Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

5/1, 2015 kl. 20:29, av Mr_Solen

Badhusbesöket

Är en tjej på 18 år som just flyttat in i en liten lägenhet. Intresset för inredning förde mig till olika butiker i stan. Behovet att motionera fick mig att besöka ett badhus där jag mötte en kvinna som helt skulle förändra mitt liv.

~~Badhusbesöket.


Jag hade just fyllt 18 år och började få ordning på min tillvaro. Visserligen hade mina föräldrar fått hjälpa till med borgen för lägenheten men den var ändå min, en liten etta på 22 kvadrat ganska centralt i stan. Jag jobbade som vårdbiträde på ett sjukhus i närheten dit det tog ca 5 min att gå. Jag hade fått hjälp med ett par vändor till IKEA för att köpa de stora möblerna vilket var en stor säng och en byrå och ett litet bord för två personer. Även ett lite lågt soffbord fick plats. Nu skulle jag få göra det jag drömt om dvs att börja inreda och fixa med alla mysiga detaljer.

Alla TV program om inredning hade gjort mig inspirerad. Jag visste att det fanns ett par inredningsbutiker i närheten och jag började så smått upptäcka dem. Jag sökte mig även till andra stadsdelar där jag hitta flera, även de små butikerna med ”krimskrams” vart jag så klar nyfiken på. På söder hittade jag en butik som specialiserat sig på retroprylar vilket jag kände var lite extra tilltalande. Det vart många besök i butiken och jag pratade även med en äldre kvinna som uppenbarligen var ägare till butiken. Jag fick en massa tips och jag vart ännu mer inspirerad. Min lilla lägenhet fylldes med prylar och jag började känna att det vart riktigt trivsamt.

Det hade gått ett par månader och jag insåg att jag lagt ner all tid för att fixa och dona och hade inte vart och gymmat eller simmat eller något. Stod framför spegeln som så praktiskt satt på en dörr och såg på min nakna kropp. Började det inte puta lite på magen eller var det bara en synvilla. Vägde brösten lite för att se om de börjat hänga. När jag tog tag i dem styvnade vårtorna direkt och jag kom på att jag inte onanerat på väldigt länge. Pirret i musen kom direkt men bestämde mig för att vänta tills efter simningen. Först arbete sen nöje, tänkte jag.

Jag hade sett att det låg ett bad i närheten som jag aldrig vart på. ”Citybadet”, de hade tydligen en SPA avdelning som lät lockande. Även tillgång till gym gjorde att jag bestämde mig för att gå dit. Parken utanför, som var i full blomning, fick mig att må bra och direkt älska stämningen. Letade mig fram till receptionen och betalade för ett engångsbesök. Tänkte att det var bäst att prova innan jag köpte ett kort. Hade inga gymkläder med utan tog bara en sväng in och såg att de hade alla maskiner som jag brukade använda. Gick åter till omklädningsrummet och började klä av mig. Det var inte så många andra där vilket passade mig bra. Kom in i duschrummet som var urfrächt och doften tallbarr kändes uppfriskande.

Hoppade i baddräkten som var en vit med ganska hög skärning över höften. Kände hur den satt perfekt och mina bröst fick lite lyft i den, hade ju inga jättebröst så det vart bara en liten klyfta. I en spegel kunde jag se att bröstvårtorna och vårtgårdarna syntes ganska tydligt genom det tunna tyget. Kanske var den lite väl vågad. Tur att jag var helansad kring musen annars hade väl det håret också synts igenom. Tog min handduk och gick upp mot bassängen och jag verkligen häpnade över rummet. Bassängen var inte så lång längs ena långsidan var det lite vilrum och behandlingsrum och på andra sidan var det solarier. Doften av klor som annars brukar finnas i badhus var här ersatt av någon mystisk eterisk olja som fick mig att må bra direkt. Ur högtalarna kom det ett svagt ljud av klassisk musik som gjorde att rummet kändes ännu rofylldare.

Väl i bassängen började jag simma mina längder, det var ju många vändor då bassängen var så kort. Tog en paus och stod vid ena kortsidan och jag häpnades fortfarande av rummet. Även här var det inte så många andra, kanske ett 10 tal personer, några fler killar eller gubbar rättare sagt. Skönt att inte få en massa taffliga raggförsökt tänkte jag. Kände att det var dags att utforska bastuavdelningen och de övriga poolerna. Just när jag kom ner startade bubbelpoolen som var nästan tom, valde en plats där jag kunde bre ut mig lite. Bubblorna hade verkligen en skön effekt inte bara på ryggen utan hade lyckats sätta mig så att så bubblor strömmade rätt upp på musen. Kände på nytt att kåtheten stegrade. Låg med slutna ögon och bara njöt. Kände hur det svallade till och förstod att någon satte sig mittemot. Låg kvar med slutna ögon och fortsatte njuta, kände hur mina kinder hettades både av kåthet och av rodnad av att sitta i en offentlig pool och bli kåt. Ändrade ställning lite och satte ner händerna vid sidan och möte ett par fötter. Fötterna rycktes undan och jag slog upp ögonen och möttes av en igenkännande blick. Det var ägarinnan till Retrobutiken som ”ägde” fötterna

Ursäkta sa vi nästa i kör. Vi skrattade till och konstaterade att vi båda gillade att ”vräka” oss i poolen. Såg hur hon åter lade upp sina fötter en liten bit från mig och vi lutade oss tillbaka. Kunde dock inte låta bli att kika på henne och skrattade över att vi nästan kände varandra. Just då slutade bubblorna och vi gjorde oss klara att gå upp. Såg att hon hade en bikini på sig och ganska fylliga bröst. Hon var väl inte super smal men definitivt inte överviktig. Trosorna var som min baddräkt högt skurna. Kände hur hennes blickar gick över min kropp och insåg att min baddräkt var ju ganska utmanande.

Vi verkade båda ha siktet inställt på bastun och väl inne så tog hon snabbt av sin bikini och sa lite ursäktade att det var skönt att bli av med den. Vi duschade och jag kunde inte låta bli att kika på henne. Fick en massa tankar och hela mitt liv med sexuella erfarenheter vandra förbi, alla sköna onanistunder och den gången på ”festen” när jag vart av med oskulden. Var ju inte precis det man drömmer om och efter det hade jag inte haft något förhållande, hade helt enkelt inte vart sugen på någon kille. Har inte tänkt så mycket på det, men nu kom tankarna i turbofart. Var jag lesbisk? Hann inte tänka klart då hon frågade om jag brukade gå här, svarade att det var första gången men att jag var imponerad av hela badet och rummet med bassängen. Hon berättade att hon gått är regelbundet i över tjugo år. Jag skrattade lite och tänkte att det var ju två år innan jag föddes.

Vi var båda klar samtidigt och hon frågade om jag skulle basta och det hade jag tänkt mig. Hon förklarade att det fanns en våtbastu en torr och en ångbastu men att den var gemensam med killarna så där var man tvungen att ha handduk. Vi tog våtbastun som var helt tom. Vi satte oss mitt emot varandra på översta laven och satt tysta det var bara ljudet av vattenstrålen som pyste över bastuaggregatet. Jag kikade på nytt på henne och såg att även hon var rakad. Hennes bröstvårtor var av det större formatet och jag kände hur mina egna reagerade på värmen och ja även en kåthet som åter kom smygandes. Jag har alltid blivit kåt av värmen i bastun vilket fått mig att tänka på isbjörnar när man vart på andra ställen eller i skolan.

Nu kändes det som jag kunde fortsätta mina tankar och strök lite på benen för att massera dem lite. Även armarna och magen fick lite. Undrade om jag skulle våga stryka på brösten lite eller om hon skulle se mig som värsta slampan eller så. Just som jag bestämt mig såg jag hur hon ändrade ställning och satte sig upp så ena benet hamnade på undre laven, hon pustade och sa att detta var bland det bästa hon visste. – Ett riktigt skönt bastubad! Hon strök även hon på kroppen och tog tag i sina bröst och vägde upp dem lite demonstrativt. – Tänk om man hade lika fasta som dina! Hon log lite pilimariskt när hon sa det. Jag tog mod och sa att det inte var något fel på hennes. Tog i mina egna och sa att jag alltid tyckt att de var lite små i jämförelse med alla andra. Hon kontrade med att de var jättefina. Vi skrattade båda åt våra jämförelser.

Jag frågade hur länge hon hade haft sin butik, för att bryta den lilla paus som uppstått. Hon började berätta om hur hon byggt upp den, efter att hon skilt sig från sin man för 15 år sedan. Jag fick så klart höra om orsakerna och förstod att hon trivdes med att leva ensam. Jag förklarade att jag direkt känt igen henne i bubbelpoolen då jag som sagt besökt butiken ett antal gånger. Hon sa att hon känt igen mig men inte direkt kunde placera mig. Vi passade på att hälsa på varandra artigt. Elin sade jag, Stina sade hon och så skakade vi hand. Efter så skrattade vi åt det hela och konstaterade att det måste ha sett lustigt ut.

Hon berättade att hon var 52 år och hade en dotter som var 30 år. Jag kände mig liten då jag berättade att jag var 18 år och jobbade på sjukhuset. Berättade även om min lägenhet och mitt intresse för inredning. Hon lyssnade nyfiket och när jag berättade att jag blivit som besatt av retroprylar efter besöket i hennes butik så vart hon ännu gladare.

Vi pratade på och glömde bort att vi satt i bastun. Den kåthet som jag känt hade försvunnit lite, men fanns ändå kvar på nått sätt. Vi gick ut och duschade och njöt av svalkan. Hon frågade om jag vill prova ångbastun. Hon sa att det var den skönaste bastun men att den var gemensam och då måste man ha handduk på fast det var ju skönare att få va naken. Vi svepte om oss och gick dit, hon ledde mig vant och när vi passerade en dörr kände jag kort hennes kropp mot min rygg, det var som det gick strålar av kåthet direkt ner i musen.

Fick kämpa för att komma vidare in till ångbastun, där inne vart det helt tomt. Skönt sa hon, då kan man lätta lite på handduken så berättade hon att man fick lyssna på när det slog i dörren in till herrarnas och då gällde att få på handduken. Och så skrattade hon till så där härligt. Även jag lättade lite och då kände man ångan smeka kroppen på ett härligt sätt. Vi satt bredvid varandra och våra händer låg på laven. Vi satt tysta och njöt, hon sa att detta var den bästa tiden att gå hit då det var minst med folk och man kunde va lite mer avslappnad d.v.s inte behövde trängas med andra. – Jag då, frågade jag, är inte jag störande? Hon skrattade och la sin hand på min och klappade lite lätt. Nej du är inte störande tvärt om, en ung rolig tjej är alltid trevligt. Jag kände hur hon lät sin hand ligga kvar och sakta kände jag hur det pirrade i kroppen.

Här sitter jag med en kvinna i en bastu och jag känner mig kåt på henne och hon håller sin hand på min. Hon vände sig mot mig och frågade – känns det bra? Jag mötte hennes ögon och sa enkelt – ja det gör det. Kände hur hon kramade min hand mjukt och skönt som bekräftelse. Det var som att allt kändes så enkelt och naturligt i hennes sällskap och jag älskade hennes sköna humor och det mysiga skrattet. Fick åter tankarna om min sexualitet, tankarna virvlade men avbröts när hon frågade om jag njöt av ångbastun. Jag sa att det vart helt underbar att känna ångan över kroppen, var som att någon smekte mig. Mötte hennes ögon igen och vi såg på varandra, hon hade verkligen vackra ögon, hela hon kändes så mjuk och trygg. Kände hur hon lyfte bort sin hand från min, vart lite besviken nästan men snabbt kände jag den på mitt lår. Den bara låg där.

Nu var jag så kåt och kände nästan hur det doftade av safterna, var som att vi bara satt och njöt av varandra, inga ord knappt några smekningar bara hennes hand på mitt lår. Återigen frågade hon om jag tyckt det var bra, nu kände jag mig mer säker och lade min hand på hennes lår. Hon stönade till lite lätt och var som att hettan och spänningen mellan oss ökade ytterligare.
-Kom sa hon, till slut hon tog min hand och drog mig snabbt in på damernas. Hon kollade snabbt av att vi fortfarande var ensamma innan hon tog mig i sin famn och gav mig en kram. Jag hade inte tänkt på det tidigare men hon var ju lite längre än mig så jag nådde med mitt ansikte strax över henne bröst. Känslan var enorm när jag kände hennes kropp mot min. Vi bara stod där en stund och höll om varandra. Det var hon som bröt upp och såg på mig om jag verkligen gillade det. Jag sa att jag aldrig upplevt något så härligt och skönt. Vi duschade åter och nu vågade vi kika på varandra mer öppet. Tog tvål som fanns i en hållare och började tvåla in mig. Märkte hur hon kom till min dusch frågade om jag ville ha hjälp. Vände ryggen mot henne så hon stod som lite skydd om det skulle komma någon. Hon tog mera tvål och började tvåla ryggen och ganska snart nådde hon min rumpa. Putade instinktivt med den och det var så skönt att jag inte kunde låta bli att stöna till, hon drog händerna runt mot min mage och nu kände jag hennes bröst mig min rygg. Vårtorna var styva att de kändes tydligt hennes händer cirklade runt innan de gick upp och fångade in mina bröst. Mjukt och skönt smekte hon dem och pillade lite lätt på vårtorna. Jag var tvungen att hålla händerna i väggen framför för att inte falla. Kände hur ena handen sökte sig till magen och nu längtade jag efter att hon skulle smeka min mus. Kåtheten var så starkt att jag glömde bort var vi va. Hennes hand kom smygandes och hon viskade i mitt öra. – Skönt kåt va? Kunde bara ge ett MMMM till svar och då nådde handen min mus. Särade på benen lite mer så hon skulle komma åt bättre. Kände hur hon kysste min nacke och fingrarna som lätt cirklade på klittan fick mig att stöna mera. Hon viskade hur fin jag var och att hon verkligen ville älska med mig.

Vattnet strilade över oss och vi insåg båda att vi inte kunde älska här. Men det var som om vi båda ville fortsätta på ett bättre ställe. Hon vände mig om och våra ögon möttes igen och så kysste hon mig sakta våra tungor gick en kort upptäcktsfärd innan hon sa att vi måste hålla på oss så vi inte blir upptäckta. Hon berättade att det gick personal regelbundet genom omklädningsrummen och bastuavdelningarna för att folk inte skulle ha sex öppet. Stället hade ett lite rykte om att det ibland kunde gå vilt till som man gjorde allt för att bli av med. Skrattade lite och sa att de inte hade lyckats denna gång. Hon log mot mig och pussade mig på munnen. Vi tog våra badkläder och drog oss mot omklädningsrummen. Vi hade våra skåp inte långt från varandra och vi klädde på oss i tystnad men med blickarna på varandra. Vi fnissade nästan som skolflickor.

Väl ute frågade hon om jag var hungrig och vi tyckte att det vore bra med lite lunch. I parken fanns ett par lunchställen och hon ledde oss till ett som hon sa var det bästa. Jag valde en sallad och hon tog en paj. Vi satte oss lite vid sidan där det inte var så många andra. Våra ögon mötes hela tiden och jag kände hur skönt det kändes i hennes närhet. Vi berättade lite mer om oss själv, eller det var mest hon som berättade. Mitt liv var ju ganska kort men historien om min första ”pojkvän” fick henne att reagera. Stackare sa hon och gav mig en lätt klapp på kinden. – Ja förstår att du inte vart intresserad av killar efter det.

Hade inte tänkt på hennes ålder att det skilde 34 år mellan oss och att hon kunde vara min mamma. Kikade runt lite men alla som såg oss tog oss säkert för mamma och dotter. Slog bort de tankarna då hon frågade om jag var ledig hela dagen. Jag förklarade att jag skulle jobba i morgon eftermiddag. Jag är också ledig sa hon och det stämde då det var måndag och jag visste att butiken var stängd på måndagar. Vår stämning från duscharna fanns kvar och vi båda kände att vi ville utforska varandra mera. Hon beklagade att hon bodde på andra sidan av city. Kände hur jag vägde mellan att ta hem en ”främmande” till att låta spänningen försvinna. Åter tog jag mod och frågade om hon ville se min lägenhet. Jag längtade lite efter att få visa upp den då jag kände mig ganska stolt över all inredning.

Hon log och tackade ja till inviten och vi började gå, vi gick förbi några av mina andra favoritbutiker och i en smet vi in dvs hon tog armen om mig och ledde mig in. ÅÅÅ vad hennes beröringar kändes sköna, hela jag längtade efter mera. I butiken gick vi runt och jag såg hennes vana blick som snabbt konstaterade att det inte var något som direkt föll henne i smaken. Vi fortsatte och strax var vi framme vid min port, slog in koden och likt busungar smet vi snabbt in. Jag bodde på andra våningen så jag tog täten upp för trapporna. Hade ett par hotpants på mig och kände hennes blick mot rumpan kunde inte låta bli att vicka lite extra. Låste upp min dörr och bjöd henne in. Hjärtat bankade lika mycket av att hon var med hem som vad hon skulle tycka om min lägenhet.

Hon kom in i rummet och kikade runt innan hon snabbt sa vad otroligt fint jag hade. Hon pekade igenkännande på några av prylarna jag köpt hos henne. Jag kände hur spänningen släppte något då hon inte direkt hade ”dissat” min inredning. Hon vände sig mot mig och vi stod en bit ifrån våra ögon möttes igen och nu var det som att det inte fanns något som kunde hålla oss. Hon tog ett steg fram smekte min kind och sa hur otroligt söt jag var och så föll vi i en skön kram. Jag njöt för fullt att få gosa in mig i henne även om kramen i duschen vart hetsig så kändes det skönare nu när det bara var vi.

Jag kunde vila mitt ansikte på hennes nakna hud i urringningen och sniffade på hennes dofter som gjorde mig så härligt pirrig igen. Märkte hur hon åter lyfte mitt huvud och såg på mig, en puss en kyss med våra tungor fick mig att börja darra i hela kroppen av njutning. – Skönt? frågade hon enkelt för att verkligen få bekräftat att alla var bra. – Åja, va mitt enkla svar och det var som startskottet för vår älskog.

Våra händer gick på upptäcktsfärder kände mig lite osäker och tafatt, Stina var lite mer aktiv och det kändes så skönt att känna hennes händer på hela kroppen. Hon stack ner en hand och smekte min rumpa innan för byxorna var det så härligt svarade med att smeka upp på hennes rygg. Nakna mjuka huden kändes härlig våra kyssar vart hetare och ljudligare ville ju känna mer av henne och tog mod och började knäppa upp knapparna i hennes blus. Vek upp den och såg hennes bröst i BHn. Stina lyfte upp min topp och jag sträckte upp armarna så den lätt gled av. Jag hade inte haft någon BH på mig så nu var mina bröst helt blottade vårtorna var styva och det kändes som att hon bara behövde se på dem för att det skulle gå för mig.

Jag knäppte upp hennes BH och lät hennes bröst komma fram. Hennes vårtor var lika styva och var klart större än mina. Lät min hand smeka runt bröstet, känslan var så underbar, hade ju aldrig smekt någons annans bröst så jag njöt av att upptäcka hur mjuka och sköna de var. Kände hennes hand på min kind och hur hon smekte hela mitt huvud. Märkte att hon utan att pressa fick mitt huvud närmare. Min längd gjorde att jag direkt kunde sätta munnen till och suga på ena tutten. Hennes stön gick inte att ta fel på. – ÅÅÅ ja min flicka sug på tutten. Reagerade lite på ordvalet men kände att det förstärkte min kåthet. Sakta sög jag och lät tungan virvla runt lite. Hon pratade om hur skönt det var hennes mjuka rösta hetsade mig mer. Så märkte jag hur hon andades mera och jag bytte till den andra vårtan och då kramade hon mig så mysigt mina bröst trycktes mot hennes mage och jag kände hur hon smekte dem. Smekte nu hela brösten och sög lite intensivare, var så skönt att ha hennes bröst i munnen. Stina hade svårt att stå still och så kom kulmen när hon stönade ut sin första orgasm. Att kvinnor var känsliga på vårtorna visste jag men att få orgasm.

Stina satte sig på knä och började smeka min rumpa, hon lät händerna glida innanför mina hotpanters drog dem sakta ner över rumpan även trosorna följde med i farten och nu stod jag där helt naken. Efter som vi redan sett varandra nakna så kändes det bara upphetsande. Jag hade nu insett att jag skulle älska med denna mysiga kvinna och då ville jag prova och njuta. Hon drog med sitt finger längs mina blygläppar hettan och fuktigheten kom direkt, jag drog efter andan och sköt fram höften mot henne. Istället för att fortsätta reste hon sig upp och kramade och kysste mig åter, smekte över hennes rumpa och vågade mig innananför. Snart hade jag fått av henne hennes byxor och trosor och kikade nyfiken på hennes mus, smekte även jag längs hennes läppar. Vi lade oss ner på min säng och kramades, myste, kände hur våra bröst mötte varandra och den känslan var enorm. Vi liksom gnuggade dem och lät våra vårtor mötas. Stina reste sig lite och såg på mig och sa att jag var den mest mysiga tjej hon någonsin mött, och att hon nu vill göra det riktigt skönt för mig. Låg på rygg och kände hennes kyssar mot min panna. Utan att röra mig börja hon kyssa ansiktet, halsen som om hon visste det hittade hon mina punkter där. Ner på axlarna, låg avslappnat och bara njöt, mot brösten kände andedräkten och när hon lättungan cirkla ett varv på varje vårta höll det på att gå för mig, hon fortsatte ner på min mage, jag tänkte kort att det var tur jag hade rakat mig helt innan badet, kyssarna i ljumskarna fick mig automatiskt att sära på benen. Hon flyttade så att hon kom att sitta mellan min lår. Hon lät sina bröstvårtor smeka mina lår innan hon gick uppåt. Fick en snabb kyss och en kåt blick innan hon åter gick ner.

Min kåthet var nu så stark, fick den sköna klumpen i magen, var som att hon kände det för när hon åter började smeka mina blygläppar och lät ett finger glida in så var det nära, att ballansera så på gränsen var ”oliiiidligt” skönt. Jag kände hennes mun närma sig och när tungspetsen nådde klittan kunde jag inte hålla emot. Stina slickade och lät sitt finger glida in i mig och nu kom jag i en orgasm jag aldrig vart med om tidigare hela kroppen skakade och jag kände att nått var på väg ut ur mig, kändes som att kissa men ändå inte. Sprutet vart kraftig och träffade Stinas ansikte som intensivt fortsatte att slicka mig. När mina skakaningar avtagit kände jag hur Stina slickade rent mig runt musen mycket hade åkte ner mellan mina lår och i sängen.

Stina kikade upp på mig och sa att det var det skönaste hon vart med om jag kände mig lite osäker men hon förklarade att en fontänorgasm var bland det starkaste man kunde få och att jag skulle vara glad över det. Hon kom upp och vi låg på sidan och pussades och jag kände smaken av mina safter. Stina började berätta om de äventyr hon haft med kvinnor efter skilsmässan, det hade mest vart med tjejer i hennes ålder och inte så många man kunde ha trott. Att få va med en yngre tjej som mig var bara något hon fantiserat om och aldrig trodde hon skulle få uppleva. Jag skrattade lite och sa att –nu får du det. Vi låg och kramades och trots att vi båda fått orgasm så kändes det som vi inte va nöjda.

Jag förklarade att jag var ju helt oerfaren på tjejsex, Stina sa enkelt att hon gärna lär mig allt om de sköna njutningar två tjejer kan ha. Nu var det min tur att gå på upptäcktsfärd på hennes kropp, och när jag kom till brösten kunde jag inte låta bli att mysa och gosa med den lite extra. Stina satte sig upp så jag kom att hamna i en amningställning, hon tog sitt bröst och förde vårtan mot min mun. Jag kände vårtan mot läpparna och sög in den, Stina smekte min kind och vi satt så en stund innan hon började nynna och småstöna. Kändes lite på gränsen att ligga så och jag fick en massa tankar bakåt i tiden. Min relation till mamma som flyttat från oss då jag var 14 år, saknaden av hennes närhet. Stina smekte mina bröst och nu gick tankarna åter till min njutning. Det var som att vi hela tiden ville känna och upptäcka varandra, jag släppte hennes vårta och petade ner henne så jag kunde fortsätta mina kyssar. Kom ner mot henne mus och så hur vacker den var hennes inne läppar var lite större och petade lite på dem Stina särade på sina lår samtidig kände jag hennes hand på min rumpa.

Hon tryckte lite så jag skulle förstår vad hon ville, lyfte på låret och satte min mus över hennes ansikte. Direkt kände jag tungan mot min mus. Jag började mig fram åt och kunde slicka henne samtidigt. 69:an hade man ju hört om men på detta sätt vilken njutning. Vi skickade varandra och våra orgasmer började närma sig det var som vi passade på varandra med målet att komma samtidigt och det gjorde vi både Stina och jag stönade, skakade när våra orgasmer äntligen kom. Vi låg så klart utpumpade och myste innan Stina sa att en dusch vore inte fel. Vi hoppade och gick till min lilla dusch där bara en kunde duscha åt gången.
Vi satt och pratade om inredning och om livet i allmänhet och så sakteliga började vi känna lite hunger. Vi bestämde att gå på en lite krog i närheten. Det kändes så mysigt att få sitta där med henne. Fast visste ju inte om vi var ett par eller om det bara var tillfälligt. Stina såg på mig och gav mig en ”rufs” i luggen vi insåg att vi kanske inte kunde hångla öppet så här. Men på något sätt så vart det änne hetsigare att mysa utan att det syntes.

Vi kom ut på gatan och njöt av sommarvärmen i kvällen. Stina sa att hon måste börja komma hemåt så att hon fick sova, då hon skulle jobba hela dagen, själv började jag inte förrän på eftermiddagen. Vi gav varandra en kram och en puss innan vi skildes, väl hemma insåg jag att vi inte bytt nummer. Kände en intensiv längtan att få säga god natt, med lite sökande på nätet hade jag ett nummer som stod som hennes. Lät signalerna gå fram och efter en stund just innan jag skulle lägga på rasslade det till och en mjuk välbekant röst sa –Stina. -Hej sade jag lite försiktigt. - Det är Elin och att jag bara ville säga godnatt. ÅÅ min härliga vän vad glad jag blir att höra det. –Godnatt själv och dröm mysiga drömmar svarade Stina. Vi pratade lite kort innan vi lade på. Jag låg i sängen och kände mig helt upprymd, vilken dag!

Funderade på om jag var lesbisk och när jag tänkte efter så stämde allt så himla fint. Trots att Stina var så mycket äldre kände jag en förälskelse, och vår kärleksstund hade ju vart helt underbar. Somnade i mina tankar och vaknade med samma välbehag. Såg på klockan, 8.30, gott om tid alltså. Skulle jag ringa Stina? Men insåg att hon var nog i full gång med att arbeta. Kom att jag kanske skulle hinna dit innan jobbet. Så fick det bli, min längtan att se henne kunde inte hindra mig. Duschade och packade ”jobbväskan” och drog iväg. Den korta resan med tunnelbanan kändes evig. Men när jag kom fram till rätt station så flög jag ut tåget. På springande ben tog jag rulltrappan såg på klockan, ja hon hade precis öppnat. Välkända plinget i skvallerklockan kändes så bekant och jag såg att det inte var några andra i butiken än. Bestämde mig för att busa lite och gick bakom några hyllor. Stina stod vid disken och jag kunde kika på henne lite i smyg.

Så kunde jag inte hålla mig utan tog en pryl och gick hastigt fram och frågade vad denna sak kostade. Stina tittade upp och jag mötte hennes härliga leende. – Men vännen va glad jag blir, vilken överraskning. Hon kom runt och gav mig en snabb kram, genast kände jag de härliga känslorna från igår. – Kom sa hon, och tog mig bakom disken och in i de inre delarna. Där inne hade jag inte vart förut. Här fanns lagret och ännu mer prylar, stolt visade hon upp en hylla med sina favoritprylar som hon inte sålde till vem som helst.

Jag fick en rundvandring och hon berättade ivrigt om alla prylar. Som tur var kom det inte så mycket kunder och vi kunde sitta och prata. Hon sa åter hur glad hon var att vi träffats och att hon tänk mycket på mig. Jag berättade om min spira till förälskelse och genast fick jag en kram och en puss. Jag har också känt så hela natten och morgonen, skrattade hon. Hon berättade om butiken och att den faktiskt gick väldigt bra, retro är verkligen inne.

Hon berättade även att hon funderade på att anställa en person till. Jag fick lite lättare pirrningar av tanken, och frågade jag om man fick söka. Stina klappade mig och
sa –Hur ska vi klara oss från att inte hångla varje minut. Jag skrattade och sa att vi får väl göra ett hångelschema. Stina tyckte det var en bra idé, men så vart hon lite allvarligare. Skulle du verkligen vilja börja här frågade hon. Jag svarade att jämfört med att jobba som vårdbiträde på ett sjukhus var detta drömmen. Inredning var något jag verkligen gillade. Jag hade självklart inte hennes erfarenhet men jag var villig att lära mig på många sätt. Stina log och vi kramades just då plingade klockan i dörren. Jag var snabbt uppe och gick ut i butiken. Det var ett yngre par som kom in. Jag lät dem gå runt lite och frågade till slut om de ville ha hjälp. Jag lyckades få till en dialog som ledde fram till att de köpte prylar för 2500 kr. Stina hade hela tiden stått i bakgrunden och kom ut när det var dags att slå in i kassan. Under tiden packade jag alla prylarna så de inte skulle skadas. När de gick ut så sa Stina – vilken naturbegåvning! Känn dig som anställd. Jag insåg att det var snart dags att gå till mitt ”andra jobb” men ett telefonsamtal om en ”krasslig” hals gjorde att jag kunde vara kvar hos Stina.

Min första dag på ”nya” jobbet gick fort. Jag hade fått några instruktioner om hur kassan fungerade och lite fler tips på hur man möter kunder. Vi skämtade, och när det passade, smektes lite lagom gjorde att jag kände mig upprymd och så glad över mitt nya arbete. När vi avslutat dagen kom Stina lite blygt och frågade om jag ville se hennes lägenhet och äta middag. I det lyckorus jag var så tackade jag ja utan blinka. I hissen upp kom samma spänning som när vi var hemma hos mig. Stina såg på mig och sa, - Elin du är verkligen så himla söt och underbar. Hjärtat hoppade till och jag kände hur det pirrade både här och där.

Mina förväntningar på Stinas lägenhet var höga och som ett barn på Julafton var jag otålig att få komma in. Väl inne var det som att komma in i en inredares dröm. Jag gick runt och kikade på alla prylar och detaljer som hon skapat. Stina kom upp bakom mig och la armarna om mig och frågade om jag gillade hennes stil. Jag visste inte hur jag skulle beskriva vad jag kände utan fick bara ur mig att det var jätteläckert. Stina började kyssa min hals och genast kom det sköna suget som gick rakt ner till musen. Jag kände mig verkligen så lycklig på alla sätt och nu när lustarna väcktes vart det ännu bättre. – Vad är mest hungrigt, magen eller lusten? frågade Stina. Jag vände mig om och pussade henne, -lusten! Fast för att orka måste vi ha energi så det får bli mat först. Stina sa att hon alltid brukade duscha när hon kom hem och började klä av sig. Jag kände även jag att dagen hade gjort mig varm.

Stinas badrum var mycket större än mitt och hennes dusch var så att man kunde duscha gemensamt. – Får du av dig kläderna, hojtade hon glatt innan hon gled i i den varma duschen. Jag fick snabbt av mig allt och kunde göra henne sällskap. Vi hånglade lite lagom mysigt men stoppade när det började bli för hett. Vi fixade till en enkel middag och njöt av den samtidigt som vi pratade mer om butiken och om hennes liv. Hon förklarade även att det kändes väldigt ”förbjudet” att va med någon med så stor ålderskillnad och att hon innan hon somnade nästan tänk avsluta det vi just påbörjat men att när jag kom till hennes butik försvann alla sådana tankar.

Efter maten satt vi och drack thé och våra samtal fortsatte. Jag berättade mer om mina tankar och om hur rätt det kändes att vara med en kvinna. Hur hon hade väckt lustar och njutningar som jag inte trodde fanns. Även jag berättade att ålderskillnaden var lite speciell men att jag verkligen var glad över att vi träffats. Det vart en stunds tystnad och våra blickar möttes, jag kände en otrolig lust att kramas. Stina halvlåg i soffan och jag reste mig och satte mig över hennes mus. Efter duschen hade vi båda gott i morgonrockar och nu kunde jag på ett sensuellt sätt öppna hennes så brösten kom fram. Njutningsfullt smekte jag dem och vårtorna styvnade direkt. Fingertopparna smekte kring vårtgårdarna och närmare vårtorna. Stina låg med slutna ögon och stönade lätt. Jag böjde mig fram och resolut sög in ena vårtan. Stina stönade till och efter lite sug på båda vårtorna stönade hon ut sin orgasm.

Vi möttes i en kyss som ökade i hetta och nu var vi båda upphetsade till bristningsgränsen.
–Kom sa Stina och tog mig i handen, hon förde mig in i hennes sovrum till den stora dubbelsängen. Vi fick av oss morgonrockarna och nu var det Stina som tog över. Hon kysste hela mig, stönade högt när hon sög på mina vårtor. Nu gick hon från fötterna och kysste mig sakta upp mot ljumskarna, jag kände hur det fuktade i musen. Blygläpparna var blodfyllda och längtade efter beröring, Stinas andedräkt kändes mot musen och när jag kände hennes tunga höll jag på att komma. Stina tunga letade sig in mellan läpparna och strax cirklade den runt klittan, jag rörde mina höfter i takt med tungan just innan orgasmen slutade Stina slicka och bad mig vänd mig om.

Jag vart först lite irriterad men när jag kände hennes kyssar mot nacken insåg jag att hon hade mer i kikaren. Hennes kyssar koncentrerades runt min rumpa och jag särade villigt på låren. Stina satt mellan mina ben och nu drog hon i mina höfter och viskade att jag skulle ställa mig på knä. Det kändes lite utmanande att puta upp med rumpan men samtidigt väldigt sexigt. Stina kyssar fortsatte och nu kände jag hennes tunga mot läpparna och hur hon sakta förde in tungan i mitt hål. Jag njöt otroligt och kände åter hur orgasmen närmade sig. Hennes tunga spelade även på området upp mot rosetten och när hon slickade min rosett kom en helt ny njutning som var så hetsande, när hon samtidigt stack in ett finger i mushålet kom jag direkt.

Efter att ha njutit ut den häftigaste orgasm jag upplevt låg jag helt utslagen i sängen. Stina bökade till lite och strax låg vi under hennes täcke och myste. Jag kände hur jag höll på att somna och Stina såg det och frågade om jag ville sova över. Fick bara ur mig ett MMMM innan jag tryggt somnade i hennes famn.

 

 

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

TG64

Undrar mest om man verkligen får ha textilier i svenska bastur? Klorångor är ju direkt livsfarliga för alla och speciellt de överkänsliga! Man kan ju omöjligen veta ifall alla handukarna är fria från klor? Min ungdoms största chock var när jag var till Tyskland på badhus och ALLT var gemensamt och att jag råkade klä av mig, duscha och råka välja samma bastu som en av de snyggaste tjejer jag någonsin sett gjorde det inte lätt för en stackars tonåring! Jag gissar att hon dessutom retades en hel del med hur hon visade upp sig som tur var så gjorde jag lumpen samtidigt som det var det första året som kvinnor fick vara med och där var allt också gemensamt och tjejerna tycktes älska att retas med mig så jag hade vant mig en aning... Tack för att din berättelse väckte fina minnen till liv!

15/7, 2023 kl. 14:02

#3

Nils

Underbart när underlivet är bart.

17/12, 2015 kl. 13:24

#2

Mr_Solen

Japp den har publicerats tidigare dock med ett redigerat/nyskrivet slut. Tackar för kommentarerna. Jobbar på en ny exklusiv för bubblan.

6/1, 2015 kl. 23:55

#1

erosvän

En härlig historia.

6/1, 2015 kl. 08:05