Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Skönt för henne
  • Skönt för Killar
  • Inspiration för paret

6/8 kl. 13:57, av hanshoyer

Twillfit

Del 1 av 3 i serien Hans erotiska eskapader

Efter att under många år levt i ett förhållande utan erotik så hittar Hans en kvinna som för ett tag blir en häftig förälskelse. Det tar slut när Hans inte kan bryta upp från sitt liv, men någonting har väckts inom honom och det börjar puta ut!

Ett par rosa spetstrosor i storlek 40 av märket Twillfit låg där framför mig. De såg ut att vara avdragna och kastade i ett ögonblick av kåthet. Åtminstone i det första synintrycket som registrerades och blev en tanke. Det var naturligtvis ologiskt eftersom jag precis stannat till på stigen mitt i en kohage när det halvgenomskinliga rosa tyget fångat min uppmärksamhet.

Efter en lång period av berusande förälskelse, där jag blivit uppfylld av en vacker kvinnas uppmärksamhet och värme, var det kanske inte konstigt att jag fångades av scenen med trosorna. Vårt förhållande hade till största delen varit telefonbaserat. Vi hade älskat vid två tillfällen, men dagligen hade jag drömt om när hennes heta sköte omslöt min hårda lem och hur hon stönade av vällust på väg mot orgasm. Länge hade jag varit övertygad om att förälskelse och sex för evigt tillhör mitt förflutna. I alla fall tillsammans med någon som visar behov att få närhet och sin kättja stillad. Den som känt till mina behov bäst var min vänsterhand, som allt som oftast konstaterade att det gick att få ett pulserande vitalt stånd, men det var också allt. Det går naturligtvis inte att jämföra med den verkliga kvinnohand som kramat mitt stånd och styrt det rätt in i sin fuktiga vällustiga kärleksgrotta. Jag minns att hon efter sin orgasm, utlöst av mina ivriga fingrar och en stunds vällustiga rörelser med min lem, sa till mig att nu kunde jag komma. Antagligen var jag för henne en medioker älskare, men jag kände i stunden hur vällusten tilltog och till slut kom jag i henne i en efterlängtad extas. Jag kunde fortfarande genomföra älgskogsleken. Våra svettiga kroppar vilade länge tillfredsställda och hopslingrade.

 

Utan att vara medveten om det upptäckte jag att jag sniffade på trosorna. De luktade lätt av sköljmedel. Ett tappat intimt plagg för ombyte där ägaren varit på väg till badstranden, tänkte jag. Ett ögonblick föreställde jag mig kroppen som burit trosorna och den lena bakdel som kunde bli smekt om jag fått dra av spetsplagget. Resolut vek jag ihop trosorna, som efter en tvätt, och la dem synligt på en sten så att ägaren kunde hitta dom vid nästa badtillfälle.

Hej! Sa en kvinnoröst. Jag hade inte hört någon närma sig på stigen och kände mig påkommen och generad efter mitt dagdrömmeri.

Grattis, du hittade något! sa hon. Tanken slog mig att livet nog fortfarande kan överraska mig.

2 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Hailey

En riktigt lyckad kombination av pirrande berättelse och humor...

9/10 kl. 18:33