Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

22/8, 2019 kl. 16:11, av DaoDao

Efterfest

Del 8 av 9 i serien Bakfyllan

Han bara MÅSTE prata med Mikaela, hans dotter. På festen fick han möjlighet till detta. Sedan kom efterfesten...

Han vandrade ensam mitt i natten. Det var sommar så det var ganska ljummet, faktiskt ganska skönt. Men han kände ingenting av detta. Hans tankar gick bara runt i hans huvud, åt alla håll och kanter, samtidigt. Hela tiden koncentrerade han sig på att tänka på det han VILLE grubbla på.

Han hade alltså INTE haft sex med sin dotter på bröllopsnatten! Han hade INTE... haft sex med sin dotter... på bröllopsnatten...

Det var ungefär vad han hade lyckats klara ut efter en halvtimmes promenad.

Han hade INTE haft sex med sin dotter på sin sons bröllopsnatt...

Först långt senare kommer frågan...

VEM hade han då haft sex med?

Men det var som hans hjärna inte bemäktiga att tänka på sådana avancerade nivåer. Istället insåg han att i stort sett allt som hänt, rent erotiskt, efter det, ledde till allt det andra. Han hade brutit en tabu man inte skall bryta, varpå han släppte lös ”djävulen” inom sig.

Han hade helt enkelt låtit sig ryckas med.

Och han hade njutit av det! Han hade aldrig känt sig så manlig, eller mänsklig, någonsin tidigare, än han gjort under dessa veckor.

Allt på grund av... en lögn...

Han hade tittat och lyssnat på när hans dotter hade haft lesbisk sex, och njutit av det!

Och... nu fick han spykänslor... han hade – helt nyss – fingrat på sin dotters fitta... gett henne en orgasm... Allt för att han hade trott att de inte bara redan hade haft sex, utan att hon även visste – och gillat det...

Han känner att världen svajar, och vet att det inte är på grund av alkohol.

Nu hade Mikaela SAGT att det ”var OK”, men hade hon sagt det bara för att hon inte visste hon skulle säga, att hon var lite i chock? Han hade börjat, själv i chock, be om ursäkt för sitt uppförande, men hon hade bara skakat på huvudet. De båda hade blivit upphetsade av att se hennes syster, hans andra dotter, ha sex i sovrummet – och båda hade svepts med av detta.

Det sista hon hade sagt innan hon lämnat honom, var att hon ”måste tänka” - och det med ett bekymrat uttryck i ansiktet.

Han kände att han hade förstört allting. Han hatade sig själv och var absolut LIVRÄDD för att förlora sin dotter.

Tänk om hans ex fick reda på det? Eller... alla andra... Att han var en snuskpelle, som gillade att ha sex med sin dotter. Och... erkände han... var kåt på sin andra!

När han åter började gå tillbaka mot festen i Margaretas hus, visste han att han var tvungen, absolut tvungen, att prata med sin dotter. NU...

Och i bakgrunden fanns funderingarna... VEM hade han haft sex med? Någon ung och vacker...Vars fitta han hade fyllt med sin livgivande sperma, och därmed kanske gjort med barn...

När han var tillbaka var festen fortfarande igång. Det var trots allt fortfarande ganska tidigt på natten, så här kommer att hända mycket i flera timmar än.

I vardagsrummet stod stereon på och ganska många dansade. Några satt på sofforna eller stolar och pratade intensivt. Men för honom var det en annan värld. Han fanns i en bubbla. Det var som han var osynlig och bara studerade detta livet.

Han sökte efter Mikaela, men passade också på att titta på de kvinnor han såg, som påminde om den han hade haft sex med den natten.

Han ser Linnea. Syster till kvinnan som nu är hans sons hustru, Josephine. Hon hade definitivt både kropp och hår som påminde om den mystiska kvinnan. Och samma ålder. Men det stämde med hennes syster Magdalena också... Och för den del, på Josephine...

Det kommer att bli ett helvete att lista ut vem det var! Han ser flera kvinnor som påminner om denna mystiska kvinnan, och det är inte få. Dessutom kan det ju vara så att en del hade piffat upp sig till bröllopet, men som såg annorlunda ut till vardags.

Det blir hopplöst.

Så stötte han, helt plötsligt, på Mikaela. Hans yngsta dotter. Hans yngsta dotter som han bara för några timmar sedan hade pullat till orgasm. Hon höll ett vinglas i handen och såg honom samtidigt som han såg henne. Båda var lika ivriga att prata med den andra, så de började vandra tillsammans ensamma.

Han harklade sig...

”Jag måste... åter... be om ursäkt... för det jag gjorde...” Han tappade talförmågan efter det. Hon tittade på honom med ett uttryckslöst ansiktsuttryck. Gudars vad han önskade att hon reagerade... hur som helt... hon får slå honom, skälla på honom... vad som helst, bara hon reagerade...

Hon tog några klunkar av vinet och slöt ögonen efteråt, som hon var tvungen att tänka. Han lade handen försiktigt på hennes axel, men hon drog sig undan den. Inget gott tecken.

”Alltså...” hennes röst var inte helt med henne. Hon var mer berusad än då de skiljdes åt tidigare. ”Alltså...” fortsätter hon, sökande efter en fortsättning. ”Först... kommer du med ett påstående... som helt tar mig med överraskning...”

Han är tyst och låter henne samla sig för att säga mer. Skitskraj för hennes dom gentemot honom.

”Sedan... i garderoben... medan vi kollade... på... Malin... MALIN... som hade sex på sängen... med Jens...”

Var det Jens han hette, tänkte han. Men tanken flög vidare. Det får han ta någon annan gång.

”Vi kollade på när min SYSTER hade sex...” Hon började bygga upp en kraftig reaktion. ”Bara DEEET...!”

Han visste inte vad han skulle säga eller göra. Hon tog sig för pannan, och därefter tömde hon glaset på vin och ställde ner det på nått bord som stod intill.

Så tittade hon åter på honom.

”...och så... du... Min pappa... som jag älskar över allt på jorden... börjar tafsa...”

Han blundade och kände sig åter illamående, men tvingade sig att åter titta upp på sin dotter.

”Du... tog på.... mitt bröst...”

Han kunde inte låta bli att hastigt sänka blicken på hennes vackra bröst, men kom på sig att det nog inte var lämpligt just nu. Snabbt var han tillbaka till hennes ögon. Hon verkade dock inte ha märkt hans misstag, vilket gjorde honom lättad. Han minns känslan av hennes bröst i sin hand, och kände att kuken svullnade en aning.

Hur sjuk VAR han på en skala, egentligen?

”Och...” sade hon och han såg hur hon började få tårfyllda ögon. När han sträckte ut sina armar för att ta in henne i sin famn, följde hon med, och med ansiktet mot hans axel började hon gråta.

Han kände sig så usel en pappa någonsin kunde kända.

Men ÄNDÅ styvnade han...

Är det någon förbannelse han fått, eller?

De hittade en fåtölj, och de satte sig i den. Hon på hans ena knä, och de kramades – som far och dotter, inget annat. Det kändes skönt.

De satt tysta en lång stund. Andra kom förbi, men såg att det var en intim situation, så de avlägsnade sig snabbt.

Så började de prata.

Han berättade nästan allt för henne. Om natten när hennes bror gifte sig och om morgonen med hennes kommentar då. Mikaela skrattade till lite när han berättade detta, om hur han hade misstagit det som att hon hade gillat att de hade haft sex...

Sedan ramlade allt ur honom. Han utelämnade dock Jennys kameror och att han sett Mikaela naken, och även när hon hade haft lesbisk sex.

Så kom de in på andra minnen, från när hon hade varit mindre och de skrattade tillsammans. Hennes skratt var som musik i hans öron. Kanske hon inte hatade honom, ändå.

Sedan sade han åter:

”Måste åter... ber om största ursäkt...”

Hon tystnade honom med ett finger mot hans läppar. Så som hon satt, såg hon lite ner på honom, och han hade hennes bröst just framför ögonen.

”Jag vet att det var en märklig... ett märkligt... alltså... det var ju inte meningen. Det var ett misstag...”

Han var så lättad att höra henne säga detta.

”Pappa, jag kommer alltid att älska dig, så du behöver inte vara orolig...!”

Då började han gråta. Han försökte hålla det tillbaka, men det var omöjligt att hejda. Nu var det hon som tröstade honom. Hon höll hans huvud mot henne och klappade hans hår. Förstod hon att han hade ansiktet just mot hennes bröst?

När gråten tog slut satt de så ett tag, med hans kind mot hennes ena bröst, och hur ståndet reste sig i hans byxor.

Men nu fanns det plötsligt en annan känsla hos honom. Han kände att han aldrig skulle vilja ha sex med någon av sina döttrar. Det räckte det de hade haft, och hon hade förlåtit honom och nu kunde de gå vidare.

Men så var han plötsligt väldigt trött.

De reste sig och gick tillsammans till hans rum ute i garaget. Det var självklart att hon skulle krama honom där och vända ut till festen igen.

Men inget blir som man tänkt sig...

I det lilla utrymmet, egentligen ett förråd, fanns en 120-säng och en tresitssoffa, och inget mer. De fann sänglampan på, och i sängen låg Jenny naken med vitt särade ben. Mellan dem fanns ett huvud som slickade hennes fitta. Att det var en annan kvinna var i stort sett det enda de kunde se från dörren, för denne stod på knä med rumpan i vädret – så man tydligt såg en minst sagt fuktig rakad fitta, mellan ett par vältrimmade skinkor, men man kunde inte se vem det var.

Han och Mikaela blev helt ställde och bara stirrade.

Jenny såg dem, vilket troligen hjälpte henne att nå en orgasm.

”JAHHH... Jahhh... slicka mig... där... DÄÄÄR... AHHH.... Jag.... KomMMMEHHHR....!”

Hennes kropp skakade och hon himlade med ögonen.

När hon åter var stilla tittade den andra kvinnan upp. Det var Cassandra, med det långa vackra blonda håret, som med vågor ramade in hennes ansikte, nu blött av Jennys fittsaft.

Cassandra var kusin till Josephine, hans sons hustru, och en av de få han hade uteslutit skulle varit den som han hade haft sex med den natten.

Hon tittade på dem båda och log med glittrande ögon.

”Heeeej...” säger hon med tydlig kåthet i både blick och röst.

Han var helt paff, men Mikaela fann sig snabbare och puttade in honom genom dörren och stängde den. Hon satte sig i ena änden av soffan. Han undrade lite på varför, men han accepterade detta.

Jenny tittade upp, lika glad som hon brukar vara.

”Heeej, älskling... Jag hittade den hemliga bruden i telefonen...” Blondinerna kysste varandra. ”Och hon hittade mig... Vilken underbar tjej, alltså...”

”Detsamma...” säger Cassandra och smeker sina bröst. De är b-storlek, och fasta på ett sätt som bara unga kvinnor kan ha. Kroppen är makalös. Helt enkelt en vacker ung kvinna.

De kysstes igen och Jenny passade på att arrangera Cassandra på rygg. Väl där letade sig Jenny ner över brösten och magen ner till fittan. Flickan var redan så kåt, att Jenny redan från början började bearbeta blygdläpparna och klitoris med sin sträva tunga.

Det var en fantastisk syn. Han hade ett rejält stånd i byxorna, men ville inte ta fram den för en runk, då hans dotter...

När han tittade åt hennes håll, såg han att hon hade halat upp sin klänning och stoppat in sin ena hand i trosan. Hon tittade som förhäxad på det som utspelade sig på sängen. Så vred hon på huvudet och tittade honom rakt i ögonen. De var glansiga och nästan helt borta av njutning. Ett litet stön kom ur hennes svullna läppar.

Fan också, tänkte han. Hur sjukt det än var, kunde han banne mig inte hålla sig. Upp med byxknäppningen och ner med gylfen. Så snart lemmen var fri började han runka sakta. Hela tiden tittade i sin dotters ögon. Hon hade bytt fokus, och tittade nu på hans kuk.

På sängen hörde de så hur Cassandra kom i ett högt stön. När han tittade dit satte sig Jenny just upp, med kladdigt ansikte och svepte med tungan över läpparna, som om hon just ätit något väldigt gott. Hon såg på de båda på soffan och sken upp i ett leende. Hon var så vacker.

”Kom igen då... Mikaela... Sug hans kuk...”

Han visste hur kåt Jenny var på det incestuösa temat, och hon visste ju inte heller att de ännu inte knullat. Mikaela stönade till och kastade bak sitt huvud. Han var bara stilla. Aldrig han kunde tänka sig att utnyttja sin dotter. Jenny såg hans tvekan.

”Fuuuck...” sade hon och reste sig ur sängen. Den nakna skönheten trippade över till Mikaela och satte sig på knä mellan hennes ben. ”Då får väl jag rycka ut...” Så slet hon sönder Mikaelas trosor och dök ner med huvudet. Mikaela hojtade till förtjust men gick snart över till högre stön, när hon kände hur hennes fotbollstränare började stryka sin sträva tunga mot klitoris.

Framför sig hade han helt plötsligt Cassandra. Den unga kvinnan log, fortfarande lite slö efter sin orgasm, och satte sig på knä framför honom. Hon greppade hans lem.

”Och den här kräver sin kvinna...” sade hon och började runka honom.

Cassandra var verkligen vacker, med sitt långa vågiga hår, klarblå ögon och en kropp som vem som hade fått bögar att bli straighta. När hon slöt sina rosa läppar om hans ollon kunde han inte annat än att sucka belåtet, och luta sig bak. Bredvid sig hade han dottern som samtidigt fick behandling av hans flickvän.

Livet var fantastiskt!

Att hans dotter var vid hans sida i en erotisk situation kändes dock konstigt nu. Efter att han förstått att han inte haft sex med henne, var han tillbaka vid tiden innan tabun var bruten. Det kändes konstigt, helt enkelt. Även om det fanns ett erotiskt pirr i det förbjudna, så var det ändå en känsla av fel som hakade fast i hans tankar.

Men den unga Cassandras läppar var bara så sköna, i hennes behandling av hans styva lem. Det hjälpte honom att fokusera vid att bara låta saker och ting ske. Mikaela lät ju inte som hon misstyckte, när Jennys sträva tunga behandlade hennes slidmynning, och hon var vuxen nog att själv bestämma vad hon vill göra.

Fuck it! Här är en vacker blondin som vill tillfredsställa honom. Skit i allt annat, och bara ta för dig av det goda, medan det står framdukat.

Mikaela greppade hans hand, där de satt bredvid varandra. Hon hade huvudet bakåt och ögonen slutna av njutning, men hon höll hans hand. Som hon sökte stöd från sin far. Han kramade tillbaka med sin hand, så han lät meddela att allt var OK. Häng med... Njut av livet... Låt inget stå i vägen för det sköna...

Go for it!

Cassandra och Jenny tittade samtidigt upp på varandra och mötte varandra i en djup tungkyss. Han tittade på den vackra lesbiska kyssen, men så mötte han Mikaelas blick. En kort stund visade de varandra med ögonen, hur mycket de älskade denna stund och hur de litade på varandra. Sällan hade han känt sådan fridfull kärlek för sin dotter som här och nu. Inte som en vacker kvinna, mitt i en sexakt, utan som en far älskar sin dotter, och finner att den han sett växa upp, nu är en vuxen människa, som kan ta för sig av livet som alla andra vuxna människor.

Hoppas verkligen inte att deras kärlek kommer att förmörkas av något som händer här, i detta rummet, just nu.

Mer kunde han inte tänka, för den lilla viga kroppen av Cassandra kröp upp på honom. Först en god kyss, sedan av med resten av hans kläder. Vid hans sida såg han sin dotter bli naken. Hon var verkligen vacker!

Men här fanns en annan vacker kvinna. Cassandra. Han lät händerna smaka på henne där de kom åt. Hennes svala skinkor, varma smala höft och de mjuka stora brösten. Hon runkade honom lätt, för att sedan se till att guida honom in i sig. Med ett lätt morrande tyngde hon sin nätta kropp ner så att den trånga flexibla slidan svalde hans lem. Han kunde inte låta bli att samtidigt sucka förnöjt.

Väl i botten gungade hon lite lätt, så hennes klitoris gnuggade mot honom. Själv lät han fingrarna trassla sig in i hennes blonda hårsvall som täckte större delen av ryggen. Vilket gott knull detta var.

Hon började så rida honom, sakta med långa drag. Deras kroppar gned mot varandra, och hon begravde ansiktet mot hans hals och suckade nöjt. Den vackra släta kroppen, blänkande av svett, gungade i hans famn, när hon lät fittan bearbeta han kuk genom att samtidigt låta höften göra cirkelrörelser, när hon sakta njöt av ritten.

Han märkte rörelser vid sidan om men släppte inte fokus vid den vackra nymfen i hans famn. Så dök Jennys vackra och ständigt leende ansikte upp på hans högra sida. Hon sökte hans mun och han svarade upp med sin. Med kyssen kramade han henne med sig högra arm. Han kände en kropp på sin vänstra sida och kramade den med sin andra. I ögonvrån märkte han hur Cassandra och Mikaela kysste varandra.

Hans mun letade sig snart till Jennys bröst, som hon villigt putade mot honom. Cassandra intensifierade sina stötar. Hans hand hittade Jennys blöta fitta och långfingret letade sig in i henne. Som ett barn i en godisbutik ville han smaka lite av allt, så snart var hans mun kring ett av Cassandras vårtor, och hon skrek till av njutning, när hon nafsade lätt med tänderna där.

Rent automatiskt gick han först till hennes andra bröst, för att sedan finna ett nytt. Handen klämde begärligt på en smidig och lätt sval skinka. Någonstans i hans undermedvetna visste han att det var hans dotters bröst och skinka, men i hans tillstånd var det bara en skön skinka och ett fantastiskt bröst.

Även här lät han långfingret, som en målsökande missil, leta sig in i en blöt fitta.

Hans dotters kåta fitta.

Det blev för mycket för hans sinne att klara av och han kände att han snart skulle komma. Det gällde även Cassandra, som nu red honom så snabbt att det vackra håret flög vilt omkring hennes förvridna och vackra ansikte. Med två fingrar vardera tryckta han sig in i de båda andra fittorna, och fick även dem att komma. Som en kvartett med sex som instrument skrek de ut sitt gemensamma crescendo. Kroppar skakade, hår kastades, saven flödade... och i puls efter puls pressades hans heta sperma djupt inne i den unga kvinnans fitta. Han kände hur alla tre fittorna krampade, och tillsammans eggade de varandra så att deras gemensamma superorgasm drogs ut så långt det bara gick.

Snart tog luften slut i deras lungor och en efter en kollapsade de, kapitulerade för det makalösa slutet i en fantastisk orgien. Han vagt borta kände tre unga svettiga kroppar mot hans minst lika svettiga kropp, och tre huvuden vilade mot hans axlar och bröstkorg.

Det blev en evighet varma kroppar som saknade all form av vilja att bryta från varandra. En makalös gemensam efternjutning som aldrig ville ta slut. Men hans lem slaknade och halkade ut, följt av den sperma som fittan inte lyckades ta till vara på, och snart började verkligheten tränga sig på, när de varma kropparna sakteliga började känna av att de var nakna och svettiga. Det började bli kallt för dem, så de var tvungna att ta sig ur sin trans.

Han satt kvar och bara tittade på de vackra kvinnorna som reste sig upp, sträckte på sig och kramade varandra, som om de gratulerade varandra som om de vunnit någon idrottslig prestation. Tre nakna kroppar, unga och näst intill perfekta. Ingen kan klandra honom för att att kände sig aningen stolt just nu. Fast så kom han på, när han såg på ett par stora fasta bröst, ett långt brunt hår och, när hon böjde sig ner mot sängen, en fuktig springa, att det var hans dotter han skådade.

Han kände plötsligt en stor skam, men också något annat. Det andra var kåthet, vilket fick honom att skämmas än mer. Han sitter och kåtar upp sig på sin egen dotter. Men det blev snart förvirrande i hans sinne, så han började titta på de andra istället. Cassandra var några år äldre än Mikaela, men en makalös skönhet. Vilken man som helst hade varit avundsjuk på honom för att han just fått äran att älska med denna väna varelse. Så sexig och så oskuldsfull samtidigt.

Och hans Jenny. Numera även officiellt hans flickvän. Han var nästan 20 år äldre än henne, men hon ville vara med honom. Det fick honom också att känna sig stolt som bara den.

Så började han åter grubbla, och känna av sin ångest.

För vad han gjort med sin dotter, och – igen – vem hade han knullat med den där natten? Vem hade han möjligen gjort med barn?

10 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Ronneby

Blir bara bättre och bättre.

11/2 kl. 21:19