Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

16/8, 2009 kl. 14:30, av Kid

Min fru - massageterapeft - Del 2

Del 2 av 4 i serien Min fru - massageterapeft

Det är dags för invigning av massagerummet. Till invigningen kommer till Anders stora förskräckelse, Krille. Det blir inte bättre när Karin stänger in sig i massagerummet med honom.

Min fru - massageterapeft  Del 2  

Det är lördag och dags för invigning. Det har varit en hektisk tid, men nu står allting klart. Vi har annonserat i tidningen om invigningen. Hon har öppet mellan 9 och 12. Gratis prov på massage är utlovad. Ett antal lånade termosar, som är fyllda med kaffe och the, finns uppställda på bordet i väntrummet, tillsammans med diverse fikabröd. Vi har också tryckt upp ett antal broschyrer som anger vilka dagar hon har öppet och under vilken tid. Vi står i dörröppningen mellan massagerummet och väntrummet och tittar oss omkring.
- Vad fint du har gjort det, älskling, säger Karin. Du är så duktig.
- Jag är faktiskt riktigt nöjd med det själv, svarar jag stolt. Jag studerar min hustru i smyg. Hon har köpt in 4 stycken klänningar, speciellt för att arbeta i. Klänningarna har samma mönster men olika färger. Den hon har på sig nu går i grönt. Den smiter åt runt hennes kropp som ett andra skinn och framhäver hennes stora bröst, hennes sexiga runda stjärt och visar upp hennes välformade ben, upp till halva låret. Hennes långa bruna hår är uppsatt i en svans så det inte hänger ner i ansiktet då hon masserar.
- Du är så sexig i den klänningen, utbrister jag spontant. 
- Du vet hur du ska få mig att må bra, älskling, säger hon och ler.
- Jag menar det verkligen, säger jag. Varenda karl som du masserar kommer att ha extremt hög puls. 
- Nu svamlar du, skrattar Karin.
Hon lägger armarna runt min hals och kysser mig. Jag smeker handen över hennes stjärt och svarar på kyssen. Kuken styvnar bara av att kyssa henne.
 
- Kom nu, säger hon, så ska jag ge dig massage, säger min älskling. Jag vill att du är den förste som masseras på mitt fina massagebord.
- Hinner vi det, frågar jag.
- Oja, klockan är inte mer än 8, så vi har en timme på oss innan någon kommer, säger hon. Om det nu kommer någon.
- Det är klart att det kommer folk, säger jag uppmuntrande. I kväll ska vi fira den lyckade starten med en god middag och gott vin till. Det blir väl bra?
- Det blir underbart, svarar hon.
- En middag för två, bara du och jag, säger jag.
- Jag längtar redan, svarar hon och kysser mig.
Kyssen är öm och försiktig. När jag känner hennes tunga smeka sig in i min mun, sveper åtrån genom min kropp.
- Jag älskar dig, viskar jag efter kyssen.
- Klä av dig, säger hon.  
 
Jag tar av mig kläderna och lägger mig på massagebänken.
- Det räcker med framsidan, säger jag.
- Jag ser det, svarar hon och ler.
Hon syftar på min kuk som styvnar allt mer. Om det varit en kund, har han haft kalsonger eller en handduk över underlivet, men jag är ingen vanlig kund, så jag ligger naken. De två översta knapparna i klänningen är uppknäppta och visar upp en del av hennes stora bröst, då hon böjer sig ner och masserar mina axlar. Undrar om hon tänker ha uppknäppt med flit för att kåta upp karlarna hon masserar, tänker jag och tittar upp i hennes vackra ansikte. Massagen är fantastiskt underbar. Det förvånar mig att hon är så stark i nyporna. När hon kramar till med händerna, så känns det i musklerna, men på ett otroligt skönt sätt. Hon tar mer olja och smetar ut över magen. Hennes smidiga händer tänder min åtrå. Kuken är hård som ett järnspett. Hon masserar mina lår upp till ljumskarna men visar inte med en min att hon uppmärksammat min hårda kuk.  
 
Hon vänder sig om så hon står med stjärten mot mig när hon masserar låren. Jag ser hur hennes stjärt gungar i takt. När hon står nedböjd och masserar låren, glider klänningen upp och visar hennes vackra ben. Det är inte så dumt att få massage, först av alla. Nu vet jag vad kunderna ser då hon står i olika ställningar och masserar. Jag kan inte låta bli att smeka min hand uppför hennes lår. Hon rycker till då hon känner mina fingrar på sitt lår men säger ingenting. Med försiktiga fingrar smeker jag henne medan hon masserar mig. Hon står med brett särade ben så jag har inga problem med att lägga min hand över hennes sköte. Jag smeker min hand över hennes fitta, utanpå trosan. Herregud, så kåt jag är. När jag försöker få in ett finger innanför trosan, stoppar hon mig.
- Inte nu, älskling, säger hon. Jag vill inte älska strax innan det kommer folk hit. Vi ska ju ha det mysigt i kväll, eller hur?
- Javisst, suckar jag och tar bort handen.  
 
Plötsligt känner jag en försiktig hand som smeker min pung. Det är som att tända en eld i mig. Det brinner en åtrå i mitt underliv. Den andra handen vilar på min höft då hon böjer sig ner och tar min kuk i munnen.
- Du milde skapare, suckar jag och njuter.
Hon suger mig lugnt och försiktigt medan handen smeker min pung. Det finns inte en chans att hålla sig. Jag lyfter på stjärten och pressar mig in i hennes mun då utlösningen kommer med orkanstyrka. Stråle efter stråle pumpas in i hennes sugande mun. Hon tar emot min säd och sväljer. Det har hon gjort sedan avslutningsfesten vi var på. Säden pulserar in i hennes mun, om och om igen. När jag har tömt mig, slappnar jag av och lägger ner stjärten på bänken.  
 
- Du är en på tusen, älskling, suckar jag och ler. Jag vill slicka dig, smaka på dig.
- Det kommer du att få göra också….senare i kväll, säger hon och skrattar.
Hon ger mig en kärleksfull kyss, innan hon går och hämtar en handduk och torkar upp resterna av massageoljan.
- Du är otroligt skicklig på att massera, säger jag. Du kommer att få massvis av kunder.
- Tack älskling, säger hon. Jag hoppas att du får rätt.
En timme senare är massagestudion full i folk. Karin masserar folk på löpande band. De får några minuter var, så de vet vad de får för pengarna. Jag springer mellan huset och massagestudion och fyller på termosarna med kaffe och the. Invigningen är en succé. Det är många som vill prova på att bli masserade, så Karin har fullt upp. Hon får idel beröm för sin massage och löften om att de ska komma tillbaka. Jag har fullt sjå att fylla på mer kaffe i termosarna, så jag hinner knappt stanna upp och prata, vare sig med Karin eller gästerna. När klockan börjar närma sig tolv, blir det glesare med gäster, men så länge någon är kvar, så fyller jag på mer kaffe och fikabröd. Det här är nog sista svängen jag gör, tänker jag. Det räcker nog till de sista gästerna. På väg ut till massagestudion, hör jag skratt från väntrummet. Jag känner igen skratten. Det är Krilles röst jag hör.
- Säg inte att han har kommit hit, säger jag till mig själv och känner irritationen komma över mig.  
 
- Hej Anders, säger Krille när jag kommer in i rummet.
- Har du sett vem som kommer och hälsar på när jag har min invigning, säger Karin glatt.
- Jo, jag ser det, svarar jag och hälsar på Krille utan större entusiasm. J
ag slår upp en kopp kaffe åt mig själv och sätter mig ner för att koppla av.
- Får inte jag och Krille kaffe, frågar Karin.
- Ja, visst får ni det, svarar jag och ställer mig upp med en suck. Jag slår upp var sin kopp och bär fram det.
- Något mer, medan jag står upp, frågar jag lite spydigt.
Karin tittar på mig med en frågande min.
- Nej, sätt dig ner och koppla av, säger hon. Det har du gjort dig förtjänt av.
Jag sätter mig ner men engagerar mig inte i deras samtal. Jag lutar mig mot väggen och dricker mitt kaffe, nöjd över att invigningen gick så bra.  
 
- Då sätter vi igång då, hör jag plötsligt Karin säga.
- Med vad då, frågar jag,.
- Jag ska ge Krille massage, svarar Karin. Då kan han ge mig lite tips om jag gör något fel.
Jag stirrar på henne med en förvånad min. Karin tittar tillbaka med en oskyldig min. Krille reser sig upp och går in i massagerummet. Med förskräckt min, ser jag hur vår middag för två är på väg att försvinna.
- Säg inte att du har tänkt bjuda honom på middag, viskar jag förskräckt.
- Det har jag inte tänkt på, svarar hon, men det var en bra idé.
- Det var inget förslag, säger jag nästan desperat. Det skulle vara jag och du, kommer du ihåg det?
- Han har kört långt och är säkert hungrig, svarar Karin. Vi får se. Det är inte säkert att han vill ha någon middag.
Hon vänder sig om och går in i massagerummet och stänger dörren. Det har hon inte gjort med de andra gästerna hon har masserat. Jag sliter med mig några termosar och skyndar mig in i köket. Jag ställer dem på bänken och rusar ner i källaren, till min dator. Nu får jag se om kamerorna fungerar, tänker jag.  
 
När jag slår på skärmen och högtalarna, hajar jag till. Det är som om jag står i rummet. Ljud och bild är av fantastisk kvalité. De har inte vilat på hanen precis. Krille ligger på massagebänken naken. Karin ligger ovanpå i en 69:a, även hon är naken. Nu förstår jag varför Karin ville ha en extra bred massagebänk. Det ska få plats med två personer, om det blir aktuellt. Jag testar switchen som kamerorna är kopplade till. Jag har god sikt från alla fyra kamerorna. Jag kopplar in kameran så jag ser Karins stjärt som ligger över Krilles ansikte. Jag zoomar in bilden mot stjärten.. Det är otroligt så bra man ser. Det är nästan så man kan tro att om jag sträcker ut handen, så kan jag smeka henne. Jag ser hennes våta fitta tydligt. Blygdläpparna särar på sig när tungan smeker in i hennes våta fitta. Jag byter kamera för att se vad Karin gör. Hon suger honom hårt, lite hetsigt som vanligt. Som om hon har bråttom. Hennes käkar töjs ut ordentligt när hon slukar den grova kuken.  
 
Hon drar upp munnen och slickar med tungan över det stora glansiga ollonet innan munnen glider ner över staken igen. Plötsligt lyfter hon på huvudet och stönar ut sin njutning. Jag byter snabbt kamera för att se vad som orsakar henne den stora vällusten. Krille slickar henne i stjärten. Tungan sveper upp och ner längs stjärtskåran. Han stannar upp framför stjärthålet och smeker med tungspetsen. Då kommer hennes stön igen. Hon njuter tydligen enormt av att bli slickad runt stjärthålet, men det gör hon inte med mig. Det händer att hon accepterar det men för det mesta säger hon till på skarpen att återvända till hennes fitta. Jag känner hur svartsjukan tar sitt grepp om mig. Varför duger inte jag, tänker jag medan tungan glider in i det trånga hålet. Karins stön ökar i styrka då tunga smeker inne i hennes bakre hål. Hon lyfter på stjärten så Krilles hand får plats. Det ser inövat ut, tänker jag när han trycker in två fingrar i hennes heta grotta. Det här har de gjort förut, tänker jag. Fingrarna smeker fram och tillbaka medan tungan smeker hennes stjärt. Min svartsjuka härjar i min kropp samtidigt som jag är ordentligt kåt. Jag drar ner gylfen och släpper ut min hårda kuk men jag runkar inte.  
 
Som två samtränade tvillingar, händer allt på samma gång. Karin lyfter på stjärten och ställer sig på golvet. Krille följer efter och ställer sig bredvid henne. Han kysser henne samtidigt som han smeker hennes lår.
- Vi kan inte hålla på så länge, säger Karin då Krille smeker handen mellan hennes ben.
Jag hoppar till då jag hör hennes röst. Det låter så nära. Jag hör alla ljud i rummet mycket tydligt. Han ställer sig bakom henne och lägger handen på hennes rygg. Hon böjer sig ner över bänken och särar på benen. Han greppar sin grova kuk och riktar in den. I en enda stöt, stöter han in hela kuken. 
- Aaahaaa, såååå sköööönt, stönar Karin.
Han knullar henne hårt och snabbt. Han tränger sig in i hennes våta fitta med kraft. Han håller händerna på hennes höfter i ett stadigt grepp medan han knullar henne allt hårdare. Karin stönar ut sin njutning och pressar sig bakåt varje gång han stöter in sin kuk.  
 
Min blick vilar på Karins ansikte. Jag ser hur mycket hon njuter av den grova kuken som obarmhärtigt tränger sig in i hennes heta källa. Det pirrar i hela kroppen då jag ser Karins njutning. Jag kan inte förstå mina känslor, att jag blir kåt av att se min älskade knulla med andra. Hennes mun står på vid gavel. Det kommer stönande ljud från hennes mun hela tiden. 
- Åh guuuud, stönar hon plötsligt och stöter stjärten häftigt bakåt. Hennes orgasm kommer med kraft. Krille ökar takten. Han drar henne mot sig med händerna och stöter hårt in sin kuk. Hon skriker ut sin njutning då orgasmen stormar fram i hennes underliv. Då drar han ut sin grova kuk och riktar ollonet mot stjärthålet. Nej, skriker jag i min tankar. Det går inte. Du är för grov. Mina tankar är i uppror men inga ljud kommer från min mun. Det är ju liksom inte någon idé. De hör mig inte. Han trycker inte hårt utan pressar sig in med sin tyngd. Han stannar inte upp förrän hela kuken är inne i hennes stjärt. Då stannar han upp för ett ögonblick och smeker handen över hennes rygg.  
 
Karin stönar ut sin njutning medan han tränger sig in. Han tar ett nytt tag om hennes höfter och börjar glida fram och tillbaka i hennes trånga hål. Han ökar farten och kraften hela tiden. Jag ser på Karin ansiktsuttryck att hon njuter enormt. Så här mycket har hon aldrig njutit de få gånger vi har provat analsex. För det mesta säger hon nej, då jag föreslår analsex. Nu skriker hon ut sin njutning.
- Åh, så skönt, stönar hon. Knulla mig. Knulla mig hårt i stjärten. Jag älskar din stora kuk.
Jag stirrar förskräckt på min fru då hon stönar ut sina ord. Hon uppträder som den slyna hon är och jag blir bara kåtare. Rör jag min kuk nu, så sprutar jag direkt. Jag tror inte jag har varit så här kåt någon gång och då sitter jag bara och ser på min hustru som njuter tillsammans med en annan man. Krille knullar hennes hårt i stjärten. Han stöter in sin krigare med full kraft. Jag ser på honom att han närmar sig en utlösning. Han sliter henne mot sig med händerna och dunkar in sin kuk. Han håller den intryckt och bölar som en tjur då han pumpar in sin säd i hennes stjärt. Karin stämmer upp i vrålet då hon får sin andra orgasm. För ett ögonblick funderar jag på om någon hör deras skrik utanför massagestudion. Han ligger över henne med kuken djupt inne i stjärten och vilar. Han kysser henne på halsen och smeker med ena handen längs hennes lår.  
 
När han reser sig upp och drar sig ur, reser sig även Karin upp och vänder sig mot honom. Hon lägger armarna runt hans hals och kysser honom. Kyssen varar länge, allt för länge i mitt tycke. Som vanligt när allt är över, så bränner svartsjukan i mig. Jag ser hur de kysser och smeker varandra med ömma fingrar.
- Du skulle har öppnat i stan i stället, säger han efter kyssen. Jag skulle ha hjälpt dig att få så mycket kunder att du kunde arbeta heltid som massör.
- Jag vill inte arbeta heltid, svarar hon. Jag vill bara ha det som ett extraknäck.
De håller fortfarande armarna runt varandra. Nu kysser de varandra igen. Det drar ihop sig i bröstet på mig. Det här har jag svårt för. Det är själva knullande jag blir kåt av att se. När hon njuter av en annans kuk som knullar henne, då blir jag kåt. Men det här är alldeles för intimt.
- Då kunde vi träffas oftare, säger han.
- Jasså, det är därför som du vill hjälpa mig, säger hon och ler.
- Jag vill träffa dig ofta, Karin. Jag  tycker så mycket om dig.
- Nu måste vi gå in till Anders, säger hon. Han får inte misstänka någonting. Han får inte bli sårad.
- Den mesen fattar ingenting, säger Krille. Han tror du masserar mig nu.  
 
Det bränner till i mitt bröst då jag hör hans ord. Är det så hon uppfattar mig, tänker jag. Jag får svaret på en gång. Karin tar ner sina händer från hans axlar och skjuter honom ifrån sig. Hennes glittrande gröna ögon mörknar när hon tittar på honom.
- Du ska ha klart för dig en sak, fräser hon. Anders är ingen mes. Det finns inte en karl som är så snäll och omtänksam som han. Han är så långt ifrån en mes man kan komma. Han är det bästa som har hänt mig och jag älskar honom oerhört mycket. Det är jag som sviker honom, jag utnyttjar hans snällhet för att tillfredsställa mina egna behov.
- Lugn, lugn, säger Krille. Det var inte så jag menade. Det blev fel ord. Förlåt mig.
- Nu ska jag gå in till min man, säger Karin. Jag tror inte att han vill att du kommer med in och det vill inte jag heller. Se det här som en avskedsföreställning för jag vill inte träffa dig igen.
- Snälla Karin, vädjar han.
- Jag menar vad jag säger, svarar hon. Vi ska inte träffas igen.
När jag hör hennes ord, fylls jag av en värme i min kropp. Jag känner hur tårar rinner ner för min kind. Nu vet jag att hennes träffar med Krille bara var njutning. Nu känner jag mig trygg även om hon älskar med andra män under massagen. Det är mig hon älskar. Det är mig hon vill leva med. Jag önskar att hon stod bredvid mig så jag kunde krama om henne. Gud, vad jag älskar henne. Jag slår av datorn och går upp i köket för att städa undan. Jag är så otroligt lycklig över att få kalla denna fantastiska kvinna för min hustru.  
 
När Karin kommer in, har hon ytterligare några termosar med sig.
- Jag ska bara duscha, så hjälper jag dig att städa undan, säger hon.
Jag drar in henne i min famn och kysser henne. Jag håller henne tätt mot min kropp medan jag kysser henne ömt. Jag ger henne små korta kyssar på halsen och drar in hennes lukt i min näsa. Jag fylls av kärlek när jag håller henne i min famn. Hon smeker sin hand i min nacke så jag får rysningar. Jag kan inte få nog av att kyssa henne.
- Låt mig få duscha, viskar hon. Vi har hela helgen på oss, älskling.
Motvilligt släpper jag taget om henne. Jag smeker en hand över hennes kind och ger henne en kort kyss innan hon går till badrummet. Under tiden går jag till massagestudion och plockar in det sista av termosar, kaffemuggar och skräp.  
 
När hon har duschat, hjälps vi åt att städa i väntrummet och massagerummet. Det är viktigt att det är rent och snyggt när kunderna kommer. Vi kysser och smeker varandra så fort vi är i närheten av varandra. På eftermiddagen är det dags att laga till den efterlängtade middagen. Jag öppnar en vinflaska och skålar med min hustru.
- Skål för en lyckad invigning, säger jag. Du har lyckats bra. Du kommer att få många kunder.
- Du menar vi har lyckats bra, svarar hon. Du har minst lika stor del i detta. Utan dig hade jag aldrig klarat det. Skål, älskling.
Under tiden vi lagar middagen, dricker vi vårt vin. När hon står vid bänken och skär upp köttet, smyger jag upp bakifrån och omfamnar henne. Jag kysser henne på halsen och smeker handen upp för hennes lår. Hon lutar huvudet mot min axel och njuter av min hand som smeker hennes sköte, utanpå trosan.
- Vill du göra mig en tjänst, viskar jag och kysser henne på halsen.
- Vad du vill, viskar hon tillbaka.
- Jag vill att du går utan trosor och bh, säger jag. Det är bara klänningen som ska skyla din kropp. Hon vänder sig om mot mig och lägger armarna runt min hals.
- Vill du att jag ska vara naken under klänningen, frågar hon och ler.
- Ja, svarar jag kort. Jag älskar din kropp och vill känna så mycket som möjligt av den.
- Ta av mig trosorna då, säger hon. Jag har ingen bh på mig.  
 
Jag ställer mig på knä och smeker händerna uppför hennes lår. Klänningen följer mina händer upp och blottar hennes svarta trosor som döljer hennes glädjekälla. Jag drar av henne trosorna och kysser hennes lår. Sakta kysser jag mig upp mellan hennes ben. Hon särar på benen och ger mig utrymme. Jag smeker hennes blygdläppar med min tunga och känner hennes smak. När tungan glider in i den våta värmen, känner jag hennes hand i mitt hår.
- Nu måste vi fortsätta med middagen, säger hon.
Motvilligt ställer jag mig upp och kysser henne. Hon smeker handen över min kuk som styvnar direkt. Sakta drar hon ner min dragkedja och stoppar in handen.
- Då vill jag att du tar av dig kalsongerna, säger hon.
- Självklart, svarar jag och njuter av hennes smekande hand.
Jag tar med mig hennes trosor och slänger dem tillsammans med kalsongerna i tvättkorgen. När jag återvänder till köket står hon och väntar på mig. Medan vi kysser varandra, drar hon ner dragkedjan och smeker in sin hand. Hon greppar runt staken och smeker den.
- Du har rätt, säger Karin. Det är mer praktiskt så här.  
 
Vi äter en god middag och dricker ett utsökt vin till maten. Vi hjälps åt att städa undan efter vi ätit. När allt är klart, tar jag henne i handen och går mot sovrummet.
- Ska vi inte se på tv, frågar hon och ler.
- Nej, svarar jag kort. 
Jag drar ner dragkedjan i hennes klänning och smeker den av hennes kropp. När hon står naken framför mig, smeker jag hennes bröst med mina händer. Våra läppar möts i en underbar kyss. Under tiden knäpper hon upp skjortan och tar den av mig. Vi bryter vår kyss medan jag ivrigt sliter av mig byxorna. Vi lägger oss tvärs över sängen. Jag kysser henne ömt medan jag smeker min hand över hennes stjärt. För ett ögonblick kommer tankarna tillbaka till massagerummet där Krille knullade min fru. Kuken styvnar ytterligare när jag tänker på hur mycket hon njöt.  
 
Jag kysser mig ner till hennes bröst och suger in en bröstvårta i munnen. Jag suger hårt över vårtan medan jag smeker med tungan. Hon lägger en hand på mitt huvud och stönar av njutning. Jag lämnar hennes bröst och kysser mig ner över hennes mage. Med tunga smeker jag hennes navel, innan jag fortsätter ner mellan hennes ben. Jag slickar med tungan över hennes lår. Hon svarar med att sära ytterligare på sina ben. Jag tittar på hennes våta blygdläppar som öppnar sig för mig. Jag smeker med tungan över hennes fitta. När jag glider in i hennes våta innandöme, stönar hon av vällust.  
 
Jag slickar girigt i mig av hennes safter. Jag smeker tungan upp till hennes känsliga knapp. Två fingrar glider in i hennes heta gömma. Fingrarna glider lätt fram och tillbaka medan tungan smeker klitoris. Jag känner smaken av henne och slickar njutningsfullt i mig av safterna. Ett tredje finger glider in. Fingrarna dansar fram och tillbaka medan tungan smeker hårt över klitoris. Hon lyfter på stjärten för att komma närmare fingrarna och tungan. Då lyfter jag på huvudet och avbryter smekningarna.
- Nej, stönar hon. Sluta inte. Det är så skönt.
- Vänd dig om och ställ dig på knä, säger jag och ställer mig på knä på golvet.  Hon snurrar runt och ställer sig med stjärten mot mig. Jag drar henne till mig och smeker mina händer över skinkorna. Ett stön kommer över hennes läppar då tungan glider in i hennes våta fitta. Jag slickar ivrigt, djupt inne i hennes innersta gömma. Jag drar tillbaka min tunga och trycker in tre fingrar i henne på en gång. Hon stönar och pressar sig mot mina fingrar.  
 
Jag kysser hennes skinkor och slickar med bred tunga samtidigt som fingrarna smeker fram och tillbaka. Jag känner hur hon kramar om mina fingrar. Med tungan slickar jag mellan hennes skinkor. Tungspetsen smeker längs stjärtskåran upp och ner. Karin stönar allt högre av njutning. Jag stannar upp och smeker runt hennes stjärthål. Jag ökar farten på fingrarna och trycker med tungan mot det trånga hålet. Hon slappnar av och släpper in tungan.
- Ja, ja, ja, stönar hon och trycker sig mot tungan.
Fingrarna pumpar allt snabbare medan jag smeker det bakre hålet med tungan.
- Åhhhh, guuuuud, stönar hon och pressar sig allt hårdare mot munnen.
Då ställer jag mig upp och griper tag i hennes höfter. Jag trycker in min kuk i hennes våta fitta och knullar henne hårt. Med kraftiga tag, stöter jag in min kuk till botten. Karin skriker ut sin njutning och möter mig med motjuck. Jag känner hennes kramande fitta då orgasmen startar upp. Hennes lår vibrerar av ansträngning då orgasmen stormar fram. Nu gäller det om hon blir lika förtjust som när Krille knullade henne.  
 
Jag drar mig ur och sätter ollonet mot stjärthålet. Jag trycker till och halva kuken glider in i hennes trånga stjärt. Ytterligare en stöt och hela staken ligger ombäddad i hennes varma, trånga hål.
- Jaaaaaaa, skriker hon ut och pressar sig mot min kuk.
Jag håller ett stadigt tag i hennes höfter och knullar hennes stjärt med hårda stötar. Hon kramar hårt runt min stake och skriker ut sin njutning. Hennes skrik gör mig ännu kåtare. Hon har aldrig njutit så mycket av analsex som nu. Jag känner hur det drar ihop sig och ökar takten. Med några hårda stötar, tränger jag mig in i hennes trånga kanal och sprutar in min säd. I våg efter våg, sprutar jag in min säd, långt in i hennes stjärt. Hennes ben skakar då orgasmen håller hennes kropp i ett stadigt grepp. Jag har aldrig upplevt något skönare än detta. Jag drar mig ur och lägger mig bredvid henne. Jag smeker undan hennes hår från ansiktet för att se hennes ögon. Hon ler med hela ansiktet och smeker en hand över min kind.
- Gud, så skönt det är, suckar hon.  
 
Vi ligger länge tätt tillsammans och njuter av varandra medan pulsen sakta går ner. Jag kysser henne med all den kärlek jag känner för henne. När vi vilat ett tag, kliver vi upp och går till duschen. Jag tvättar hennes kropp och hon tvättar min. Innan duschen är över, har vi älskat ytterligare en gång. Vi återgår till sängen och myser tillsammans. Kyssar och smek talar om hur mycket vi älskar varandra.
- Ska vi inte ta ett glas vin, frågar jag.
- Jag vill inte gå upp ur sängen, svarar hon.
- Det behöver du inte, svara jag.
Snabbt hämtar jag vinflaskan och två glas. Vi sitter upp i sängen, lutad mot sänggaveln och njuter av vinet och varandras sällskap. Jag hinner dricka ur först. Jag ställer ifrån mig glaset och lägger mig tillrätta mellan hennes ben. Karin drar upp sina fötter mot stjärten och viken ur knäna. Hennes sköte ligger utvikt framför mig. Jag sänker min mun och smeker hennes blygdläppar med min tunga. Hon lägger en hand på mitt huvud och smeker mitt hår. Jag ligger länge och slickar henne. Jag älskar hennes smak och har ingenting emot det. Sakta väcker jag hennes åtrå. När jag smeker hennes klitoris med min tunga, avbryter hon mina smekningar. Hon glider ner under min kropp och lägger fötterna på mina höfter. Med benen pressar hon in mig i hennes heta kärleksgrotta.
- Den här gången ska vi ta det lugnt, älskling, viskar hon och kysser mig.
Det visar sig vara början på en helg, fylld med underbart härlig sex.  
 
En ny arbetsvecka har börjat och allvaret börjar för Karin och hennes massagestudio. Nu ska det visa sig om hon får några kunder. Hon har öppet på vardagar mellan 6 och 9 på kvällen. Lördagar har hon öppet från 9 på morgonen till 12 på dagen. Erfarenheten får sedan visa om hon måste ändra öppettiderna. Det börjar lite trögt första veckan och Karin deppar lite. Under lördagen får hon 3 kunder som ger henne bättre hopp. Jag sitter klistrad vid datorn men ingenting händer. Redan andra veckan blir det bättre. Idrottsklubbar börjar höra av sig till henne och kundantalet ökar. Jag får förhoppningar då unga vältränade killar kommer för att få massage men fortfarande händer ingenting som intresserar mig. Jag märker på Karin att hon inte är lika het i sängen som då Krille var på besök. Jag har absolut ingenting att klaga på Hon är en fantastisk kvinna att älska med och jag njuter enormt tillsammans med henne. Men den där lilla extra kryddan vill inte riktigt infinna sig. Jag börjar själv misströsta och skämmas lite grann. Tänk om det är så att Karin inte alls har räknat med att älska med män som kommer till henne för massage. Hon kanske bara vill ge dem massage och tjäna lite extra pengar. Då står jag där med mina kameror i skamvrån.  
 
På tisdag, andra veckan, händer det äntligen någonting. Jag sitter vid min skärm och ser hur Karin får betalt av kvällens sista kund. Jag ska precis slå av skärmen, då jag hör att någon knackar på dörren. Karin går fram och öppnar dörren.
- Hej Peter, säger hon. Jasså, det är du som kommer.
Peter är vår närmaste granne. Det är en härlig kille med underbar humor. Båda jag och Karin tycker om honom. Han har alltid en hjälpande hand om man behöver hjälp. Det är precis en sådan granne som man hoppas på att få, då man flyttar in i ett bostadsområde. Han är gift med en riktigt vacker kvinna. Hon har en kropp som en fotomodell. Däremot har hon ett hett temperament som Peter, och andra, har fått erfara. Jag har sagt till Karin att Peter inte har mycket att säga till om hemma, men hon vill inte riktigt tro mig. Nu står alltså Peter utanför dörren, precis när Karin ska stänga.  
 
- Förlåt, jag ser att du ska stänga, säger han. Jag kommer igen en annan gång.
- Nej, kom in du, svarar Karin. Det är klart att jag ger dig massage.
- Jag ska på konferens i 3 dagar, så det blir mycket att sitta ner, säger Peter. Jag känner mig lite stel i ryggen och tänkte att du kanske kunde hjälpa mig.
- Ta den här handduken och ta av dig kläderna bakom skärmen, så ska jag se om jag kan hjälpa dig, säger Karin.
- Det är jättesnällt av dig, säger Peter och går bakom skärmen.
När Peter kommer fram från skärmen, har han virat handduken runt midjan. Jag ser att han har en vältränad kropp och det ser Karin också. - Vilken vältränad och vacker kropp du har, säger Karin. - Tack, säger han och rodnar. - Jag tror vi börjar med ryggen, säger hon. Peter lägger sig på mage och lägger huvudet i hålet på bänken.  
 
Karin ställer sig vid huvudändan och massera axlar och rygg. Peter har lagt händerna på en bräda under massagebänken. När hon flyttar sig lite, kommer hans ena hand i kontakt med Karins ben. Han tar inte bort handen utan låter den vila mot benet. Det tar inte lång stund innan den andra handen vilar mot hennes andra ben.
- Hm, säger jag till mig själv. Det här kan bli intressant.
Karin jobbar hårt med hans rygg. Han vältränade muskler är svårt att tränga igenom. Plötsligt lyfter Peter på huvudet och skriker till av smärta. Han händer höjer sig automatisk och hamnar under Karins kjol.
- Åh förlåt, säger Karin. Har du haft ont där tidigare? 
- Jag har haft lite ont i ryggen ibland, svarar han, men inte så att jag har plågats av det.
- Jag ska känna mig för, säger Karin. Säg till om det gör ont.
- Förlåt om mina händer förivrade sig under kjolen, säger han. Det var inte meningen.
- Ja, inte gör det mig någonting, svarar Karin. Håll i dig du.  
 
Medan Karin försiktigt masserar stället han har ont i, återgår Peters händer till hennes ben. Karin står länge vid huvudändan och masserar, men Peters händer ligger still. Trots att hon nästan bjöd in honom till att hålla händerna under kjolen, så gör han inga försök att smeka henne. Det är Peter i ett nötskal. Han är alldeles för blyg för att ta initiativet till att smeka henne. När smärtan släpper, knådar hon hårdare.
- Hur känns det nu, frågar Karin.
- Det känns ingenting längre, svarar Peter. Du är duktig på att massera.
- Vänd dig om, säger Karin.
Peter snurrar runt och lägger sig på rygg. Medan han gör det, ser jag hur Karin knäpper upp ytterligare en knapp i klänningen. Hon har inte gett upp än, min älskling.  
 
När hon knådar axlarna, har han nästan full insyn på brösten Jag byter kameravinkel och ser att Peters ögon är fastklistrade på Karins stora bröst. Jag byter tillbaka till kameran från huvudändan. Peter ligger med armarna efter sidorna. När Karin byter ställning, särar hon på benen. Hans hand ligger nu mellan benen. Jag ser hur han då och då vrider handen mot hennes lår. Oj, så försiktigt han är. Jag zoomar in hennes bröst som gungar i takt med massagen. Jag älskar hennes stora härliga bröst. När jag zoomar tillbaka, ser jag att Peter har handen strax ovanför hennes knä. Karin visar ingen reaktion utan masserar vidare. Plötsligt rör sig handen mycket sakta uppåt. Jag ser inte tydligt var handen är men långt upp på låret smeker han, den saken är klar. När överkroppen är klar, stannar Karin upp.
- Då är det benen kvar, säger Karin. Dra upp höger ben i vinkel. J
ag byter snabbt kamera för att se vad som händer. Med händerna visar hon hur han ska ligga. Hon föser undan det vänstra benet och flyttar ut det högra en bit. Handduken kan inte dölja att han har stånd.
- Så där tror jag det blir bra, säger Karin och smeker sin hand över hans lår. Går det bra att ligga så här?
- Jaa, svarar han med hes röst.  
 
Hon smörjer in benet som står i vinkel och masserar baksidan av låret. Hon masserar hårt och snabbt. Händerna avancerar upp till ljumsken. Utsidan av handen gnider mot hans pung. Jag kan inte avgöra om det är med flit, men mest troligt. Plötsligt stannar hon upp och blundar för ett ögonblick. Jag byter snabbt kamera för att se vad Peter håller på med. Nu är han inte blyg längre. Han har vikt upp klänningen över höften och smeker hela handen över hennes fitta. Handen smeker fram och tillbaka i långsam takt. Det är endast en tunn trosa mellan Karins fitta och Peters hand. Jag gissar att Karin har svårt att massera nu. Jag känner hur kuken styvnar i byxorna och drar ner gylfen för att släppa ut min vän i det fria. Karin rätar på ryggen för att byta sida på bordet. Det är dags för det andra benen. Peter tar snabbt bort sin hand. När hon rätar på sig, faller klänningen ner och döljer stjärten. Hon går över till andra sidan och tar sig an det andra benet. Peters lust är tänd, för han viker genast upp hennes klänning och lägger den över höften.  
 
Han smeker handen över hennes ena skinka och ner mellan benen. Hon står med brett särade ben. Ett stön kommer från Karin medan hon masserar honom. Jag ser att hon snabbar på med massagen. Jag byter kamera för att se hennes ansikte. Hon blundar då och då och biter sig i läppen. Hennes åtrå är väckt och hon är riktigt kåt.  Hon njuter av Peters hand som smeker henne långsamt. När hon är klar med benet, torkar hon av sina händer på en handduk och sliter undan handduken som döljer Peters kuk. Hon greppar runt staken och runkar honom. Nu är det Peters tur att stöna av vällust. Hon böjer sig ner och slickar med tungan över ollonet. Det rycker i kuken av vällust. Hon sluter sina läppar runt det lilla huvudet och sjunker ner över skaftet. Peter stönar högt av vällust när Karin suger honom. Jag vet hur bra hon suger kuk och förstår honom. Själv sitter jag med världens stånd och ser hur min fru suger av vår närmaste granne.  
 
Hon ökar takten och suger honom hårdare. Handen ligger still runt roten medan munnen glider upp och ner. Jag riktigt känner hur hon smeker med tungan längs skaftet. Jag byter bild för att se vad Peter håller på med. Han har dragit ner hennes trosor, ner på halva låren. Två fingrar glider sakta fram och tillbaka i hennes våta fitta. Jag ser hur blygdläpparna kramar runt fingrarna.
- Nuuuuu, stönar Peter ut en varning då utlösningen är på väg.
Karin fortsätter att suga honom under hela utlösningen. Hon tar emot hans säd och sväljer utan problem. Det var inte tänkbart för bara någon månad sedan. Peter lyfter på stjärten och pressar in hela sin kuk medan han tömmer sig.
- Åhhhhh, guuuuud, så skönt, stönar han medan säden pulserar in i hennes mun.
När Peter slappnar av och sänker stjärten till bänken igen, fortsätter Karin att suga honom. Hon är inte nöjd förrän hon har fått knulla, det vet jag av erfarenhet. När hon lyfter på huvudet, sätter sig Peter upp. Han drar in henne mellan sina ben och kysser henne.
- Du är helt otroligt, säger Peter. Nu vill jag älska med dig.  
 
Han tar av henne klänningen och trosorna. Karin står still och låter honom ta initiativet. När hon står naken framför honom, lyfter han upp henne i sina starka armar och lägger försiktigt ner henne på massagebänken. Han behandlar henne som om hon var gjord av porslin. Jag högaktar honom för det. Det är helt ok att han får glädjen att få älska med denna underbara kvinna. Med händerna särar han på hennes ben. Han kysser henne på låren. Med små korta kyssar, kysser han sig upp till hennes glädjekälla. När tungan smeker hennes blygdläppar, stönar hon ut sin njutning. Jag ser inte hur han slickar henne eftersom hans huvud skymmer utsikten, men uppenbarligen kan han sin sak, för Karin tänder på alla cylindrar. Hon smeker händerna på hans huvud och pressar sig mot munnen.
- Jaaaa, fortsätt, fortsätt, viskar hon med ett leende över hela ansiktet.  
 
När hon får sin orgasm, sliter hon honom i håret. Hon drar ner hans mun mot fittan och tjuter ut sin åtrå. Hennes lår darrar då hon lyfter på stjärten för att komma närmare tungan. När orgasmen är över, slappar hon av. Peter betalar igen och fortsätter att smeka sin tunga, djupt in i hennes heta innandöme.
- Åh, du vet verkligen hur man använder en tunga, suckar Karin. Jag har aldrig känt nåt liknande.
- Är man gift med Agneta, så lär man sig med tiden, skrattar Peter.
Det var det jag anade. Det är Agneta som bestämmer i det huset.
- Ge mig handduken, säger Karin. Hon lägger handduken under stjärten.
Hon vill inte fläcka ner sin fina massagebänk, antar jag.  
 
Karin tittar ner och ser hans kuk som står hård upp mot magen.
- Kom, säger hon och håller ut sina armar mot honom. Älska med mig.
Han lägger sig tillrätta mellan hennes ben och glider sakta in. Hon lägger armarna runt hans hals och fötterna på hans vader. - Mm, en sån härlig kuk du har, viskar hon och kysser honom. Svartsjukan blandas med en ännu starkare åtrå, som gör att jag inte vill missa det här. Han glider sakta fram och tillbaka medan de kysser varandra. Han ökar farten och knullar henne fortare. Läpparna lämnar inte varandra. Karin flyttar fötterna upp på hans höfter. Hon lyfter sig mot honom och skriker ut sin njutning i hans mun. Med hårda stötar ökar han takten.  
 
Kuken pumpar med kraft in i hennes heta grotta. Hon lyfter på stjärten och klänger sig fast vid hans kropp då orgasmen kommer. Han håller upp henne i luften medan hon lyfter och sänker sig över kuken medan orgasmen rasar i hennes kropp. Kyssen blir allt hetare medan hon nästan desperat knullar honom, hängandes under hans kropp. När orgasmen har rasat ut, slappnar hon av och lägger sig ner på bänken. Peter följer efter och trycker in sin stenhårda kuk i henne. Nu knullar han henne hårt. Han lyfter sin överkropp upp på armarna medan han stöter in sin kuk med kraft. Hon sätter fötterna på bänken och möter honom med motjuck. 
- Åh, vilken kuk, jag älskar din kuk, mumlar hon hela tiden som han knullar henne hårt och snabbt.  
 
Hon vrålar ut sin njutning då en andra orgasm tar hennes kropp i besittning. Han ökar farten och knullar henne i en faslig fart. Hela tiden kommer det skrik från hennes strupe. När han trycker in sin stake i botten och stannar upp, lägger han sig över henne. Han kysser henne och dämpar hennes vrål som förkunnar att orgasmen har nått sin höjdpunk. Peter pressar sig hårt in i henne medan han sprutar in sin säd. När han har tömt sig, lägger han sig försiktigt ner över henne. Hon behåller sina ben över hans midja och kysser honom.
- Mm, så underbart skönt, viskar hon och kysser honom.
- Du är helt otrolig, svarar Peter.
Nu börjas det igen, tänker jag, när hon smeker en hand över hans kind och kysser honom ömt. Jag orkar inte med det här, tänker jag. Svartsjukan tar ett grepp om mitt bröst. Varför kan hon inte bara hoppa upp från bänken och tacka för ett bra knull? Måste hon vara så intim med dem hon älskar? Lika förbannat sitter jag kvar och tittar. Min kuk är hård som sten. Jag vågar inte röra den för då exploderar den.  
 
Äntligen börjar Peter röra på sig. Han glider sakta fram och tillbaka i hennes våta fitta.
- Han tänker väl inte knulla igen, viskar jag desperat.
Jag blir orolig då Karin lägger upp sina armar på hans hals och kysser honom. Han kysser henne medan kuken glider sakta fram och tillbaka. Jag hinner bli lite orolig innan han bryter kyssen och drar sig ur.
- Nu måste jag gå hem, säger Peter. Jag har varit här länge nog.
- Åh, så underbart, suckar Karin och sätter sig upp.
- Får jag alltid en sådan här massage, när jag kommer, frågar Peter.
- Alltid, svarar Karin och ler. Se till att komma klockan 9, då har jag inga fler kunder.
- Jag kommer att komma ofta, säger Peter och ler.
- Det hoppas jag verkligen, svarar hon och ler.
Jag klarar inte av den här intimiteten. Åtrån har svalnat och svartsjukan har tagit över. Jag slår av skärmen och skyndar mig upp till övervåningen.  
 
I väntan på att hon ska komma in, gör jag mig klar för natten och lägger mig. När jag ligger och väntar på henne, tänker jag på vad jag sett. Som vanligt kommer svartsjukan över mig då allt är över. Men den är inte tillräckligt stark för att övervinna åtrån. Jag blir irriterad då det tar sådan tid innan hon kommer in. Jag ångrar att jag slog av skärmen så tidigt men det är för sent att göra någonting åt det nu. Till slut hör jag henne komma in. Hon ställer sig i dörröppningen till sovrummet och tittar förvånad på mig.
- Har du lagt dig, frågar hon.
- Ja, jag ska upp tidigt i morgon, svarar jag lite surt.
- Förlåt att jag blev så sen, säger hon, men precis när jag skulle stänga kom Peter och vill ha massage. Jag kunde inte säga nej.
- Har du masserat honom i 1 timme och 20 minuter, frågar jag tjurigt.  
 
Karin svarar inte. Hon står i dörröppningen och tittar på mig. Det är som om hon försöker genomskåda om jag vet någonting. Jag skulle inte ha tjurat så där. Då väcker jag kanske hennes misstankar. Hon kommer fram och sätter sig bredvid mig. Hennes hand smeker genom mitt hår när hennes läppar lägger sig över min mun. Kyssen hon ger mig är så otroligt ljuv och skön. När hon bryter kyssen, följer jag efter hennes mun för att dra ut på kyssen så länge som möjligt.
- Jag ska bara duscha, älskling, säger hon. Du somnar väl inte ifrån mig?
- Mest troligt, svarar jag.
- Då väcker jag dig, svarar hon och går in i badrummet.
När hon kommer tillbaka har hon morgonrocken på sig. Hon knyter upp skärpet och låter den falla till golvet. Jag beundrar hennes nakna kropp och känner hur kuken styvnar. Hon drar undan mitt täcke och ler då hon ser att jag är naken.
- Så ska det se ut, säger hon då hon ser min styva kuk.  
 
Hon grenslar mitt ansikte och sänker sitt sköte mot munnen. Hon smeker fittan fram och tillbaka över mina läppar och pressar lite mot munnen. När jag smeker in min tunga mellan hennes blygdläppar, glider hon in med fingrarna i mitt hår och tar ett stadigt grepp.
- Jag är ledsen, älskling, men du kommer att  vara trött när du kliver upp i morgon bitti. Jag är fruktansvärt kåt och kommer att hålla på ett bra tag.
Nog fick hon rätt alltid. Hennes hunger efter sex var svår att mätta men jag beklagar mig inte. Vårt sexliv har förbättrats tusenfalt sedan hon började med massage. Nu finns det ingenting hon inte vill prova på och jag är lyckligare än någonsin. Klockan är en bit över midnatt innan vi somnar in i varandras armar. Jag tar gärna den tröttheten jag kände på morgonen, bara jag får uppleva en sådan här natt till.      
 
 
Forts. följer

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

jagkommer

Kommentaren raderad av användaren.

22/7, 2010 kl. 12:55

#3

jagkommer

Defentivt den bästa serien på bubblan, hoppas verkligen du skriver något mer, mycket välskriven!!!

22/7, 2010 kl. 12:54

#2

Håkan

Hej
Detta är bara för bra!!!
Detta skulle ja vilja att det hände mej o min fru!!!!!!!!
jag känner precis som han gör kanon serie .
Kan ju inte bli sämre senare i serien !!!!!!!Eller

TACK

26/11, 2009 kl. 11:45

#1

Kid

Tack Mr Andersson för dina vänliga kommentarer. Det gläder mig så mycket.

18/8, 2009 kl. 19:23