Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

3/1, 2022 kl. 16:52, av Jesper

En blixtsnabb feminisering

Leo åker på sommarlov till sin faster och får vara med om en omvälvande förvandling. Vem är han egentligen och varför vet hans faster så mycket om hans undermedvetna känslor? Förvandlingen leder till en omättlig kåthet och en stark förälskelse.

 

”Min älsklingsbrorson!!” 

 

”Din ENDA brorson!!!” 

 

Faster Catrins kram pressade luften ur honom och han kände hur hennes slanka muskulösa kropp trycktes mot hans. Leo var 16 år och nuförtiden ungefär jämnlång med sin faster. De hade en väldigt bra relation och så länge han kunde minnas hade han hälsat på under skolloven i hennes hus utanför det lilla kustsamhället. Huset var egentligen bara en sommarstuga som hon och Leos pappa ärvt av sina föräldrar. Catrin var nöjd med att bo där permanent och tack vare att stugan var så billig så fick hon också en del pengar över från sitt måttligt betalda lärarjobb. 

 

Stugan låg som näst sista hus längs en grusväg. I det sista huset bodde en familj som också haft sin stuga och tomt i flera generationer. De bodde dock inte där permanent, men hade ändå byggt ut stugan rejält med extra rum och en stor utomhuspool. Catrin brukade umgås regelbundet med familjen och redan samma kväll var de inbjudna på middag till dem. Leo hade helst bara tagit det lugnt och umgåtts med sin faster efter resan men väluppfostrad som han var så följde han så klart med. 

 

Fastern var egentligen inte biologisk släkt då Leo var adopterad från Thailand. Han hade kommit till Sverige som spädbarn. Som asiat hade han alltid varit en av de kortaste killarna i klassen. I sitt fotbollslag fick han alltmer försöka komma undan att bli mosad av de motspelare som nu några år in i tonåren byggt på sig både längd och muskelmassa. Han insåg att han inte skulle växa ifatt dem utan fick hitta sin egen spelstil. Snabbheten räddade honom för det mesta. 

 

Middagen hemma hos grannarna blev trevligare än han trott. Föräldrarna var trevliga och Leo kände direkt att han klickade med deras son. Emil var 18 år och spelade hockey. Han var lång, muskulös och snygg. Ögonen var ljust blå och han hade lockigt mörkt hår. Leo gissade att han var väldigt populär bland tjejerna. Efter middagen lämnade de alla vuxna ifred, gick upp på Emils rum och spelade Playstation. Det kändes oväntat avslappnat och han fick en behaglig och pirrande känsla i kroppen. Som om han plötsligt hittat en ny bästa vän. 

 

Hans faster ropade ner honom efter en dryg timme och de tackade för middagen innan de gick hem. Catrin lade armen runt honom och han kände sig för tillfället väldigt nöjd med livet. Lov från skolan, varmt skönt väder, hans snälla fasters sällskap och över att ha träffat Emil. De var snart hemma i stugan och då återkom hans längtan efter att få lite tid i ensamhet på sitt rum. Catrin förstod att han var trött efter dagen, kramade honom och sa god natt. 

 

Leo klädde av sig och tog på sina pyjamasbyxor. Det var ett par svarta vida bomullsboxers som var diskreta och bekväma. Rummet var varmt och det var skönt att klä av sig. Han öppnade fönstret på glänt och började av nyfikenhet och rastlöshet att gå igenom lådorna i rummet. Catrin hade lämnat en del kläder kvar och hjärtat slog ett extra slag när han hittade en låda med blandade trosor. Leo vände runt dem med handen och fastnade direkt vid ett par röda silkiga sidentrosor. Han tog upp dem och förde dem till sin kind. Det var en märkligt pirrande känsla. Plötsligt fick han ett galet infall och bytte om till dem istället för boxerpyjamasbyxorna. 

 

”Leo! Jag glömde att…” 

 

Faster Catrins ord stannade mitt i meningen och ett ögonblick som kändes som en evighet så stod de båda två där och bara stirrade på varandra. Hennes mun gapade och stängdes ett par gånger som en fisk som kippar efter luft. Leo kände hur han rodnade kraftigt och hur pulsen rusade. Han frös i sina rörelser och kunde inte förmå sig att ens försöka skyla sig. Till slut fick Catrin fram några ord. 

 

”Hrrmm…”, harklade hon sig. ”Förlåt att jag stormade in! Jag tror vi behöver prata Leo. Kom till köket är du snäll!” 

 

Hon stängde dörren lika snabbt som hon kommit och Leos förfrysning släppte. Han slet av sig trosorna och svor. Förbannat också!!! Hur kunde han vara så oförsiktig? Nu trodde väl Catrin att han var värsta pervot och typ runkade i hennes trosor. Så typiskt!! Det var väl bara att ta tjuren vid hornen, gå ut i köket och få en föreläsning… 

 

Samtalet blev dock inte alls som han tänkt. Faster Catrin hade dukat upp te och kex. Hon berättade att hon sedan Leo var liten varit övertygad om att han egentligen hade en flicka innerst inne i sig. Att han i förskoleåldern gärna tagit på sig fina klänningar, målat naglarna, burit peruk och sminkat sig. Hur Leos föräldrar och säkert även andra barn motverkat detta och hur hon sett att han stegvis satte upp en grabbig fasad att gömma sig bakom. 

 

Leo var helt stum. Han hade inte minsta minnesbild av detta. Istället kom han ihåg hur han fostrats i den manliga normen och inte tänkt så mycket mer på det. Hur både hans mamma och pappa uppmuntrat honom att fortsätta spela fotboll, gillande kommenterat när han spelade sport- och krigsspel på datorn och köpt tuffa grabbiga kläder åt honom. Det var det som var normalt och som han förväntades göra. Han berättade för Catrin. 

 

”Det är för att din farsa är en idiot!! Min bror har många goda sidor, men en del korkade också. Jag har pratat med honom flera gånger om vad jag ser i dig men han lyssnar inte. Din mamma är mer öppen men din pappa går inte att prata förstånd med vad det gäller den här saken!” 

 

”Varför inte?” 

 

”Det har sina orsaker…”, svarade Catrin, men utvecklade inte svaret mer. ”Hur har du det med sex?” 

 

Leo ryckte till. Det kunde väl hans faster inte fråga om!! 

 

”Sådär…”, klämde han ändå fram. 

 

Sanningen var att han aldrig varit nära att ha sex. För det första kände han sig inte bekväm med att visa upp sig naken. Han var kort, smal och senig så kroppen i stort var det inget större fel på. Det stora problemet var hans lilla kuk. Den var pytteliten även när han fick stånd och han skulle skämmas livet ur sig om han skulle visa upp den för en tjej. Det var till och med så att han sällan onanerade eftersom han då påmindes om sitt tillkortakommande. 

 

”Är du oskuld?”, frågade Catrin rättframt. 

 

”Jo…” 

 

”Men du onanerar?” 

 

”Ibland…” 

 

”Vad fantiserar du om när du onanerar? Tjejer, killar?” 

 

Han rodnade. Det var ytterligare en orsak till att han onanerade så sällan. Fantasierna gled ofta in på killar och det fyllde honom med skam. Han var tyst och Catrin betraktade honom. 

 

”Jag tror att du är mer dragen till killar än vad du erkänner för dig själv! Emil till exempel…” 

 

Leos puls steg när han hörde namnet. 

 

”Emil…?” 

 

”Ja den skitsnygga hockeykillen i huset bredvid! Du har väl inte glömt honom?” 

 

”Neeej…” 

 

”Jag märkte nog att du tittade på honom!” 

 

Hade det varit så uppenbart? Leo svalde. Han brukade ju klara av att kontrollera sig och han var ju van vid att till och med duscha ihop med sitt fotbollslag. Tänk om Emil också hade märkt? 

 

”Du tycker han är snygg, eller hur?” 

 

”Joooo…”, erkände Leo med en suck. Hans faster läste av honom helt rätt. 

 

Det kändes som att erkännandet fick en hög och tjock fasad att rasa. Hans faster hade med sina frågor snabbt borrat små hål i fasaden och gjort den ostadig för att slutligen helt rasera den. Det var en skräckinjagande upplevelse och samtidigt på något sätt skönt att hon hade satt ord på det han inte ens vågat tänka i sitt huvud. 

 

”Vet du Leo! Jag har varit med om sådant här förut och jag tror att det bästa sättet är att helt enkelt släppa fram det du har inom dig. Jag kan hjälpa dig varje steg på vägen!” 

 

”Hur…?”, svalde Leo nervöst. 

 

”Som jag sa så tror jag att du har en feminin sida inom dig! Jag vill att vi tillsammans börjar ta fram den!” 

 

En rysning gick genom hans kropp. Det här var omvälvande tankar som hans faster kom med. Feminin? Han hade ju jobbat så hårt med att vara kille! Samtidigt var det något i hans fasters ord och sätt att säga dem som gjorde att han lyssnade. Att han förstod att det var på allvar. 

 

”Nu går vi och lägger oss. Klockan är över midnatt och imorgon ska vi börja din feminisering på allvar!” 

 

”Jag vet inte…” 

 

”Jag menar det Leo! Du kan inte fortsätta leva som du gör. Tro på mig! Jag vill att du provar att göra som jag säger åt dig i en vecka. Sedan får du gå tillbaka till ditt gamla liv om du väljer det. Deal?” 

 

”Okej då…” 

 

Faster Catrin studerade honom ett ögonblick. 

 

”Gå in på ditt rum och byt ut de där pösiga boxerkalsongerna mot de fina röda trosorna. Sedan kan du komma in och sova i min säng!” 

 

”Men faster…” 

 

”Gör som jag säger!!” 

 

Leo vågade inte ifrågasätta henne utan gjorde som hon sa. De glansiga trosorna kändes otroligt sköna mot hans kropp och passade ganska bra. Enda problemet var att han kände hur hans lilla kuk började styvna. Han skyndade sig in till sin fasters sovrum och hoppades att mörkret skulle dölja den uppenbara bulan. Tyvärr hade Catrin sänglampan tänd och han rodnade återigen kraftigt när han snabbt kröp in under täcket för att skyla sig. 

 

”Hur känns det vännen?” 

 

De delade täcke och han kunde känna värmen från hennes kropp. Han låg med ryggen mot henne och det kändes som en elektrisk stöt när hennes nakna ben vidrörde baksidan av hans lår. Hennes hand strök över hans rygg och fick huden att knottra sig. Pinsamt nog så hade hans kuk också reagerat kraftigt på närheten och stod som ett hårt spett mellan benen. Det bultade i ståndet på ett nästan smärtfyllt sätt. Vad var det som hände med honom? 

 

”Säg bara till om du vill att jag ska sluta röra vid dig! Jag är här för dig som din väninna och ska hjälpa dig att bli så snygg att du kan få vilken kille du vill!” 

 

Catrin smekte hans rygg kärleksfullt och kröp närmare. Han kände hennes små bröst mot sin rygg. Vårtorna var styva och hon andades tungt i hans öra. 

 

”Du är så fin Leo! Vi ska fixa till dig så att Emil kommer be om att få knulla dig! Det vill du väl?” 

 

Emil!! Bara tanken på den snygga muskulösa hockeykillen fick Leo att flämta till. För ett ögonblick såg han sig själv stående på alla fyra med Emil bakom sig. Det brände till i pungen och när han kände hur Catrins hand strök över hans stjärt med de silkiga trosorna så var det för sent att hejda sig. Utan förvarning så sprutade han med ett stön i trosorna. 

 

”Hoppsan vännen!!” 

 

Faster Catrin fnittrade glatt när hon märkte vad som hände. Hon klappade honom på kinden och tröstade. 

 

”Det är bara naturligt i din ålder. Det är hälsosamt att få utlösning då och då! Jag hjälper dig att fixa i ordning!” 

 

Utan att tveka så drog hon både täcker och de kladdiga trosorna av honom. Hon hämtade en handduk och torkade honom ren från sperman. Leo skämdes samtidigt som han kände sig väldigt ompysslad. Catrin uppförde sig som om hon verkligen tyckte att allt var helt naturligt. Slutligen hämtade hon ett par rena trosor åt honom. Denna gång ett par vita spetstrosor. 

 

”Sådär! Nu kryper vi ner igen. Vi har mycket att fixa imorgon!” 

 

Hon lade sig bakom Leo med armen runt honom. Det var länge sedan han känt sig så liten, så omhändertagen och så omanlig. Hela hans koncentration under många år hade fokuserats på att vara en tuff kille. Att passa in i den könsrollen. Nu ville Catrin ändra honom helt. Omvandla honom till en tjej. För att killar skulle vilja knulla med honom! 

 

Det tog lång tid att somna. Han kände Catrins varma andetag i nacken och hennes arm runt sin kropp. Utan den kontakten hade han nog fått panik. Det var en alltför omvälvande förändring som Catrin föreslagit. Hur skulle han kunna gå med på det? Hur skulle han INTE kunna gå med på det? Innerst inne visste han svaret, men hjärnan kämpade emot. Till sist somnade han men drömde oroligt. 

 

************************** 

 

Faster Catrin väckte honom till frukost. Hon var på ett strålande humör och hade varit uppe långt före honom. Medan han nervöst petade i sig en tallrik yoghurt så pratade hon oavbrutet om det som skulle komma och hur mycket hon såg fram emot det. Hon berättade att hon ringt upp sin bästa väninna som var frisör och stylist och att hon lovat att hjälpa till. 

 

”Men faster!!”, protesterade Leo. 

 

”Lugn! Jenny är jätteproffsig! Hon kan mycket mer än vad jag kan om att fixa med utseendet. Om vi nu ska göra det här så ska vi se till att det blir bra också, eller hur?” 

 

”Hmmm…”, muttrade han. 

 

Leo insåg att det inte skulle gå att stoppa sin faster. Han fick väl glida med i det som hände och försöka hantera konsekvenserna. 

 

”Vi måste ha ett nytt namn! Få se… Leo… hmmm… Louise!! Vad tycker du om det?” 

 

”Namn?” 

 

”Ja, ett flicknamn!! Du måste gå in för det här ordentligt Leo! Ge det en verklig chans!!” 

 

”Okej…” 

 

”Bra, då tar vi namnet! Jag har en lista med andra saker du måste följa också. Det är så att du ska lära dig att vara mer feminin!” 

 

Catrin lade fram listan och gick igenom alla punkter. Leo lyssnade förstummad och lite chockad. 

 

  1. Sluta onanera med handen 
  2. Onani med tre fingrar (gnid) eller vibrator 
  3. Onani med analleksaker 
  4. Smek brösten 
  5. Rakning 
  6. Ät försats och sperma 
  7. Spruta i eget ansikte 
  8. Orgasm från anal 
  9. Inse att du inte vill knulla en fitta 
  10. Lås in kuken 

 

”Feminiseringens tio heliga bud!”, skrattade Catrin. ”Det är för att du ska vilja ha sex med killar och för att du ska bli attraktiv för att få kuk!” 

 

Det svindlade för Leos ögon. Vad hade han egentligen gett sig in på?  

 

************************** 

 

Efter frukosten satte de sig i Catrins bil och körde till ett litet radhus i ett villaområde inne i samhället. Leo var fortfarande chockad av utvecklingen. Det gick så snabbt att han inte riktigt hann tänka efter. De ringde på dörrklockan och en kort kvinna i hans fasters ålder öppnade. Hon såg trevlig ut och var väldigt social på ett varmt omhändertagande sätt.  

 

”Det här är Leo!”, presenterade Catrin. 

 

”Jenny!”, hälsade kvinnan och gav honom en mjuk kram. 

 

Så fort hälsningen var avklarad lämnade Catrin honom och drog iväg med bilen. Jenny visade in honom i huset. Det var mysigt och hon hade inrett ett rum som en frisör- och stylingstudio med en behandlingsbrits. Hon berättade att hon utförde klippning, makeup, massage och olika hårborttagningar. Jenny granskade honom. 

 

”Vi börjar med kroppshåret! Det kommer svida en del, men det kommer hålla några veckor. Klä av dig så kör vi!” 

 

Leo drog nervöst av sig sin vita t-shirt och knäppte upp jeansshortsen. Han var visserligen van vid att klä av sig och vara naken med andra i omklädningsrummet efter träningen men det här var väldigt intimt. 

 

”Du kan börja med en handduk om du är lite blyg?”, erbjöd Jenny och Leo tog emot den. 

 

Han klädde av sig och svepte handduken runt höfterna. Sedan fick han lägga sig på behandlingsbritsen. Jenny inspekterade hans kropp i det skarpa ljuset. 

 

”Du har inte mycket naturlig behåring men vi ska ju göra det här ordentligt!” 

 

Hon började med skum och rakhyvel i ansiktet. Sedan strök hon vax och ryckte bort hår över armar, armhålor, bröst, mage och fortsatte sedan med benen. Det gjorde ont, men Leo härdade ut. 

 

”Nu tar vi av handduken för det sista!” 

 

Jenny knöt upp handduken och tog av den medan Leo rodnade kraftigt. 

 

”Här fanns det mer att göra!”, log Jenny. ”Du brukar inte trimma något alls?” 

 

”Nej…” 

 

”Jag ser det! Det är riktigt vildvuxet! Fast det ska vi snart åtgärda!” 

 

Leo sparade medvetet allt könshår för att se ut mer som en man. Han hade varit frestad att raka sig några gånger men könshåret hjälpte också till att dölja hans lilla kuk. Därför hade han aldrig velat ta bort det eller ansa det kortare. Jenny började med en trimmer för att få bort det mesta och började sedan stryka vax runt hans kuk och över pungen. Sedan började hon rycka. Satan, vad det gjorde ont!! 

 

”Du är tålig!!”, skrattade Jenny. ”Jag vet många tjejer som hade skrikit och gråtit vid det här laget!” 

 

Han fick bita ihop ordentligt men samtidigt var det som en befrielse. Huden runt kuken blev mer och mer fri från hår och den nakna känsliga huden gav en speciell känsla. Som om han blev mer sårbar. Definitivt blev det mer feminint. 

 

”Håll upp knäna så tar vi det sista!”, bad Jenny. 

 

Leo gjorde som hon sa och kände sig mer utlämnad än någonsin. Han särade benen medan Jenny strök mer vax över hans stjärtskåra. Samtidigt böjde han fram huvudet och kunde se hur hårfri han verkligen var. Det var alldeles naket mellan benen och hans lilla kuk såg märkligt ensam och exponerad ut. Jennys stimulans runt hans stjärt gjorde att kåtheten steg och trots att han koncentrerade sig allt han kunde för att inte få stånd så svullnade kuken. Det märkes såklart. 

 

”Bara lugn, älsklingen! Du skulle bara veta hur många tjejer som lämnar mig med rosor i ansiktet!”, tröstade Jenny. 

 

Hon fortsatte att rycka bort hår i stjärtskåran och Leo försökte slappna av. Det var omöjligt. Hans kuk bultade och var hyperkänslig för varenda beröring. Särskilt runt hans anus. Om inte Jenny stannade snart så skulle han få utlösning. Leo gnydde till och Jenny stannade upp. 

 

”Är du så nära, gullunge?” 

 

Hon pausade ett litet tag och det var tillräckligt för att hon skulle hinna avsluta vaxningen utan att han sprutade. 

 

”Sådär ja! Klart! Nu är det dags för insmörjning så kroppen bevarar sin mjukhet. Fast den här lille rackaren är fasligt pigg! Den klarar knappast av en insmörjning…” 

 

Hon strök på den nakna huden runt kuken. 

 

”Det är ingen fara! Jag hjälper dig! Vi har en lång dag kvar och du kan ju inte vara så spänd hela tiden, eller hur?” 

 

Leo gnydde bara till svar. Han var fruktansvärt kåt. 

 

”Catrin sa till mig att du absolut inte får runka nu när du blir en tjej men det finns ju andra sätt som är tillåtna…” 

 

Jenny tog på sig en gummihandske och lade en klick kräm på pekfingret. Hon smörjde in det så hela fingret blev glansigt. 

 

”Har du provat hur du reagerar på ett finger i rumpan, sötnos?” 

 

Leo skakade på huvudet. Sanningen var att han varit där och smekt med sina fingrar men alltid avbrutit då han fått fruktansvärda skamkänslor. 

 

”Då vill jag prova det på dig! Det är viktigt nu när du ska bli tjej. Ju mer du gillar det desto oftare kommer du att låta en kille knulla dig där. Det blir ju din fitta! Förstår du?” 

 

Leo nickade. Catrin hade ju sagt samma sak under morgonen när hon berättade för honom om de tio punkterna. 

 

”Upp med benen nu då!” 

 

Leo höll upp benen igen och särade på knäna. Han kände hur Jenny strök över hans nyvaxade stjärt och det gick intensiva ilningar genom hela hans kropp. Den lilla kuken ryckte till av förväntan. 

 

”Det här kommer nog gå bra ska du se! Jag för snart in ett finger och då kommer det hända saker. Är du redo?” 

 

Leo gnydde till svar. 

 

”Jisses!!” 

 

Jenny hann inte mer än föra in fingret till första knogen innan hans lilla kuk sprutade som en fontän. Det mesta landade upp över hans mage, men det skvätte även sperma på insidan av låren. 

 

”Du var inte lite känslig, gullungen!”, skrattade Jenny. ”Jag tror inte du behöver öva särskilt mycket på anala orgasmer. Du är en naturbegåvning!” 

 

Hon tog av sig gummihandsken och strök fingrarna genom de vitaktiga pölarna på hans kropp. 

 

”Har du börjat träna på att äta sperma då?” 

 

”Nej…”, flämtade Leo. 

 

”Fast Catrin har sagt att du ska?” 

 

”Jo…” 

 

”Då börjar du nu! Ska du göra en speciell kille riktigt lycklig så sväljer du hans säd. Gapa!” 

 

Hon förde handen mot hans mun och Leo gjorde som hon sa och tog alla fingrarna i munnen. Det var inte alls otäckt och Jenny matade honom med mer av den stora sats som han sprutat på sin kropp. 

 

”Älsklingen, du är såååå duktig!!”, berömde hon. 

 

Det sista kladdet torkade hon bort med en handduk och sedan smörjde hon in hela hans kropp i en mjukgörande kräm. Det fick honom att känna sig ännu mer feminin och hon avslutade med en dusch parfym för kvinnor. 

 

”Nu har vi tagit bort det hår du inte ska ha och nästa steg är att lägga till där du ska ha!” 

 

Leo fick ta på en morgonrock och sätta sig i en frisörstol. Jenny lade till förlängning i samma färg som hans svarta hår. Sedan satte hon upp det i två inbakade flätor på sidorna innan hon började sminka honom. Steg för steg blev Leo allt mer feminin och han kunde knappt tro spegelbilden framför sig. Han var ju riktigt snygg som tjej!! 

 

”Sådär, du blir ju huuur söt som helst! Fantastisk!!”, strålade Jenny nöjt. 

 

”Tack…” 

 

”Fram med naglarna nu så ska vi fixa dem med! Det är de små detaljerna som gör helheten!” 

 

Naglarna på händer och fötter blev målade i en silverrosa färg och Jenny var smittsamt nöjd över sitt arbete. 

 

”Små detaljer, men kanske…”, funderade hon. ”Jo, det är två saker som skulle höja dig ytterligare. Det är piercingar…” 

 

”Ja…” 

 

”Öronen är ju väldigt kvinnligt, men jag funderar på om du vågar ta piercingar i bröstvårtorna också? Du har ju inga bröst egentligen, men det kommer att förhöja känslan av dem!” 

 

Leo svalde. Han var visserligen inte rädd för själva ingreppet, men det var mer att det var ett kroppsligt ingrepp. Allt han hade gjort hittills kunde snabbt återställas, men hål i öronen skulle bli svårt att dölja. Samtidigt ville han det här. Bli så komplett som det gick. 

 

”Okej…” 

 

”Så roligt! Du kommer bli så himla fin!!” 

 

Jenny gjorde i ordning för ingreppet och det gick snabbt. Han fick provisoriska örhängen och stavar i bröstvårtorna, men de var ändå snygga. Samtidigt kom Catrin in i huset. 

 

”Men herreguuuud!! Vad har hänt här? Du är ju jättefin och så söt!!!” 

 

Hon gick runt och studerade honom ur alla vinklar. 

 

”Såååå himla fin!! Du har gjort ett toppenfint arbete Jenny!” 

 

”Asch, det var ett naturligt grundmaterial att arbeta med!”, log Jenny och blinkade till Leo. 

 

”Nu är du ju verkligen ingen Leo längre, utan en Louise!!” 

 

Leo studerade sig själv ännu en gång i spegeln och han var verkligen en Louise nu. Det pirrade till i hans kropp av en elektisk upphetsning i det han såg. Han var vacker och sexig. Han var en hon - Louise!! 

 

”Jag har handlat kläder till en Louise! Plus lite andra saker.”, sa Catrin. ”Ska vi börja klä dig?” 

 

Louise nickade och tog emot de kläder som Catrin gav henne i omgångar. Under de två kvinnornas överseende och kommentarer provade hon trosor, bh, toppar, kjolar och klänningar. Till sist fastnade de för ett rött underställ i spets. Bh:n var vadderad så det såg ut som om hon hade små bröst. Trosorna var halvstring och skar in snyggt över rumpan. Sedan valde de ut en mintgrön knälång utsvängd sommarklänning och ett par vita sandaler. Som pricken på i:et fick hon ett silverhalsband och en vit och mintgrön blomma uppsatt i det svarta håret. 

 

”Vilket underverk!!!”, utropade en överförtjust Catrin. ”Du kommer slå knockout på männen!!” 

 

De kramade och tackade Jenny innan dem lämnade huset. Catrin var så glad att hon småsjöng hela tiden och ögonen strålade mot Louise. 

 

”Nu tar vi en bit mat på stan!” 

 

”Men…”, stammade Louise, ”…på stan…jag är ju utklädd…” 

 

”Du är INTE utklädd!!”, sa Catrin skarpt och spände ögonen i henne. ”Du är precis så som du ska vara!!” 

 

Bilen höll nästan på att köra i diket innan Catrin fick ögonen på vägen igen. 

 

”Förlåt, vännen! Det är bara det att jag vill att du ska känna dig som en tjej och jag är säker på att du skulle må väldigt bra av att uppleva hur det är att vara det offentligt!” 

 

Louise skruvade nervöst på sig. 

 

”Okej… fast ta ett ställe med lite folk!” 

 

”Som du vill!”, log Catrin och strök henne över kinden. 

 

************************ 

 

Restaurangupplevelsen hade givit Louise en mindre chock. Plötsligt märkte hon hur män i alla åldrar stirrade på henne. En del flörtade till och med helt öppet. Det gjorde henne varm och upphetsad. Om dessa män ville ha henne så kanske hon ändå hade en chans på Emil. Fast de män som såg henne på restaurangen visste förstås inte att hon varit och till viss del fortfarande var en kille. Det visste Emil. 

 

En småbarnspappa i restaurangen som försökte hålla ordning på sina barn hade särskilt svårt att slita sin blick från henne. Louise hade viskat om det till Catrin och hon hade uppmuntrat henne till att reta honom genom sära på benen så mycket att han skulle kunna se upp under kjolen. Med blossande kinder gjorde Louise det och hon såg hur pappan fastnade med blicken vid hennes röda trosor. Ett brett leende spred sig över hans ansikte innan ett av barnen lyckades välta sitt mjölkglas. 

 

************************ 

 

”Du ser att du är uppskattad bland killarna!”, skrattade Catrin när de kommit hem. 

 

Louise rodnade. 

 

”Den där pappan fick dagens upplevelse och såg du hur högstadiekillarna glodde efter dig när vi gick ut till bilen?” 

 

”Hmmm…” 

 

Louise hade sett det och hon hade försökt vicka lite extra på rumpan och skjuta ut bröstet när de passerade. Hon var upprymd och glad. 

 

”Nu är det dags att låsa in din kuk, älskling!”, utbrast Catrin. 

 

”Va…?” 

 

”Det är både för att du inte ska frestas att runka, men också för att ingen annan ska behandla den som något annat än en klitoris. Den går att gnugga på, men inte runka!” 

 

”Fast jag lovar…” 

 

”Jag förstår, älskling, men när du kommer ha sex med Emil så ska han inte ens frestas att se dig som en kille med kuk. Din anal är din fitta och kuken en klitoris som är rund och inte greppbar! Dessutom såg jag hur ståndet du fick på restaurangen ändå syntes utanpå klänningen. Trosor räcker inte för att hålla ner kuken. Du ska vara en tjej och inte en kille!” 

 

Louise rodnade. Hon visste att den lilla visningen för småbarnspappan och högstadiekillarna gjort henne upphetsad, men trodde inte att Catrin märkt något. 

 

”Jag provar väl…” 

 

Catrin radade upp fyra olika saker på bordet. Louise hade aldrig sett något liknande. Det var ringar som satt runt pungen och sedan en bur som träddes över kuken. Sedan fästes delarna ihop av ett lås. Kukburarna var i två olika färger och storlekar. Två rosa och två genomskinliga. 

 

”Vilken gillar du bäst?”, frågade Catrin. 

 

”Rosa!”, sa Louise utan att tveka. 

 

Hon fick klä av sig trosorna, hasa upp klänningen och sätta sig på köksbordet när Catrin trädde en ring över hennes renrakade pung. Det var intimt och den nakna huden var känsligt, så kuken började svullna. Catrin insåg faran och trädde snabbt på den större av de rosa burarna. 

 

”Hur känns det?” 

 

”Konstigt…” 

 

Kuken hade styvnat, men ståndet avtog nu snabbt när utrymmet var begränsat. Det var en konstig känsla. Hon hade alltid varit van vid att kuken levde sitt eget liv och styvnade i alla möjliga, passande och opassande, situationer. Nu kunde den inte det. Det var som om den lilla buren helt kontrollerade ståndet. Fast hon var fortfarande kåt, vilket var en märklig känsla. 

 

”Har du fortfarande stånd?”, frågade Catrin. 

 

”Lite…” 

 

Buren var visserligen väldigt liten men om kuken inte hade varit svullen alls så hade det funnits mer utrymme. Catrin vände och vred på buren. 

 

”Vi måste byta till den mindre. Den blir ännu mer diskret. Som en riktig klitoris. Kanske att du kan gömma den i bara trosor eller bikini!” 

 

Hon funderade lite till. 

 

”Fast du måste få ner ståndet helt. Den är riktigt trång!” 

 

”Mmm…”, mumlade Louise. Hur skulle det gå till? 

 

”Vi provar med en annan övning först, så ska vi se om det inte lättar på trycket!” 

 

Catrin radade upp ett antal olika stora dildosar på köksbordet. Plus en stor flaska glidmedel. 

 

”Så ja! Ställ dig på knä här på köksmattan!” 

 

Louise lydde och såg hur Catrin tog av sig sina byxor och spände på sig en sele utanpå trosorna. Hon fäste den minsta dildon i selen och smörjde in den noggrant med glidmedel. Louise anade vad som skulle ske och svalde nervöst. Jenny hade ju fört in ett finger men till och med den här lilla dildon var mer än dubbelt så grov. 

 

”Du är så len och fin!” 

 

När Catrin strök över hennes anal med kladdiga fingrar så ryckte Louise till och gnydde av längtan. Vad hade hänt med henne? Hennes stjärt hade helt plötsligt förvandlas till en hypererogen zon. Hon som aldrig utforskat den tidigare och nu blev den plötsligt helt central i hennes nya skepnad. 

 

”Du SKA få den!! Lite tålamod bara!”, fnissade Catrin. 

 

Hon förde in ett finger för att värma upp analen och denna gång så blev det ingen omedelbar utlösning. Däremot så kände Louise på nytt en obeskrivligt skön känsla. 

 

”Duktig flicka!!”, berömde Catrin. 

 

Hon förde prövande och långsamt fingret fram och tillbaka. Louise flämtade upphetsat och kukburen spände ordentligt när kåtheten steg. Kuken tilläts inte växa fullt ut, vilket gav en märklig känsla av att minska betydelsen av den. Samtidigt som Carin drog ut fingret ur stjärten så förde hon in den lilla dildon som satt fast i hennes strap-on i dess ställe. Snart kunde hon känna fasterns kropp mot sin och hur dildon befann sig inne i henne i sin fulla längd. 

 

”Ska jag knulla dig?”, frågade Catrin retsamt. ”Ska jag knulla din trånga fitta?” 

 

”Mmmm… snälla faster…” 

 

Catrin tog tag runt hennes höfter och började sakta och rytmiskt att knulla henne. Sedan ökade hon takten stegvis. Louise flämtade av njutning och såg för sin inre syn att det var Emil som stod bakom henne. Hon gnydde och visade att hon ville ha mer. Catrin saktade ner och stannade med dildon djupt in i henne. Hon sträckte sig runt Louises kropp och strök med fingrarna över kukburen. 

 

”Du är alldeles våt! Som en riktig hynda!” 

 

Hon förde handen till Louises mun och Louise gapade och slickade på fingrarna. Det smakade sött. 

 

”Försats är bra som glidmedel också. Inte bara gott!” 

 

Tydligen droppade försatsen ur kukburen och Louise föreställde sig att det var en våt fitta istället. Återigen tog hon ett mentalt steg i sin förvandling. 

 

”Knulla mig…”, viskade hon. 

 

”Va?” 

 

Louise var övertygad om att Catrin hört men upprepade. 

 

”Knulla min fitta faster… snälla…” 

  

”Bra Louise!! Nu ska jag hjälpa dig!” 

 

Catrin började jucka med sin strap-on igen och kåtheten som var närmast desperat sköljde över Louise. Den nådde höjder som aldrig förut och det dröjde inte länge innan hon sprutade en orgasmisk sats. Hjärnan fick nästan kortslutning av alla känslor och hennes kropp bara skakade. Hon var knappt medveten om att Catrin fångat upp en skvätt av sperman och gav henne att äta. 

 

När orgasmen ebbat ut var Catrin snabb med att montera av kukburen som satt på, torka av henne det kladdiga och sätta på den nya mindre modellen. Den lilla kuken var nu instängd i ett pyttelitet utrymme och skulle knappt kunna växa alls. Catrin vände och vred på paketet. 

 

”Det där blir ju perfekt!”, sa hon nöjt. ”Den blir så liten att den knappt kommer synas alls! Väldigt söt också!” 

 

************************ 

 

De närmaste dagarna tränade de flitigt för att Louise skulle kunna upprätthålla och förstärka det feminina hos sig. Sminkning, kläder, gång, röstläge och beteende övades och förfinades. Louise var fascinerad över hur engagerat och kunnigt Catrin gick in för allting. Fast hon vågade inte fråga fler gånger om varför. De gjorde också flera besök inne i staden för att vänja Louise vid att visa sig offentligt. Varje besök stärkte hennes självförtroende och hon kunde inte undgå att lägga märke till blickarna från alla män. 

 

Särskilt njöt Louise av övningarna med allt större dildo som skedde flera gånger om dagen. Hennes fitta kunde klara av allt större storlekar och övningen ledde alltid till att hon fick orgasm. Kukburen gjorde att orgasmen blev annorlunda. Hon sprutade sperma men var fortfarande kåt nästan direkt efteråt. När hon rodnande frågat Catrin om det så hade hon spruckit upp i ett stort leende. 

 

”Det är en superkraft som vi kvinnor har! Bara ta emot den!” 

 

Visst var Louise tacksam men det var också jobbigt att vara ständigt kåt. Hon hade alltid trängt undan de känslorna och nu fick de fritt utlopp. Det kändes som om hela tonårstidens hormonkänslor fått ett dammbrott. Hon ville knulla hela tiden!! 

 

******************** 

 

På torsdag fick hon be Catrin om att bli knullad flera gånger för att lätta på trycket till kåtheten. Catrin var dock väldigt tydlig med att det inte skulle bli någon aktivitet för att avreagera sig under fredagen. De skulle ju över till grannhuset igen och då skulle hon helst utstråla kåthet och villighet. Som extra vapen för att förföra Emil. 

 

******************* 

 

Fredagen gick oändligt långsamt och även om de tog lång tid på sig för förberedelser så segade sig dagen fram. Louise blev mer och mer nervös och det gjorde visserligen att hon blev aningen mindre kåt. Då och då fick hon en nästan oemotståndlig känsla att bara sticka därifrån. Lämna allt, återställa sig till en vanlig tonårskille och aldrig se tillbaka. Fast innerst inne visste hon att det var omöjligt. 

 

När det var en timme kvar så bytte de om tillsammans. Catrin hade köpt ett par svarta trosor i genomskinlig spets och en matchande bh. Till det en ljusblå klänning med tunna axelband. Hon fick ett vitt diadem i håret som skimrade i det skarpa sommarljuset. På fötterna hade hon sina vita sandaler. Naglarna på fötterna och händerna var fortfarande glittrigt rosa. Catrin hade en rödvitrutig klänning och lade också mycket tid på att göra sig i ordning. 

 

”Nu är det dags!” 

 

De lämnade stugan och gick de fyrahundra metrarna längs grusvägen upp till grannarna. 

 

”Som din faster måste jag väl säga att du ska använda kondom men som din väninna så tycker jag att du ska skita i att krångla med det!!”, flinade Catrin för att lätta upp stämningen. 

 

”Lägg av!” 

 

Louise slog till henne på axeln. Hon var nära att kräkas av nervositet. När det fina sommarhuset närmade sig så tog hon Catrins hand för att stoppa impulsen att vända om och springa. Fastern kramade den ömt och samtidigt bestämt. Hon var väl medveten om att Louise behövde stöttning. Hon stannade till ett kort ögonblick och såg henne djupt i ögonen. 

 

”Jag finns här för dig!! Alltid!! Jag är redan så stolt över dig att jag spricker!!” 

 

Louise andades in. 

 

”Tack faster!” 

 

De gick den sista biten och knackade på dörren. Det var Emils pappa som öppnade. Han bara gapade. 

 

”LEO…???”, fick han fram till sist. 

 

”Rätt och fel… Det här är Louise!”, rättade Catrin.  

 

”Ja…såklart…”, klämde han fram. ”Gå runt huset ni! Vi tar buffé på soldäcket!” 

 

Catrin och Louise gick runt huset på den krattade grusgången. De höll fortfarande varandra i händerna. 

 

”Hejsan!”, ropade Catrin när de rundat huset och såg Emil och hans mamma. 

 

Emils mamma stod vid ett trädgårdsbord och gjorde i ordning fördrinkar och tillbehör. Emil stod vid grillen och stekte kött. Båda frös nästan fast i sina rörelser när de såg sina gäster. 

 

”Ni har ju träffats förut, men ändå inte… det här är Louise!”, presenterade Catrin. 

 

Emil och hans mamma samlade sig och gick och hälsade. Emils mamma berömde hur snygg Louise var men det kändes en aning stelt. Emil fortsatte grilla och var helt knäpptyst. Det var tydligt att de var ordentligt överraskade av Leos förvandling till Louise. De studerade henne i smyg men knappast diskret. Varje gång Louise märkte att Emil tittade på henne så rodnade hon. 

 

Alla fem åt och drack under ansträngda former. Det var god mat men Louise kunde inte fokusera på maten. Hon kände hur alla hade tusen frågor och att de bara höll tillbaka dem av hänsyn till henne. Emils föräldrar var vänliga och försökte uppföra sig som vanligt. Emil var däremot knäpptyst och svarade bara på tilltal. 

 

”Ska vi inte släppa iväg ungdomarna?”, sa Catrin efter maten. ”De vill säker umgås själva ett tag!” 

 

Föräldrarna nickade instämmande. De ville säkert passa på att pumpa Catrin på svar på deras frågor. Emil såg nästan skygg ut ett tag men sedan mötte han Louises blick och de gick in i huset. De gick uppför trappan till Emils rum. Precis som de gjort för några dagar sedan. Fast ändå helt annorlunda. Louise märkte att Emil var spänd och han låste dörren till sitt rum när de kommit in. Han verkade lika osäker som hon själv var. 

 

”Vill du spela PS4 eller bara hänga och lyssna på musik?” 

 

”Vi kan köra lite PS4…”, svarade Louise. 

 

”Okej…” 

 

Louise satte sig med ryggen mot väggen i hans säng medan Emil startade igång systemet. När han vände sig om såg Louise till att ha låren tillräckligt mycket särade för att han skulle få en glimt av hennes svarta spetstrosor. Hon låtsades som ingenting men märkte att Emil stannade upp ett ögonblick. Sedan satte han sig bredvid henne i sängen. Precis som förra gången men stämningen kändes betydligt mer laddad. 

 

”Du blev snygg…”, stammade Emil när de spelat ett tag. 

 

”Tack…”, log Louise. 

 

Hennes hjärta slog hårt och kroppen blev alldeles varm. 

 

”Alltså, jag är inte gay, men du är snyggare än de flesta tjejer jag känner…” 

 

Louise vände blicken från spelet och mot honom. Hon såg hur han rodnat som en tomat. Det måste ha varit en ordentlig utmaning för honom att säga de där orden. Emil rodnade ännu mer när han märkte att hon tittade på honom. Louise visste inte var hon fick modet ifrån men plötsligt satt hon gränsle över honom och kysste honom. Vilt och hetsigt! 

 

Hon kände hur han mötte upp henne i kyssarna och hur hans händer sökte sig till hennes rygg. De kramade runt hennes lilla kropp och hon kände på hans muskulösa överarmar. Båda andades ansträngt och upphetsat. Emils händer klämde på hennes rumpa och när Louise rörde på höfterna så kände hon hur hans kuk styvnat under henne. 

 

”…och du är snyggare än de flesta killar jag känner!” 

 

Hon avbröt kyssandet och såg honom djupt i ögonen. De var dimmiga av kåthet och Louise kände en plötslig makt. Att hon kunde få Emil att vilja ha henne!! Hon skulle inte låta tillfället passera. Med ögonen fästa vid hans så drog hon upp hans t-shirt och kysste och slickade hans bröst och mage. Sakta rörde hon sig nedåt. 

 

”Leo…Louise…jag…”, väste Emil. 

 

”Bara tyst och njut…”, viskade Louise. 

 

Hon drog ner hans shorts och kalsonger samtidigt. Emil var helt rakad och kuken var välformad och medelstor. Helt perfekt och hon tog den i munnen utan tvekan. Det kändes helt naturligt och hon hann knappt tänka på att det var första gången. Louise sög djupt och med stort begär. 

 

”Jag…jag…”, flämtade Emil. 

 

Sedan sprutade han utan mer förvarning henne i munnen. Varma strålar av hockeykillens sperma sköljes runt och svaldes utan tvekan. Louise njöt till och med av det. Hans sats smakade gott och det var enormt sexigt att få honom att komma i munnen och svälja. Hon behöll kuken i munnen tills den sista droppen sipprat ut och styvheten började avta. 

 

”Ungdomar!!” 

 

Emils pappa ropade och några sekunder senare så ryckte det i den låsta dörren. 

 

”Dags för efterrätt! Hör ni, lås upp! Emil, du vet att vi inte gillar när du låser in dig!” 

 

Emil och Louise hoppade isär som att de varit motpoler i en magnet. De rättade hastigt till kläderna och Emil låste upp dörren. Emils pappa sneglade in i rummet men verkade lugnad när han såg att TV-spelet stod på. 

 

”Kom ner nu!” 

 

De gick ner på en gång och varken Emil eller Louise vågad möta den andres blick. Catrin log dock varmt mot Louise och blinkade menande. Hon anade vad som hänt och Louise fick berätta allt när de kom hem. 

 

********************** 

 

”Emil har skickat ett sms! Han vill ta en promenad.”, ropade Louise lyckligt. 

 

”Klart han vill!”, log Catrin. 

 

”Vaddå?” 

 

”Han är förvirrad, stackaren! Han vet inte vad han ska tro. Om sig själv, om dig… Han vill ju inte vara homo men samtidigt vill han ha dig!” 

 

Louise rodnade. 

 

”Tror du?” 

 

”Han är helt klart kär i dig, men kan inte acceptera det. Det skulle ju innebära att han är gay. Eller bisexuell i alla fall. Mycket för en ung kille att ta in!” 

 

”Jag går nu…” 

 

”Var snäll mot honom men släpp honom inte för lätt!” 

 

******************* 

 

De möttes på en skogsväg en bit ifrån sommarhusen. Louise ville springa rakt fram till honom och kyssa honom men Emil verkade reserverad. Han grubblade uppenbarligen på något och Louise blev osäker. De promenerade ett litet tag innan Emil bröt tystnaden. 

 

”Louise, du måste fatta! Jag är inte gay! Jag vill inte hålla på att suga kuk eller bli knullad i röven!” 

 

Louise kände hur hennes värld rasade sönder på ett ögonblick och gråten vällde upp. 

 

”Fast du behöver inte göra det! Catrin har gjort mig till tjej. Jag vill inte att du suger mig och jag vill inte knulla dig i röven heller…” 

 

”Men du har ju en KUK!!” 

 

Louise lyfte klänningen, drog ner trosorna och visade den lilla rosa kukburen. 

 

”Du ser, jag har en kuk men använder den inte längre!” 

 

Hon kunde inte hjälpa det utan släppte loss gråten. Det var så hopplöst. Hon var så nära den stora kärleken och samtidigt var allt så svårt. 

 

”Gråt inte!”, bad Emil. ”Snälla, jag kan inte klara det!” 

 

Med en tonårings tafatta rörelser så tog han henne i sina armar och kramade om henne. Louise borrade in sig i hans varma famn men gråten ville inte upphöra. Hans t-shirt blev alldeles blöt vid ena bröstet. Till slut ebbade snyftningarna ut. 

 

”Jag vill inte göra dig illa! Du är typ den snyggaste tjejen jag träffat!” 

 

Louise vände upp sig ansikte mot hans och innan hon visste ordet av så kysstes de. Först ömt och försiktigt men snart allt hungrigare. De åt desperat av varandra och pressade kropparna hårt intill. Händerna rörde sig allt hetsigare och snart hade Louise Emils varma hårda kuk i en av sina händer. Han flämtade och hon kände den där makten hon hade haft över honom i hans sovrum. 

 

”Knulla mig i fittan Emil!!” 

 

”Vad…?” 

 

”Jag vill att du knullar mig! Fattar du?” 

 

”Jaaa…” 

 

Louise vände ryggen mot honom och ställde sig mot en stengärdsgård. Hon svankade medan Emil fumligt drog av sig shorts och kalsonger. Kuken sprätte ut styv och redo. Sedan ställde han sig bakom henne, drog upp klänningen över höften och hasade ner trosorna till knävecken. Louise tog ett djupt andetag medan han pressade sig in. Det kändes som en sensation av känslor. Lite ont, fast mest en ofattbar känsla av att vara en tjej. Att bli knullad som en tjej. 

 

Denna gång var det Louise som kom i en blixtsnabb orgasm. Hennes sperma flödade ur den instängda kuken och hamnade på trosorna och i gräset. Benen darrade och hon fick anstränga sig för att hålla sig uppe. Samtidigt hörde hon hur Emil stönade medan han pumpade sin kuk i hennes stjärt. Han höll ett fast tag om hennes höfter när de sista hårda stötarna ledde till att han fick utlösning. Louise fick den varma sperman djupt inne i sig och visste inte om hon någonsin känt sig lyckligare. 

 

”Gjorde jag dig illa?” 

 

De satt med ryggarna mot stengärdsgården och pustade ut efter urladdningen. Emil hade armen om Louise och hon hade huvudet mot hans bröst. 

 

”Nej, det gick bra! Fast jag tror vi får köpa in lite glidmedel om vi ska knulla ofta!” 

 

”Jag vill ju inte skada dig!” 

 

Han strök kärleksfullt över hennes hår. 

 

”Fick du utlösning?” 

 

”Märkte du inte det? Jag skakade ju i typ hela kroppen!”, fnissade Louise. 

 

”Fast jag knullade ju bara där bak… ja, alltså… jag rörde ju inte ens vid din kuk…”, stammade Emil förläget. 

 

”Nej, det behövs inte. Catrin har lärt mig att jag inte har någon kuk längre. Min kuk är bara som en tjejs klitoris. Plus att jag kan komma av att bli knullad i baken!” 

 

”Coolt…” 

 

De satt stilla ett tag och Louise bara njöt av att vara nära Emil. Han verkade lugnare nu och kanske skulle hon ha en chans att behålla honom. De reste sig upp och gick hemåt längs skogsvägen hand i hand. Då och då stannade de och kysstes och de höll ögonkontakt nästan oavbrutet. 

 

”SKIT!!! Farsan kommer!!” 

 

Plötsligt ropade Emil till och släppte Louises hand. På skogsvägen framför dem kom Emils pappa gående med snabba steg. Han såg stressad och bestämd ut. Det var uppenbart att han hade sett dem innan de upptäckte honom och han kunde väl omöjligt ha missat att de höll varandras händer. Han stannade framför dem och Louise väntade på en uppläxning. 

 

”Jaha…”, flämtade Emils pappa andfått. ”…det är här ni håller hus…” 

 

”Jo…”, viskade Emil avvaktande. 

 

”Jag har letat efter er! Det är så att… ja, jag har ju förstått att ni är ett par… eller att ni är intresserade av varandra…?” 

 

”Ja…”, svarade Emil förläget. 

 

”Jag vill bara säga… jo… att jag inte har något emot… ja… kärleken…”, hackade sig Emils pappa fram. 

 

”Okej…”, svarade Emil. 

 

”Ja… då vet du… ni… ja… då går jag hemåt då… vi får prata mer sedan…” 

 

Han vände sig hastigt om och gick därifrån lika snabbt som han kommit. Emil och Louise tittade häpet på varandra och brast sedan ut i ett hysteriskt skratt. 

 

”Jag trodde jag skulle få jordens tillrättavisning och troligen utegångsförbud!!!”, skrattade Emil. ” Istället så pratar han om kärleken…” 

 

”Fast det var ändå fint på något sätt…”, fnissade Louise ”…och skönt för oss att han inte vill dela på oss!!” 

 

”Han skulle bara ha försökt!!” 

 

Emil drog henne intill sig och kysste henne häftigt. Sedan tog han henne i famnen och bar henne ett par hundra meter längs skogsvägen. Till sist kom de fram till husen. 

 

”Jag får nog gå hem och snacka med farsan…” 

 

”Det är nog bäst!” 

 

”Vi ses imorgon! Jag skickar meddelande så snart vi kan ses!” 

 

”Jag längtar redan!” 

 

******************** 

 

Kl. 10 nästa dag kom ett sms från Emil. ”Kom! Pappa och mamma åkte in till stan! Vi kan bada i poolen ;-)” Louise fixade snabbt i ordning sitt hår och enkel sminkning. Sedan tog hon på sig den minimala bikini som Catrin köpt in. Den var solgul med knytningar både i bh:n och i sidorna på bikinitrosorna. Sedan tog hon på sig en lång t-shirt över och stack iväg upp mot grannhuset. 

 

”Pappa och mamma kommer inte hem på flera timmar! De tog fram lunch till mig, så det är bara vi här!” 

 

Emil kramade om henne och kysste henne igen. Han pressade sin stora kropp mot hennes och Louise nästan svimmade av hans fysiska närvaro. Den redan styva kuken trycktes mot överdelen av hennes mage och upphetsningen grep tag i henne som en stormvind. Hon fattade tag i linningen till Emils badshorts och drog ner dem. Sedan gick hon ner på knä och tog honom i munnen. Emil flämtade häftigt och var troligen på väg att få utlösning alldeles strax. 

 

”Så lätt ska det inte gå för dig!”, skrattade Louise och gav den stora kroppen en kraftig knuff bakåt så han landade med ett rejält ryggplask i den kalla poolen. 

 

”Retsticka!!”, frustade Emil när han kom upptill ytan igen. 

 

Louise dök i efter honom och de simmade runt om varandra i vattnet. Emil var naken och Louise fann det enormt upphetsande att låta honom jaga henne i vattnet. Till sist gick de upp och lade sig på varsin solsäng. Solen värmde upp dem snabbt och Emils kuk, som hade slaknat något i det kalla vattnet, reste sig styvt igen. Han satte sig upp och sträckte sig mot knytningen i hennes bikiniöverdel. 

 

”Jag vill se dig…”, mumlade han. ”…hela dig!” 

 

Det var så ärligt sagt att Louise lät honom knyta upp och ta av henne både överdelen och bikinitrosorna. 

 

”Så vacker!!!”, berömde Emil. 

 

Hon blev så glad av hans komplimanger att det inte kändes det minsta konstigt att visa honom de obefintliga brösten och den instängda kuken. Emil strök med händerna över hennes nakna kropp och hon rös av välbefinnande. Sedan satt han sig på knä bredvid solsängen, lutade sig fram och tog en av hennes piercade bröstvårtor i munnen. Det var så obeskrivligt skönt och hon flämtade samtidigt som hon smekte hans hår. 

 

När hon vred på huvudet kunde hon se hur hans styva rakade kuk vajade mellan benen. Hon sträckte sig efter den och kunde precis nå den med fingertopparna. Emil stönade samtidigt som han tog hennes andra bröstvårta i munnen. Han lekte med den med munnen och tungan. Ena handen lade han på insidan av hennes lår och den förflyttade han sakta uppåt. Till sist nådde han den lilla rosa kukburen. Louise gnydde lustfyllt. 

 

”Så här…?”, frågade han. 

 

Emil gjorde precis som hon själv lärt sig. Att gnida över den med fingrarna. Precis som han skulle ha gjort med en fitta. 

 

”Åååååhhh, jaaaaa…”, flämtade Louise. 

 

Han gnuggade buren med fingrarna och Louise kände hur orgasmen kom snabbt och intensivt. Hon gick upp i brygga medan Emil fortsatte att stimulera henne så gott han kunde. När utlösningen kom kände hon hur sperman flödade ner mellan benen och landade i en pöl på solsängen. Det var så obeskrivligt urladdande. Emil slutade inte förrän hon tog hans hand och stannade den. 

 

”Tack….!”, pustade hon andfått. 

 

”Allt för dig!!”, log han. 

 

Louise tänkte precis ta initiativ till att ge honom en avsugning när Emil gränslade henne. Han satt rakt över hennes mage och den styva kuken pekade upp mot hennes ansikte. Hon avvaktade och han lutade sig framåt så att kuken pressades mellan deras kroppar. Sedan började han röra sig. 

 

”Du gör mig så galet kåt…”, väste han i hennes öra. 

 

Emil gnuggade kuken mellan dem ett antal gånger innan han sprutade sin sats upp över Louises mage och bröst. Han fortsatte att gunga upp och ner medan sperman kladdades ut över deras kroppar. 

 

”Jag tror vi behöver ta ett bad till!”, fnissade Louise när Emil hämtat andan. 

 

De hade tvättat av sig i poolen och sedan nakna gått in i köket för att ta en bit mat. Louise konstaterade nöjt att Emils kuk redan stod styv igen. Hon inventerade köket och hittade en flaska matolja som passade utmärkt som glidmedel när han tog henne över köksbordet. Återigen fick de städa upp efter två satser sperma som framkallats på kort tid. Sedan gick de upp på hans rum. 

 

Emil somnade utmattat på sängen med huvudet i hennes knä. Louise smekte hans nakna muskulösa bröst och hörde hur han mumlade nöjt i sömnen. Hon studerade honom och frågade sig själv hur allt detta kunnat hända så snabbt. På en vecka hade han blivit en hon och dessutom träffat sitt livs kärlek. Det var himlastormande! 

 

Plötsligt hörde hon ett par röster nedifrån poolen. Hon gick till fönstret som vätte in mot gården och såg att Emils pappa låg i vattnet och att hennes faster stod vid poolkanten. Catrin hade på sig en snygg röd bikini och en solhatt. Det var tydligt att de diskuterade något, men Louise kunde inte höra vad de sa. 

 

Plötsligt hävde sig Emils pappa upp ur vattnet och tog tag i Catrins arm. Han drog henne intill sig och kysste henne. Louise flämtade till. Vad var det som hände? Catrin verkade inte alls ovillig men vände bort huvudet och såg sig omkring för att kontrollera att det inte var någon som såg dem. Louise gömde sig bakom en krukväxt i fönstret. Hon kunde se hur Emils pappa kramade hennes rumpa och snart kysstes de igen. 

 

Efter ett kort tag så vände Catrin ryggen mot Emils pappa och hasade ner sina bikinitrosor. Hon gav honom något ur sin handväska och lutade sig fram över en dynlåda. Louise rodnade av skam för sitt tjuvtittande när hon såg hur Emils pappa tog fram sin styva kuk, smörjde in den med det som han fått av Catrin och förde in den i hennes faster bakifrån. Knullet gick snabbt och när Emils pappa kommit så var det tydligen över. Catrin rättade till sin bikini och kysste honom igen. Sedan försvann hon. 

 

************************* 

 

”Du knullade med Emils pappa!” 

 

”Älskade Louise…” 

 

Catrin såg skuldmedveten ut där de satt i köket i hennes stuga. Louise hade lämnat Emil sovande och smugit ut för att inte möta hans pappa. Hon var förbannad! 

 

”HUR kunde du göra det? Tänk om Emil får reda på det!! Tänk om hans mamma får reda på det och skiljer sig och de säljer huset och flyttar och…”, hon började snyfta istället för att skrika. 

 

Catrin reste sig upp och tog henne i sin famn. 

 

”Så ja, lilla vännen! De kommer inte flytta! Tvärtom faktiskt… Det är nog dags att jag berättar en del för dig!” 

 

De satte sig ner i soffan i vardagsrummet och till Louises stora förvåning berättade Catrin att hon och Emils pappa varit älskare i mer än 20 år. Sedan innan Emil föddes. De hade träffats när föräldrarna köpt sommarhusen och eftersom de var i samma ålder hade de umgåtts på dagarna och det hade blivit som det blivit. Förhållandet hade dock dolts för deras föräldrar och omgivningen.  

 

Emils pappa hade träffat Emils mamma och hon hade börjat följa med till sommarhuset. De hade ändå inte kunnat hålla sig ifrån varandra och träffats för korta möten i smyg. När Emils mamma blev gravid så hade Emils pappa tagit ett beslut att välja familjelivet och det hade han också fullföljt ända fram till dagen innan. De hade setts för att prata om Emil och Louise och istället hade de återupptagit där de slutade för 18 år sedan. Louise var förstummad. 

 

”Efter det som hände igår så beslöt sig Emils pappa att lämna sin fru! Han kommer flytta hit på heltid och vi kommer nog att ses en hel del…” 

 

Catrin rodnade och såg lyckligt kär ut. 

 

”Fast varför just nu…?”, undrade Louise. ”Varför bestämde han sig just nu?” 

 

Catrin strök Louise över kinden. 

 

”Du kommer ihåg att du frågat mig om varför jag vet så mycket om feminisering? Om varför jag visste hur jag skulle göra med dig?” 

 

”Ja…” 

 

”Det är för att vi inte är så olika…” 

 

Catrin hasade upp sin klänning till midjan och drog ner trosorna. Louise andning stannade av förvåning när hon såg den lilla mikrokuken. Den var pytteliten men ändå tydligt en kuk. 

 

”Du har en… du är en…man… nej, jag menar…”, stammade Louise. 

 

”Jag är som du!” 

 

”Ja… men hur…?” 

 

Catrin berättade om hur hon levt som pojke upp till puberteten och därefter gradvis börjat förändra sig. Hon genomgick samma transformation som Louise gjort men mycket långsammare. När hon var i Louises ålder hade hon börjat äta hormoner och utvecklat bröst. Hennes bästa kompis Jenny hade hjälpt henne med utseendet och alltid varit ett moraliskt stöd. Hon hade träffat Emils pappa, blivit kär och dumpad. Sedan hade hon aldrig seriöst dejtat någon annan. 

 

”Fast nu ska jag ta igen alla förlorade år!”, log hon lyckligt. 

 

”Så Emils pappa kommer bli tillsammans med dig nu?” 

 

”Ja, han säger att han aldrig kommit över sin kärlek till mig och att de senaste dagarna öppnat hans ögon. Emils och ditt förhållande påverkade honom starkt!” 

 

”Grattis faster! Och tack för allt!!!” 

 

Louise kramade om henne. 

 

”Kan jag inte få bo här hos dig?”, la hon till. 

 

”Stopp i backarna!! Du kan träffa Emil ändå. Lilla fröken har en del att berätta för sina föräldrar först! De måste smälta din förändring innan du börjar prata om att flytta hemifrån. Jag tycker nog att du ska gå ut gymnasiet först i alla fall!!” 

 

Louise insåg att hon sprang händelserna i förväg men hon kunde inte låta bli att drömma. 

 

”När jag kommer kanske jag och Emil kan bo här? Du kommer väl att vara mest i deras hus ändå?” 

 

”Vi får se…”, skrattade Catrin. ”Emil och hans pappa måste ju i alla fall få sin privata tid med sina flickvänner!!” 

 

***************** 

 

Tre timmar senare knackade det på dörren till stugan. Det var far och son som anlände med varsina buketter med röda rosor. Catrin och Louise hade hjälpt varandra med förberedelser av middagen, lagt makeup, fixat håret och valt kläder. Louise hade aldrig sett sin faster så vacker och sexig. Emils pappa såg helt chockad och förälskad ut när han fick se henne. Han skulle bara ana vilka planer hon gjort för att förföra honom senare på kvällen! Louise sneglade på Emil som såg lika fånigt förälskad ut som sin far. Han skulle inte heller gå hem otillfredsställd ikväll. Det tänkte hon se till!!

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#5

go4it666

Underbar historia om kärlek som de flesta inte är van vid

29/3, 2023 kl. 06:05

#4

Kjell-Åke

Hej!
När kommer nästa novell?
Du skriver bra och intressant.

Mtf

2/2, 2022 kl. 14:20

#3

Fucus

Vilken solskenshistoria. Även om en del av innehållet nog gick mig lite över huvudet då det inte är sådant som normalt sett intresserar mig så fick du mig verkligen att känna för karaktärerna. Snyggt.

6/1, 2022 kl. 23:22

#2

Jesper

Kul att du gillade novellen!! Det kommer fler i samma stil men kanske inte där huvudpersonen blir kvinna "permanent". Mer att hetero- och bisexuella män blir feminiserade. Hoppas du kommer gilla dem med!

5/1, 2022 kl. 22:38

#1

Kjell-Åke

Mycket bra och sexig novell med ett oväntat slut , eller kommer det fler noveller i samma stil?
Jag är själv mtf så detta tänder mig mycket.
M

5/1, 2022 kl. 10:37