Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

9/5, 2019 kl. 18:35, av Crowleyman

Granntjejen igen

Del 3 av 7 i serien Bonusfamiljen och några andra

Denna serie handlar om en vanlig kille som får vara med om en hel del äventyr som snabbt avlöser varandra.
I den tredje delen återkommer granntjejen med en överaskning

Jag vet knappt hur jag tog mig hem med bilen eller hur jag tog mig till sängen, men jag vaknar iaf dagen efter och mår toppen efter gårdagens urladdningar, tar mig upp, duschar av mig lite snabbt och sen ut på balkongen och äta frukost som vanligt.

Plötsligt piper det i telefonen och jag som nästan slumrat av i solen hoppar till och läser "Hej, vill du göra det vi sa igår?, om du vill kan jag komma över till dig, puss Frida", jag tittar upp och ser Frida stå i sitt fönster och titta mot mig, jag tittar bort mot henne och nickar tydligt så hon ska förstå att jag verkligen vill.
Det tar inte lång stund förens jag hör hur det smäller med kort mellanrum i portdörrarna nere på gården och inom några sekunder så ringer det på dörren och jag går och öppnar.

Jag har glömt att jag bara har kalsonger på mig och Frida säger "Oj verkar som jag är lite överklädd för det här!", "Nejdå inte alls du är jättefin!" säger jag och synar henne från topp till tå, hon har inga strumpor, bara ett par sandaler, hennes unga ben är rakade och ser väldigt lena ut och hela hennes kropp är perfekt solbränd, högre upp har hon ett par små tygshorts som ser ut att vara lätta att få av och på överkroppen har hon ett rött tight linne som hon inte har något alls under och man kan se hennes små söta bröstvårtor avteckna sig mot tyget.

Hon har sitt bruna hår uppsatt i en typ hästsvans högt upp i nacken, och hon har bara lite smink på sig och ser otroligt naturlig och söt ut. Jag ser att hon är lite nervös och jag är minst lika orolig för hur detta ska sluta, eller hur vi ens ska börja, så jag ger henne en rejäl kram och tackar för dagen innan, hon kramar tillbaka och trycker sig mot mig för att känna om jag blivit nå hård ännu.
"Mmmhmm, verkar som någon är glad att se mig?" säger hon och låter en hand gnida kuken genom kalsongtyget, "Är inte du glad över att träffa honom då?" säger jag och låter mina händer klämma tag i hennes rumpa, en fast rumpa som iaf inte kommer vara till hennes nackdel om jag ska ta henne bakifrån.

Vi kysser varandra och hon är på väg ner på knä framför mig i hallen, men jag drar upp henne och vi går ut på balkongen istället. Hon tittar lite oroligt mot alla fönster i huset mittemot och sedan på mig som nu har satt mig i en av stolarna och ber henne komma och göra det hon var på väg att göra innan.
Hon kommer fram till mig och sätter sig på knä på golvet och börjar återigen smeka min kuk, men nu kysser och slickar hon på insidan av mina lår, tills hon kommer fram till pungen, där viker hon kalsongerna åt sidan och suger in en av kulorna i munnen och tittar frågande upp på mig som bara kan stöna och luta mig tillbaka.
Fridas ena hand letar sig också in under tyget och tar tag i skaftet och klämmer och vrider bara lätt utan att riktigt runka mig, liksom som om hon ville mäta hur hård den blivit.

Efter en stunds slickande på pungen och klämmande på kuken så får jag nog och drar av mig kallingarna och låter kuken stå helt fritt mot hennes ansikte, hon tittar med kåt blick mot mig och sträcker sedan ut tungan mot huvudet och slickar under kanten och på strängen, sen greppar hon skaftet och vinklar in kuken i sin mun, börjar med en av det skönaste avsugningarna jag fått på länge, hon har ett perfekt sug och tungar snurrar runt huvudet och spelar mot strängen hela tiden, samtidigt som hon glider med läpparna över skaftet.

Hon försöker ta hela ner i halsen men lyckas inte riktigt så jag drar upp henne, kysser henne djupt och säger "Sätt dig!", hon sätter sig i stolen och jag tar hennes plats på det hårda balkonggolvet, jag drar linnet över huvudet på henne och trycker mig sedan mot hennes tygbeklädda fitta samtidigt som jag slickar och suger på hennes små fina bröst, vårtorna blir stenhårda och hon gnyr lite av njutning.

Frida särar så mycket hon kan på benen och börjar gnida sig mot mig med underlivet, jag trycker mig hårdare mot henne och ser på henne hur hon njuter, jag låter en hand glida in under hennes shorts och jag märker till min glädje att hon inte har några trosor på sig, så shortsen åker av och vi fortsätter gnida oss mot varandra en stund, jag känner hennes våta mjuka fittläppar mot min mage medans jag slickar och kysser hennes bröst, jag kysser hela vägen ner mellan hennes ben och börjar slicka och massera hennes klitta med tungan, Frida greppar mitt huvud och styr mig precis som hon vill ha det, hon smakar underbart och jag slickar hela fittan från öppningen till klittan, och varje gång jag är nere vid öppningen så trycker Frida lite på mitt huvud, som om hon ville att jag ska fortsätta nedåt, jag tar bort huvudet en stund för att smeka henne med fingrarna och samtidigt ta en ordentlig titt på hur hon ser ut, helrakad sånär som på en liten tofs precis ovanför klittan och det ser ut som att hon har varit extra noga och rakat eller vaxat sig hela vägen bak, "Härligt!" Tänker jag och låter åter min tunga ta plats mellan hennes små innre blydläppar igen. 

Den här gången ger jag extra behandling vid hennes öppning och jag känner åter hur Fridas händer trycker ner mitt huvud, så jag börjar slicka längre och längre ner tills jag slickar på delen mellan anus och fittan, hon blir helt stel och liksom förväntansfull. Jag lyfter då upp och håller ihop hennes ben så de pekar rakt upp i luften, hennes fitta är så härligt svullen och synen av den mellan hennes ben nu är helt klart underbar, jag slutar glo på henne och sänker återigen ned mitt huvud och slickar hennes öppning och denna gången låter jag tungspetsen träffa hennes rosett och orgasmen kommer flygande genom henne som en blixt från klar himmel, hon greppar handtagen på stolen och gör allt för att inte grannarna ska höra hur underbart hon har det. Hon skakar och nästan frustar mellan hennes hårt stängda läppar, jag särar på hennes ben och vi tittar varandra djupt i ögonen medan hennes orgasm sliter i henne och min tunga fortfarande utforskar hennes båda hål. 

Lagomt när hon kan andas normalt igen så ringer hennes telefon, eftersom jag inte nyss har kommit så går jag in och hämtar den. Jag ser att det står Cassandra i displayen och tänker att "Skulle det kunna vara Cassandra som bor i samma hus som mig?", hon är något år äldre än Frida men fortfarande lite yngre än mig. Jag hör bara ena sidan av telefonsamtalet men Frida säger saker som "Ja det va jag" och fnittrar så jag förstår att det kanske ändå har hörts att vi har haft sex på balkongen, "klart det hörs!", tänkte jag, det är ju helt tyst runt omkring oss. Frida fortsätter i telefonen, "Klart jag ska" och "Gör det du, om du törs!", fnittrar sött igen  och lägger på, reser sig upp tar mig i kuken och leder mig in i lägenheten.

Hon säger till mig att lägga mig på rygg i sängen sen kryper hon upp brevid mig. Min kuk står nu rakt upp mot taket och är stenhård, Frida börjar smeka mig över hela kroppen och varje gång hon närmar sig kuken så rundar hon den och fortsätter antingen upp över magen eller ner över låren. Hon ställer sig naken på alla fyra brevid mig och börjar kyssa min bröstkorg och min mage ner mot mina ben igen. Jag sträcker ut ena armen och smeker henne lite över ryggen och kommer perfekt åt hennes ena bröst och kan leka lite med det medans hennes tunga går på upptäcksfärd mot min kuk, hon flyttar upp benen lite mot huvudänded på sängen så jag kan komma åt att smeka hennes tighta bak och ner mellan skinkorna mot de våta fittläppar och hennes stenhårda klitta.

Jag känner hur hon greppar om min kuk och jag tittar ner för att precis se hennes läppar på väg att sluta sig runt kukhuvudet, jag känner hennes andetag mot kuken och hur hennes hand trycker förhunden nedåt för att verkligen frilägga hela huvudet. Precis när hennes läppar ska sluta runt mig så ringer det på dörren. Jag blir skitnervös och tänker, "tänk om någon sett oss på balkongen!", "tänk om.." och "tänk om...", massor av sådant hinner passera min hjärna innan Frida flyger ur sängen och jag tänker tillbaka på hennes telefonsamtal, "gör det om du törs!".

Jag hoppas allt jag kan att det ska vara Cassie som kommit för att vara med oss, jag hör hur Frida öppnar dörren, viskar något till någon och sedan hör jag hur skor tas av och in kommer precis som jag önskat, Cassie i släptåg på Frida.

Jag har hunnit dra på mig täcket men Frida är snabbt där och sliter och ska ha av mig det, Cassie tittar storögt på mig när täcket glider ner och min kuk står stolt och hård rätt upp mot taket. Cassie sätter sig i fotänden på sängen och ser lite nervös ut medans Frida klättrar upp till samma läge som innan, nu drar jag dock henne över mig så vi hamnar i en 69a, jag ser hennes underbart fina fitta framför mig, den har små inre läppar och större yttre, antagligen är dom större nu än annars eftersom hon är så pass kåt som hon är, hon sänker sitt huvud över kuken igen och jag känner nu hur hennes tunga för andra gången idag börjar cirkulera över huvudet och ner över strängen, det är så skönt att jag glömmer bort att jag har en underbart inbjudande fitta precis framför ögonen, men när jag kommer till sans så räcker jag ut tungan, sträcker mig upp och slickar henne. När Frida känner min tunga trycker hon sig ned över mitt ansikte och börjar direkt gnida sig mot min tunga som letar sig in mellan hennes svullna blygdläppar.

Plötsligt känner jag en till tunga på min kuk, jag har i upphetsningen nästan glömt Cassie, men nu gör hon sig påmind genom att hångla upp Frida med min kuk mellan deras läppar, trots att Frida har en fin fitta så vill jag känna och se Cassie lite mer nu, Jag lyfter bort Frida och ber Cassie ta plats över mitt huvud, hon är lite osäker på om hon vill trycka ner sin fitta i mitt ansikte efter att jag inte ens sett henne naken, och dessutom nästan aldrig ens pratat förut. Jag ber henne lägga sig brevid mig istället, hon lägger sig på rygg och jag hjälper henne av med linnet och byxorna, nu ligger hon här i bara underkläder, en söt liten spetsbh och ett par om möjligt ännu sötare små bomullstrosor som man kan ana en liten våt fläck på.

Jag lägger mig på sida brevid henne och börjar smeka hennes kropp, hon börjar röra sig under min behandlig av hennes mage och lår och kanske även en del av att min kuk ligger tryckt mot hennes höft, jag börjar smeka hennes bröst utanpå hennes bh och hon lutar upp sig på armbågarna och Frida är snabbt där och knäpper upp bh'n så brösten får komma ut i det fria. Speciellt fria blir de dock inte, min högra hand letar sig till ett av dem medans mina läppar utforskar det andra, hennes små bröstvårtor är stenhårda och hon stönar mjukt under min behandling.

Frida, som undertiden jag smeker Cassie, har lagt sig bakom mig och smeker hela min kropp med sina små sköna händer samtidigt som jag drar trosorna av Cassie och får se en välansad och vad ser ut som att vara ett ganska nyrakat venusberg, jag gissar att hon gjorde det precis innan hon kom upp hit, jag låter högerhanden ta tag i hennes högra lår och medans jag tungkysser henne så drar jag min hand sakta upp mot hennes fitta, jag kan känna värmen när jag kommer närmare och närmare, och när jag till sist låter mina fingrar glida in mellan hennes läppar så stönar hon djupt i min mun och gnider sitt underliv mot min hand.

Min kuk är stenhård och nu har Frida gått över från att smeka min kropp till att runka min kuk helt frenetiskt, och hela situationen och känslan av Fridas bröst mot min rygg, hennes hand på min kuk och pung, Cassies tunga i min mun och mina fingrar i Cassies trånga fitta gör att jag känner orgasmen komma närmare med stormsteg, så jag drar upp Cassie mot mig så jag blir det manliga pålägget mellan dessa två underbara 18 och 20 åriga tjejer, samtidigt så trycker Frida in min kuk mellan låren på Cassie och runkar mig med mitt kukhuvud mot Cassies klitta, Cassie och jag slutar inte tungkyssas men jag känner på hennes andetag att nu är hon inte långt borta från sin första orgasm, jag hade tidigare försökt fingra lite runt hennes anal men hon drog sig bara undan då, men jag tänkte att det kanske bara va blyghet så jag låter min hand glida ner till hennes rumpa precis i kanten mellan lår och skinka så låter jag mina fingrar leta sig in mot hennes fitta och anal, fingrar lite i hennes öppning vilket både gör mina fingrar våta och hon blir om möjligt ännu kåtare, kniper åt med låren om min kuk och formligen knullar mig med dem och jag försöker trots hennes hastiga rörelser komma åt hennes andra hål och när jag väl får ett stadigt finger där och trycker på lite lätt så kastar Cassie huvudet bakåt och hennes rörelser blir oerhört ryckiga och oregelbundna och hon kommer, inte i någon extrem skakande och ryckande orgasm, utan hon andas bara tyngre och stönar snuskigheter till mig om hur skönt det är och hur mycket hon älskar kuk.

Jag var precis påväg att komma av Cassies rörelser och hennes heta ord när hon faller ner på rygg och min kuk blir utan beröring. Som tur är varar inte detta så länge, Frida kastar sig ner och börjar suga i sig av min försats och Cassies fittsafter, hon verkar gilla det för hennes mun är på kuken som om hon inte hade ätit på flera dagar. Detta blir dock för mycket för mig och jag känner att jag kommer, försöker få bort Frida från kuken men hon håller sig fast och suger i sig varenda droppe sperma som jag klarar av att klämma ur mig.

Nu när både jag och Cassie har kommit och inte Frida så är hon lite ivrig att få igång oss igen, så hon lägger sig mellan Cassies ben och börjar slicka henne, dels för att göra henne våt och för att hon nog räknat ut att jag skulle älska att se lite tjej på tjej, och det har hon helt rätt i. Jag ligger bara där och behöver inte ens röra min redan halvstyva kuk utan den sväller till ganska snabbt bara av synen framför mig. Cassies hand är dock snart där och hjälper mig, så fort jag blivit hård igen så känner jag att nu jäklar ska Frida få sig en åktur, hon ligger fortfarande med huvudet begravt mellan Cassies lår och Cassie gnider med sitt underliv mot hennes tunga och läppar, hon står där med sin tighta fina rumpa i luften precis vid sängkanten så jag ställer mig bakom henne, går ner på knä och trycker in min tunga i henne.

Hon smakar verkligen underbart, och safterna rinner nästan ur henne, jag låter min tunga vandra mellan klittan och öppningen tills jag känner att nu måste jag in i henne, jag ställer mig upp och börjar gnida kuken mellan hennes fittläppar, upp och ner, trycker på lite mot öppningen med kuken och mot analen med tummen, men trycker inte in tummen i hennes rumpa, utan låter bara kuken glida in i henne sakta, hon försöker stöta emot mina höfter men jag håller henne på behörigt avstånd genom att greppa hennes höfter och styra henne mot mig.

När kuken väl har kommit i botten så låter jag den bara vara där inne och känna Fridas muskler bearbeta den, jag börjar sakta dra mig ut ur henne och känner verkligen hur tight hon är, dom inre fittläpparna liksom suger sig fast runt skaftet och låter mig nästan inte glida ut, jag tittar ner och ser hur underbart våt hela kuken är av hennes fittsafter och sedan flyger fan i mig, jag ökar takten och börjar knulla henne hårdare och hårdare, håller i hennes höfter och knullar min kuk med hennes kropp, hon klarar inte av att slicka Cassie längre utan hon får lov att hålla i täcket hårt så hon inte bara flyger omkring.

Cassie gillar det hon ser och ställer sig bakom mig för att hjälpa till att stöta, jag känner hennes bröst mot min rygg och nedre delen av hennes mage mot mina skinkor, hennes händer smeker mig över magen och ner mot kukroten där den ena handen stannar för att hålla tillbaka förhuden så att jag och Frida får full njutning av knullandet, hennes andra hand smeker nu Fridas skinkor, in mot hennes anal där hon låter tummen trycka på mot öppningen.

Jag har övergått till att knulla Frida genom att röra min egna höfter istället för att rycka henne fram och tillbaka över kuken, så nu kan Cassie låta sin tumme tryckas in lite i Fridas anal, hon drar ut min kuk ur Fridas fitta och gnider den mot analen för att smörja in den lite, och sedan slickar hon på sin tumme och trycker in den längre i Fridas andra öppning, och det ger önskad effekt, dels blir det, om möjligt, trängre i Fridas fitta, och Frida börjar stöna och frusta värre än en häst, hennes fittmuskler kramar allt snabbare och jag känner att jag inte kan hålla mig längre, då drar Cassie återigen, med hjälp av sitt grepp runt kukroten, mig ur Fridas fitta men sätter kuken mot hennes anal och knuffar till mig med magen så jag glider in med halva kuken direkt, jag förväntar mig ett skrik från Frida i form av smärta men det kommer endast ett skrik i form av orgasm, fittsafterna rinner ur henne och hon skakar som ett asplöv där framför mig, då rycker Cassie åter ut kuken, vrider runt mig mot henne där hon ställt sig på knä och runkar mig samtidigt som hon ber mig komma i hennes ansikte, detta tar mig ganska lätt över gränsen trots tidigare utlösning och jag kommer över hennes ansikte och bröst, hennes händer är helt underbara på min kuk och hennes ord är sjukt upphetsande, när kicken från orgasmen har lagt sig så faller jag ner helt utpumpad på sängen. Det sista jag ser är att Cassie kysser Frida, fortfarande med sperma hängande runt munnen.

Tjejerna går in i duschen och jag tror mig höra hur de leker med varandra därinne innan jag slocknar helt utslagen efter allt de knullande som pågått under ett par dagar nu. När jag vaknar är det tyst i lägenheten och jag ser att jag nog sovit i några timmar, för det har blivit eftermiddag och jag ska ju iväg och bada med bonusfamiljen.

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.