Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

2/9, 2009 kl. 07:04, av Ellen-Karin

En het helg I

Del 1 av 6 i serien Ynglingen

Vad händer om någon som inspirerat en till att skriva en sexnovell känner igen dig? Och känner igen att det handlar om just honom?

Eftersom jag inte handlade i närbutiken så ofta hann jag glömma bort vart vissa varor var placerade. Eller så hade de gjort om och det spelade ändå ingen roll om jag kom ihåg det eller inte. Just idag letade jag efter plastfolie och när jag sprungit runt vad som kändes som minst ett par varv var jag på väg att ge upp. Men jag tänkte att jag kunde svälja min stolthet och faktiskt fråga efter den där folien. Jag hittade någon som stod och packade upp varor med ryggen vänd mot mig och bestämde mig för att fråga honom.

– Ursäkta, sa jag.

Personen vände sig om och jag kunde konstatera att det var Han, killen som jag mer än en gång tittat lite extra på under mina besök i butiken och som gjorde det nästan till och med trevligt att betala om han satt i kassan.

– Plastfolie, var har ni det?
– Där, sa han och pekade på hyllan tvärsöver gången.

 Jag undrade hur jag hade kunnat missa det, Kanske var det mitt undermedvetna som spelade mig ett spratt? tänkte jag och kände rodnaden spridas över kinderna.
 
– Tack, det ska jag nog klara av, sa jag med ett generat leende.
– Ingen orsak. Bara trevligt att kunna hjälpa till, speciellt när det är så komplicerade saker, tillade han och log busigt mot mig.

Jag tog min plastfolie och la den i korgen. När jag skulle gå vidare stod han fortfarande kvar och tittade på mig.

– Du, jag måste få fråga en sak, sa han.

Jag väntade på att han skulle fortsätta.

– Du skriver noveller på nätet va? Det är du som är Ellen-Karin?

Jag trodde knappt mina öron och det hade inte förvånat mig om det såg ut som om jag bokstavligen tappat hakan. Hur kunde han ha gissat det? tänkte jag. Febrilt försökte jag dölja min förvåning samtidigt som jag kände rodnaden återkomma.

–Nu vet jag inte riktigt vad du pratar om. Ellen-Karin? Noveller? Det där får du nog förtydliga. Jag försökte hålla mig lugn.

Han log mot mig.

– Jag tror nog att du vet vad jag pratar om. Om du inte visste så skulle du inte reagera på det där viset.

Jag insåg att det var lönlöst att protestera och försökte därför inte ens.

– Jag har känt igen en del av det du har skrivit. Om jag inte är helt ute och cyklar så har undertecknad inspirerat dig inte bara en gång, sa han med ett förnöjt leende.

Det var naturligtvis helt sant, men jag valde att varken bekräfta eller dementera.

– Om du skulle behöva lite mer inspiration så kanske vi skulle kunna ses någon gång. På tu man hand, fortsatte han. Jag slutar sju så om du vill kan du möta mig kvart över på baksidan. Annars vet du ju vart du kan hitta mig om du skulle ångra dig vid något senare tillfälle.

Han log mot mig, men väntade inte på  att jag skulle svara utan återgick till att packa upp varor. Jag ville helst av allt sjunka genom jorden och försvinna och eftersom han inte verkade förvänta sig något svar gick jag utan att säga något.

Det snurrade av frågor i huvudet och de två stora frågorna var: hur hade han kunnat gissa och skulle jag tacka ja till hans erbjudande? Jag hade tacksamt nog några timmar på mig att ta ställning till det sistnämnda och skulle jag välja att tacka ja så kanske jag skulle få svar på första frågan också.

Jag gick hem och packade upp och lade in mina varor och la mig därefter på soffan. I mitt huvud gjorde jag en ”för- och emot-lista” och då den förstnämnda blev betydligt längre än den sistnämnda bestämde jag mig för att gå för att träffa honom senare. Jag duschade och gjorde mig iordning, det var varmt ute så jag tog på mig en sval klänning som jag kompletterade med en kofta.

Butiken långt inte långt från mitt hem, sanningen att säga så är det inte långt till någonting i vår lilla by. Han var redan där när jag kom, han satt på cykelstället och rökte. När han såg mig log han brett.

– Så du kom i alla fall, sa han. Tänkte väl att du skulle göra det.
– Jaså? Så det tänkte du, sa jag och kunde inte undgå att bli lite irriterad över hans självsäkerhet.

Jag var van att ha övertaget och var inte den som lät mig duperas. Med tanke på åldersskillnaden borde jag också vara i den rollen. Jag visste inte exakt, men jag gissade på att jag var minst tio år äldre än honom.  Han var säkerligen över 18, men jag kunde inte svära på om han var 20. Visserligen skulle han lika gärna kunna vara 25 och då skulle skillnaden i ålder inte vara lika stor. Jag antog att det kanske skulle visa sig och egentligen spelade det ingen roll.

Om jag hade svårt att avgöra hans ålder så hade jag inte svårt att ta ställning till vad jag tyckte om hans utseende. Han var snygg. Riktigt, riktigt snygg. Inte bildskön av modellklass kanske, men han hade något annat, det var något i hans sätt som attraherade mig. Något som fick hjärtat att slå lite fortare och fittan att pirra varje gång jag såg honom och nu när jag stod så nära som aldrig förr var känslorna än mer påtagliga.  Det var alltid något speciellt med att stå nära en lång attraktiv karl och den här gången var inget undantag. Jag söp in hans doft. Han luktade lite svett efter en dags arbete, men det var långt ifrån ofräscht, bara upphetsande. Inte ens cigarettlukten störde mig märkbart och ska sanningen fram så har jag alltid tyckt att det är lite sexigt med killar som röker, hur ofräscht och ohälsosamt det än må vara.

– Markus, sa han och höll fram handen. Jag tänkte att det kunde vara bra att veta. Det blir ju lite mer personligt i novellen, fortsatte han och blinkade.
– Kajsa, sa jag. Du är väldigt övertygad om att det ska bli en ny novell.
– Ja, varför inte?
– Jag har ju inte ens bekräftat om det verkligen är jag som har skrivit de där novellerna du pratar om.
– Nä, men det utgår jag från. Du har inte precis lyckats övertyga mig om motsatsen heller.

Han tystnade och verkade vänta på att jag skulle säga något, men den tillfredsställelsen ville jag inte ge honom.

– Ja, men här blir det i alla fall inga noveller skrivna, sa jag efter ett tag.
– Och hur tycker du vi ska gå tillväga för att ändra på den saken då? frågade han.
– Kanske borde vi gå någon annanstans. Någonstans mer ostört…

Jag blev förvånad över vad jag sagt och jag ångrade mig nästan i samma stund som orden kom över mina läppar. Jag frågade mig själv vad jag höll på med egentligen. Inte nog med att jag gått med på att träffa honom, nu försökte jag locka med honom på äventyr också. Och det var inga barntillåtna äventyr jag hade i tankarna.

–Vi kan gå hem till mig om du vill. Jag bor visserligen hemma, men föräldrarna är i stugan under helgen så  vi kan vara ifred där. Jag bor bara ett par minuter åt det hållet, sa han och pekade.

Jag funderade ett tag. När jag kommit så här långt kunde jag lika gärna fortsätta och det fanns ju inget tvivel om att jag ville ha honom. Det fanns faktiskt ingen anledning att tacka nej, när han nu närmast serverade sig själv på silverfat. Möjligen att jag borde vara lite tveksam till att gå hem till någon jag inte kände, möjligen att jag också borde vara lite tveksam om han nu var väldigt mycket yngre än jag. Båda dessa tvivel valde jag dock att sätta åt sidan.

– Okej då, då går vi, sa jag och jag kunde konstatera att han såg lite förvånad ut innan minen byttes till en mer förnöjd sådan.

Precis som han sagt  var det en kort promenad till hans hem. Vi sa inte så mycket under tiden, det var lite av vad man brukar kalla ”pinsam tystnad”. Jag kände att jag inte kunde komma på något vettigt att säga hur mycket jag än försökte så jag valde att låta bli.

– Vill du ha något att äta? sa han när vi klivit in. Eller kanske dricka?
– Nej, tack, det är bra, sa jag. Men ta du om du är hungrig.

Han plockade fram och gjorde sig ett par mackor.

– Säkert att du inte vill ha?
– Ja, det är säkert.

Vi satt vid köksbordet. Han åt och jag tittade mig omkring. Det var ett helt vanligt hus. Hemtrevligt och trivsamt. Personligt och inte IKEA-katalogsstelt.

– Jaha … sa jag lite tvekande. Så du har läst mina noveller?

Han nickade.

– Jodå, och flera av dem var riktigt bra, sa han när han tuggat ur munnen.
– Och så räknade du ut att jag var jag?

Han log.

– Mmm... Det var liksom inte så svårt när jag kände igen vissa av passagerna. Först tänkte jag att det var en slump, som det där med pizzerian i de första två, men så var det något annat i din senaste som jag fastnade för och då var jag rätt säker. Och jag hade ju rätt, eller hur?
– Ja, du hade ju det, sa jag och log.  Och nu då?
– Ja nu tänkte jag att jag kanske kunde hjälpa till lite så att du får inspiration till mer. Och kanske få uppleva lite av det andra som står i novellerna. Det som inte hände på riktigt de där gångerna.

Rodnande slog han ner blicken. Jag reste mig och gick bort till honom, ställde mig bakom honom och kysste honom i nacken. Han fick gåshud och själv rös jag i hela kroppen.

– Det är ju ändå sexnoveller det handlar om så jag tänkte att något sånt här kanske vore en bra början, viskade jag sen i hans öra.
– Mmm … sa han. Du kan ju skriva något om hur hon känner sig just nu, flickan i novellen …
– Du menar flickan som skrev brevet, men som inte är jag …
– Ja, något sånt ja, sa han och skrattade till.
– Mmm … Hon känner välbehag. När hon kysste hans nacke gick det rysningar genom hela kroppen. Det pirrade i fittan och …

Han avbröt mig.

– Vad tänker hon att hon vill göra då?
– Hon tänker att han  kunde resa sig upp och hålla om henne. Hon vill känna honom nära. Kyssa honom. Smeka hans varma, sköna kropp, sa jag och förvånades över hur självklart det kändes att leka denna lek.
– Då tror jag att han ska göra det … sa han.

Jag drog ut stolen lite och han reste sig. Ett kort ögonblick granskade jag honom innan jag gick fram och la armarna om honom. Våra blickar möttes och hans ögon var glansiga av kåthet, jag skulle gissa att min blick var lika kåt. Vi kysstes. Hans andedräkt var varm och kyssarna kittlade mina läppar. Mina händer letade sig upp till knapparna i hans skjorta och jag började knäppa upp dem, en efter en.

– Om det här nu ska bli en sexnovell så tycker jag att vi har lite för mycket kläder på oss, sa jag.

Han höll med och hjälpte mig med de sista knapparna, jag smekte av honom skjortan som föll till golvet. Jag lät händerna vila på hans bröst, han var nästan hårlös och huden var len att ta på.  När jag smekte honom fick han gåshud igen.

– Och vad händer sen då? sa jag.
– Jag tror att hon fortsätter med hans byxor, sa han med en lätt generad uppsyn.

Jag kunde se bulan i skrevet och det var inte svårt att gissa vad som dolde sig där under. Med blicken riktad mot honom ställde mig på knä framför honom och började jag knäppa upp byxorna, utan att bryta ögonkontakten. Hela tiden berättade jag för honom vad jag gjorde, så som jag skulle kunna ha beskrivit det i en novell.

– Jag skulle skriva att hon långsamt knäppte upp hans byxor. Och att hon drog ner dem samtidigt som hon lät händerna glida över hans ben. Sen skulle jag skriva att hans ben var sköna att ta på och att hon lekte med fingrarna och trasslade in sig i håret på benen.

Han skrattade till.

– Äsch, så kan du ju inte skriva! Det låter ju som om jag har en mindre snårskog på benen.
– Är det du eller jag som skriver? sa jag med en låtsat förnärmad ton. Jag gillar faktiskt håriga ben. Det är mjukt och skönt att ta på, fortsatte jag och smekte mig uppåt. Nu får du vara tyst så jag kan fortsätta.
– Jag lovar, sa han och log.
– Ja, då skriver jag att hon smeker sig upp över benen. Hon smeker ett ben i taget. Känner efter. Kramar om. Hon låter händerna glida ända upp till hans skrev där hans styva kuk buktar ut under kalsongerna. Hon låter händerna bara precis nudda kuken innan hon stannar upp.

Han stönade till vid beröringen.

– Jag tror att du kan skriva att han stönar när han känner hennes händer nudda hans styva kuk, sa han med viss ansträngning.
– Hon låter händerna glida upp över höfterna och så leker hon med fingrarna under kalsonglinningen en stund innan hon slutligen drar ner kalsongerna och blottar hans ståtliga kön.
– Gillar hon vad hon ser?
– Jadå. Hans kuk är lång …
– Hur lång?
– Vill du att jag ska skriva i centimetrar eller? sa jag och skrattade.
– Jatack, gärna väl tilltaget! svarade han och flinade mot mig.
– Jag har tyvärr inget måttband med mig och mitt ögonmått är lite dåligt, men du kanske har provmätt tidigare och kan bistå med de exakta siffrorna?

Han rodnade och mumlade något.

– Jag hör tyvärr inte riktigt vad du säger, sa jag och flinade åt honom.
– Äsch, vi kan strunta i det. Det var längesen. Det stämmer nog inte. Och jag kommer inte ihåg.

Jag skrattade.

– Jag tror nog  att du kommer ihåg, men visst, vi kan strunta i siffrorna. Personligen tycker jag mest att det är fånigt när det står siffror. Får jag fortsätta nu?

Han nickade.

– Okej. Hans kuk är lång och ganska grov. Ollonet är mörkt, nästan lite lila och hela kuken är blodfylld och ådrig. Den inramas av mysig, mörk, lockig päls.
– Päls?! Nu får du väl ge dig, sa han och skrattade. Först snårskogsben och nu päls, det låter ju som om jag är en apa eller något.
– Tss … sa jag och fortsatte. Jag trodde att det var jag som berättade och jag har ju redan sagt att jag gillar … ja, päls. Jag gillar naturligt håriga män. Nu fortsätter jag … Kuken, som alltså är inramad av härlig päls, sa jag och betonade päls lite extra, ser inbjudande ut och hon kan inte motstå att kyssa den. Hon böjer sig fram och placerar en puss på ollonet.

Han stönade när mina läppar nådde ollonet. Jag pussade honom ömt och smekte sen hans kuk med min mun. Han smakade gott. Kuk. Av förklarliga skäl kunde jag inte fortsätta att berätta med kuken i munnen, men han tog vid i stället. Även om det ibland blev lite hackigt  med alla stön.

– Han njöt väldigt mycket när hon sög hans kuk, sa han. Svalkan som hennes … mmm … tunga … åstadkom var en underbar kontrast mot hettan … han kände … mmm ... i sin … kuk. Han kände … att han … inte skulle … mmm … klara …så länge … till … utan att komma …

Han smekte mig över huvudet när han sa det sista. Jag tittade upp och såg rakt mot honom. Hans kinder var flammande röda och jag förstod han var nära. Jag avbröt behandlingen.

– Hon njöt av att se honom njuta och hon struntade i om han skulle komma först. Hon tänkte att det bara skulle göra honom mer uthållig sen och att han skulle få jobba för att återbetala det senare.

Jag log mot honom innan jag slöt mina ögon och började suga hans kuk igen. Med ett fast tag om hans skinkor masserade jag hans kuk med min mun. Han juckade mot mig och hans andhämtning var tung. Kuken styvnade till och snart pulserade hans sats in i min mun. Jag tog emot den och svalde så mycket jag kunde. Han drog upp mig och kysste mig.

– Han var väldigt nöjd efter behandlingen och lovade att göra sitt bästa för att ge henne samma tillfredsställelse, sa han.
– Det kan jag lova att han fick lova, sa jag.
– Kom, sa han och drog med mig in till vardagsrummet efter att han satt på sig kalsongerna. Sätt dig!
– Är det en order eller ett erbjudande? sa jag och skrattade åt hans bestämda ton.

Han blinkade åt mig.

– Vilket föredrar du? Jag kanske ska hämta rep och binda fast dig? sa han sen.
– Nätack, sa jag och satte mig i soffan som han anvisat åt mig. Jag klarar mig utan, inte riktigt min grej.
– Vad är din grej då? sa han och satte sig bredvid mig.
– Det borde du väl ha hyfsat bra koll på efter att ha läst mina noveller, sa jag och log illmarigt åt honom.
– Få se... Trekant vet jag ju att du skrivit om i alla fall, men det blir nog lite svårt att ordna.
– Har du inga heta och villiga killkompisar, sa jag och skrattade åt honom.
– Jodå, men jag vet inte om jag är lagd åt det hållet, sa han. Dessutom vill jag nog inte dela med mig.
– Det är okej, jag vet inte heller om jag är lagd åt det hållet, men ibland räcker det om fantasin bara får vara en fantasi.
– Mmm … sa han. Som fantasi kan det ju vara trevligt.
– Så du har fantiserat om sex med en annan kille?

Han rodnade.

– Njaej … sa han lite tvekande. Egentligen inte, men några av dina noveller var ju rätt heta så efter det kändes ju tanken inte riktigt lika främmande.
– Skulle du kunna tänka dig att suga av en annan kille? Eller blir knullad av någon? Jag blev nyfiken och kunde inte låta bli att fråga.
– Mmm … Kanske. Om det var rätt kille. Och rätt tillfälle.

Han kysste mig.

– Sperma smakar ju uppenbarligen inte så illa, åtminstone inte den här vägen, sa han och log. Och jag ska väl inte sticka under stol med att jag gillar att smeka, ja, du vet … inuti.

Han slog bort blicken och rodnade. Jag kramade om hon och kysste honom på kinden.

– Själva smekningarna kan jag i alla fall bistå med, viskade jag till honom. Men nu var det väl din tur, eller hur?

Han kysste mig och gled sedan ner på golvet mellan mina ben. I den här positionen kunde jag se att han hade en tatuering på ena skuldran. En liten, bara kanske fem centimeter lång, svart drake. Jag lät mina fingrar smeka den.

– Vilken fin, sa jag.
– Tack. Ja, den hade du ju inte kunnat fantisera dig till så jag förstår om den saknades i de andra novellerna, sa han.
– Jag lovar att inte utelämna det den här gången.
– Det låter bra, sa han och sänkte ner sitt ansikte mellan mina ben. Du kan fortsätta novellen med att skriva att han drog upp hennes klänning och avlägsnade hennes trosor, fortsatte han medan han gjorde precis detta.
– Jag ska inte precisera och skriva att det var vita stringtrosor då eller svarta med spets?
– Näpp! Om du ska skriva något så ska du skriva precis som det är. Att det var helt vanliga svarta trosor av vanlig modell.
– Annars brukar det mest vara string som gäller i novellerna.
– Jag har också lagt märke till det, men personligen tycker jag bättre om något som döljer så man kan få fantisera lite.
– Vilken tur, sa jag. Och vad tycker du om det som är där under då? Motsvarar det dina fantasier?
– Mmm …
– Så jag ska inte redigera och skriva att hon hade en renrakad fitta?
– Nä, behåll pälsen, sa han och log mot mig. Jag gillar också päls.

Han drog könshåret lite åt sidan så att resten av fittan blottades.

– Under pälsen gömmer sig ett par vackra blygdläppar. Eller förlåt, två par vackra blygdläppar, tillade han när han särat på de yttre och mer tydligt kunde se även de inre. Hennes kön var mörkt och blodfyllt. Det glittrade av könssafter och han kunde ana att hon var rejält kåt.
– Han anade rätt … sa jag och stönade av hans beröring. Du får gärna snabbspola berättelsen …
– Är det du eller jag som berättar? sa han med ett leende.
– Jag trodde att det var min novell.
– Inte just den här delen. Nu är det jag som bestämmer och jag bestämmer att han tog god tid på sig att betrakta hennes vackra kåta fitta innan han inte längre kunde stå emot utan sänkte sig ner för att kyssa den.
– Hon vred sig under hans behandling och stönade högt, fortsatte jag. Hans tunga … smekte så skönt. Så skönt. Mmm … Så skönt! Han tänkte att hennes safter smakade gott …

Han slutade plötsligt.

– De smakade inte gott, de smakade underbart, sa han och log brett.
– Jaja, detaljerna kan vi diskutera senare. Fortsätt nu.

Han flinade mot mig och jag böjde mig ner och kysste honom. Smaken av mig själv  kändes tydligt från hans mun, smaken av kön. Jag lutade mig tillbaka och tryckte ner hans huvud mot min fitta igen. Han var inte svårövertalad.

– Sådärja, sa jag. Mmm … Precis så. Han kombinerade tunga och fingrar. Hans fingrar dansade över hennes fitta. Han sög på … mmm … hennes klitoris … Mmm … Fingrarna letade sig in i … mmm … henne … och han … mmm … utforskade alla delar. 

Jag kunde inte fortsätta. Orden försvann. Njutningen var enorm. Hela situationen hade gjort mig extremt kåt. Det oväntade erbjudandet. Hans erkännande. Att få suga av honom. Leken. Att nu äntligen få ge sig hän och släppa efter för lusten var underbart. Och han visste verkligen vad han gjorde. Han gjorde det så skönt.  Hans mun vid min fitta. Slickandes. Kyssandes. Sugandes. Hans smekande fingrar. Inuti. Utanpå. Jag njöt. O så jag njöt. Jag såg hans huvud röra sig mellan mina ben. Jag sjönk ner och la upp fötterna på soffbordet som stod precis bakom honom, han kom åt ännu bättre och tryckte tungan långt in i mig. Han tungan den svepa över hela min fitta, mjuk och varm och smekte skönt.

Med hans smekningar långt inne i mig kände jag hur svallvågorna av njutning kom tätare. Jag darrade nästan i hela kroppen när orgasmen sköljde över mig och min fitta kramade hårt hans fingrar. Han slickade mig tills darrningarna avtagit och avslutade med en blöt kyss innan han kröp upp till mig i soffan.

– Det där var inte dumt det, sa jag när jag hämtat andan.
– Var det din egen åsikt eller flickan i novellen, sa han.
– Bådas, sa jag med ett skratt. Vi är helt överens i frågan. Men jag undrar lite vad som hände sen?
– Tja … Det måste ju vara någon form av riktigt knullade, tycker jag nog, svarade han.
– Riktigt knullande? Så du menar att det vi nyss gjorde inte var på riktigt? sa jag sarkastiskt.
– Äsch, du förstår vad jag menar.
– Du menar penis i vagina.
– Ja, precis. Se, du är inte så dum som du ser ut.

Jag kastade en kudde på honom, men jag förstod naturligtvis att han inte menat vad han sa.

– Så du tänker dig lite riktigt sex alltså ... sa jag och smekte honom på låret.
– Mmm ... Tror du inte att det skulle passa bra? I novellen alltså...

Jag hade fortfarande min hand på hans lår, kalsongerna, som han satt på sig, kunde inte dölja det faktum att hans kuk var rejält styv igen. Han förde min hand uppåt, mot kuken och snart kunde mina fingrar omsluta den styva lemmen.

– Jag tror nämligen att han blev lite kåt av att smaka på hennes fitta, fortsatte han.
– Jasså minsann … Vet du? Det tror jag också.

Vi kysstes och tumlade runt lite i soffan. Han drog av mig klänningen och började fumla efter BH-spännet i ryggen.

– Det där är rätt poänglöst.

Han såg förvånat på mig.

– Den är framknäppt, sa jag och släppte med ett enkelt grepp ut brösten.
– Så fina, sa han och smekte över dem. Så mjuka och sköna. Lova att du skriver det!
– Så jag ska inte skriva att han var besviken över att hon inte hade fasta och fylliga D-kupor.
– Absolut inte. Jag bryr mig inte om vilken sorts kupa det är för de är alldeles perfekta.

Vi kysstes igen innan han reste sig och drog upp mig från soffan.

– Kom, sa han. Riktigt sex ska väl ske i en riktig säng.

Han ledde mig genom huset och bort till vad som visade sig vara hans rum. Ett medelstort rum med blåa väggar och en bård med bilar som jag utgick från att han inte valt nyligen. I övrigt var rummet sparsmakat inrett. När jag klev in i rummet kunde jag se en säng, ett skrivbord med en dator som jag konstaterade var en hyfsat ny Mac och en snurrfåtölj i röd manchester. Väggarna var tomma, men det gick att ana att det funnits någon form av tavlor tidigare med tanke på spikhål och färgskiftningar i tapeten. Jag satte mig i sängen och såg en tämligen välfylld bokhylla intill dörren. Markus kom in efter mig.

– Ja, så här bor jag. Inte mitt förstahandsval, men det duger. Du får gärna redigera bort bilbården, ja du kan gärna skriva in mig i en helt annan bostad om du vill.
– Jag misstänkte att bilbården inte valdes nyligen.
– Nä, sa han. Faktum är att jag inte valt den alls. Den valdes åt mig och jag var nog ungefär två då. Jag har dock valt att skiljas från de matchade gardinerna, fortsatte han och pekade mot de gardinlösa fönstren.
– Okej, jag antecknar. Han bodde i en charmigt inredd vindsvåning, centralt inne i city. Hur låter det?
– Topp! Och nu när det är bestämt kanske vi ska fortsätta med det där med riktigt sex?
– Låter som en plan, sa jag.

Vi hamnade ganska omgående i horisontalläge, tätt omslingrade. Kyssar och smekningar överallt. Hans kalsonger åkte snart av och vi var båda nakna. Han var verkligen skön att ta på och hans smekningar var även de sköna. Jag kramade hans kuk med min hand och hans fingrar letade sig återigen in i min våta fitta.

– Mmm... Du är alldeles våt.
– Det är ditt fel. Ska jag skriva att hon ”savade”?
– Nej, gör inte det, sa han och rynkade pannan samtidigt som han log.
– Om du inte slutar prata och kysser mig så skriver jag det, sa jag och han kysste mig.

Hånglandet fortsatte. Det blev hetare och hetare och jag blev kåtare och kåtare, detsamma tror jag gällde för honom. Jag började tänka på det där med ”riktigt sex”. I min värld är oralsex lika mycket riktigt sex, men nu var jag faktiskt rejält sugen på att få känna hans kuk i mig.

– J ag vet att jag är en glädjedödare, men kondom, har du det? viskade jag.
– Nu skäms jag, men nej, jag har faktiskt inga … Vad gör vi nu?
– Ingen fara. En annan är väl alltid redo.
– Usch, vad pinsamt.
– Tänk inte på det, jag lovar att skriva att han naturligtvis var väl förberedd och hade ett stort lager av kondomer i olika utföranden, sa jag och reste mig för att gå ut till hallen och hämta min väska. Snart tillbaka!

Jag återkom kort därefter med ett oöppnat kondompaket.

– Tada! Ett helt paket, inte inköpt inför i kväll, ska väl tilläggas, skrattade jag.
– Är det helt säkert det? sa han. Du kanske planerade att förföra mig?
– Jag undrar vem som förförde vem egentligen …

Jag kastade kondompaketet till honom och han öppnade det och tog fram en kondom.

– En räcker va?
– Till att börja med i alla fall, svarade jag och log.

Han hade satt sig upp i sängen och jag satte mig på knä framför honom och hjälpte honom rulla på kondomen. Inte för att jag tror att han behövde någon hjälp utan för att det är trevligare om man hjälps åt. Han hjälpte mig upp i sängen, han hamnade på rygg och jag ovanpå honom.

– Hon granskade hans vackra kropp när hon satt gränsle över honom. Hans styva kuk stod som ett spett och väntade på att få tränga in i hennes våta fitta.
– Mmm … Det låter fint.
– Hon hade dock inga som helst planer på att knulla utan klädde på sig och gick hem …
– Du, skoja inte så där, sa han med spelad bister min. Det är inte alls det roligt …
– Jag kunde inte låta bli. Förlåt! Vad sägs om det här istället? Långsamt sänkte hon sig ner över hans styva kuk. Hon njöt av att känna kuken mot hennes väntande fitta och hur den smekte varenda del av hennes inre.

Jag kysste honom och han stönade högt i min mun när jag sjunkit helt ner över hans kuk. Jag satt upprätt och red honom långsamt, lät kuken glida nästan helt ut ur mig innan jag sänkte mig ner igen och kramade om den med fittmusklerna. Under tiden smekte jag hans bröst och han smekte mina. V kysstes och i takt med att kyssarna blev hetare så ökade jag också tempot och han svarade med motjuck.

– Å det är så skönt … att vara helt omsluten … av dig … stönade han fram.
–Jag gillar när du säger att det är skönt.
–Det är skönt. Det är … så skönt …

Jag såg hur han njöt. Hans ögon var slutna och ansiktet grimaserade av njutningen. Andhämtningen var tung och stönen kom tätt. Jag tänkte att han var vacker. Att en person som njuter så som han gjorde nu är vacker. Jag ville att han skulle njuta mer, jag ville göra det så skönt för honom som jag bara kunde. Hans njutning var njutning för mig och jag red honom och masserade hans kuk så intensivt jag bara kunde förmå. Han tog tag om min nacke och böjde ner mig så vi nådde att kyssa varandra. Han stönade och viskade i mitt öra.

– Det är så … skönt. Jag kommer … snart … Nu …

Och han kom och jag kom och det nästan svartnade för ögonen på mig så kraftig var orgasmen. Jag kände sockerdricka i benen och det slog lock för öronen. Efteråt sjönk jag ihop till en liten hög i hans famn. Han lät mig ligga kvar och  smekte mig över håret.

– Jag tror att du kan skriva att de båda var väldigt nöjda efter sexakten, sa han och pussade mig på pannan.

Jag lyfte på mig, tittade på honom och log.

– Du, jag tror att jag behöver en cigarett, sa han. Är det okej att jag röker?
– Ja, det är okej, men du kanske kan öppna fönstret.
– Självklart!

Han klev upp och öppnade fönstret och hämtade ett cigarettpaket. Jag njöt av att titta på hans snygga kropp. Han kom tillbaka och la sig och vi låg bredvid varandra på rygg i sängen. Han med cigarett. Jag utan.

– Hon blev i alla fall mer än nöjd. Det skulle väl i och för sig vara att han var lite för mesig. Han borde kanske ha tagit lite mer kommando. Han borde kanske ha särat på hennes ben och bara... stoppat in den. Och så kunde hon ha skrikit att han skulle ”ta henne” och ”knulla henne hårt”.
– Ja, och så kunde han ha kallat henne ”kåtslyna” och sagt: ”nu njuter du va!?”.
– Ja, tror du inte att hon skulle velat det?
– Näää …
– Nej, jag tror inte heller det, sa jag och skrattade. Jag föredrar Kajsa framför slyna alla gånger faktiskt.
– Vilken tur! sa han.
– Men han hade väl i alla fall velat ta henne i röven va? Analsex är väl alla killars dröm?
– Alla tjejers också väl? Att bli knullade hårt och skoningslöst i röven? Det trodde jag …
– Ja, det är ju lätt att tro det, men den här tjejen drömde inte om det. Möjligtvis någon gång. Vid rätt tillfälle. Med rätt kille.
– Och med mycket glidmedel.
– Och med mycket glidmedel! Du har ju talang för det här, sa jag och skrattade.

Vi låg i hans säng och höll om varandra en stund när han hade rökt klart. Det kändes skönt, men helt overkligt.

– Du, det där erbjudandet om mat och dryck som du kom med förut … sa jag.
– Mmm …
– Kvarstår det?
– Ja visst! Är du hungrig?
– Ja, lite, men mest törstig.
– Hänger du med ut i köket så fixar vi det, sa han.

Vi klev upp ur hans säng, något motvilligt. Han klev åter i sina kalsonger och jag gick ut i vardagsrummet på jakt efter mina kläder. Jag satte på mig klänningen, men struntade i resten. När jag kom ut i köket hade han redan plockat fram bröd, smör och pålägg och höll på att blanda juice i en tillbringare.

– Jag hoppas att det duger med mackor. Jag har inte energi att laga någon mat just nu.
– Det duger fint, sa jag.

Vi sa inte så mycket medan vi åt utan tittade mest på varandra. Jag slogs återigen av det overkliga att jag satt här i hans kök tillsammans med honom. Det overkliga att jag precis hade knullat med killen som jag fantiserat om mer än en gång tidigare. Att han gett mig, inte bara en, utan två orgasmer på samma kväll. Och att han var så snygg att jag ändå inte kunde låta bli att bli kåt igen.

– Vad hände sen då?
– I novellen menar du? sa han.
– Mmm …
– Jag tror att de blev så kåta att de var tvungna att ligga med varandra igen. Direkt. På en gång. De föste undan maten och han tog henne på köksbordet.
– Det låter fint, men i verkligheten kanske vi kan sätta in maten först.
– Ja, jag tror att det är bäst så. Jag fixar det.
– Då hämtar jag kondomerna, sa jag. Om vi kanske möjligtvis skulle få användning för någon sådan...

Han hade plockat undan när jag kom tillbaka och kvar på bordet var bara en hög med tidningar och en vas. Vasen var han precis på väg att flytta på.

– Jag tänkte flytta på den här också så kan jag i alla fall få svepa ner tidningar så ljuger du ju inte om du skriver att han svepte ner allt från bordet.
– Bra tänkt, log jag och gick fram till honom och gav honom en kyss. Hur är det med kåtheten då? I verkligheten menar jag.

Han förde ner handen till hans skrev och jag kände återigen hans styva kuk.

– Så här är det med den, sa han. Själv då?

Vid det här laget var jag redan rejält sugen och jag misstänkte att jag också var riktigt våt. Jag tog hans hand och förde in den under klänningskjolen, rakt upp mot min fitta.

– Så här är det med den, viskade jag.

Han stönade högt när hans fingrar kände mitt våta kön. Han hade nog inte räknat med att jag skulle vara troslös under klänningen. Vi kysstes igen och jag drog av honom kalsongerna, de hamnade i en liten hög på golvet. Jag hade fortfarande kondompaketet i handen, plockade fram en och rullade på den på hans styva kuk.

Han förde mig bort till bordet där han lyfte upp mig så att jag blev sittandes på bordskanten. Med en svepande rörelse föste han ner tidningshögen på golvet och gav mig en lätt knuff så att jag hamnade på rygg. Han böjde sig ner mellan mina ben och lyfte lätt på klänningen. Han kysste sig upp över min kropp medan han drog den av mig. Över mina lår. Mitt kön. Min mage. Mina bröst. Och så snart han dragit den över huvudet så förseglade han det hela med en kyss på munnen.

– Nu var det hans tur. Nu var det han som bestämde, sa han.
– Och hon protesterade inte det minsta, stönade jag samtidigt som han försiktigt, men bestämt körde in sin kuk i mig.

Han knullade mig med långa stötar. Jag njöt av att känna hans kuk igen. Inne i mig. Underbara invändiga smekningar. Men själva bordsarrangemanget var inte helt lyckat. I teorin var det en eggande tanke, i praktiken kändes det mest vingligt och otympligt. Jag kände att jag ville vara lite friare för att kunna njuta bättre.

– Du, är det okej att vi går tillbaka in till ditt rum?
– Ja, jag trodde aldrig att du skulle fråga! Det här var inte lika kul som jag hade hoppats på.
– Bra att vi är överens. Kom! Jag lovar att inte ta med det i novellen.
– Nej, i novellen fortsatte de självklart att knulla på bordet.
– Jaadå, tills hon skrek och han brölade när de båda väldigt synkroniserat kom på samma gång, sa jag precis när vi klivit in i hans rum.
– Mmm … Precis så, sa han och kysste mig. Men i verkligheten, hur vill du ha mig?
– Var som helst bara det är i mig … svarade jag.

Han kysste mig igen och vände på mig. Händerna placerade han på mina bröst och det ilade i hela kroppen när han smekte dem. Han smekte min rumpa och ner mot fittan. Jag ställde mig så att jag halvt stod upp, halvt stod på knä i sängen, med överkroppen lutad mot madrassen. Han ställde sig bakom mig och jag njöt när hans kuk utan problem gled in i mig. Han var märkbart kåt nu och hans stötar var både kraftiga och snabba. Jag kände att hans tyngd gjorde det nästan svårt att hålla balansen. Jag drog mig undan och la mig istället på rygg i sängen. Han var inte sen att följa efter.

– Du är så skön, stönade han när han ännu en gång lät sin styva kuk glida in i mig.

Jag la armarna om hans hals och höll honom hårt och nära. Jag la benen runt hans kropp och smekte hans rumpa med mina fötter. Hans andedräkt var varm mot min hud när han andades mot mig.  Hela han var varm och vi svettades båda. Vi kysstes. Heta, våta, sköna kyssar. Kyssar som lika mycket ökade på hettan som de svalkade. Kyssar som fick det att pirra i hela kroppen. Långsamt lät jag händerna smeka över hans rygg och ner på hans rumpa. Jag blötte ena handens fingrar med saliv och fortsatte in mellan hans skinkor. Ganska snart hittade jag vad jag letade efter och kunde låta ett finger försiktigt glida in i honom. Jag kände hur han anpassade takten på sina stötar så att jag skulle komma åt. Jag hörde på hans stön att det var uppskattat.

Jag vågade mig på att trycka in två fingrar så långt jag kunde nå och i takt med att han stötte sig mot mig gled de naturligt in och ut ur honom. Han överöste mina bröst med kyssar och jag kände att jag snart skulle komma. Känslan från brösten, ilningarna, forsade iväg ner till fittan och jag kunde inte hejda mig. Jag föll rakt ner i orgasmens omtumlande hav och kunde inte ta mig upp. Det kändes som om jag försvann från verkligheten en kort sekund och när jag vaknade till låg Markus och tittade på mig, fortfarande med sin kuk inne i mig.

– Hej, sa han. Du försvann nästan.
– Mmm … Det var helt och hållet ditt fel. Eller ska jag säga förtjänst? Jädrar i min låda vad skönt! Men du då, är du … nöjd?
– Jo, ja, kanske.
– Det var ett kryptiskt svar.
– Jamen jag kan knappast påstå att jag är missnöjd, men om du menar om jag har kommit den här omgången så nej.
– Då kanske vi får göra något åt det då?
– Gärna …
–Några särskilda önskemål.
– Ja … Jag vet inte riktigt … sa han tvekande och jag tyckte mig se att han blev lite generad. Det där, det där du gjorde precis innan du kom var väldigt … skönt.
– Du tänker på vad jag gjorde med fingrarna?
– Mmm …
– Vill du kanske att jag … fingerknullar dig? viskade jag i hans öra.
– Hjärtans gärna, svarade han.

Vi skiftade positioner. Han la sig först på mage, men jag fick honom på andra tankar. Jag ville ha bättre uppsikt så på mitt initiativ la han sig på rygg istället och jag särade på hans ben och satte mig själv till rätta mellan dem.  Kondomen åkte av och jag kysste honom över kuken, fortsatte sen ner och han lyfte lite på sig när jag började närma mig hans anus. Med så mycket saliv som jag kunde frambringa smorde jag hans hål, jag satte mig sen upp och bytte tungan mot fingrarna. Målmedvetet, men ändå varsamt smekte jag kring öppningen och arbetade mig in i honom. Ett finger. Två. Tre. Och ju mer jag smekte desto lättare gick det och ju lättare det gick desto mer smekte jag. Han stönade högt och följde med mina smekningar.

Han hade ögonen slutna och jag tittade på honom där han låg. Jag granskade hans miner och grimaser för att se vad som var mest uppskattat. Han verkade gilla allt jag gjorde, jag kombinerade det mjuka med det hårda. Det djupa med det grunda. Hans kuk stod som en stenstod rakt upp, hårdare än innan och jag kunde se hur kåt han var, hur skönt han tyckte att det var. Det var ren njutning för mig att kunna ge honom detta. Att kunna knulla honom lika skönt som han nyss knullat mig. Hans andhämtning blev tyngre. Rörelserna mer intensiva. Minerna mer ansträngda och med ett högt, utdraget stön så kom han. Från första parkett kunde jag se hur hans sperma pulserande pressades ut ur hans kuk samtidigt som jag kände hur mina fingrar kramades i hans inre. Jag höll kvar tills stormen bedarrat och drog mig sedan försiktigt ur och kröp upp och la mig jämte honom.

– Det där, sa han, det där, var helt otroligt skönt. Jag har aldrig tidigare fått orgasm utan att röra kuken.
– Vad bra att du gillade det, sa jag. Vi kanske kan göra om det någon gång?
– Ja, gärna det.
– Och jag kan skriva i novellen att han gillade behandlingen.
– Definitivt.
– Vad hände sen då?
– Ja, jag tror inte att det blev något mer knullande i alla fall. De var nog rätt matta vid det här laget.
– Mmm … Det tror jag också … Men kanske en annan dag?
– Ja, kanske en annan dag…
– När kommer dina föräldrar hem?
– De kommer inte förrän i morgon kväll, svarade han.
– Då kanske jag kan stanna här.
– Mer än gärna!
– Så får vi se om det kanske blir någon fortsättning på novellen i morgon...
– Det låter som en bra plan.
– Hur mycket är klockan förresten? frågade jag.
– Jag vet inte, men jag kan kolla, sa han och reste sig. Snart midnatt, upplyste han mig sen om.
– Oj! Då är det kanske bäst att vi gör oss iordning och försöker sova nu. Jag vill inte riskera att du blir till en pumpa eller något sånt vid tolvslaget. Om det nu skulle vara en saga.
– Nej, det vore dumt.

Jag somnade vilandes på hans arm bara några minuter senare. Det kändes verkligen som en saga, det var nästan för bra för att vara sant.

10 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#5

Ellen-Karin

Blyerts, du fick mig att skratta. :-) Tack!

6/9, 2009 kl. 08:46

#4

Blyerts

Stå ut??
Jag vet vad som som som "stod ut" på mej när jag läste novellen!!!

5/9, 2009 kl. 22:30

#3

Ellen-Karin

Synd att ni tycker att det är rörigt och stökigt med metan, men jag gillar det så ni får helt enkelt stå ut! :-P Det blir kanske inte riktigt lika mycket i del två, men det märks.

5/9, 2009 kl. 16:36

#2

Lite rörigt med den "dubbla" handlingen, men mycket rolig att läsa!

5/9, 2009 kl. 14:30

#1

Nils

Hej lite stökigt de där om vad som skulle vara med i novellen eller inte det störande i din fina akt med slick ock knull.Min åsikt.

2/9, 2009 kl. 15:59