Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

10/2, 2019 kl. 13:19, av Jesper

Vinbärsvägen - Restaurang Zanzibar

Del 13 av 17 i serien Vinbärsvägen

Sommarjobb väntar för syskonen Evelina och Linus. Evelina börjar servera på en afrikansk restaurang och lockas av de mörka killarna som jobbar där. Hon drömmer om välutrustade svarta vältränade män och gärna flera samtidigt.

 

Middagen hemma hos Lars och Kicki i villan på Vinbärsvägen var glad och uppsluppen. Som föräldrar hade de en ständig vånda över sina barns hälsa, utveckling och framtid. Idag hade de dock fått besked om att bägge deras barn fått varsitt av de utannonserade sommarjobben som de sökt tidigare under våren. Det var en riktig högvinst, dels eftersom antalet sökande vida överskred antalet tillgängliga jobb, men också eftersom de i annat fall själva fått sysselsätta sina rastlösa ungdomar på något annat sätt.

 

Visserligen var Linus lite betänksam till sitt jobb på ett äldreboende, men han insåg samtidigt att pengarna han skulle tjäna också medförde mycket roligt. Planen var att spara till en festivalresa i slutet av sommaren tillsammans med bästa kompisen Joel. Han såg verkligen fram emot att resa på egen hand, festa runt och förhoppningsvis njuta av mycket skön sex. Nattpassen på äldreboendet skulle ge ett behövligt klirr i kassan.

 

Evelina hade fått sitt förstaval och skulle få arbeta som servitris på en av stadens nyaste restauranger. Det var en restaurang med afrikanskt tema och maten var långt ifrån den som serverades på de flesta andra ställen. Hon älskade mat och matlagning, så hon var sprudlande glad över att få chans att lära sig mera på nära håll. Vad hon hört var maten jättegod, så hon skulle studera kockarnas arbete noga.

 

Familjen firade med extra god vardagsmat och en del vin till föräldrarna. Eftersom barnen visste att vinet gjorde föräldrarna på gott humör så passade de på att få dem att lova två saker. Evelina fick ett löfte om att de skulle gå ut och äta på den afrikanska restaurangen innan hon började jobba där. Linus fick löfte om att åka på festivalen. Om föräldrarna vetat vad sommarjobben skulle medföra, förutom arbetet, så hade kvällen antagligen inte riktigt varit lika avspänd…

 

***********************************************

Restaurang Zanzibar

 

Visserligen var maten helt fantastisk på Zanzibar, men problemet var att alltför få kunder upptäckte det. Många vågade säkert inte prova den annorlunda smakupplevelsen, utan föredrog sin hämtpizza eller sin hamburgerpåse, men det var samtidigt svårt att få kunderna att hitta in till den avsides tvärgatan. Evelina och hennes familj hade upplevt detsamma när de varit där. Visserligen väldigt god mat, men lite ensamt och ödsligt i den annars mysiga restaurangen. Inget ställe man kom tillbaka till av den anledningen.

 

Josef och Ali som drev restaurangen började bli alltmer desperata. Restaurang Zanzibar var deras dröm och de hade lagt ner själ och hjärta i projektet, plus oändligt många arbetstimmar. Startkapitalet skulle bara räcka några månader till och sedan var drömmen slut. De hade använt hela det budgeterade marknadsföringskapitalet till tidningsannonser och reklam i radio och tv, men inget hade hjälpt. Kunderna hade svårt att hitta till dem och de som varit där en gång återkom oftast inte. Företaget blödde pengar och de hade tömt ut sina idéer.

 

Att Evelina jobbade som servitris var egentligen också en besparingsåtgärd. Tidigare hade Alis halvbror serverat, men han kunde inte leva på den skrala lönen. Sommarjobbare hade lägre lönekrav helt enkelt, men hur de skulle ordna med serveringen efter sommaren var ett olöst problem. Visserligen var Evelina tacksam för möjligheten att jobba, men hon tyckte samtidigt synd om de båda ambitiösa afrikanerna. Hon led av att se deras livsprojekt sjunka och hur deras engagemang gradvis avtog.

 

När hon jobbat några veckor hade hon lärt sig hur restaurangen fungerade och eftersom det oftast inte var så mycket att göra i serveringen så ryckte hon in både här och var. Städade, piffade till i lokalen och svarade i telefon. Mest gillade hon dock att hänga i köket där hon också hjälpte till med olika sysslor. Rörde i grytorna, lärde sig krydda maten, planerade menyerna och diskuterade matlagning. Samtidigt kunde hon inte förneka att hon tyckte om att studera Josef och Ali i smyg. Båda killarna var runt 30 år och arbetet som kockar hade gjort dem muskulösa och välbyggda. Eftersom det var varmt i köket hade de oftast bara linnetröjor på sig, så Evelina studerade fascinerat de mörka seniga musklerna som smidigt arbetade med matvarorna.

 

Som nästan alla tonåringar fantiserade hon om sex många gånger dagligen och gånger undrade hon om det som sades om afrikaner var sant? Hon fick inte frågan ur huvudet och rodnade nästan när den dök upp i deras närhet. Hade Josef och Ali stora kukar? Fantasierna eggade henne och fick henne att bli riktigt kåt ibland. Oftast lyckades hon hålla inne sina lustar tills hon kom hem, men några gånger fick personaltoaletten utgöra en tillfällig tillflyktsort. Storleken på deras kukar blev en fix idé som hon inte kunde släppa.

 

Evelina visste inte riktigt hur hon kläckte idén, men en förmiddag strax före lunch så bad hon Josef om några afrikanska köttbullar. Restaurangen var helt tom på folk och lunchbuffén var uppdukad. Josef såg uppgiven ut, så han slevade upp köttbullarna i en mindre gryta utan att fråga vad hon skulle ha dem till. Evelina tog med sig några engångstallrikar och tandpetare. I förbifarten bad hon Josef hålla koll på serveringen och kassan.

 

Nere på huvudgatan strömmade folk förbi. Många var på jakt efter ett ställe att äta lunch på och när Evelina dukade upp smakportioner av de afrikanska köttbullarna var det flera som stannade till. Stolt konstaterade hon att de flesta blev positivt överraskade av smaken och ganska många styrde faktiskt stegen upp mot deras restaurang. Snart var köttbullarna slut och hon gick själv tillbaka till sin arbetsplats. Glatt såg hon att restaurangen var åtminstone halvfull och att Josef hade det svettigt med serveringen. Hon tog över hans sysslor, så att han fick återgå till köket. Det behövdes mer mat!

 

Berömmet från Josef och Ali var översvallande och de kramade till och med om henne när hon slutade för dagen. Nästa dag provade de samma sak och det fungerade lika bra då med. Evelina fortsatte med sin personliga marknadsföring och gästerna blev allt fler och det gällde även stamgästerna. Ryktet gick i staden och maten var det ingen som blev besviken på. Snart hade de fullsatt i stort sett varje dag och marknadsföringen rullade på av sig själv.

 

Ytterligare en observation som Evelina gjorde under sina veckor av personlig marknadsföring var att det inte bara var maten, utan även hennes klädsel som lockade kunder.  Många män stannade till och flirtade med den unga servitrisen. Evelina visste att hennes bröst var ovanligt stora och det var ofta hon märkte hur männens blickar fastnade en aning för länge vid dem. Hon kanske borde bli besvärad över deras stirrande, men istället pirrade det till varje gång hon märkte vilken effekt det hade.  Detta ledde till att hon visade mer och mer istället för att skyla sig. Den varma sommaren bidrog också till att hon knäppte upp någon knapp till i sin vita skjorta och att hennes kjolar blev aningen kortare.

 

I samband med att hon fick sin första lön och en oväntad extrainkomst i form av dricks från restaurangens gäster, så började hon förnya sin klädgarderob. Till det yttre så hände inte så mycket. Det var snyggt och praktiskt med en vit skjorta och en kort svart kjol, men istället investerade hon i snygga underkläder. Hon visste att hennes bh skymtade igenom skjortan och det gjorde henne upphetsad. Ofta hade hon supertunna trosor på sig för att få känslan av att vara naken. En gång hade hon tagit av sig trosorna, men det var lite riskabelt eftersom hon ofta var tvungen att plocka upp saker som fallit ner på golvet. Samtidigt tände det henne att veta att någon ibland kunde se upp under hennes kjol.

 

Även på restaurangen märkte hon att Josef och Ali tittade på henne i smyg. Visst var de professionella och försökte dölja det, men hennes attraktionskraft på de unga männen gick inte att dölja. Samtidigt som hennes kläder blev alltmer utmanande så gick också affärerna bättre, vilket ledde till en glad och uppsluppen stämning på restaurangen. De skojade mycket med varandra och Evelina började titta förbi hos dem även på kvällar och helger ibland. Då kunde hon sitta helt avslappnat i köket och snacka med killarna medan Alis halvbror serverade. De var verkligen läckra att se på! Ofta var hennes huvud så fyllt av snuskiga fantasier efter att hon varit där, så det var bara att bege sig raka vägen hem för att få utlopp för sin kåthet. Hon var verkligen besatt av sex!

 

************************************************

Hennes huvud sprängde och hon kände sig ordentligt illamående. Hon såg sig omkring och kunde konstatera att hon visserligen låg nedbäddad i sin egen säng hemma på Vinbärsvägen, men hade ingen aning om hur hon kommit dit. Gårdagskvällen var i ett dimmigt töcken och den där häxblandningen som Vilma hade hällt ihop av diverse slattar från hennes föräldrars barskåp hade visat sig helt livsfarlig. Jäklar, vad fulla de hade blivit! Det var inte första gången hon hade druckit alkohol, men det var första gången hon hade tappat kontrollen totalt.

 

Tungan var som ett strävt torrt sandpapper, så Evelina hävde sig ur sängen och hasade ut till badrummet. Spegelbilden hon såg i badrumsskåpet var inte alltför upplyftande. Mascaran hade kladdat ut på kinderna och ögonen var rödsprängda. Håret var tovigt och det smakade inte alls gott i munnen. Ingen tandborstning innan läggdags konstaterade hon torrt. När hon bälgade i sig det kalla vattnet kom hon att tänka på att hon hade pyjamasen på sig. Det kan hon inte ha varit kapabel till när hon kommit hem! Någon måste ha klätt om henne i natt. Mamma?

 

Evelina smög tyst nedför trapporna. Hon hörde pappa och Joel i vardagsrummet. De såg någon fotbollsmatch på TV. Mamma var i köket och skramlade med kastrullerna. När hon lade märke till Evelina log hon brett och vinkade in henne i köket. Hon gav sin dotter en varm kram.

 

”Hur mår du idag min lilla partyprinsessa?”

 

”Inget vidare…”

 

”Förstår det!”, Kicki hade svårt att hålla sig för skratt och fnissade till.

 

”Mamma!”, väste Evelina.

 

”Förlåt gumman! Det är bara det att du var så rolig igår när du kom hem. Nästan medvetslös, men du skulle absolut säga till alla människor hur mycket du älskade dem och vägrade nästan släppa taget om de stackars pojkarna!”

 

”Pojkarna…?”, hickade Evelina till. ”Vilka pojkar?”

 

”Killarna på restaurangen förstås! De körde ju hem dig!”

 

Kicki granskade sin dotter.

 

”Du kommer inte ihåg något av det alls, eller hur?”

 

”Neej…”

 

”Ja, det kunde man ju nästan misstänka. Det var bara jag som var vaken när det ringde på dörren och de stod där utanför med dig hängande mellan sig. Tydligen hade du kommit till restaurangen efter stängningsdags och varit så berusad att de var tvungna att köra hem dig. För det var väl inte de som gav dig spriten?”

 

Kicki spände ögonen i sin dotter.

 

”Nej, det var det verkligen inte! De är inte skyldiga alls! Vad jag vet så dricker de inte ens alkohol!”

 

Evelina försvarade upprört och uppriktigt Ali och Josef. Hennes mamma verkade inse att deras version av vad som hänt verkade stämma, så hon släppte förhöret.

 

”Nåja, de lämnade i alla fall av dig här hemma och jag lyckades leda dig upp till sängen och få på dig pyjamas innan du slocknade.”

 

Så det var mamma som klätt om henne och fått henne i säng. Skönt!

 

”Du mamma…?”

 

”Ja?”

 

”Så pappa och Joel vet inget om det här?”

 

”Nej, de vet att du var ute sent men inget om hur onykter du var.”

 

”Kan vi…?”

 

”Jadå, gumman. Vi håller det för oss själva!”

 

Evelina gav sin mamma en stor kram och vände om för att gå upp och ta en välbehövlig dusch.

 

”Snygg frisyr förresten!”, kastade Kicki ut efter henne.

 

”Vad…?”

 

”Ja, eller ska man säga ingen frisyr alls kanske?”

 

Kicki pekade ner mot Evelinas skrev och när hon förstod blev hon alldeles pionröd i ansiktet. Hon rusade uppför trappen med mammas förtjust retfulla fnittrande ringande i öronen.

******************************************************

På måndag förmiddag var det dags att börja arbeta på Zanzibar igen och Evelina hade sällan känt en sådan ångest. Hon hade inte något minne av vad hon hade gjort eller sagt på restaurangen och hon var rädd att killarna skulle ha tappat respekten för henne. De var två skötsamma och hårt arbetande killar, medan hon var en sådan fjortistjej som drack sig redlös och däckade på deras restaurang. På darrande ben gick hon in i restaurangens bakdörr.

 

Det gick inte att ta miste på Josef och Alis munterhet när de såg henne. Deras vita tänder lyste upp ansiktena och hon ville bara sjunka genom jorden.

 

”Förlåt!”, stammade Evelina. ”Det var verkligen inte meningen att ställa till besvär för er!”

 

”Det är ingen fara!”, skrattade Josef. ”Skönt att du hamnade här och inte somnade ute på stan. Då vet man aldrig vad som hade hänt en så söt tjej som dig!”

 

Söt!? Sa han precis söt? Evelinas hjärta hoppade till.

 

”Ja och så fick vi ju lära känna dig lite bättre med!”, skrattade Ali. ”Du var inte direkt blyg!”

 

”Vad…?”

 

”Ali!!”, sa Josef med sträng blick.

 

”Vad menar du?”, undrade Evelina igen.

 

”Kommer du inte ihåg vad du berättade?”, mumlade Ali med sökande tonfall. ”Ingenting?”

 

”Neej… jag kommer inte ens ihåg att jag var här i lördags!”

 

”Hoppsan!”, utbrast Ali och log hemlighetsfullt.

 

”Vad sa jag då?”, upprepade Evelina uppfordrande.

 

”Inget särskilt…”

 

”Kom igen! Om jag sagt något som inte stämmer så borde jag väl ha en chans att ta tillbaka det! Eller hur?”

 

”Jooo… men näää…” Nu var det Ali som blev osäker.

 

”Du kan väl säga det Josef! Snälla!!”

 

Trots den mörka hudfärgen så kunde Evelina ana att de båda killarna rodnade när hon pressade dem. VAD hade hon sagt egentligen? Hon fruktade resultatet, men kände att hon var tvungen att reda ut situationen. Att låtsas som ingenting skulle bara göra det värre.

 

”Ok, ni vill inte säga det till mig, men ni kanske kan skriva det istället? Så kan jag säga till er om det är rätt eller fel? Låter det ok?

 

Josef och Ali såg lättade ut och nickade instämmande.

 

”Då går ni in på datorn och skriver det jag sa i lördags och när ni är klara så säger ni till!”

 

Evelina gick ut i restaurangen och började plocka fram inför dagens lunchbuffé. Hon undrade vad det var hon sagt, men samtidigt var hon inte orolig för att hon sagt något rasistiskt eller dumt om dem eller restaurangen. Det kände hon sig trygg i. Möjligen hade hon hävt ur sig att hon älskade dem eller något i den stilen, men det gick ju att släta över i efterhand. Det skulle de förstå. Efter ganska lång tid så kom Josef ut i dörröppningen och signalerade till henne att de var klara. Sedan anslöt han sig till Ali ute i köket. Hon gick ut i det lilla kontorsutrymmet och läste punkterna på datorns skärm:

 

-          Du gillar när någon tittar på din kropp och därför klär du dig utmanande

-          Du rakar dig helt

-          Du smeker dig själv varje dag

-          Du gillar både tjejer och killar

-          Du gillar äldre killar och har haft sex med flera killar över 40 år

-          Du gillar analsex

-          Du gillar att se när en kille sprutar på dina bröst

-          Du har haft sex med flera killar samtidigt

-          Du tycker att afrikanska killar är sexiga

 

Listan var lång och av ett helt annat slag än Evelina föreställt sig. Hon rodnade och kände hur hjärtat bultade. Hade hon pratat sex med Josef och Ali i lördags? Dessutom avslöjat mycket mer än vad hon någonsin tänkt! Hon tittade igenom punkterna igen. Allting stämde på pricken! Till och med hennes upplevelser med Klas och hans kompisar hade hon avslöjat. Inte ens Vilma och Sofia visste om det! Hur skulle hon göra? Skulle hon förneka allt, eller bara några punkter? Kändes fånigt att börja peta i detaljerna och förvärra det hela. Då skulle hon bara verka desperat. Bättre att ta tjuren vid hornen på en gång.

 

”Ni får ABSOLUT inte berätta för någon om det som stod på skärmen där inne!”

 

Hon pekade in mot kontoret när hon kommit in i köket. Texten var redan raderad och Josef och Ali nickade. Indirekt hade hon erkänt det som stod och hon visste inte hur de skulle använda det, men hon hoppades att de skulle ha respekt för henne. Innerst inne var hon lite spänd på att få veta vad killarna tyckte om hennes böjelser och hon var väl medveten om att de var ganska avancerade för en så ung tjej. Kanske trodde de att hon fantiserat ihop åtminstone några av dem?

 

”Vi säger ingenting Evelina!”, sa Josef bestämt. ”Vi lovar, på hedersord!”

 

Ali nickade och tillade: ”Du är vår vän, så det skulle vi aldrig göra! Vi har dig att tacka för så mycket!”

 

Evelina förstod att de menade vad de sa och litade på dem. Det förändrade dock inte att de visste en hel del om henne som det inte riktigt var meningen att de skulle veta. Trots allt var det en pirrande känsla att veta att de kände till några av hennes innersta hemligheter. Det gav nytt bränsle åt hennes åtrå till dem och hon tänkte att det kanske gav dem en annan syn på henne också, men det kunde hon förstås inte veta. Hon svalde funderingarna och fortsatte jobba på med lunchbuffén.

 

**********************************

 

”Stänger kl 18 idag!”, stod det på dörren till restaurangen när Evelina kom till jobbet några dagar efteråt. Vad var detta?

 

”Vi vill fira med dig!”, skrattade Josef. ”Vår första månad med gröna siffror i bokföringen och dessutom har vi kunnat amortera på lånen.”

 

”Det är din förtjänst och vi bjuder dig på champagne och vad som helst som du önskar från menyn!”, fyllde Ali i.

 

”Men… tack så mycket!”, stammade Evelina och kände hur hon blev alldeles varm av uppmärksamheten. ”Så himla snällt av er!”

 

Dagen gick fort och trots att gästerna fortsatte att strömma till när stängningsdags närmade sig var Ali och Josef vänliga med bestämda när de avvisade dem. När klockan var kvart över 18 hade den sista gästen gått och de låste ytterdörren. För säkerhets skull släckte de ner ljuset och satte sig i det inre personalrummet. Evelina fick sin favoriträtt serverad och killarna åt samtidigt.

 

Efter middagen korkade Ali upp en flaska champagne och hällde upp i tre glas. Killarna var tydligen inte nykterister ändå. De tog varsitt glas.

 

”Skål för dig!!”, utbrast Ali och höjde sitt glas mot Evelina.

 

”Tack… och skål för Zanzibar!”, rodnade Evelina.

 

Hon tog en rejäl klunk och detsamma gjorde killarna. Glasen tömdes ganska snabbt medan de småpratade och snart fick Ali fylla på glasen.

 

”Vi dricker inte så ofta, så du får ta det lugnt med oss!”, log Josef.

 

”Ha ha!! Jag märker det!”, skrattade Evelina.

 

Killarna hade bara druckit varsitt glas och hon märkte redan hur uppsluppna och påverkade av champagnen de var.

 

”Om jag dricker får väl ni göra något annat…”, föreslog hon plötsligt.

 

Ali och Josef tittade på henne.

 

”Som vad…?”, frågade Ali.

 

Det här hade hon inte riktigt tänkt igenom. Förslaget hade liksom bara hoppat ur hennes mun.

 

”Ja… som att berätta en sanning eller göra något… konsekvens…”

 

Killarna tittade på varandra och sedan nickade Ali.

 

”Okej… det är ju ändå din kväll!”, log han.

 

Han fyllde på hennes glas. Evelina funderade.

 

”Hur många svenska tjejer har ni haft sex med?”

 

Hon bet sig i tungan så snart hon ställt frågan. Direkt hade hon kommit in på sex. Hon var en sådan sexgalning! Killarna verkade dock inte ta illa upp över frågan.

 

”En…”, svarade Ali.

 

”Ingen…”, mumlade Josef och tittade ner i golvet.

 

”Så få!!”, sa Evelina överraskat. ”Ni som är så snygga och tjejerna här borde ju stå i kö för att testa en afrikansk kille!”

 

”Det är inte så lätt… och vi jobbar ju…”, försvarade sig Ali.

 

”Ni kanske inte tycker svenska tjejer är så snygga?”

 

”Så är det inte!”, förvarade sig Josef snabbt. ”Du är jättesnygg! Jag menar… ni är jättesnygga…”

 

Han insåg vad han sagt först och tittade blygt ner i golvet igen.

 

”Ingen fara!”, uppmuntrade Evelina. Hon tog en klunk champagne och kände sig upprymd och modig.

 

”Nästa fråga… Skulle ni kunna tänka er att vara med i en trekant?”

 

Ali och Josef tittade mot varandra. Det här verkade vara på väg åt ett håll som gjorde att frågan inte var hypotetisk, utan en fråga som gällde här och nu.

 

”Jag kan det…”, svarade Ali.

 

”Jag med…”, viskade Josef.

 

Evelinas hjärta skuttade. Hon insåg också var detta var på väg och det var nästan svårt att inte ge sig till killarna på en gång. Hon tog en mun champagne till. Det var hon som hade kontrollen och hon njöt av det.

 

”Dags för en konsekvens nu… Ta av er på överkroppen…”

 

Utan ett ord ställde sig killarna upp och knäppte av sig sina vita skjortor. Evelina betraktade dem lystet och såg hur välformade deras överkroppar var. Muskulösa och i stort sett hårlösa. Den mörka huden såg så lockande ut. Det pirrade av välbehag i hennes kropp.

 

”Kanske rättvist om jag med tar en konsekvens?” Rösten var lägre och aningen skrovlig nu. ”Det är ju inte bra om jag dricker för mycket, eller hur?”

 

Killarna log.

 

”Fast det är jag som bestämmer vad det blir!”

 

Hon ställde sig upp och drog snabbt av sig den tunna sommarklänningen. Hon kände sig precis lagom naken i sina underkläder och hon märkte hur killarna stirrade som förhäxade på henne. De svarta underkläderna hade ändå lite spetsdetaljer som gjorde att hon kände sig lagom sexig i dem. Tur att hon hade valt dem i morse!

 

”Oj då! Nu blev det jag som är mest avklädd…”, log Evelina retsamt. ”Dags för er att ta av er byxorna killar!”

 

Ali och Josef ställde sig upp och knäppte fumligt av sig skärpen och byxorna som tillsammans med strumporna hamnade i en hög på golvet innan de hastigt satte sig igen. Evelina misstänkte att de hade börjat få stånd och att de ville dölja det i sittande ställning. Hon lade märke till att Josef hade ett par tighta svarta boxerkalsonger, medan Ali hade ett par vita briefs. De mindre briefkalsongerna och den vita färgen var avslöjande och det buktade en tydlig bula under dem.

 

Evelina bestämde sig för att närma sig killarna. Hon var riktigt kåt och ville helst bara kasta sig i deras armar. Känna på deras kroppar och känna hur de tog på henne. Med några steg var hon framme i soffan och satte sig ner mellan dem. Eftersom soffan var ganska bred satt hon inte riktigt nära någon av dem.

 

”Vill ni inte komma lite närmare?”, undrade hon hest. ”Jag bits inte…”

 

Killarna satt snart lår mot lår med henne och hon kände deras varma hud mot hennes. Hennes ljusa hud gav en skarp kontrast till deras mörka färg. Pulsen steg och snart skulle de vara igång på riktigt. Evelina andades tungt. Hon lutade sig framåt och knäppte av sig bh:n bakom ryggen. De stora brösten gungade ut i det fria och vårtorna var styva. I ögonvrån anade hon att killarna stirrade på hennes bröst. Sedan lutade hon sig tillbaka, sköt fram höften lite och lade upp ett ben över vardera killes ben. Hennes lår var brett särade. Först vände hon sig till Josef.

 

”Kyss mig!”

 

En halv minuts vilt hånglande med lekande och hungriga tungor byttes mot samma sak åt Alis håll. Båda killarna var bra på att kyssas och Evelina njöt av att befinna sig i centrum. När hon vände sig tillbaka mot Josef kände hon snart en trevande hand på sitt högra bröst. Ali tog initiativ och hon gjorde inget alls för att stoppa det. Samma sak hände när hon vände sig bort från Josef. En hand på hennes andra bröst. Evelina flämtade.

 

”Sug på dem…”, bad hon.

 

Båda killarna lutade sig fram och hon smekte dem i nackarna när de slickade och sög på varsitt bröst. Hennes händer rörde sig över deras muskulösa ryggar och hon kände hur de andades allt tyngre. Alis hand rörde sig uppåt längs hennes lår, vreds ner mot den känsliga huden på insidan och närmade sig mer och mer hennes trosor. Snart kände hon hur fingertopparna rörde utanpå det tunna tyget. Det var vått och varmt.

 

”Ååååhhh….!”, stönade Evelina.

 

Hon var redan nära en orgasm, men ville inte att den skulle komma så snabbt. Istället befriade hon sig från killarna och gled ner på golvet framför soffan.

 

”Flytta ihop er!”, väste hon.

 

Josef och Ali lydde och hon kunde se hur deras kalsonger visade tydliga konturer av styva kukar. Evelina kunde knappt bärga sig och började omedelbart stryka och klämma utanpå tyget. Det var varmt och hårt och hon kände längs de styva skaften och ner mot pungarna.

 

Med ett hastigt grepp drog hon ner Josefs svarta boxerkalsonger och en styv svart kuk vippade fram. Evelina drog hetsigt ner kalsongerna nedanför knäna innan hon fattade tag i kuken med handen, lutade sig fram, slickade försiktigt på toppen och styrde in den i munnen. Första gången hon sög en svart kuk! Det kände extra förbjudet på något sätt, men annars var kuken likadan som de andra hon känt. Lika varm och styv. Inte den största hon sett, men definitivt inte liten. Han hade ganska mycket hår kvar och det var svart och krulligt.

 

Hon fortsatte att suga Josef ett tag, medan hon smekte Ali med handen. När Josef började grymta oroväckande så bytte hon. Han skulle inte heller få komma ännu! Alis vita kalsonger nästan lyfte av den instängda kuken. Han var stenhård och kuken sprätte ut när hon drog ner kalsongerna. Ali var mer rakad än Josef och hans pung var helt renrakad. Storleken på kuken var ungefär densamma. Med ett glupskt gap sög hon in den i munnen och hörde hur Ali stönade högt.

 

Omväxlande sög och runkade hon killarna medan hon njöt i fulla drag. Ibland höll hon en kuk i vardera handen och mötte deras dimmiga blickar. Det var ett rus av makt hon kände när hon såg hur kåta de var och hur de flämtade när hon tog dem djupt i sin varma mun. Deras kukar blänkte av hennes saliv. Själv var hon plaskvåt och bröstvårtorna gjorde nästan ont när killarna smekte dem. Till sist kände hon att hon bara måste få en kuk i sig!

 

”Knulla mig Ali!”, bad hon. ”Knulla mig nu!”

 

Evelina ställde sig mitt framför Josef och höll hans kuk i sin hand medan Ali snabbt rundade henne. Hon kände hur han drog ner hennes trosor över stjärten och över låren. Benen hölls samman av trosorna och det gjorde hur hans kuk kändes större när han trängde in i henne. Ali var hetsig av kåtheten, men det var inga problem att han var snabb då hon redan var mer än redo. Den svarta hårda kuken gled in hela vägen utan minsta motstånd.

 

”Vad våt du är…”, flämtade Ali.

 

Sedan började han knulla henne bakifrån i ett frenetiskt tempo. Evelina försökte suga Josef samtidigt som de hårda stötarna fortplantade sig genom hennes kropp. Kåtheten som hon byggt upp svallade över henne och hon närmade sig klimax alltmer. Det började som en värme i hennes fitta som växte allt starkare och sedan tog över hela henne.

 

”Aaaaahh, jag kommer!!! Jag koooommmeeerr…”, skrek hon.

 

Ali fortsatte att stöta in i henne genom orgasmen och hon hörde hur han frustade. När hans tempo avtog och hon kände hur det rann en vätska ner längs hennes lår visste hon att han sprutat inne i henne. De hade kommit samtidigt. Ali behöll sin kuk i henne medan de nästan bara stod stilla i utlösningarnas efterdyningar. Hans sperma fortsatte rinna utför insidan av benen. De rörde sig långsamt och hon kände hur hennes lust till mer återkom. Detsamma gällde tydligen Ali, vars kuk aldrig riktigt hade slaknat.

 

”Vill du med mig också?”, trevade Josef fram en fråga.

 

Han var fortfarande outlöst och Evelina betraktade hans stenhårda bultande kuk. Den ville hon verkligen ha i sig!

 

”Men såklart!!”

 

Ali drog sig ur henne och torkade av henne med en kökshandduk som låg över soffans armstöd. Hon kunde se att hans kuk fortfarande stod styv och svajande. Som om han aldrig kommit. Hade han tagit någon drog eller medicin? Viagra kanske? Fast det verkade inte som att de var killar som sysslade med sådant. Kanske var han bara ovanligt potent?

 

Evelina slog tankarna ur huvudet och fokuserade på sexet istället. Hon kröp upp i soffan igen och satte sig med särade ben. Josef förstod snabbt vad hon tänkte sig och ställde sig på knä framför henne. Han fattade tag i hennes ben, drog fram hennes stjärt mot kanten på soffan, lyfte upp hennes ben på sina axlar och styrde med ett målmedvetet grepp runt sin kuk in den i hennes fitta.

 

”Åhhh…”, flämtade hon.

 

Den första orgasmen hade dämpat hennes desperata kåthet, men långtifrån släckt den. När Josef fyllde ut hennes inre så flödade hennes safter igen. Hon kunde se hur den svarta kuken glänste och hur en ring av vit kåtsav bildades nere vid roten. Det var så härligt upphetsande att se hur den svarta håriga kuken gled in och ut ur hennes renrakade vita fitta. Hon mötte villigt hans hetsiga stötar.

 

Josef var mer uthållig än vad Ali varit, så medan hon knullade Josef satte sig Ali bredvid henne i soffan och började smeka hennes bröst. Evelinas hand sökte sig mot hans styva kuk och snart hade hon den i ett fast grepp. Den var nästan lika hård som innan och hon runkade den målmedvetet. Hon ville gärna ge honom ytterligare en utlösning.

 

Den som närmade sig utlösning snabbast verkade vara hon själv. Josef knullade henne snabbt och taktfast. Samtidigt ställde sig Ali upp i soffan, tog ett kliv över henne med ena benet och plötsligt hade hon hans kuk framför sina läppar. Hon gapade och tog den i sin mun. Kuken smakade av en blandning av sperma och av hennes egen välbekanta fittsaft. Med en kuk i munnen och en i fittan kände hon hur det efterlängtade pirret började komma och hon gjorde inget för att stoppa det.

 

”Kommeeeerr…igeeennnn!!!”, vrålade hon.

 

Orgasmens sammandragningar fick Josef att komma samtidigt. Liksom Ali tömde han sin sats inne i henne och hon kunde ana hur strålarna av sperma sprutade i kaskader inne i henne. Snart började det sippra ut och rann i en rännil ner genom hennes stjärtskåra för att till slut droppa ner på golvet och samlas i en pöl. Inte heller Josef drog sig ur henne, utan fortsatte att röra sig långsamt fram och tillbaka. Evelina märkte att hans kuk också behöll ståndet.

 

Omtöcknad av sin andra orgasm tog hon nästan reflexmässigt Alis kuk i munnen igen. Sög honom långsamt och njutningsfullt. Nu när de fått sina omedelbara lustar tillfredsställda så hamnade de i en ömsint och långsam älskog där de bytte plats om vartannat. Hon sög dem och de turades om att knulla och slicka henne i olika ställningar. De höll på i vad som kändes som timmar. Evelina fick ytterligare en orgasm som inte var lika intensiv som de två första när hon red Josef och Ali stimulerade henne samtidigt med fingrarna.

 

”Orkar ni hur länge som helst?”, flämtade hon.

 

Både hon och killarna var blöta av svett och de var andfådda av den långa älskogen.

 

”Nästan!”, skrattade Josef. ”Börjar du få nog?”

 

”Trodde inte jag skulle säga det, men snart så…”, log Evelina. ”Fast jag vill ju att ni ska komma en gång till med! Om det går?”

 

”Vi gör ett försök!”, flinade Josef.

 

”Vad ska jag göra?”, undrade Evelina.

 

”Ställ dig på knä framför mig!”, bad Josef.

 

Lydigt gjorde Evelina det han bad om och snart hade hon den styva svarta kuken i sin mun. Hon sög villigt och med mycket saliv. Josef stod framför henne och tog då och då ut kuken ur hennes mun och runkade den snabbt. Hans andhämtning blev snabbare och Evelina smekte hans pung för extra stimulans.

 

”Får jag… komma i din mun?”, flämtade Josef fram.

 

”Mmmm!!!”, svarade Evelina.

 

Sekunderna senare hann hon se hur den första strålen sperma sköt iväg innan hon tog kuken i sin mun. Sädesvätskan fortsatte att fylla hennes mun och hon svalde och fortsatte suga. Josef frustade högt av utlösningen och Evelina njöt av att tillfredsställa honom. Snart avtog orgasmen och kukens hårdhet började avta. Hon tittade retfullt mot Ali medan hon fortfarande hade Josefs kuk i munnen. Han log och vinkade henne till sig.

 

”Kom!”

 

Evelina lämnade Josef och gick på knä mot Ali.

 

”Lägg dig ner!”, bad han och Evelina lade sig ner på rygg på golvet framför honom. ”Jag har fantiserat länge om dina bröst!”

 

Ali ställde sig tvärs över henne och lade sin kuk mellan hennes bröst. Evelina klämde ihop dem och Ali började röra sig och knulla hennes stora bröst. Hon sträckte ut tungan och försökte komma åt att slicka på ollonet när kuken kom nära. Alis stirrade som förhäxad på hennes bröst och följde hur de gungade i takt med hans stötar. Hon flätade ihop fingrarna för att ge extra tryck och snart gav det resultat.

 

”Aaahhhh!!!”, stönade han.

 

Strålar av vit sperma sköt ut över hennes hals och bröst. Det kittlade när vätskan rann ner längs sidorna av halsen, men hon fortsatte att hålla trycket runt hans kuk. Ali flämtade medan han fortsatte knulla brösten och slöt ögonen i njutning.

 

*****************************

 

”Blev det som du tänkt dig?”, frågade Josef när de låg alla tre och tog igen sig på soffan.

 

”Bättre!!”, log Evelina lyckligt. ”Mycket bättre! Äntligen helt tillfredsställd…”

 

Killarna log brett och deras vita tänder lyste i det dunkla ljuset. Kvällen började bli sen och snart skulle Evelina börja ta sig hemåt.

 

”Får jag fråga en sak?”, mumlade Evelina förläget.

 

Killarna nickade.

 

”Alltså… ta inte det här på fel sätt, men tar ni något för att bli så uthålliga? Eller är ni bara det naturligt?”

 

Hon rodnade efter frågan. Ali och Josef sneglade på henne och sedan på varandra.

 

”Ja… vi tar ju inga direkta droger, men…”, mumlade Josef.

 

”Vad?”

 

”Jo… Ali har en syster som är en sorts medicinkvinna. Hon heter Akili och hennes specialitet är naturmediciner som ger både kvinnor och män mer sexlust.”

 

Han harklade sig.

 

”Inte för att vi behöver mer sexlust, men den hjälper till med uthålligheten också…”

 

”Men… det är inget olagligt?”

 

”Nej!”, försäkrade Josef. ”Det är en ren naturmedicin och Akili säger att den använts i hundratals år.”

 

”Då så! Jag blev lite orolig där ett tag, men det verkar ju ok.” Evelina funderade. ”Men hur fungerar den på kvinnor då?”

 

”Det vet jag faktiskt inte…” Han skrattade plötsligt till. ”Du får väl gå till Akili och fråga!”

 

Ali skrattade också och Evelina blev osäker.

 

”Vad är det som är så roligt?”

 

”Alltså… Akili är beryktad för sitt sätt att behandla kvinnor. Dels för medicinen, men också för att de alltid vill komma tillbaka på återbesök!”

 

”Är hon lesbisk?”

 

”Hon har inga sådana gränser, utan tar för sig av både män och kvinnor. Med outtröttlig aptit!”

 

Det pirrade till i Evelina av nyfikenhet.

 

”Hur gammal är din syster Ali?”

 

”Hon är bara 25 år, men redan en beryktad medicinkvinna!”, sa han med stolthet i rösten.

 

”Hmmm…”, mumlade Evelina och såg redan framför sig ett nytt spännande äventyr. ”Fast ni visste att ni skulle förföra mig då?”

 

”Vad då…?”, undrade Josef.

 

”Ja, om ni tog naturmedicinen innan jag kom?”

 

Killarna sneglade på varandra.

 

”Vi gissade kanske…”, mumlade Ali förläget.

 

Evelina skrattade.

 

”Det gör inget!! Det var ju lika mycket jag som förförde er!”

 

Hon klädde på sig och kysste killarna adjö innan hon begav sig hemåt. Vilket äventyr trekanten med de afrikanska killarna hade blivit! Visserligen inga jättekukar som hon fantiserat om, men de hade tillfredsställt henne grundligt och det var en utmaning som inte var det lättaste. Hon tänkte redan på nästa tillfälle och att det kanske skulle vara en häftig upplevelse att be dem ta henne i både fittan och stjärten samtidigt!

 

Samtidigt var det en enormt lockande tanke med en afrikansk medicinkvinna och hennes kunskaper. Skulle hon vilja ta emot Evelina och behandla henne på det sätt som hon gjorde med andra tjejer? Vad skulle egentligen naturläkemedlet ge för effekt? En nyfiken fantasi började väckas och det började pirra av kåthet. Inte igen, suckade Evelina uppgivet. Två afrikanska män hade precis knullat henne oavbrutet i två timmar och det hade bara släckt hennes kåthet i 30 minuter. Hon var hopplös!!

10 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Bonasera

Mycket bra och mycket sex och gärna en ny del med mycket lesbisk sex.

18/2, 2019 kl. 14:55

#1

blåögd

Åhhh, äntligen ett återbesök på Vinbärsvägen! Som jag längtat och inte blev jag besviken :) Osande hett och så välskrivet. Tack! <3

14/2, 2019 kl. 09:41