Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

4/3, 2021 kl. 14:26, av Jesper

Hemtjänst hos en trollkarl

Charlie arbetar inom hemtjänsten och är måttligt intresserad av sex. Ett brukarbesök förändrar allt och den mystiske mannen läser henne som en bok. Vad är det i hennes förflutna som han ser? Kan han få henne att känna mer lust?

 

”YESS!! ÄNTLIGEN!!”

 

Charlie ryckte till och drog med sig ratten av Lenas plötsliga och höga jubel. Bilen som tillhörde hemtjänsten krängde till och var farligt nära att styra ner utanför asfaltbanan i 90 km/h, men hon lyckades häva en katastrofal sladd och möjligen en avåkning i sista sekunden. Hennes puls ökade och adrenalinet pumpade.

 

”VAD FAAAN HÅLLER DU PÅ MED? JAG KUNDE JU FÖR HELVETE HA KÖRT AV!!”

 

Hennes röst var hög och aggressiv.

 

”Förlåt…”, pep Lena.

 

Sedan blev det alldeles tyst i bilen. De körde säkert en kilometer på den breda landsvägen utan ett ord. Till sist öppnade Charlie munnen.

 

”Du… jag blev bara så jäkla rädd…”

 

”Jag förstår! Förlåt igen! Det var jäkligt dumt…”

 

Charlie sneglade på sin hemtjänstkollega. Hon satt fortfarande med mobilen i handen och var alldeles röd i ansiktet. Lena brukade inte direkt komma med starka känsloyttringar. Hon var i 50-årsåldern och var en rejäl kvinna som var som klippt och skuren för sitt arbete. Trevlig, fysiskt stark och tålmodig med de skröpliga och hjälpbehövande människor de träffade hela dagarna. Hon var ganska kort, hade blont hår som alltid var uppsatt i en tofs och hade runda former. Rejäl var ett väldigt träffande ord, med en bred kropp och ett par ganska stora bröst. Charlie visste att hon var frånskild med tre barn hemma, men hon stretade alltid på och klagade aldrig.

 

Hon trivdes väldigt bra med att arbeta med Lena och ibland tänkte hon att de måste se ut som Helan och Halvan tillsammans. Charlie själv var bara 28 år och pinnsmal och lång. Hon hade mörkt lössläppt långt hår, i stort sett inga bröst eller höfter och var varken gift eller hade barn. Hennes längsta förhållande någonsin hade varat i två månader och det var inte gott om korta förhållanden heller. Inte ens över natten. När hon hade provat på så var det som att något saknades eller att killarna tröttnade. De sexuella erfarenheterna var ganska få och hon antog att de var normala. Hon ansåg att sex var en överskattad ingrediens i ett förhållande. Det var inte dåligt, men inte överdrivet bra heller. Hon misstänkte att hennes syn på sex avspeglade sig i hennes engagemang i sängkammare och att det var därför som ett par av killarna hon träffat drog öronen åt sig. Fast de var naturligtvis för hänsynsfulla för att säga rakt ut till henne att hon var dålig i sängen.

 

Ett tag hade hon funderat på om hon kunde vara lesbisk, men hittade ingen dragning alls trots att hon försökt hångla med en tjej på en fest för att se hur det kändes. Hon var engagerad i feministiska och vänsterrörelser där det var gott om lesbiska och bisexuella tjejer, men sexuellt fanns det inget att hämta där. På senaste tiden hade hon börjat acceptera att sexdriften var låg helt enkelt och det var inget mera med det. I de kretsar hon rörde sig var det flera som predikade om att samhället var utseendefixerat och översexualiserat, vilket passade hennes egen övertygelse. Med tiden hade hon anammat deras ideal att låta bli rakning och använde bara minimalt med smink, vilket faktiskt kändes ganska skönt och befriande.

 

”Vad var det som hände egentligen?”, frågade Charlie samtidigt som hon svängde av landsvägen och in på en smal grusväg.

 

”Vad då…?”

 

”Ja, vad var det som gjorde dig så glad?”

 

Lena rodnade ännu mera.

 

”Mjaaa… det var inget särskilt… vi fick en ny turlista bara…”

 

Charlie sneglade på Lena som nu var knallröd som en tomat i ansiktet. Hon svängde in och stannade på gårdsplanen framför huset där deras brukare bodde.

 

”Vad då? En ny turlista…?”

 

”Jag förklarar sedan!”, kastade Lena ur sig medan hon var halvvägs ut genom bildörren.

 

Så bråttom hade hon aldrig haft in till en brukare förut och Charlie skakade på huvudet. Hon fattade verkligen ingenting!

 

******************

 

”Vi har trollkarlen på vår nästa turlista. Ja, eller han heter egentligen Louis, men alla kallar honom trollkarlen. Jag tror han är från Frankrike, eller om det var Belgien. Sedan saknar han en arm. Ja, det är därför han har hemtjänst… eller det också…”

 

De var på väg in mot staden igen och Lena kände väl på sig att Charlie inte skulle släppa hennes märkliga reaktion.

 

”Och…?”, Charlie förstod fortfarande inte.

 

”Ja, han är alltså… ganska bra på att läsa av folk. Liksom att veta vad de vill och deras innersta drömmar. Ruskigt bra faktiskt!”

 

”En spåman alltså?”

 

”Jag, lite så,… fast han ser också till att de slår in!”

 

”Jag fattar nog inte riktigt?”

 

”Du får se!”, flinade Lena och fnissade. ”Om du vågar!”

 

Charlie skakade på huvudet igen och satte på radion i bilen. Det här var bara konstigt!

 

*****************

 

Lena var otålig och när de äntligen var på väg till Louis, eller trollkarlen som hon envisades med att kalla honom, satt hon som på nålar. Charlie hade inte frågat så mycket mer om honom, trots att Lena var så konstig. Dessutom hade Lena packat in en stor väska i hemtjänstbilen och sminkat sig lite extra. En gissning som Charlie hade var att Louis var hennes älskare på något sätt, men det hade hon inte frågat rakt ut. Hon tänkte att det skulle märkas när de väl var där.

 

Huset där han bodde var en stor lantligt belägen gård med en huvudbyggnad i två våningar. Röd med vita knutar förstås och ett antal tillhörande byggnader som lador och magasin. Charlie gick strax bakom Lena som ivrigt småsprang uppför trappan. Hon hade sin väska med sig och var tydligt förväntansfull. Halsen var rödflammig och andningen tung. Charlie var övertygad att hon såg fram emot att få sig lite sex och det kunde hon gott unna henne. Det gjorde inte henne något att själv städa och fixa det de skulle göra. Lena hade sagt att de hade fyra timmar på sig hos Louis, vilket var mer än hos någon annan brukare Charlie kände till. Trots det påstod Lena att det inte var så mycket att fixa.

 

Louis öppnade dörren och han visade sig vara en lång och ganska överviktig man med gråsprängt hår på både huvudet och i det skägg han hade runt munnen. Charlie gissade att han var runt 60 år och han var klädd i snickarbyxor och en rödrutig arbetarskjorta. Ena skjortärmen hängde lös och tom så Charlie förstod att det var den saknade armen som Lena pratat om. I övrigt blev Charlie vid första anblicken rätt så besviken över det hon fick se. Hon hade förväntat sig en någorlunda stilig karl som Lenas älskare, men den här mannen kändes rätt alldaglig och bonnig. Precis som många av de brukare de hade på landsbygden, fast något yngre än medelåldern på dem.

 

”Välkomna!”, hälsade Louis.

 

”Tack så mycket!”, kvittrade Lena. ”Det här är Charlie som jobbar med mig!”

 

Louis flyttade blicken från Lena till henne och då såg hon hans djupgröna ögon. De var verkligen speciella och granskade henne intensivt. Efter en kort stund tittade Charlie ner i marken för att undkomma dem, men hon hörde hans röst. Han bröt lätt på något främmande språk som mycket väl kunde vara franska.

 

”Så trevligt! Välkommen Charlie!”

 

De steg in i farstun och Louis visade dem vidare in i köket.

 

”Då så… ge mig din hand!”, sa Louis plötsligt till Lena.

 

Lena sträckte snabbt fram handen och Louis greppade runt handleden och lade pek- och långfingrarna som om han skulle ta pulsen på henne. Han blundade och Lena stod blickstilla. Med en nervös fladdrande blick sneglade hon på Charlie som också hon bara stod stilla och betraktade den märkliga situationen. Vad var det som hände? Till sist öppnade Louis ögonen.

 

”Bra, jag känner ingen förändring sedan sist. Vi fortsätter som planerat! Ska vi gå?”

 

Lena sneglade undrande mot Charlie som nickade.

 

”Jag fixar städningen och disken!”

 

”Tack snälla! Vi är där uppe, så det räcker om du gör det här nere.”

 

Lena och Louis försvann uppför trappan och Charlie började jobba på nedervåningen. Hon började med den lilla disken som fanns och ställde den på tork innan hon började damma av. Därefter vattnade hon blommorna. Dammsugaren stod lätt tillgängligt och ytorna var snabbt avklarade. Hon började fundera över hur tusan Louis kunde ha fått fyra timmar för de här ytorna? Hon var nästan klar efter 30 minuter och hon arbetade ensam. Om Lena varit med skulle övervåningen också vara fixad.

 

När hon stängde av den bullrande dammsugaren hörde hon de första ljuden uppifrån. Hon kände igen Lenas röst och det var en tydlig njutning i de stön och flämtningar som kom från henne. Någon som hade skön sex. Charlie log och kom på sig själv med att börja tänka på vad som pågick där uppe. Hon såg framför sig hur den stora Louis stod bakom Lena och knullade henne eller hur han låg på knä och slickade henne. Situationen var överraskande upphetsande och Charlie kunde förvånande nog känna hur en viss kåthet smög sig på.

 

Hon fortsatte att småplocka på nedervåningen medan hon lyssnade på hur aktiviteterna där uppe utvecklade sig. Lena hade fått en ganska snabb orgasm, men sedan hade det bara fortsatt. Hon stönade, flämtade och skrek ut sin njutning. Charlie kunde räkna till åtminstone åtta tydliga orgasmer och det lät ibland som att Louis höll på att ta livet av henne. Med nyfikenhet och fascination lyssnade hon till Lenas förmåga att njuta, men kände samtidigt en viss sorg över sin egen oförmåga. Varför kunde inte hon få ha det lika skönt?

 

När Louis och Lena efter två timmar, och vad som kändes som en evighet för Charlie, kom nerför trappan var Lena alldeles rufsig i håret och röd av ansträngning i hela ansiktet. Hon hade jobbkläderna på sig och väskan i handen. Charlie kunde dock se en skymt av ett par spetsunderkläder där dragkedjan inte var helt igendragen. Louis hade en mörkgrå morgonrock på sig och hon kunde se stora delar av hans håriga bröst.

 

”Är du klar?”, frågade Lena.

 

”Sedan en timme tillbaka!”, svarade Charlie och flinade mot henne. ”Efter det har jag lyssnat på underhållningen!”

 

Lena rodnade.

 

”Vill ni ha lite kaffe?”, frågade Louis. ”Ni har väl ändå tid kvar och det vore trevligt att lära känna dig lite bättre Charlie!”

 

De satte sig ner vid köksbordet och väntade medan kaffet rann igenom bryggaren. Småpratet flödade lite ansträngt, men Louis visade sig vara en duktig lyssnare som uppfattade och följde upp det som sades. Hans granskande intensiva blick blev mer och mer ett uttryck för intresse och inte längre lika obehaglig.

 

”Får jag känna på din hand Charlie?”, frågade Louis plötsligt.

 

Charlie ryckte till. Frågan kom så oväntat. Hon hade ju hört om hans spådoms- och trollerikonster och även om hon inte trodde på sådant så hade det varit något med det där hon sett när han tog Lenas hand. Något annorlunda. Hon tvekade.

 

”Gör det Charlie! Jag lovar att du inte kommer ångra dig!”, uppmanade Lena. ”Du får aldrig en sådan chans igen!”

 

Med Lenas uppfordrande ord och sin egen skeptiska inställning tog hon mod till sig och sträckte nervöst fram handen. Vad var det värsta som kunde hända? Louis tog hennes hand varsamt i sin och placerade fingrarna på samma sätt som han gjort på Lenas handled. Sedan blundade han. Charlie sneglade nervöst mot Lena som log på ett både uppmuntrande och finurligt sätt. Som om det var något väldigt hemligt och spännande som väntade.

 

”Om du vill så kan jag öppna dörrar åt dig som du inte har hittat ännu.”, viskade Louis med ögonen fortfarande stängda. ”Du har djupa underliggande stimulanser från din barndom som kan lockas fram med rätt behandling. Vill du prova det Charlie Eriksdotter?”

 

Charlie ryckte till, men Louis behöll handen i sitt grepp. Hur visste han hennes efternamn?

 

”Vill du det?”, upprepade han. ”Det är helt och hållet upp till dig!”

 

Hon tvekade. Det var något med den här mannen som hon inte hade upplevt tidigare. Inte bara det att han visste hennes efternamn. Det hade förresten Lena kunnat avslöja, utan något annat. Något djupare. I ögonvrån såg hon hur Lena väntade otåligt.

 

”Ja…”, hörde hon sig till slut viska till svar.

 

I samma ögonblick öppnade Louis ögonen och mötte hennes.

 

”Du har en låda hemma med sparade kläder. Du vet vilken jag menar. I den lådan finns något som du behöver. Ta med det nästa gång!”

 

********************

 

I bilen efter mötet med Louis satt de båda kvinnorna för ovanlighetens skull tysta. Lena var ganska utmattad och Charlie hade en hel del att tänka över. Känslan hon fått i den situationen var unik och det skulle säkert medföra något helt nytt i hennes liv. Det var hon övertygad om. Hon var också förvirrad över att Lena varit så positiv till att Louis skulle ta hennes hand. Om det nu var något sexuellt i det han skulle hjälpa henne att öppna dörrarna till så borde väl Lena inte gilla det? Han var ju hennes älskare! Allt var omvälvande och förvirrande!

 

********************

 

Veckan gick utan att Charlie fick ur Lena något om vad som hänt på övervåningen. Hon erkände visserligen att det hade med sex att göra, men till Charlies irritation vägrade hon att erkänna att Louis var hennes älskare. När Charlie försökte förhöra henne om vad som skulle komma så sa Lena bara att hon skulle få se och så log hon bara retsamt. Tiden gick långsamt för de båda kvinnorna och de önskade att turlistan hade tilldelat dem mer än ett besök i veckan.

 

Redan den första kvällen hade Charlie tagit fram lådan med sparade kläder. Hon visste precis vilken låda som Louis menade. Den innehöll en hel del, men hon var rätt säker på vad han hade avsett att hon behövde och nu satt hon med det framför sig. Det var en vit korsett med tillhörande strumpebandshållare och ett par minimala stringtrosor. Hon hade även ett par grovmaskiga nätstrumpor som passade till. Hela setet hade köpts in under det två månader långa förhållandet hon haft, men utfallet hade blivit dåligt. Pojkvännen hade varit alldeles för full och hade varken visat någon större uppskattning eller för den delen fått upp kuken. Sedan hade setet legat nerpackat. Fast nu skulle det användas igen!

 

********************

 

”Ge mig din hand!”

 

Louis hade haft en ny sejour med Lena på övervåningen och Charlie trodde återigen att han skulle ta livet av henne. Hon skrek så det ekade i det stora huset när orgasmerna avlöste varandra. På bottenvåningen städade Charlie för att göra sig av med en del av frustrationen. Hon kunde inte säga att hon var riktigt kåt, men de sexiga underkläderna gav ett visst pirr i magtrakten. Redan på morgonen hade hon tagit på sig dem under arbetskläderna. Dagen innan hade hon förberett sig genom att raka kroppen. Hon tyckte att det kändes bäst att ta bort håret helt under armarna och benen, medan bikinilinjen fick duga på fittan. Alla förberedelser gjorde att hon väckt en viss längtan efter sex.

 

Louis höll hennes hand och blundade. Återigen så fick hon känslan av att bli läst och att han kunde se rakt in i hennes djupa medvetande. Till sist öppnade han ögonen.

 

”Charlie! Du har gjort en del framsteg, men för att få fram det du verkligen vill ha så behöver du gå djupare in i dig själv och välja rätt till nästa gång! Ta fram din låda igen och känn efter på riktigt denna gång! Känn på djupet hur det som ligger där får dig att tänka!”

 

*********************

 

I bilen därifrån så började tårarna rinna nerför hennes kinder. Hon kände sig avvisad och misslyckad. Trots det fina underklädessetet så hade hon inte ens fått visa upp sig för Louis. Känslorna från senaste gången hon haft det på sig vällde upp igen. Aldrig igen skulle hon använda det. När hon kom hem skulle hon klippa sönder det och slänga i soporna. Sedan skulle hon sluta tänka på sex för alltid!

 

”Lilla gumman!”, tröstade Lena. ”Ta det inte så hårt! Det hände mig också första gången… ungefär…”

 

”Hur menar du…?”, snyftade Charlie fram.

 

Lena höll hårt i ratten och verkade överväga hur mycket hon skulle avslöja.

 

”Jo, alltså… Jag har funderat mycket över det här. En del kollegor har också berättat en del saker och jag har kommit framtill att Louis specialitet är att han hittar en händelse i ens tidiga pubertet som på något sätt etsat sig fast. Som har skapat en nyckel till en djup sexuell njutning…”

 

”Jag förstår inte…”

 

”Okej! Jag ska berätta hur det är för mig, men du får svära att inte berätta för en levande själ! Lovar du?”

 

”Ja…”

 

”Första gången jag kom till Louis trodde jag att han bara skulle knulla mig, precis som du nog trodde?”

 

Charlie nickade förläget.

 

”Jag fick följa med honom upp, men istället för att börja ta på mig så ville han bara titta. Han såg på när jag klädde av mig och smekte mig framför honom. Det enda han gjorde var att klä av sig så jag kunde se honom och så runkade han lite försiktigt, men han rörde mig inte och han kom aldrig själv.”

 

”Jaha…”, Charlie lyssnade uppmärksamt.

 

”Konstigt nog var det i den situationen som jag hittade den nyckeln som jag behövde. Jag kunde minnas en händelse när jag var runt 10-11 år och jag var på landet med mina fyra kusiner. Alla fyra var killar, två var bröder och alla i ungefär samma ålder som jag. Vi var ensamma i huset och eftersom det regnade satt vi på övervåningen i mitt sovrum och spelade kort. Plötsligt var det någon som föreslog att vi skulle spela klädpoker och det lät spännande, så jag gick med på det.”

 

Lena pausade och sneglade på Charlie. Hon rodnade en aning.

 

”Jag var ju ensam tjej, så alla killarna kollade naturligtvis på mig hela tiden. De stirrade som förhäxat medan jag förlorade plagg efter plagg. Det var ju inte så mycket att se på eftersom jag inte börjat få bröst ännu, men de tittade nyfiket ändå. Några av dem förlorade kläder de med och jag kunde se att det var små styva stånd under deras kalsonger. Jag var inte så bra på poker så jag förlorade alla kläder först av alla. Konstigt nog så försökte jag inte skyla mig i min nakenhet, utan såg till att kusinerna fick se mig ordentligt och så mycket de ville. Jag minns tydligt att jag satt med särade ben och visade upp min fitta medan de fortsatte spela klart så gott de kunde.”

 

Hon svängde in på personalparkeringen utanför deras kontor. Båda satt kvar i bilen.

 

”Det hände inget annat egentligen. Jag tittade nyfiket på deras små hårlösa hårda snoppar och de tittade på min lika hårlösa fitta. Det var spännande och jag tror det var första gången jag kände något som liknade riktig kåthet. Kroppen pirrade som om jag hade myror krypande i den. Ingen sade något och till sist smet killarna iväg. Jag tror att de gick in till sina rum eller in på toaletten för att kunna runka. Vet inte om någon av dem hade erfarenhet av att runka ännu, men när jag var ensam kvar smekte jag min egen fitta och det tog inte lång stund innan jag fick min första orgasm. Någonsin!!!”

 

Charlie stirrade på Lena.

 

”Så det är din nyckel? Den situationen? Som Louis hittade?”

 

”Jag tror det.”

 

”Så allt ni gör är att han tittar på dig och du smeker dig?”

 

”Nja… det har utvecklats en del…”

 

Lena rodnade kraftigt.

 

”Hur då?”

 

Hon spände ögonen i Charlie.

 

”Lova att du inte säger något till någon annan om det här! Inte en levande själ!”

 

”Jag lovar…”

 

Lena tog sats och började sedan berätta.

 

”Louis visade mig min nyckelsituation och utifrån den så testade vi olika saker som liknade den på olika sätt. Jag kan ju aldrig gå tillbaka till just den situationen, men det går att hitta känslan från den och väcka samma primära kåthet. Det är faktiskt inte så svårt när man väl har kommit på det! Jag upplever känslan i den där situationen gång på gång och den sexuella energin i den blir ännu starkare nu än då.”

 

”När jag kom tillbaka andra gången sa Louis att det var fler som ville titta på mig. Jag blev väldigt pirrig och när vi kom upp till rummet hade han riggat en webkamera framför sängen. Först blev jag skräckslagen, men han visade mig hur det gick till och att det bara var två män som skulle titta. Förutom han själv då. Jag kunde se de två okända männen som satt framför sina egna webkameror och väntade. De var nakna och såg bra ut. Snygga muskulösa kroppar med välansade men slaka kukar. Tanken på att de skulle kunna se mig och bli kåta väcktes inom mig. Det började pirra ordentligt då jag såg framför mig hur de runkade åt mig.”

 

”Louis fick mig att lägga mig framför webkameran i underkläderna. Han såg till att mitt ansikte inte kom med i bild. Snart hade männen på skärmarna börjat smeka sina kukar och gav mig en massa uppskattande och sexiga kommentarer. Deras kukar stod snart och jag kände hur en stark kåthet byggdes upp. Det liknade situationen med kusinerna och innan stunden var över hade jag kommit flera gånger och fått männen att spruta också.”

 

”Så det är det ni gör nu?”

 

”Ja! Jag visar upp mig på ett webbforum och kan ha flera hundra åskådare från hela världen.”

 

”Och Louis?”

 

”Han ser till att tekniken fungerar. Ibland vill han knulla mig efteråt och det är såklart okej. Han har en skön och rejäl kuk!”

 

Charlie satt tyst och tänkte.

 

”Så nyckeln ligger någonstans i barndomen?”

 

”Jag tror det… fast jag vet ju inte säkert. Jag gissar bara.”

 

”Okej!”

 

En annan av hemtjänstens bilar svängde in på parkeringen. Personalen i den vinkade till dem.

 

”Det är väl bäst vi går ur bilen innan de hämtar oss?”, flinade Lena.

 

*******************

 

Charlie satt som på nålar efter att ha diskat och städat den vanliga rundan. Lenas höga skrik och stön hördes från ovanvåningen och Charlie kunde för sitt inre se hur hon tillfredsställde sig själv framför webbkameran med hundratals män i publiken. Trots att det inte pågick längre än de två tidigare gångerna så kändes det som en evighet. Då och då gick Charlie en runda inne i huset för att lugna nerverna och få tiden att gå fortare. Efter två timmar exakt upphörde ljuden och strax därefter kom Lena nedför trappan med håret i oordning och blossande röda kinder. Louis gick strax bakom och hade på sig den vanliga morgonrocken.

 

"Ge mig din hand!”

 

Han tog den likadant som de tidigare gångerna och blundade.

 

”Nu är det dags Charlie!", sa han med ett leende och öppnade ögonen. "Du kan byta om i badrummet till vänster ovanför trappan. Sedan knackar du på dörren som det står en tvåa på!"

 

Charlie tog sin väska i handen och började gå.

 

"Lycka till!", viskade Lena till henne när hon passerade.

 

Trappstegen knarrade när hon gick uppför och det kändes som att hon registrerade varje ljud och rörelse omkring henne. Som att hon var hypersensitiv. Sinnena var på helspänn. Hon gick in i badrummet och stängde dörren efter sig. När hon såg sig omkring upplevde hon rummet som hemtrevligt och tryggt. Inte alls som ett badrum brukade vara hemma hos äldre ensamma män. Hon började klä av sig arbetskläderna och såg sig själv i ögonvrån i den helkroppsspegel som satt på ena väggen. Kläderna hamnade i en prydlig hög på golvet och hon var nu helt naken. Hon öppnade väskan och tog fram kläderna.

 

Charlie vände sig mot helkroppsspegeln och studerade sin långa smala kropp. De små toppiga brösten, de smala höfterna och den hårlösa fittan. Hon såg ung ut tänkte hon, mycket ung. Inte alls som sina 28 år och allteftersom hon klädde på sig de vita bomullstrosorna med hjärtan på, de svarta minishortsen, det tighta rosa linnet och de rosa strumporna med små vita moln på kändes det som att hon förflyttades bakåt i tiden. Slutligen satte hon upp det långa svarta håret i två tofsar med silverfärgade hårsnoddar.

 

"Han vill att jag ska minnas...", tänkte hon, eller hade hon sagt det högt till sin spegelbild?

 

Tanken, eller rösten, fick henne att vakna till och hon hade återigen sinnena på helspänn när hon lämnade badrummet och gick mot dörr nummer två. Konstigt nog var hon aldrig nervös eller tveksam till att möta det hon skulle finna där inne. Det var som att ett långt sökande var över och att hon äntligen skulle få svar på de frågor hon gått och burit på under en väldigt lång tid. Laddningen i kroppen var däremot enorm och hon kände sig nästan elektrisk. Den stöt hon förväntade sig när hon knackade på dörren uteblev dock och hon hörde och kände bara ljudet av sina egna knogar mot den massiva dörren.

 

Louis var ombytt och hade på sig en vit läkarrock, ett par vita sjukhusbyxor och ett par svarta sandaler. Rocken var uppknäppt en bit och visade hans håriga bröst. En blå namnskylt visade hans namn "Louis Montserrat" och titel "Läkare". I en ficka på bröstet satt ett antal kulspetspennor. Bakom honom såg rummet ut precis som en läkarmottagning. Där fanns ett skrivbord med en stol, en undersökningsbrits, en syntavla, en längdskala, en våg och olika andra typiska detaljer. Precis när Louis ropade upp hennes namn och hon gick in i rummet visste hon vilken som var hennes nyckelsituation.

 

*****************

 

Charlie var 12 år och det var dags för den sista läkarundersökningen på mellanstadiet. Hon brydde sig inte så mycket om det till en början, men några av de andra tjejerna i klassen hade redan varit hos skolläkaren och vittnade om att han var väldigt snygg och att de hade fått klä av sig inför honom. Han hade ju inte gjort något konstigt, men tisslandet och tasslandet mellan tjejerna ökade anspänningen inför undersökningen.

 

Hon kom så väl ihåg den pirrande förväntan som ilade i hennes kropp när hon nervöst väntade utanför mottagningen på skolan. Flera flickor hade blivit inkallade före henne och samtliga hade kommit ut igen med blossande kinder och utan att möta någon av de väntandes blickar. De gick bara direkt ut från mottagningen. När det var hennes tur skakade benen och händerna av nervositet, men hon lyckades ta sig upp från bänken i väntrummet och möta sköterskan som ropat upp hennes namn.

 

I hennes värld var skolläkaren ganska gammal. Egentligen hade han nog inte varit mer än 40 år, men i den åldern tyckte Charlie att alla över 25 var rätt så gamla. Trots det så var hon tvungen att erkänna att han var ganska snygg och han bemötte henne med en vänlig respekt. Han talade vuxet med henne, men ändå bestämt. Snabbt tog han hennes längd, vikt och kollade synen. Charlie följde hans instruktioner och lyssnade uppmärksamt medan hon sneglade på honom i smyg. För första gången upptäckte hon att en vuxen person kunde utstråla en stark sexighet. Hon kände att hon rodnade när hon upptäckte det.

 

När han frågade om hon ville att sköterskan skulle kontrollera hennes ryggrad för sneda böjningar så skakade hon på huvudet, även fast det innebar att hon var tvungen att ta av sig tröjan för honom. Hon klädde av sig naken på överkroppen och han verkade inte ta någon notis om att hennes små bröst inte krävde någon bh. Han uppträdde professionellt, men hans händer kändes som eld när de rörde över hennes nakna rygg. Charlie kunde känna hur hennes bröstvårtor styvnade och nästan värkte. När han var klar skyndade hon sig att ta på tröjan igen för att läkaren och sköterskan inte skulle märka hur upphetsad hon blivit.

 

Medan läkaren antecknade frågade sköterskan om hennes sexuella erfarenheter och om hon hade behov av något preventivmedel. Charlie rodnade kraftigt, tittade er i golvet och skakade på huvudet. Hon hade inte ens varit i närheten av att ha sex. De få gånger hon försökt på egen hand hade varit ganska tafatta och hon hade inte lyckats få någon orgasm. Det hade inte ens varit nära. Därefter hade undersökningen varit över och Charlie hade snabbt smitit ut genom väntrummet med blossande kinder. På en skoltoalett hade hon sedan fått sin första orgasm.

 

******************

 

Känslan från läkarbesöket när hon var 12 år infann sig omedelbart och kläderna och omgivningen gjorde att hon upplevde samma upphetsande känsla som då, fast på ett mer moget och medvetet sätt. Det som hon upplevt som ett spännande pirr i kroppen visste hon nu att det var kåthet. Hon var dessutom riktigt kåt och när Louis bad henne ställa sig på vågen för att mäta vikten gick det som en stöt genom kroppen när han la en hand på hennes rygg och förde henne åt rätt håll. En lätt beröring, men elektrisk.

 

Efter vägningen var det dags att mäta längden och Charlie kände hur hennes bröstvårtor pekade uppnosigt genom det tunna linnet när hon stod med ryggen mot väggen och sträckte på sig. Louis stirrade oblygt på hennes bröst och lät en hand glida ner längs hennes sida för att få henne att flytta sig lite åt vänster. Han betedde sig inte alls så proffsigt neutralt som läkaren i skolan, utan dolde inte alls sitt intresse. Vid syntestet stod han alldeles bakom henne och Charlie kunde känna hans tunga andhämtning mot sin nacke och hur han hastigt stötte till hennes rumpa med sin underkropp. Hon kunde ana hans kuk under de tunna vita byxorna.

 

”Dags att kontrollera lungorna…”, sa Louis med tung röst. ”Du får ta av dig på överkroppen och sätta dig på undersökningsbritsen!”

 

Charlie lydde omedelbart och drog linnet över huvudet. Hon kände hur bröstvårtorna var så styva att det nästan gjorde ont när de skrapade mot tyget. När hon satte sig på bristen och Louis satte det kalla stetoskopet mot ryggen så ryckte hon till, men det var minst lika mycket en törst efter beröring som kylan som hon reagerade på. Han lyssnade på olika ställen på ryggen och även på framsidan där han ogenerat stirrade på hennes nakna bröst.

 

”Jag tycker du ser ut att vara lite varm unga dam!”, rosslade Louis. ”Vi får nog ta en temp på dig också!”

 

Han hämtade en termometer i ett skåp. Sedan satt han sig på undersökningsbristen.

 

”Knäpp upp dina shorts och lägg dig över mitt knä här, så ska vi se om du dras med någon feber…”

 

Charlie knäppte upp shortsen, kröp försiktigt upp på britsen och lade sig på mage över hans knän. Direkt kände hon hur hård han var när kuken pressades mot hennes mage. Han bar tydligen inga kalsonger. Louis började med att dra ner shortsen som snart var de nere vid knävecken. Han strök med handen över de vita bomullstrosorna som täckte hennes stjärt och lät handen glida ner mellan hennes ben. Charlie flämtade till och kände hur extremt våt hon var. Bomullstrosorna var genomblöta!

 

”Du är verkligen varm och våt!”, konstaterade Louis.

 

Han fortsatte att smeka med fingrarna över hennes fittspringa och Charlie kände hur hon plötsligt började rotera höfterna och andas tyngre. Hon ville ha mera! Få hans fingrar eller kuk i sig! Hon suktade efter mer beröring. Hårdare, mer intensivt och större. Något som fyllde ut henne och gav henne den orgasm hon längtade så starkt efter. Som hon behövde!

 

Till sist krängde Louis ner trosorna och började smeka hennes nakna rygg och stjärt. Händerna cirkulerade över hennes baksida under en olidligt lång stund. Ibland tog de en omväg ner mellan hennes ben. Smekte med fingertopparna över hennes fitta och förde med sig hennes väta upp över hennes stjärthål. Varje gång han gjorde det så flämtade Charlie till. Det var så skönt, så förbjudet och hon närmade sig klimax trots att han aldrig rörde särskilt länge vid hennes fitta. Det kändes som att hennes klitoris skulle sprängas.

 

”Då startar vi mätningen…”, mumlade Louis.

 

Hon kände hur den svala tunna spetsen på termometern rörde vid hennes ringmuskel och när den började tränga in i hennes stjärthål utlöste den en flod av uppdämda och återhållna spänningar. Charlie fick en omedelbar och omvälvande orgasm. Hennes kropp drog ihop sig och slappnade av om vartannat. Orgasmen var lågintensiv och varade längre än något hon upplevt tidigare.

 

Så snart hennes kropp slappnat av så kände hon Louis fingrar över klitoris och hon kom blixtsnabbt igen. När orgasmen började ebba ut var hans fingrar där igen och hon kom på nytt. Sedan förde han in två fingrar i henne och med masserande rörelser förde han henne till orgasm efter orgasm. Charlie var i utlösningarnas epicentrum och varken tänkte eller hörde något annat än det sanslöst njutningsfulla som skedde.

 

”Du verkar vara en väldigt frisk flicka!”, mumlade Louis till sist. ”Fast vi måste prova din förmåga till samlag också! ”

 

Han lyfte ner henne på golvet och Charlie försökte stödja sig på darriga ben. Louis fällde upp de två benstöden på undersökningsbritsen och tecknade åt Charlie att ta plats. Hon lade sig på rygg och placerade benen i hållarna. Naken och utlämnad, men fullständigt avslappnad och fortfarande upphetsad. Louis tog av sig de vita byxorna och hans styva håriga kuk vippade ut under läkarrocken. Som hon anat hade han inga kalsonger under och kuken var riktigt stor.

 

Charlie gnydde högt när hon kände hans ollon mot sin våta fittspringa. Normalt skulle hon vara spänd inför att ta emot en så stor kuk, men nu längtade hon. Ville ha honom i sig. Nu på en gång!

 

”Aaaaaaahhhh!!!”, skrek hon när han trängde in i henne.

 

Orgasmen kom återigen omedelbart och starkare än förut. Louis lyckades på något sätt behålla kuken inne i henne trots att hennes fitta kramade den starkt och tryckte den utåt. Så fort musklerna slappnade av så rörde han sig igen och hon fick ny stimulans. Charlie kom snabbt igen och igen och igen. Det var verkligen magiskt! Hon tappade räkningen på orgasmerna och omvärlden slutade existera. Det var bara hon och den oändliga raden av orgasmer som fanns.

 

Någonstans i utkanten av hennes medvetna uppfattade hon till sist ljud. Hon drogs tillbaka till verkligheten och hörde hur Louis stönade allt högre. Samtidigt kände hon hur hennes egen kropp vibrerade av spasmer och hur den började nå utmattningens gräns. Charlie flämtade hysteriskt i takt med Louis för att syresätta kroppen. Med en kraftansträngning lyfte hon huvudet och såg ner på hur Louis stora håriga kuk pumpade hennes lilla hårlösa fitta. Det såg nästan omöjligt ut, men hennes safter flödade och smörjde som aldrig förr.

 

”Nuuuuu!!!”, frustade Louis.

 

Han fortsatte knulla henne med mer oregelbundna rörelser och Charlie förstod att han tömde sig i henne. Samtidigt som han sprutade henne full med sin varma sperma kom hon själv i en sista uttömmande orgasm. Hon tryckte ut små rännilar av sperma som rann ner mellan hennes stjärthalvor och när Louis till sist drog sig ur henne flödade sperman ur henne. Det var en stor sats som han satt i henne.

 

”Det var allt för idag Charlie!!”, konstaterade Louis när han hämtat andan. ”Jag tror vi har kommit en bra bit på väg mot ditt mål!”

 

”Tack!!” Hennes röst darrade. ”Det var… fantastiskt!!”

 

”Du vet nu! Är närmare det du behöver! Byt om nu så ses vi där nere!”

 

Charlie samlade ihop sina kläder och gick ut till badrummet igen. Där bytte hon tillbaka till sina arbetskläder. Trappan knarrade återigen på vägen ner och där nere stod Lena och flinade.

 

”Jäklar vilket liv du förde!! Tur att Louis inte har några grannar nära inpå!!”

 

Charlie rodnade.

 

”Vad hände? Du måste berätta!!”, fortsatte hon ivrigt.

 

”Håll tyst!”, väste Charlie.

 

Lena fortsatte med sitt belåtna flin.

 

”Okej! Du berättar i bilen sedan!!”

 

De satte sig i köket och väntade. Strax kom Louis ner till dem och satte sig ner med dem vid köksbordet.

 

”Du kom riktigt långt i din behandling idag Charlie!”, berömde han. ”Jag kände i din hand att du var redo och nu har jag hjälpt dig att bli medveten om de underliggande drömmarna från din barndom.”

 

”Mmmm…”, mumlade Charlie och såg förläget ner i golvet.

 

”Ni har varit här tre gånger nu och det kan dröja tills nästa gång. Turerna till mig ändras av någon anledning ganska ofta!”, log han.

 

”Neeejj…”, stönade Charlie.

 

”Jag tror inte du behöver mig så mycket mer!”, sa Louis uppmuntrande. ”Din längtan har väckts och jag tror du kommer hitta egna vägar att nå dit!”

 

*************************

 

Lena och Charlie satt i bilen på väg mot kontoret och efter outtröttliga uppmaningar och tjat så hade Charlie berättat allt. Hon hade inte vågat se på Lena medan hon pratade, men när hon var klar hade Lena gett henne en varm klapp på axeln. Charlie körde trots att hon hade svårt att hålla sig koncentrerad efter det som hänt.

 

”Doktorslekar alltså…”, mumlade Lena. ”Det ska väl inte vara så svårt!”

 

Sista vägsträckan satt de tysta och Charlie hann återhämta sig nästan helt. När bilen svängde upp på personalparkeringen kände hon sig hyfsat samlad.

 

”Här, lilla gumman!”, skrattade Lena. ”Jag visste väl det!”

 

Hon höll upp sin mobiltelefon och lämnade över den. Charlie såg en profil på en kontaktsida som uppenbarligen fokuserade på att förmedla sexkontakter. Sidan beskrev en man i 40-årsåldern som uppenbarligen var läkare. Han var snygg och vältränad. I sin beskrivning var han väldigt uttrycklig i att hans yrkesval också spillde över på hans sexliv. Charlie kände hur hon rodnade samtidigt som hon kände hur pulsen steg.

 

”Det såg intressant ut…”, mumlade hon grötigt när hon lämnade tillbaka telefonen.

 

”En fullträff!!”, flinade Lena belåtet.

 

”Fast… det är väl hur många som helst som vill träffa honom? Läkare och allt…”

 

”Det är ju det som är så tur… att den här killen är ganska exklusiv! Alla kommer inte åt honom!!”

 

”Hur menar du?”

 

”Just den här sidan är som en exklusiv klubb. Jag blev inbjuden av en av mina trogna följare och utbudet av män är litet och håller hög klass. När du nämnde doktorslekar visste jag att jag sett den här profilen tidigare och han fanns kvar!!”

 

”Jaha…”

 

”Jag skickar en kontaktförfrågan direkt från min profil. Det är egentligen inte tillåtet, men för dig gumman gör jag ett undantag!!”

 

**************************

 

En vecka senare satt Charlie naken i en gynstol på en privat läkarmottagning. Läkaren var också naken och hon såg hur hans kuk vajade styvt när han samlade ihop sin undersökningsutrustning. Till sist drog han på sig ett par gummihandskar.

 

”Då så! Är patienten redo för undersökning?”

 

Charlie var mer än redo. Pulsen var hög, hennes bröstvårtor var styva och fittan längtade. Det var redan tredje besöket hos läkaren denna vecka och hon såg fram emot dagens grundliga undersökning.

 

18 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#5

Huldran

Hm... Det skulle faktiskt vara väldigt intressant att få träffa den där "trollkarlen" och finna min så kallade nyckel. Helt klart oväntat och underhållande.

Tack för novellen! //Huldran.

20/6, 2021 kl. 00:09

#4

Hannes II

Helt klart oväntat men mycket underhållande!

17/6, 2021 kl. 22:01

#3

Hailey

Helt underbar novell.... den gjorde min morgon

5/3, 2021 kl. 12:41

#2

MalmöLars

Kul och annorlunda. Kör på

4/3, 2021 kl. 23:18

#1

MartinL

Tack, detta var kvällens bästa, känner att jag behöver göra hembesök med doktorsväskan snart.
Bra skrivet de blev en favorit.

4/3, 2021 kl. 22:43