Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

27/9, 2018 kl. 16:41, av Jesper

Vinbärsvägen - Kicki på läkarbesök

Del 12 av 17 i serien Vinbärsvägen

Kicki fortsätter att leka på distans med Jacob. Hennes vågade spel leder dock till att en annan granne upptäcker vad hon håller på med och Kicki dras in i ett äventyr med dominans och nya erfarenheter.

 

Lunchen med Kickis barndomsvän var hjärtlig som vanligt, men hon hade svårt att hålla tankarna på samtalet de förde. Vännen babblade på som vanligt om familjen, arbetet och gamla bekanta som de hade. Kicki flikade in med små kommentarer här och var, men deltog inte lika entusiastiskt som vanligt. Hennes vän verkade dock inte märka någon skillnad. Hon skulle bara veta…!!

 

Efter senaste träffen med Jacob hade han introducerat henne för en app i telefonen som hette Snapchat. I den kunde de byta texter och bilder som sedan försvann utan att sparas någonstans. Hon rodnade när hon tänkte på vad hon skickat och fått. Jacob kunde aldrig få nog av hennes meddelanden och det var väldigt upphetsande att få små önskemål och kommentarer av honom. Önskemålen hade ibland blivit mer som befallningar och hon uppfyllde dem gärna och lydigt, även om det var utmanande ibland.

 

Strax innan lunchen hade Jacob skickat en befallning att hon skulle gå utan trosor. Det gjorde hon gärna, även om sommarkjolen var i kortaste laget. Trosorna hade alltså hamnat i handväskan. Jacobs andra befallning hade varit att hon skulle tejpa ett X över varje bröstvårta och skriva ”KÅT” på tejpen på ena bröstet och ”SLYNA” på det andra. Hon gjorde det med och skickade en bild till honom. Han replikerade med en bild på sin stora hårda kuk och berömde henne.

 

Den nakna fittan och tejpen på brösten gjorde att hon tänkte på sex mest hela tiden och väninnans pladdrande kändes avlägset. Hon drömde sig bort och fantiserade om Jacob och hans underbara kuk. Deras lekar hade utmanat och flyttat hennes gränser för vad hon hade kunnat tänka sig och väckt hennes kåthet på nytt. Hennes lust var inte bara för Jacob, utan även för sin man Lars och okända människor på stan. Både män och kvinnor. Plötsligt väcktes hon ur sitt dagdrömmeri.

 

”Kicki!! Hallå, sover du?”

 

Väninnan hade höjt rösten och hon fokuserade åter på samtalet.

 

”Ska du inte ta det där?”

 

”Vad?”

 

”Din telefon ringer ju!”

 

Kicki fumlade fram telefonen ur handväskan och lyckades svara innan signalerna slutade ljuda.

 

”Hallå…?”

 

”Jo, hej. Det är från Landstinget. Du har ju en tid hos oss nu kl. 13. Vi ville bara höra att du inte glömt bort den?”

 

”Eehhh…” Hon famlade i sitt minne ett ögonblick innan pusselbiten hamnade på plats. ”Just det ja… vad är klockan nu?”

 

”Fem över!”

 

”Oj då! Jag är ledsen, det föll bort totalt! Kan jag komma nu?”

 

”Om du kommer inom fem minuter så går det bra! Doktor Lundqvist fick precis ett återbud på tiden efter din, men skynda dig!”

 

”Okej, jag springer!”

 

Kicki ursäktade sig för väninnan som bara skrattade, betalade lunchen och sprang iväg. Som tur var låg mottagningen bara ett par kvarter bort och hon stormade in i utlovad tid. Med andan i halsen anmälde hon sig till receptionisten som ringt henne.

 

”Det var snabbt! Sitt ner och vänta så kommer doktor Lundqvist snart.”

 

Kicki hade knappt hunnit sätta sig innan doktorn kom.

 

”Nämen hej Kicki!!”

 

Doktorn var hennes granne på Vinbärsvägen. De hade ingen nära gemenskap, men hälsade på varandra och samtalade artigt när de sågs. Kicki visste att hon bodde själv, jobbade som läkare och hade en känsla av att hon var en aning sträng.

 

”Hej Lena!”, utbrast Kicki förvånat. ”Jobbar du här?”

 

”Ja, sedan en dryg månad tillbaka. De har brist på läkare här, så jag hoppar in ett par dagar i veckan nu under sommaren.”

 

”Jaha!”

 

”Följ med in i undersökningsrummet så kan vi prata mer!”

 

Kicki gick några steg efter Lena och kände hennes svaga doft. Det luktade diskret av en lockande kvinnlig parfym. Läkarens långa vita rock dolde nästan alla kurvor, men Kicki visste att Lena var vältränad och ungdomlig i kroppen för sina 60 år. Det mörka håret var uppsatt i en stram tofs och hon hade en smakfull sminkning och ett par glasögon med svarta bågar. När hon satte sig på kontorsstolen i rummet såg Kicki att hon hade svarta strumpbyxor på sig som såg eleganta och lyxiga ut. På fötterna hade hon ett par svarta blänkande klackskor.

 

”Välkommen hit då!”

 

”Tack!”

 

”Jag måste förresten fråga dig om du vill ingå i en undersökning? Det är några studenter som gör en uppsats i folkhälsovetenskap. De vill veta mer om kvinnors sexuella hälsa.”

 

”Tja, det är väl okej…”

 

”Bra! Ska vi börja undersökningen direkt då? Du var ju lite sen, så vi kan ta frågorna under tiden. Jag kan dem utantill. Tar du av trosorna så kan du lägga dig i stolen!”

 

Kicki hade stressat så mycket efter samtalet från mottagningen att hon inte överhuvudtaget tänkt på att det var en gynundersökning hon skulle på. Hon hade ju inga trosor på sig!

 

”Jupp!”, sa hon hurtigt och klev direkt upp i stolen.

 

Trots att hon försökte få det till att vara den naturligaste saken i världen att hon saknade trosor så lyckades hon dåligt och Lena höjde på ögonbrynen.

 

”Inga trosor idag?”

 

”Nja…nej.. det är ju bra att lufta ibland…”, stakade hon fram en förklaring som lät föga övertygande.

 

Lena tittade skarpt på henne genom glasögonen och Kicki kände att de grågröna ögonen läste av henne som en öppen bok.

 

”Hmmm… Okej, drar du upp kjolen så börjar vi!”

 

Med gummihandskar på händerna började Lena försiktigt känna utanpå hennes mage och över bäckenet. Det var inte alls obehagligt trots att hon klämde och tryckte ganska hårt och bestämt. Kicki kom på sig själv med att tycka att det faktiskt var rätt upphetsande. Lenas stränga uppsyn och självsäkra handlag fick henne att bli kåt. Hon försökte dock dölja detta, samtidigt som Lena ställde ett antal inledande frågor om hennes sexuella hälsa. Flera var ganska enkla och inte särskilt känsliga att svara på. Plötsligt kom det en fråga som ställde hennes tankeverksamhet i högvakt.

 

”Hur många partners har du haft under det senaste året?”, frågade Lena.

 

Likt Karl-Bertil Jonsson tvekade Kicki några ögonblick innan hon svarade. Skulle hon ljuga eller säga sanningen? Lena var ju hennes granne, men samtidigt läkare med tystnadsplikt och det var ju ändå en vetenskaplig undersökning.

 

”Fyra…”

 

Lena höjde återigen på ögonbrynen, men sa ingenting. Hennes gummibeklädda händer började nu undersöka Kickis fitta och det var nära att en flämtning slank ur Kickis mun.

 

”Skulle du definiera dig som hetero-, bi-, homosexuell eller något annat?”

 

”Mmm… bisexuell…”, mumlade Kicki.

 

Undersökningen började bli ansträngande för henne. Det inledande förspelet med Jacob över Snapchat hade kåtat upp henne och Lenas fingrar hittade punkter inne i henne som fick det att pirra ordentligt i hennes kropp. Hon anade att kinderna och halsen var rödflammiga av upphetsningen och att fittan savade. Hon gissade att Lena kunde läsa av hennes kroppsliga reaktioner och hon visste att hon rodnade.

 

”Hur många kvinnor har du haft sex med?”

 

”En…”

 

Plötsligt drog sig Lena ur henne och tog av gummihandskarna. Ett sting av besvikelse slog Kicki.

 

”Det ser bra ut allting! Dags att undersöka brösten också. Du kan ligga kvar men dra ner klänningen och bh:n!”

 

Kicki började kränga ner klädesplaggen när hon plötsligt kände av tejpen över bröstvårtorna. Herregud!! Hur skulle hon komma undan detta?

 

”Fortsätt du!”

 

Lenas stränga röst fick henne att sväljande och blossande röd blotta sina stora bröst. Hon var avslöjad och över bröstvårtorna satt de två tejpkryssen med orden ”KÅT” och ”SLYNA”. Det här var höjden av förnedring. Vad hade hon gjort?

 

Läkaren betraktade henne ett långt ögonblick innan hon med bestämda steg gick bort och låste dörren till undersökningsrummet. Utan ett ord gick hon tillbaka till undersökningsstolen och började känna på Kickis stora bröst. Det var delvis en medicinsk undersökning, men samtidigt något annat. Kicki kände att det här var på väg åt ett helt annat håll än ett vanligt läkarbesök.

 

”Jag utgår ifrån att det inte är Lars som fått dig att gå runt utan trosor och med tejp på brösten?”, frågade Lena strängt och spände ögonen i henne.

 

”Neeej…”, pep Kicki.

 

”Jag kommer självklart inte att säga något till Lars om det här, men om du kommer till min mottagning och skyltar med att du är en kåt slyna så måste jag ju behandla dig som en sådan. Förstår du?”

 

Kicki nickade osäkert men lydigt. Vad skulle nu det här innebära?

 

Lena grävde i en låda och fick fram en solid svart plastpinne med tjockleken av en tumme. Hon satte den bestämt i Kickis mun.

 

”Vi har grannar här, så du låter inte för mycket!”

 

Kicki bet ihop runt plastpinnen, nickade och stirrade på när Lena knäppte upp den vita läkarrocken. Hon hade ett svart underklädesset med matchande bh och trosor i spets. De eleganta strumporna hon sett tidigare var stay-ups med en bred spetskant. Lena lät rocken stanna kvar över axlarna när hon lutade sig fram över Kicki och la handen mellan hennes ben.

 

”Jag kände förut att du var våt, så vi behöver inget glidmedel till att börja med. Slynor som du behöver inte det!”

 

Hon kunde inte låta bli att stöna till när Lena lät två fingrar tränga in i henne. Pinnen i munnen gjorde dock att stönet dämpades. Lena fingerknullade henne några gånger och blötte sedan ner ett tredje finger som utan större motstånd följde med in. Kicki kände hur hon blev alltmer uttänjd, men samtidigt allt våtare.

 

”Duktig du är! Nu provar vi en till!”

 

Lena hämtade en flaska glidmedel och bytte plats så att hon stod nedanför henne. Läkaren smörjde in sin hand och lät sedan alla fingrarna utom tummen tränga in i hennes fitta. Kicki bet hårt i plastpinnen för att inte skrika till av njutning. Hon var så våt och avslappnad att fingrarna gled in utan problem. Lena juckade med dem några gånger, men sedan var de inne hela vägen till knogarna. Kicki hade aldrig provat att ta emot så många fingrar på en gång och det var obeskrivligt skönt. Uppfylld och stimulerad. Hon andades tungt genom näsan och hade inte långt till orgasm.

 

”Inga problem för dig det här! Du är kanske redo för hela handen redan idag?”

 

Kickis ögon vidgades. Hela handen? Sa hon verkligen det? Det var ju omöjligt!

 

”Slappna av lilla vän! Jag har allt klarat av att fista trängre fittor än din!”

 

Lena hade sett hennes reaktion. Fista!? Det lät så brutalt! Hon gnydde till.

 

”Oroa dig inte!”

 

Än en gång smörjde hon in hela handen, förde ihop fingertopparna till en spets och började tränga in i fittan. Kicki betraktade hur läkarens fingrar och hand juckade sig in längre och längre. Hon trodde inte att det skulle gå så långt, men när det blev trångt blev det också allt skönare och hennes eget glidmedel tillfördes. Hon slappnade av mer och mer. Lenas hand var smal och alldeles glänsande av glidmedel och fittsafter.

 

”MMmffhh…”, gurglade Kicki.

 

Det spände i fittans mynning när Lena pressade på för att få in den bredaste delen av handen. Knogarna tillsammans med tummen tänjde henne till bristningsgränsen, men Kicki kunde se hur handen sakta gled längre och längre in och till slut passerade den trånga mynningen. Hon flämtade till högt och var nära att släppa plastpinnen i munnen för att skrika ut sin lust. Det såg helt bisarrt ut med en hel hand inne i hennes fitta, men det var samtidigt så skönt.

 

”Nu ska du få känna på hur jag behandlar en slyna som dig!”

 

Lena började föra handen fram och tillbaka inne i henne. Den gled aldrig ut ur den trånga mynningen, men spände ut den igen och igen. Kicki hade aldrig varit med om något liknande. Hennes man var välutrustad, men så här uppfylld till max hade hon aldrig känt sig. Handen fyllde ut henne samtidigt som den stimulerade hennes klitoris från insidan. Det byggdes upp en enorm kåthet i hennes kropp och hon kunde se hur hennes safter samlades i en vit kräm runt Lenas handled.

 

”Mmmmffhhh…”, gurglade Kicki igen.

 

Denna gång var det en jättelik orgasm som släpptes lös. Hennes kropp spändes i en båge och hon böjde huvudet kraftigt bakåt. Benen skakade i undersökningsstolens hållare och hon trodde att hela stolen skulle braka sönder. Som genom ett under lyckades hon inte skrika, utan behöll plastpinnen i munnen. Lenas hand fortsatte att röra sig inne i henne tills hon nästan svimmade av utlösningen.

 

”Jag tror slynan gillade det!”

 

Lena log självsäkert och drog sakta ut handen ur henne.

 

”Här! Gör rent!”

 

Hon sträckte fram den sjöblöta handen och tog plastpinnen ur munnen. Kicki slickade lydigt av sina safter i sitt omtöcknade tillstånd.

 

”Du gillar visst att smaka fitta! Nu ska du få smaka på min!”

 

Läkaren pekade ner på golvet och Kicki förstod att hon nu skulle få utföra en gentjänst. Inte för att hon hade något emot det, men hennes kropp var fortfarande ganska matt. Därför var det skönt att ställa sig på knä. Lena satte upp ena benet på en pall, drog trosorna åt sidan, tog ett stadigt och bestämt tag i Kickis hår och drog henne intill sig.

 

”Slicka min fitta nu din kåta slyna!”

 

Kicki hade näsan och munnen hårt tryckta mot Lenas kön och det krulliga svarta könshåret kittlade mot hennes hud. Det luktade tydligt av fitta och Kicki gissade att det var för att hon var kåt. När hon utforskande sträckte ut tungan kunde hon känna att det redan var vått. Hon rörde trevande tungan över blygdläpparna och hittade till sist den hårda knoppen som hon sökte.

 

”Ahhh!!”, flämtade Lena till. ”Duktig flicka!”

 

Trots att Kicki var ovan vid att tillfredsställa en kvinna gjorde hon så gott hon kunde och Lena fortsatte att pressa hennes ansikte hårdare mot sitt kön. Kicki slickade villigt läkarens flödande fitta och sög provande in den svullna klitorisen i munnen. Ungefär som när hon sög en kuk.

 

”Mmmm… du kan det här!”

 

Lena steg ner med benet från pallen, drog hennes huvud bakåt och kysste hennes kåtkladdiga läppar. Deras tungor virvlade ivrigt runt varandra och delade smaken från den savande fittan.

 

”Fortsätt på samma sätt så får du mig att komma!”

 

Med en styrande hand i håret pressade Lena in ansiktet mellan benen igen. Kicki sträckte ut tungan och fortsatte lydigt. Hon slickade och sög på den svullna knoppen.

 

”Aaaaaa…..”

 

Läkaren kom i en lång och dämpad orgasm. Hon höll sig stadigt på benen och tryckte in Kickis ansikte så hårt mot sitt underliv att hon hade svårt att få luft. När orgasmen började ebba ut så släppte greppet så att hon kunde andas igen. Lena klev ner från pallen, rättade till sina trosor och tog sedan ett stadigt grepp runt Kickis haka. Hon vände upp hennes ansikte mot sitt och krävde ögonkontakt. Ögonen var bestämda och lugna.

 

”Lyssna nu noga på mig!! Du är bara en kåt slyna som haft förmånen att få slicka min fitta! Det gjorde du bra den här gången, men tro inte att du är något för det! Jag kommer kalla dig fler gånger för att se vad du går för. Förstått?”

 

Kicki nickade.

 

”Seså! Klä på dig nu och iväg! Nästa patient kommer om några minuter!”

 

Medan Lena knäppte sin läkarrock försökte Kicki samla ihop sig. Kläderna satt snart på, men håret var i total kaos. Hon såg ut som att hon stoppat in huvudet i en centrifug. Det fanns dock ingen möjlighet att hinna med något nu. Hon fick helt enkelt gå ut med en uppenbart ”knullrufsig” frisyr. Trots allt hade hon ju inga trosor heller och texten ”kåt slyna” tejpad över brösten. Vad hade hänt med henne på senaste tiden?

 

Läkaren öppnade dörren och släppte ut henne samtidigt som en ung kvinna i tjugoårsåldern var på väg in. Den unga kvinnan stirrade en aning för länge på Kickis ostyriga hår och hon kände att hon rodnade.

 

”Då ses vi om några veckor då!”, sa Lena högt. ”Förresten jag har ju din dotter här om några dagar! Evelina, eller hur?”

 

Kicki stannade till, vände sig mot Lena och stirrade på henne.

 

”Visst är det sådan mor, sådan dotter man säger?”

 

Lena log och skickade iväg en slängkyss. Sedan drog hon igen dörren till undersökningsrummet bakom sig.

 

7 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Herr_roald

Det här är en fantastisk serie, uppkåtande och underbar. Gillar när det blir lite hårdare tag också.

Tackar
Herr Roald

1/10, 2018 kl. 12:40

#1

Wingman1969

Underbar fortsättning på denna novellserie, bugar och tackar!

28/9, 2018 kl. 17:48