Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

9/5, 2019 kl. 18:33, av Crowleyman

Granntjejen och Bonussystern

Del 1 av 7 i serien Bonusfamiljen och några andra

Denna serie handlar om en vanlig kille som får vara med om en hel del äventyr som snabbt avlöser varandra.

I den första delen så spanar han på granntjejen och har lite skoj med sin bonussyster.

Dagen började som många andra helgdagar, Jag, en kille på 35 år, sitter på balkongen och äter frukost i lugn och ro spanandes in genom fönstren i huset mittemot, jag hade en önskan om att den yngre fina tjejen i en av lägenheterna där skulle visa sig igen.

För ca 1 vecka sen slappade jag i solen och upptäckte att en tjej står i fönstret och tittar ut, jag lade ingen mer direkt vikt på det mer än att hon va rätt söt, men rätt som det är så drog hon tröjan över huvudet och fram kom en vit spetsbh som fylldes fint av ett par lagom stora bröst, jag funderade på om hon stod och tittade efter att någon skulle vara ute så hon kunde visa upp sig, men tankarna gick snart in på annat för där stod hon och rätade till sina bröst på ett sånt vis att min kuk inte kunde annat än reagera, men precis lika fort som hon kom dit så försvann hon, och sedan dess har jag hoppats varje dag att få se henne igen och kanske dessutom lite mer av henne.

Jag verkar ha tur idag, för jag ser att det är någon som rör sig i fönstret på andra sidan och mycket riktigt så är det hon. Hon kliver fram till fönstret precis som sist och tittar en stund, och jag tycker det verkar som att hon tittar mot mitt håll, och precis som sist så drar hon av sig på överkroppen, men den här gången är hon naken under.

Min hand söker sig omedelbart ner till min kuk och börjar massera den, och jag undrar om hon kan se hur jag knådar, för jag kan då se hur hon med ett finger i munnen på ett sexigt sätt står och smeker sina bröst, jag blir så pass kåt av situationen att jag nästan skiter i om andra kan se mig nu och ställer mig upp en bit in mot väggen, tar fram kuken ur mina byxor så att OM hon tittar kan hon se mig runka, och se mig det gör hon, fingret hon hade i munnen blir snabbt två som hon suger sexigt på, och sedan låter hon fingrarna glida ner mellan brösten och ner över magen, tyvärr kan jag inte se längre ner men jag ser på hennes ansiktsuttryck att hon har träffat fittan och att hon tycker det är skönt, nu vet jag att tjejen heter Frida, och jag MÅSTE på nått sätt få kontakt, så jag, undertiden som jag runkar och håller ett öga på henne, letar upp henne på hitta.se och jag har sån tur att hon har ett mobilnummer registrerat på sig, jag skriver ett snabbt sms till henne om hur sexig och het hon är.

Det dröjer en stund, och lite till och jag blir lite orolig att det kanske inte va hennes nummer iaf, men så ser jag att hon tar fram telefonen och fingrar på den, snart piper det till i min telefon med "Du är inte så dum du heller, snygg kuk!" får jag tillbaka, och svarar "Synd att jag inte kan se din fitta när du fått se min kuk!".

Hon tittar på sin telefon och sen försvinner hon ur fönstret och jag står där med en hård kuk i handen och inte har fått komma ännu, men tack och lov va hon inte borta länge, hon kommer tillbaka med telefonen i handen och tittar bort mot mig, där jag återupptagit runkandet, spänningen är hög och jag är nära att komma när telefonen piper igen och jag öppnar ett MMS från Frida.

Det är en bild på hennes fitta med två fingrar inkörda, jag tittar upp mot Frida och nu kommer jag i en orgasm som får mig att nästan gå ner på knä och det verkar som det blev för mycket för Frida med, hennes kropp skakar och jag kan se hur hon har svårt med balansen hon också.
När jag kommit till sans så skickar jag ett sms med ett "Tack som fan!" till Frida och får till svar, "Tack själv, nästa gång får bli hemma hos dig!" jag svarar "Låter underbart, vi får höras om det!" och sen går jag till duschen för att jag ska åka till min bonussyster, som heter Maria.

Jag blev vän med Maria när man min far flyttade ihop med hennes mamma(hon är alltså min plastsyster), vi har gjort massor av roliga saker tillsammans, dock inte nått sexuellt förutom på en fest för ett bra tag sen när vi båda va lite väl fulla och kåta och började hångla helt galet i några minuter tills vi båda däckade, eller det är iaf vad våra vänner har berättat för oss att det hände.

Jag och Maria hade varit och shoppat lite och hon skulle prova bikinin och settet med spetstrosor och bh som hon hade köpt, och eftersom hon ser mig som sin bästa "bror" så är hon inte direkt blyg när det gäller att visa sig för mig, för annars skulle hon väl inte komma ut från sin toalett till mig medans hon har bara spetstrosorna på sig och fråga "Sitter dom här snyggt?"? Genom trosorna kan jag se att hon har en smal sträng med hår kvar ovanför fittan som jag bara kan se konturerna på, och tittar jag högre upp så sitter där två helt perfekta bröst där vårtorna pekar rakt mot mig tills Maria vänder ryggen till och säger att jag kanske skulle titta på om trosorna sitter bra istället, där ser jag en finfin rumpa som har en perfekt glipa mellan skinkorna och man kan även där precis urskilja konturerna av en fin fitta med små inre blygdläppar.

För att göra det hela ännu bättre så tappar Maria hårsnodden som hon höll på med så hon måste böja sig fram och ta upp den. Vid det här laget står min kuk stenhård i mina mjuka skjorts och Maria kan se det och säger "Du kanske ska lätta lite på trycket innan den exploderar!" och håller upp dörren åt mig in på toaletten.
Jag flinar åt henne och säger "Har du gjort honom hård får du se till att lätta på trycket" (saken är den att vi ofta skämtar perverst med varandra och sånna där kommentarer är inget ovanligt, även om vi aldrig tagit i varandra innan).

"Visst" säger hon och går in på toaletten och jag är säker på att det här är vårat vanliga skämtande och tror inte i min vildaste fantasi att det kommer att hända nått, så jag kliver in jag med, hon tar då tag i kanten på mina skjorts och jag blir helt paff när hon rycker ner både skjorts och kallingar i ett drag så kuken sprätter upp mot hennes vid det laget aldeles för närgånga ansikte och träffar henne på näsan. 

Hon sitter kvar på huk och drar tillbaka förhuden och jag kan fortfarande inte fatta vad som händer, vårat skämtade om sex hit och dit har liksom plötsligt blivit sanning, Maria drar några drag i kuken och andas bara lätt på toppen av kuken tills det kommer lite försats ur huvudet som hon snabbt använder som glidmedel i handen och ställer sig upp bakom mig, trycker sig mot mig, sträcker sig runt och tar tag med ena handen runt kuken och andra handen börjar hon massera min pung med, hon runkar mig sakta och rytmiskt och min andhämtning blir tyngre och mer stönande, hon viskar snuskigheter i mitt öra om hur mycket hon gillar min hårda kuk och hur skön den skulle vara i fittan men att jag aldrig kommer få känna det för vi är ju "syskon" och sånt gör man inte då!

Men runka "storebrors" kuk det kan man visst göra, för det räknas inte som grov sex som hon skämtsamt säger, jag känner hur det börjar dra ihop sig och jag är på väg att komma. Jag säger det till henne och hon sätter sig ner på knä och runkar ut min vita sperma i mängder över sina bröst, jag stönar och tappar nästan balansen och hon tittar upp på mig medans hon stryker med ett finger i sperman och säger skrattande "Sådär går det när man blir kåt på sin syster, nu ska jag duscha!" Jag som fortfarande är i chock säger okej och drar på mig byxorna ger henne en puss på kinden, går ut och sätter mig i soffan och funderar på vad som just hände.

Jag vaknar till i mina funderingar av att Maria som inlindad i en handduk knuffar till mig och säger "Sitter du här och funderar? kom hit och hjälp mig istället!"
Jag frågar vad hon ska ha hjälp med och hon håller fram en flaska med hudkräm, och jag tänker att hon är nog allt ett litet kåtstycke iaf, så jag tar flaskan och ber henne lägga sig på mage i sängen så ska jag hjälpa henne.

Maria ryser till av den kalla krämen när den träffar hennes rygg i en stor klick, men det går snart över när jag börjar stryka ut det över ryggtavlan, upp i nacken, ner i svanken som är den sexiga delen av ryggen där rumpan börjar, det är nått speciellt med den biten. 

Jag fortsätter ner mot rumpan  men hon säger åt mig att sluta och jag blir besviken över att jag inte får chansen att smeka dessa underbara skinkor och lår och kanske få en liten chans att se hennes fitta, hon vänder sig runt på rygg fast lägger handduken över nedre delen av kroppen, bara tanken på att jag ska få smeka och knåda dom där underbara brösten som är lika fina fast hon ligger på rygg får min kuk att börja resa sig igen. Jag tar lite handkräm i händerna och värmer upp den så hon ska slippa rysa igen, sedan sätter jag händerna på hennes mage och börjar smörja in hennes framsida, smeker långt ner på magen mot hennes venusberg och känner på hennes rörelser att visst är hon inte helt opåverkad av situationen. Jag fortsätter upp över magen och ner på sidorna mot ryggen och sen upp mot armhålorna och vidare mot halsen och ner mellan brösten där bara en stund tidigare min sperma hade runnit, jag gör cirkeln ett par gånger och märker att hon vrider sig lite för att jag ska smörja in hennes bröst med, och på tredje varvet så låter jag mina händer smeka över varsitt bröst, känner hur hårda bröstvårtorna är av att det är lite kyligt i rummet men hoppas även att det är av kåthet.

När jag smekt brösten och överkroppen en stund frågar jag om jag inte ska smörja in benen också, hon tittar på mig lite som att "Jag fattar nog varför du vill smörja mina ben!" men säger inget utan drar bara upp handuken lite så att smalbenen och låren är frilagda och jag frågar "Ska jag börja med baksidan eller?".
Maria vänder sig över på mage igen och handuken glider ner på golvet, jag låter den ligga i hopp om att Maria ska göra detsamma och börjar istället smörja in hennes smalben och fötter med hudkräm, gnidande maserande rörelser över hela benen upp och ner och är det inte lite djupare andning och kanske även nått litet stön jag hör från Maria, jag fortsätter upp mot hennes fasta lår och maserar baksidan och utsidan av dem en stund tills jag tänker att nu får det bära eller brista "Hon har ju fan runkat min kuk, helt ovillig kan hon inte vara!!"

Jag tar lite mer kräm i händerna och börjar nere vid knät på insidan av benet och jobbar mig uppåt, där jag står brevid henne kan jag se hennes perfekt rumpa men inte riktigt ner till fittan, men jag jobbar mig vidare uppåt och märker till min glädje att hon särar lite mer på benen, jag är nu precis uppe mot fittan med mina fingrar och hennes höfter börjar röra sig mer och mer fast fortfarande i så små rörelser att hon nog tror att jag inte märker det, då låter jag min ena hand snudda vid hennes yttre blygdläppar och jag hör hur hon får bita sig i läppen för att inte stöna högt och jag säger "Sådär nu är hela benen insmorda, vänd på dig så ska jag ta framsidan på dem med", hon vänder sig om och jag ser att hon är rödblommig i ansiktet och hennes ögon är nog dom kåtglansigaste jag sett någonsin.

Jag börjar likadant här, vid fötterna fast jobbar mig snabbare uppåt nu, och den här gången har jag ju fri insyn till fittan från start och jag gör allt jag kan för att inte stirra, "Måste ju sköta mitt jobb!" tänker jag, men tillslut så har jag bara den övre delen på insidan av låren kvar och nu måste jag både kolla och röra om jag ska kunna slutföra mitt jobb, hudkrämen på mina fingrar är slut sedan länge och nu smeker jag med bara hud mot hud, jag kan se hur våt hennes fitta är och när jag låter pekfingret och långfingret glida på varsin sida av läpparna så tror jag att hon ska komma direkt, hon stönar och vrider sig och jag hör henne väsa "Slicka mig, fort jag kommer snart!!" så jag gör som hon säger och dyker ner mellan hennes lår med mitt huvud, dock stående på knä brevid sängen så vinkeln blir ju inte den bästa, men det fixar Maria genom att lyfta sina ben och lägga det ena bakom min nacke så jag får helt fri tillgång till hela fittan.

Jag låter min tunga glida in mellan hennes blodfyllda läppar och letar mig upp till hennes klitoris och cirkulerar där samtidigt som jag låter ett par fingrar från högerhanden leta sig fram till hennes öppning och försiktigt glida in en liten bit åt gången, varje gång hon tryckte sig mot mig för jag skulle slicka hårdare på klitoris så lät jag fingret glida in längre, tills två fingrar va helt inne och jag kunde börja fingerknulla henne sakta och lugnt medans tungan for upp och ner och runt hela fittan, jag hör Maria stöna "Fortare, knulla mig fortare!", jag gör som hon vill och börjar fingerknulla henne i ett rasande tempo och jag märker hur hon inte kan ligga som hon låg längre och låter henne ta ner benen men fortsätter att köra mina fingrar ut och in så snabbt jag bara kan samtidigt som min andra hand masserar hennes klitta och fittläppar. 

Marias överkropp spänner sig i en båge och jag märker att hon ska komma så jag tänker att "Antingen kommer hon hårdare än någonsin eller så blir hon arg!" och så låter jag ringfingret på högerhanden trycka på mot hennes anal och samtidigt som jag trycker in pek och långfinger långt upp i fittan, det får den effekt jag hoppats på, hon skriker rakt ut och kommer i en fontänorgasm skakande spasmiskt och länge, jag avtar med min behandling och smeker och klämmer lite på brösten med vänsterhanden medans hennes kropp lugnar ner sig.

Vid det här laget är min kuk hårdare än stål och den vill bara ut ur skjortsen och in i hennes fitta eller mun, så jag kränger av mig shorts och kalsonger och ställer mig upp brevid Maria i hopp om att få ett par läppar placerade på den, det får jag inte, istället sätter sig Maria upp mot sänggaveln och ber mig ställa mig på knä över hennes ben.

Jag gör som jag blir tillsagd och Maria drar upp mig i kuken mot sina bröst och trycker sina händer mot dem från sidan och ber mig bröstknulla henne, jag känner bara att det är ett problem med detta och det är att jag kommer att komma så jävla snabbt nu, men jag sätter fart och gnider min kuk mellan hennes perfekta bröst, men det är inte så halt som hon önskat så hon drar i mina skinkor uppåt så jag ska resa mig lite och hon låter sina läppar sluta sig runt mitt blålila kukhuvud och jag kan känna tungan glida på undersidan mot strängen medans hon tar min kuk djupt i halsen och blöter upp den och jag känner hur jag är på väg att komma och kniper åt med skinkorna, precis när jag ska spruta min sats i munnen på Maria så drar hon ut kuken, drar ner mig mellan hennes bröst igen och jag får återigen gnida min kuk mellan dom, den här gången glider det lättare och det är dessutom skönare än innan så den där känslan av att jag ska komma försvinner inte och jag börjar rycka i kroppen och Maria gör precis som jag gjorde på henne, hon låter ett finger trycka mot min anal fast precis bara mot öppningen, och det är som att öppna en dammlucka, min kuk sprutar med högtryck rätt upp från sitt läge mellan brösten, upp på Marias haka och hon tittar ner för att få se när stråle nummer två väller sakta ur kuken men blir överaskad av att den kommer med minst lika mycket fart upp mot hennes mun som även får ta emot stråle nummer tre, sedan har jag inte mer att ge henne och jag faller ner brevid henne i sängen och vi tittar på varandra och börjar skratta och Maria säger "Varför har vi inte gjort det här tidigare för?!"

17 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Ronneby

En väldigt trevlig novell.

9/2 kl. 23:05