Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

18/10, 2019 kl. 17:17, av Jesper

Vinbärsvägen - Sommarjobb på landet

Del 16 av 17 i serien Vinbärsvägen

En olycka ger Sofia ett oväntat sommarjobb hemma hos Evelinas farfar. Hans bakgrund som kändisfotograf leder till en spännande fotovisning och snart känner Sofia hur hennes kåthet är på väg att svämma över.

”Jävla skit också!!!”

 

Kicki hoppade till i TV-soffan. Svordomen kom utifrån köket. Det hörde inte till vanligheterna att hennes man Lars använde ett sådant språk. Ett kort ögonblick blev hon orolig över att han kommit på att hon varit otrogen, men hon slog snabbt ifrån sig de tankarna. Det här handlade om något annat.

 

”Vad är det älskling?”

 

Lars stormade in i rummet och rev sig förtvivlat i håret. Han var uppenbarligen väldigt upprörd och hade fått ett rejält problem. Mobiltelefonen höll han fortfarande i handen och gestikulerade med den medan han förklarade.

 

”Farsan har ramlat ner från en stege och brutit lårbenet! Han är okej nu, men är gipsad så att han nästan inte kan röra sig.”

 

”Oj, det var tråkigt!”

 

”Ja, vad faan… Han kommer ju behöva massor av hjälp…”

 

Lars insåg hur själviskt det lät.

 

”…och jag har ju inte möjlighet att ta ledigt från företaget hur mycket som helst. Vi har massor av kunder inbokade närmaste veckorna. Det går bara inte!”

 

Kicki tyckte verkligen synd om sin svärfar Hans. Han var charmerande och ungdomlig för sin ålder. Hans hade fått egna barn i 25-årsåldern, fått barnbarn redan vid 45, nyss fyllt 65 år och precis pensionerat sig. Det var en man med de grå tinningarnas charm och Kicki hade flera gånger rodnat inför de känslor som bubblade upp när de träffats. Särskilt när han berättat om sitt tidigare liv som kändisfotograf och när hon tagit några glas vin. Han var världsvan och kunde konsten att intressera kvinnor.

 

”Men du behöver väl inte hjälpa honom med allt? Duscha och så…?”

 

”Nej han får besök av hemtjänst från kommunen, men hans trädgård hjälper de inte till med.”

 

Mamman till Hans barn var en italiensk fotomodell som snart tröttnat på familjelivet och flytt iväg på nya fotouppdrag. Kvar fanns Hans med två små barn. Han hade beslutat sig för att flytta hem till Sverige och bosätta sig lantligt. Huset han hittat betraktade Lars som sitt barndomshem och det låg i skogen någon kilometer utanför samhället. När barnen blivit större och så småningom flyttat ut hade Hans lagt stor möda och intresse på att anlägga en stor trädgård och odla upp en åker för att försörja sig med grönsaker och potatis. Trädgården och marken betydde mycket för honom och både Lars och Kicki insåg att den inte fick förfalla under återhämtningsperioden.

 

”Kan vi inte skicka dit Evelina eller Linus också? De kan väl få en slant för besväret?”

 

”Hmm… ja pappa är ju inte omöjlig med ersättning, men de ska ju sommarjobba och det lär väl också ta tid. Att de ska ut till honom och hjälpa till efter ett heltidsjobb kanske blir för mycket?”

 

”Du har rätt…”

 

Kicki funderade.

 

”Kanske de har någon kompis som vill?”

 

Lars övervägde förslaget.

 

”Vi kan ju alltid kolla. Jag hör med pappa först om han kan tänka sig att betala något för hjälpen och sedan frågar vi barnen!”

 

”Ok! Hälsa honom att han kryar på sig!

 

Kicki återgick till TV-tittandet och kom på sig själv med att undra hur det skulle gå med en ung vacker tjej i Hans närhet. Han var ju så charmig, men inte skulle han kunna förföra en tjej som var nästan 50 år yngre ändå? Sedan gick tankarna över till ryktena hon hört om hans onormalt stora kuk och den samling av intima foton på kända fotomodeller som han skulle ha gömd någonstans. De ryktena hade stor spridning i samhället, men ingen verkade riktigt ha förstahandsinformation. Trots allt var det nog en skröna. Kicki lutade sig tillbaka i soffan, lät en hand diskret glida ner under mjukyxorna och fortsatte fantisera.

 

**************

 

Evelina strosade över torget i staden och roades av de blickar hon drog till sig. Inte för att hon hade så uppseendeväckande kläder på sig, utan mer för att det var något hon utstrålade. Det hade inte gått så lång tid sedan hon förlorade oskulden, men nu var hon mer medveten om sin sexualitet och vilken magnetism hon hade. Trots att toppen var heltäckande tyckte hon att nästan alla män sneglade på hennes stora bröst och ingen kunde väl ändå ana att hon var troslös under den knälånga kjolen? Hon öppnade dörren till kaféet där hon bestämt möte med Sofia.

 

”Hej gumman! Hur är läget?”

 

Evelina kramade om sin kompis och nafsade henne retfullt i ena örsnibben.

 

”Din jäkel!”

 

Sofia gav Evelina en lekfull dask på axeln. Hon hade inte alls haft samma aktiva sexliv som Evelina efter äventyret med Klas och var en aning frustrerad över hur trögt det gick med killarna. De få gånger hon fått någon i säng var det ganska tafatt och inte alls så lyckat. Evelina visste allt om sin kompis frustration och samtidigt visste Sofia det mesta om Evelinas aktiviteter.

 

”Du skulle skaffa dig en äldre älskare! De vet hur det ska gå till!”, retades Evelina.

 

”Håll tyst du!”, svarade Sofia rodnande.

 

De slog sig ner i ett hörn och beställde varsin Cola. Ett tag småpratade de om allt möjligt medan de smuttade på läsken.

 

”Vad gör du i sommar då?”, undrade Evelina.

 

”Tja, jag vet faktiskt inte. Något jobb verkar det ju inte bli…”

 

Sofia hade inte sökt något sommarjobb, eftersom hennes kusin alltid behövt extra personal på sin camping under somrarna. Hon hade jobbat där flera somrar och det var ett perfekt jobb. Mycket sol och sköna bad under rasterna. Det var inte superbra betalt, men fördelarna övervägde. I år hade dock kusinens verksamhet plötsligt gått i konkurs och hela campingen var ute till försäljning. Denna sommar såg det ut som att den inte skulle hinna öppna alls. Till Sofias förtret hade ansökningstiden för ett kommunalt sommarjobb redan gått ut när kusinen meddelade nyheten. Allt detta visste förstås Evelina.

 

”Jag kanske har något som du är intresserad av…”

 

Evelina berättade om sin farfars olycka och om det han behövde hjälp med i trädgården.

 

”Alltså, du behöver verkligen inte göra det om du inte vill! Det är ju inte jättebra betalt, men jag lovar att farfar tar hand om dig. Han är jätteschysst!!”

 

Sofia funderade ett kort tag.

 

”Ja, jag har ju inget annat alternativ just nu och jag vill ju inte sitta helt pank i höst när ni andra har fått lön hela sommaren!”

 

”Så du gör det?”

 

”Ja, varför inte?

 

”Vad schysst!! Jag blir verkligen glad att du hjälper farfar!”

 

Hon reste sig och kramade om Sofia varmt och länge. Sedan log hon hemlighetsfullt.

 

”Du får väl utforska farfars hemligheter när du ändå är där!”

 

”Vad menar du?”

 

”Har du inte hört? Trodde hela stan visste. Har du verkligen inte hört något?”

 

”Neej, vad då?”

 

”Farfar var ju en känd fotograf i sin ungdom. Alltså… inte lite småkänd, utan en riktig toppfotograf. Han fotade en massa supermodeller i hela världen.”

 

”Oj då!”

 

”Ja, det där är ju ingen hemlis. Jag har själv sett bilderna!”

 

”Men vad är hemlisen då…?”

 

”Jo, det sägs att farfar har en massa nakenbilder på en del av superkändisarna…”

 

”Vad då, som bara han har liksom?”

 

”Jaaa…”

 

”Men då skulle han väl ha kunnat sälja dem och bli, typ miljonär?”

 

”Ja, det skulle han ju kunna ha gjort…”

 

Sofia skakade på huvudet.

 

”Den historien tror inte jag på i alla fall! Och om det var så… varför skulle de ha låtit din farfar ta bilderna?”

 

”För att han var känd och…”, nu rodnade Evelina.

 

”Vad då?”

 

”…jo, ryktena säger att farfar är rätt välutrustad och det visste modellerna om…”

 

Sofia skrattade.

 

”Ja, det får vara hur det vill med det. DEN hemlisen kommer jag i alla fall INTE ta reda på om den stämmer!”

 

Evelina log.

 

”Så du lovar att inte förföra min farfar då? Inte för att det skulle göra mig något…”

 

”Håll tyst!!”

 

Snacket om sex hade kåtat upp Evelina och hon flyttade över till en stol bredvid Sofia istället för mittemot. Hon hasade upp kjolen. Det var en del folk på kaféet, men borden hade långa dukar vilket dolde när hon förde Sofias hand till sin fitta. Hon var våt och flämtade till när vännens fingrar nådde hennes rakade sköte.

 

”Inga trosor… du får aldrig nog!”, utbrast Sofia.

 

”Nej… är du sugen?”

 

”Mmmm… ska vi gå hem till dig eller mig?”

 

”För långt! Jag vill slicka dig nu! Vi tar toan här på kaféet…”

 

”Du är galen Evelina! Helt galen…”, rodnade Sofia.

 

Hand i hand gick de genom kaféet med blossande kinder och låste in sig.

 

*******************

 

”Det här är verkligen snällt av dig!”

 

Hans satt i en solstol på verandan till huset med det gipsade benet upp på en pall. De drack iskall saft i värmen och pustade ut efter en dryg timmes rundvandring i trädgården. Hans hade gått igenom i stort sett varenda planta och gett Sofia instruktioner om hur de skulle skötas. Sofia kunde inte låta bli att le ibland åt hans omtanke om växterna. Han hade verkligen passion för det här! Samtidigt sneglade hon i smyg på honom. Rodnande konstaterade hon att han var riktigt snygg! ’För sin ålder’ lade hon till för säkerhets skull. En muskulöst senig och solbränd kropp och ett trevligt, öppet och tilltalande ansikte. Dessutom hade han en härligt charmig humor som fick henne att skratta ärligt många gånger. Hon kände sig välkommen och uppskattad.

 

”Det är ju du som hjälper mig!”, log Hans.

 

”Fast du betalar ju!”

 

”Det är klart, men att du kunde komma hit så fort. Ett par dagar i den här värmen utan omsorg hade tagit livet av många av mina bebisar!”

 

De skrattade och efter lite mer småprat så hade Sofia gått ut själv i trädgården. Hans satt i skuggan på verandan och läste. Vid lunchtid hade han ordnat med enkel mat och samtalet fortsatte på ett oväntat lättsamt sätt. Ännu ett par arbetstimmar förflöt och Sofia svettades ordentligt under den gassande solen. När klockan var 14:30 så ropade Hans på henne.

 

”Nu får det vara nog för idag Sofia! Du ska inte köra slut på dig redan första dagen!”

 

”Okej…”, pustade hon.

 

”Här! Ta ett glas saft till innan du går hem! Det behövs mycket vätska en så varm dag.”

 

Sofia tog emot glaset och satte sig ner för att vila ett tag. Hon sneglade på ett fotoalbum som låg uppslaget på bordet. Hans märkte hennes intresse.

 

”Jag har suttit och gått igenom lite gamla bilder. Du kanske vet att jag var fotograf?”

 

”Jodå…”

 

”Nu när jag inte duger till så mycket annat så har jag börjat sortera bilderna. Det är flera lådor med foton och många är rätt kul att se igen. De väcker många minnen!”

 

Det blev tyst ett ögonblick.

 

”Du kanske vill se?”

 

Sofia nickade och satte sig närmare Hans. Han lade fotoalbumet i sitt knä och började berätta. Det var riktigt proffsiga bilder och exotiska miljöer. Allt ifrån tropiska sandstränder till ruffiga betongstäder. Modellerna såg fantastiska ut och Sofia kände igen ett par av dem som hade varit riktiga supermodeller. Tänk att Hans hade varit den som tog bilderna! Hon lyssnade uppmärksamt när han berättade om uppslagen. Till sist var de igenom albumet.

 

”Oj vad tiden gått! Förlåt för att jag tog upp din tid Sofia! Det var verkligen inte meningen att hålla kvar dig så länge. Jag förlorar mig bara i det som hände då. Det var en spännande tid!”

 

”Ingen fara! Jag tycker att det är kul att se bilderna och att höra dig berätta!”

 

”Det finns så mycket mer om du är intresserad.”, log Hans.

 

”Hade du inte hemliga bilder också…?”, ramlade orden ur Sofia innan hon riktigt hann stoppa orden.

 

Hon ångrade sig direkt för Hans slog igen albumet hårt.

 

”Så de gamla ryktena vill inte sluta! Förbannat också! Trots att jag säger åt alla att det inte finns några hemliga foton!”

 

Han stapplade upp ur solstolen och muttrade.

 

”Nej nu är det slut för idag!”

 

Sofia hann inte säga förlåt innan han vänt sig om och var på väg in i huset på kryckorna. Hon kände sig så dum och bortgjord. Känslan satt i under hela vägen hem och under kvällen. Hon förbannade sin nyfikenhet och för att hon trott på Evelinas prat om några hemligheter. Sååå pinsamt!

 

 

*******************

 

När Sofia kom morgonen efter var Hans inne i huset och hon satte igång att jobba med trädgården utan att titta in och hälsa. På sätt och vis var det skönt att inte prata med honom om det som hänt. Hon förstod att han blivit upprörd och förbannade sin nyfikenhet åter igen. Kunde hon inte bara ha hållit tyst! Han hade behandlat henne så schysst och så hade hon bara kört på. Klart att han blivit besviken när han visade sina fina bilder och det verkat som att hon bara ville se de hemliga bilderna som inte fanns. Att hon inte nöjt sig med de han hade.

 

”Sofia!!”, ropade Hans.

 

Hon rycktes ur sina tankar och tittade mot huset. I altandörrens öppning stod Hans med sina kryckor och det gipsade benet. Sofia tyckte att han såg livfull och hade ett finurligt leende på sina läppar. Inte alls sur och arg som igår.

 

”Jag såg inte att du kom! Vill du komma in ett tag?”

 

Utan att vänta på svar så hoppade han in i huset på sina kryckor. Sofia tog av sig trädgårdshandskarna och borstade av sig den värsta smutsen. Sedan följde hon efter. Hans satt i soffan med en laptop framför sig. Han var klädd i en uppknäppt vit kortärmad skjorta och ett par vida svarta shorts och vinkade henne till sig.

 

”Kom vännen! Sätt dig här!”

 

Sofia satte sig lydigt bredvid honom.

 

”Först: förlåt mig för igår! Det var jättedumt av mig att bli så sur!”

 

”Men jag förstår att du blev sur! Det var mitt fel! Jag skulle inte ha tjatat om de där bilderna som inte finns när du visade mig dina fina bilder. Det var inte schysst! Förlåt!”

 

Hans log ödmjukt.

 

”Okej, då är vi väl båda förlåtna nu antar jag?”

 

”Ja…”

 

Han fick det där hemlighetsfulla leendet på läpparna igen.

 

”Fast vem har sagt att bilderna inte finns…?”

 

Sofia ryckte till. Vad var det han sa?

 

”För de finns faktiskt... Precis här! I min lilla dator. Krypterat och utan nätuppkoppling.”

 

Med en belåten klapp på datorn vek han upp locket.

 

”Det är många år sedan jag visade någon, men ryktet om dem verkar aldrig dö ut. Det är väl därför jag blir så irriterad när det kommer upp. Jag tror att alla ska glömma, men det är väl bara att inse att jag får fortsätta gömma dem så bra jag kan. För jag vill inte heller radera dem, eftersom de är så unika. Ska jag visa dig? Om du vill förstås?”

 

”Jaaa… så klart…”, stammade Sofia.

 

”Jag måste varna dig att det inte direkt är barntillåtet, men det är tjejer i din ålder och du är väl inte helt ovan vid nakenbilder gissar jag?”

 

Sofia pep till, men fick annars inte fram ett ljud. Det pirrade i kroppen och hon insåg att det var hennes kåthet som väckts. Hon svalde och rodnade.

 

”Då startar jag!”

 

Hans startade igång datorn, loggade in och manövrerade in i den mapp som han sökte. Sedan startade han bildspelet. I en dryg halvtimme satt Sofia blickstilla och stirrade på bilderna som snabbt avlöste varandra. Många bilder var av samma modeller som igår, men i betydligt mer vågade poseringar. Det var uppenbart att de flirtade med fotografen och ofta började bildserien med en nästan oavsiktligt naken bröstvårta som fortsatte med blottade bröst och en hand retfullt innanför trosorna. Sedan eskalerade det med helt nakna bilder i alla möjliga varianter. En del var ganska oskyldiga, medan vissa modeller gick riktigt långt med fingrar i både fitta och stjärt.

 

Kåtheten i hennes kropp växte mer och mer. Sofia kände hur bröstvårtorna var ihopdragna och styva och spände mot det tunna gula linnet. Hon hade ingen bh på sig när hon arbetade i värmen. Samtidigt var det varmt och vått mellan benen. Då och då hade Sofia sneglat på Hans och märkte hur han också tittade väldigt uppmärksamt på bilderna. Hon hade gissat att han sett dem så mycket att det inte var så noga med att följa bildspelet.

 

Efter ett tag såg hon hur hans svarta kortbyxor började avslöja en märkbar reaktion. Han försökte rätta till kroppen så att det inte blev lika uppenbart att han fått stånd, men det hjälpte inte mycket. Det måste finnas en rejäl kuk därunder! Sofia blev ännu mer kåt av att se det. Vilken pervers situation! Här satt hon och kollade på rena porrbilderna tillsammans med en gubbe som var nästan 50 år äldre än henne. Tanken gjorde henne ännu mer upphetsad, trots det omoraliska i det som de gjorde.

 

”Uhhm…”, harklade sig Sofia när bildspelet tog slut. Hon var grötig i halsen och ordentligt påverkad av det hon sett. Att det var Hans som tagit bilderna på riktigt var extra upphetsande. Att han faktiskt sett det där i verkligheten.

 

”Så nu förstår du kanske att jag måste gömma de här bilderna? Många av tjejerna är ju väldigt kända och det skulle bli stor skada om de kom ut. Det är ju trevliga tjejer allihop!”

 

”Jaa, jag förstår…verkligen!”

 

”Vi var ju unga då och hade mest bara kul. Sedan råkade en del fastna på bild och jag har lovat att det aldrig ska komma ut i offentligheten.”

 

”Men…, varför fick jag se då?”, stammade Sofia.

 

Hans log mot henne.

 

”Jag vet inte riktigt… Kanske för att du påminner mig om de där tjejerna… om den tiden.”

 

”Jag är ju inte alls som dom…”, viskade Sofia och såg ner i golvet. ”…inte alls så snygg!”

 

”Jag ska tala om en sak för dig, flicka lilla!” Hans förde handen till hennes ansikte, lyfte upp hennes haka och såg henne rakt in i ögonen. ”Du är minst lika vacker som någon av dem! De är professionella modeller och stylade… du skulle kunna se likadan ut på bild du med om du ville!”

 

Sofia log uppskattande, men misstroget.

 

”Tack, men jag tror dig inte…”

 

Hans höll fortfarande sin hand under hennes haka och plötsligt fick hon ett våldsamt infall att kyssa honom. Hon kunde inte förklara varför, men kåtheten och hans ömsinta ord gjorde att det ungdomliga begäret rann över. Sofia lutade sig fram och tryckte sina läppar mot hans. Efter den första överraskningen mötte han hennes läppar och deras munnar öppnade sig för varandra. De hånglade vildsint och hungrigt.

 

Det bultade av kåthet i hennes fitta och hennes bröstvårtor värkte av längtan att bli berörda. Hon måste få honom! Hans flämtade till när Sofia lade en hand på hans nakna lår mellan shortsen och gipset. Båda två var förvånade över hennes plötsliga initiativ. Hennes lilla hand förflyttade sig trevande uppåt och strök över tyget i hans shorts. Fingrarna följde konturen av den styva kuken och Hans kunde inte låta bli att stöna till högt. Sofia kände förhäxat på den enorma bulan och avgjorde direkt att kuken var både längre och grövre än någon hon sett i verkligheten förut.

 

Det pirrade nervöst och förväntansfullt i hennes kropp medan hon fumligt och hetsigt drog ner shortsen och den stora kuken kom gradvis fram. Han hade inga kalsonger under, vilket antagligen förklarades av det stora gipspaketet. Ollonet tittade fram först och det var svullet och blålila. Större än något ollon hon sett förut. Resten av kuken var grov och ådrig. Hans var inte rakad, utan det mörka och buskiga könshåret ramade in roten på kuken som vippade ut i friheten.

 

”Åhhh…!”, mumlade hon lågt och aningen förläget.

 

”Tycker du om den?”, log Hans. Han var väl medveten om att hans kuk var större än de flestas och hade nu börjat hämta sig från den överraskande förförelseattacken från Sofia.

 

”Den är så stor…!”, pep Sofia.

 

”Vill du röra den? Vill du fortsätta?”, frågade Hans med en fast blick in i Sofias ögon.

 

Hon nickade bekräftande.

 

”Då så! Ta i den!”

 

Sofias fingrar räckte nästan inte runt den grova kuken när hon greppade den och började runka försiktigt upp och ner. Hon kände hur den hårdnade ytterligare och en liten blänkande droppe försats dök upp på toppen. Hennes kåthet stegrades än mer och hon hade absolut inget emot att Hans grova hand trevade sig runt hennes kropp och slöt sig om hennes bröst. Först utanpå tyget i linnet och sedan innanför. De grova stora händerna kändes sköna mot hennes känsliga små bröst och han nöp försiktigt i de stenhårda vårtorna.

 

”Åhhh, vilka härliga små bröst du har!!”, flämtade Hans. ”Så hårda bröstvårtor!”

 

Han drog plagget över hennes huvud och blottade brösten. Sofia var mest fixerad vid att fortsätta runka den gigantiska kuken, men lyfte villigt på stjärten när han sedan knäppte upp och började hasa ner hennes tighta shorts. Snart var de nere vid knäna, men hon hade fortfarande de tunna stringtrosorna på. Hans grova fingrar strök över det tunna tyget och hon kände hur han tryckte till lite extra precis över hennes klitoris.

 

”Ohhh!”, gnydde hon till.

 

”Ahh! Du gör det så skönt för mig när du runkar min kuk Sofia!”

 

De snuskiga orden gjorde Sofia extra kåt och hon tryckte underlivet hårdare mot hans hand.

 

”Så du gillar när jag rör vid din fitta! Jag ska allt känna efter hur våt du är!”

 

Hans förde handen under trosorna och ner mellan hennes ben.

 

”Lite hår kvar minsann! Lika rött som på ditt huvud antar jag?”

 

Sofia nickade, särade mer på benen och kände hur hans fingrar gled ner över könshåret och in i fittan. Hon var verkligen sjöblöt! Han fingerpullade henne med först en och sedan två fingrar och hon kände hur orgasmen närmade sig. För att distrahera sig och skjuta något på orgasmen lutade hon sig snett nedåt i hans knä och slickade på det stora svullna ollonet. Hon fick försatsen på tungan och konstaterade att det smakade salt. Smaken gjorde henne sugen på mer och när hon plötsligt insåg att hon sög en gammal mans kuk och smakade på hans sats var det något som släppte alla fördämningar och det fanns det inget som kunde hindra hennes utlösning längre.

 

”Oooooooohhhh!!!”, gnydde hon när orgasmen kom och hon tryckte sitt underliv hårt mot Hans fingrar.

 

Hans fortsatte rytmiskt att fingerpulla henne och slog inte av på takten förrän kramperna ebbat ut. Han behöll dock fingrarna inne i henne, vilket fick Sofia att känna en ny lust byggas upp. Hon öppnade munnen så mycket hon kunde och tog den stora kuken mellan sina läppar. Den gick precis in och hon försökte blöta den med saliv för att hennes tänder inte skulle skava. Långsamt och försiktigt sög hon den stora ådriga kuken medan saliven rann nerför skaftet. Hans flämtade allt häftigare och Sofia förstod att han närmade sig utlösning. Samtidigt fick hans fingrar in en fullträff på hennes redan känsliga klitoris och hon exploderade i en intensiv orgasm som gjorde att hon tvingades ta ut kuken ur munnen.

 

”Vilken liten kåting jag hittat här då!”, skrattade Hans. ”Det krävdes inte mycket för att få igång dig igen! Här… gapa!”

 

Han förde de våta fingrarna till hennes mun och Sofia gapade och smakade på sina egna safter. Det kändes förbjudet och upphetsande på samma gång. Hon gav ifrån sig en liten gnyende.

 

”Så, du gillar det… Har du smakat på fittsafter förut?”

 

Sofia rodnade och nickade.

 

”Kanske inte bara dina egna…?”, undrade Hans och nu var han lite mer sträng på rösten samtidigt som det inte gick att ta miste på hans underliggande kåthet.

 

Sofia skakade sakta på huvudet.

 

”Duktig tjej som slickar fitta på sina kamrater!”, log Hans.

 

Sofia rodnade allt mer när hon kom på att det faktiskt var Hans eget barnbarn som hon slickat fitta på senast, men det tänkte hon inte säga något om. Hon hade fortfarande hans fingrar i munnen och det kändes märkligt upphetsande att det undergivna i situationen tilltalade henne så. Som om han hade haft en radar så fortsatte Hans på samma spår. Han var ingen mysig gammal farbror längre, utan tog ett tydligt kommando.

 

”Tänk att en 16-åring skulle uppskatta farbror Hans konster så! Brukar du få så många orgasmer när du knullar jämnåriga killar?”

 

Sofia försökte svara, men fingrarna i munnen stoppade orden och hon skakade på huvudet istället.

 

”Kanske du behöver lite mer erfarenhet? En mer bestämd man som visar dig vägen?”

 

Trots de tidigare orgasmerna kände Sofia hur Hans sätt att tilltala henne och det undergivna i att ha hans fingrar i munnen fick henne att tända till igen. Hon nickade.

 

”Det behöver du minsann! En lärare! Kanske en sträng magister?”

 

Hon kände hur saliven rann ur den öppna munnen och ville instinktivt få ut fingrarna och svälja för att hindra det, men Hans sätt att behandla henne fick henne att bara låta det ske. Vätskan rann ur mungipan och ner på hennes bröst.

 

”Ta kuken igen! Runka den!”

 

Med ivriga händer sökte hon den stora kuken, medan Hans fixerade hennes blick. Hon fann den och började runka den med båda händerna. Med ögonen fästa vid varandra märkte hon hur Hans andhämtning blev allt häftigare och hon runkade allt hetsigare.

 

”Jag tror du kommer att få mig att spruta snart…”, flåsade Hans. ”…fortsätt så… duktig flicka…”

 

Av flämtandet förstod hon att han fick utlösning och snart kände hon hur den varma sperman först skvätte på hennes underarm och sedan rann över hennes händer. Han fortsatte att hålla fast hennes blick och han släppte inte greppet runt hennes mun med fingrarna inne i den. På något sätt var det närmast obehagligt intimt att se in i hans ögon när han fick sin utlösning. Sofia hade aldrig upplevt något så intimt ögonblick i sitt sexliv tidigare. Inte ens när hon blev av med oskulden kom i närheten.

 

”Så duktig flicka du var nu!”, berömde Hans. ”Nu vill jag bara göra en sak till med dig innan du får återgå till arbetet! Vad är det tror du?”

 

Sofia visste inte vad hon skulle svara och förblev tyst.

 

”Vad tror du jag vill göra sade jag?”, upprepade hans strängt.

 

Hon förstod att hon måste svara något. Han krävde det.

 

”Knulla…?”, pep Sofia knappt hörbart.

 

Hans log stort.

 

”Lilla flicka! Du förstår väl att en så gammal man som jag inte kan prestera så många gånger på raken som dina jämnåriga kan. Däremot vet jag vad det vill säga att både ta och ge. Jag har fått av dig och nu tänker jag ge dig ännu mer.”

 

Han välte ner henne på rygg i soffan och särade bestämt på hennes smala ben. Innan Sofia visste ordet av så hade hon hans mun och tunga mellan låren som närmade sig hennes känsligaste område. Hon suckade djupt när hon kände den sträva tungan mot sin hårda klitoris. Med tålamod och stor känsla förde Hans henne allt närmare orgasmen och när hon kom för tredje gången så var det med stor intensitet och tillfredsställelse. Precis på rätt sätt!

 

”Du smakar så gott att jag kunde ligga här hela dagen!”, skrattade Hans. ”Fast både du och jag har lite annat att göra!”

 

Sofia låg avslappnad och tillfredsställd på soffan med tankarna snurrande. Det var bara att inse att hon tände ordentligt på mycket äldre män. Något hon haft en aning om tidigare, men delvis förträngt. I hennes onanifantasier hade det ofta förekommit sex med betydligt äldre män som hon kände och pappa-dotter fantasier. Hon hade skämts över det, men nu när hon upplevt en mycket äldre man så var det en fantastisk upplevelse.

 

”Hallå där!!”, ropade Hans. ”Kom tillbaka till världen!”

 

”Oj…”

 

”Ingen fara! Kändes som att du var långt bort i tankarna? Ingen ånger över det som hände?”

 

”Tvärtom…”, log Sofia. ”Det var väldigt bra… det bästa jag upplevt faktiskt!”

 

Hans skrattade, tog kryckorna och hämtade ett glas saft till henne.

 

”Drick nu ur och ge dig ut och jobba igen! Jag tänkte förbereda en fotosession med dig ifall du är intresserad?”

 

Sofia satte nästan saften i halsen. Hon i en fotosession med Hans?

 

”Om du vill så bokar jag in en stylist som jag känner och när hon är klar så fotar vi. Här i huset och ute i trädgården. Funkar det?”

 

Sofia nickade.

 

”Men vad ska jag ha på mig och vem är det som ska styla?”

 

”Jag tänkte ta det ganska enkelt första gången. Ta med dig det du har hemma. Några snygga klänningar, bikinis och underkläder. Själv har jag tyvärr inget i mina byrålådor som passar!”, flinade han. ”Den som sköter stylingen är en kompis till mig som jag känner sedan länge. Hon är pålitlig, diskret och väldigt duktig.”

 

Sofia svalde. Hon var nyfiken och nervös samtidigt.

 

”Kör vi då?”, undrade Hans.

 

”Mmmm…”, instämde Sofia. Hon bestämde sig för att våga. Det kunde bli en fantastisk upplevelse.

 

”Suveränt! Ut med dig i trädgården och jobba nu, så fixar jag det praktiska. Jag tror vi tar det om ungefär en vecka!”

 

Han haltade ut i köket igen och visslade glatt. Sofia klädde på sig och gick ut i trädgården. Arbetet bidrog en aning till att distrahera hennes tankar, men det var svårt att inte tänka på det som hänt. Minnesbilderna gjorde henne kåt igen och igen och igen. Flera gånger övervägde hon att gå in och förföra Hans. Fast hon vågade inte ta för sig på det sättet. Hon önskade att hon haft mer av Evelinas mod. Trots allt såg hon fram emot en lång skön dusch när hon kom hem. DÅ skulle hon i alla fall få utlopp för sin kåthet.

 

Just när hon tänkt avsluta arbetet plingade telefonen. Hon tog upp den och läste ett sms från Vilma: ”Måste ses! Kan jag komma hem till dig?” Vad var det nu? Vilma brukade aldrig uttrycka sig på det sättet. Hon svarade: ”Jobbar. Inte hemma förrän om en timme. Vad har hänt?”. Svaret kom direkt: ”Vi tar det när vi ses. Väntar på dig!”

 

Vad märkligt! Nyfiken och samtidigt besviken över att inte få tid för sig själv i duschen packade Sofia ihop sina grejer. Hon fick en varm kram av Hans när hon sade hejdå och han log brett mot henne. De växlade några ord om det som hänt och han gjorde klart att det bara var jobb som gällde fram till fotograferingen. Inget sex innan dess! Besviket lommade Sofia iväg. Hon hade åtminstone hoppats att han skulle vara redo nästa dag. Frustrerat cyklade hon hemåt för att träffa Vilma.

 

12 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Bonasera

Nu har du gjort mig jättenyfiken så nu väntar jag med spänning på nästa del.
Kram

29/10, 2019 kl. 20:37