pappa? frågade Agnes.
  – Ja, sa han lugnt.
  Han vände sig till tvillingarna.
  – Och det kan ju vara bra för er att veta att er mamma också vet det här. Men, hörni, det är över tjugofem år sen och det var inte många gånger gånger.
  – Går sånt här i arv? frågade Minna.
  – Nej, det tror jag inte, men det var väldigt tryggt i min familj också, jag litade väldigt på Johan, det kanske våra familjer har fått ta över, sa mamma.
 
– Tänker ni berätta för våra föräldrar om det som hände idag och det som vi har berättat, frågade David.
  – Ja, det förstår ni nog att vi måste. Men vi ska lägga fram det så att de inte blir för chockade.
  – De kommer att bli vansinniga! kved David.
  – Nej, David, då känner du inte dina föräldrar, sa mamma. Lita på mig!
  – Jag tror kanske att Eva har rätt, sa Sara och la en tröstande hand på Davids ben. De är faktiskt ganska coola.
  – Det blir så här nu att vi kommer att ha lite grillning på fredag, här hos oss, barnfritt, ni får vara i något av de andra husen. Då kommer vi att berätta och vi vill inte att ni ska säga något till dem om det här innan dess.
 
– Nu tycker vi att ni ska gå hem, sa pappa. Och vårt råd till er alla sex är att ha det bra med varandra, men försök att undvika syskonsex så mycket det går, och om ni känner att ni absolut vill göra såna här saker som ni gjorde idag så var försiktiga, och säg inget till någon överhuvudtaget. Nu måste ni lova det, var och en!!
  En efter en sa vi att vi lovade, och så stod vi upp alla åtta och alla kramade varandra. Mamma och flickorna såg ut som om de nästan skulle gråta och det kändes lite så i mig också. Det var egentligen inte ledsamt, det var bara så mycket känslor.
 
Efter middagen, som för övrigt var ganska normal, kom Agnes in till mig och satte sig på min sängkant.
  – Det var så här det började, sa hon. För oss i alla fall. Det känns redan länge sen, men det är ju bara två och en halv månad sen.
  – Hur tänker du om allt det här, frågade jag.
  – Att de har rätt, att vi måste vara grymt försiktiga. Och att vi aldrig kan säga något till någon, ingen får börja babbla om man har druckit eller nåt sånt. Men...
  – Men?
  – Men att jag är inte säker på att jag helt vill avstå från sex med dig.

 

8 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.