Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

27/11, 2019 kl. 11:49, av Hannes II

Uppdraget

Alla bra planer kan baktända!

En gammal novell som inte varit publicerad på Bubblan tidigare. Helt orenoverad så ni får ta alla stav- och grammatiska fel.

Uppdraget

- Va fan håller du på med egentligen?

 Det var Tina som stod i dörren och hon såg allt annat än glad ut. ”Å fy fan, hon gjorde det” hann jag tänka innan Tina hade lagt den korta sträckan från dörren och fram till mig bakom sig. Örfilen landade med en ljudlig smäll mitt på min kind och jag vet inte vad som smärtade mest, den fysiska av själva örfilen eller den mentala.

- Du har pratat med Sara märker jag, sa jag.

- Det kan du ge dig fan på att jag har, svarade Tina fortfarande illröd av ilska i ansiktet.

- Vill du höra min version eller är den ointressant, sa jag så lugnt jag bara kunde.

 Tina liksom stannade upp och tittade på mig.

- Stäng dörren så inte hela kontoret får reda på vad som hänt, sa jag och utnyttjade hennes tillfälliga handlingsförmaning.

 Tina vände sig om och stängde dörren och lutade sig sen därefter emot den. Under tiden sökte jag desperat efter en strategi att lägga fram hela historien för henne. Slutligen kom jag fram till att sanningen, hur sjaskig den än var, ändå var bäst. Jag drog ett djupt andetag och började:

- Jo du vet att Sara har varit efter mig en längre tid och det är väl inga större fysiska fel på henne.

Faktum är att det inte finns några fysiska fel över huvud taget på Sara. Hon har den mest perfekta kropp jag någonsin sett och konstigt vore väl annars. Hon arbetar i receptionen på ett av gymmen i stan och tränar nog mer än en elitgymnast. Hon är lång, slank och proportionell. Eftersom hennes mamma är från afrika så har hon en helt fantastisk gyllene hudfärg, hennes hår är svart och dom bruna ögonen bara drunknar man i.

- Men hon är ju så förbannat medveten om det och dryg och får alltid som hon vill och jag vill inte ställa upp på det.

 Jag gör en liten paus och jag ser att Tina har börjat lugna ner sig lite.

- Så när hon nästan drivit mig till vansinne under en veckas tid så var jag nästan desperat. Men så kom jag på en skitbra ide! Sara skulle få tro att hon kunde få mig.

 Nu började Tina att se riktigt nyfiken ut. Den förut så försvarsinriktade kroppshållningen löstes upp och istället fick hon en helt annan mjuk kroppshållning. Hon arbetade som instruktör på samma gym som Sara och hon låg inte lång efter henne när det gällde att se bra ut. Hon var något kortare men den stora skillnaden var hennes rågblonda hår och kornblåa ögon.

- Jag tänkte ut att om jag ber henne göra några små uppdrag för att visa att hon verkligen ville ha mig så skulle jag kunna klara mig undan.

- Hur då? frågade Tina.

- Jo genom att göra dom omöjliga.

- Låt höra!

- Hon skulle få tre uppdrag men jag hade bara tänkt ut ett eftersom jag räknade med att hon skulle be mig fara och flyga efter det första. Jag laddade ner fem ganska hårda nakenbilder från nätet och la dom på ett USB-minne och gav det till Sara med uppmaningen att jag ville ha en version med henne istället.

- Va, sa Tina och spärrade upp ögonen av förvåning, - funkade det?

- Det beror på om vad man menar med funkar, sa jag, - dagen efter fick jag det här.

 Jag klickade upp ett par bilder i datorn och Tina kom fram för att titta.

- Å fy fan, sa hon bara.

- Ja, sa jag, - jag trodde aldrig att hon skulle göra det.

 Bilderna var verkligen utmanande och Sara visade verkligen upp sin vackra kropp. Man kunde till och med se hur det glittrade av väta i hennes skåra. Tina andades tungt vid min sida och jag kunde se hur hennes bröstvårtor syntes genom den tunna tröjan.

- Och uppdrag två då?

- Det blev ju lite svårare med tanke på att hon ställde upp på det här, sa jag och pekade mot bilden på datorskärmen där Sara stod på alla fyra med rumpan mot kameran och svankade.

- Men så kom jag på en bra grej! Uppdraget var enkelt ”jag vill se en orgasm”.

Tina drog efter andan och spärrade upp ögonen.

 - Vad svarade hon?

- ”No problems”.

Tina tittade på mig och jag kunde se att hon blivit lite rödblommig om kinderna. Hon sneglade en sista gång på skärmen innan hon återgick till sin position vid dörren. Jag kunde inte undgå att titta på den fasta rumpans mjuka rörelse och hann precis lyfta blicken innan Tina vände sig om.

 - Och?

- Ja vad säga, kvällen efter nere på gymmet kom hon fram och höll upp mobilen för mig och visade det här.

 Jag tog fram min mobil och visade en videosnutt för Tina. Tina pep till när hon såg hur Sara kom i en ljudlig orgasm med två fingrar uppe i fittan och ett finger i baken. Tina kom närmare och tog mobilen från mig. Jag kunde ana en svag skakning i hennes hand när hon spelade upp videosnutten igen. Tina lyfte blicken och tittade frågande på mig samtidigt som hon lämnade tillbaka mobilen. När jag tog emot den vidrördes våra händer och Tinas var heta, brännheta.

- Hon flinade till och med och erbjöd sig att MMS:a över videosnutten till mig.

- Och den sista utmaningen då?

- Nu var jag desperat och Sara ville ha besked direkt. Jag tror hon fått lite segervittring så jag drog till med det värsta jag kunde hitta på. Något hon inte kunde styra över själv. Du vet tavlan nere i receptionen där alla instruktörerna finns på bild?

 Tina nickade.

- Din bild var överst och uppdraget bara hoppade ur munnen på mig ”få Tina att förföra mig”.

- Du är inte klok i huvudet, sa Tina och skratta skakande på huvudet.

- Det var det bästa jag kom på och jag trodde aldrig att hon skulle försöka, sa jag och såg lite besvärad ut.

 Tina fnittra till, - vad svarade hon den här gången då?

- ”Jaså du är kåt på Tina du, men inga problem det fixar jag” och sen gav hon mig en kram och gick.

 Tina skratta så hon tjöt, hon skakade på huvudet och gick utan att säga någonting. Jag pustade ut, det hade gått bättre än jag hoppats och det verkade som om Tina tog det för vad det var, ett desperat skott i mörkret. På morgonfikat hade hon satt sig bredvid mig och åmade sig lite och putade med brösten mot mig samtidigt som hon fnissade. Min generade uppsyn triggade nog henne ytterligare för hon småretades hela veckan.

 Uppdraget verkade dock ha tagit skruv för Sara hörde inte av sig och Tina försökte inte, trots sitt småretandes, förföra mig så jag började tro att jag klarat mig undan. Inte för att jag hade tackat nej till Tina, hon är verkligen en goding, men med tanke på att hon var sambo så kände jag mig säker på att hon var ouppnåelig.

 *

 Fredag och en vecka sen Sara fick sitt uppdrag. Hon var precis lika flörtig som vanligt nere på gymmet och pratade med allt och alla. Jag körde lite styrka när hon och Tina kom ut från ett pass. Dom kommer skrattandes fram till mig.

- Du Hannes, säger Sara, - relaxen är obokad i kväll så skall du med oss in och bubbla lite i bubbelpoolen?

 Lite bubbelpool säger man ju inte nej till så jag accepterade och följde med tjejerna in. Efter att ha tvättat och duschat av mig gled jag ner till tjejerna i bubbelpoolen. Vi satt och snackade om ditt och datt när Tina sa:

- Jag tänkte ta en sväng in i bastun. Någon som skall med?

 Både Sara och jag hängde med och strax så satt vi inlindade i handdukar i bastun. Jag satte mig på laven högst upp med benen på laven och Tina satte sig mitt emot medan Sara satte sig på samma sida som Tina men en lav ner.

- Du Sara hur går det med uppdraget då? frågade Tina plötsligt.

 Det blev dödstyst innan Sara svarade.

- Nja det sista uppdraget är inte klart än, sa hon och log mot mig, - men jag hoppas att det snart skall vara ur världen.

 Jag ryckte till lite av Saras ord.

- Nu är det så här Hannes, sa Tina, - att jag tycker du har varit ganska taskig mot Sara så vi skall lära dig en läxa.

 Jag kände att jag blev alldeles kall av det Tina sa trots den tryckande hettan i bastun.

- Om det inte vore för att jag haft en del snuskiga tankar om dig tidigare så hade det inte hänt något men nu så har du ju serverat dig själv på silverfat.

 Vad sitter hon och säger egentligen?

- Så Sara vill du vara vänlig att gå ut ett tag så skall jag värma upp Hannes åt dig.

 Sara reste sig upp och började gå mot dörren när hon vände sig om.

- Slit inte ut honom helt bara, sa hon och gav mig en slängkyss.

 När dörren slog igen vände jag åter blicken mot Tina. Hon drog av sig handduken och hennes kropp var bara så där perfekt som jag anat. Hon hade en liten tofs på venusberget och hennes bröstvårtor var styva. Hon drog med fingret i skåran och det slaskade till tydligt. Hon förde fram fingret mot min mun och jag kunde tydligt känna doften.

- Slicka, sa hon och la fingret mot mina läppar.

 Jag sög in fingret i munnen och kunde känna hennes salta smak. Doften och smaken av Tina hade fått min lem att styvna och Tina gränslade mig snabbt efter att ha dragit av mig handduken.

- Det behövs inget förspel, viskade hon, - jag har varit kåt sen i måndags när du visade bilderna på Sara.

 Hon tog tag i lemmen och drog den prövande några gånger mellan sina blygdläppar innan hon förde den mot sitt savande hål och lät den glida in. Fastän hon var trång så gled min lem mjukt in eftersom hon var så våt. Vi stönade till båda två när våra blygdben möttes och sen började hon rida mig långsamt samtidigt som hon lirkade in sin tunga i min mun och lekte tafatt med min.

 Hennes hårda bröstvårtor låg som små stenar i mina händer när hon red mig med armarna om min hals. Varje gång jag närmade mig utlösningen stannade hon upp. Långsamt byggde hon upp en explosion i mig som skulle bli något utöver det vanliga. När jag så kände hur fittan drog ihop sig så kom jag hårt och när min säd sprutade hårt in i hennes kön stönade Tina ut sin orgasm. Vi satt och höll om varandra flåsandes. Långsamt kände jag hur lemmen slaknade inne i Tina. Hon tittade mig i ögonen och log.

- Tack, sa hon, - den var bra. Hoppas att du får det trevligt med Sara nu.

 Jag hade helt glömt bort Sara! Hon hade ju faktiskt fixat sista uppdraget och jag reagerade inte som jag förväntat. Bara tanken på att jag inte hade något val fick mig att bli hård. Tina som fortfarande satt med lemmen i sig fnittrade till.

- Hemskt gärna, sa hon, - men det är Saras tur nu.

 Sen klev hon av min lem som stod hård och glänste av Tinas safter. Hon hoppade ner på golvet och gav mig en slängkyss på samma sätt som Sara tidigare gjort och sen så försvann hon ut.

- Mission completed, sa Sara när hon kom in.

 Hon gjorde stora ögon åt min lem men fann sig ganska fort och kom fram mot mig. Jag kunde inte undgå att beundra hennes kropp som var så vacker. Det svaga ljuset i bastun fick hennes hud att se ut som av brons och den smala lilla hårsträngen på hennes venusberg liksom pekade som en pil mot målet.

 När hon tog tag om min lem flämtade jag till och sen böjde hon sig ner och tog mig i munnen. Hon smakade av mig och reste sig därefter upp.

- jaså det är så Tina smakar, sa hon och flinade.

 Jag böjde mig framåt och innan våra läppar mötts dansade våra tungor om varandra. Jag drog henne upp mot mig och hon stönade in i min mun när jag kramade om hennes skinkor. Hon klättrade upp i mitt knä och greppade min lem som hon började runka mjukt.

- Vill du ha mig? Frågade hon, - om du inte vill så slipper du.

 Jag tittade på henne med förvåning. Hon upphörde aldrig med att förvåna mig.

- Men, alla uppdrag du slutfört då?

- Ingenting värt om du inte vill, sa hon och såg lite blyg ut, - för första gången har jag fått kämpa för något och då vill jag att du vill och inte bara gör det för att du förlorat. Jag vet att alla tycker jag är en bitch och det kanske stämmer, men jag vill verkligen ha dig.

 Hon visade verkligen upp en annan sida av sig själv. Hade hon visat den tidigare så hade vi kanske aldrig behövt leka min lilla lek men å andra sidan då hade jag inte heller fått knulla med Tina. Hon så verkligen uppriktig ut och jag förstod hur svårt det var för henne att släppa masken som hon gjort. Samtidigt kände jag att jag fick en helt annan öm känsla för henne. Hon sökte bara någon att älska men hade lite svårt att uttrycka sig. Jag drog henne intill mig och viskade i hennes öra:

- Vem kan motstå någon så vacker som du.

 Hon skakade till lite och pressade sig närmare. Efter en liten stund märkte jag att hon grät.

- Hur är det stumpan, sa jag, - är det något fel?

- Nej, det är bara det att du tar mig som jag är fastän jag har spelat ett elakt spel med dig.

- Jag erkänner villigt att jag medvetet varit taskig tillbaka men hade du visat den Sara jag ser nu så hade det aldrig behövts, sa jag.

 Hon lossade sitt grepp om mig och lutade sig lite bakåt. Hon var lite rödmosig i ansiktet och tårarna rann nerför kinderna. Jag hjälpte att torka bort tårarna och till slut kom det ett litet leende.

- Först så ville jag bara ha ett knull eftersom jag visste att du inte ville mer, sa hon, - men nu känns det som om det inte spelar någon roll längre.

 - Hur menar du?

- Det känns som om jag verkligen har en chans att få med dig hem istället så att det kan bli något fint istället för ett enkelt knull i en bastu.

- Du menar att du vill älska med mig istället? Frågade jag.

 - Ja, sa hon och nickade.

 Jag kunde inte annat än le åt Sara. Under den där kaxiga ytan fanns det en liten mjuk tjej som bara längtade efter någon att älska och jag kunde inte annat än att kapitulera.

- Bra, sa jag, - för jag känner samma för dig.

 Sara satt fortfarande med min lem i handen och plötsligt blev vi båda medvetna om situationen. Ett litet flin kom över hennes läppar när hon ökade takten och det tog inte lång tid innan jag kom med ett ljudligt stön. Säden sprutade mellan oss och lade sig som långa linjer på Saras mörka hud. Det ryckte fortfarande i min kropp i efterdyningarna av den kraftiga tömningen när hon leendes sa:

- Wow! Vilket tryck. Var det skönt?

 Allt jag kunde förmå mig till var att nicka. Hon lutade sig fram och kysste mig.

- Då vill jag att du gör det lika skönt för mig men vi går hem till mig istället.

 Sen smetade hon ut min säd över sin kropp och avslutade med att slicka av ett kladdigt långfinger.

 - Gott, viskade hon.

- Ville du inte gå hem? Frågade jag.

 Hon nickade.

- Ge fan i att kåta upp mig då, sa jag med ett leende.

 Hon lutade sig framåt och bet mig lite i öronsnibben innan hon viskade:

- Sisten ut i duschen är en fjant.

 Innan jag hade reagerat var hon ute ur bastun och där satt jag kvar med en fånig uppsyn.

 *

 En timme senare låste Sara upp dörren till sin lilla lägenhet. Nästan lite blygt bjöd hon in mig. Hon tog mig i handen och drog med mig in i den lilla ettan. I rummet brann ett trettiotal värmeljus och rosenblad låg spridda på sängen och golvet. Jag måste ha sett väldigt frågande ut för hon nästan lite generat förklarade sig.

- Tina var här och tände ljusen. Det var hennes ide med bladen.

- Du har verkligen kämpat med Tina va? det var mer ett påstående än en fråga.

 Hon nickade och släppte min hand. Hon tog mjukt tag i nederkanten på min t-shirt och började dra den av mig. Jag sträckte på armarna för att underlätta.

- Du är så fin, viskade hon samtidigt som hennes händer gled ner över min mage mot mitt bälte.

 Smidigt lirkade hon upp mitt bälte och knapparna i jeansen och drog sen ner jeans och boxer i en enda rörelse. Jag klev ur kläderna och hon gled intill mig och pressade in ett ben mellan mina samtidigt som hon kysste mig. Jag svängde runt med henne i famnen och knuffade mjukt omkull henne i sängen. Blombladen slog upp som ett litet moln omkring henne och hon fnittrade till lite.

 Jag satte mig på huk framför henne och började att smek mig uppför hennes bruna slanka ben. När jag kom upp på låren särade hon på benen och drog upp knäna. Den korta sommarklänningen hon bar gled upp och blottade hennes bara sköte, trosorna måste hon ha struntat i.

- Du vet då hur man skall hetsa upp en man, sa jag och log mot henne.

- Och jag hoppas du vet hur man skall tillfredsställa en kvinna, replikerade hon.

- Beror på hur dom vill ha det, svarade jag.

- Få fittan slickad, kom det snabba svaret.

 Jag böjde mig framåt och drog med tungan nerifrån och upp i hennes våta springa. Sara gav till ett skrik av förvåning och njutning av min plötsliga manöver.

- Precis så, sa hon när hon hämtat sig från överraskningen.

- Ta av dig klänningen, uppmanade jag henne samtidigt som jag satte tungan mot hennes våta kön.

 När hon hade klänningen halvvägs över huvudet slickade jag henne på klittan. Hon stönade åter till och trasslade in sig i klänningen.

- Där fick du för ”fjant”, sa jag och skrattade.

 Hon drog klänningen helt över huvudet och kastade ner den på golvet. Hon log mot mig och begäret brann i hennes ögon. Jag fick nästan lite dåligt samvete för mitt bus. Mjukt förde hon mitt ansikte mot sitt sköte igen och hon stönade högt och kastade med huvudet bakåt när jag smekte hennes kön med min tunga. Ömsom hårt, ömsom mjukt lät jag min sträva tunga glida över hennes kön och det dröjde inte länge för än hennes kropp skakade i en våldsam orgasm.

 Fruktansvärt kåt sitter jag kvar mellan benen på Sara medan orgasmen ebbar ut i hennes kropp. Hon tittar ner på mig med blanka ögon och jag inser att mina förmodligen är lika blanka.

- Kom, säger hon och drar mig mjukt i armen.

 Jag kryper upp till henne och hon drar ner mig till sig och ger mig en kyss. Jag känner hettan i hennes kyss och hennes kropp är stekhet. Snabbt välter hon runt mig och gränslar mig. Hon tar tag i min lem och drar den prövande några gånger fram och tillbaka mellan sina blygdläppar. Lemmen glider lätt fram och tillbaka i vätan innan hon för den bakåt mot sitt savande hål och sänker sig ner över den.

 Långsamt sänker hon sig ner över min lem tills den är helt inne. Jag kan känna hur het och våt hon är och hur musklerna kramar min lem. Lika utstuderat långsamt höjer hon sig igen. Hon upprepar proceduren några gånger innan hon börjar rida mig lite snabbare. Hon böjer sig ner och kysser mig. Våra tungor smeker varandra tidvis utan att våra läppar vidrör varandra samtidigt som jag smeker hennes fantastiska bröst.

 Plötsligt reser hon sig upp och börjar rida mig hårt. Jag känner hur hennes kön börjar dra ihop sig och hur min egen utlösning närmar sig. Med ett litet skrik sätter hon sig hårt på min lem och hennes mjölkande kön får mig att spruta stråle efter stråle långt upp i hennes inre. Hon faller ihop över mig och jag slår armarna om henne. Hon gnyr och rycker oregelbundet medan orgasmen ebbar ut i hennes kropp. Själv ligger jag med höften hårt pressad mot henne och snart andas vi tungt båda två.

- Snälla, säg att du vill ha mig, viskar hon i mitt öra.

- Om du vill ha mig så är jag din, viskar jag tillbaka.

 Hon lyfter på huvudet och tittar leendes in i mina ögon. Jag ger henne en kyss som hon mjukt besvarar. Hon glider av mig och tillsammans krånglar vi ner oss under täcket. Sara glider nära intill mig och jag lägger armen om henne.

- Lova att du inte försvinner, säger hon.

 - Jag lovar, svarar jag.

 Snabbt somnar vi i varandras armar och jag sover lugnt och stilla.

SLUT

25 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Huldran

Här har vi en Hannes, som verkligen utmanar sig själv. Jag fick verkligen ett gott skratt efter jag läst den första delen.

"Be en vuxen tjej att skicka hårda nakenbilder på sig själv! Ha!"

Men svaret kom snart och mer än det. Jag tror säkert att mannen blev nöjd!

Tack för texten, trevligt och snällt. Kram! //Huldran.

1/12, 2019 kl. 00:31