Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

1/9, 2019 kl. 23:00, av Baltazar4

Mötet med Sofie

En kort historia om ett möte mellan ett omaka par som har mötts på nätet via en chatsida, de har pratat länge om att träffas, men har nu slutligen gjort det.

Paret en ung flicka som är snart 17 år och mannen är en äldre man på 57 år, har chattat varje d

Mötet

 

En kort historia om ett möte mellan ett omaka par som har mötts på nätet via en chatsida, de har pratat länge om att träffas, men har nu slutligen gjort det.

Paret en ung flicka som är snart 17 år och mannen är en äldre man på 57 år, har chattat varje dag det senaste året, med en underliggande nyfikenhet hur den andra ser ut.

 

De har bestämt träff på ett café med uteservering och att mannen som heter Tomas ska komma före flickan iklädd en keps med Husqvarnaemblem på och en klassisk röd ros sittande i bröstfickan.

Den unga flickan ska inte ha några kända kännetecken, utan hon ska kunna gå därifrån om det inte känns bra, något som Tomas hade insisterat på.

Hans klädsel består av ett par jeansshorts och en T-shirt, så rosen sitter fast med en säkerhetsnål i

T-shirten.

 

För enkelhetens skull så går jag in i Tomas roll som han och Sofie berättade den för mig.

 

Mitt hjärta slår både hårt och fort och jag ser mig omkring men det är så mycket folk som rör sig hela tiden att det är omöjligt att upptäcka en troligen lika nervös Sofie.

”Hej, är det du som är Tomas?” hörs en mjuk röst fråga och jag ser överraskat upp på tjejen som står där framför mig, en blond sportigt smal tjej med en stor byst för att vara så ung.

”Hej, ja och är det du som är Sofie?”svarar jag och reser mig för att dra ut stolen åt henne.

Jag ser på hennes klädsel som består av ett litet linne med de nakna brösten innanför, bröst som inte behöver stöd men får ändå en skjuts upp av en pushup-BH så en framträdande klyfta har bildats.

Ett tajt kort kjol fullbordar utstyrseln på henne och gör henne till männens blickfång på caféet.

 

En svag doft av parfym på en nyduschad kropp kommer mot mig, en mycket mild knappt skönjbar doft, den lockar mig till att vilja krama henne, kela med henne.

Hon sätter sig ner på stolen och jag ser hur alla män runt oss ser på henne med åtrå i sina blickar och på mig med illa dold avundsjuka.

 

”Vad vill du ha att dricka, Sofie?” frågar jag när jag tar av mig kepsen och sätter mig ner.

”En vanlig svart kopp kaffe som du dricker, tack” svarar hon artigt men hon har en lite busig glimt i sina blå ögon, men det finns något mer där innanför, ett hett sugande i hennes blick glimtar till.

”Är du verkligen bara sjutton år, Sofie?” frågar jag och ser på den unga flickan, den välutvecklade bysten som trotsar tyngdlagen genom att stå rakt ut och bara darrar till ibland.

”Nja, jag är väl ärligt talat bara sexton år och ska börja på gymnasiet i höst, hur så, är det något problem med det?” frågar hon och ögonen glittrar okynnigt på henne.

”Nej inte alls, du ser äldre ut bara, mognare på något sätt” jag får stålsätta mig för att inte se på de utputande behagen, de är verkligen inbjudande att kela med.

”Jag är glad att du vill sitta med mig här, jag är ju trots allt 40 år äldre än dig och vi är inte släkt heller” säger jag åt Sofie och ler åt henne lite försiktigt.

Sofie skrattar högt och glatt, lugnar sig lite innan hon fnissar fram, ”jag har ju sett fram mot att träffa dig, se vad du är för en man egentligen din tokstolle, begriper du inte det?”

Jag svarar förvirrat ”du är ju ung och vacker medans jag är äldre än din egen pappa med de skavanker som kommer av ett långt liv som inte alltid varit så snällt mot kroppen.”

”Lyssna på mig nu Tomas, allt här i världen handlar inte om vad som är på ytan utan mer vad som finns inuti dig, det som är du, förstår du mig nu?” betonar hon med sina blå ögon som ser in i mina.

”Jo, det gör jag väl, men ändå är det svårt att greppa, att förstå, för du kan ju få vem du vill ha?”

”Det är ju det som jag säger till dig, just nu vill jag utvärdera dig och lära mig av dig vad jag ska kunna kräva av en man, hur en man ska uppföra sig mot sin kvinna” säger Sofie leende åt mig.

Mållös räcker jag upp handen efter servitören och beställer kaffe åt Sofie utan något extra till enligt hennes egna önskemål.

 

Efter vi har fikat så promenerar vi längs ån, det är en strandpromenad och det är några som vindsurfar på ån, det går väl sådär för dem, men de skrattar och tjoar.

Vi sätter oss på en bänk och tittar på vindsurfarna och jag känner en hand som läggs på mitt lår och jag känner att jag styvnar av den lätta beröringen på mitt nakna lår.

Vinden blåser lätt, svalkar lite lagom så att hettan är hanterbar, kepsen har jag stoppat ner i bakfickan, för jag är ingen större kepsmänniska.

När jag ser på henne så ser hon tillbaka på mig, hon har ett frågande uttryck i sina djupblå ögon när hennes hand släpper mitt lår och flyttar i stället till skrevet och känner prövande på mig.

Det bultar och spränger i mitt skrev när min kamrat vaknar och styvnande tar den plats han behöver och hennes ögon blir stora när de spärras upp och en liten tungspets fuktar de torra läpparna.

Det frågande uttrycket är borta från hennes ögon, bara en nyfiken, busig blick återstår, som en dammsugare drar den mig till sig, man kan drunkna i de där djupblå ögonen.

”Gud Sofie, sluta, inte här bland allt folk, kommer polisen så kan det bli tokigt, de kan tro att jag utnyttjar dig på ett olagligt sätt och arresterar mig.”

Sofie skrattar hjärtligt, hon har svårt att sluta skratta över det komiska i uttalandet, jag ser inte riktigt det komiska i det hela, för det är hon som tar på mig, klämmer på mitt kön.

”Det är fördelen med att vara tjej, vi kan vara kåta som löptikar utan att det syns så mycket på oss” kommer det stötvis mellan skrattanfallen hon får.

”Jasså, du tror att det inte syns på er när ni blir kåta, ta fram din sminkspegel så ska jag visa dig hur man ser det på dig” svarar jag henne.

 

Plötsligt allvarlig tar hon fram sin sminkspegel, hon ser orolig ut över vad jag ska säga för avslöjande om hennes kåta tillstånd, för hon vet att hon är just så kåt som hon klarar av att dölja.

Min hjärna arbetar snabbt nu för jag vet inte riktigt vad jag ska säga åt henne, jag är ju ingen expert på hur en kåt tjej ser ut, det är oftast en känsla som jag känner i luften, en spänning.

Den spänningen som känns nu är som att stå vid en högspänningsledning som brummar i regnet av all fukt i luften, så jag vet att hon är så kåt som hon kan bli.

”Se på dina ögon i spegeln, ser du hur de är beslöjade som en hinna har dragits över dem, ser du suget i dem, de är djupare blå än tidigare” säger jag övertygande, som om jag vet vad jag pratar om.

”Ja, jag ser det också” kommer det mycket tyst nu från Sofie.

”Ser du ditt ansikte, det är rödflammigt av blodet som strömmat dit och sedan har du det uppenbara, brösten, dina bröstvårtor är svullna och det är inte på grund av kyla heller” fortsätter jag övertyga.

Jag lägger min hand på hennes ena bröst och hjärtinfarkten är nära när jag är tyst känner på den fasta kroppsdelen, begeistrad av konsistensen, hårdheten i den.

Bröst har ju en speciell konsistens och är det ett par tonårsbröst så framträder den konsistensen extra tydligt, något som man kan känna på länge och väl.

Jag släpper hastigt bröstet som om jag har bränt mig för nu spränger det i mitt skrev och Sofie kände nog också vad som skedde mellan mina ben, för hon fnittrar till lite nervöst.

 

”Är du hungrig Sofie?” frågar jag henne för klockan är 17.00 nu, så det kanske börjar bli dags.

”Ooh, ja tack gärna det” svarade hon glatt igen, men den fundersamma glimten i sina ögon hade hon kvar.

”Jag måste bara lugna ner mig, jag kan inte gå så här utan att bli arresterad” och ser ner på mitt skrev där den styva kuken framträder tydligt.

Sofie skrattar till innan hon tystnar när hon ser mina besvär, men ser ändå stolt ut, det är ju trots allt på grund av henne som det har skett.

”Var vill du äta, Sofie, har du något favoritställe?” frågar jag lite ansträngt när lemmen spänner i mitt skrev.

Hon sa namnet på en korvkiosk nära där vi är nu, så vi strosar sakta mot den så mitt stånd ska hinna gå ner, vi stannar vid en vattenautomat så att jag kan kyla ner huvudet lite.

När vi kommer fram till korvmojen så har ståndet äntligen lagt sig så att det ser hyfsat normalt ut.

När vi fått våran mat så käkar vi hungrigt, jag ser rakt över gatan att det ligger ett sjaskigt motell där, jag nickar åt Sofie, ”ska vi” frågar jag?

Hennes ögon glittrar till och hon nickar ivrigt, ”det tycker jag att vi ska”.

Jag sätter i halsen när hon svärande reser sig upp, en stor fläck syns på kjolen från hamburgaren som hon precis stoppat i sig, hon går mot toaletterna och jag följer med om jag kan hjälpa henne.

Det enda som är ledigt är passande nog handikapp/skötrummet så vi tar det, jag låser efter oss och Sofie torkar fläcken noggrannt.

Hon skrattar till plötsligt och vänder sig om mot mig, lutar sig mot tvättstället.

Ser mig i ögonen och lyfter sin kjol tills jag chockad ser trosorna framträda, hon krokar i tummarna -*innanför troslinningen och drar ner dem helt.

Nu ser ögonen riktigt busiga ut när hon mycket sakta lyfter kjolen igen, då den är så kort så syns snart nog ungflicksfittan, helt kal och hårlös lockar den mig som en magnet.

Steg för steg så dras jag närmare, känner hur jag går ner på knä framför Sofie mellan hennes ben, lyfter henne så att jag kommer åt att slicka könet som lockar mig så.

Njutande slickar jag och jag hör hur Sofie stönar högt, hur hon särar ännu mer på sina ben.

Den syrliga friska smaken säger eller rättare sagt skriker åt mig att hon är en kåt ung kvinna.

Jag reser mig och ska till och spetsa henne på min kuk när hon säger tvärt nej, här ska inte knullas något på en toalett, utan det ska ske i en riktig säng.

Snopet stoppar jag undan kuken, stoppar hennes trosor i fickan, efter vi tvättat av oss så går vi ut.

Vi går över till motellet på andra sidan, går in till receptionen, en gubbe i nättröja sitter där bakom disken, han sitter och porrsurfar på sin dator och har knappt tid att ge oss våran nyckel till rummet.

 

Betalningen sker i förskott med kontant betalning så jag måste ta ut kontanter för att betala rummet, under tiden så inrättar Sofie sig i rummet.

Jag hänger en ”stör ej” skylt utanför på dörren, innan jag låser dörren och går mot sängen, framför Sofie så börjar jag att ta av mig mina kläder.

Slänger dem över stolsryggen bredvid den stol som Sofie har lagt sina kläder.

Hon ser med stora ögon hur min kropp blottas mer och mer, jag tycker att den inte är något att visa, den är inte så ung längre och det syns också, men jag skäms inte för den heller.

Jag blir lite kåt av att ta av mig inför Sofies nyfikna ögon, så när jag drar ner mina kalsonger så är lemmen tjockare än vanligt, halvstyv som den är.

Hon rodnar när hon ser statusen på min kuk, den vaknar mer och mer och står nu rakt ut, när jag naken lägger mig under täcket på ”min” sida.

Jag kryper ner under täcket, ålar bort mot henne, mitt täcke tar slut och hennes börjar, jag kan ana en mycket svag doft av kvinna när jag stöter på ett lår, ett mjukt lent kvinnolår.

En liten hand möter mitt huvud, styr det försiktigt vidare mot mitt mål, guidar mig, doften av kvinna blir starkare, jag är som en målsökande robot.

Hon darrar till svagt men fullt märkbart när jag andas rakt på hennes känsliga kön, min varma andedräkt mot det lika fuktiga varma könet, jag kan ana magens nervösa rörelser ovanför mig.

Min nyfikna tunga smakar på henne, fortfarande en lätt syrlig smak av kvinna, tungan fortsätter att utforska Sofie, jag hör att hon stönar lågt och hon vrider på sig nästan som i plågor.

Båda hennes händer pressar mitt huvud upp mellan sina ben, hon vill ha mer, känna mer.

”Tomas, snälla Tomas, ge mig mer, det är så skönt” hör jag svagt från Sofie, hon nästan gnyr det.

Min tunga fångar försiktigt in den känsliga klitorisen, leker med den hårda ärtan, ger den en mild behandling, jag bara nuddar den med min tunga, smeker den.

Det hörs en djup suck från Sofie, hon lufter upp underlivet mot mig för att ge mig bättre tillträde till hennes trånande kön, erbjuder mig att fortsätta slicka den unga fittan.

Den djupa sucken övergår till ett flämtande när jag kommer mot hennes känsliga punkter i skötet.

Jag sätter mig upp, vräker undan täcket och ser på Sofie, hennes ansikte är rödflammigt av allt blod som finns samlat där och skötet är trånande vått.

Jag känner hur det rinner safter från min haka eller hela mitt ansikte är vått om man ska vara ärlig och Sofie fnissar lite åt mig, jag ser väl rolig ut antar jag.

Fnisset upphör abrupt när min kuk nuddar könets ingång och Sofies ögon spärras upp av förvåning och jag kan känna den fuktiga varma entréen till hennes lustcentrum välkomna mig.

Kuken snirklar sig in mellan blygdläpparna, öppnar dem så de delar sig och släpper in mig längre in i den lockande honungsfällan som kramar mig hela vägen in till botten.

Jag masseras av slidmusklerna när jag är i det varma våta skötet, kuken glider fram och åter i hennes värme.

Flämtande tar hon emot mig, njuter tydligt av min lem som nästan friktionslöst genomborrar den slippriga fittan fram och tillbaka i en allt högre takt.

Jag blundar njutande av vad jag gör, stönar fram ” Sofie, vad du är skön” med ansträngd stämma.

”Ååååh, vad du gör det skönt, kommer in så djupt, djupare än någon annan tidigare gjort” stönar hon vällustigt njutande och stöter tillbaka, skjuter upp sitt underliv.

Jag ser på henne och konstaterar att hon har haft sex tidigare förstås, den insikten gör att jag kommer av mig lite bara, men tillräckligt mycket för att hon ska hinna få sin orgasm före mig.

Våra svettiga kroppar kämpar tillsammans mot samma mål, nirvana.

Stönande och kvidande kommer hon till slut, hela hennes kropp ormar och vrider sig i vällustiga plågor, plågor som gör att jag får min efterlängtade orgasm också och fyller hennes grotta.

Flämtande ligger vi där en stund innan vi går till duschen för att tvätta av oss svetten, det är mysigt att tvätta av varandra, men mer blir det inte för vi båda har tider att passa.

Vi klär på oss och checkar ut från motellet, portiern vinkar åt mig och frågar om jag vill köpa en kopia på filmen av oss.

Då förstår jag varför han sitter innanför i en glasbur, han flinar öppet åt oss och jag skulle gärna bli insläppt till honom för att diskutera saken.

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Baltazar4

Tack Loopslingan för dina vänliga ord.

4/9, 2019 kl. 17:10

#1

Loopslingan

Bra svenska med inlägg av eggande snuskprat i rätt mängd. Mjuk inledning med nyfikenhet från båda sidor och som sedan övergick i bådas lustar där kåtheten fick sitt utlopp. Härligt att läsa om att flickan vill uppleva hur en äldre man bjuder på sin erfarenhet och hur hon med sin frigjordhet först låter sig slickas på en toalett men sedan kräver att knullandet ska ske i en säng.

3/9, 2019 kl. 18:06