Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

1/1 kl. 17:26, av ljusanoveller

Ibland blir det inte som man tänkt sig

"Ursäkta, är det okej om jag sätter mig här?"
Jag rycks ur min koncentration och tittar upp från min laptop. Hon är vacker, kvinnan som står där och tittar lite undrande på mig. Inte vacker på ett påträngande sätt, inte uppsminkad och fixad till tusen. Hon är vacker på ett mer diskret sätt, som jag anar hade gått många förbi. Men hon har definitivt något som fångar in mig.

Jag inser att hon faktiskt ställde en artig fråga och jag har ingen aning om hur lång tid som har passerat medan jag har tagit in hennes yttre.

"Eh… ja... jo visst. Slå dig ned du" svarar jag och försöker ge henne ett otvunget leende.
Jag ser mig lite flyktigt omkring och inser att hotellfoajén som jag har valt som arbetsplats idag är i det närmaste tom, och blir lite nyfiken på varför hon ville sitta just här. Hon ser nog min blick, för som om hon hade läst mina tankar så ger hon mig svar på frågan.
"Alltså, det är inte för att tränga mig på… jag brukar vilja sitta just här när jag ska jobba lite. Dels är de här stolarna bekväma, borden funkar bra att jobba på, ljuset från fönstren stör inte i skärmen" Efter några sekunder lade hon till "...och så tycker jag om utsikten".

"Ja, jag förstår" svarar jag. "Det underlättar ju att få saker gjorda om man trivs med miljön man jobbar i". Samtidigt tänker jag tyst för mig själv att utsikten förvisso precis har blivit bättre än den var nyss, men att det kanske inte kommer att ha någon positiv inverkan på att få saker gjorda.

Jag riktar åter mitt fokus mot laptopens skärm, funderar över narrativet i presentationen som jag ska köra för styrelsen om några dagar. Känner klockan vibrera lite, sneglar på min telefon som ligger på bordet. Skärmen visar en notifiering om ett Teams-meddelande. Väljer att strunta i det just nu. Åter till narrativet.

Jag kommer på mig själv med att låta blicken färdas runt lite fritt. Den ljuvliga rundningen som hennes bröst skapar under tröjan hon har på sig. "Skärp dig!" tänker jag för mig själv. "Fokusera nu, du behöver bli klar med den här presentationen snart". Med ett visst mått av viljestyrka lyckas jag koncentrera mig på mitt jobb och efter en stund känner jag att jag har fått några viktiga bitar på plats.

"Får jag bjuda på en kaffe eller så?" hör jag henne plötsligt säga.

Jag tittar upp och möter hennes blick. Hon har ställt sig upp, uppenbarligen på väg att hämta kaffe till sig själv.
"… jag menar, jag inser att jag trängde mig på lite här. Då kan jag ju åtminstone bjuda på något."

Jag ser på henne. Ser på hennes kropp så diskret jag kan, även om jag inser att hon säkert uppfattar blicken som rör sig, om än så snabbt. Det suger till i mellangärdet. Jävlar alltså, hon går rakt in i mig på något sätt. Känner plötsligt en väldigt stark attraktion, som jag hoppas inte syns på utsidan. Inte för mycket i alla fall. Jag tänker för mig själv att "du har redan bjudit på något" men svarar "Tack, gärna!" med ett leende, noga med att hålla blicken i hennes ögon. "En dubbel macchiato hade varit fint"

Jag följer henne med blicken när hon går bort mot kassan. Hon är lite höstigt klädd. En tight svart tröja med lite polokrage som å ena sidan inte är utmanande, men samtidigt inte gör något alls för att dölja hennes överkropps former. En gråbrunaktig, drygt knälång kjol i ett lite kraftigare material. Något svart på benen, tighta byxor eller strumpbyxor kan jag inte avgöra, som försvinner ned i ett par kängor.

Jag följer henne med blicken även när hon kommer tillbaka med kaffet. Hon placerar våra koppar på bordet
"Jag heter Pernilla, förresten"
"Alfred", svarar jag. "Jag tror att mina föräldrar hade någon hang-up på Einstein. Jag har nog inte levt upp till förväntningarna helt". Hon flinar till lite. OK, hon är snygg, har lite humor och är uppenbarligen i alla fall rimligt kvick i tanken.

Jag fäller ned min laptopskärm för att bjuda in till samtalet lite tydligare. Och det blir ett samtal. En kaffe till. Något litet att äta. Tiden börjar mätas i timmar, och kaffet byts ut mot ett glas vin eller två. Vi pratar om stort och smått, klimatkris och katter. Vi verkar undvika att komma in på våran respektive familjesituation, kanske av rädsla att den fina kontakt som har uppstått ska få sig en törn. Det finns attraktion mellan oss, det är tydligt, men vi verkar båda hålla den lite på armlängds avstånd, som om vi njuter den med lite försiktighet, av rädsla för att den ska gå sönder.

Det börjar bli mörkt utanför fönstret. Samtalet klingar ut en liten stund. Det känns som att det börjar bli dags att bryta upp, men ingen av oss verkar intresserade av att ta tag i det. Plötsligt ser hon mig i ögonen.
"Har du någonstans som du måste vara nu, idag… ikväll?"
Jag möter hennes blick, försöker tyda hennes ansikte. Jag tycker mig ana en blandning av förhoppning och oro.
"Nej, det har jag inte" svarar jag, helt sanningsenligt. "Har du någonstans där jag måste vara nu, idag… ikväll?" frågar jag med antydan till ett litet leende. Hon skiner upp i mer än bara en antydan.
"Ja, det har jag. Kom, vi går härifrån!" säger hon, ställer sig upp och börjar samla ihop sina saker. Jag följer hennes exempel och samlar ihop mitt och stoppar ned det i axelremsväskan som jag har med mig.

Vi går mot utgången, jag låter henne gå något steg före och visa vägen, och hon viker av åt vänster när hon kommer ut på trottoaren i det lite gråfuktiga vädret. Jag tar ett par snabba steg för att komma ikapp och så går vi raskt jämsides. Efter några kvarter stannar hon vid en port.
"Jag bor här. Vill du ha ett glas vin eller något?"
"Självklart!" svarar jag.

Upp för ett par trappor och in i en mysig lägenhet. Hon nickar mot en dörröppning.
"Vardagsrummet är där, gör det bekvämt för dig så kommer jag med ett glas vin."
Jag följer hennes uppmaning, hittar in i vardagsrummet. Blir stående lite och ser mig omkring. Sparsmakad inredning. Inte mycket saker, men jag får en känsla av att det som finns är mycket noga utvalt.

Hon kommer in med en flaska vin, häller upp i två glas och ställer dem och flaskan på soffbordet. Jag slår mig ned i ena änden, hon sätter sig bredvid, ganska nära. Vi tar varsitt glas, ser på varandra, höjer glasen lite i en symbolisk skål-gest och dricker lite. Tystnad.

"Alltså… när jag kom och satte mig där vid dig på hotellet idag. När jag sa att jag alltid brukar sitta där och att det var därför som jag liksom trängde mig på… det var inte helt sant. Eller jo, jag brukar sitta där. Det är sant. Men orsaken till att jag satte mig just där just idag var… utsikten, kan vi säga."

Jag anar att det är mig hon syftar på, men jag tänker inte låta henne komma undan med det så enkelt, utan ger henne bara en lite frågande blick tillbaka. Hon skruvar lite på sig.
Kanske att hon rodnar lite grann också.
"OK, inga filter. Jag tycker att du är snygg. När jag såg dig där så tänkte jag vad fan, lite ögongodis kan jag väl få ha medan jag jobbar. Fast det blev ju svårare och svårare att jobba när jag… ja, alltså. Du påverkar mig."
"Hurdå? Berätta"
"Helt ärligt?"
"Ja"
"Jag är våt. Alltså, inte bara lite"
Mitt kön hade vaknat till liv för ett tag sedan, och svällt lite grann. Men nu gick det fort. Återigen ser hon lite orolig ut. Hon har ju trots allt öppnat sig och gjort sig ganska sårbar i en tanke att nu får det bära eller brista. Jag ser henne djupt i ögonen.
"Jag tycker om att jag påverkar dig på det sättet. Och det är helt ömsesidigt". Hennes blick flackar ned mot mitt skrev, och det går inte att undgå att se att jag är påverkad av henne. Jag fångar upp hennes blick igen.
"Visa mig"
"Vad?"
"Du säger att du är väldigt våt. Visa mig hur våt du är."

Hon ser lite osäker ut först, men verkar landa i en visshet om att vi båda är helt överens om vad som ska hända här. Hon ställer sig upp, får av sig kjolen. Det svarta på benen visar sig vara ett par strumpbyxor som genast gör kjolen sällskap på golvet. Nu står hon framför mig i sin svarta tröja och ett par vita trosor.

Hon sätter sig ned i den andra änden av soffan, och sätter upp det ena benet i soffan, lutar knät mot ryggstödet. Hon ser mig i ögonen, men jag har svårt att inte rikta blicken mot hennes kön. Jag ser hur trosan har blivit fuktig.

"Ser du hur våt jag har blivit?" frågar hon mig.
"Mmm... jag kan ana lite. Men jag behöver nog tydligare bevis" svarar jag. "Du behöver smeka dig själv och visa mig hur blöta dina fingrar blir".

Hennes andning är tung nu. Hon låter sin ena hand smeka in under trosans kant och ned mot det våta. Jag kan följa handens konturer genom tyget, när hon uppenbarligen låter ett par fingrar glida in djupt i henne. Jag hör de blöta ljuden när hon onanerar framför mig, men ser inte på grund av trosan. Sedan drar hon försiktigt ut handen, noga med att behålla så mycket som möjligt av sina safter på fingrarna. Och så visar hon upp handen för mig, långfingret och ringfingret glänsande av all fukt.

"Jag vill smaka på det" säger jag till henne. Försiktigt makar hon sig upp på knä i soffan, rör sig mot mig. Kommer riktigt nära. Hon håller fram fingrarna mot mitt ansikte, men precis innan de når min mun så drar hon undan dem, smörjer in sina läppar lite och suger in dem i sin egen mun.
"Kyss mig!" säger hon, och jag tvekar inte en sekund. Jag känner smaken av hennes kåthet i kyssen. Jag smeker hennes nacke och låter handen glida över axeln ned mot hennes bröst. Hon trevar efter mitt stånd och verkar ha bråttom att knäppa upp mina byxor. Jag börjar samtidigt dra i hennes tröja.

Det blir bökigt så i ett tyst samförstånd byter vi uppgifter. Hon kränger av sig sin tröja snabbt, och får av sig sin BH också, medan jag drar av mig byxor, kalsonger och strumpor i ett drag. Så nu sitter jag där i soffan, i bara en skjorta. Hon står på knä framför mig i soffan, i bara trosor.

Hon ställer sig på golvet framför mig och går sedan ned på knä, med mitt stånd i fokus. Hon tar tag i mig, känner efter hur jag passar i hennes hand, samtidigt som hon sträcker sig mot mig för fler kyssar. De blir allt hetsigare, och hennes behandling av mitt hårda kön blir alltmer bestämt. Hennes kyssar börjar leta sig ned för min hals.

Hon lutar sig mot mig och jag känner mjukheten av hennes bröst mot min mage och hur de stryker över mitt stånd. Hon rör sig lite fram och tillbaka i sidled och styr in mig mellan sina bröst, trycker försiktigt ihop dem runt mig och rör sig lite uppåt och nedåt. Jag tittar ned, och möter hennes blick samtidigt som jag ser min kuk masseras mellan hennes bröst. Så osannolikt sexigt.

Hon fortsätter röra sig nedåt, brösten lämnar mig men ersätts snabbt av hennes mun.

Kåtheten har uppenbarligen byggts upp under hela eftermiddagen hos oss båda och hon suger helt fantastiskt skönt.
"Det kommer att gå snabbt för mig om du suger sådär!" säger jag till henne. Hon tittar upp mot mig, släpper ut mig ett ögonblick och svarar "Jaha" och återgår sedan till att uppenbarligen försöka få mig att komma.

Jag kämpar emot så gott jag kan. Det är så fruktansvärt skönt så jag vill ju att det ska hålla på så länge som möjligt. Men jag känner snart hur kroppen tar över, hur orgasmen inte längre går att stoppa.
"Nu… nu kommer jag!" säger jag till henne. Hon lugnar ned sugandet aningens lite, men behåller mig i munnen och masserar mig med tungan. Och så kommer jag, min njutning pulserar in i hennes mun, och hon masserar mig igenom det. Sedan reser hon sig långsamt, låter brösten smeka mig på vägen uppåt och vi möts i en kyss som smakar av mig. Hon sätter sig gränsle över mina ben och vi sitter så en liten stund, kysser varandra långsamt, mina händer på hennes höfter.

Jag börjar långsamt röra ena handen längs hennes lår, över mot insidan och nästan hela vägen fram till hennes trosor.
"Är du fortfarande våt?" frågar jag. "Vad tror du?" frågar hon tillbaka. "Visa mig" säger jag med ett leende. Utan att tveka stoppar hon ned handen, gör fingrarna blöta och låter mig suga av dem.

"Mmm… tack!" säger jag. "Det där vill jag ha mer av. Sätt dig ned." Hon kliver av mig, drar av sig trosorna och sätter sig i soffan, lite bredbent för att bjuda in mig. Jag sätter mig på knä, så som hon satt framför mig nyss. Lutar mig fram och kysser henne. Låter kyssarna leta sig ned för halsen, ned till hennes bröst. Suger och nafsar lite i bröstvårtorna innan jag fortsätter kyssa mig nedåt.

Hennes kön är rakat, men hon har smakfullt lämnat en liten frisyr. Jag låter tungan följa kanten av den nedåt, men svänger innan jag har kommit fram helt. Jag slickar helt lätt på ena blygdläppen en bit ned. Hennes safter är överallt, smakar helt underbart.

Jag låter tungan färdas uppåt längs skåran, och vidrör hennes klitoris helt lätt. Jag hör hur hon drar efter andan, och hon lyfter sig uppåt mot mig lite. Vill uppenbarligen ha mer. Jag håller undan och slickar henne återigen med lätta tag en bit ned, runt öppningen den här gången. Bara helt lätta rörelser.

Sedan låter jag tungan löpa mitt i skåran, uppåt. Lite hårdare nu så jag kommer in lite och öppnar henne. När jag kommer upp mot klitoris så tar jag in henne i min mun, och masserar henne med hela tungan.
"Oh! Herreg…." hon tar tag i mitt huvud och trycker mig mot sig. Jag låter två fingrar försiktigt glida in i henne, och hon är så blöt att motståndet är minimalt. Medan jag masserar henne inifrån så övergår jag till att låta tungan fladdra ganska snabbt, men lätt, över klitoris.

Hennes stönanden och sporadiska "ja! så!" talar om för mig att jag har hittat rätt, och att det kommer att gå snabbt. Kort därefter spänner hon sig, darrande och jag känner hur hennes kön pulserar mot min mun och runt mina fingrar. Jag bara trycker min tunga bred mot hennes klitoris, och låter henne röra sig mot den som hon vill.

Efter en stund har hon lugnat ned sig. Jag sätter mig i soffan bredvid henne. Hon lutar sig mot mig, och jag glider ned lite åt sidan så vi hamnar lite halvliggande, i någon sorts sked. Hon rotar runt lite uppe på ryggstödet och får tag på en filt som hon lägger över oss.

"Tack" säger hon. "Det här räknade jag inte med när jag såg dig tidigare idag."
"Ha ha, nej verkligen inte" svarar jag. "Ibland blir det inte som man tänkt sig. Och det är ju bra."

18 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#5

ljusanoveller

Tack, #mx55, kul att du gillade den! :-)

6/1 kl. 10:48

#4

mx55

Fantastiskt trevlig läsning. Temat, händelserna och så skriver du riktigt fint. Älskar när den som skriver lyckas visa vad som händer, snarare än att bara berätta det.

Fortsätter det så här så är jag hooked:)

5/1 kl. 18:24

#3

ljusanoveller

Tack för fina kommentarer, uppskattas! :-)

4/1 kl. 16:59

#2

RuterEss

Underbart. En mjuk och fin berättelse. Som skuggfäktning. Eller en dans ... som slutar på det sätt som man vill att dans skall sluta ;-)

4/1 kl. 13:32

#1

Hailey

Ibland blir det inte som man har tänkt sig - ja, det kan nog visst dom flesta intyga. Tack för en underbar, välskriven novell.

2/1 kl. 11:26