Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#11

sammet

@P30

Tack för alla de fina kommentarerna, Den där dagen där allt började kan man säga. Ja den är värdig ett slut i alla fall den nionde boken. Att familjen både växer och utökas kan man läsa om i spinnofferna, jag har faktiskt två klara spinnoffer i pipelinen, de ska bara korrekturläsas innan publicering. Jag får väl ta mig i kragen en dag och läsa igenom den nionde boken igen.

//sammet.

29/3 kl. 20:41

#10

P3

Mycket bra. Men saknar Den där dagen. Har du funderat på nån fortsättning på den serien? Bland det bästa jag läst. Vill verkligen veta hur det fortsätter. Du är bara bäst på att skriva.

28/3 kl. 11:39

#9

sammet

Hej

Återigen tack för de fina kommentarerna, vem vet återkommer fantasin så kanske det dyker upp ett kapitel eller två till. Vem vet :) oj Hämnd den har jag inte läst på ett tag, det skulle jag kanske göra :)

//sammet.

5/3 kl. 21:03

#8

Arcticreader

Snyft! Tråkigt att denna serie är slut för nu. Men det betyder att du kan korrekturläsa hämnd kapitel 3 och publicera det! ;-D

5/3 kl. 16:58

#7

MalmöLars

Brutalt slut, hoppas du har fortsättningen klar. Kan inte vänta

5/3 kl. 10:59

#6

sammet

Hej

Tack för alla fantastiska kommentarer för allt beröm och alla värmande ord under hela den här processen som det varit att skriva denna historia. För nu så är historien slut, på grund av att fantasin att ta den vidare tryter. Jag lämnade med en Cliffhanger just för att jag en dag ska kunna återkomma till den, men just här och nu så är fantasin som bortblåst.

5/3 kl. 10:56

#5

Snusse

Detta var riktigt brutalt! Om det inte kommer en fortsättning på detta så lovar jag att aldrig mer läsa nått som du skriver.

5/3 kl. 08:46

#4

Venture

Du skriver så jäkla bra, man blir som ett barn på julafton när nästa del har kommit.

4/3 kl. 19:39

#3

Arcticreader

Fy fan vad bra kapitel, men att sluta med en sån där cliffhanger! Detta kräver en fortsättning!

4/3 kl. 16:52

#2

robzombie

Vaaaa, detta måste få en fortsättning!

4/3 kl. 16:18

Läs in fler