Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

25/3 kl. 09:55, av Axel skrivare

Brott och straff

Likt vinden flyr du. Du hör fotstegen bakom dig. Jag närmar mig, din smutsiga lilla slyna!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Likt vinden flyr du. Adrenalinet och upphetsningen är som en drog i din kropp. Blodet rusar genom ådrorna. Du kan höra mina fotsteg bakom dig. Jag närmar mig...

 

Du vet vad du har gjort, din obotliga retsticka. Nu är det slut på dina provokationer! Mitt tålamod är slut. Måttet är rågat! Ett straff ska delas ut. Har någon gjort sig förtjänt av det så är det du, din smutsiga slyna! Jag är dig hack i häl! Du må vara snabb, men för varje steg närmar jag mig med en oroväckande beslutsamhet.

 

Min hand sträcks ut. Draget får ditt hår att fladdra bakåt likt en vimpel i vinden. Förgäves kastar du dig fram, försöker att gömma dig bakom bordet för att ha något mellan oss, men det är för sent! Jag hugger tag i ditt hår. Vilt fäktande med armarna släpas du över golvet. Förstår du inte att kampen är över? Du har förlorat, jag har vunnit. Det var ödesbestämt och du visste det från början, din lilla snorunge.

 

Med ett ryck kastar jag ner dig i soffan. Din kropp dunsar ner bland kuddarna. Var tacksam för att något mjukt dämpade ditt fall! Det är det sista mjuka du kommer att få känna på ett tag... Innan du hunnit samla dig nog för att ens resa dig upp gör jag dig sällskap på soffan. Starka händer lyfter dig, lägger dig över mitt knä, placerar dig likt en ägodel... och det är just vad du är! Fingrarna flätas in i ditt hår, en hand vilar på din korsrygg för att hålla dig nere.

 

"Sluta sprattla slyna!"

 

Du inser det lönlösa med att försöka komma loss och fogligt finner du dig i ditt öde. Handen i ditt ryggslut släpper taget och drar ner dina trosor. Blottad ligger du utan något annat än kall luft mot ditt varma kön. Min hand vandrar sakta över din nakna hud, fram och tillbaka. Jag höjer den, hör hur du drar efter andan. Ska jag slå eller inte? Värmen sprider sig från ditt underliv när jag pressar mig mot dig. Du gnider dig fräckt mot mig. Du behöver ett straff. Jag låter handen falla ner, hårt!

 

Smack!

 

Ett handavtryck på din hud. En vackert ljusrosa ton sprider sig på din skinka... Jag drar ner mina byxor och känner hur mitt hårda skaft pressas mot ditt våta kön.

 

Smack!

 

Handen faller ner igen och du trycker dig mot mig, vi gnuggar mot varandra. Farligt nära.

 

Smack!

 

På nytt slår jag dig och du gnyr som en liten valp...

 

Våra kön utstrålar värme, nakna mot varandra när din rumpa antar en djupare färg. Du känner dig liten. Likt en skolflicka som tuktas, och du njuter av det. Generat skruvar du på dig, både skamsen ivrig efter mer. Så skamlöst av dig, din billiga lilla slampa! Jag flätar in fingrarna i ditt hår. Kraftfullt böjer jag din nacke bakåt och ser dig i ögonen. Du vrider dig av och an, men du är chanslös. Med handen slår jag dig över skinkorna igen. Hårdare nu.

 

SMACK!

 

Vad var det du sade förut? Vem kunde inte fånga dig? Vem kallade du för amatör? Du har syndat mot din herre! Brottet kräver ett straff och hämnden är ljuv... En retsticka som du ska bli retad tillbaka. Öga för öga, tand för tand. Mitt finger glider över ditt skrev och får kontakt. Du är våt. Att du inte skäms! Med fingertoppen följer jag sakta konturen av din blygd. Fram och tillbaka. Frustrerat väser du genom sammanbitna tänder. Du häver dig mot mig i ett tyst skrik om mer, men jag ska visa dig! Vill du ha det hårdare? Du kanske inte har förtjänat hårdare!

 

Smack!

 

Jag slår dig igen. Du är sjöblöt och gnider dig mot mitt hårda skaft. Om du ber snällt kanske jag låter dig få njuta... Vad säger en syndig liten flicka? Vad är det magiska ordet?

 

”Snälla...”

 

Duktig flicka! Jag styr sakta toppen mot ditt pulserande hål. Din kropp är hungrig efter mer, som om du försöker svälja mig hel. Jag tvingar dig att sakta ner. Det här sker på mina villkor eller inte alls!

 

Smack!

 

Huden på dina skinkor blossar ilsket röd! Den sprider sig likt en löpeld i din kropp. Ansiktet hettar, blodet flödar genom varje del av dig. Du rodnar över bröstet, dina bröstvårtor är styva. Min röst viskar till dig.

 

”Slyna, jag tänker smiska dig ända tills jag kommer inuti dig. Du har inget att säga till om, men jag vet att du kommer njuta!”

 

Din kämpaglöd väcks på nytt till liv, just när du lugnat ner sig en smula. Sprattlande likt en fisk ålar du dig, försöker komma undan, men du sitter fast! Sakta inser du hur hopplöst ditt motstånd är när en övermäktig man påtvingar dig sin vilja. Du kan inte hjälpa att ändå vrida dig fram och tillbaka. En nervös reflex, trots att du innerst inne inte vill något hellre än att känna mig tränga in i ditt såphala inre.

 

Smack!

 

Det bränner till över kinden. En sveda sprider sig i ditt ansikte och du stelnar till av både smärta och förvåning. Det är en påminnelse om vem som bestämmer, var en lydig liten slyna nu! Jag pressar mig in i dig och det går inte att ta miste på att din kropp har längtat. Du välkomnar mig, sväljer mig. Du är varm, brännande het. Sedan börjar det på allvar! Dina höfter jobbar frenetiskt, men med handen fast i din korsrygg stoppar jag dig. Det här handlar inte om vad du vill, om du får njuta så är det för att jag bestämmer det!

 

SMACK!

 

Mina ord poängteras av ännu ett slag över dina skinkor, den här gången svider det rejält. Du börjar bli öm, men blodet som strömmar till området bär med sig en oanad hetta.

 

Smack!

 

Du stönar till. Slagen får mitt skaft att gnida mot dina känsligaste punkter och det är som en ljuv tortyr för ditt skandalöst behövande hål.

 

”Kommer du ihåg vad jag sade? Att jag inte kommer sluta smiska dig förrän jag kommer djupt inuti dig.”

 

Sakta inser du vad det innebär... Jag tänker inte röra mig och du sitter fast. Den enda rörelsen som sker är min hand som taktfast piskar din rumpa. Den minimala förflyttning som uppstår när jag slår dig är den enda penetration du kommer få uppleva. Frustrerat stönar du och häver dig mot mig igen.

 

Smack!

 

Lavetten stinger din kind, ännu en symbol för min makt över dig. Uppgiven sjunker du ner, accepterar ditt öde.

 

SMACK!

 

”Mmmmhn...”

 

Den smällen kändes mer än de andra. Både bak och fram...

 

Smack!

 

Du snyftar till. Njutning och smärta blandas till ett potpurri av intryck i ditt huvud. Dina ögon är blanka. Du vet inte om tårarna som sakta rullar nedför dina blossande kinder är av ilska, frustration eller glädje...

 

Smack!

 

Det spelar ingen roll. Din vilja spelar ingen roll. Ditt värde som allt annat än ett utlopp för mina fantasier är bortblåst.

 

Smack!

 

Det enda som betyder något är mitt hårda kön djupt inom dig. Det plågar dig nästan mer än min hand på din rumpa. Om jag ändå bara kunde... göra mer!

 

”Snälla...”

 

Du ber. Likt en hund som tigger efter rester vid bordet.

 

Smack!

 

Du blinkar till av smärtan. Ännu en tår rullar nedför din kind, likt en glänsande pärla på din rödrosiga hy.

 

"Snälla..."

 

”Ska jag ge dig det du vill ha slyna? Hmm...”

 

”Snälla...”

 

Dina böner blir allt mer desperata. Din röst är hes och bedjande.

 

Min hårda lem pulserar rytmiskt i ditt kramande hål. Din nöd till trots spinner du likt en katt som blir kliad bakom örat.

 

Smack!

 

”Nnnnnhhhmm...”

 

Djupt inuti dig håller glöden på att flamma upp till ett brinnande inferno. Varje millimeter av mitt skaft som gnids mot din klitoris gör dig vild av upphetsning. Förtvivlan, smärta och ett akut behov av mer fyller ditt sinne.

 

”SNÄLLA!”

 

Smack!

 

Min hand lämnar din rumpa röd, likt en solmogen tomat. Lika rund och inbjudande. Jag fattar tag runt din hals och ser in i dina ögon. De glänser likt diamanter i natten. Vackra, glimrande och djupt där inne... En tyst bön. Jag nickar. Med en hand runt din hals och den andra mot din sida guidar jag dig upp. Rörelsen får mig att glida ut ett par centimeter, men när jag sätter dig ner igen, gränsle över mitt knä, pressas den in på nytt.

 

En minimal rörelse som får maximal effekt. Din plågade kropp, längtande efter mer, överbelastas av den plötsliga penetrationen. Ditt ansikte förvrids i en grimas av överraskning och glädje. Min blick borrar sig in i dig, jag ser vad som händer.

 

Smack!

 

Smärtan på dina kinder är påtaglig.

 

”Smutsiga slyna! Tänker du komma nu? Utan tillåtelse?”

 

Nåja, du kanske har plågats tillräckligt... för den här gången i alla fall! Ett hårt grepp runt din hals, mina ögon i dina, min bestämmande röst... Allt som behövs är en gnista. Något som får dig att trilla över kanten! Våra läppar möts. Chocken i dina ögon är påtaglig. Pupillerna vidgas, din hy knottras och tårna krullar ihop sig. Smaken från min hud, min tunga som möter din... Det är för mycket!

 

Mjukt snyftande smälter du in i mitt bröst. Orgasmen som härjar din kropp är intensiv, ett jordskalv som skakar dig till grunden. Med en kraftig stöt pressar jag in i dig. Trycket från min hand runt din hals ökar. Senorna i din nacke spänns av ansträngning. Dina ögon spärras upp och du kippar efter luft, men min hand är obeveklig.

 

På nytt stöter jag in och trots paniken som infinner sig av syrebrist kan du inte låta bli att rulla med höfterna. Mer! Dina käkar biter ihop, tuggar fradga, och blicken flimrar när jag äntligen släpper taget. Girigt suger du in luft och ruset från syret som letar sig tillbaka in i din kropp förstärker orgasmen på ett sätt du inte trodde var möjligt. Högröd i ansiktet skriker du rakt ut! Du gråter och skrattar. Du älskar och hatar. Du kommer, hårdare än någonsin tidigare. Allt medan jag stöter in i dig underifrån.

 

”Minns du vad jag sade slyna? Att jag tänkte smiska dig ända tills jag kommer i din fitta?”

 

Orden väcker dig ur din klimax. På något plan hade du kanske trott att jag skojade, men nu börjar insikten sjunka in i dig.

 

”Nej! Jag har inte... jag är ju oskyddad!”

 

Du trycker handflatorna mot mitt bröst, men det är en halvhjärtad ansträngning. Obönhörligt pressar jag in i dig, gång på gång. Du vet vad jag tänker göra och du har inget annat val än att gilla det!

 

Smack! Smack! Smack!

 

Som ett regn faller slagen över din rumpa och det får dig att öka takten. Jag piskar dig när dina höfter höjs och sänks. Du kan inte tänka mer, du har slut på nej, njutningen är för stark. Allt som kommer ur din mun är ja.

 

”Åh gud ja!”

 

Våra stötar fortplantar sig genom din kropp. Du ser på min blick. Du vet vad som väntar, men du vill inte vänta! Med en sista hård stöt begraver jag mig allra längst in. Våra armar slingrar sig runt i en häftig omfamning och jag kysser dig hungrigt. Biter tag i din underläpp. Djupt inom dig känner du värmen från min säd stråla in i dig. Om och om igen. Din eld som falnat flammar upp igen och utlöser ännu en orgasm.

 

Ditt inre låser sig spasmartat runt mig, som om du försöker krama ur varenda droppe i vår gemensamma klimax. Tillsammans faller vi genom luften, genom marken, genom smält berggrund tills vi flämtande kommer ut på andra sidan. Du är för trött för att röra dig mer och du kryper in mot min hals.

 

Smack!

 

Ett sista slag landar på din rumpa och du skälver till. En sista sammandragning av ditt krampande sköte mjölkar den sista droppen ur mig. Jag kysser din panna.

 

”Duktig slyna.”

3 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.