Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

4/1, 2022 kl. 08:49, av mx55

EMMA 2 Del 2: En människa i hela världen

Del 2 av 15 i serien EMMA Ett sexuellt galet sommarlov

Om du fick träffa en enda människa i hela världen; Vem hade du valt då? För Emma är svaret enkelt men för Filip och Hannes är det inte lika självklart. Hur väljer du ut bara en person och vad händer om personen inte vill, eller får, ses?

Detta är säsong två i en serie som börjar med "EMMA En sexuellt frustrerad tonåring". Alla tidigare avsnitt finns såklart i min profil.

 

Om du fick träffa en enda människa i hela världen; Vem hade du valt då? 

För Emma var svaret enkelt. Den enda person hon verkligen ville träffa var Alice. Även om någon, mot förmodan, tyckte att det hade sett konstigt ut, så hade hon inte brytt sig. Varför skulle hon välja en kille? Visserligen visste inte hennes föräldrar att hon hade ständig tillgång till manliga sexpartner men spelade det någon roll? Handlade allt i världen om sex? Ens för henne? Det var sommarlov och på grund av de rådande omständigheterna fick hon bara träffa en person. Självklart valde hon sin allra bästa vän!

För Filip var det inte riktigt lika självklart. Han hade inga vänner som han hade en nära en-till-en relation med. Han hängde med ett gäng killar som mest sågs i skolan. Ibland så träffades de en kväll eller på loven och körde några spel och snackade. Samtidigt så kunde de ju nästan köra alla spel online. Det fanns inte så mycket behov av att ”lana” nu för tiden. Även om det ju kunde vara kul att ses fysiskt,  istället för att bara skriva på Discord.

Den enda han egentligen ville fråga var Miranda. De hade börjat prata en del med varandra när de, i början av vårterminen,  hamnade i ett längre grupparbete tillsammans. Såklart hade de lagt märke till varandra innan dess, de hade trotts allt gått i samma klas i snart två år.

När Filip gått i sexan hade han tröttnat på Nästegårdsskolan i Kvänum och bett om att få byta till Alléskolan inne i Vara, något hans syster hade gjort redan ett år tidigare. 

Emma hade börjat på den lilla skolan i Kvänum samtidigt som hon började trean och de fyra åren som följt innan hon till slut bytte skola hade varit ganska ensamma. Hon försökte få vänner men lyckades bara bli ytligt bekant med några av de andra tjejerna i klassen. Hon kunde bara minnas ett fåtal gånger som hon följt med någon av dem hem och ingen hade någonsin varit hemma hos henne.

För att inte känna sig allt för ensam hade hon börjat kolla runt efter saker att göra efter skolan och allt som fanns var olika idrotter. Tillslut hade valet landat på simning vilket resulterade i att hon som tioåring började åka med bussen till och från Vara de gånger hennes föräldrar inte kunde köra henne. När det var dags att börja sjuan tjatade hon till sig att få byta skola. Hon var ju ändå inne i huvudorten två till tre gånger i veckan i vilket fall.

Filip hade blivit avundsjuk på sin storasyster. Även om han började i skolan vid starten av ettan så tog det tid att lära känna någon. De i klassen som inte gått hos dagmamma hade alla gått på samma förskola och kände varandra sedan de var småbarn. Han lyckades aldrig platsa in.

Det handlade kanske inte om någon regelrätt mobbning. Filip kände det också lite som att han fick skylla sig själv. Han var inte intresserad av fotboll och kunde inte hänga med i snacket om traktorer eller de närliggande industrierna. Några av barnens föräldrar jobbade förvisso i Lidköping men han fick alltid en känsla av att de andra tyckte att han gjorde sig märkvärdig när han sa att hans föräldrar båda jobbade ända borta i Skövde. När han började fyran blev det allt mer tydligt att han inte hängde med. Han blev den där killen som alltid stod för sig själv på rasterna, som ingen ville välja på gympan och som försökte göra sig så liten och osynlig som möjligt vid lunchen.

Han berättade aldrig något för sina föräldrar men när Emma bytte skola började han tjata om att få göra likadant. Till sist gav de med sig och lät honom, när han skulle börja sexan, också få resa till Vara. Han trodde inte att hans föräldrar någonsin fått reda på hur han haft det de två sista åren. Ibland tänkte han på att någon borde sagt något, att någon lärare borde frågat varför han alltid satt själv, att någon borde ringt hem och kallat till något möte. Men det hände aldrig.

I sjuan hade Miranda börjat i klassen. Det var lite vanligare att folk kom och gick i Vara. Hon var allmänt tyst och tillbakadragen, precis som Filip. Med tiden hittade hon dock några alternativa, svartklädda, emokids som hon började hänga med. Filip hade redan i sexan hittat två killar i klassen som älskade datorspel och tillsammans med den enas storebror och några av hans kompisar hade de bildat någon form av löst sammansatt gäng. I åttan hade storebrodern och hans kompisar börjat gymnasiet men de hittade snabbt ett par grabbar i sjuan och även sexan som tog deras plats. Det var mellan någon av dem och Miranda som valet nu stått.

När det kom till att skriva själva meddelandet så tog det dock stopp. Hur skulle han lägga upp det? Han antog att ”jag har fått lov att träffa en enda person i hela världen och jag väljer dig” skulle bli lite för mycket. Samtidigt ville han inte göra det till en fråga där svaret inte spelade någon roll. Det var ju trotts allt viktigt!

> Hej! Har du lust att hänga något i sommar? Verkar som att jag får komma ut trotts allt och undrade om du ville ses

Han la till ett par blinkande ansikten och cirklande hjärtan innan han skickade. 

Hannes hade liknande problem. Efter att Emma kommit med de goda nyheterna hade han också haft svårt att välja. Eftersom att nästan alla hans kompisar åkt hem redan under våren antog han att det vore rimligt att han skulle höra av sig till Frida, men nu satt han orörlig på sin säng. Först hade han bara stirrat på sin telefon. Nu låg den tappad på golvet och hans blick var hårt riktad på den lilla tingesten. Någonstans i bakhuvudet kunde han le åt att den stora mängden av små repor som redan fanns på hans iPhone X nu måste fått sällskap av några till. Han hade inte kastat telefonen. Den hade mest hopplöst glidit ur hans hand när han insåg att det faktiskt var lönlöst. Det fanns inget mer att säga.

Filip var fortfarande naken sedan hans besök i Emmas säng och antog att han borde dra på sig något innan han återigen skulle träffa sina syskon. Kanske var det redan dags för middag?

När han iklädd sin vanliga uniform av jeans och t-shirt, kom ner i köket stod Emma redan där och hackade grönsaker i ett rasande tempo. Samtidigt dunkade snabb musik på hög volym från en Bluetoothhögtalare.
”On FM, online and on your smart speaker. This is Capital FM!”
”From Globals newsroom at five this …”
– At Five? frågade han.
– Ja. Klockan är det där.
Han nickade. 
– Lyssnar du någonsin på svensk radio?
– Ibland. Men musiken är rätt kass och formaten ganska tråkiga.
– Va? All svensk musik är väl inte dålig.
– Nä. Men Rix kör ju bara samma grejer hela tiden och P3 spelar mest hiphop med målbrottssnubbar som rappar om samma saker och helt utan flow.
Filip småskrattade. Han var inte heller något fan av modern hiphop och kände den mest överdriven. Samtidigt så bodde de ju trotts allt på den ganska skyddade landsbygden och kunde knappast säga sig ha koll på livet i storstädernas förorter.
– Fast svensk pop är bra. Särskilt indiepop med tjejer, avslutade hon.
– Vad gör du för något då? frågade Filip efter att ha nickat medhållande. Han lyssnade faktiskt inte så mycket på musik alls och kunde inte säga att han hade någon vidare åsikt om den nutida svenska poppen. 
– Tacooooz! svarade hon med ett rop över den höga musiken som just kommit igång igen.
– Fast suger det inte med en massa engelsk reklam hela tiden? 
– Är väl som Östberlin på åttiotalet? svarade hon med ett skratt.
– Massa prylar jag vill köpa men som jag inte kan. 
– Som vin för sex pund på MnS? 
– Precis! Eller en ny soffa från Homebase, svarade hon och skrattade igen.

Sedan de sågs sist hade hon tagit på sig en blå t-shirt från simklubben samt hennes älskade avklippta jeans. Hon var i full färd med att hacka upp tomater som hon la i en stor pajform bredvid den redan uppskurna gurkan. ”Tacos är bara spanska för åt helvete för mycket disk” var deras pappas ständiga mantra och på detta vis så blev det ju helt klart mindre av den varan.
– Kan jag hjälpa till med något?
– Du kan ta över här så fixar jag sås.

Filip ställde sig vid skärbrädan medan Emma gick bort till diskbänken. Hon sköljde lite svarta bönor som hon hittat i skafferiet och började värma på dem i salsa bestående av rödlök, en massa vitlök, koriander, spiskummin och saften från en nästan stenhård lime som hon hittat i kylskåpet. Hon fick knåda den ordentligt för att kunna få ut någon saft men den smakade ok. Hon hittade annars en lite mjukare frukt som hon kunde tagit om den första varit allt för dålig, men som hon nu valde att spara. Hon hade egentligen ingen aning om bönsåsen ens skulle bli god. Hon brukade använda sojafärs och en färdig kryddpåse men båda verkade vara slut. I kylskåpet hittade hon också en nästan full burk tacosås och en oöppnad påse med riven ost. Tyvärr ingen gräddfil men hon antog att de fick överleva utan. 

När Hannes väl visade sig i köket var maten redan färdig.
¬– Nice! sa han när han såg grönsakerna, salsan och bröden.
– En sekund bara.
Han gick ut i hallen, drog på sig ett par skor och försvann genom ytterdörren. Ett par minuter senare var han tillbaka med fyra iskalla flaskor Corona. 
– Wow! utbrast Emma. 
– Var har du gömt de där?
– I det gamla kylskåpet i garaget.
– Ah. Smart.
– Vad säger du om någon hittar dem?
– Att de är mina och att de legat där skitlänge. 
– Och att de väl kan ta en öl om de har lust. 
Emma fnissade. Vad skönt det måste vara att faktiskt kunna köpa grejer på systemet och inte behöva ”gömma dem”. ”Såklart kunde Hannes ha sprit i garaget”, tänkte hon. Han hade kunnat köpt i februari och aldrig fått användning för den.
– Får jag dumpa lite av mitt där om vi någonsin kommer ur den här skiten?
– Haha. Klart du får. 
– Inte för att jag vet hur jag ska rättfärdiga den där jävla cidern bara.
– Skyll på någon på skolan? föreslog hon.
– Inte troligt. 
– Men du behöver väl knappast ha spriten här va? Alice fixar väl allt till er?
– Jodå, svarade Emma och drog in luft mellan tänderna.
Det var allmänt känt att Alice mamma åkte på olika kryssningar och att hon några gånger om året körde till Tyskland och hämtade hem alkohol. Att hon inte heller var helt nogräknad med åldern på dem som hon sedan sålde till var också ganska känt. Bara de var kompisar till Alice så kunde de få köpa vad som helst. 
– Men kan inte blivit så mycket trafik de senaste månaderna va? frågade Hannes.
– Nä. Tror inte det, svarade hon.

Filip kände sig återigen obekväm. Hannes hade haft med sig folköl när de åt indiskt och nu hade han öl från systemet. Dessutom hade han inte riktigt koll på vad de snackade om när det gällde Alice.
– Vill du ha? frågade Emma och vände sig mot honom.
– Öl kanske inte är supergott att börja med men den här smakar inte så mycket och dessutom dricker man den genom en lime.
– Skitgott till tacos, sa hon sedan och reste sig från stolen och öppnade kylskåpet.
”Tur att vi hade två och att den här inte var hård som sten”, tänkte hon när hon tog fram den gröna frukten och började skära den.
– Smaka, sa hon sedan till Filip och räckte fram en flaska med en limeklyfta nerkörd i halsen.
Filip tog en klunk och grimaserade. 
– Det är ingen fara, sa hon lugnande.
– Du måste inte gilla det.
– Du måste inte gilla alkohol alls faktiskt.
– Förlåt om jag pressar dig, avslutade hon och strök honom över armen.
– Det är lugnt, svarade han.
– Jag har aldrig druckit bara och inte riktigt tänkt på att göra det.
– Om du inte vill dricka så drick inte, sa Hannes.
– Jag dricker bara lite på fester ibland. Tror Emma är den största suparen här faktiskt.
¬– Pff, fnyste hon tillbaka. 
– Fast jo. Det är nog jag som dricker mest tror jag, avslutade hon med ett skratt. 

Hon satte sig vid bordet igen och alla började ta för sig av maten. Samtidigt plingade det till i Filips mobil. Så fort han tryckt i sig sin taco plockade han upp telefonen och kollade, stönade till och visade skärmen för Emma.
> Klart jag vill! <3 Men mamma går inte med på det.
– Meh! Nej. Inte hon också, stönade Emma högt. 
> Meh. Mina föräldrar jobbar i vården. Vad är hennes anledning?
– Kanske lite väl aggressivt, mumlade Emma.
– Va? frågade Hannes som inte sett något av Filips skärm.
– Miranda får inte komma, sa Emma med en suck samtidigt som Filip visade honom sin mobil. Hannes bara skakade på huvudet.
> Hon tror att viruset är Kinas sätt att sprida kommunism över hela världen och att det kommer tvinga alla till isolering.
> Så därför isolerar hon sig?
Emma och Hannes fnissade.
– Kanske lite aggressivt igen, sa Emma dock.
> Jag har inte sagt att hon är logisk.

De tre syskonen satt och stirrade på den lilla skärmen och texten som berättade att Miranda höll på att skriva. 
> Seriöst. Hon är helt sjuk. På riktigt! Tror att världen kommer att gå under och att de som inte dör kommer bli slavar under kinesisk diktatur.
– Right, sa Hannes resolut. 
– Den var ny.
Emma bara skakade på huvudet,
– Ta av dig din foliehatt, japp. Ta av dig din foliehatt, japp, ta av, ta av, ta …, sjöng hon sedan och fnissade.
– Fuck off! grymtade Filip till och puttade på henne.
> Seriöst? På riktigt? skrev han sedan
> Yes. Helt seriöst!
> Vi får typ inte lämna lägenheten.
> Det är skitvarmt här!
Filip skickade iväg en rad med hjärtan i olika färger och släckte mobilskärmen efter att ha fått ett stort, rött hjärta tillbaks.

De satt sedan tysta och begrundade situationen.
– Vi får kidnappa henne, sa Emma ut i luften.
– Du tror inte att det blir värre då? svarade Hannes.
– Vi kan låta hennes mamma tro att hon plockats upp av utomjordingar?
– Men håll käften, suckade Filip surt. 
– Det är fan synd om henne.
– Jo, nickade Emma tyst.
– Om bägge antar jag.
– Hm, mumlade Filip.
– Alltså. Mamma får lösa det där, sa Emma sedan.
– Hurdå?
– Ingen aning. Men hon jobbar i vården. Hon måste kunna göra något.
– Som vaddå? Spärra in henne på psyk? frågade Hannes med ett skratt.
– Nej. Inte så, svarade hon och noterade att Filip såg allt annat än road ut.
– Hon får ringa henne eller något bara.

Trotts att Mirandas meddelande hade sänkt stämningen något så gick de tre syskonen ändå upp på övervåningen och drog igång tv-spelet. Emma var glad att ha tillbaka sina bröder igen. Hannes hade tagit med sig de resterande flaskorna öl och hade precis öppnat bägge och gett en till henne. Hon tog en stor klunk och såg på hur killarna körde varsin racerbil på skärmen.
– Är inte det där rattfylleri? frågade hon med road röst.
– Antar det, svarade Hannes sammanbitet medan han styrde sin bil på en mörk skogsväg.
– Är det därför du kör så jävla dåligt då? sa Filip samtidigt som han körde in i Hannes bil bakifrån så att den snurrade till och gled in i ett träd.
– Vafan?? utbrast han och såg hur Filip rivstartade sin bil igen och körde förbi honom.

Emma sippade lite till på ölen och snart hade hon nästan tömt hela flaskan. Hon började känna sig smått påverkad och funderade förstrött på om hon skulle försöka eskalera kvällen. Kanske borde hon ligga ensam med Filip igen eller låta Hannes äntligen få göra vad han ville med sin lillasyster. Samtidigt så var det inbjudande att få känna dem bägge. Det var ju trotts allt ett tag sedan. Hon kunde inte riktigt bestämma sig för vad hon ville. Kanske borde de bara snacka och spela tv-spel innan de gick och la sig.

Ändå började hon förstrött att smeka sig. Hennes händer gled först längst med benen men det tog inte lång stund innan hon smekte sig mellan dem. Gång på gång var hon nära att låta handen glida in innanför jeansshortsen men hejdade sig i sista stund. Hon tyckte inte riktigt att hon bara kunde sitta och onanera helt öppet. Även om det faktiskt var lite svårt för henne att inte bli kåt av att titta på sina bröder.

Hon satt uppflugen på soffans armstöd med fötterna nertryckta i soffdynan. På mittenplatsen satt Filip och bredvid honom, längst bort från fönstret, satt Hannes. Han hade precis kört in i mål ett par sekunder efter Filip. 

– Vad tänker du på, lillasyster? sa han efter att ha sett åt hennes håll.
– Er, svarade hon och log mot honom.
– Så du sitter och smeker dig själv och tänker på dina bröder alltså?
– Hmm, svarade hon och fnissade lite flickaktigt.
– Vill du visa oss hur du gör det?
– Såhär? frågade hon och lät handen glida över jeanstyget.
– Nej. Ordentligt.
– Hm. Kanske, svarade hon mes spelad sockersöt röst. 
– Jag vet inte om jag ska det. 
- Jodå lillasyster. Det är ingen fara, sa Hannes med lugnande röst
Hon log sött och började sedan dra av sig sina shorts.

Båda killarna hade vid det här laget lagt ner sina spelkontroller på soffbordet och vänt sig mot henne. De såg på medan shortsen gled längst med hennes ben och ut över fötterna. Sedan satte hon sig med benen brett isär och började smeka över de vita stringtrosor som var det sista plagget som dolde hennes underliv.
– Kan du inte visa lite mer? frågade Filip.
– Hm. Vet inte om jag vågar, svarade hon lika sockersött.
– Ni kommer inte vara elaka mot mot mig då?
– Klart vi inte kommer, svarade han.
– Kanske då. 
Hon lyfte trostyget lite åt sidan och började att smeka sig mellan blygdläpparna. 

Filip flyttade sig lite närmre henne och lyfte försiktigt upp hennes högerfot och satte mot munnen. Emma drog en stönande suck när hon kände hur hans mun omslöt tårna och hur han sedan började att slicka längst med sidan och över fotsulan. Hon försökte luta sig bakåt men hade mest bara luft bakom ryggen. Därför började hon hasa mot kanten av armstödet och fick hjälp av Filip att lägga sig ner på rygg i soffan. Hannes såg till att sätta en kudde bakom hennes huvud.

Återigen lyfte Filip upp hennes fot och började slicka på den. Tungan gled över hälen och längst med smalbenet och mot knät. Samtidigt fortsatte hon att smeka sig själv. Bredvid soffan stod Hannes och såg på henne. 

Filip hade avancerat med munnen fram till trosorna och stannade upp och försökte möta Emmas blick. När han fick en kort nickning började han att försiktigt dra det lilla tygstycket över benen. När det var helt av kastade han det under soffbordet där Emmas shorts redan låg. Sedan såg han en kort stund på hennes fitta innan han försiktigt strök med handen mellan hennes blygdläppar. Prövande förde han in pekfingret i henne och kände direkt att hon var riktigt blöt.
– Är du kåt Emma? frågade han. 
– Hmmm, svarade hon.
– Kåt på dina bröder?
– Ja. Är det dåligt?
– Nej då, svarade Hannes.
– Det är jättebra. Det betyder att vi kan vara extra snälla mot dig.
– Hur då storebror? hennes röst var fortfarande liten och sockersöt.
– Vi kan fylla dig med våra hårda kukar?
– Men får man verkligen göra det? Fylla sin syster med kuk?
– Med vår syster får man det. Eller hur?
Emma svarade med ännu ett gulligt fnitter samtidigt som Hannes lyfte undan hennes hand från fittan och satte den mot sitt skrev så att hon kunde känna hans hårda kuk.
– Är den hård för mig?
– Ja lillasyster. Den är hård för dig. Vill du se den?
– Ja. Jag tror det, svarade hon och fnissade igen.
– Ta fram den då.

Hon satte sig snabbt upp och drog ner Hannes byxor. När han trampat ur dem drog han själv ner sina boxers så att kuken fjädrade ut och hamnade framför hans systers mun. 
– Mmmm, sa hon och slickade sig om läpparna. Sedan drog hon av sig sin t-shirt och la sig tillrätta igen.

Filip hade väntat in Hannes och Emmas skådespel men nu böjde han sig återigen framåt mellan hennes ben. Han fuktade sin tunga med saliv och satte den mot klitoris. 
– Åh-eeeh, suckade hon så fort han började slicka runt den. När han förde in två fingrar i henne gnydde hon till lite högre.
– Ngyy.

Medan Filip fortsatte slicka lyfte Hannes upp Emmas hand och satte den runt sitt skaft. I långsamma drag började han att hjälpa henne att röra den fram och tillbaka. Efter en stund flyttade han sig framåt ett par steg och bad henne att öppna munnen. Så fort hon gjorde det tryckte han sig in i den. 

Han fyllde henne med ungefär halva kuken och medan hon försökte att göra det skönt för honom genom att slicka runt ollonet så rörde han sig in och ut med långsamma stötar. Samtidigt slutade Filip med sitt slickande och ställde sig istället upp på golvet. Snabbt drog han av sig t-shirt, jeans och underkläder och ställde sig sedan på knä i soffan och böjde sig neråt. Hannes drog ur kuken ur Emmas mun för ett ögonblick. 
– Tänker du sticka in den där i mig nu lillebror?
– Ja. Får jag det?
– Jag vet inte. Kanske, svarade hon med samma sockersöta röst som innan. 
– Är det inte fel att stoppa kulen i sin syster?
– Nejdå, svarade Hannes. 
– Det är jättebra. Klart en kåt liten syster som du ska få knullas av sina bröder. Eller hur?
Emma svarade igen med sitt docksötaste fniss och nickade exalterad samtidigt som Filip satte sitt ollon mellan hennes blygdläppar. 
– Ååååhhee. Aaaahhhee, suckade hon när han pressade sig in och började röra sig.

Hannes började återigen att röra sig i hennes mun och började slå mot gomseglet. Han funderade på att ställa sig så att han kunde bottna i henne men bestämde sig för att ta det lugnt. De hade ju trotts allt lovat att vara snälla mot henne. Hon låg på soffan med sin högerfot upp över soffryggen och den vänstra ner mot golvet. Hon blundade medan hon tog emot Filips långsamma och mjuka stötar i fittan och Hannes lika långsamma rörelser i hennes mun. När de båda med några sekunders mellanrum drog sig ur svarade hon med att ställa sig på alla fyra.

Hannes och Filip bytta plats och så fort Hannes kört in sin kuk i hennes fitta mötte Filip upp framifrån. Han höll runt hennes huvud och började långsamt trycka sig allt djupare i hennes mun. Tillslut började han att glida ner i halsen och tre-fyra stötar senare var han helt nere. För några månader sedan hade hon långsamt behövt jobba med att slappna av innan hon kunde ta en kuk hela vägen ner i halsen men allt hårdhänt sex med Hannes hade övat upp hennes förmåga.

Han tog det mjukt och försiktigt och gav henne långa perioder då hon kunde andas. Samtidigt fortsatte Hannes att röra sig i långsamma men ganska hårda stötar i henne. Några minuter senare bestämde sig hennes bröder för att byta av igen. Så fort Hannes stod framför hennes ansikte började även han att långsamt föra kuken långt in i hennes mun och hela vägen ner i halsen. Så fort att kommit hela vägen ner började Filip att taktfast knulla henne. 
– Unng, unng, unggge, morrade Emma i takt med stötarna.

Hennes kropp studsade långsamt fram och tillbaka mellan killarna som fokuserat tittade på henne. På hennes svettiga överkropp och på håret som klibbade sig över hennes rygg och längst med ansiktet.
– Du är fantastisk att knulla lillasyster, sa Hannes lugnt.
– Eller hur lillebror? Visst är hon?
Filip log och fnissade till kort.
– Ja. Du är drömsystern. Alla bröder borde ha en syster som du.
– Precis. Du gör oss till de lyckligaste bröderna i hela världen, fyllde Hannes i.
– Alla borde få ha en så söt och kåt liten incestslampa som vår syster.

Filip svarade inget men ökade takten något i hans stötar. Samtidigt böjde han sig framåt och lät sitt ena långfinger glida längst med hennes stjärtskåra. 
– Vill du ha lillebrors kuk i röven Emma? frågade Hannes när han såg vad Filip gjorde.
Han drog ut kuken så att hon kunde svara.
– Ja. Snälla lillebror. Knulla din storasysters röv.

Den söta, flickaktiga och oskyldiga rösten var borta nu och både Hannes och Filip tog det som ett tecken på att de kunde bli lite mer hårdhänta. Hannes började därför att röra sig lite snabbare i hennes hals. Strax därefter började Filip möta hans stötar.
– Hmpf, hmpf, hoff, hofff, guuuff, var det lilla som kunde höras av hennes stön runt kuken i hennes mun. När Hannes efter några drag drog sig ur fortsatte Filip med sina stötar.
– Haah, haaah, huuuuhe.
– Jaaa, jaaa, knulla … miiig.
– Jaaaa!

Filip svarade med att öka hastigheten och intensiteten på stötarna. Det klatschade när deras kroppar möttes och Emmas kropp flög framåt för varje stöt. Hannes hade stått och sett på en kort stund men begav sig nu till sitt rum. När han kom tillbaka hade han en flaska glidmedel med sig som han öppnade och gav till Filip.

Emma kände hur den svalkande vätskan gled över hennes bakre öppning och hur ett av Filips fingrar långsammare började att pressa den ner i hålet. Han hade slutat stöta i henne nu och fokuserade helt på att göra hennes anal redo för honom. Allt eftersom det att glidmedlet försvann inuti henne så fyllde han på med mer. Tillslut kunde han få in tre fingrar i henne. Han tyckte att det var tillräckligt och avslutade behandlingen med att gnida in sin kuk med den hala vätskan. Sedan satte han sitt ollon mot öppningen och började pressa på.

– Ooeeehh, suckade hon ansträngt när han började glida förbi ringmuskeln.
– Åååhh, aaaahh, suckade de sedan bägge två när han var helt inne.

Hannes såg hur hans lillebror långsamt började att röra sig inuti deras systers röv. Det här var ett av alla de ögonblick där han var tvungen att stanna upp och reflektera över att det här faktiskt hände. Att han fick leka såhär och göra allt detta med henne. Sedan ställde han sig framför hennes ansikte och så fort hon öppnade munnen körde han den nästan hela vägen ner i halsen. Två stötar senare och han var helt nere och började möta Filips stötar.

Det dröjde inte lång stund innan killarna kom upp i hög hastighet igen. Emma kunde inte göra annat än att ta emot kukarna som pumpade i henne från båda håll. Så mycket hon kunde försökte hon möta stötarna och gunga fram och tillbaka med rörelserna. Det var dock ganska svårt eftersom att de inte höll samma rytm i sitt knullande. 

Hannes kände att han snart skulle vara nära att komma och drog sig därför ut en stund och vilade. Filip fortsatte dock outtröttligt att pumpa Emmas röv i ytterligare några minuter. Han mötte Hannes blick och drog sig ur. Han pustade ut i några sekunder och gick sedan bort till Emmas ansikte och matade in kuken i hennes öppna mun. Efter någon halvminut drog han sig dock ur igen.

Under tiden hade Hannes satt sig ner på soffan där Filip stått. Han smörjde in sin kuk med glidmedlet och strax efteråt puttade Filip Emma bort mot honom. Hon tittade bakåt och såg den hala kuken stå hård mellan Hannes ben och förstod vad som väntades av henne. Hon klev bort till honom, ställde sig med ryggen mot honom och sänkte sig neråt. Hannes greppade tag i kuken och höll i den så att han kunde styra in den i hennes anal.

Filip satte sig på bordet och såg hur Emma långsamt började rida på Hannes kuk. Han såg hur den glid in och ut i hennes bakre öppning och på hennes vidöppna fitta. Hannes satte fötterna hårt mott golvet och började pressa sig snabbare och hårdare i henne. Samtidigt gjorde Emma allt hon kunde för att möta stötarna och röra sig lika snabbt och hårt. Ändå lyckade Hannes bara att röra sig några centimeter i henne för varje stöt.

Filip vilade i ytterligare ett par minuter innan han tog plats mellan sina syskons ben. Hannes särade ytterligare lite på sina så att han kunde kliva fram och stående sätta kuken mot Emmas fitta.
– Nu ska jag vara riktigt snäll mot min storasyster. Eller hur? sa han sedan.
– Jaa, jaaa, svarade hon exalterat.
– Snälla lillebror. Kör in kuken. Dubblemacka din storasyster!
Han böjde sig lite framåt som svar och lät kuken glida upp i henne. Som han stod kom bara strax under halva in.

– Jaaaa! Faaaan! Jääävllaaarr! skrek Emma ut när de började röra sig i henne.
– Niiii är vääärldeens snäääällastee.
– Allaaa syyystrar booorde haaa sååånnaa’ brö-öh-deer-eh soom niiiihhee, pressade hon fram ansträngt allt medan de rörde sig i henne.

Efter ett par-tre minuter drog sig dock Filip ur och satte sig på soffan. Emma reste sig snabbt upp och gränslade honom samtidigt som han hjälpte till att styra in sin kuk i hennes fitta. Hannes å sin sida satt kvar på soffan i ett par minuter och såg på hur Emma började rida Filip allt hårdare och snabbare. När han reste sig upp och la sin hand på hennes rygg stannade hon dock omedelbart upp. Hon satt med sin lillebrors kuk i sin fitta och lutade sig nu framåt. 

Hannes sträckte sig efter glidmedelsflaskan och pumpade ut lite i hennes bakre öppning. Han la några sekunder på att smörja in vätskan innan han tog mer på sin kuk. Sedan klättrade han upp på soffan och pressade sig in.
– Jaaaaaa, skrek hon när han började röra sig i henne.
Ungefär samtidigt började Filip att göra stötar underifrån.

– Ååååhh. Jaaaaa. Faaaan!
– Fooortssääätt!! Knulla er syyyster!
De svarade med att öka hastigheten lite till. Ryckigt och utan någon som helst rytm pumpade de hennes två öppningar samtidigt som de andades tungt av ansträngningen. 
– Jaaaaaa!! Faaaaaaan!!
– Heeeeellväääääteeää!!!
– Jaaaaaaaa!!
– Aaaaaaaaarrrrghh, aaaaaaaaaaaahhhhhhaaaaa.

De fortsatte att knulla henne genom orgasmen utan att trappa av på takten.
– Jag … snart, stönade Filip och fortsatte pumpa henne.
– Jaaaaa! Koooom iiii miiiiig, skrek hon rakt ut.
– Fyyyyylll eeeer syyyyysterss … jäääävlaa inceeeesst-eh-eh-hååååååål, fortsatte hon.
Det var som att Emmas ord gav killarna ännu lite mer energi och hon kände hur Hannes fullkomligt smällde till hennes skinkor när han bottnade i henne. Trotts det svalkande glidmedlet kände hon den bekanta brännande känslan av hans hårda påsättning.

Plötsligt stannade Filip upp i botten på henne. Hon kände hur hans sperma sköts in i fittan och samtidigt hur hennes orgasm kom allt närmare. Hannes hade också varit på gränsen ett tag och när han kände sin lillebrors säd genom den tunna väggen pressades också han över gränsen.
– Jaaaaaaaaahhh!! Faaaaaaan!!
– Aaaaaaaahhhh. Saaaaaataaaan.
Emma kastade sin kropp framåt och landade över Filips axel samtidigt som det svartnade för ögonen. Hon kom inte till sans förrän killarna tryckt ut de sista dropparna i henne och sedan långsamt slutat röra sig. 
– Fy – faaaahn, pustade hon ut när de stannat upp.

Hannes drog sig ur och satte sig bredvid henne på soffan. På skakiga ben klev hon av Filip och satte sig på huk på golvet och tog Hannes kuk i munnen. Trotts att han just kommit stod den ändå ganska hård. Hon slickade längst med skaftet men när hon kom upp till ollonet kände hon hur Hannes ryckte till en smula. Hon flyttade sig då över till Filip som bryskt tryckte ner henne över hans stånd så att det gled hela vägen ner i halsen.

Filip höll runt hennes huvud och studsade henne upp och ner längst staken. Hannes funderade på om det redan var dags för omgång nummer två när han såg ljuskäglan från en bil som körde upp på den lilla vägen mot tomten. 
– Fan! Fort, nästan skrek han.
Emma tittade upp och såg också bilen som snabbt närmade sig huset.
– Helvete, skrek hon till och lösgjorde sig från Filip. 
På ett par sekunder var hon inne i badrummet. Filip hävde sig upp ur soffan och tog stegen mot sitt rum. Hannes hann precis samla ihop alla kläder i famnen innan han hörde en nyckel som vred om låset i ytterdörren. Precis när deras mamma kom in över tröskeln och ropade ”Hallå” stängde han tyst dörren bakom sig.


Emmas hjärta dunkade så hårt att det brusade i öronen när hon vred på duschen. Hon satte sig på botten av badkaret och lät det halvljumna vattnet svalka och lugna henne. Med fingrarna grävde hon ut sina bröders sperma ur hennes två öppningar och såg hur den kletade ihop sig i klumpar i vattnet innan den spolades ner i avloppet.
– Helvete, mumlade hon.
”Varför hade de inte kollat telefonerna?”

Efter tio minuter reste hon sig upp och drog på lite varmare vatten. Hon tvålade in sig och spolade av det sista av svetten och kroppsvätskorna. När hon var säker på att inga spår fanns kvar av kvällens aktiviteter stängde hon av duschen och drog på sig sin morgonrock som turligt nog hängde på sin krok. Väl ute i hallen tog hon en snabb titt i soffan. Bortsett från några blöta svettfläckar så såg den ut att vara ok. Ölflaskorna stod dock fortfarande kvar på bordet så snabbt såg hon till att förpassa dem till sitt rum. Sedan stängde hon av tv:n. 

Trotts att hon precis blivit hårt dubbelmackad av sina bröder bestämde hon sig för att gå ner och möta sina föräldrar. Hon hoppades att hon inte skulle se skakig eller nervös ut. ”Vilken tur att jag inte blev allt för hårt körd i halsen”, tänkte hon samtidigt som hon började gå ner för trappan. Hon stannade på tredje trappsteget ovanifrån och harklade sig tyst. 

Sedan stod hon stilla och kände efter hur hon mådde. Hon hoppades att tiden som det tagit för dem att ha sex och för henne att duscha varit tillräckligt för att hon skulle nyktra till något. Hon kunde inte riktigt avgöra om hon fortfarande var påverkad. Dessutom hade det varit rätt länge sedan hon drack nu så hon var osäker på effekten. ”Men två öl borde väl inte märkas”, tänkte hon sedan och tog ett till steg neråt. 

Den enda av hennes föräldrar som visste att hon drack var Erik. Han hade hämtat henne en söndagsmorgon i Vara när Alice skulle åka till Göteborg över dagen.
– Du ser nästan bakis ut, hade han skrattat.
– Käften. Jag är bakis, hade hon svarat och hulkat till. 
Ett par sekunder senare hade han kört in bilen till sidan av vägen och sett på medan hans dotter kastat sig ut i diket. 
– Det är i Danmark det är sextonårsgräns på alkohol Emma, hade han sagt sammanbitet och sedan med ett skratt tryckt gasen i botten så att hon kastats bakåt i sätet.
– Äääeeeiiiee, hade hon jämrat sig. 
Lyckligtvis hade Erik inte behövt stanna bilen igen.
– Du säger inget till …? hade hon frågat med ynklig röst.
– Till mamma? frågade han.
– Klart jag inte gör.
¬– Men du kanske ska ta det lite lugnare i framtiden ändå.
– Hm. Jo. Blev ganska vilt igår.
– Jag ser det. 

”Ja. Vilt hade det blivit”, tänkte hon när hon mindes bilturen. Det var morgonen efter hon första gången haft sex med Alice.

Hon hörde Filips dörr öppnas bakom henne och vände sig om och mötte hans förvånade blick.
– Vad gör du? frågade han viskande.
– Måste snacka med mamma och pappa om Miranda, svarade hon.
Han nickade och började själv gå mot trappan.
Nere i hallen kunde de höra deras föräldrars låga röster från köket.

– Hej ni två, sa Emma när hon klev in genom öppningen i väggen.
– Hej. Är ni vakna? frågade Elisabet.
– Ja. Vi skulle precis gå och lägga oss.
– Tänkte bara ta lite te först, fortsatte hon och gick bort mot bänken där vattenkokaren stod.
– Förresten. Mamma, sa hon sedan och förvånades över hur lugn hon lät.
– Kan du ringa Mirandas mamma.
– Ringa vem?
– Filips kompis mamma. Hon får inte komma ut.
– Det kan ju inte vi göra något åt, svarade Elisabet. 
– Det är hennes beslut, inte vårt. 
– Fast alltså. Hon är helt sjuk! Sa Emma lätt indignerat. 
– På riktigt sjuk. 
– Fast om hon är sjuk ska hon ju inte träffa …
– Nej inte sån’ sjuk! avbröt hon.
– Hon tror att världen kommer tas över av Kina som kommer tvinga alla att leva isolerade eller något.
– Okej, sa Erik sakta och tittade upp. Han stod vid den lilla köksön som skiljde matplatsen från spisen.
– Då finns det nog inte mycket vi kan säga faktiskt.
– Ni jobbar i vården! Ni kan berätta att det inte är så.
– Fast hon kommer ju knappast lyssna, fortsatte hennes pappa.
– Jo!
– Om du ringer mamma och berättar att ni nästan inte har någon på sjukhuset just nu, att folk är friskare och att viruset inte sprids bra på sommaren?
– liksom. Det spelar ingen roll om det är Kina eller påven eller utomjordingar som sprider virus.
– Det viktiga är att det inte sprids virus nu!
– Men det sprids …
– Nej! Det gör det inte. Och det är inte det viktiga. 
– Det viktiga är att du som är mamma lugnar en annan mamma. 
– Emma. Folk blir fortfarande sjuka men inte alls lika många, försökte Elisabet flika in. 
– Och du kan fortsätta med att säga att vi följer alla regler, att du ser till att vi inte sitter nära och grejer, hördes Filips röst fortsätta resonemanget från ingången där han stått och lyssnat.
– Jo. kanske, svarade deras mamma men skakade samtidigt på huvudet.
– Men jag ringer i vart fall inte så här dags.
– Nej. Det är klart. Ring imorgon! Lova!
– Ja, ja. Ok. Jag tror inte det kommer funka bara.
– Schyst, sa Emma med blicken mot sin mamma. Sedan vände hon sig mot Filip och fortsatte. 
– Har du hennes nummer förresten?
– Tror det.

På sitt rum lyckades han få fram ett telefonnummer som enligt hans klasslista gick till Mirandas mamma Lotta. Han messade nummer och namn till Elisabet och gav sedan Emma en godnattkram. 
– Tack för ikväll, sa han. 
– Det samma. Det var amazing.
De gav varandra en snabb puss. 
– Ses imorgon, sa Filip sedan. 
– Jupp, svarade hon och gick mot sitt rum.
På vägen dit plockade hon upp sin telefon som blivit kvar på soffbordet.

> Fan! Det där var inte bra, hade Hannes messad.
> Nä. Men vi klarade oss.
> Den här gången.
> Jag veeeeet. Vi måste hålla koll på dem.
> Kan man inte sätta en varning på att de åker eller något? frågade han. 
> Jo. Men inte utan att de får reda på det, tror jag, svarade Emma.
> Fan!
> Starkt jobbat att snacka med dem btw.
> Stod och lyssnade från trappen.
> Tack. Trodde jag skulle dö av nervositet.
> Det hade ju sett lite skumt ut, skrev hannes som svar.
Emma svarade med ett ansikte som räckte ut tungan och började sedan skriva igen. 
> God natt och tack för ikväll storebror. Jag är världens lyckligaste syster som har er.
> Var så lite så.
> Vi är världens lyckligaste bröder som får ha dig. 

Emma svarade med ett gäng hjärtan i olika färger och släckte sedan telefonen. Därefter kastade hon morgonrocken på golvet och la sig naken under täcket. Det sved fortfarande lite i röven från Hannes hårda behandling. Det pirrade till bara hon tänkte på det. Försiktigt satte hon sitt pek- och långfinger över klitoris och började röra över den. Några minuter senare kom hon i en skön orgasm och ytterligare ett par minuter senare somnade hon, lyckligt tillfredsställd.

- - -

Det var längesedan Elisabet behövt vara mamman som ringde en annan mamma. Om något av syskonen hade gått hem till någon av sina kompisar hade de bara ringt eller messat för att berätta det. Hon kände redan föräldrarna från möten och andra aktiviteter runt skolan. Enda gången hon kunde påminna sig att hon verkligen haft ett moder-till-moder-samtal med någon var när Emma gick i sjuan och började vara hos Alice på eftermiddagarna innan simningen. ”Var det verkligen ok att hon var där så ofta? Att tjejerna var själva?” ”Kanske lite överdrivet”, tänkte hon nu men hon kände inte Alice mamma så väl så det hade känts bäst. Såklart hade hon också ringt och kollat när Emma för första gången sagt att hon skulle sova hos Alice pappa i Göteborg, då mest för att kolla att denna pappa verkligen existerade.

”Abonnenten du …”
Hon klickade för fjärde gången denna dag bort samtalet till Lottas mobiltelefon. Antingen hade signalerna gått så långt att hennes egen telefon slutligen med tre arga tut förklarat att den gett upp eller så hade hon nåtts av Tele2-kvinnans uppmaning om att lämna ett telefonnummer. Hon suckade och tittade på sin man som satt vid förarplatsen. 
– Inget svar?
Hon skakade på huvudet.
– Kanske får ge upp då?
– Hm, svarade hon och bet sig i underläppen på exakt samma sätt som Emma brukade göra när hon tänkte.
– Joo. Fast …

Erik förstod precis vad hon menade. Om Elisabet väl hade bestämt sig för en sak så var det det som gällde. Det var en egenskap Emma ärvt av henne, snarare än av honom. Han var den typ av människa som startade projekt utan att slutföra dem och som inte hade något emot att planerna ändrades. Emma och Elisabet var helt tvärt om och nu hade Elisabet tydligen bestämt sig för att Filip skulle träffa den här Miranda. Erik var nästan säker på att hans fru skulle kunna åka hem till familjen och bära ut tjejen till bilen om så behövdes. Såklart skulle hon inte göra det, men samtidigt kunde han mycket väl se det framför sig. Dessutom visste de ju båda hur dåligt Filip mådde.

Den enda anledningen till att de gett med sig var för att Emma skulle få träffa Alice. Hannes var tjugo och kunde göra vad han ville. Antingen var han solidarisk med sina syskon eller så ville han inte kuska runt på soffor hela sommaren. Möjligen var väl hans studiekompisar hemma över lovet också. I vilket fall som helst var det helt upp till honom vart han skulle bo och vad han skulle göra. De hade inte förväntat sig att Filip skulle ha någon att träffa över sommaren och hade varit riktigt oroliga för hur han skulle må om Emma började spendera dagarna med Alice och inte med honom. Det var uppenbart att de börjat ty sig mer till varandra och de ville inte lämna Filip mer ensam än han redan var. Samtidigt visste de ju båda att Emma förr eller senare skulle göra som hon ville och då var det bättre att vara proaktiv och reglera saken. Vad hindrade henne annars från att bara ta bussen till Vara eller, till och med, Göteborg? Det var det Elisabet tillslut hade tvingats inse. 

Så nu när Filip faktiskt hade någon att umgås med så skulle inte en vetskapsförnekande mamma få sätta käppar i hjulet! Vetenskapen, det sunda förnuftet och deras yngsta sons psykiska hälsa krävde helt enkelt att de agerade.
– Jag vet, svarade han och svängde av från E20 och ut på den korta motorvägssträcka som ledde precis fram till Axevalla Travbana, men inte längre än så.

> Är det du som ringt Mirandas mamma hela morgonen?
Meddelandet dök upp på Elisabets skärm samtidigt som hon var på väg att låsa upp telefonen för göra ännu ett försök för att nå denna Lotta.
> Ja. Hurså?
> Tydligen satte hon på flygläge när du ringde andra gången. Enligt Miranda står hon i duschen nu.
> Ring inte förrän jag säger till.

Meddelandena hade kom i en snabb ström.
> Ok. Men jag är på väg till jobbet.
> Hoppas vi hinner innan du är framme då, svarade Filip som följde sin mammas telefon på kartan. Att Filip och Emma regelbundet brukade följa deras föräldrars rörelser var såklart inget de visste om, och syskonen tänkte inte berätta det för dem heller. Det hade varit som om Harry hade bränt upp marodörkartan. 

Den lilla bilen hade redan hunnit svänga in i rondellen vid Vasagatan när nästa meddelande kom.
> Hon är förvarnad om att du kommer ringa. Inte jätteglad.

Elisabet väntade med att ringa tills hon stod på personalparkeringen utanför sjukhuset. Erik hade släppt av henne och fortsatt till ambulansstationen.

– Hej. Förlåt om jag ringer och stör, började hon. 
– Jag tror inte vi har pratat förut. Jag heter Elisabet och är mamma till Filip. 
– Han är klasskamrat med Miranda.

Det blev inte ett enkelt samtal. Lotta Green var inte en vän av sjukvården. Hon visste nog att alla de där tabletterna som galningarna på psyk ville mata henne med bara skulle domna av hennes hjärna tills hon inte längre kunde se världen för vad den verkligen var. Hon förstod att någon som jobbade inom vården såklart var hjärntvättad. Nej. Naturligtvis trodde hon inte att Elisabet ville hennes dotter, eller sina egna barn illa. Hon var bara förblindad av all desinformation som spriddes av politikerna, av företagen som ville sälja piller och av världskonspirationen. 

Elisabet stod emot frestelsen att sucka högt. Dock var hon nära att helt enkelt fråga hur det kom sig att Lotta kunde tro på sådant trams. Men hon stod även emot det. Var det inte henne de brukade kasta fram när det blev hetsigt på akuten. När någon medelålders herre med skrapsår krävde att få träffa läkare före tjejen med akuta blödningar? Hennes jobb var inte att diskutera, hennes jobb var att deskalera. Att lugna.
– Jag förstår verkligen din oro, sa hon efter att ha låtit Lotta prata klart.
– Det är mycket som är konstigt med det här viruset och läkemedelsbolag tar fram en del  konstiga mediciner ibland, fortsatte hon.
– Men allt jag kan säga är att vi bara har en person med covid på intensiven just nu och det är en gammal man som redan hade dålig hälsa på grund av hans ålder och troligen också för att han röker. 
– Annars har vi inte så många inlagda. Jag kan räkna hur många det är om du vill. Vad det en beror på så är folk mindre sjuka nu.

Lotta begrundade detta. Hon hade förväntat sig att bli motsagt. Att sjuksköterskan i andra ändan skulle säga att hon hade fel, så som all annan vårdpersonal alltid gjort. Precis som hennes make hade gjort när han för två år sedan packade sina väskor och lämnade precis när hon mådde som allra bäst. När hon var ett med världen och världen var ett med henne.  
– Men varför?
– Det är nog svårt att säga utan att veta exakt hur det här viruset fungerar och var det kommer ifrån. Men det är svagare nu, eller så är folk mer försiktiga. 
”Det där sista var verkligen inte sant”, tänkte hon och bytte ämne.

– Vad jag har hört så umgicks Miranda och Filip ganska mycket i skolan nu under våren och de verkar vilja träffa varandra.
– Det känns så dumt att de inte ska kunna göra det bara för att det är sommarlov.
Hon lämnade en liten paus för den andra kvinnan att komma med invändningar.
– Vi har satt reglerna att våra barn bara får träffa en person och bara ses utomhus, fortsatte hon när inga kom.
– Det är såklart helt upp till dig men tror du inte att det är regler du också skulle kunna köra med?
”Sådärja. Beslutet är redan taget åt dig. Nu är det bara att förhandla villkoren.”
– Joo. Men ni bor ju en bit utanför byn och jag vet inte om jag alltid kommer kunna köra. 

I själva verket hade Lotta inte ens tillgång till någon bil. Hennes söner hade det. Det var dock inget hon ville berätta för någon av Mirandas klasskompisars mammor.
– Och jag vill inte att hon tar bussen.
– Nej. Såklart. Det vill inte jag heller, svarade Elisabet
– Jag vet att det är lite långt men kan hon cykla? Kanske om de möts på halva vägen?
– Joo. Om hon orkar så. Det blir upp till henne, svarade Lotta och fortsatte. 
– Lovar du att ingen annan utsätter sig för bussen då?
– Om de blir fler menar jag? Eller så att inga syskon råkar smittas.

Elisabet hade ingen aning om hon kunde få Alice att ta cykeln de kanske tolv eller fjorton kilometrarna som det var mellan Vara och den lilla sjön i Kvänum. Men det fick väl bli en del av uppgörelsen.
– Jodå. Jag tror nog de andra kan hålla sig till det.
 
På så vis hade de alltså kommit överens om upplägget. Elisabet kollade klockan och såg att hon nu var nästan en kvart sen.
– Det får väl vara så då, mumlade hon med en suck och tog fram sina favoritnummer och tryckte på raden med Filips namn.
– Hej, sa han när han svarade efter bara en halv signal
– Hej. Det är mamma.
– Jag såg det.
Hon log och fortsatte.
– Jag har pratat med Mirandas mamma nu och det går bra.
– Hon skulle bara ordna så att Miranda kunde komma iväg så ni kanske inte kan ses förrän imorgon bara. Antingen kommer hon köra men i värsta fall får Miranda cykla.
– Okej, svarade Filip.
– Det var förresten jätteviktigt för henne att ingen tog bussen. Så säg det till Emma så får hon fixa det med Alice. 
– Och se till att verkligen sköta det! Fortsatte hon sedan med sträng röst som svar på en av hennes sons djupa suckar.
– Jag vill verkligen inte behöva förklara varför Miranda blivit sjuk. Okej?
– Nä. Det är klart. Emma får ordna det, svarade Filip med ännu en suck.

– Ok. Jag måste gå nu men vi hörs sen.
– All right. Tack mamma! Jättechyst att ringa henne.
– Ingen fara. Vad ska en mamma annars göra egentligen?
”Hålla oss inlåsta?”, tänkte han bittert men sa inget. De sa hej då till varandra och avslutade samtalet. Elisabet gick med raska steg in på sjukhuset och kände sig riktigt nöjd med sig själv. Det var en stor känsla att ha fått ta emot genuin tacksamhet från sina tonårsbarn. Hur ofta händer det egentligen?

- - -

När Emma väl vaknade till på söndagsförmiddagen gick hon direkt ner till köket och tog en skål med flingor. När hon var klar med det gick hon tillbaka till sitt rum och tog på sig ett neongrönt linne och ett par svarta shorts. Sedan gick hon till garaget och upp för den smala trappan till övervåningen där deras pappa en gång ställt upp ett hemmagym. 

Övervåning var egentligen mest en vind med, på sina ställen, ganska lågt i tak och takstolar som hängde ner mellan snedtaken. Ändå hade han lyckats få plats med en motionscykel och någon slags allt-i-allomaskin för att träna både ben och armar. Där fanns också ett gäng hantlar samt vikter och en skivstång. Det var tydligt att deras pappa en gång i tiden velat bygga muskler. ”Fyrtioårskris”, tänkte hon och plockade upp en av hantlarna. 

Å andra sidan så passade det henne ganska bra eftersom att muskler var precis det hon också ville bygga. Hennes fysik hade verkligen tagit en smäll av att inte ha tränat på snart ett halvår. Förutom simningen så brukade hon faktiskt träna både arm- och benmuskler för att kunna få mer styrka i vattnet. Så det var precis det hon gjorde nu. Efter att ha kört med hantlarna en stund så la hon sig på bänken till maskinen och började att köra igenom lite övningar hon sett på YouTube.

En halvtimme senare kände hon sig helt slut. Även om hon öppnat upp alla fönsterluckor i det lilla utrymmet så var hon ändå totalt genomsvettig. Hon lämnade garaget och gick in genom ytterdörren och upp till badrummet. Det första hon gjorde var att sätta ansiktet under vattenkranen i handfatet och låta det iskalla vattnet svalka henne. När hon rest sig upp plockade hon ner sin tandborstmugg och fyllde den med vatten. När hon hällt i sig tre glas ställde hon sig i duschen.

Efter tio minuter klev hon ut och drog på sig en handduk och gick till sitt rum. Hon satte på sig minimalt med kläder och satte sig på sin stol. Hon hade tänkt fortsätta att läsa sin bok om syskonen Amanda och Ludvig och deras kärlek till varandra. Hon var precis i slutet och kände att allt gick åt fel håll. Det var alldeles för sorgligt och jobbigt att fortsätta läsa men hon var bara tvungen att få reda på hur det faktiskt skulle sluta. Även om det inte såg ut att bli lyckligt. 

Så fort Filip fått samtalet från deras mamma ödslade han ingen tid. Han gick direkt till Emmas rum och öppnade dörren. Han fann henne sittande på skrivbordsstolen med fötterna nertryckta i sängen och knäna uppåt. I knäet låg hennes MacBook med skärmen så tillbakalutad som det var möjligt. Långsamt drog hon två fingrar uppåt längst med datorns tryckplatta.
– Vad gör du?
– Läser.
– Vad läser du?
– En bok.
– Okej. Ser jobbigt ut.
– Inte samma grej som med papper men det funkar, sa hon och tittade upp från skärmen.
– Var det något du ville förresten?
– Bara säga att det är grönt med Miranda.
– Awesome! 
– Är hon påväg? Jag måste få tag i Alice.
– Näe. Hon kunde inte komma förrän imorgon. 
– Men du kanske kan träffa Alice ändå? svarade han och redogjorde snabbt för samtalet med deras mamma.
– Ööööhhheeeää, var allt hans äldre syster kunde svara.
– Fuck! Stackars Alice. Hon får väl cykla då. De kanske kan cykla tillsammans?
– Ja, sa han fundersamt.
– För vi ska ses allihop va?

Hon visste inte varför men hon hade alltid utgått från att de skulle träffas alla tillsammans. Kanske var det för att hon föreslagit stranden eller för att de skulle ses utomhus. Det kändes konstigt att de inte skulle göra det. Samtidigt ville hon ju ligga med Alice och hon tänkte inte göra det med hennes bröder i närheten. ”Och Filip och Miranda ville säkert …”. Nä, hon var inte bekväm med den tanken ännu.
– Jag antar det, sa hon fundersamt.
– Det har alltid känts som det mest logiska.
– Fast ni kanske vill vara själva?
– Och jag vill ju, ja, med Alice. 
De satt tysta ett tag.
– Vi kanske ska försöka göra bägge? föreslog Filip.
Hon nickade.
– Dessutom …
– Vem ska Hannes träffa? Han kanske inte vill hänga med oss alls? fortsatte han. 
– Nä. Jag har tänkte på det också.

Filip gick fram mot skrivbordet och sjönk ner på sängen och såg upp på sin storasyster.
¬– Du? frågade han.
– Hm, svarade hon och lät fundersam.
– Är vi ok? Liksom, från igår. Med Miranda och så?

Emma andades ut genom nästan och fällde ihop datorn för att sedan lägga ner den på skrivbordet. Filip såg upp i hennes ansikte och på hennes hår som glittrade i ljuset. Solen låg rakt på fönstret och gjorde det stekhett i rummet. Den lilla glipan som fönstret kunde vara öppet gjorde varken till eller från när det kom till att sänka temperaturen. Emma hade bara på sig en svart sport-bh och ett par rosa trosor. Filip själv var klädd i en t-shirt och ett par mjuka landstingsbyxor. 
– Jo, svarade hon.
– Jag tror det.
– Okej?
– Alltså Filip. Jag är jättekär i dig! Det är helt galet.
– Jag trodde faktiskt inte jag kunde bli kär, fortsatte hon lite tystare.
– Så. Jag vet att det är dubbelmoral men det typ känns lite när jag tänker på att du legat med någon annan.
– Hm, mumlade han och nickade.
– Men jag vill inte sluta ligga med andra och jag ville inte att du ska göra det heller. 
– Vi kan ju liksom inte vara monogama med varandra ändå? hon kastade ut sig alla orden i rask takt. 

Filip hade tittat ner i sitt knä medan hon pratat men tittade nu rakt upp i hennes ansikte.
– Nä. Vi kan ju inte det, svarade han. 
– Det hade ju sett ut som att vi levde i celibat. 
– Jag vet! suckade hon.
– Det här är så jävla galet. Vi är så jävla galna!

Han nickade och kollade långsamt ner mot golvet igen. På vägen dit lät han blicken glida över henne. Över bh:n och brösten som avtäcktes där under, över magen och längst med de slanka benen. Tillslut fastnade blicken på hennes små och smala fötter.
– Vi är väl det.
Emma nickade men rös samtidigt till när hon kände hur Filip lätt drog ett finger över ena fotens ovansida.
– Men jag har aldrig riktigt varit svartsjuk, sa han sedan.
– Liksom. Jag har ju vetat om Alice och Oskar och så nu de andra. 
Hon nickade som svar.
– Tror du att du kan vänja dig vid att jag är med Miranda?
– Det tror jag, svarade hon fundersamt.
– Är du kär i henne?
– Jag vet inte, svarade han och drog samtidigt händerna över hennes vänstra smalben.
– Jag tror inte det. Inte ännu i alla fall.
Han tystnade och lät toppen på sitt pekfinger glida i en cirkel längst med nedre delen av benet.
– Kan man vara kär i två personer samtidigt?
– Ja, svarade Emma.
– Vissa kan det i alla fall.
– Jag kanske är en av dem, sa han fundersamt och ökade omkretsen på cirkelrörelserna. 

Han strök med händerna ner längst med smalbenen igen och kom ner till hennes fot. Han strök försiktigt med båda pekfingrarna längst med dess båda sidor och lyfte den sedan långsamt från madrassen. Emma kände en rysning genom kroppen och när han sökte henens blick så nickade hon som svar.

– Ååhhh, kom det som en suck när hon kände hur Filips mun omslöt hennes tår. 
Han tryckte läpparna hårt mot dem och sög till innan han tog ut foten ur munnen igen och långsamt började slicka från lilltån och längst med sidan.
– Hur länge har du gillat fötter? frågade han.
¬¬– Vet inte.
– Jag tycker de kan vara söta och testade att slicka på Alice första gången vi hade sex.
– Du är första killen som gillat mina.
Han fnissade lätt som svar och satte en puss på ovansidan av foten.
– Du? returnerade hon frågan.
– Jag såg en tjejs fötter på en buss en gång. Var skitkåt hela resan.

Nu var det Emmas tur att svara med ett fniss. När hon sedan mötte Filips blick gav hon honom ett stort leende. 
– Jag är så jävla kär i dig lillebror.
¬– Och jag i dig storasyster.

Det fladdrade till i Emmas mage och hjärtat bultade till ett extra slag när hon hörde orden. Det var så fel men det kändes så rätt. Och det kändes så fantastiskt skönt när han åter sög in hennes fot i munnen. Han lät tungan cirkulera över stortån innan han sög in den. Även inne i munnen fortsatte han att låta tungan cirkulera runt den och så fort han tog ut den igen så slukade han de övriga fyra tårna. 

Tungan fortsatte på upptäcktsfärd längst med fotsulan och ner mot hälen. Han satte munnen mot själva sulan och gav den en stor kyss innan han fortsatte med tungan ut mot kanten och slickade upp mot stortån och tillbaka igen mot hälen. Därefter lät han tungan glida längst med smalbenet där han emellanåt stannade upp och kysste henne över huden. 

När han var framme med ansiktet mellan hennes ben kände han den välbekanta doften från hennes sköte. Han stannade med näsan rakt över hennes trosor och drog in den ljuvliga doften. Sedan satte han tungan mot det högra låret och kysste längst med det och sedan upp över magen innan han till sist satte tungan mot troslinningen.

Emma lyfta sig smått från stolen så att han bättre kunde komma åt att dra av det lilla plagget och kasta det på golvet. Han såg på sin systers fitta i någon sekund innan han böjde sig framåt och satte tungan mot klitoris.
– Ååååhhh.
Han började att långsamt dra tungan från den lilla knappen och längst med blygdläpparna och fram till mellangården. Där styrde han tungan uppåt igen tills att han snuddade vid klitoris. Han tryckte till med tungspetsen och började sedan slicka över den med mjuka men ihärdiga rörelser. 
– Myyyyy, gnydde hon och lutade sig så hårt mot stolens ryggstöd som hon kunde.

Vid det här laget var Emmas fitta dyblött och hon kände det som att det dunkade av kåthet. Hon fortsatte att gny i takt med Filips slickande. När han stannade upp och med tummen och pekfingret särade på hennes blygdläppar trodde hon att hon skulle explodera. En kort sekund såg han in i hennes våta och rosa inre innan han släppte läpparna. Han såg hur de började glida ihop men var snabbt där med tre fingrar som han började röra i henne.
– Ååhhe, ååhhe, ååhhe, nyyyyng, gnydde hon mellan allt ryckigare andetag. 
Filip hade återigen satt tungan mot hennes klitoris och slickade nu snabbt och hårt över den. Samtidigt stötte han fingrarna hårt i henne. Mellan gnyendena och de stötvisa andetagen hördes de plaskande ljuden av fingrarna som stötte i henne.
– Jaaaa! Fe, fe, faaa-aaan!!!
– Myyyyynngg. Helveete! skrek hon samtidigt som hon ansträngt vred ihop ansiktet.
– Aaaaahhhrrghhh!!
Hon lutade sig så hårt bakåt på stolen att Filip var rädd att den skulle välta. Han fortsatte dock att stöta fingrarna i henne samtidigt som tungan fladdrade vilt ovanför springan.
– Jaaaaaa!!
– Fiiiiillliiiiiipp!! skrek hon till sist ut i rummet samtidigt som hon skakade i hela kroppen. 

Hon rös till några gånger och hennes kropp darrade fortfarande när Filip reste sig upp från sängen och drog av sig sina mjukisbyxor och boxers och riktade sin hårda kuk mot hennes öppnade fitta. Hon blundade och kände hur hans ollon gled in mellan blygdläpparna och hur han sedan gled in med sin fulla längd i en stöt.
– Oooohhhe, suckade hon nöjd när hon kände hur den nästan bottnade i henne.
Han drog sig helt ut för att sedan köra in kuken med en enda hård stöt igen.
– Vsss, väste hon när hon hastigt drog in luft.
– Ahae, tryckte hon sedan fram när han genast började röra sig snabbt i henne.
– Ah, ah, ah, ah, andades hon i takt med hans snabba stötar.

Stolens små plastjul gled fram och tillbaka över golvet och precis som förra gången som de haft sex på den så var de oroliga för att den skulle välta eller gå sönder. Filip drog sig därför snart ur henne och kastade sig på sängen så att han blev liggande tvärs över den. Emma följde efter och satte sig på honom. Men van hand styrde hon in sin lillebrors kuk i sig och började rida. 

Filip drog upp benen och satte hälarna mot madrassen så att han kunde börja stöta upp i henne. Samtidigt fortsatte hon sin egen ritt och snart hittade de en rytm där de rörde sig snabbt mot varandra. Emma låg smått framåtlutad över honom med händerna i madrassen och rörde sig fram och tillbaka.  

Utan att sakta ner på takten satte Filip sina händer över hennes rygg och förde dem upp mot sport-bh:n. Han drog lite i den och lyckades tillslut knuffa den uppåt så att hennes bröst blev fria. Därefter tryckte han tumme och pekfinger över båda bröstvårtorna och drog lätt i dem.
– Ngyyyy, gnydde hon ansträngt när hon kände den sköna smärtan vid brösten.

De fortsatte att rida så i ytterligare några minuter innan Emma stannade upp och klättrade av honom. Det värkte lätt i bröstvårtorna och spände av den upprullade bh:n. Hon slet av sig den och kastade den på golvet bredvid sina trosor. Filip drog också han av sig sin t-shirt. Den var svart och hade ett tryck som Emma mest kunde beskriva som abstrakt konst i olika färger. Hon hade ingen aning om vad det skulle föreställa. Innan den hamnade på golvet drog hon i vilket fall som helst tag i den och använde den för att torka av sitt svettiga ansikte. 

Efter att ha kastat den på golvet ställde hon sig på alla fyra i sängen. Hon kände hur Filip genast ställde sig bakom henne, tog tag i hennes skinkor och styrde sig in i hennes blöta inre. Han började direkt stöta i henne med snabba rörelser och hon svarade honom genom att röra sin kropp fram och tillbaka mot honom. De drog båda snabba och frustande andetag. Emma lyfte ena handen för så att hon kunde hålla sig uppe mot sänggaveln och så fort båda händerna var på plats ökade Filip takten ännu mer. Hans blygdben slog i hennes skinkor med klatschande ljud och hennes andetag byttes mot gnyenden. 
– Iiieee, iiieee, yyyiiiee, aaaaarghhh! skrek hon sedan ut.
– Jaaaaa! Snabbare!

Emma spände armarna mot sänggaveln och höll emot när Filip ökade farten ytterligare lite till. Hon kände hur hans rörelser blev ryckigare och drog sig snabbt framåt så att han gled ur henne. Hon satte sig snabbt på sängen och vände sig så att hennes ansikte var vid hans kuk, greppade den och öppnade munnen.

Eftersom att Filip hade vant sig vid att komma inuti sin systers fitta så blev han först lite förvånad över att hon tog honom i munnen. Hon tog först in ungefär halva skaftet och lät ollonet vila mot svalget. Nästa gång hon dök ner med munnen över hans kuk svalde hon den och stannade inte förrän nästan slog i hans blygdben. Hon böjde sig bakåt lite så att kuken gled ur och drog in ett andetag. Hon fortsatte att med att och slicka längst med skaftet och över ollonet innan hon tog in kuken i munnen igen. Efter att ha sugit och runkat om vartannat ett tag så tog hon honom hela vägen ner igen. Efter att ha släppt ut kuken och dragit ännu ett djupt andetag så tog hon in den ännu en gång.

Filip hade stått passiv och njutit av avsugningen hans syster gav honom. När hon nu började att röra huvudet så att hela hans kuk gled ner i hennes hals satte han försiktigt händerna runt hennes huvud och lät dem följa med i hennes takt. Medan Emma höll sig still i en knapp sekund med kuken hela vägen ner lät han sina fingrar glida genom hennes hår och ut på kinderna. Emma ökade takten på rörelserna och han lät sina händer följa med. Efter ett par minuter greppade han dock tag runt hennes huvud och höll fast det medan han gjorde ett par ryckiga stötar i hennes hals. Hon kände hur hans kuk ryckte till innan han stannade upp och pumpade ut sin sperma långt ner i henne. När kuken ryckt färdigt puttade hon försiktigt bort honom och drog sig själv bort från den. Hon hostade till innan hon slickade den ren från slem och sperma och ställde sig sedan upp på knä och gav honom en snabb puss. Trotts att hon just slickat honom ren så öppnade han sina läppar och kysste henne. Deras tungor dansade för några sekunder med varandra innan de kastade sig på sängen så att de hamnade med ansiktena tätt emot varandra på Emmas huvudkudde.

– Vi borde verkligen inte göra såhär, sa hon sedan när de andats ut en stund.
– Göra vaddå? 
– Ha sex, svarade hon och såg på sin bror.
– Det är väl lite sent att Komma på det nu?
– Jo. Men liksom …
– Det var en sak när det var för pandemin, eller när det typ är för att det är kul, sa hon med ett frustrerat tonfall.
– Nu är vi liksom kära. Det är inget bra.
– Så du vill att vi ska sluta?
– Jag vet inte.
– Jag vill inte det. Sluta alltså, sa Filip sorgset.
– Inte jag heller egentligen. Men. Vi borde nog det …
– Så släpp det då Emma! morrade han till och avbröt henne.
– Vi har knullat i flera månader nu. Vi blev kära i varandra. So what? Vad fan ska vi göra åt det? han tog en paus för att andas.
– Är det så jävla bra? Nej! Men vad ska vi göra åt det? Det är ju inte som att vi kan gå tillbaka till att vara som vanligt. Eller hur?
– Nej, svarade hon tyst.
– Det är väl inte det.
– Så släpp det då, sa han bestämt.
– Jag tror jag är kär i dig. Jag kommer inte kunna sluta vara det. Kan du?
– Nej, sa hon med liten röst. 
– Jag kan inte bara gå tillbaka till att vara …, fortsatte han. 
– Ska vi gå runt och tänka på allt det här och bara inte göra det igen?
Hon skakade på huvudet med en lätt tårfylld blick.
– Jag fixar inte det.
– Inte jag heller, svarade hon

De låg i tystnad bredvid varandra i ett par minuter och såg upp i taket. Var för sig försökte de ta in konsekvenserna av deras samtal. 
– Fan Filip! sa Emma tillslut.
– Är du tvungen att vara så fin och nördig och gullig och bra på sex och mysig och, och …
– Var du tvungen att vara min lillebror? avslutade hon.
– Du då? svarade han och reste sig på ena armbågen så att han kunde möta hennes blick.
– Vadå?
– Var du tvungen att vara så jävla söt och snygg och jätterolig och spontan och en som brydde sig så mycket om mig och var du tvungen att vara min syster?
– Förlåt, svarade hon med låtsad indignation. 
– Vi är fan galna men det finns väl inget vi kan göra åt det då, fortsatte hon sedan med en suck.
– Precis. Så varför inte bara köra på? svarade han med ett busigt leende.
– Men kom hit då din jävla skitunge, svarade hon med ett skratt och drog honom till sig samtidigt som hon särade på benen.

De båda suckade när Filips kuk ännu en gång gled in i hennes våta inre. Hon pressade sina fötter mot hans skinkor och han började omedelbart att röra sig snabbt inuti henne. Deras blickar möttes och han böjde sig ner över henne och satte sina läppar emot hennes. Snart virvlade deras tungor runt i varandras munnar samtidigt som deras händer gled snabbt och girigt längst varandras kroppar. Emma tryckte sina hälar allt hårdare mot Filips skinkor och manade på honom att knulla henne allt snabbare och hårdare. Med ett hårt tryck och ett långt stön stannade han upp och tömde sig inuti sin systers våta och härliga fitta. De kysstes en sista gång innan han rullade av henne. 

Emma låg kvar på med ett leende och vände sig mot honom.
– Fan, pustade hon.
– Jag fattar verkligen inte hur jag någonsin ska kunna leva utan det här.
– Inte jag heller, svarade han.

Hon reste sig till halvsittande, böjde sig över honom och gav honom en snabb puss. Hon lät blicken glida längst med hans bröstkorg, över magen och ner över hans kuk. Hon fnissade till och strök försiktigt handen över det hala och lite klibbiga skaftet. Trotts att han precis kommit för en andra gång var han fortfarande stenhård.

Med handen fortfarande i ett löst grepp om kuken böjde hon sig framåt och tog den i sin mun. Det smakade en blandning mellan hans sperma och hennes egna vätskor. Hon gillade blandningen. Det smakade av dem. Av henne och hennes lillebror. ”Jävla lillebror”, tänkte hon sedan och reste sig upp för att gränsla honom. ”Vad fan skulle han få henne att bli kär för?”

Filip stönade till när han kände den välbekanta känslan av sin systers fitta som omslöt hans kuk. Hon satte sig med rak rygg och båda benen vikta bredvid hans egna. Långsamt började hon att häva sig upp och ner över honom och inom bara några sekunder hade han själv placerat sina händer runt hennes midja. Han började försiktigt att hjälpa till att lyfta henne samtidigt som han försökte göra motjuck underifrån. 

Som han låg kunde han se rakt upp på henne. Just där och då var hon nog det vackraste han sett. Hennes långa hår, spetsiga nästa och de små brösten som studsade lite i takt med hennes försiktiga rörelser. Han älskade den människan! Hela hon var fantastisk och även om han inte för sitt liv kunde förstå hur det hade gått till så var han så fruktansvärt glad över att han fick vara hennes. Att hon var kär i honom. Att han fick ligga på hennes säng och känna fjärilarna rusa i magen samtidigt som hon red honom. 

Själv satt Emma och försökte komma överens med alla känslorna. Hon ville mest bara sitta still och känna hur det kändes att ha sin lillebrors kuk uppkörd i henne. Hur det kändes att sitta still på hans fantastiska incestkuk. 

Hon rös till. Det där var ord hon reserverat för Hannes. Hannes och hon hade dominant BDSM-sex där han dominerade henne genom att kalla henne för lillasyster och incestslampa. Hon och Filip hade bara sex. De var två tonåringar som börjat ligga med varandra och nu blivit kära. Samtidigt så var det ju inte så. Hon visste det! De var syskon. Fucking bror och syster som knullade som om de vore ett par jävla kaniner. Han hade nyss sprutat hennes fitta fullt av sin sperma. Hon var full av den. Full av hennes lillebrors sperma. Sådant där vitt kladd som kan göra en med barn! Hon antog att hon borde vara äcklad men det var hon inte. För henne kändes det som den mest naturliga saken i hela världen. Faktum var ju att han var den första kille som det kändes naturligt med. Filip var den första kille som hon inte tvingade att spruta utanför henne. Nils hade såklart sprutat i henne men han hade också varit först. Men varesig Oskar, Alexander eller William hade fått göra det. Hannes hade gjort det ett par gånger men bara för att hon bett honom om det. Hon hade bett honom om att fylla sin lillasyster med hans incestsperma. Där var det där ordet igen. 

Filip flyttade sina händer högre upp på hennes kropp och förde dem en bit bak på ryggen så att hans händer nästan kunde mötas. Med ett bestämt tryck kände hon hur han drog henne neråt mot sig. Hon lät kroppen följa med tills hon låg hårt tryckt mot hans bröst. Hans ansikte låg bredvid hennes och hon kände hans andedräkt mot ena örat. Hon tyckte att det kittlades.

Filip satte hälarna i madrassen igen och tryckte sin rumpa så hårt neråt att han nästan gled ur henne. Med ett hårt tryck uppåt körda han sedan kuken rakt in i en hård stöt.
– Yyyngg, gnydde Emma till när hon kände den.
När nästa stöt kom flämtade hon till samtidigt som hon knep ihop ögonen. Efter nästa stöt började han att snabbt röra sig i henne.

Emma kände Filips kuk röra sig snabbt och hårt i henne underifrån. Hon låg helt still på hans bröst och även om hon velat röra sig så hade hon haft svårt att göra det eftersom att han höll henne fast i en hård kram. Hon bara fortsatte att blunda och ta emot hans hårda påsättning men också hans värme och trygghet. För även om hon kände det som att hon ville beskydda honom från allt så var han också hennes trygghet. Det var han som alltid skulle finnas där. Det var han som skulle vara kvar när Alexander, William eller alla andra kommande kk:s inte längre skulle finnas där. Även den dagen Hannes slutade leka med henne så skulle han vara kvar. Hon var säker på det.

Hon fortsatte att andas och stöna i takt med hans allt snabbare stötar. Hon kände tillslut de karakteristiska orytmiska stötarna som signalerade att han snart skulle skjuta iväg ännu några strålar av sin säd rakt in i hennes väntande fitta. 
– Ngyyyymmee.

Det var inte så mycket att spruta den här gången. Ett par eller tre små strålar flöt ut i henne. Hon låg kvar på hans mage medan de pustade och kände hur hans händer försiktigt rörde sig över hennes rygg och skulderblad. Lugnt och mjukt. Hon tänkte att det var precis som i en kärleksfull kram. När han till sist lossade på greppet så reste hon sig lätt upp på båda armbågarna.
– Tack, sa hon.
Han böjde sig upp mot henne och gav henne en puss.
– Tack själv älskling.
Hon log.
– Jag älskar dig Emma. Fattar du?
Hon nickade.
– Jag älskar dig också. 
De kysstes igen innan hon rullade av honom.

När hon landade med ryggen tungt ner i madrassen kände hon sig konstigt utmattad. Hon hade haft mycket hårdare och längre sex än så här och ändå inte känt sig så urtrasad som hon gjorde nu. Hon undrade om det här var vad som hände när man hade känslor. Lite tafatt började hon stryka med högerhandens fingrar över klitoris och runt fittan. Hon kände hur båda Filips satser hade börjat att rinna ur henne och tog lite av den hala blandningen på fingret och började gnida mot klitoris. Hon hade inte kommit ännu men det skulle inte ta henne lång tid att nå klimax.

Samtidigt som hon på allvar började spela med fingrarna över knappen kände hon hur Filip rörde sig bredvid henne på madrassen. Hon hade ögonen halvslutna och var lite för inne i det hon gjorde för att riktigt ta notis om vart han tog vägen. Plötsligt kände hon dock hans varma andedräkt slå emot hennes underliv och sedan hur han långsamt lyfte undan hennes hand. Strax därefter hade han satt sin tunga mot klitoris.
¬– Uuuhhmm.
– Ååååhhh. Jaaahh. Guud. Fiiiiliip, gnydde och stönade hon om vart annat allt medan han slickade henne mellan blygdläpparna och över klitoris.
– Jaaa, jaaaa, jaaa. Näääs …
– Jaaaa!

När han, samtidigt som han fortsatte att slicka, började röra tre fingrar inuti henne kom hon. Medan hon låg kvar med stängda ögon och andades ut kände hon hur han försiktigt rörde med fingrarna inuti henne och sedan hur han kom upp till hennes ansikte. När hon slog upp ögonen igen så möttes hon av ett par kladdiga fingrar som han satte mot hennes läppar. 

Hon öppnade munnen och sög på dem samtidigt som hon lät tungan slicka dem rena. 
– Vad smakar det? frågade han.
– Som oss.
Hon förde själv ner sin vänsterhand mot fittan och samlade upp lite av de blandade vätskorna på sina fingrar och sträckte dem mot honom.
– Vad smakar det?
– Som oss, svarade han henne med ett leende.
– Vi är helt sjuka i huvudet va? frågade hon honom sedan.
– Antagligen. Men vem bryr sig?

Han böjde sig över henne igen och gav henne en kyss. Hon drog sina armar runt hans nacke och höll fast honom allt medan deras kyssar övergick till hångel. Efter någon halvminut hamnade han återigen liggandes på henne. 

Hon kände hans halvstyva kuk pressas mot hennes mage allt medan de fortsatte att kyssas. Hon visste inte om han tänkte köra in den i henne igen men hon särade ändå inbjudande på benen så att han skulle kunna göra det. Hon var redo för honom att ta henne igen, och igen och igen. För oavsett hur sjukt det var så var hon kär i sin lillebror och han kär i henne. Och egentligen, tänkte hon, så var väl allt annat helt otroligt jävla totalt oviktigt.

 

Tack för att du läser! Jag älskar att diskuttera skrivande och lovar att inte bitas (allt för hårt) om du vågar skriva en kommentar eller skicka ett meddelande. Annars så syns vi om ett par veckor med nästa avsnitt. 

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.