Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

5/6 kl. 20:51, av sammet

Märkt för livet Kapitel 1

Del 1 av 5 i serien Märkt för livet

Jag ser de röda eldarna, jag gråter och skriker. Jag hör de andra barnen skrika, jag hör skriken från byn, skriken från kvinnor som våldtas skriken från män som avrättas. Jag ser männen slita i väg kvinnorna som vaktat oss, jag ser rött.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

36 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#11

sammet

Hej
Tack för de fina kommentarerna de värmer. Jag ber om ursäkt för de historiska missarna. Angående sista kapitlet på förra serien så försvann det i datorkraschen men jag arbetar på att slutföra det. Återigen tack för de fina kommentarerna.
//Sammet

7/6 kl. 11:04

#10

sammet

Kommentaren raderad av artikelförfattaren.

7/6 kl. 11:02

#9

Snusse

Tack för detta!

7/6 kl. 09:22

#8

Snusse

Tack för detta!

7/6 kl. 09:20

#7

Anders

Äntligen ett nytt epos, men jag saknar den sista delen av den förra - hur gick mötet mellan de gamla modellerna, får huvudpersonen äntligen komma till ro i ett nytt äktenskap osv. Skönt dock att man kan sluta att vänta på ett nytt verk från dig. Jag håller med lordcom, det är ni tre i toppp

6/6 kl. 18:22

#6

MalmöLars

Som jag har väntat, du skriver fantastiskt. Följt dig länge och förundras över din förmåga med det skrivna ordet. Att hålla spänning och måla med ord. Helt fantastiskt, ser fram emot nästa del

6/6 kl. 14:39

#5

4everdude

Alltid trevligt med en ny serie från dig.
Men väntar även på den utlovade 12 delen i förra, eller har den försvunnit i dator kraschen?

6/6 kl. 10:59

#4

lordcom

Låt oss inte vänta så länge på livstecken från dig!

Nu får man uppleva en resa tillbaks till vikingatiden. En liten historie lektion kan vara nödvändig. England hette inte England på den tiden. Många länder har bytt namn flertalet gånger sedan den tiden.
Sorry, historia får mig att bli närmast lyrisk. Får ju oftast heta "du din j***a historie-nörd" om jag hamnar i diskussion om dåtid.

Fortsätt att skriva. Det är du, Blyerts & Hannes II, som gör att i.a.f jag fortsätter att återvända. Min inre bokmal behöver mutas ofta.

6/6 kl. 05:26

#3

Snoopy

äntligen ...

5/6 kl. 22:13

#2

snickaren

En start på en ny serie och lika välskriven som du brukar skämma bort oss med

5/6 kl. 22:02

Läs in fler