Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

24/7, 2020 kl. 11:42, av Jesper

Vinbärsvägen - Studiecirkelns andra möte

Del 17 av 17 i serien Vinbärsvägen

Under det andra mötet i studiecirkeln får Lars träna lydnad med Nina och utöva känslan av att vara instängd. Han och en annan gäst måste göra som de blir tillsagda. Samtidigt är hans fru honom på spåren.

 

 

Med tygpåsen i handen låste Lars toalettdörren noga och plockade sedan ut delarna. Den innehöll ett litet hänglås med nyckel, en metallring och en rund metallbur. Rätt okomplicerad konstruktion, men Lars blev snart medveten om att det inte var helt enkelt att få den på plats. Metallringen lyckades han få runt kuken och pungen, men när han försökte få på sig buren så fick han direkt ett präktigt stånd och det var helt omöjligt att få in den i den lilla metallburen. Hur skulle han göra? Om några timmar skulle han ju vara på plats i källarlokalen och då måste ju den vara på!

 

Nina hade kontaktat honom via mail en vecka tidigare och frågat om han kunde tänka sig att vara med vid nästa möte i studiecirkeln. Lars förvånade sig själv genom att omgående svara ja och Nina hade skickat ett jublande glatt mail tillbaka. Han hade fått instruktioner om att det skulle komma ett paket till hans arbete och att innehållet skulle tas på innan han kom till nästa möte.

 

Lars tog till sin telefon och sökte på internet. Han hade inga större förhoppningar att få råd, men överraskades av de många hjälpsamma kommentarerna i olika forum. Han var långt ifrån ensam om detta problem! ”Använd olja eller annat glidmedel”, var ett förslag som verkade lovande. Fast hans problem var ju att han fick stånd omedelbart… ”Sätt på buren när du är kissnödig”, sa ett annat råd. Det lät ju klokt. När han var kissnödig var det ju nästan omöjligt att få stånd och hans kuk var som minst då eller när den var iskall. Rimligt!

 

Han packade ner buren och hänglåset i påsen igen, men lät ringen sitta kvar. Påsen gömde han under en hög nytvättade handdukar. Han skulle ju snart vara tillbaka. Bara han lyckades bli kissnödig! Lars bryggde en kanna kaffe samtidigt som han drack en hel del vatten. Det måste ju fungera intalade han sig, men var lite stressad över tiden. Så snart kaffet var klart så svepte han två muggar.

 

************************

 

Kicki hade alltid haft en förmåga att läsa av sin man. Särskilt nu när hon visste att han var otrogen uppfattade hon minsta förändring i hans beteende. Att han drack mängder av kaffe sent på eftermiddagen var inte något som passerade obemärkt. Han verkade dessutom ovanligt rastlös. Helt klart var något på gång. När hon besökte toaletten såg hon direkt att den vanligtvis symmetriska högen med rena handdukar inte låg som den skulle. Som om hon hade ett sjätte sinne så visste hon att det var något gömt därunder. Hon lyfte på högen.

 

Aldrig hade hon kunnat tro att hennes man skulle ta på sig en sådan där sak! Chockerad stirrade hon på metalldelarna i sin hand. Lars!! Hur kunde han vilja ha på sig en sådan här sak? Varför? Om det nu var den där unga tjejen Nina han träffade, så varför låste han in sin kuk? Ville han inte knulla henne? Ville hon att han skulle ha på sig en sådan här? Eller skulle han träffa någon annan?

 

Frågorna snurrade och Kicki kände sig rådvill. Hon måste väl konfrontera honom? Om det var sådant här han tände på så kanske han var helt otillfredsställd över hur deras sexliv såg ut! Hon hade aldrig anat något sådant om Lars. Situationen blev dock inte bättre av att hon ställde honom till svars direkt insåg hon. Försiktigt placerade hon tillbaka påsen under handdukarna och lämnade toaletten. Hon behövde lite tid att tänka och frisk luft.

 

”Älskling, jag tar en promenad!”, ropade hon från hallen.

 

”Okej!”, hörde hon från Lars i köket innan hon försvann ut genom dörren.

 

******************************************

 

Knepet att bli kissnödig innan buren träddes på hade verkligen fungerat. Hans kuk hade krympt tillräckligt mycket för att trä på buren och sätta fast den med hänglåset. Visserligen kändes det konstigt att kissa med buren på och det var svårt att komma åt att torka sig med papper. Han löste dock det problemet genom att skölja av hela paketet i handfatet efteråt. Känslan efteråt när kuken ville växa var märklig. Först trodde han att det skulle klämma och göra ont, men på något sätt så avstannade ståndet när buren begränsade utrymmet. Trots att han kände sig kåt och kuken normalt sett växt till betydligt större proportioner.

 

Han klädde sig och lämnade huset. Lars var så fokuserad på vad som skulle hända att han inte så att hans fru följde efter.

 

***********************************

 

Nina öppnade dörren och gav honom en snabb kram och en kyss på kinden innan de fortsatte ner i källarlokalen. Hon var klädd i samma kläder som förra gången och Lars darrade av upphetsning när minnena kom tillbaka på återbesök. Nere i lokalen väntade Diana och Lena. Emma var tydligen inte med denna gång. Lena betraktade honom med granskande blick.

 

”Fick du honom att ta på sig den?”, frågade hon med blicken på Nina.

 

”Ja, jag tror det…”, svarade Nina.

 

”Visa!”

 

”Klä av dig!”, uppmanade Nina som nu vänt sig till Lars.

 

Lydigt tog han av sig kläderna och när han slutligen drog ner kalsongerna avslöjades den svarta metallburen. Lena nickade uppskattande. Nina förde honom till ett hörn av källarlokalen. Nina sade åt honom att sätta sig på knä och trädde på honom det koppel Johan haft sist runt halsen. Sedan satt hon på honom en ögonbindel.

 

”Sitt kvar här! Ta det lugnt bara!”, viskade hon i hans öra för att lugna honom.

 

Fast lugn var det sista Lars var. En blandning av enorm upphetsning och en vilja att fly stred om att få övertaget om hans känslor. Än så länge lyckades han motstå den senare känslan och satt stilla. Nina underlättade flyktkänslorna genom att klia honom i nacken och det fungerade ganska effektivt. Han fick en plötslig insikt i hur hundar kände sig vid beröring.

 

Dörren till källarutrymmet öppnades och han hörde hur några fler kom in. Två kvinnor pratade på ett främmande språk. Det lät som en yngre och en äldre röst. Han gissade att den yngre var Diana som han träffat på vid förra besöket. Hon hade utländsk bakgrund. Troligen från något arabiskt land och vad han uppfattade av melodin i det främmande språket så kunde det stämma med arabiska. Den äldre mognare rösten lät gäll och nervös. Ungefär som hans egen hade gjort alldeles nyss gissade han. De två kvinnorösterna fortsatte prata ett tag, men gick snart över till svenska när Lena blandade sig i.

 

”Välkommen tillbaka Fatima! Det är trevligt att du ville vara med igen!”

 

Så kvinnan hade varit med förut, tänkte Lars. Precis som han själv.

 

”Jag ser att du följt Dianas instruktioner om klädsel. Bra gjort!”

 

Fatima svarade inte.

 

”Ni är två övningsobjekt i rummet. Han som står i hörnet där borta heter Lars och har varit med en gång förut. Precis som du Fatima. Du ser att han är fängslad just nu och det kommer han förbli till dess att han utfört alla övningar som Nina och Diana har planerat för ikväll. Om han lyder bra så kommer han att få sin belöning!”

 

Lena pausade och det blev knäpptyst i rummet.

 

”Då så…”, fortsatte Lena till sist. ”…Nina och Diana! Ta över nu!”

 

Lars kände hur Nina drog till i kopplet och han ställde sig på alla fyra och kröp efter. De gick bara en kort bit innan Nina stannade och han hörde hur det prasslade i en plastpåse.

 

”Plats!”

 

Han satte sig åter upp på knäna och kände hur något pressade mot hans mun. En boll av något slag. Han gapade försiktigt och tog bollen i munnen. Den hade remmar på sidorna och han förstod att det var en gagboll. Nina spände omsorgsfullt fast den runt hans huvud. Sedan klappade hon förnöjt honom på huvudet.

 

”Duktig kille!”

 

Lars väntade och hörde hur Diana pratade på det okända språket. Det var korta meningar och lät som liknande kommandon som han själv fick.

 

”Dags att gå en bit igen!”, sa Nina och ryckte lätt i kopplet. ”Du ska få bekanta dig med Fatima!”

 

Lars kröp återigen framåt och kände hur Nina höll kopplet stramt och dirigerade honom noga. Han andades genom näsan och eftersom synen var borta kändes det som att luktsinnet blev förstärkt. Nina höll in honom och fick honom att flytta framåt ytterst långsamt.

 

”Känner du doften av hyndan framför dig?”, frågade Nina. ”Du är snart där!”

 

Lars sniffade och det var verkligen en speciell doft i luften. Honkön… hann han tänka innan hans ansikte stötte in i personen framför honom.

 

”Lukta på henne!”, beordrade Nina.

 

Han gjorde som hon sa och lät sin näsa vandra över stjärten framför honom. Han orienterade sig runt över stjärthalvorna innan han till sist nosade närmare in mellan benen. Det luktade starkt och han kände igen doften av fittsaft och en upphetsad, våt och redo kvinna. Lars blev upphetsad själv och om inte gagbollen hindrat honom så hade han sträckt ut tungan och smakat på henne. Han pressade sitt ansikte mot fittan och hörde hur en djup flämtning kom från kvinnan. Samtidigt så kände han hur kukburen blev oerhört trång, men hindrade effektivt hans kuk från att växa till sig mer än den tillät.

 

”Jag tror att de gillar varandra!”, sa Nina glatt. ”Ska vi se om vi kan få honom att krypa upp på henne?”

 

Nina drog i kopplet igen och Lars förstod att han skulle ställa sig ovanpå kvinnan. Han gjorde som hon ville och det var inte svårt eftersom kvinnan var ganska liten. Med sitt skrev mot hennes stjärt och armarna på var sida om henne kände han ryggen på hennes varma kropp längs sin mage. Hon hade någon form av klädesplagg på sig.

 

”Rör lite på dig!”, beordrade Nina. ”Visa att du vill ha henne!”

 

Lars tyckte att det kändes fånigt att gnida sig mot kvinnan under honom, särskilt som han hade kuken inlåst, men snart upptäckte han att det gjorde honom ordentligt kåt. Kukburen pressade mot kvinnans fitta bakifrån och även om han inte tilläts få stånd så gav det en egen njutning. Dessutom flämtade kvinnan tungt och gav honom mental stimulans.

 

”Vilket par! Ni kommer att gå alldeles utmärkt ihop!”, berömde Nina.

 

Diana sa något på det främmande språket och kvinnan under honom flämtade återigen djupt. Lars fortsatte att jucka mot henne och kände hur en hetta steg upp i honom. Det var väl inte möjligt att få en utlösning när kuken var instängd? Eller var det det? Det var olidligt skönt och han gned sig frenetiskt mot kroppen under sig. Han kände sig febrigt kåt.

 

”Nu har ni lite för trevligt!”, utropade Nina och drog bestämt i kopplet.

 

Lars var tvungen att backa och hamnade med bröstkorgen över kvinnans stjärt.

 

”Kolla!”, sa Diana. ”Han droppar ju!”

 

Tydligen kom det någon form av sats från honom. Han kände hur Nina rörde vid buren.

 

”Det ser ut som sperma, fast inte riktigt. Mer genomskinligt. Tror att det är försats!”

 

”Vilken tur att du stoppade dem!”, sa Diana. ”Annars hade det gått alldeles för snabbt!”

 

”Vi har två riktiga hyndor här, så vi får passa oss!”, skrattade Nina.

 

Han andades tungt och kunde höra att kvinnan också gjorde det. Under några ögonblick var det tyst i rummet.

 

”Är det dags att gå vidare till nästa steg?”, undrade Diana.

 

”Verkligen! Då tar vi av den här.”

 

Nina drog av Lars ögonbindeln och för en liten stund bländades han av ljuset i källaren. Han befann sig rakt över en kort knubbig kvinna i 60-årsåldern med arabiskt utseende. Hon hade på sig en vit hijab och en svart korsett med spetsar, strumpebandshållare och stay-ups. Inga trosor. Liksom honom hade hon en gagboll i munnen och hon sneglade upp på honom. Ansiktet var fårat och hade en del åldersrynkor, men de mörka ögonen hade en speciell glöd.

 

”Fatima är Dianas ingifta moster. Hon är den äldsta av sin mans fruar och får ingen uppmärksamhet av honom hemma. Fast hon har mycket att ge fortfarande och när Diana frågade var hon inte svårövertalad! Under hennes första besök här så fick hon lära sig att slicka fitta. Både jag och Emma fick njuta av henne under Dianas ledning!”, introducerade Nina.

 

Det gick att ana en rodnad i Fatimas ansikte som Lars tog till sig. Han kände sig inte heller helt avslappnad i situationen och rodnade själv en del när Nina beskrev honom och hans första besök för Fatima.

 

”Backa lite!”

 

Nina drog åter i kopplet och Lars tog några steg bakåt.

 

”Du ser att Fatima är ganska otrimmad. Vi vill att du hjälper till med den saken!”

 

Lars såg den håriga fittan som han precis gnidit sig så intensivt mot. Skulle han raka den?

 

”Diana, se till att få Fatima på plats!”

 

Medan Diana ledde Fatima bort till en fåtölj så tog Nina en tur med Lars bort till plastpåsen han hört prassla förut. Hon plockade upp en trimmer, en rakhyvel och rakskum. Sedan fick han krypa bort till Fatima som nu satt bakåtlutad med benen brett särade i fåtöljen. Knäna låg över stolskarmarna och låren var fastspända i dem med svarta sammetsband.

 

”Varsågod!”, sa Nina.

 

Lars ställde sig på knä och började med trimmern. Den tog bort det mesta av det tjocka svarta könshåret som föll i tussar på källargolvet. Snart var det bara en jämn matta kvar med någon millimeterlångt hår. Då tog han fram skummet och sprutade ut en stor boll över fittan. Medan han fördelade skummet med handen så mötte han Fatimas ögon och såg återigen hur de glödde. Hon suckade tungt när hans hand vidrörde hennes varma fitta.

 

Försiktigt och noggrant rakade han henne med hyveln. Gradvis tog han bort vartenda hårstrå och hennes fitta och stjärt blev slätare och slätare. Fatima kunde knappt ligga stilla under tiden utan stönade allt djupare och tätare. Bollen i munnen hindrade henne från att utstöta några högre ljud. Som på ett kommando lyfte Diana ut Fatimas bröst ur korsetten och började krama dem, samtidigt som Lars kände hur Nina smekte hans stjärt och kukburen bakifrån.

 

”Iiiuuummpfff!”, gnydde Fatima till och hennes kropp spändes och benen drog i de spända sammetsbanden. Lars såg att hennes ögon himlade sig och förstod att hon fått en orgasm.

 

”Din olydiga slyna!!”, väste Diana och mumlade sedan några ord på det främmande språket i hennes öra. Fatima rodnade återigen.

 

”Är du färdig?”, frågade Nina.

 

Lars tog några avslutande drag med hyveln och nickade sedan. Fatima var helt hårlös och fittan såg svullen och inbjudande ut.

 

”Bra! Du får vänta ett tag medan Diana uppfostrar Fatima. Hon kom helt utan tillåtelse!”

 

Han backade och satte sig på knäna några meter bort. Nina stod vid hans sida och höll in honom i ett kort koppel. Diana hade fått ner Fatima på alla fyra på golvet igen och ställde sig på knä bredvid henne. Lars kunde se hur hon nöp i Fatimas hängande bröst och hur Fatima grimaserade av smärta. Samtidigt gav hon henne smisk så att stjärten började få en rosa nyans.

 

”Nu har du fått straff för att du kom, din slyna!”, väste Diana. ”Vi tänkte släppa er lösa för att leka, men jag vet inte om du förtjänar det!”

 

Fatima såg upp mot sin mans syskonbarn med en bedjande dimmig blick. Hon gnydde tyst under munbollen. Den orgasm hon nyss fått hade tydligen inte varit tillräckligt. Hon ville ha mer!

 

”Vad tycker du Nina? Ska vi släppa loss dem?”

 

Nina tittade ner på Lars och klappade honom uppmuntrande på huvudet.

 

”Det ska väl gå bra! Min har uppfört sig riktigt duktigt!”

 

”Min har varit lite olydig, så jag tror hon får vänta på sin belöning ett tag! Hon får hjälpa din hane först!”

 

Diana flinade och spände av Fatima munbollen. Sedan ledde hon bort henne till plastpåsen med alla saker i och hämtade upp ett paket som hon kastade över till Nina.

 

”Förbereder du din hane på att bli rövslickad!”

 

Nina gav till ett kort skratt och öppnade paketet. Hon drog fram ett par våtservetter och fick Lars att ställa sig på alla fyra. Snart kände han hur hon med en våt och lite kylig servett torkade hans stjärt.

 

”Redo!”, svarade Nina.

 

Diana drog bestämt i kopplet och ledde upp Fatima bakom Lars. Sedan kastade hon iväg några bestämda fraser på det främmande språket och Lars kände hur en varm andedräkt pustade mot hans stjärt. Ögonblicket efter så nuddade en tungspets hans känsliga bakre hål och han ryckte ofrivilligt till.

 

”Still!”, röt Nina och höll honom stramt i kopplet.

 

Lars stod still och Fatima slickade honom återigen över stjärten. Nu kändes det mer behagligt och till och med riktigt skönt. Hans kuk svullnade återigen till det maximala utrymmet som buren tillät. Det var oerhört frustrerande med begränsningen och han kände hur det ilade i pungen, men han var ändå förhindrad att få utlösning. Fatima slickade honom hungrigt och överallt mellan pungen och hans stjärthål. Han var känsligare än han trott i det området och hans kåthet höjdes mer och mer.

 

”Ska vi släppa loss dem?”, frågade Diana. ”De ser ut att kunna leka duktigt själva ett tag!”

 

Nina instämde och släppte loss Lars från kopplet och spände av munbollen. Han andades in några djupa friska andetag genom munnen. Diana släppte loss Fatima och ett kort tag så stod de helt stilla. Sedan kände Lars hur hans kåthet och suget efter fitta tog över och han rundade Fatima och tog plats bakom henne. Utan dröjsmål stack han in huvudet mellan hennes ben och började slicka den renrakade fittan. Hon var plaskblöt och smakade en aning salt.

 

”Oooiiiihhh…”, flämtade hon och det tog inte många sekunder innan hon skakade till i en omedelbar orgasm.

 

Lars pausade bara några sekunder efter att Fatimas orgasm ebbat ut. Sedan började han slicka henne igen. Han undvek den känsliga klitoris, utan slickade uppåt över blygdläpparna och stjärten. När han nådde hennes rakade stjärthål flämtade hon till djupt och pressade sig villigt mot hans ansikte. Lars lät tungan spela över det trånga hålet och provade även att sticka in spetsen en bit. När han sökte sig åter till hennes fitta så hann han bara nudda vid klitoris innan hon kom igen.

 

”Aaaaahhh!!!”

 

Hennes kropp vibrerade och ljuden av hennes njutning ekade i källarutrymmet. Trots två orgasmer verkade Fatima lång ifrån mättad, utan vände sig om och nästan välte runt Lars på rygg. Han låg raklång på golvet medan hon kysste och slickade honom över kroppen. Särskilt hans bröstvårtor fick en extra behandling. När hon kom ner till kukburen och han kände hur hon nuddade hans svullna kuk genom metallgallren så blev situationen nästan olidlig. Försatsen flödade och det pulserade i hela underlivet.

 

”Snälla….!”, bad han bedjande till Nina.

 

”Inte än!”, svarade hon bestämt med ett nöjt leende på läpparna.

 

”AAAAAHHH!”, skrek Lars när Fatima plötsligt tryckte upp ett finger i hans stjärt. Ett ögonblick trodde han att han fick utlösning, men på något sätt så hejdades den. Det kändes som en mindre orgasm och utan sprut.

 

Fatima fortsatte att fingerknulla hans stjärt medan hon ivrigt slickade det hon kom åt av hans kuk och pung. Lars stönade högt och fick anstränga sig för att inte be Nina igen om att bli av med buren. Han visste att det skulle vara lönlöst. Istället lutade han sig fram och nästan lyfte upp Fatima på sin mage. Han drog ner hennes överkropp mot sig och började suga på de styva bröstvårtorna. Hon började gny lustfyllt och samtidigt kände han hur hon började gnugga sitt underliv mot honom.

 

Det tog inte lång stund innan hon fick orgasm igen och Lars började känna sig riktigt avundsjuk på att hon fick utlopp för sina lustar om och om igen. Han välte ner henne på rygg och utan dröjsmål så stack han in lång- och ringfingret i hennes blöta fitta. Fatima stönade till och han pullade henne några gånger så att fingrarna blev riktigt våta innan han tryckte dem mot hennes stjärthål.

 

”Iiiiih!!”, gällde Fatima när fingrarna långsamt trängde in. Han såg i hennes ansikte att hon bet ihop, men visade inga tecken på att vilja avbryta. När fingrarna var inne till botten så böjde sig Lars ner och började slicka henne, samtidigt som han långsamt förde fingrarna ut och in. Det tog bara en halvminut så skrek Fatima ut en ny orgasm. Högre och starkare än förut.

 

”Nej, nu har du varit väldigt duktig!”, utbrast Nina mitt i Fatimas gnyende läten efter orgasmen. ”Ska vi inte se till att hanen också får det lite gott?”

 

Diana nickade.

 

”Ställer du upp honan för parning så gör jag honom redo?”, fortsatte Nina.

 

Nina kopplade åter Lars och till hans glädje så såg han hur hon tog fram nyckeln till kukburen och låste upp. Så fort hon tagit bort den så växte hans kuk snabbt och stod styv och redo mellan hans ben. Han var kåtare än han känt sig på många år. Inte sedan han var tonåring och det var risk att spruta vid minsta beröring.

 

Diana kopplade Fatima och fick upp henne på alla fyra. Hon stod på knä med stjärten mot honom och han kunde inte vänta på att bestiga henne. Tränga in i hennes svullna rakade fitta och tömma sin säd djupt inne. Kuken sprittade till av upphetsningen, men Nina höll honom tillbaka i kopplet. Som om hon inte kunde låta bli att reta honom en liten stund till. Till sist lossade hon kopplet.

 

”Varsågod!”

 

Så snart han var fri så kröp han snabbt fram till Fatima och upp över henne. Han kände hur hans styva kuk trycktes mot henne stjärt och träffade inte helt rakt in i fittans öppning. En hjälpande hand från Nina styrde den bultande kuken rätt och han kände hur den omslöts av en våt värme. Så snart han kommit in började han jucka häftigt och med en gång startade de välbekanta pirrningarna i pungen. Han var redan på väg att komma.

 

”Åååååhhh!!”, stönade Lars medan han tömde sin sperma inne i Fatima.

 

Det kändes som en stor våg av spänningar sköljde av honom. Utlösningen gav njutning och avslappning. Med avtagande hastighet fortsatte han att jucka in i Fatimas fitta. När den största frustrationen och självcentreringen började släppa hörde han hur hon gnydde under honom.

 

”Det gick snabbt!”, skrattade Nina. ”Alldeles för snabbt för hyndan under dig!”

 

Hon gav honom en hård dask på stjärten och kopplade halsbandet igen.

 

”Slicka upp efter dig!”

 

Med ett hårt tag drog hon honom bakåt. Lars fick ställa sig bakom Fatima och började slicka den spermakladdiga fittan. De gemensamma safterna rann ur henne och han fick svälja vid flera tillfällen. Effekten av hans slickande fick Fatima att flämta högljutt och han kände hur hans kuk återigen började svullna. Kåtheten stegrades och han slickade allt intensivare. Snart kom Fatima i en ny orgasm.

 

”Duktig gosse!”, berömde Nina. Hon grep tag i hans halvsvullna kuk bakifrån mellan hans ben. ”Jag tror att vi kan klämma ut lite mer säd här! Får du din hynda att komma efter Diana?”

 

”Självklart!”, svarade Diana.

 

Lars leddes bort till fåtöljen och satt sig i den. Hans ben spändes fast med de svarta sammetsbanden som Fatima hade suttit fast med under rakningen. Benen brett isär och utlämnad. Diana kastade ur sig några ord han inte kunde förstå till Fatima och den mogna kvinnan nickade. Hon såg försiktigt på Lars som mötte hennes blick. Trots att de varit så intima så slog hon ner blicken och rodnade. Hennes hijab satt inte längre så perfekt på huvudet och några svarta lockar hade ramlat ut i ansiktet. Med nedslagen blick närmade hon sig honom och tog hans kuk i handen.

 

Diana rabblade några skarpa ord och Fatima lutade sig omedelbart fram och tog hans kuk i munnen. Hon sög först försiktigt och prövande, men snart allt djupare och hungrigare. Lars kuk var snart ordentligt styv igen och han njöt mer av behandlingen nu när kåtheten inte var så desperat som innan. Fatima sög målinriktat och när hon prövande stack upp ett finger i hans stjärt så stönade han högt medan han kom i hennes mun.

 

”Duktig hona du har som städar efter sig!”, berömde Nina. Hon såg sig över axeln. ”Då tror jag vi är klara för idag!”

 

En skugga rörde sig mot dem från hörnet av källarlokalen. Lars hade alldeles glömt bort att Lena varit i rummet. Allt hade fokuserats på Nina, Diana, Fatima och honom själv.

 

”Mycket bra flickor!! Verkligen mycket bra!!”, berömde Lena med rosslig röst. ”Det där gjorde mig mycket nöjd!! Väl godkänt!!”

 

Lars märkte hur det låg ytterligare spänning i luften och hur tjejerna väntade på att Lena skulle fortsätta.

 

”Se till att era deltagare kommer iväg hemåt så ska ni få ert också!”

 

Nina följde med Lars bort till hans kläder och han började ta på dem.

 

”Tack så jättemycket!! Verkligen, tack!!””, viskade hon.

 

”Tack själv!”

 

Hon gav honom kukburen och hänglådet fast utan nyckeln.

 

”Den här kanske kan komma till användning fler gånger!”, log hon och blinkade flirtande mot honom.

 

”Vad händer nu?”, undrade Lars.

 

”Tja, ni får gå hem och Lena kommer se till att vi också får tillfredsställelse… Ni är inte de enda som blev kåta av det som hände!! Iväg med dig nu så hörs vi!!”

 

Hon gav honom en kyss på kinden och följde Lars till dörren. Liksom alltid kollade hon så att ingen var utanför och att dörren låstes ordentligt. Sedan vände hon tillbaka in i källarlokalen med en sista vinkning till honom. Lars började gå och undrade vad han höll på med egentligen? Det var härligt, men också en oförlåtlig otrohet mot Kicki. Hur skulle han hantera det? Han hade inte en aning.

 

*********

Kicki kände hur tårarna rann nerför hennes kinder när hon sprang genom bostadsområdet. Hon borde ligga så långt före Lars att han inte skulle upptäcka henne, men hon höll farten uppe ändå. Efter en lång tid liggandes på knä för att se vad som hände i källarlokalen genom den lilla glipan som fanns i en av persiennerna var hon stel i kroppen. Trots att benen nästan domnat bort hade hon inte kunnat slita sig från det som hände där nere.

 

Hennes Lars!!! Så förödmjukad i den där kukburen, kopplad som en hund och sedan hur han bedragit henne med den där äldre utländska kvinnan. Otrogen och det var säkert inte första gången. Sättet de uppträtt på tydde på att de träffats förut. Sedan var ju den där lilla slynan Nina där också. Hon som Kicki var säker på hade förfört Lars förut. Dessutom Lena…

 

Vid tanken på Lena så fick Kicki en släng av eget dåligt samvete. Hon hade ju själv blivit förförd av den dominanta läkaren. Dessutom hade hon ju haft egna lekar hemma hos Jacob. Det dubbla sveket fick henne att gråta ännu mer. Vad skulle det bli av dem? Var hennes och Lars äktenskap över nu? Hur skulle de kunna reparera det de gjort? Kicki snyftade allt högre medan hon tog sig mot hemmet på Vinbärsvägen.

4 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Ronneby

Detta är en helt otrolig serie. Du skulle kunna skriva minst lika många delar till utan att det skulle bli upprepning eller tjatigt.

8/2 kl. 22:29