Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

25/9, 2019 kl. 09:51, av Jesper

Vinbärsvägen - Vilma och gräddbollarna

Del 15 av 17 i serien Vinbärsvägen

Efter ett bråk med sin mamma tvingas Vilma ut för att sälja gräddbollar. Hon går till de finaste kvarteren i staden och knackar på en dörr där några av stadens mest inflytelserika män just har avslutat en affär. Männen är igång med firandet och köper gär

 

Vilma var ursinnig på sin mamma och slängde igen dörren till villan på Vinbärsvägen det hårdaste hon kunde. Dörrkarmen knakade och det kändes som att hela huset darrade till. Hur KUNDE mamma bara tvinga henne till detta? Få henne att förnedra sig genom att gå dörr till dörr för att sälja de jäkla gräddbollarna som hon fått genom idrottsföreningen? Det var ju sjukt pinsamt att ringa på hemma hos folk hon inte kände och ändå värre hemma hos sådana hon kände. Sååå förnedrande!!

 

Vilma hade argumenterat för att hon skulle sälja några paket, typ till Evelinas och Sofias familjer, men att mamma sedan köpte en del och sedan tog med sig resten till jobbet för att sälja där. Det hade mamma inte alls tyckt var ett godtagbart förslag. ’På mitt jobb vill de inte köpa så onyttiga saker’, hade hon sagt. Vilma fnyste. Hon trodde inte ett dugg på att tanterna och gubbarna på mammas jobb var sådana hälsofreaks. Det satt bara i mammas huvud. ’Ställ fram några lådor så får vi se hur länge de kan stå emot’, hade hon sagt, men mamma var benhård. Inga gräddbollar till hennes jobb.

 

Nästa steg hade varit att hota Vilma med att dra in en del av hennes månadspeng för att betala för gräddbollarna. Då hade diskussionen övergått till ett skrikande och hotande från båda håll. Till slut hade Vilma tagit de förbannade gräddbollarna under armen och lämnat huset. Hennes första tanke var att dumpa dem i en lämplig soptunna och sedan bara promenera runt ett tag. När hon kom hem igen kunde hon alltid säga att hon tappat pengarna på vägen.

 

Efter att ha promenerat några kvarter med kartongerna under armen och humöret kylt ner sig insåg hon två saker. För det första var det ganska svårt att hitta soptunnor som var tillräckligt stora för att rymma alla kartongerna. För det andra skulle hennes mamma aldrig tro på att hon tappat pengarna. Så lättlurad var hon definitivt inte. Skit också! Insikten gick upp för henne att hon ändå var tvungen att göra ett försök att sälja dem. Nu eller senare. Fast hon tänkte definitivt inte försöka sälja där hon riskerade att känna någon. Hon tog sikte på ett område en bra bit bort i staden där de finaste husen fanns och rikaste invånarna bodde.

 

Den tunga ekdörren gled upp långsamt och en kort tjock man med en cigarr i munnen uppenbarade sig. Han var tunnhårig och blicken var en aning dimmig, så Vilma gissade att han var berusad. Den mörka kostymen han bar såg exklusiv ut och han hade en bländvit skjorta under. Han bar ingen slips, utan skjortan var ledigt uppknäppt och visade delar av en hårig bringa och en tjock guldkedja.

 

”Men vad har vi här…!”

 

Ögonen vidgades när han betraktade Vilma och han fullkomligt klädde av henne med blicken. Hon var en lång slank blondin med ett kort tight vitt linne och ett par små jeansshorts. Vilma rodnade.

 

”Jag tänkte höra om du vill köpa gräddbollar…”, stammade hon fram.

 

”Är de till en klassresa?”, väste mannen.

 

”Joo…”

 

”Vilken klass?”

 

”9B på Cityskolan…”, pep Vilma.

 

”Hmmm… då är du 15 eller 16 år?”

 

”Aaa 16,…”

 

”Då kommer du som på beställning flicka lilla! Kom in bara!”

 

Trots sin korta längd så hade han en pondus som gjorde att hon inte sade emot. Han stod kvar i dörren och stängde den bakom henne när hon gått in i den rymliga hallen. Därifrån kunde hon se in i en enorm hall med trappor upp till övervåningen. Huset var gigantiskt och det såg ut att vara dyrbara tavlor och konstföremål på varenda vägg och i varenda vrå. Tunga mattor låg på golven och de stora kristallamporna i taket såg exklusiva ut.

 

”Kom!”, uppmanade mannen henne.

 

Han strök henne över ryggen när han gick förbi. Vilma skvatt till och fick en instinktiv känsla av fara. Trots det var det något som gjorde att hon stannade och följde efter mannen. Hon gick tre meter bakom honom och konstaterade att de var nästan lika långa. Doften av cigarr dränkta alla andra dofter, förutom en skarp doft av en tung after shave. Vilma gissade att mannen säker var uppåt 60 år. Kanske ännu äldre.

 

Snart hade de gått genom nästan hela huset och Vilma hörde röster. De passerade en portal i kraftigt ekträ och mannen stannade till i ingången till rummet innanför. Vilma skymtade ett antal stora svarta skinnfåtöljer och såg att det satt andra män i dem. En eldstad syntes i andra änden av rummet, men ingen brasa var tänd så här på sommaren. Mitt framför eldstaden och i centrum av ringen med fåtöljer stod ett bord fullt av spritflaskor.

 

”Titta vad jag hittade!”, annonserade mannen högljutt.

 

Han klev åt sidan och bjöd in Vilma i rummet med ena handen. Hon tog försiktigt några steg framåt.

 

”En söt tjej på 16 år som vill tjäna lite pengar! Vad tror vi om det? Kan vi hjälpa henne tror ni?”

 

Gubbarna i rummet flinade och stirrade lystet på henne. De var tre stycken. Samtliga satt och rökte cigarr och höll ett kristallglas med bärnstensfärgad sprit i andra handen. Rummet var dimmigt av cigarröken och dunkelt till följd av bristen på ljusinsläpp från fönster. Det satt jakttroféer på väggarna. Huvuden och horn av älgar och hjortar, men även diverse uppstoppade fåglar.

 

”Var det gräddbollar du sålde?”, flinade mannen.

 

”Ja…”, mumlade Vilma.

 

Han stirrade oblygt rakt på hennes bröst och slickade sig om munnen.

 

”Vet du tjejen? Jag tror att det är din lyckodag idag! Vill du veta varför?”

 

Vilma svarade inte så mannen fortsatte självsäkert.

 

”I det här rummet sitter stadens rikaste och mest inflytelserika män. Vi köper gärna det du vill sälja och vi kan betala bra. Förstår du?”

 

Vilma nickade försiktigt.

 

”Bra! Vad ska du ha för gräddbollarna?”

 

”45 kronor paketet”, svarade hon snabbt.

 

Mannen skrattade.

 

”Jag tror inte du förstår… Låt mig visa!”

 

Han tog ett paket av henne. Samtidigt fiskade han upp en 100-kronorssedel ur kostymbyxorna och petade ner den i fickan på hennes tighta shorts.

 

”Sådär! Du får mer än dubbelt betalt av oss och om du tar en gräddboll och stoppar i din söta mun så får du den här också!”

 

Han fiskade upp en 500-kronorssedel och viftade med den framför henne.

 

”Okej?”

 

Vilma svalde. Varningsklockorna ringde högt i hennes huvud, men det var mycket pengar. Hon skulle slippa sälja något mer av gräddbullarna och samtidigt göra sig en extra slant.

 

”Okej…”

 

Mannen öppnade locket till paketet och höll fram en gräddboll mot henne. Hon tog den och skulle just bita av toppen.

 

”Gapa ordentligt nu tjejen! Visa hur stort och djupt du kan ta den!”

 

Ett skratt från de övriga gubbarna ekade, men Vilma lydde och gapade så stort hon kunde och bet sedan av gräddbullen. Kokos och kladdig äggvita hamnade runt hennes mun och läppar. Hon slickade rent sig med tungan innan hon tog resten av bollen i munnen.

 

”Duktig flicka!”, berömde mannen. ”Du ser ut som att du kan använda munnen till både det ena och andra! Och inte är du rädd för lite kladd heller!”

 

Vilma var inte dum, så hon förstod vad mannen menade. Trots den förnedrande kommentaren så blev hon kvar. En pirrande förväntansfull känsla hade börjat gro i henne.

 

”Säljer du din bh?”, utbrast mannen. ”Du får väldigt bra betalt för den! Jag kan öppna budgivningen med 500 kronor.”

 

Hon svalde. Sälja bh:n? Tja, det var ju en helt vanlig vit bh och 500 kronor var mer än den kostade som ny. Dessutom hade hon ju sitt linne kvar.

 

”Jag höjer med 500 kr!”, sa en av de andra männen innan hon hann svara. ”Du får 1000 kronor för den!”

 

”Fler bud?”

 

Ingen av männen höjde summan och de stirrade förväntansfullt på Vilma. Situationen borde ha känts obehaglig, men pirret ville inte försvinna.

 

”Okej…”

 

Hon tog händerna bakom ryggen, hakade isär bh:n och krånglade sig ur den med linnet fortfarande på sig för att skyla hennes små bröst.

 

”Här!”

 

Mannen som stod närmast tog den och gav den till mannen som vunnit budgivningen. Samtidigt bytte en 1000-kronorssedel händer och han överlämnade den till Vilma. Den sittande mannen studerade hennes bh och luktade på den.

 

”Mmmm! Det luktar tonårskött! Jag tror att till och med en gammal man som jag skulle kunna få ståkuk av bara den här lukten!”

 

Vilma rodnade häftigt, men hon märkte samtidigt att hennes bara bröstvårtor stod styva mot det tunna tyget i linnet. Mannen bredvid henne stirrade också ogenerat på hennes spetsiga små toppar.

 

”Din gamle bock! Om du blir kåt av en bh, vad ska då inte komma härnäst? Ska vi börja budgivning av hennes trosor då?”

 

Hon svalde. Nu var det dags att sätta stopp för det här. Det var på väg att gå alldeles för långt!

 

”1500 kronor!”, budade mannen som köpt bh:n.

 

”2000 kronor!”, budade en annan man.

 

”5000 kr!”, höjde den som såg ut som den äldste av männen.

 

Vad var det här? 5000 kronor för ett par använda trosor. De var ju inte ens nya! Vilma svalde. Summan var ju helt otrolig!

 

”Var det sista budet?”

 

Ingen sa något mer.

 

”Sålda!”, förklarade mannen.

 

Vilma stod som fastfrusen medan hon övervägde sina alternativ. 5000 kronor var ju otroligt mycket pengar.

 

”Okej då…”, pep hon.

 

Mannen flinade och pekade på hennes shorts. Vilma vände ryggen mot dem. Drog snabbt ner shortsen och trosorna och klev tillbaka i shortsen igen. Så där. Allt de fått se var hennes nakna stjärt. Nu var hon påklädd igen. Hon räckte över de vita stringtrosorna med spets till mannen. Han levererade dem till den gamle mannen i fåtöljen.

 

”Vilka söta!!”, han stack näsan djupt in i tyget och luktade på dem. ”Aaaaahh!! Det här doftar härlig ungflicksfitta vill jag lova! Inte som de gamla hororna jag brukar få besök av…” Han drog ett nytt djupt andetag. ”Jag tror att vår flicka har blivit lite kåt jag… trosorna är både våta och luktar fräsch kåtsaft!”

 

Gubbarna skrattade medan Vilma tittade ner i golvet. Det här var förnedrande. Inte bara för orden som han sa, utan för att han hade rätt. Den där pirrande känslan var mycket riktigt kåthet. Och hon var våt.

 

”Henning brukar ha rätt!”, mannen närmast flinade lystet. ”Han är en jävel på att slicka fitta nu när åldern gör att potensen inte alltid är på topp!”

 

Vilma svalde och fortsatte att titta ner i golvet.

 

”Ska vi buda på att få krama lite på brösten då? Det kommer säkert göra henne ännu våtare!”

 

Om det var dags att fly så var det nu. Vilma visste att hon var fast om de började smeka henne. Hon var redan så kåt att hon darrade.

 

”2000 kronor!”, kom första budet.

 

”3000 kronor här!”

 

Sedan tog budgivningen slut. Mannen bredvid henne flinade.

 

”Mina vänner tror visst att vi redan har fått dig dit vi vill! Att det bara är att ta för sig gratis nu! Jag höjer med 1000 kronor, men då vill jag att du sitter i mitt knä medan jag känner på dina bröst!”

 

Utan tvekan drog han med sig Vilma till en av de tunga skinnfåtöljerna. Han satte sig ner, medan han fortfarande höll henne runt handleden. Sedan vände han runt henne och drog henne efter sig ner i hans knä med ryggen mot honom. Hennes stjärt hamnade rakt på hans skrev och hon kände omedelbart den styva kuken under kostymbyxorna. Den var stor och hon försökte sätta sig mer bekvämt, men det var omöjligt att inte sitta på den. Han stönade när hon rörde sig.

 

”Aaah! Det där gillar jag!”, grymtade han i hennes öra. ”Din lilla rumpa mot min styva kuk! Duktig flicka!”

 

Hon rodnade och slutade röra sig. Det hade ju inte varit meningen att han skulle få det skönt. Hon ville bara sitta bekvämare.

 

”Då ska vi se vad du har…”, mumlade mannen grötigt.

 

Plötsligt hade han sina stora händer över hennes små bröst. Visserligen på utsidan av linnet, men det kändes som en våg av stötar gick genom hennes kropp. Vilma ålade sig i hans famn, men han höll ett fast grepp. Helt ofrivilligt gnydde hon till. Vad är det som händer? Det här var fel, helt galet fel, men ändå så reagerade hennes kropp helt motsatt vad hennes hjärna talade om för henne.

 

”Din flickunge!! Du gillar det här!! Att en gubbe som jag tar på dig… Att andra gubbar ser på dig när jag gör det!!”

 

Vilma fick inte fram något vettigt ur hjärnan att svara, men instinktivt så gnydde hon till igen när mannen nöp till i hennes hårda bröstvårta. Hon vågade inte möta blicken från någon av de andra männen, men visste att de stirrade på henne.

 

”Det är allt en riktigt liten kåting vi fått tag på idag! Hon kan ju knappt sitta still flickebarnet!!”

 

Hans händer var nu under hennes linne och kupade sig runt hennes bröst. Vilma kände att hon tappade kontrollen. Att hon trängde bort hjärnans förnuft och bara lyssnade till vad hennes kropp ville. Mannen hade rätt. Hon var så kåt att hon knappt visste var hon skulle ta vägen. Allt hon ville var att han skulle ta på henne. Överallt!

 

Mannen drog linnet över huvudet på henne och började lirka med knappen och gylfen i hennes shorts. Hon lutade sig bakåt och flämtade till när han kysste hennes hals. Han flåsade upphetsat i hennes öra. Sekunderna efter kände hon hur ett par fingrar hittade hennes fitta och gled in. Instinktivt vände hon runt huvudet och började kyssa mannen. Trots att han var så gammal. Han kunde ju ha varit hennes pappa eller till och med farfar. Tanken på det berusade henne ytterligare av kåthet. Det var så hemskt förbjudet! Hon flämtade tungt och kände hur orgasmen inte alls var långt borta.

 

”Satan!”, väste mannen. ”Det var den kåtaste lilla flicka jag träffat! Måste bara få knulla dig!!”

 

Han krängde av henne shortsen helt så att hon var naken. Sedan lyfte han upp henne i famnen och satte ner henne på alla fyra rakt framför en annan fåtölj.

 

”Ta fram kuken nu Gustav så hon har något att göra medan jag knullar henne!”

 

Mannen i fåtöljen, som tydligen hette Gustav, knäppte omedelbart upp sina byxor och hasade ner både dem och kalsongerna. Gustav var i samma ålder som mannen som var värd och han var också en aning överviktig. Hans kuk var medelstor och hårig. Den var redan styv och Gustav såg lystet på henne.

 

”Kom här, flicka lilla!”, flinade han.

 

Gustav tog ett grepp runt hennes blonda hästsvans och drog hennes huvud mot sin kuk. Vilma öppnade munnen och lät kuken glida in mellan sina läppar. Hon mötte ollonet med tungan och började suga. Gustav höll hennes hår i ett stadigt grepp och styrde takten.

 

”Jävlar, vilken liten kuksugerska!”, stönade han.

 

Samtidigt trängde värden bestämt in i henne bakifrån. Hon var plaskvåt, så det gick utan motstånd, men hennes tighta fitta kramade kuken med sina starka muskler.

 

”Uhhh, så trång!!”, grymtade värden. ”Så ung och skön!!”

 

Vilma hann bara ta emot några stötar innan hon kom i en omedelbar orgasm. Det blev bara för mycket och hon flämtade häftigt ut sin njutning.

 

”Hon får ju för faan orgasm!!”, hojtade Gustav. ”Vilken tjej!!”

 

”Håll i henne!”, frustade värden.

 

De lät henne inte byta position, utan hon satt kvar i ett järngrepp mellan de båda männen. Värden behöll kuken inne i henne och strax efter att toppen av orgasmen börjat ebba ut och fittans muskler slappnade av en aning så fortsatte han att knulla henne bakifrån. Gustav fick henne att ta sin kuk i munnen igen. Utan att få någon paus så märkte Vilma hur en ny orgasm var på väg att byggas upp. Hon flämtade allt ljudligare.

 

”Kommer du igen, va? Flickunge…”, väste värden. ”…du ska få min sperma samtidigt!! Djupt inne i din trånga fitta!!”

 

Han grymtade häftigt och Vilma kände hur hans stötar blev kortare och snabbare. Det var också det som gav henne den extra skjutsen till sin andra orgasm. När sammandragningarna i fittans muskler började igen så hörde hon hur värden stönade ut sin utlösning samtidigt. En bedövande orgasm flödade genom henne och hon kunde höra sin egen röst skrika, fast det upplevdes som att den kom från någon annanstans.

 

”Fortsätt… fortsätt!!”, stönade Gustav.

 

Hennes orgasmskrik kvävdes åtminstone något av kuken hon hade i munnen. Gustav höll ett hårt tag i hennes hår så hon inte skulle sluta suga. Omtöcknad kände hon hur hennes mun fylldes med hans varma sperma. Den sköt in i gommen och det mesta av säden svalde hon instinktivt medan en del rann ut ur hennes mungipor.

 

”Ahhh!! Så jävla skönt!!”, frustade Gustav.

 

”Kom du i munnen på henne?”, frågade värden andfått.

 

”Ja, jävlar…”, pustade Gustav. ”Hon svalde en hel del…”

 

”Då är hon fylld både i munnen och i fittan!”, flämtade värden.

 

Vilma satt sig ner på knä med benen under sig. Hon var alldeles skakig och känslorna svallade i hennes kropp. Motsägelsen i att vara en fin flicka och att bli knullad av flera män slet i henne. Inte bara män förresten, utan gamla män. Inte som Klas. Det hade känts mer normalt att knulla med en 40-åring, men de här männen var gamla på riktigt. Samtidigt var det något i det som triggade igång hennes kåthet. På ett sätt som hon aldrig upplevt tidigare.

 

”Titta på henne!”, utbrast värden. ”Så jävla sexig hon är!! Med sperma överallt…”

 

Gubbarna skrattade och Vilma kände sig utnyttjad och utsatt. Samtidigt uppskattad på ett rått sätt. Hon kände hur sperma fortfarande rann ur henne och att hennes ansikte var kladdigt. Slynig och undergiven.

 

”Nu är det väl ändå din tur Anders?”, frågade värden den tredje mannen. ”Eller vågar du inte?”

 

Mannen reste sig ur fåtöljen. Han var lång och den yngste av dem. Samtidigt var han säkert också över 60 år med grått bakåtkammat hår. Stilig, tänkte Vilma.

 

”Du vet ju hur mitt äktenskapsförord ser ut…”, log mannen, ”…det blir jävligt dyrt, men det gäller ju inte om jag inte rör henne!”

 

Gubbarna skrattade högt.

 

”Lägg dig på mattan här! På rygg!”, sa han till Vilma.

 

Vilma lydde. Mannen, som hette Anders, ställde sig bredvid henne på knä och hasade ner sina kostymbyxor och kalsonger. Hans kuk stod styvt och Anders runkade den sakta.

 

”Du fattar att jag kan få betala dyrt om jag är otrogen? Frugan fick det inskrivet i avtalet. I lägen som det här känner jag mig riktigt lurad…”

 

Anders åt upp hennes kropp med blicken och runkade en aning snabbare.

 

”Du är ett så jävla sexigt flickebarn! Oskyldig, oförstörd, men samtidigt härligt kåt!”

 

Hans röst blev grötigare.

 

”En så jäkla fin fitta! Nästan helt rakad! Det finns jävligt mycket jag skulle vilja göra med dig! Lära dig ett och annat!”

 

Vilma lyssnade på hans ord och kände hur hennes egen kåthet återkom och växte. Den växte snabbt.

 

”Satan vad jag vill knulla dig!! Jag vill ge dig något…”

 

Han tittade runt sig och blicken fastnade på något uppe på ett soffbord. Anders fiskade upp en tjock cigarr.

 

”Den här… funkar det för en president, så borde det göra det för mig med!”

 

Han tog cigarren och strök den längs Vilmas fittskåra. Upp och ner. Hon kunde inte hjälpa att hon gnydde till. Strax därefter förde han in den i henne. Hon var tillräckligt blöt för att den torra cigarren skulle glida in utan problem. Knullad av en cigarr…

 

”Hade velat ha min kuk i dig…”, grymtade Anders, ”…men du tar lika gärna en cigarr din kåta lilla flicka!”

 

Han runkade allt snabbare och Vilma juckade mot cigarren och gnydde. Den var skön, men skulle inte ge henne orgasm. Den bara retade henne till vansinne.

 

”Ahhh sååå skönt!!!”, stönade Anders.

 

Plötsligt sprutade han. Rakt ut över hennes bröst och mage. En stor kladdig sats som bildade små pölar här och var.

 

”Jävlar!!!”, flämtade han andfått och runkade ur de sista dropparna ur den slaknande kuken. ”Vad härlig du är!!”

 

”Det bästa är ju att du kan säga att du inte haft sex med henne!”, flinade värden. ”Det funkade ju till och med för en president!”

 

Gubbarna skrattade.

 

”Henning!”, ropade värden. ”Nu får du ta för dig! Eller passar du?”

 

”Nej för faan!”, sa den äldste mannen. ”Jag vill allt passa på att smaka på den här fina fittan! Även om hon inte får någon kuk av mig.”

 

Med en ansträngning tog sig Henning ner på golvet och kröp ansträngt på knä bort till Vilma. Han var säkert över 70 år och hade vitt hår. Henning lade sig tillrätta mellan hennes särade ben och grep tag i cigarren som fortfarande satt på plats inne i henne. Sakta började han föra den fram och tillbaka, medan hans tungspets nådde fram till hennes klitoris och spelade över den. Vilma böjde huvudet bakåt och stönade högt. Detta var verkligen skönt. Gamlingen kunde sina saker!

 

”Du har inte tappat förmågan Henning!”, uppmuntrade en av de andra gubbarna.

 

Henning fortsatte att knulla henne med cigarren samtidigt som han slickade hennes klitoris. Nästan omärkligt smög han ner ett finger mot Vilmas stjärt och innan hon riktigt hann fundera över det så hade hon stimulans i båda hålen samtidigt. Det kändes ovant, men skönt, och när Henning lät cigarren och fingret synkroniserat glida in och ut i hennes fitta och stjärt så steg njutningen snabbt till oväntade höjder.

 

”Iiiiiihhhhh!!!”, skrek Vilma ut sin orgasm och krampade i hela kroppen.

 

Det var en av de starkaste orgasmerna hon någonsin haft och Henning hade åstadkommit den på bara någon minut. Var han verkligen så bra på att slicka fitta eller berodde det på att hon var uppvärmd redan? Hon kunde inte svara på det och när hon hämtat sig tillräckligt för att se ner på honom såg hon att han triumferande satt och luktade på cigarren.

 

”Tonårsfitta och cigarr… finns det några mer underbara dofter?”

 

Gubbarna skrattade högt. De slängde några grova kommentarer till varandra och hyllade henne som knullobjekt. Några av dem började fylla på glasen med sprit och värden tände en cigarr. Hon låg kvar naken på golvet, men förstod att det började bli dags att lämna. Diskret smög hon sig upp och började leta upp sina kläder.

 

”Hallå där!”, sa värden. ”BH:n och trosorna har vi ju köpt, så dem får du allt lämna kvar!”

 

Nya skratt spred sig i rummet och gubbarna stirrade på henne när hon drog på sig de tighta shortsen. En liten skvätt sperma sipprade ur henne och sögs upp av jeanstyget. Sedan tog hon på sig det tunna linnet. Utan bh syntes hennes styva bröstvårtor tydligt och hon kunde inte göra något för att få dem att mjukna. Hon var fortfarande kåt och inte helt tillfredsställd.

 

Värden tog fram ett kuvert ur ett skrivbord i ek och samlade in alla hennes pengar. Sedan gick han runt och tog emot extra dricks. Vilma stod lydigt kvar och väntade. Nyfiket såg hon hur kuvertet blev tjockare och tjockare. Hur mycket pengar var det egentligen?

 

”Då säger vi väl adjö till vår lilla gäst?”, sa värden. ”Så kan vi prata vidare om våra affärer?”

 

”Jag följer henne ut!”, sa Henning bestämt.

 

Värden såg överraskad ut, men nickade och for ut med handen i en tillåtande gest.

 

”Varsågod!”

 

Henning tog kuvertet ur hans hand och stack armen under Vilmas. Han ledde henne ut ur huset utan ett ord, men stannade vid dörren.

 

”Flicka lilla…”, sa den gamle mannen. ”…jag börjar bli gammal och har inte så lätt med potensen numera. Det har du nog förstått?”

 

Vilma nickade.

 

”Jag har gått och dragits med det här länge och liksom accepterat att det är så det ska vara. Inte gjort något åt det.” Henning tog en kort paus. ”Saken är den att jag träffade en läkare förra veckan som skrev ut en medicin åt mig.”

 

”Okej…”, sa Vilma när han tog ännu en lång paus.

 

”Min fru har sagt att hon aldrig i livet vill knulla med mig igen. Det var efter ett gräl efter att hon kom på att jag köpt sex av de där hororna…”

 

”Jaha…”

 

”Så nu undrar jag om du vill komma förbi och hjälpa mig prova de här grejerna? Jag behöver motivation för att våga testa. Inför gänget därinne vill jag inte göra bort mig, utan det måste vara bara du och jag. Vad säger du? Du får 10 000 kr om du ställer upp!”

 

Vilma svalde. 10 000 kr för att ha sex med en gammal gubbe!! Pengarna var en sak, men hon rodnade mer över att hon insåg att hon faktiskt ville.

 

”Jaaa…”, mumlade Vilma.

 

”Här! Ta mitt kort och skicka ett sms när du bestämt dig! Då får du mer uppgifter!”

 

Han stack till henne ett visitkort med namn- och adressuppgifter. Sedan gav han henne kuvertet och böjde sig fram och kysste henne på kinden.

 

”Du är underbar!”, viskade han hest i hennes öra. ”Hoppas du hör av dig!”

 

När den tunga ytterdörren gled igen och stängdes med ett ljudligt klick stod Vilma kvar en stund. Det som hänt kändes plötsligt som en ovanligt livlig fantasi. Hon såg ju att visitkortet och kuvertet fanns där i hennes händer och att hennes bröstvårtor spände mot det tunna tyget i linnet när hon saknade bh, men att det som hänt därinne verkligen hänt kändes helt overkligt.

 

Medan hon promenerade hemåt så hann hon tänka en hel del. Det var uppenbarligen så att hon verkligen tände på äldre män. Inte bara lite äldre, utan gubbar. De män som de flesta i hennes ålder brukade kalla snuskgubbar och klaga över hur äckliga de var om de stirrade på dem. Vilma hade konstigt nog aldrig haft en tanke på att hon skulle vara lagd åt det hållet och nu när det stod klart för henne kände hon ett stort behov av att prata med någon om det. Varför var det så här? Hade det något att göra med att hon var uppvuxen utan en närvarande pappa? Hur konstig var hon egentligen?

 

Men vem skulle hon kunna prata med? Inte mamma, såklart. Någon kompis? Evelina var ju mest sexuell av dem hon kände och väldigt öppen, men Vilma var inte säker på att hon var rätt person. Sofia? Kanske. Hon var ju mer diskret än Evelina i alla fall och hon var också uppvuxen utan en närvarande pappa. Men risken var att hon kanske skulle tycka att Vilma var äcklig? Sofia kändes lite pryd ibland. Fast de hade ju haft sex med Klas samtidigt, även om Klas ju var rena ungdomen jämfört med dem som hon hade varit med idag… Tankarna snurrade och snart var hon hemma på Vinbärsvägen.

 

”Blev du av med ALLA kartongerna?”

 

Hennes mamma stod i hallen och noterade att Vilma inte hade något med sig hem.

 

”…och pengarna…?”, sa hon misstänksamt.

 

Vilma höll upp kuvertet och till hennes lycka nöjde sig mamma med det. Tänk om hon öppnat det! Fast innan hon hann reagera lutade sig mamma fram och snappade åt sig visitkortet.

 

”Vad är det här? Ett visitkort?”

 

Vilma svalde. Hon var avslöjad!

 

”Henning Borg? Är det DEN Henning Borg? Fastighetsmiljardären?”

 

”Va…”

 

”Ja, han var ju på nyheterna idag. Gjorde tydligen en affär med våra kommunpolitiker och någon mer för att bygga en ny galleria. Vänta…”

 

Mamma tog upp en iPad och scrollade snabbt.

 

”Här!”

 

Hon visade en nyhetssida där rubriken löd: ’Allt klart för ny galleria!’. En stor bild med de fyra männen som Vilma stött på ikväll prydde reportaget. I rubriktexten stod: ’Henning Borg, fastighetsägare, Gustav Svensson och Lennart Olsson, kommunalråd och Sven Gustafsson, byggherre är överens om nybygget’. Gubbarna såg mycket nöjda ut och höll varandra runt axlarna. Gustav och Lennart var de som tagit henne i munnen och fittan, medan Sven var den med äktenskapsförordet som runkat över henne.

 

”Känner du igen honom?”, undrade mamma.

 

”Jo…”

 

”Du fick hans kort när du sålde gräddbollarna?”

 

Vilma svalde och försökte återfå fattningen.

 

”Jo… han behövde hjälp hemma sa han…”

 

”Det förstår jag!”, sa mamman. ”Han har ju en hel herrgård att ta hand om! Då kanske du kan extraknäcka lite där.”

 

”Jodå…”

 

”Jättebra! Vilken tur!”, mamman tittade glatt upp och granskade henne ett ögonblick. ”Fast du borde tänka på att ta på dig en bh när du är ute gumman! Dina bröstvårtor syns faktiskt ganska väl genom det där tunna linnet!”

 

”Ja mamma…”

 

”Och förlåt för det där dumma bråket vi hade förut! Det var inte meningen att skälla på dig så. Jag vill bara att du anstränger dig lite och se vad det ledde till. Både att du sålde gräddbollarna och en chans till extraknäck!”

 

Mamman gav henne en kram och försvann med en mycket nöjd min in i köket. Vilma gick in på sitt rum och öppnade kuvertet. Hon räknade förundrat sedlarna. 13 000 kr!!! Hon kastade sig raklång på sängen. Både ofantligt mycket pengar och sin bästa sexupplevelse hittills. Vilken kväll! Hon bestämde sig för att höra av sig till Sofia och prata med henne innan hon accepterade Hennings erbjudande. Fast innerst inne gissade hon att Sofias ord inte skulle innebära någonting. Hon ville det här!

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

TG64

Härligt skönt avsnitt! Just pengarna utan något onödigt våld var det som tände mig!

15/4, 2020 kl. 17:25

#2

Bonasera

Hej!
Denna novell var mycket bra och även dom andra 14 som jag läst idag och jag hoppas verkligen att du fortsätter att skriva om dessa karaktärer för jag läser dom gärna.
Jag skulle önska att det blev lite kinky och fetish om det går för sig?
Tack
Pappi på ds

16/10, 2019 kl. 22:19

#1

Wingman1969

Helt underbar serie med många förvecklingar, ser fram emot nästa del!

30/9, 2019 kl. 16:00