Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

11/5, 2019 kl. 00:00, av Crowleyman

Svägerskan

Del 7 av 7 i serien Bonusfamiljen och några andra

Denna serie handlar om en vanlig kille som får vara med om en hel del äventyr som snabbt avlöser varandra.

I del sju får vi veta hur det an vara när men hälsar på sina gudbarn och den före detta svägerskan inte kan tygla sig.

Normalt sett skulle man ju kanske inte spana in sin svägerska, men efter att min bror, som brydde sig mer om sitt företag, än nått annat. Då inräknat sin fru och barn lämnat henne med mina gudbarn så tyckte jag att det var mitt ansvar att hjälpa henne med de dagliga sysslorna och samtidigt umgås med barnen. Jag hade inte planerat att bli sugen på henne, men så blev det.

Hon har alltid, iaf vad jag hela tiden trott, varit oblyg. Hon kommer hem från sin träning, tar av sig träningskläder och går runt i bara bomullstrosor och sport-BH innan hon hoppar in i duschen. Kommer ofta ut från duschen med bara en handduk runt sig. En gång när jag var där och hälsade på kom hon som vanligt hem från träningen och började byta om och sen var det som vanligt något av hennes barn som ville ha uppmärksamhet. Hon kommer, den här gången, fram till dottern som står brevid mig och ska hjälpa henne med något varpå hon sätter sig på huk mitt framför mig, endast iförd sport-BH och vita bomullstrosor. 

Jag får svårt att slita blicken från trosorna som smiter åt över hennes venusberg och är det inte en liten cameltoe jag anar. Kuken börjar växa direkt och jag måste verkligen fokusera för att inte bara glo på henne, låter blicken glida upp över magen och de lite mindre brösten med bröstvårtorna som svagt avtecknar sig mot tyget. Det är inte första gången jag spanar in henne, hon har en rätt vältränad kropp och det märks inte mycket att hon fått två barn de senaste 5 åren.

När jag tittar upp mot hennes ansikte så får jag en oro i kroppen att hon sett att jag spanat in henne, hon tittar menande på mig men säger inget och allt fortsätter som vanligt igen.

Gång efter gång så händer liknande scenarion, är jag där länge på kvällen och hon duschar och gör sig iordning till arbetet dagen efter så lägger hon sina kläder på en pall på toaletten och hennes trosor ligger ALLTID överst trots att hon vet att jag nästan varje gång är in på den toaletten innan jag åker hem. Flera gånger har jag haft svårt att låta bli att ta upp dem och runka ett par drag med dem virade runt min hårda kuk, har inte vågat komma i dem någon gång, men vid några tillfällen så vet jag att hon inte kommer till den våningen igen och då har det blivit lite försats i grenen på dem i alla fall

Det som hände idag var i alla fall något som fick mig att förstå att allt inte bara varit slump. Jag kommer dit och ska vara lite barnvakt medan hon gör sig iordning och ska iväg ut med sina kompisar, hennes man kommer hem lite senare så jag och barnen leker i lekrummet och min svägerska håller på med lite annat. Helt plötsligt så kommer hon in i lekrummet iklädd endast ett par tunna vita trosor på underkroppen, och ett löst sittande linne på överkroppen. Jag ligger på golvet och leker med ungarna och hon ska hjälpa dottern att sätta upp håret. Jag som har ryggen mot dörren rullar över på rygg och hamnar då cirka en meter från hennes fötter och kan inte annat än stirra rakt upp mot hennes fitta, jag sneglar mot hennes ansikte och ser att hon ser lite rosig ut om kinderna men hon ser inte att jag tittar för hon är upptagen med dotterns bångstyriga hår som ska sättas upp med en snodd.

Genom det tunna tyget syns precis allt, jag ser att hon är helrakad, har ganska grova yttre läppar och de inre ser lite rörigt intryckta ut mellan dem. Då anar jag även en liten fuktighet, eller ser jag fel? Jag kikar mot hennes ansikte igen och hon ser fortfarande inte på mig. Min kuk växer nu en del och den avtecknar sig säkert lite mot tyget i mina byxor. 

Då händer nått jag inte räknat med, för även om jag såg allt på henne där hon stod så kunde ju allt alltid komma närmare, och det gör det. Hon hyker sig ned med rumpan mot sina hälar fortfarande vänd mot mig och jag kan absolut inte låta bli att titta, jag ser henne i ögonen och hon ser oerhört kåt ut, hon säger åt barnen att bege sig in i duschen och klä av sig så de hinner tvätta sig innan maten. Barnen jublar och rusar till duschen på cirka 3 sekunder.

Lika lång tid tar det för min kuk att växa sig stenhård i mina tunna byxor, min svägerska tittar på den och sedan i mina ögon, smeker sin fitta genom trosorna och jag ser hur våt hon blivit av situationen. ungarna har börjat plaska i duschen och de kommer aldrig ut innan de blir tillsagda för det är bland det roligaste de vet. Jag sträcker ut handen och rör hennes fitta genom tyget på hennes trosor och jag är verkligen i himlen nu. Så många månader, kanske år, har jag suktat efter henne och jag har liksom helt kommit över att hon är min brors fru, inget kan hålla mig tillbaka nu tänker jag och lyfter tyget på trosorna åt sidan för att kunna föra in ett par fingrar.

När mina fingrar tränger in så faller hon fram på knä och greppar min kuk genom mina byxor, börjar slita i mitt skärp och får in handen i kalsongerna och börjar helt frenetiskt runka mig samtidigt som hon rider mina fingrar. Hon stirrar mig i ögonen och viskar att hon har inte haft någon annans händer på sin kropp sedan dottern föddes för 3 år sedan. Hon fortsätter med orden "Jag vill att du knullar mig här och nu!"

Jag är inte sen att lyda, jag sliter ned mina byxor och kuken kommer ut i friheten, hon slänger sig runt och trycker in hela min kuk i sin fitta i ett tryck. Våtare fitta får man nog leta efter, hon rider mig kanske fem gånger upp och ned innan hon spasmiskt rycker över mig och sliter i den långhåriga mattan på golvet under mig.
Hennes orgasm är brutal och hennes fitta kramar mig som om det aldrig varit något där, än mindre att det tryckts två barn genom den.

Hon tittar mig i ögonen med sina rusiga ögon och säger "Tack så jävla mycket, det här var inte sista gången!". Jag som faktiskt inte riktigt fattat vad som hänt blir nu lite besviken och tror att jag ska behöva gå till toaletten och runka för att få komma, men det behöver jag inte för min svägerska kastar sig runt och suger in mig i sin varma sköna mun. Jag får nu chansen att smeka hennes fasta breda rumpa och ytterligare fingerpulla henne lite medan hon suger av mig. Jag känner att jag är nära men jag drar mig bort och ställer mig bakom henne, ser hennes injudande fitta och trycker in min kuk i henne för andra gången. Jag stöter i henne några gånger och jag ser att hon sliter i mattan för andra gången på de senaste 4-5 minutrarna innan jag trycker mig i botten och tömmer min kuk långt in i henne.

Preis när jag stoppar in min kuk i kalsongerna igen så hör vi "Hallå!!" från hallen och min svägerskas lillasyster har precis kommit dit, eller är det så att hon också precis kommit...

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Mangan

När kommer del 8 av denna underbara novell

17/1, 2022 kl. 14:09

#1

Mike. J

Första novellen jag läser här på sidan å mums vilken go start

22/5, 2019 kl. 14:25