Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

7/4 kl. 12:34, av Sugarwife

Ny sexlek med min kk - jag en hora

Har haft flera olika KKs under åren och här är en novell som handlar om en sexlek som en av mina KKs iscensatt


Min kk  och jag brukar ibland dela fantasier med varandra, för att krydda vårt sex när vi kan ses. Vi har redan  upplevt en hel del spännande sexlekar.

 Vi hade chattat om fantasier ett tag och han hade snappat upp att jag hade en het fantasi om att vara barhora och knulla med en främmande man som raggar upp mig i baren allt medan min kk ser och ger instruktioner via mobilen.
Vi hade planerat in en hel helg ihop, jag åkte till Malmö där han bor, han hade bokat hotellrum och vi hade lite bus för oss på fredagskvällen och på lördagsmorgonen. Ja, buset innehöll mycket sex, på alla sätt och som fick oss att njuta av varandra. 
Vad vi skulle göra på lördagskvällen, visste jag inte, det var en överraskning sa han, men det innehöll en resa till Köpenhamn, sa han, vilket lät spännande. Först drog han med mig på lite shopping i Malmö, han hade ganska strikta tankar om vad jag skulle ha på mig på lördagskvällen, en svart tight klänning som gick lite omlott framtill, vilket dels gjorde att den skar in mellan brösten som gjorde att de såg mer kulliga ut, samt även fick till en slits på ena låret. Till det ett par svarta stringtrosor med lite spets, svart bh hade jag med mig, men vi köpte även strumpor i stay-ups modell, svarta med en söm bak. Till det ett par svarta pumps, med hög klack, men det hade min kk sagt till mig att ta med. Med inköp på Ginatricot och Åhléns, så blev det inte så dyrt för Filip, min kk. 

Hemma hos honom som vi flyttat över till när vi checkat ut från hotellrummet gjorde jag vi oss ordning för kvällen. Filip klädde sig i en snygg kostym, och jag klädde i mig i den nyköpta klänningen och resten. Jag märkte att klänningen med sin slits var kanske lite för kort, för om jag satte mig ned lite hastigt och inte tänkte på det gled klänningen lätt upp så kanten på stay-upsen syntes. Men, vad gjorde det tänkte jag, ingen känner mig i Köpenhamn ändå. Så långt trodde jag att det enda vi skulle göra i Köpenhamn var att festa och äta gott. Vi drack lite vin under tiden och hade lite svårt att hålla händerna i styr, lite smekande och kännande på varandra medan vi klädde oss, gjorde bara oss mer kåta än vi varit när vi varit ute och shoppat kläder till mig. Så åkte vi iväg till Köpenhamn, jag hade en kappa som ytterplagg, täckte ned till knäna vilket var skönt för det var lite kallt ute.  

Filip hade bokat bord på en mysig restaurang, så vi åt gått och drack mer vin vilket fick oss att komma än mer i stämning. När vi satt och åt sa Filip:
- Jag får din handväska lite, jag räckte över den lite fundersam, som tur är hade jag bara med mig den lilla handväskan så den var inte överhopad med saker direkt. 
Han plockade fram min plånbok, tog ut mina betalkort, och kontanterna men la ned en hundralapp i danska pengar. 
- Nu har jag en utmaning till dig för kvällen, du får bara en hundralapp för resten av kvällen, vi kommer att gå vidare till en nattklubb efter detta, där kommer vi dela på oss, jag kommer ha koll på dig hela tiden men eftersom du bara har en liten peng, får du se om du kan tigga dig till lite drinkar eller vad du nu vill ha. 
- Okej, spännande sa jag först som kommentar. 
- Du ska även tacka ja till alla danser du blir uppbjuden till, om någon vill känna lite på dig ska du tillåta det, men inget mer än att känna utanpå kläderna, förstått?
- Ja, svarade jag och nickade. 
- Sedan får du lite mer instruktioner under kvällen, du ska även ha koll på din mobil, där du kommer få instruktioner av mig. Om någon frågar varför du tittar på din mobil ska du svara att det är din man som är hemma och väntar på dig. Du är i Köpenhamn för att festa med dina väninnor men de har du tappat bort, ska du säga också. Han räckte över en enkel vigselring jag fick ta på mig så det skulle se riktigt ut. 
Jag log av hans instruktioner, gillade upplägget, hett och lite farligt, tänkte jag. Han betalade och vi gick vidare till nattklubben. 

Inne på nattklubben hängde vi av oss och Filip vinkade bara hejdå till mig, jag gick in i lokalen och tittade runt lite. Mycket folk, såg ut att vara en varierad ålder, lite unga, en del äldre och så lite mitt emellan det. Men en skön stil på något sätt, välklädda de flesta. Jag gick runt lite, tittade för att kolla in stället, uppfattade några som tittade lite extra på mig när jag passerade men inget speciellt. Gick upp till baren och direkt när jag kom dit var det en man som uppmärksammade mig. Vi började prata lite, hans danska var lite svår att förstå, men det gick. Han verkade vara ganska mycket äldre, kanske 60, trevlig och artig, bjöd faktiskt på en GT. Vilket jag glatt tackade ja till. Men efter ett tag så fick han ett telefonsamtal och var tvungen att gå. Så stod jag med min GT vid baren och såg lite vilsen ut. Men det gick snabbt över, hamnade mellan tre andra män som tog hand om mig på bästa sätt, lite drinkar, danser och så gick kvällen framåt ett par timmar. Alla tre dansade med mig, både lite mer vanliga låtar som lugna låtar, och alla tog sin chans att smeka mig lite lagom på rumpan, då de kunde känna vilka trosor jag hade. Jag såg Filip skymta till men annars höll han sig en bit bort och utan synhåll. Men inget varar för evigt och de tre skulle gå vidare, så jag fick tacka nej till erbjudandet att följa med. 

Lämnad ensam igen vid baren, jag gick på toa en sväng, på väg tillbaka kollade jag på min telefon, hade fått sms från Filip. vid hörnet av baren står en man i blå kostym, rakat huvud, du ser han lätt när du kommer ned för trapporna. Sök kontakt med honom var uppmaningen. jag lydde så klart, duktig flicka som jag vill vara, såg honom direkt när jag kom fram till trappan ned mot baren. Det fanns en plats bredvid honom, jag tog mig dit, först upptäckte han mig inte men sedan såg han åt mitt håll. Vi tittade på varandra, utforskande, han var ganska längre än mig, säkert 1,85bredaxlad, verkade vara ganska vältränad, rakat huvud, ett snällt leende och var nog en bit över 60 trodde jag. Vi nickade åt varandra och så började vi prata, när han upptäckte att jag var svenska bytte han till en mer skandinavisk dialekt som gjorde det lätt att förstå honom. Han var trevlig, Harald hette han, jobbade som börsmäklare, gift med barn kom vi fram till. Jag lydde Filips order och berättade att jag tappat bort mina väninnor och att jag var ute på lite egenhand från min man, att jag hade två barn och jobbade på förskola. Harald såg intresserad ut, vi kom överens väldigt bra, han bjöd gladeligen på en drink, fick bli en mojito denna gången. Lite dans och han var först artig och trevlig i sitt dansande, första gången, tillbaka vid baren igen så fortsatte vårt pratande, jag kände hur telefonen vibrerade i min handväska, ursäktade mig och tog upp den, Filip hade sms-at, flörta mer! stod det bara. Harald frågade nyfiket vem som sms-at, min man som Filip sagt jag skulle säga, han undrade vart jag var och när jag skulle komma hem fortsatte jag. Jag erkände för Harald att jag var ute på lite äventyr, för att min man där hemma är så tråkig och att jag behövde lite spänning. Harald blev än mer intresserad nu när han upptäckte det, hans hand kom på min svank, höll sig där, kände att den letade sig ned lite medan vi pratade, mot min rumpa, men kom inte längre än att han stannade där troskanten var.  

Det märktes tydligt att han blev mer närgången nu, stod närmare så jag kände hans kropp mot min, hans hand rörde sig över min rygg, ned mot rumpan, någon gång lite längre ned för att känna på min rumpa lite, men inte så det blev övertydligt att han skulle klämma på rumpan. Fick ett nytt sms märkte jag. Filip skrev att om jag fick frågan skulle jag säga att jag inte brydde mig om när jag skulle vara hemma, och att jag sagt till min man att jag skulle sova hos en väninna. Harald föreslog att vi skulle gå och sätta oss, vilket vi gjorde, vi hittade ett bord och en utformad soffa som var ledig, Haralds hand hamnade snabbt på mitt knä, första tänkte jag putta bort det men så kom jag ihåg Filips order om vad jag skulle tillåta. Harald undrade om jag hade någon tid att vara hemma. Men nej, sa jag, jag hade sagt till min man att jag skulle sova hos en väninna. Haralds hand gled lite längre upp på låret, hittade kanten på klänningen, vi fortsatte prata och ha skoj, han var rolig, visade sig att han var 57, hade två utflugna barn, bodde med sin fru. Hans hand gled längre upp, så tänkte jag, utanpå kläderna var Filips order, men jag har ju trosor på mig kom jag på, och lät Haralds hand glida lite längre upp. Jag fnittrade åt Haralds skämt, både för att lätta på min nervositet som för att jag kände mig lite onykter. Hans hand smekte på mitt lår, kände kanten på mina stay-ups, jag särade lite lätt på benen för att ge han lite utrymme för handen, när han råkade komma åt mina trosor, vid fittan, jag ryckte till, flämtade lätt. Harald skrattade till, vi tittade på varandra, så möttes vi i en kyss, hans hand smekte lätt utan på trosorna vid fittan. Utanpå kläderna tänkte jag, så ok. Så fick jag ett sms, Gå på toa, vi syns utanför toan. 
Jag ursäktade mig och sa att jag behövde gå på toa, var inte borta för länge tyckte Harald. 

När jag reste mig för att komma ur soffan kände jag Haralds hand smeka min rumpa, klämma lätt på den. Jag log mot honom och slog skämtsamt bort hans hand samtidigt som jag skrattade och kastade med huvudet. Framme vid toan stod Filip där och väntade. 
- Du verkar hittat en intressant man sa Filip. 
- Jodå, erkände jag.  
- Okej, nu kommer reglerna för resten av kvällen, du ska sälja dig till honom, hora. 
- Va, sa jag.
- Ja, hora, som jag vet att du fantiserat om så mycket när vi chattat. 
- Din jävel sa jag och log till honom. 
- Ja, fast jag vet att du älskar leken, sa Filip, säg till honom att du har lite dåligt med pengar och måste täcka lite stora inköp du gjort, om han frågar varför du vill ha betalt. 
- Jo, du känner mig lite för väl sa jag och kände mig både kåt som väldigt osäker på fortsättningen. 
- När ni kommer till hotellrummet eller var ni tar vägen, jag kommer följa efter er hela vägen och finnas i närheten, då ska du ringa och låta din telefon vara uppkopplad hela tiden så jag kan höra er knulla. Ok? 
jag tänkte lite, vågar jag eller vågar jag inte, jo kör kan ju inte vara farligare än ett one night stand som jag haft ibland. Harald verkade sexig, en man som jag kände att jag ville känna mer på, och låta honom känna mer på mig. 
- Gå på toa nu men kom inte tillbaka till Harald fören du fått sms från mig. 

Jag nickade och lydde, stod utanför toan och väntade på sms:et, när det kom att jag kunde gå fram gick jag raskt tillbaka. När jag närmade mig tyckte jag mig se Filip resa sig från Haralds bord, men var inte säker, kunde varit någon annan. Framme vid bordet satte jag mig ned, kände att jag var lite nervös faktiskt. 
- Det tog tid, sa Harald och log mot mig, lagom lurigt, något var i görningen kände jag. 
- Måste ju göra mig vacker för dig, sa jag och skrattade. 
- Härligt sa han bara och drog mig till sig, vi kanske skulle närma oss varandra lite mer, tyckte han. Vi kysstes, hans hand smekte på min mage, jag kände mig lite osäker på vad jag skulle säga till honom. 
- Du, sa jag svagt, jag har lite problem. 
- Jaha, sa han intresserat. 
- Jo det är så att jag har lite pengaknipa, det är därför jag är här. 
- Okej fortsätt, sa han bara helt kort, men hans hand gled in under kjolen som för att han egentligen inte verkade oroad över vad jag skulle säga. Jag flämtade till, bet mig i läppen lite när hans finger gned utanpå trosan.
- Vill du gå vidare kostar jag 5000, sa jag snabbt. Harald tittade på mig, verkligen synade mig.  
- Aha, en fru som är ute på lite horande, sa han plötsligt, jag ryckte till av hans ord, nickade med huvudet. 
- Ja, ibland blir det så, sa jag. 
- Mmm, 5000 sa du, men då är du min hela natten eller?
- Ja, 
- Att knulla som jag vill, sa han. Jag blev osäker som jag vill undrade jag i mitt sinne vad det kunde betyda. 
- Nja, inte hur som helst sa jag, kände att det gått över till en affärsuppgörelse, som både gjorde mig lite osäker, rädd men också kåt och intresserad av fortsättningen. Harald hade något som jag var nyfiken på, väldigt nyfiken på att få känna och uppleva. 
- Nej inget konstigt, alls, inga hårda saker bara knull rakt upp och ned. 
- Det är ok, sa jag, men jag har två krav sa jag vidare, att jag kommer smsa var jag är till min väninna och att jag kommer att ringa henne när vi kommer fram så hon kan höra att det inte händer något. Harald log åt mina krav.
- Haha, helt ok för mig om någon vill lyssna på vårt knull, sa han. 

- Men som hora har du väl inget emot om jag känner lite på varan före, sa Harald. Så lät han sin hand glida upp till mitt ena bröst, smekte utanpå klänningen, sedan lät han handen glida in under klänningen och innanför bhn. Jag tittade mig osäkert runt, men vi satt lite undanskymt till, Harald vände ned bhn och klänningen så bröstet blev helt synligt, men hans hand höll om det. 
- Härligt stora bröst du har, sa Harald. Kom nu så ska vi knulla min lilla hora, sa han och drog upp mig ståendes. Jag följde med honom, ordnade till klänningen först så bröstet täcktes. Vi gick mot garderoben och fick våra kläder, jag såg Filip skymta till bakom oss en bit bort, han följde vad vi gjorde. Vi kom ut på gatan, Harald vinkade fram en taxi. 
- Vart ska vi, frågade jag. 
- Jag vet ett schysst hotell, som inte ställer frågor, sa Harald. 
Jag sms-ade adressen till Filip, så steg jag in i taxin, på vidare äventyr mot något okänt, så kändes det ungefär. 
Harald hoppade in efter mig, han placerade mig i mitten bak, med sig bredvid, jag såg hur taxichauffören, en man från Mellanöstern någonstans såg det ut som, tittade på mig i backspegeln. Harald berättade vart vi skulle, så taxin kunde rulla iväg, i ögonvrån såg jag Filip komma ut från klubben och också vinka fram en taxi. 

Harald vände sig mot mig, hans händer smekte min kropp, ena armen höll han runt mina axlar, andra handen på mitt lår. 
- Du har väl inget emot att visa upp dina varor, sa Harald och log. Jag tittade osäkert på honom. 
- Ja, jag vill ju se vad du har att erbjuda före vi gör upp om köpet, fortsatte Harald. Jag kände mig plötsligt väldigt osäker, Harald märkte min osäkerhet. 
- Men så svårt kan det inte vara att fatta, sa han och samtidigt som ha förde sin hand upp längs låret drog han med kjolen så mina trosor blev synliga, jag såg hur taxichauffören tittade intresserat i backspegeln. Det kändes konstigt, sitta i en taxi och visa upp sig som en vara, men så kom jag på att jag faktiskt var det, en hora på arbete. Harald lät sin andra hand öppna min kappa helt, lät handen smeka brösten utan på klänningen. Förde in handen, böjde ned kupan på bh:n så bröstet blev helt synligt. 
- Visa resten nu, sa Harald. Jag tittade osäkert på Harald, som om min blick frågade vad han menade.
- Jag vill se dina bröst nu, sa han kommenderande. Jag förde ned andra bh:n också så båda brösten var helt nakna.
- Bra, upp med dem sa Harald och höll fram sin mobil, samtidigt som han frågade taxichauffören.
- Verkar de ok att leka med, så tog han ett foto på dem. Jag mötte taxichaufförens blick i backspegeln när han tittade intresserat på mina bröst jag höll upp. 
- Ja för fan, sa han. Harald visade upp sin mobil för mig, ett sms han skulle skicka till en kompis med en bild på mina bröst och med texten att det var kvällens leksak han fått med sig från klubben. Han skickade den.
- Bara för att reta min kompis lite, sa han. Taxin rullade sakta genom Köpenhamn, som om taxichauffören ville dra ut på resan lite. Harald lät sin hand på mitt lår trycka isär mina ben, kjolen drog han upp så trosorna syntes tydligt, han tog mitt ena ben och lyfte det över sina egna så jag verkligen särade på benen, hans hand smekte utanpå fittan, jag flämtade då det kändes så skönt. Jag såg hur chauffören justerade sin innerbackspegel för att kunna se bättre. Haralds hand letade sig in vid kanten av trosan, kände hur min fitta redan var våt av kåthet, fingret gled in och blöttes ned. Han drog ut det, höll upp det som i triumf. 
- A, horan är kåt, bra det, sa han och skrattade. 
Så satt jag där i en taxi, mitt i Köpenhamn, där jag höll upp mina nakna bröst, hade särade ben och en manlig hand innanför mina trosor. Herregud, tänkte jag, vad håller jag på med, men jag ville bara gå längre, låta Harald leka med mig mer. 

Taxin stannade till vid ett hotell, jag såg tydligt hur besviken taxichauffören var när han fick betalt av Harald och jag ordnade till min klädsel. Harald hjälpte mig ut ur taxin, vi gick in i lobbyn och jag kunde se hur en till taxibil gled upp till hotellet och skymtade Filip i den. Framme vid receptionen verkade det som om Harald kände mannen bakom disken, mannen tittade intresserat på mig, log, samtidigt som Harald checkade in oss på ett rum. 
- Hur länge behöver ni rummet, frågade portiern Harald och tittade strängt på mig samtidigt. Harald vände sig till mig, samtidigt som han pratade med portiern. 
- Ja vad tror du Klas, ett par timmar, så har jag nog knullat färdigt med flickan. 
- Låter bra det, sa portiern och räckte fram ett nyckelkort och en väska i form av sportbag till Harald. Klas var en äldre man, säkert runt 65år, lång men smal. 
Hotellet verkade vara ett hotell som var ganska anspråkslöst i lobbyn i alla fall. Jag såg hur Filip kom in genom dörren när vi vände oss om och gick till hissen. När vi gick mot hissen förde Harald ned sin hand mot min rumpa, drog upp kappan och kjolen så min rumpa syntes. 
- Vicka på rumpan nu så Klas får något att flukta på, uppmanade Harald mig och jag lydde. Vickade på rumpan när jag gick, skinkorna guppade naket och helt öppet för Klas och Filip att se, vi stod ett tag och väntade på hissen innan vi kunde stiga in. 
- Ja hotellet ser inte så mycket ut för världen, men det ställer inga frågor och har bra standard, sa Harald som för att stilla min nyfikna blick på allt i lobbyn. 
Haralds hand greppade om min ena skinka i hissen, höll hårt om den, när dörren öppnades och vi kunde gå ut gav han mig en hård smisk på rumpan, så jag fick fart ur hissen. Vi gick sedan städat fram till dörren, korridoren gick runt som en fyrkant, han öppnade och vi gick in på rummet, dörren gled ljudlöst igen bakom oss, först blev det lite tyst mellan oss, men Harald tänd lite belysning i rummet och gick fram till en fåtölj som stod vid draperier som gick från tak till golv.  
- Häng av dig sa Harald, jag lydde och hängde av mig min kappa på en galge, sedan stod jag och tittade på rummet. Ett ordinärt rum, en stor bred säng, en väggfast skrivbordsdel i ena änden och en stor fåtölj vid draperierna, där jag gissade att det fanns ett fönster bakom. Hela rummet såg väldigt dyrt ut, en känsla av flärd och hög standard. Harald satte sig i fåtöljen, tittade på mig. 
- Skulle inte du ringa någon, det är nog bäst du gör det nu för snart börjar vi, sa han. Jag tog fram min telefon, slog numret till Filip, la telefon på skrivbordet och såg att samtalet kopplades upp. 

Harald drog i draperiet så det gled undan, fram kom ett panoramafönster som vette in mot en öppen yta, där mitt i hotellet fanns ett öppet atrium hela vägen ned till bottenvåningen och hälften av rummen hade nog fönster in mot atrium och resten utåt. 
- Det blir häftigare om vi kan ses, eller vad säger du min hora, sa Harald och tecknade åt mig att sätta mig på hans knä. Jag gick fram och satte mig, han drog mig till sig.
- Så var inte blyg nu, för snart kommer vi få känna på varandra rejält, sa Harald och skrattade. hans hand särade hårt på mina ben. 
- Det är dags att horan börjar förtjäna sina pengar, sa han. Vi kysstes, det kändes så skönt att kyssas, som om vi var där för att bara ha skönt sex, men det vändes snabbt. Han förde sin hand upp längs ryggen, till nacken, lät fingrarna slingra sig in i mitt hår innan han greppade hårt om håret, drog mitt huvud bakåt, vi kysstes igen, nu hetare, hårdare och blötare, hans andra hand smekte min fitta utanpå trosorna. Han reste på sig sedan, jag följde med, hans hand höll mig hårt i håret, så ställde han oss framför fönstret, han stod bakom mig, hans fria hand drog ned bh:n och undan klänningen från brösten så det hoppade fram, han tryckte mina bröst mot fönsterrutan. Sedan drog han upp klänningen så den korvade sig runt midjan, hela benen med stay-upsen samt trosorna syntes ut i fönstret. Handen gled utmed rumpan, in mellan benen så jag fick sära på dem, smekte utanpå trosorna, hårdare än förut. 
- Horan gillar väl att synas, sa han hårt, hans mun var precis bredvid mitt öra. Jag stönade, för det var dels överraskande vändning som gjorde mig kåt men också häftigt att jag syntes ut. Jag hörde hur han knäppte upp byxorna och hur de hasades ned. 
- Sära på skinkorna, undan med stringen, sa han. Jag gjorde som han sa, kände hans kuk komma upp mellan benen, ollonet var precis utanför fittan. 
- Svanka, sa han högt hårt och kommenderande, jag lydde, ollonet gled nu in i fittan, jag flämtade, hade inte känt på hans kuk alls innan, den kändes stor, grov, skön när den gled in i mig. 

Kuken gled djupt in i mig direkt, jag flämtade, Harald andades ljudligt i mitt öra, väste.
- Skön fitta du har, ska bli skön att knulla riktigt hårt. 
Han började sakta knulla min fitta, vi stönade i kapp, hans grepp om mitt hår var lite hårdare än innan, samtidigt som han tryckte mig mot fönstret, jag försökte snegla ut genom fönstret för att se om någon tittade, såg att ett par rum hade draperierna isär dragna, i ett rum såg jag en som satt och tittade. Harald knullade mig ett kort tag, innan han drog sig ur, han vände sig om lite, flyttade fåtöljen, jag fick snällt följa med i hans rörelse då han fortfarande höll hårt i mitt hår. Fåtöljen stod precis framför fönstret nu, han satte sig, jag följde med ned på knä framför fåtöljen, mellan fönstret och fåtöljen, rumpan mot fönstret och mitt ansikte i hans knä, men kuken precis framför mig. 
Han förde mitt huvud till hans kuk, höll i kuken lät ollonet gnida utmed kinderna, innan han pressade den mot mina läppar, jag släppte in den i munnen, han tryckte på med andra handen på mig bakhuvud. Kuken gled in i munnen, han lät den glida djupt in. Jag svalde och försökte få in kuken i min mun, så djupt han vill, han hörde hur jag flämtade, försökte få plats med kuken. Mot fönstret hade jag min rumpa, min nakna rumpa där stringen dragits lite åt sidan så den låg över ena skinkan. Harald hjälpte mig att suga hans kuk, med sin hand i mitt hår höll han takten för mig i sugandet, jag kunde bara följa med i hans rörelse och låta kuken knulla min mun. Som en hora behandlade han mig, tänkte jag, men det är ju det jag är kom jag på, vilket fick mig att bli än kåtare än tidigare, jag bara väntade på att få känna hans grova kuk i mig igen. Det spände i mina käkar av att suga hans kuk, för den var grov. 

Jag trodde han skulle spruta mig i munnen, men han drog bort mig från kuken innan. 
- Sperman väntar vi med lite, sa han. Han vred på fåtöljen så den stod med sidan mot fönstret, drog mitt hår så jag tvingades kliva upp på knä i fåtöljen. Så tryckte han mig fram så mitt ansikte hamnade i ryggstödet, Harald drog upp kjolen som glidit ned lite, klämde hårt om min rumpa med sin fria hand, så plötsligt slog han till på skinkan så det sved till. 
- Aj, skrek jag till, Harald skrattade, slog till igen, så det sved och blev varmt på skinkan. Han fortsatte smiska mina skinkor, så båda blev röda och varma, jag flämtade och stönade för varje smisk.
- Åh, älskar att smiska små horor, sa Harald glatt. 
- Eller vad tycker horan själv?, frågade Harald och drog i mitt hår så jag svankade rejält. 
- Älskar det, flämtade jag fram, och log samtidigt som jag grimaserade lätt av hans smiskande. 
- Tänkte väl det, attans är de jädrans trosorna i vägen igen, sa Harald och drog tag i dem och ryckte ned dem så de hamnade vid knävecken. Kände kuken mot min fitta igen, hans ben tryckte mina ben åt sidan så jag särade brett, kände hur kuken gneds mot min fitta, upp och ned, ollonet precis vid så det nästan särade på mig. Så tryckte han till. 

- Ahh skrek jag av överraskningen och hur hårt hans grova kuk fyllde mig, han höll mig hårt i håret så jag kunde inte röra mig så mycket, hans andra hand höll hårt om min höft. 
- Nu, ska jag knulla min svenska hora, sa han och började knulla mig hårt bakifrån, jag trycktes fram mot ryggstödet, trots att han höll hårt om min höft och i mitt hår. 
Det måste varit en syn för de som tittade ut, att se Harald knulla mig bakifrån. Lika snabbt som han trängt in i mig drog han sig ur, tomt blev det av hans grova kuk. Så gick han runt fåtöljen och kom med kuken vid mitt ansikte, han behövde inte säga något, jag visste vad han vill. Så jag gapade och sög in kuken i munnen, han höll om mitt hår, så jag höll huvudet stilla och så kunde han tränga in i min mun djupt, så jag klöktes. 
- Så ja, sa han när han drog ut kuken och saliven hängde med på den, kladdigt, han smetade ut saliven på mina kinder, innan han gled in i min mun igen. Gjorde om samma sak, gled djupt ett par gånger innan han drog ut den, kladdig. 
Han gick runt, tryckte in den i fittan igen, körde hårt i min fitta, knullade mig, smiskade min rumpa samtidigt, jag förde ned handen och smekte mig. Jag kände hur jag njöt, hur min orgasm var på väg, smekte mig intensivare, kom så skönt, Harald märkte hur jag kom, drog sig snabbt ur mig. 
- Så skönt min hora tycker det är, jag vände på mitt huvud, tittade bak på honom och bara log. 
- Jag tycker nog du har lite för mycket kläder på dig, sa han och drog klänningen upp över huvudet på mig, han fick släppa mitt hår vilket kändes skönt, han slängde klänningen bort på stolen vid skrivbordet. 

- Jag tror vi måste, sa han innan han gick fram till sportbagen som stod på golvet. Tog fram en liten dildo och en plugg samt lite glidmedel. Kom upp till mig igen, smekte min bak, ned mellan skinkorna kände han på min bak, greppade hårt om ena skinkan och med sitt ena finger cirklade han runt min anal, tryckte in fingret i baken, jag stönade lätt. 
- Du tar den väl i baken som en riktig hora, sa han. Jag skakade på huvudet så mitt blonda hår yrde.  
- Åh, då får du betala mer, stönade jag fram. Han skrattade. 
- Så klart, vände sig till sin kavaj och tog fram en sedel, en 1000 lapp
- Här, sa han och knycklade in den vid min bh. Så tryckte han in två fingrar i min bak, klickade på lite glidmedel och smorde in baken. 
- Men, har jag betalat ska det vara riktigt, inget litet knull bara, sa han och tryckte snabbt in pluggen i min bak. Drog den lite in och ut, så den spände min anal, han letade i väskan, hittade en ögonbindel som han satte på mig över ögonen. Drog ut pluggen ur baken, kände sedan hans kuk mot min bak, trängde in i min fortfarande lite ovana bak. Ollonet gled in innanför, det spände av hans grova ollon, så fortsatte han lugnt, höll hårt om min höft samtidigt som kuken gled djupare in i min bak. Sakta började han knulla min bak, ut, in, djupa lugna juck. Han greppade om mitt hår, drog mitt huvud bakåt så jag svankade maximalt, samtidigt som han knullade min röv. Han knullade min röv ett tag, jag trycktes mot ryggstödet på fåtöljen. Nu spände det inte längre, jag hade vant mig vid hans kuk i röven. Det var skönt, så skönt, jag stönade och flämtade ljudligt. 

Han drog sig ur min bak, drog bort mig från fåtöljen så jag blev stående, såg inte vad som hände då jag hade min ögonbindel på mig men hörde hur fåtöljen flyttades, något lades på golvet. han drog ned mig på knä, fick mig att gå lite framåt på knä, kände något mot min fitta, en dildo gissade jag. En dildo som jag kunde grensla och sätta mig på som om jag skulle rida. Kändes som om dildon var fäst på en liten ställning eller platta med en rundning som fick dildon att komma upp lite i höjd, så den var i perfekt höjd att rida. 
Jag satt på dildon, red den med juckande rörelse med mitt underliv. Ögonbindeln gjorde mig helt ovetandes om vad som skedde i rummet runt mig. Plötsligt fick jag en kuk vid min mun, sög in den, det var Haralds kuk, sög på den samtidigt som jag höll om hans häck med mina båda händer. När jag sugit på den ett kort tag, kom jag på att han precis varit i min bak, äsch försent att tänka på tänkte jag. Harald juckade sakta in i min mun, så jag kunde suga honom samtidigt som jag red dildon. Så drog hans sig ur mig, tryckte mig framåt så jag kom ned på alla fyra, klev upp bakom mig, hans kuk nu mot min bak, trängde in i min bak, samtidigt som dildon var i min fitta. Så trångt tänkte jag och stönade högt. 
- Ahhh, när hans kuk tryckte sig in i min bak, han kom djupt in i mig direkt. Så knullade han mig dubbelt, tillsammans med en dildo, jag njöt, så skönt det är att bli tagen dubbel, tänkte bara att det var synd att det var en dildo i fittan och inte en riktig kuk. Harald greppade hårt om mina bröst när han knullade min röv, samtidigt som han stönade och viskade i mitt öra. 
- Min kåta hora, känner du kuken i din röv?
- Ja, så skön, stönade ja tillbaka. 
- Gillar horan att bli knullad i röven?
- Mmm, älskar det, du betalar för att knulla mig som du vill, stönade jag fram. 

Plötsligt knackade det på dörren, jag ryckte till, Harald suckade och drog sig ur min bak, jag drog av mig ögonbindeln och Harald gick och öppnade, helt ogenerad av att han var naken. Det var Klas, portiern, som kom in i rummet, jag reste på mig, kände mig lite skamsen där jag stod naken, Harald verkade inte bry sig att hans kuk stod rakt ut pekandes rakt mot Klas. 
- Ja vad är det, sa Harald. 
- Skulle ni kunna dra för, en kund i ett rum mitt emot har klagat på hur du behandlar horan, sa Klas. 
- Å typiskt, men ok, vi ska flytta oss och dra för, sa Harald lite besviket. 
- Gott så sa Klas, som tittade på mig hela tiden, klädd som jag var i stay-ups, högklackade pumps och bh, men inget mer. Harald såg hur Klas formligen sög in synen av min kropp. 
- Visa nu upp dig riktigt mycket, sa Harald till mig beordrande. Jag snurrade runt, böjde mig fram så Klas kunde se min bak, särade på skinkorna så han tydligt såg mina båda nyknullade hål. Klas nickade och sa.
- Ja inte ska jag störa mer, ni verkar upptagna och var på väg att lämna rummet. Harald skrattade, jag också. Han gick fram till draperiet och drog för det. 
- Typiskt sura hotellgäster, sa han innan han gick fram till sängen och i farten drog med mig så jag for in i sängkanten och trillade in i sängen. Innan Klas hunnit lämna rummet, han stod i dörröppningen sa Harald. 
- Men du kanske ska köpa in dig i horan, 1500 så får du också njuta av henne. Klas stannade, vände sig om och log.
- Tror du hon klarar det, sa han. Harald tittade på mig, där jag låg i sängen. 
- Har hon något val, sa Harald. 

Klas gick in i rummet igen, han stod vid fotändan av sängen, tittade på mig. 
- Hon är läcker, sa han och tog fram sin plånbok, drog fram en sedel, böjde sig fram och fäste den bredvid den andra i bh:n. Började klä av sig. Han var lång, senig, med grått hår, när han fått av sig byxorna, tittade jag på hans kalsonger. Oups, tänkte jag bara. Där syntes något rejält mellan benen. När han drog av kalsongerna kom en riktigt stor kuk fram, mot hans smala kropp såg den extremt stor ut. Den var halvt hård, inte riktigt fullständigt hård. 
- Så, sug honom nu, han har betalat för det, sa Harald och satte sig i fåtöljen för att titta på. 
Jag gick upp på knä i sängen, tittade på Klas som tog ett steg upp i sängen, kuken svajade framför mig, jag greppade om den, tittade storögt på den, mina små händer kunde inte hålla om den, jag slickade på ollonet, höll den i båda händerna innan jag sög in ollonet i munnen, gapade så stort. Sög på kuken så gott det gick, när den var så stor, Klas stod och njöt. Han puttade ned mig sedan, jag särade på mina ben, låg på rygg, han ställde sig på knä mellan mina ben, placerade kuken mot min fitta, jag kände ollonet sära på min fitta, tränga sig in i mig, verkligen stor, jag flämtade, flämtade, hans kuk gled in i mig. 
- Aj, skrek jag till och kände hur han kommit långt in i mig. Han drog sig ur, tryckte in igen, knullade min fitta sakta, tittade ned på mig, jag såg hur han njöt. Efter att han knullat mig ett tag tröttnade Harald på att titta på. 

- Äsch, nu vill jag också knulla henne, sa han och kom upp i sängen. Klas drog sig ur mig, lade sig ned bredvid mig, Harald drog upp mig så jag grenslade Klas, fick hans kuk vid min fitta, den gled in i mig, igen. 
- Ahhh, mmmm, stönade jag, när Klas grova kuk fyllde min fitta igen. 
Harald tog plats bakom mig, siktade in sig på min bak, som nu var rejält trång av den grova kuken i fittan. Harald trängde in i min bak. 
- AHHHH skrek jag och slängde med huvudet. Harald drog mig i håret, så jag låg stilla, hans kuk kom djupt in i min röv. De båda knullade mig tillsammans, ett bra tag, efter ett tag kunde jag njuta igen. Det gick fort, jag njöt så av deras knullande av mig så jag behövde inte smeka mig, efter ett kort tag kom min orgasm, jag skrek rakt ut, Harald höll mig hårt stilla för att kunna ha kvar kuken i min bak. 
Klas, under mig var inte alls lika uthållig som Harald, jag kände hur han spände sig och sa.
- Jag kommer, så tryckte han sig upp extra mycket i fittan, ryckte till, stönade och fyllde mig med sin sperma. 
- Du får träna dig lite mer, sa Harald och han fortsatte knulla min bak. Klas kuk mjuknade sakta, men var tillräckligt hård och stor för att fortsatt fylla min fitta skönt. 
Harald ökade takten på knullandet av min bak, jag kände hur han verkligen hade knullat min bak helt öppen. Så drog han sig ur mig, vräkte mig åt sidan så jag hamnade på rygg i sängen, tog ett kliv upp och runkade sin kuk framför mitt ansikte, jag gapade, sperman sprutade ut, över kinden, pannan och håret. Så gned han ut sperman i mitt ansikte innan han klev ned från sängen. 

Harald gick och satte sig i fåtöljen för att pusta ut lite, Klas reste på sig, tittade på mig där jag låg helt utmattad, nästan helt naken i sängen. 
- Nästa gång, vill jag ta horan i baken, jag också, sa han, sedan reste han på sig och klädde på sig och lämnade rummet i all hast. 
Jag reste på mig, gick fram till telefonen på skrivbordet, lyfte upp den. 
- Är du där, frågade jag, 
- Ja, svarade Filip.
- Jag ska bara snygga till mig lite, så kommer jag, var är du? 
- Vi möts i lobbyn, sa han och så lade vi på. 
Jag la ned telefonen i min handväska, gick in på toaletten och hämtade en handduk, kom ut i rummet igen, torkade mig om ansiktet. 
Harald tittade på mig, när jag senare även klädde på mig. Han tog fram sin plånbok, tog upp ett visitkort och räckte till mig.
- Här, sköna horor är alltid bra att ha kontakt med, hör av dig om du kommer till Köpenhamn igen. Men, du, skippa Filip då, så kan vi ha det än skönare med varandra, jag vet lite roliga ställen vi kan besöka utan honom. 
Jag tittade bara på honom helt ställd, vad då tänkt jag innan jag klädde mig färdigt med kappan, tog hans visitkort och la ned det i min handväska. Harald plockade fram tre 500lappar, drog upp min klänning och klämde ned sedlarna i mina trosor. 
- Så, 5000 danska, är väl ok för en natts njutning, sa Harald och gav mig en smisk på rumpan när jag lämnade rummet. 
Träffade Filip i lobbyn, vi kysstes, hans hand smekte mig på rumpan, drog upp min klänning så han kom åt min fitta, kände hur kladdig jag var. Klas stod i receptionen och tittade på oss. Sedan tog vi en taxi till stationen och tåget hem, jag tyckte alla tittade så konstigt på mig, som om det syntes att jag varit en liten hora. 
När vi klev av vid Triangeln och gick mot Filips lägenhet, stoppade han mig. 
- Bara så du vet, det hänger torkad sperma i ditt hår och ditt ena öra.....


 

 

2 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.