Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

 • VÄLKOMNA
 • För Henne, Honom OCH Paret

17/4, 2020 kl. 17:00, av Hustomte

Tappat bort konto? Kommer inte in på Bubblan?

Läs då vidare här. Hustomten förklarar hur du gör om du inte kommer in. Läs noga om du drabbats.

Hustomten fokuserar mest och helst på att moderera inskickade noveller. Samt mota bort oknytt som letar sig in och ställer till oreda på Bubblan. MEN... om det går kan Hustomten göra mer än så. Eventuellt. Det beror på DIG.

Det dyker då och då in meddelanden om att ett nyskapat konto inte går att komma åt eller att lösenordet eller epostadressen till ett gammalt konto är bortglömda. Har du råkat ut för detta och skickat en fråga till oss på Bubblan så läs nogsamt vidare! Tar de två fallen separat."Jag har registrerat mig på Bubblan men får inget bekräftelsemail"

Det finns två vanliga orsaker till att detta händer:

1. Man råkade skriva fel när man angav epostadressen och bekräftelsemailet når inte fram

2. Bekräftelsemailet fastnade någonstans på vägen

Om du är i denna sits kontakta då Hustomten via privat PM (eller använd kontaktfunktionen "Kontakta Fröken"). MEN för att vi ska ha en chans att hjälpa till krävs då följande information:

* Namnet på det konto du försökt skapa, exakt så som du skapade det. Minsta tecken spelar roll.

* Den epostadress du anser att du använde när du skapade kontot. Även här: skriv inte fel.

Med denna information kan vi se om det finns något sådant konto skapat och vi kan se vilken epost som det skapats med. Skulle det vara felskriven epostadress kan vi rätta till det, förhoppningsvis. Eller åtminstone bekräfta vad som skett.

Skulle det vara så att allt stämmer står dessvärre saker utanför vår kontroll. Epost som försvinner längs vägen är oftast fångade i något filter på vägen. Kolla din s.k. spamkorg/skräppostfolder. Beroende på leverantör du använder kan det dock ha fastnat det nåt dig. Sådana problem har vi inte en chans att rå på, tyvärr.

 

"Jag har ett gammalt konto på Bubblan men minns inte lösenorder eller epostadressen"

Vi kan fixa lösenord på ett konto. För att vi ska göra det måste vi vara säkra på att du som kontaktar oss är den som äger rätten till kontot. Det här är vi MYCKET PETIGA med. Varför? Detta är en sexnovellsida och även om de flesta väljer att vara så anonyma det går så är tillgång till ett konto lika med tillgång till privata meddelanden och publicerade noveller. 

Vi vill med andra ord vara fullständigt säkra på att vi hjälper rätt person. Det finns inte en chans att vi automatiskt vet att du som kontaktar oss är densamme/densamma som skapade kontot du vill komma åt. Vi kommer därför behöva ställa frågor om kontot som bara den som skapat och använt det kan svara på. MEN... och läs nu noga: det kan vi bara om vi kan fråga dessa frågor och få svar.

Eftersom du i detta fall kontaktat oss för att du inte kommer in på Bubblan så är PM uteslutet här på Bubblan. Du kommer ju inte in! Kvar är då epostadressen du angett när du skickade meddelandet genom att klicka "Kontakta Fröken". Om den är felaktig så har vi inte en chans att hjälpa dig, hur ska vi kunna ställa frågor till dig och i slutändan ge dig den information du efterfrågar - om vi inte får tag på dig?

Får du inget svar, skicka ett nytt meddelande och var noggrann med att se till att den epostadress du anger är rätt så vi kan nå dig.

Får du sen ett mail från Hustomten eller Fröken H så tar vi det därifrån - men det finns ingen garanti att vi kan hjälpa dig. Vi måste på de sätt vi kan vara säkra på att vi ger information om kontot till dess ägare. Kan vi inte vara det tar vi det säkra före det osäkra och låter bli. 

Med förhoppning om att detta når de det berör och att ni får hjälp. Hjälp oss att hjälpa dig. Om vi nu kan.

 

mvh Hustomten och Fröken H. (eller Fröken H och hennes Högra hand. Eller rentav Fröken Höger, kort och gott och sammanskrivet? ;) )

  1 läsare gillar denna novell.

  .

  Kommentarer

  Recensera

  Här kan du kommentera eller recensera novellen.

  Ingen har ännu kommenterat denna novell.