Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Skönt för henne
  • Skönt för Killar
  • Inspiration för paret

31/7, 2009 kl. 00:01, av Ellen-Karin

Sanning eller kånka

Del 1 av 16 i serien Vännerna

En lek kan bli så mycket mer än man tänkt sig. Förbjudna känslor kan helt plötsligt bli tillåtna, och med en oväntad bonus på köpet.

Sanning eller kånka

Det var när jag började plugga som jag först träffade henne. Vi läste samma kurs och jag föll direkt. Utseendet var det som attraherade mig först. Hon var lång och kurvig med långt mörkt hår som hon nästan alltid hade uppsatt. Smink använde hon inte, men enligt mitt tyckte behövde hon inget det. Hon var ändå den vackraste jag sett.  Jag kunde inte få nog av att vara med henne. Om utseendet fångade mitt intresse var det hennes personlighet som övertygade mig. Hennes mjuka, men ändå självsäkra sätt fick mig att må bra. Jag trivdes i hennes sällskap. Hon var smart och deltog nästan alltid i diskussionerna under föreläsningarna. Själv lyssnade jag mest. Och tittade. På henne.

På första klassfesten kunde jag inte låta bli att berätta för henne om mina känslor. Med en hel del alkohol i kroppen fick jag en okontrollerbar lust att bedyra min kärlek till henne. Jag visste visserligen att hon hade pojkvän, men han var inte där och jag tog min chans. Det som hade kunnat bli en katastrof slutade med att vi satt och pratade hela kvällen. Hon erkände att hon inte var ointresserad, men hon var sin pojkvän trogen och tänkte så förbli. Jag hade så klart önskat att hon hade svarat annorlunda, men jag var glad över att jag varit ärlig.

Någon som inte var glad var min flickvän. I ett svagt ögonblick hade jag glömt bort att hon också skulle komma till festen. Ja, jag hade nog helt glömt bort att hon existerade och hon blev minst sagt arg över att hitta mig på tu man hand med en annan tjej. Vi gjorde slut dagen därpå och det var troligtvis lika bra. I efterhand kan jag känna mig taskig som inte gjorde sakerna i omvänd ordning, men även den bäste kan göra misstag ibland.

Efter festen umgicks jag och min klasskamrat allt oftare. Trots att jag egentligen hade hoppats på mer var jag väldigt glad över att vi kunde vara vänner. På köpet hade jag också fått en god vän i hennes pojkvän, som hon senare presenterade för mig, och vi umgicks ofta alla tre.

En kväll satt jag som så många gånger förr hemma i deras kök. Vi hade käkat middag tillsammans, inget speciellt utan bara en enkel gryta med pasta. Maten var sedan en stund uppäten och nu rörde diskussionen huruvida vi skulle orka gå ut eller inte.

– Alltså, jag vete katten om jag ens orkar resa mig från stolen, sa hon.
– Latmask där! Du får i alla fall duka bort din tallrik själv, sa pojkvännen och petade henne i sidan.
– Vad tycker du? fortsatte han och vände sig till mig.
– Egentligen kvittar det. Det hade väl varit kul att gå ut och se om man träffar någon kul, sa jag.

Hon avbröt mig genast.

– Så du menar att vi inte är roliga då!? sa hon  med en spelat förolämpad ton.
– Äsch. Du vet precis vad jag menar, svarade jag.
– Jaha, du menar någon att ha kul med? sa hon och blinkade mot mig. Jag glömmer ju bort att du saknar lekkamrat, din stackare!
– Ja, det är ju inte alla som har det lika förspänt, sa jag och klappade pojkvännen på axeln.

Han log och la armen om sin flickvän.

– Men trots det faktum att krogen skulle kunna leda till något trevligt möte så röstar jag nog på att stanna kvar här. Om ni står ut med mig, det vill säga.
– Haha, vi ska nog överleva, sa hon och log mot mig. Men om inte vi kan komma till krogen så får väl krogen komma till oss. Eller spriten i alla fall, fortsatte hon och reste sig upp.

– Jag trodde du var så trött att du inte orkade resa på dig, sa pojkvännen retsamt.
– Äsch, det handlar väl om motivation, sa hon och började plocka bort tallrikar och kastruller.

Vi andra reste och också och hjälpte till. Jag sköljde av disken och hon plockade fram glas medan pojkvännen tog fram både sprit och blanddricka.

– Nu ska det bli drinkar! sa han och langade fram ett par citroner medan hon kompletterade med några sugrör och en kniv att skära med.

Snart satt vi alla åter vid köksbordet, men den här gången med en varsin drink framför sig. Hon hade satt på musik medan han blandade drinkar och när hon kom tillbaka in i köket hade hon också rotat fram några färgglada drinkparaplyer ur en låda. Hon satte paraplyerna i våra glas och såg belåten ut.

– Sådärja, nu börjar det likna något. Nu känner jag mig helt nöjd med mitt val att stanna hemma.
– Ja, nu kan det inte bli så mycket bättre, sa han och höjde sitt glas för att skåla med henne.
– Det skulle väl vara om vi var en till så du inte behövde känna dig utanför, sa hon och vände sig mot mig. Hur går det egentligen, har du sett ut någon intressant?
– Det vet du väl att du är den enda för mig! sa jag med tydligt överspel för att understryka att jag inte var helt allvarlig.

Sedan min bekännelse på den där festen hade jag träffat både en och två och flera andra. Jag hade inte haft någon längre relation, men ett par kortare och några tillfälliga förbindelser. Hon visste att jag fortfarande hade känslor för henne, men det var inget vi pratade om. Det var dock inte heller någon hemlighet och pojkvännen visste om alltihop, inklusive det som hände på festen.

– Men allvarligt, det var ingen speciell som du hoppades träffa i kväll?
– Nej, svarade jag. Det känns som om det är samma gamla flammor som jag redan avverkat så jag är inte så sugen på att ragga längre.
– Men det kanske finns annat du är sugen på? sa hon menade.
– Är det någon slags förhör eller?
– Äsch, sa hon och skrattade, du vet att jag bara skojar, eller hur? Men det är väl klart att man är nyfiken. Och så var det ju ett tag sen man själv var ute i svängen och då får man ju passa på och leva genom andra. Eller vad säger du?

Hon vände sig mot pojkvännen för medhåll och han nickade och log mot oss båda.

– Jo, det kan ju bli lite tråkigt så här i tvåsamheten, skrattade han.

Kvällen fortsatte med snack om allt möjligt. Och så fler drinkar så klart. Snart var vi alla mer än salongsberusade och samtalet kom allt oftare in på samma ämne: sex.

– Vi leker Sanning eller kånka! sa hon förtjust och innan vi andra hade hunnit protestera hade hon hämtat en flaska att snurra och gjort plats för den på bordet.

Hon började snurra och naturligtvis pekade flaskan rakt mot mig när den stannade. Jag valde ”sanning”.

– Nu ska vi se … sa hon och tittade illmarigt rakt mot mig. Vad ska vi fråga dig om nu?

Hon ryckte på axlarna.

– Äsch, jag kommer inte på något saftigt så jag kör på en enkel, fortsatte hon. När hade du sex senast?

– Jadu, svarade jag, det beror väl på vad man menar med sex? Räknas självsex, eller behöver det vara någon annan inblandad?

Hon skrattade och svarade att det kunde jag själv bestämma.

– Jag är generös idag så du får två svar, sa jag. Tillsammans med någon annan var det … hmm … ganska precis två veckor sedan. På egen hand? Tja … Då var det strax innan jag gick hit.

– Jaså, du hade förfest på egen hand? sa hon och skrattade åt mig.

– Ja, när man inte har någon annan som kan hjälpa till är det inte så mycket annat att göra än att ta saken i egen hand.

Hon lutade sig fram mot mig och la handen i mitt skrev. Med viskande röst och en lätt blinkning sa hon:
– Jamen, jag kan ju alltid hjälpa till om det behövs …

Jag kände genast hur min redan styva kuk blev ännu styvare samtidigt som rodnaden steg över kinderna. Jag skulle precis till att stamma fram något till svar när pojkvännen gav sig in i samtalet.

– Hörninini, vad håller ni på med egentligen? sa han med spelat barsk ton i rösten.
– Är du avundsjuk, eller? sa hon och blinkade mot honom.
– Ja, faktiskt, sa han och log.

Hon vände sig mot honom istället och kysste honom. Själv satt jag kvar med mitt bultande stånd och kände mig ganska generad. Och kåt.

Det sägs att anfall är bästa försvar och jag anföll genom att återgå till leken och snurra flaskan. Den här gången pekade den rakt över bordet, mot pojkvännen. Han valde också ”sanning” och jag funderade vad jag ville fråga. Jag kände mig lite säkrare nu när det var jag som fick ställa frågorna och på något sätt bestämma takten och därför vågade jag återgå till det som just hänt.

– Vad tänkte du när din flickvän la handen på min kuk alldeles nyss? frågade jag.

Han skrattade till lite generat och tittade först mot mig och sen mot flickvännen.

– Alltså, ärligt talat så blev jag faktiskt rätt kåt, svarade han vänd mot mig.

Hans svar verkade inte förvåna flickvännen lika mycket som det förvånade mig. Hon log mot honom och kysste honom igen och log sen mot mig med något finurligt i blicken.

– Det är nog lite av en voyeur i mig, fortsatte han. Kanske borde jag bli svartsjuk, men jag kan inte låta bli att tycka att det är sexigt.

Han skrattade.

– Då blir jag i så fall mer avundsjuk på att hon får känna kuk!

Han blinkade mot mig när han sa det sista och jag funderade på hur mycket allvar det låg i det. Själv räknade jag mig som mest hetero, men jag hade haft några tillfälliga sexuella kontakter med män och även ett längre förhållande. Att det skulle hända igen var inte alls uteslutet, men att det skulle hända med honom var något jag aldrig ens tänkt på.

Jag tittade på honom och det kändes som om jag såg på honom med nya ögon. Nu var han inte längre bara en vän utan någon som närmast kommit med en sexuell invit. Även om jag hade svårt att ta det på allvar kom jag på mig själv att fundera på hur han egentligen såg ut. Var jag över huvud taget attraherad av honom? Skulle jag vilja ha sex med honom? Jag hade inte tänkt på det förut, men faktum var att jag tyckte att han var riktigt snygg. Åtminstone just då. Om det var spriten eller stämningen eller något annat, det vet jag inte, och just då kändes det som om det inte spelade någon roll.

Jag blev avbruten i mina tankar av att leken åter var igång. Den här gången stannade flaskan på den kvinnliga deltagaren i sällskapet. Hon blev mycket förtjust och konstaterade att det inte var mer än rätt att det var hennes tur nu och valde sen ”konsekvens”.

Utmaningen uttalades direkt.

– Kyss personen till vänster om dig, sa han och jag svalde när jag räknat ut att den personen var jag.

Jag hade många gånger fantiserat om att kyssa henne, men inte riktigt under dessa former. ”Det är bara en lek” tänkte jag och gjorde mig beredd.

– Jaha, till vänster om mig, säger du? Det måste vara den här då? sa hon och vände sig mot mig med ett leende på läpparna.

Hon reste sig från sin stol och slog sig ner i mitt knä och kysste mig. Det svindlade framför ögonen och jag kände hur det snurrade i huvudet av tankar. Och av alla tankar som snurrade runt var nog kåtheten den mest påtagliga. Det ryckte rejält i kuken och det märktes tydligen för hon avbröt kyssen, tittade ner mot mitt skrev och sa med ett skratt:

– Jag tror bestämt att han gillar det!

Hon flyttade sig tillbaka till sin stol och snurrade på flaskan som stannade på pojkvännen. Han valde också ”konsekvens” den här gången och hon presenterade ganska direkt en utmaning åt honom.

– Eftersom du var så sugen på att känna kuk så tycker jag att det är precis vad du ska få göra! Varsågod! sa hon och vinkade åt mitt håll.

Han tvekade innan han reste sig upp och gick fram till mig. Jag vände på stolen åt hans håll samtidigt som jag funderade på vad som egentligen pågick. Det kändes som om vi nu definitivt hade passerat gränsen för vad som bara var lek. Nu var det allvar. Men ett spännande och trevligt allvar.

Vi såg på varandra under en kort stund. Han vände sig sen mot sin flickvän.

– Alltså, det här känns rätt fånigt. Ska jag bara gå fram och känna liksom?
– Ja, det ska väl inte vara så svårt. Vill du att jag ska visa dig eller?
– Det ska nog inte behövas. Vi ska nog klara det här, eller vad tror du? sa han, vänd mot mig.

Jag nickade till svar och han ställde sig på knä framför mig. Som om han dividerade med sig själv kring hur han skulle börja lät han handen vila i luften över mitt skrev för ett par sekunder. Han la handen på ena låret och lät den sakta glida in mot skrevet. När handen nådde min kuk började han försiktigt klämma på den.

– Bra! sa hon och avbröt oss. Och så tar du av honom byxorna och känner ordentligt.

Vi protesterade genast i mun på varandra.

– Nämen, naken var det väl inte tal om!? sa han.
– Jag tycker nog att det här blir alldeles utmärkt som det är, sa jag.

Det var inte det att jag hade något emot att han smekte min nakna kuk. Delvis tyckte jag nog snarare precis tvärtom, att det skulle kunna bli rätt trevligt. Men hela situationen kändes smått bisarr och det var mer det jag protesterade mot. Jag var dock inte så ihärdig i mina protester när hon stod på sig. Och jag blev inte alls besviken av att märka att han inte heller protesterade igen.

– Är det okej? frågade han och jag nickade till svar.

Han knäppte upp mina byxor och tog av både dem och kalsongerna. Det kändes väldigt märkligt att sitta byxlös med en av mina bästa vänner framför mig och hans flickvän alldeles bredvid. Men när han lät handen smeka över ollonet och ner mot pungen var det som om den biten försvann och det var bara skönt. Smekningarna var lite tafatta till en början och jag tror att han också var lite obekväm med hela situationen. Ganska snart ändrade rörelserna karaktär och blev mer djärva. Allt annat kändes plötsligt oväsentligt och jag tillät mig själv ge mig hän. Jag slöt ögonen och njöt av att känna hans hand över min kuk. Det var obeskrivligt skönt och jag kunde inte låta bli att stöna högt.

Plötsligt blev smekningarna annorlunda och sekunden senare kände jag ett par läppar omsluta ollonet. Förvånad tittade jag ner mot mitt skrev och såg hur han försiktigt tog min kuk i sin mun.

– Hoppsan! sa flickvännen. Det där ingick inte riktigt i utmaningen.

Jag tittade mot henne. Hon såg inte direkt upprörd ut, snarare gillande.

– Jag var tvungen att ta chansen, sa han. Det såg så inbjudande ut. Förlåt.

Det sista riktade han mer till mig än flickvännen.

– Det är inget att förlåta, sa jag. Det var bara trevligt.

– Ja, det tyckte jag också, sa han och rodnade lätt.

– Och jag med, sa hon.

Vi såg på varandra alla tre. Ingen sa något. Ingen gjorde något. Vi bara satt där i tystnad under vad som lika gärna kunde ha varit  timmar som sekunder. Det var som om vi alla visste vad som skulle ske, men ingen vågade ta nästa steg.

Till slut tog jag mod till mig.

– Du får gärna fortsätta. Om du vill.

Jag såg på honom och han tittade på flickvännen en extra gång. Jag tyckte mig se en nästan osynlig nickning innan han vände sig mot mig.

– Det vill jag.

Det pirrade till och jag kände kåtheten skölja över mig ännu en gång. Jag slöt ögonen och snart slöt han sina läppar mjukt kring mitt ollon och lät tungan leka över det. Han övergick till att slicka skaftet och lät samtidigt händerna smeka över mina lår och över min pung.

Plötsligt kände jag ett annat par läppar mot min mun och jag förstod att det var hon som för andra gången i kväll kysste mig. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Det snurrade i huvudet och jag kände mig nästan illamående, men det enda jag kunde göra var att bemöta kyssarna och konstatera att det här var något av det skönaste jag varit med om. Men innan jag hunnit tänka den tanken klart avbröt hon kyssarna.

– Kom, sa hon, vi går in i sovrummet istället. Jag tror att det blir bekvämare för alla.

Pojkvännen avslutade behandlingen av min kuk och reste sig upp.

– Bra förslag, sa han och de började gå.
– Kommer du? frågade han mig.
– Ja, jag ska bara få med mig kläderna, sa jag, fortfarande lätt snurrig i huvudet.
– Äh, de har du ingen användning för, kom nu! sa han och log, och jag löd utan fortsatta protester.

Jag blev stående mitt emot honom när vi kom in i sovrummet. Han tittade på mig en stund innan han sträckte sig mot knapparna i min skjorta och började knäppa upp dem.

– Jag tänkte att jag skulle hjälpa dig med resten av kläderna, sa han.
– Då är det väl inte mer än rätt att jag hjälper dig med dina, sa jag, och började fingra med knappen i hans byxor.
– Nej, det känns rättvist, svarade han och lutade sig framåt och kysste mig.
– Bry er inte om mig ni, sa hon, jag sitter här och tittar på.

Hon hade satt sig på sängkanten intill där vi stod och han avbröt kyssen och vi tittade mot henne ett kort ögonblick innan vi åter började kyssas. Snart var vi båda helt nakna och vi lät händerna svepa över varandras kroppar. Nu fanns ingen blygsel och inga förbjudna områden, bara ren lust.

Efter en liten stund avbröt hon oss igen.

– Förresten, jag ångrar mig, sa hon. Det börjar kännas lite ensamt här. Jag vill gärna också vara med.

Mer övertalning behövdes inte för någon av oss och vi förflyttade oss bort till sängen och med gemensamma krafter började vi ta av även henne kläderna. Snart var vi alla nakna och det kändes som en dröm. Tiden stod stilla, men allt gick nu fort.

Jag stod på knä på golvet framför henne. Han satt bakom hennes rygg. De kysstes och hans händer smekte hennes bröst. Jag lät mina händer leta sig upp över hennes ben. Det gick en rysning genom hela kroppen när jag hörde henne stöna i samma ögonblick som mina fingrar rörde hennes fitta. Det var varmt. Mjukt. Vått. Jag kunde inte motstå frestelsen att smaka hennes safter och sänkte ner mitt ansikte mot hennes kön. Risken att jag snart skulle vakna upp ur denna underbara dröm var för överhängande och jag inte vågade låta bli att försaka denna chans.

Försiktigt lät jag min tunga nudda hennes klitoris. Jag lät den sedan fortsätta ner mot övriga delar. Min tunga undersökte alla vrår av hennes fitta. Hon smakade underbart och jag var rusig av kåthet. Jag kände att jag inte kunde fortsätta mycket längre utan att riskera att själv komma. Istället bytte jag fokus, lämnade fittan och arbetade mig med tungans hjälp upp över hennes kropp. Jag tittade en stund på hur de kysstes och hur hans händer vant smekte hennes bröst. De var vackra ihop och jag blev än mer kåt.

Jag lirkade in min tunga mellan hans fingrar. Han lämnade plats för mig och jag sög tag i hennes ena bröstvårta. Den var hård och rullade lätt och skönt över tungan i min mun. Hennes händer smekte över min rygg. Om det var hans eller hennes gick inte att urskilja och det spelade inte heller någon roll. Jag reste mig upp, gav mig in i deras gemensamma tunglek och vi kysstes alla tre tillsammans. Läppar. Tungor. Kåta stön. Händer mot varm hud. Armar. Ben. Bröst. Rumpa. Kuk. Kropp. Lust. Det gick knappt längre att tänka, bara göra.

I nästa ögonblick låg jag på rygg i deras säng. Han kysste mig och jag smekte hans kuk. Den var så hård att jag trodde att han skulle komma vilken sekund som helst. Jag hade inte blivit förvånad om han gjorde det eftersom jag själv kände mig farligt nära gränsen. När jag åter kände läppar kring min kuk stönade jag högt. Det var hennes läppar den här gången. Hon hade en annan teknik. Annorlunda, men inte desto mindre skönt. Tungan dansade över ollonet samtidigt som hon sög. Hon runkade skaftet med ena handen och smekte mig över pungen med den andra.

Jag ville också smaka! Helt plötsligt fick jag en längtan efter kuk i min mun. Jag avbröt kyssarna och försökte under en kort sekund med hjälp av rörelser och teckenspråk få honom att förstå att jag ville suga av honom.

Det fungerade inte så bra. Jag var otålig och sa istället som det var:

– Jag vill ha din kuk i min mun. Får jag det?

Han svarade med något som var ett mellanting mellan ett ”ja” och ett stön och bytte snabbt position. Jag kände att hon också flyttade lite på sig, utan att sluta suga på min kuk. Hon såg antagligen vårt lägesbyte som en chans till intimare smekningar även för henne och stönen som snart lärt höras skvallrade om att det var precis vad som skedde.

Jag granskade hans kuk. Den var ådrig och alldeles blank. Och just då såg den oemotståndligt inbjudande ut. Ollonet var glansigt av försats. Det smakade sött och gott och jag sög som om det var det godaste jag smakat. Det var det godaste jag hade smakat, i alla fall just precis i det ögonblicket.

Plötsligt kände jag en hand som varsamt, men bestämt lyfte bort min från hans kuk. Han flyttade på sig på att jag tappade taget även med munnen. Förvånad tittade jag upp mot honom.

– Du måste sluta annars kommer jag.

Hon sög och smekte fortfarande min kuk. Jag hade varit nära orgasmen under en längre tid och hans ord, beviset på att jag gjort honom så kåt, gjorde att jag inte kunde hålla emot. Med blicken riktad mot honom stönade jag högt.

– Jag kommer nu.

Han kysste mig och jag kom i hennes mun.

Det kändes som om jag tappade verkligheten för en stund och när jag vaknade till sans såg jag henne sittandes gränsle över honom. Jag såg henne föra fittan upp och ner över hans kuk och trots att jag nyss fått en omtumlande orgasm kände jag min egen kuk vakna till liv igen. Det tog inte lång stund innan den hade styvnat helt ännu en gång.

Jag kunde inte låta bli att ta mig bort till dem. Jag smekte hennes bröst och jag kände att hon gillade det. Hon kysste mig utan att sluta rida honom. En hand omslöt min kuk och när jag tittade såg jag hur han hungrigt runkade den samtidigt som han tittade på oss när vi kysstes. Hans stön blev kraftigare och hans kåta blick avslöjad att det var nära nu. Han runkade min kuk allt intensivare medan han stönade högt innan han till slut lugnade ner tempot och blev stilla. Det var inget tvivel om att han nått klimax.

Han släppte min kuk och reste upp överkroppen på armbågarna. Han vände sig mot flickvännen som stannade upp och slutade kyssa mig.

– Förlåt, älskling, sa han. Jag ville vänta på dig, men det gick bara inte. Det var alldeles för skönt.
– Det är ingen fara, sa hon. Det finns ju fler kukar som verkar villiga.

Det sista sa hon leende vänd mot mig och jag kände hur min kuk styvnade till ytterligare. Hon reste sig från honom och medan hon kysste mig tog hon tag i min kuk.

– Jag skulle gärna känna den här inne i mig, sa hon och jag kunde inte annat än stöna till svar.

Hon tecknade till mig att lägga mig ner samtidigt som hon böjde sig fram mot sängbordet. En stund rotade hon efter något och satte sig sen upp. Det visade sig vara en kondom hon letat fram och med säker hand trädde hon den på min kuk. Jag rös av beröringen.

– Jag hoppas att det är okej med kondom, sa hon lite ursäktande.

Jag nickade.

Hon la sig bredvid mig och välte mig över henne. Jag kände mig knäsvag och kunde inte förmå mig att komma in i henne. Inte ännu. Istället lutade jag mig bara fram för att kyssa henne, men hon förde munnen mot mitt öra och viskade:

– Om du visste hur många gånger jag fantiserat om det här. Du har fått mig så kåt och jag har bara fått drömma. Och nu äntligen ska det bli verklighet. Snälla, kom in i mig. Nu!

Hon mötte min kyss när hon uttalat de sista orden och jag lät kuken tränga in i henne. Det gick lätt och det var vått och varmt att smeka hennes inre med min kuk. Jag hade varit med om ett och annat förut, men aldrig förr något som detta. Aldrig förr hade jag fått knulla flickan i mina drömmar när hennes fitta var både uppmjukad och välsmord efter att hennes pojkvän nyss kommit i henne. Tanken på det gjorde mig ännu kåtare och jag njöt av att låta min kuk glida in och ut.

För ett kort ögonblick hade jag nästan glömt bort att pojkvännen var kvar i rummet, men nu gjorde han sig påmind genom att han la sina händer på mina skinkor. Jag tappade takten av förvåning, men det dröjde inte länge innan jag kom tillbaka och hans smekningar förhöjde min njutning ännu mer.

Jag trodde att det kanske skulle gå snabbt, att jag inte skulle få knulla henne särskilt länge innan hon nådde klimax. Hon hade redan långt tidigare låtit som om hon varit på väg att komma. Men jag klagade inte på att det tog mer tid än väntat, tvärtom, i synnerhet inte eftersom hon verkade njuta av varje sekund. Hennes ögon var slutna och hon grimaserade av njutning emellanåt. Andningen var tung och då och då hördes hon stöna. Hon var så vacker att se på att det nästan gjorde ont. Och hon var så skön att känna att jag nästan kom igen.

Hans händer letade sig in mellan mina skinkor. Han avbröt sig plötsligt för en kort stund, men snart var händerna åter där och jag kände att det blev vått, troligtvis av saliv. Varsamt lät han ett finger glida in i mig. Det svartnade nästan för ögonen, så skönt var det. Jag stönade högt, vilket verkade uppmuntra honom för han smekte mig allt intensivare och han lät ännu ett finger glida in.

Medan jag själv var fullt koncentrerad på att inte komma verkade hon närma sig sin orgasm. Jag knullade henne så fort och hårt som jag klarade av och lät händerna smeka och klämma hennes mjuka bröst.

– Precis så. Precis så! närmast skrek hon ut och sekunden efter kände jag hur hennes fitta kramade min kuk när hon kom.

Att jag lyckades hålla mig utan att komma är för mig fortfarande ett mysterium, men det gjorde jag. Jag var kåt så jag knappt visste vad jag skulle ta mig till när hon hjälpte mig att dra mig ur henne. Hon tog av kondomen .

– Den här tar jag hand om. Jag måste gå på toa, men ni kanske klarar er utan mig en stund.

Han upphörde med sina smekningar och jag flyttade på mig för att hon skulle kunna resa på sig. Ingen av oss sa något, men trots besvikelsen över att ha fått lämna hennes varma mjuka inre var jag övertygad om att vi skulle klara oss ganska bra på tu man hand. Vi såg på varandra under tystnad innan vi möttes i en kyss. Vid det här laget tror jag att han var närmast lika kåt som jag och vi smekte varandra intensivt. Hans kuk var styv och han stönade när jag greppade den.

– Du gjorde mig väldigt kåt förut, viskade jag i hans öra. Det var så skönt.
– Det var det för mig också, svarade han. Jag skulle gärna fortsätta. Och kanske–

Han tvekade lite innan han fortsatte.

–Jag kunde knappt tänka. Jag visste bara att det var precis vad jag ville. Hans kuk. I mig. Jag kysste honom allt intensivare och jag tror att det var svar nog för snart kände jag hans fingrar i mig igen.

Jag rullade över på rygg och avbröt kyssarna och tittade på honom för att säga: ”Nu! Jag vill att du kommer in i mig nu!”. Han verkade förstå för han kysste mig igen och sträckte sig mot sängbordet och jag antog att han letade efter en ny kondom. Han verkade dock inte riktigt hitta vad han sökte för han famlade och inget annat hände. Kort därefter hör jag henne bredvid oss.

– Var det en sån här du letade efter?

Jag hade inte ens märkt att hon kom tillbaka in i rummet och jag tror inte att han hade gjort det heller för han såg lite generad ut när hon räckte honom en kondomförpackning.

– Jag ska hjälpa dig, sa hon och han flyttade på sig så att hon fick tillgång till hans kuk och hon rullade på kondomen.

– Det ser ut som om ni klarade er bra medan jag var borta, men nu vill jag nog vara med på ett hörn, fortsatte hon och klev tillbaka upp i sängen.

Även om en del av mig uppskattade att hon var tillbaka, var jag samtidigt orolig för att hon skulle störa det som nyss varit på väg att hända och det ville jag inte. Jag ville ha hans kuk i mig. Jag ville inte vänta längre. Och njutningen var överväldigande när jag insåg att jag inte skulle behöva det.

Han stod på knä framför mig och jag särade på mina ben för att han skulle komma åt. Han tvekade ett ögonblick och hon böjde sig fram och kysste honom och viskade sen något i hans öra innan hon la sig bredvid mig.

– Nervositet, viskade hon till mig. Men jag sa åt honom att det inte fanns något att vara rädd för, fortsatte hon och sen kysste hon mig.

Medan vi kysstes kände jag äntligen hans styva kuk mot mitt anus. Han lekte lite med ollonet kring öppningen och sen kände jag några blöta fingrar smeka mig och jag antar att han ville underlätta för oss båda. Återigen riktade han kuken mot min öppning och vi stönade till båda två när han långsamt tryckte in den. Det fanns ett visst mått av smärta när hans kuk fyllde mig, men njutningen var större och snart var det bara den som kändes.

Han knullade mig och vi njöt båda. Faktum var att vi njöt alla tre för hon hade slutat kyssa mig och satt nu intill oss och tittade på hur hennes pojkväns kuk gled ut och in i mig. Hon var både vacker och kåt. Kinderna var rosiga och hon lät ena handen glida ner mot sin fitta och med van hand började hon smeka sig själv. Jag stönade till och hon tittade mot mig. Våra blickar möttes och hon lät andra handen ta tag i min kuk. Med blicken fortfarande riktad mot mig runkade hon den samtidigt som hennes andra hand pullade hennes fitta.

Hennes hand runt min kuk. Hans kuk inne i mig. Det var nästan för mycket att hantera på en gång. Han stönade till och det var tillräckligt för att jag skulle komma en andra gång. Jag kände det välbekanta pirret. Ilningarna och hur det drog ihop sig i pungen. Kuken styvnade till och hon runkade mig hårdare och jag kunde inte hålla emot.

Med oväntad kraft sprutade jag och det rann ner över min mage. Jag stönade så högt att jag nästan skrek. Jag kunde inte låta bli, det var alldeles för skönt.

Jag märkte hur han saktade ner och gjorde sig beredd att dra sig ur. Jag vände mig mot honom.

– Du behöver inte sluta. Fortsätt. Så länge du behöver.

Han lät sin kuk röra sig in och ut i mig några gånger till innan han ändå drog sig ut.

– Tack, men jag vill vänta lite innan jag kommer. Det finns mer som jag skulle vilja göra innan kvällen är slut.

Jag misstänkte att åtminstone en av dessa saker involverade mig och jag kände hur det ryckte i kuken. Ståndet hade inte hunnit lägga sig sedan min förra orgasm och nu tvivlade jag på om det skulle lägga sig alls.

Han drog av kondomen och kastade ner den på golvet. Jag låg fortfarande på rygg och han satte sig gränsle över mig så jag kunde komma åt hans kuk med min mun.

– Snälla, sug mig igen, sa han bedjande.

Mer övertalning  behövdes inte utan jag tog genast hans kuk i min mun. När kondomsmaken väl var borta njöt jag lika mycket som tidigare av att suga hans kuk. Den kändes om möjligt ännu hårdare än tidigare och det var så skönt att känna smaken av den.

Förvånat kände jag snart ett par andra läppar som också verkade vilja vara med och leka och han stönade högt när han insåg att vi nu var två som turades om att suga hans kuk. Ganska kort därefter fick han oss dock att sluta. Han omfamnade sin flickvän och de möttes i en serie av heta kyssar. Jag hamnade bakom honom med bra möjlighet att smeka både hans kuk och hans rumpa.

Med målmedvetet fokus letade jag mig in mellan hans skinkor och efter att jag blött mina fingrar med saliv lät jag dem glida in i honom. Han stönade högt och jag förstod att min gissning om vad han önskade som nästa steg antagligen var rätt. Vid det här laget hade jag förstått att det fanns kondomer i sängbordslådan och jag reste mig för att leta reda på en. Det tog inte lång tid innan jag hittade den och jag trädde på den på min kuk, den här gången utan hjälp.

Mina sängkamrater hånglade intensivt och jag stannade till ett ögonblick för att betrakta deras lek. Det var riktigt upphetsande att se deras nakna kroppar och hur deras händer rörde sig över varandras kroppar. Överallt. Jag hade knappt kunnat förstå hur jag lyckats få stånd igen efter kvällens aktiviteter, men när jag såg dem förstod jag att jag inte hade kunnat undgå att bli kåt igen.

Jag la mig på samma plats som tidigare och började smeka honom över ryggen. Han vände sig mot mig och vi kysstes. Han greppade min kuk, kanske för att se om jag var redo och sen vände han sig och ställde sig på alla fyra. Jag följde efter och snart stod jag med min kuk riktad mot hans rumpa. Mina blöta fingrar letade sig in i honom och efter en liten stunds smekande bytte jag fingrar mot kuk och började smeka hans öppning med mitt ollon.

Under tiden hade hon lagt sig till rätta under honom och hon masserade hans kuk med ett vant grepp med ena handen och smekte sig själv med den andra. Jag satte kuken på plats och började försiktigt trycka in den i honom. Egentligen ville jag trycka in den hela vägen på en gång, men jag visste att det inte var en bra idé så jag gjorde mitt bästa för att ta det lugnt. Han spände sig lite först, men när han märkte att jag tog det försiktigt slappnade han av, vilket också gjorde det enklare för mig. Lite. Lite till. Ännu lite till. Och bara lite lite till så var jag helt inne.

Det var skönt, väldigt skönt, och han verkade tycka detsamma. Jag stod stilla ett ögonblick och njöt av att känna honom omsluta min kuk innan jag sakta började föra den in och ut. Min kuk var ganska avtrubbad vid det här laget, men ändå var det så skönt. Han rörde sig mot mig för att få mig att öka tempot. Jag var inte sen att lyda och reaktionen kom tämligen omgående. Hans andning blev tyngre och stönen komma tätare. Vi rörde oss i takt med varandra och jag pressade min kuk in i honom så långt jag bara kunde. För varje gång kuken kom in i honom stönade han allt högre och snart kände jag ett pulserande och hur han spände sig i kroppen när det gick för honom.

Jag drog mig ur honom och la mig vid sidan om, rätt trött vid det här laget. Men kåt. Fortfarande kåt. Kondomen drog jag av och kastade på golvet bredvid den andra. Jag kunde inte låta bli att föra tillbaka handen efteråt och runka min styva kuk.

Ganska snart fick jag hjälp av henne. Hon tittade mot mig.

– Orkar du lite till?
– Det beror på vad du hade tänkt dig, svarade jag och hon log.
– Jag skulle gärna vilja att du kom in i mig igen, sa hon, nästan lite blygt.
– Ja, det orkar jag. Helt klart. Gärna.

Hon sträckte sig efter ännu en kondom och trädde på den på min kuk. Förspelsfasen var liksom redan passerad vid det här laget och hon sjönk ner över min kuk. Jag var inte riktigt beredd och njutningen överraskade mig, men det var en trevlig överraskning så jag klagade inte.

Jag halvsatt i sängen och hon red mig. Det märktes på tempot att hon var rejält kåt. Hon hade ganska snabbt fått upp farten. Kuken gled lätt in och ur hennes mjuka, våta fitta och jag smekte henne ömsom över brösten och ömsom över skinkorna. Då och då tog jag ett av hennes mjuka bröst i min mun och sög försiktigt på hennes styva bröstvårtor.

Han verkade ganska matt efter senaste orgasmen och la sig tillrätta intill oss och tittade på. Ibland lät han sin hand smeka lätt på någon av oss, men det var blicken som var mest engagerad. Och vi klarade oss ganska bra själva. Hon fortsatte rida min kuk och jag njöt varje gång den omslöts av hennes varma fitta. Hon ökade tempot ytterligare, såg rakt in i mina ögon och stönade.

– Nu … Jag kommer … Snart. Nu.

Och strax därefter kände jag hur hennes fitta rytmiskt kramade min kuk än hårdare och mer behövdes inte för att jag skulle komma in i henne.

Vi var nu alla helt utmattade. Andhämtningen var tung och vi låg bredvid varandra utan att varken säga eller göra något. Det hade varit en underbart spännande kväll, men nu orkade ingen av oss ens tänka tanken på att fortsätta.

Efter en stund vände hon sig mot mig och smekte mig lätt över bröstet. Hon kysste mig och frågade:

– Stannar du här i natt?

Jag överlade med mig själv en kort sekund, men bestämde mig för att tacka nej till erbjudandet. Hur trevligt det än hade varit så kände jag att jag behövde komma tillbaka till verkligheten på egen hand. Jag behövde inte förklara mig, de förstod båda två.

Jag klädde på mig min skjorta och strumpor och gick ut i köket för att hämta resten av mina kläder. Innan jag slutligen gick därifrån gick jag tillbaka in i sovrummet för att säga ”hej då”. De fick varsin avskedskyss också.

Redan innan jag kommit ut i natten började jag tvivla på om det hela verkligen inträffat och när jag vaknade morgonen därpå kändes allt som en dröm. Det var bara min ömmande kuk som skvallrade om att det nog ändå hade varit på riktigt.

7 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

Ellen-Karin

Alla dessa noveller handlar ju mer eller mindre om dessa personer: http://bubblan.nu/user_article.php?list&search_series=%22V%C3%A4nnerna%22 Men den jag tänkte på, som återkopplar lite till denna första är den senare: http://bubblan.nu/user_article.php?view=1098 och då bör man kanske ha läst denna också: http://bubblan.nu/user_article.php?view=594

18/6, 2011 kl. 08:40

#3

tomteverkstan

Jag hittar inte den när jag söker. Varken på Jens eller Kalle.

Jag skulle vilja läsa den. Kan du ge mig länken. Please :)

18/6, 2011 kl. 00:25

#2

Ellen-Karin

Vad roligt att läsa att du gillar den! Det är ju en av mina första och jag känner lite extra för den själv. Och av alla kvinnliga karaktärer är nog Karin (som inte nämns vid namn här) min favorit. Hon är stark och trygg och lugn. Jag skrev en ny novell om henne (och Jens och Kalle) rätt nyligen, har du läst den?

17/6, 2011 kl. 17:18

#1

tomteverkstan

Hehe, det här är en av mina favoritnoveller. Jag brukar leta upp den här ibland. Jag tror bestämt det är fjärde gången jag läser den.

Den är liksom verklig i min värld. Personerna påminner om verkliga personer i min omgivning.

Personer som jag skulle vilja ha sex med, men ännu inte har haft.

Sedan är jag också bisexuell, fast enbart sexuellt. Jag går helt klart igång på personer i noveller som är bisexuellt fast är lite osäker på sin läggning, om de verkligen gillar killar också.

Sen gillar jag tjejen i den här novellen. Hon är jag lite småkär i, faktiskt. :)

16/6, 2011 kl. 23:39