Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

27/3, 2018 kl. 14:00, av Jesper

Bastubad efter konferensen

Efter några hektiska konferensdagar tar Niclas sin tillflykt till hotellets relaxavdelning. En oväntat snygg ung kille dyker upp och i bastuns avslappnande nakna värme börjar Niclas drömma om att prova sex med en kille för första gången. Ska han våga?

 

Konferensen på temat ”Hållbar utveckling” hade varit väldigt lyckad och Niclas fick beröm för sitt arbete som trådhållare och allmän fixare. Hans uppdrag var intensivt dagarna före konferensen och arbetsintensiteten steg till maximal nivå under själva dagarna, med ständiga praktiska saker att lösa och sena konferensmiddagar. Trots detta var det genomförandet som han ansåg vara det bästa med jobbet. Att få allt att flyta på och att de saker som alltid inträffade inte skulle märkas för deltagarna var hans drivkraft. Denna gång hade allt löst sig utan större incidenter och han fick många dunkar i ryggen innan alla tackade för sig och reste hem.

 

I rutinen för genomförandet brukade han avsluta med en extra övernattning på konferenshotellen. Hemma väntade en ointresserad hustru och barnen var på väg att flyga ut ur boet. Det var inget särskilt som drog honom hemåt och dessutom njöt han av att stanna kvar i lugnet efter stormen som infann sig efter stora konferenser. Hotellet brukade vara nästan folktomt och en nästan andäktig tystnad spred sig i kontrast till den ljudnivå som tidigare fyllt lokalerna.

 

Det blev ett riktigt ruskväder ute med snålblåst och regn. Hans vanliga löprunda lockade inte alls och istället för att ge sig ut i den kalla eftermiddagsluften så bestämde han sig för att ägna närmaste timmen åt att besöka hotellets gym, relaxavdelning och bastu. Särskilt bastun var han förtjust i och den hade milsvid utsikt över havet. Han brukade ta flera rundor mellan bastun och den iskalla poolen.

 

När han kom in i omklädningsrummet såg han till sin glädje att han var ensam på avdelningen, vilket inte var så oväntat med tanke på beläggningsgraden på hotellet. Han gillade avskildheten och tog snabbt av sig kläderna, virade en handduk runt höften, gick in i bastun och satte sig på den nedersta laven. Efter en lång helg kände han sig sliten och värmen gjorde att han nästan slumrade in. Ett gnisslande i dörren till avdelningen fick honom dock att vakna till igen.

 

”Hej!”

 

En ensam ung kille kom in genom bastudörren. Niclas uppmärksammade direkt att han såg mycket bra ut. Blond med djupblå ögon och ett piggt slätt ansikte. Han var smal och senig, Bröstet var hårlöst och han hade ganska små bröstvårtor, varav det glimmade en guldstav i en av dem. Niclas kände ett sting av avundsjuka över att killen hade så exceptionellt bra utseende och hela livet framför sig. Själv kände han att de dryga 40 åren började ta ut sin rätt, även om han var vältränad och i god form för sin ålder. De tidigare blickar han fått av yngre tjejer hade först avtagit och nu nästan helt försvunnit. När han nu fick någon lång blick av en ung tjej antog han att det var för att de kände något av hans barn.

 

”Hej!”, svarade han precis innan det hade gått en pinsamt lång tid.

 

Killen log åt honom och satte sig på andra sidan i bastun. Han satte sig mot väggen och la upp benen på laven. Handduken satt löst runt höfterna och snart blundade han. Niclas fortsatte att snegla på den unga snygga killen i smyg. Han hade alltid känt sig dragen till kvinnor i första hand, men det fanns en nyfikenhet på killar också och då var det främst av den typen som han såg på nu. Den glimmande piercingen i bröstvårtan såg sexig och lockande ut. När Niclas började fantisera om att slicka på killens bröstvårta kände han hur hans kuk började resa sig och att det var dags att kyla ner sig. Han reste sig snabbt och lämnade bastun.

 

Kylan i poolen var uppfriskande, även om den inte dämpade hans nyväckta kåthet. Den gjorde dock att hans växande stånd lade sig, men han misstänkte att det bara var tillfälligt. Nakenheten i poolen bidrog också till att situationen blev mer sexuell. Det var ju bara han och den unga killen här och han var helt naken nu. Niclas låg kvar i kylan tills kroppen var helt nedkyld och han kände att det för tillfället var riskfritt att gå tillbaka till bastun. Han klev upp och virade åter igen handduken runt höfterna. Sedan gick han in i bastun igen.

 

Han blev närmast paralyserad när han kom in i bastun igen. Killen satt kvar som förut, men handduken som hade skylt hans kuk hade hamnat på laven nedanför. Niclas menade inte att stirra, men det var precis vad han gjorde. Kylan från den iskalla poolen var som bortglömd och han andades in häftigt och kände hur upphetsningen steg omedelbart. Dessutom var killen helt rakad. Hans kuk var inte jättestor, men Niclas anade att den var en aning svullen. Han blev förvirrad. Varför låg handduken inte där den hade legat förut? Var killens kuk på väg att resa sig? Hur vågade han visa upp sig så där för honom? Var det avsiktligt?

 

Niclas satte sig på laven som förut och tittade i smyg. Han blev mer och mer upphetsad av den unga killen, hans tilltalande kropp och den rakade kuken. Många gånger hade han funderat på att raka sig, men det hade inte blivit av. Visst hade han ofta en ansad pung, men till att raka sig helt var det ett långt steg. Det var dock något som han också hade fantiserat om. Hur det skulle kännas och se ut med en helt slätrakad kuk.

 

Plötsligt öppnade killen ögonen och tittade rakt på Niclas. Han log igen och Niclas fick för sig att han visste precis vad han tänkte. Killen satt kvar ett tag och gjorde inte minsta min av att vara besvärad av att visa upp sig naken. Den rakade kuken hade svullnat ännu lite mer tyckte Niclas och han förstod inte hur han kunde vara så obesvärad. Själv hade han skämts och känt sig väldigt obekväm. Samtidigt var det befriande att han var så naturlig.

 

Niclas hade dock inte den förmågan och blev pinsamt medveten om att hans handduk började kännas väldigt trång. Bulan var redan stor och den växte ju högre värmen i kroppen steg och upphetsningen från situationen ökade. Hans kuk var ganska stor och det skulle snart vara omöjligt att dölja hans tillstånd. I ett tillstånd av lätt panik lämnade han hastigt bastun, rev åt sig sina kläder och stack ifrån relaxavdelningen klädd i bara handduken.

 

När rumsdörren klickade igen bakom honom började tankarna komma. Vad i helvete höll han på med? Varför stack han bara? Var det attraktionen till den unge killen som skrämde honom? Hade det varit så farligt att få stånd i bastun? Hur hade killen reagerat på det? Frågorna snurrade och han ställde sig i duschen för att kyla av sig och bli klarare i huvudet. När han väl stod där fick han syn på det badrumskit som var placerat strax utanför duschkabinen. Det innehöll schampo, balsam, tvål, tandborste, tandkräm, badmössa, rakhyvel och rakskum. I det ögonblicket fick han en galen spontan idé och tog ett beslut med en övertygelse som han sekunden innan aldrig kunnat tänka sig.

 

Nicklas sträckte sig efter rakskummet, löddrade in sin pung och runt kuken och började raka sig. Strax var han helt renrakad och sköljde noga bort alla hårrester och skummet. Huden på de nyrakade delarna var extra känslig och han kunde inte låta bli att stryka med fingrarna över den. Kuken reagerade direkt och reste sig styvt och bultande. Det var dock lite bråttom om han inte ville att tillfället skulle gå förlorat. Han torkade snabbt av sig och väntade ett tag på att ståndet skulle lägga sig innan han lämnade rummet i bara handduken på väg tillbaka till relaxavdelningen.

 

”Så du kom tillbaka!”, log killen. ”Trevligt!”

 

Så självklart och avslappnat han sa det. Nästan som att han varit helt säker på att Niclas skulle komma tillbaka. Ett sting av en barnslig instinkt att gå igen slog till. Bara för att visa att hans beteende inte gick att beräkna. Snabbt undertryckte han känslan när han insåg hur fånig den var. Om nu killen varit så säker, vad hade det nu för betydelse? Han var ju här för att han själv ville det!

 

Bastun var riktigt het nu och inom ett par minuter så lämnade den unga killen för att ta sig ett avsvalkande bad. Han log när han passerade och Niclas kände hur det högg till i maggropen. Nu var han ensam och det var nu som han skulle fixa det där som han var så fruktansvärt nervös för. Att visa sig och bjuda in en annan man i sin sexualitet. Var det verkligen rätt? Skulle han göra det och skulle han ångra sig sedan? Hela hans identitet var i gungning, men det var nu han måste bestämma sig.

 

Sakta lossade han handdukens knytning och med darrande händer förde han isär frottétyget. Nu visade han sig och det gick en ilning av kåthet när han såg sitt rakade kön på nytt. Tidigare hade han mest bara skött rakningen mekaniskt, men inte sett så noga på resultatet. Hans kuk var visserligen helt hårlös, men storleken visade att det ändå var en vuxen mans kuk. Det såg sexigt och rent ut tyckte Niclas. Han gillade det och bestämde sig i den stunden att låta handduken förbli uppknuten.

 

Bastudörren gnisslade till och för ett ögonblick kom Niclas att tänka på att det faktiskt kunde vara någon annan än den unga killen som kom in. Han lugnade dock snabbt ner sig då han sig de blå ögonen och den smala manskroppen. Killen uppfattade direkt att han lagt av sig handduken och ögonen stannade märkbart länge vid hans kuk. Sedan log han återigen och blinkade flirtande mot honom. Ingen av dem sa något. Killen vände sig plötsligt om och gick bort och hämtade sin handduk. Sedan lämnade han snabbt bastun.

 

Vad hände nu? Niclas var förvirrad och kände sig snopen. Hade han helt missuppfattat situationen? Kanske killen tyckte att han var en snuskig gubbe och bara stack? Tankarna snurrade återigen och han märkte knappt att bastudörren öppnades. Han reagerade först när killen var en bit in i basturummet. På stället där han suttit tidigare lade han ner sin handduk och en liten väska. Kvar i handen var en flaska med genomskinlig vätska.

 

Niclas stirrade som förhäxat på den nakna kroppen när killen började hälla ut vätskan och sedan smörja in den med vana rörelser. Det glänste och händerna gled allt lättare över huden och de seniga musklerna. Han började med överkroppen och armarna för att sedan ägna benen ett tag. När händerna gled över den piercade bröstvårtan flämtade Niclas till och han såg att killens bröstvårtor var styva, men än så länge var kuken bara halvsvullen. Värre var det för hans egen del då han reagerat väldigt tydligt på det han såg. Hans slätrakade kuk hade växt ordentligt och låg nu svullen och ådrig över hans lår. Påtagligt större nu än innan.

 

Den allt styvare kuken fångade killens blick och han betraktade den medan hans händer blev allt intimare på hans egen kropp. Snart smekte han oljan runt sin kuk och stjärt, vilket gjorde att även hans kön började fyllas med blod. Den unga kuken stod snart rakt ut och ollonet, skaftet och pungen glänste av olja. Niclas egen kuk var nu spränghård och pekade uppfordrande upp mot hans mage. Han ville verkligen fatta tag i den och börja smeka sig, men avvaktade.

 

Killen satte upp ett ben på den nedersta bastulaven och fortsatte ogenerat att massera sig runt kuken och stjärten. Niclas kunde se att kuken nästan pekade onormalt uppåt av hårdhet och att pungen var sammandragen av upphetsning. Han hann tänka att detta måste vara något som han verkligen tände på, innan killen gav ifrån sig en djup flämtning. Eftersom ena benet var höjt kunde Niclas ana att den hand som han skymtade på baksidan hade ett finger inne i stjärten. Det var därför killen flämtat till och mycket riktigt rörde sig handen nu fram och tillbaka i juckande rörelser. Han fingerknullade sig mitt framför honom!

 

”Får jag…?”, nickade killen mot Niclas med grötig röst och höll upp flaskan.

 

Niclas röst stockade sig i halsen, men han nickade bekräftande.

 

”Lägg dig ner så ska jag göra det skönt för dig!”

 

Han lydde och gled ner på bastulaven. När killen ringlade olja över honom så ryckte han till, men slappnade snart av då de mjuka händerna började stryka över huden. Niclas slöt ögonen och njöt. Det var upphetsande och sensuellt. Smekningarna var varsamma, men ändå fasta och målinriktade. De blev mer och mer närgångna mot hans skrev och berörde den släta nyrakade huden runt hans kuk. Niclas kände hur hans kuk pulserade av upphetsning. Det var mycket länge sedan han varit så fruktansvärt kåt som han var just nu.

 

En varm känsla slöt sig om hans ollon och han öppnade ögonen. Han hade naturligtvis haft sin kuk i munnen på en annan människa förut, men aldrig på en kille. Synen gjorde honom mer medveten om vad han faktiskt gjorde och lite förvånad. Han hade sex med en kille på riktigt! Det hände nu! Samtidigt gjorde det honom inte mindre kåt av att se sin stora rakade kuk i munnen på den snygga unga killen. Han visste verkligen vad han gjorde och lät kuken sjunka djupt ner i svalget. Niclas stönade till högt och killen mötte hans ögon med en glittrande blick.

 

Avsugningen kunde inte hålla på hur länge som helst för Niclas kände hur ilningarna i pungen blev allt intensivare. Han andades allt häftigare och killen märkte det, avbröt och log stort mot honom. Fortfarande utan ett ord sträckte han sig efter oljeflaskan som han återigen använde för att dränka hans kuk. Sedan satt han sig grensle över honom och tog en pöl i sin hand och sträckte handen bakom ryggen. Niclas såg det inte, men anade att det handlade om att förbereda killens stjärt. Han hade aldrig trott det, men nu längtade han efter att få tränga in i hans trånga hål.

 

Killen tag hans hårda ådriga kuk i handen, reste upp den och riktade det nedåt. Niclas kände hur toppen av ollonet fick hudkontakt och sekunden senare hur det började pressa sig in i den andra kroppen. Hans stora kuk krävde en del försiktighet att ta emot i stjärten, men killen visste uppenbarligen hur det skulle göras. Med erfarenhet gungade han ner längre och längre tills den trängt djupt in i honom. Sedan började han röra sig upp och ner i ridande rörelser.

 

Killen flämtade medan han red honom och Niclas stirrade på den styva pojkkuken. Hela den smala kroppen var spänd in i minsta muskelfiber, men kuken såg ut att kunna explodera när som helst. Hårdheten var fascinerande och han följde hur den vippade nästan motvilligt av rörelserna. Kåtheten växte lavinartat inom honom själv och han kände hur en oemotståndlig drift att få utlösning inte längre kunde stoppas.

 

”Jag kommer!!!”, väste han när han kände att utlösningen var på väg.

 

Niclas hade velat varna ifall killen inte hade tänkt sig att ta satsen i stjärten, men istället fortsatte han att rida med ökad intensitet. Inom några sekunder rusade sperman ut ur hans pung och började pumpa ut djupt in i pojkstjärten. Precis i samma ögonblick såg han hur sperma började spruta ur den rakade pojkkuken. Han kom helt utan beröring. Första strålen träffade honom upp över bröstet och resten spreds över hans mage. Kuken ryckte och pumpade sperma åt alla håll i rikliga mängder. Hans egen orgasm fortsatte samtidigt.

 

”Tack, det var skönt!!”, flämtade Niclas när deras orgasmer ebbat ut.

 

Killen log medan han lyfte sig och lät hans slaknande kuk glida ut ur hans stjärt.

 

”Tack själv! Vad sägs om ett bad? Det är väldigt hett härinne och du behöver nog också tvätta av dig!”

 

De slog följe ut till den kalla poolen och gled ner i vattnet. Det visade sig att killen arbetade på hotellet och hade spanat in Niclas i hemlighet under konferensen och vid tidigare tillfällen. När han kollade upp bokningen såg han att Niclas hade en extra natt och chansade på att han skulle dyka upp i relaxen. Där tänkte han förföra honom. Hans plan hade fungerat perfekt, även om han blivit lite fundersam när Niclas försvann ut till hotellrummet.

 

”Men hur visste du att jag var… bisexuell?”

 

Niclas tog ordet i sin mun för första gången när det avsåg honom själv.

 

”Det visste jag inte, så det var en chansning. Fast jag såg direkt hur du tittade på mig i bastun och då visste jag. Du är inte den första jag förför!”

 

Han kände ett sting av svartsjuka, men svalde den.

 

”Brukar du göra det här ofta?”

 

Killen log och blinkade.

 

”Låt oss säga att jag inte har så stora problem att få män på fall. Sedan har jag en stark sexdrift. Så några långa förhållanden är inte min grej och jag tänder på spänningen att förföra någon jag inte träffat förut.”

 

Niclas såg fördelen med att killen uppenbarligen inte ville inleda något förhållande, vilket hade varit komplicerat med tanke på att han var gift. Däremot ville han kanske inte ses igen.

 

”Så du vill inte höras igen då?”

 

Orden slank ur Niclas lite för snabbt och han var rädd att det skulle låta desperat.

 

”Det sa jag inte! Du är en läckerbit och din kuk är jättefin! Jag hoppas du bokar in dig fler gånger här!”

 

”Så klart!”, log Niclas.

 

Det började bli kallt i poolen och de gick tillbaka till bastun. Där inne satte sig killen tätt intill honom på översta laven och lade upp sitt ena ben över hans ben. Det kändes intimt och Niclas betraktade den sexiga unga kroppen. Kuken var vilande och ganska liten efter badet. Hans bröstvårtor var dock styva av vattnets kyla. Niclas fick en intensiv lust att känna på dem och tog tillfället i akt. Först strök han med handen över huden och kände på den styva vårtan närmast honom. Sedan bytte han sida och kände på den piercade bröstvårtan. Killen flämtade till och slöt ögonen.

 

Trots att den tidigare utlösningen gjorde att hans kuk inte reagerade ännu, så blev Niclas mentalt väldigt upphetsad. Tidigare så hade killen tillfredsställt honom och han hade mest tagit emot. Nu fick han en lust att återgälda tjänsterna och utforska nya områden. Med nybörjarens tafatthet böjde han sig fram och började suga och nafsa på de små styva bröstvårtorna. Han slickade dem och lekte med piercingen med tungan. Reaktionen blev uppskattande och han hörde hur andetagen blev flämtande och såg hur kuken började svullna igen.

 

Samtidigt som han fortsatte att stimulera bröstvårtorna med munnen så la han en hand på låret på benet som låg över hans och började trevande flytta den uppåt. Till sist nådde den till den styva rakade kuken och för första gången tog Niclas en annan mans kuk i sin hand. Den var samtidigt lik och olik hans egen. Hård, men samtidigt len och mjuk. Han kunde inte känna hur det kändes när han runkade kuken, men samtidigt visste han så väl hur det brukade kännas för honom själv och antog att det var ungefär samma.

 

Instinktivt styrdes han av sina känslor och satte sig på huk på den nedre bastulaven mellan killens ben. Låren var särade och framför sig hade han den hårlösa styva kuken. Han hade aldrig varit i närheten att suga en kuk någon gång tidigare, men intalade sig att detta kunde vara hans chans i livet att prova. Kåtheten gjorde honom redo och nyfiken. Han fattade kuken med handen och runkade sakta medan han böjde sig fram och slickade prövande på den lena pungen.

 

”Aaaahhh!”

 

Njutningen gick inte att ta miste på och killen hasade sig längst ut på kanten av laven, så att Niclas skulle komma åt bättre. Han slickade hela vägen upp längs det styva skaftet och cirkulerade med tungan runt ollonet några varv. Han gjorde precis så som han själv tyckte om. Till sist förde han läpparna mot toppen av ollonet och sög in det sakta i sin varma mun. I början sög han mest bara på ollonet, men blev sedan djärvare och tog kuken djupare in i munnen. Det var nästan så att han lyckades ta in hela kuken till det släta blygdbenet.

 

”Shit! Jag kommer!”, stönade killen.

 

Niclas hade inte förväntat sig en så snabb utlösning och han hade definitivt inte tänk igenom vad han skulle göra när den kom. Instinktivt fortsatte han bara att suga och kände snart de första varma strålarna i sin mun. Satsen var inte så stor som den första, men han svalde reflexmässigt flera gånger. Smaken hade han inga problem med och allting gick mer naturligt än han någonsin hade kunnat tänka sig. Han fortsatte att suga tills han märkte att kuken började slakna.

 

”Du är ju fantastisk på att suga! En naturbegåvning!”, flämtade killen.

 

”Tack!”

 

”Och nu är det din tur att njuta igen! Jag kan se att det behövs!”

 

Han nickade mot Niclas kuk som växt till sig igen och stod styv och uppfordrande.

 

”Ta bara lite glidmedel på den, så är jag redo!”

 

Han ställde sig på alla fyra.

 

”Du får se det som en avskedspresent från hotellet!”

 

När Niclas trängde in i den trånga stjärten bakifrån och så småningom tömde sin sperma för andra gången i killens stjärt, så tänkte han redan på att det inte var ett avsked utan ett snart återseende. Han hade fått mersmak och hotellet hade definitivt positionerat sig som hans favorit på konferenshotellmarknaden!

 

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

MrsWoolfy

Så fint skrivet. Så omhändertagande och ömsint.
En fin berättelse men jag vill veta mer, träffas dom igen?

8/5, 2022 kl. 14:20

#2

John

Jag kan bara instämma med föregående talare. Det är inte ofta man hittar fina noveller i kategorin.

18/12, 2021 kl. 21:54

#1

RuterEss

Tack för en härlig berättelse. Tyvärr lyckas jag sällan läsa färdigt noveller på temat. Oftast beroende på att språket är för grovt, det är för hårda tag eller inslag av tvång. Din är, till skillnad från dessa, försiktig och ömsint. Gillas!

Konstaterar dessutom att temat "killsex" har många läsare men genererar sällan kommentarer. Tråkigt att man, inte ens på en sån här sida, vågar visa sin uppskattning.

28/8, 2020 kl. 09:00