Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

27/1, 2022 kl. 23:23, av mx55

EMMA 2 Del 4: En jävla dag

Del 4 av 15 i serien EMMA Ett sexuellt galet sommarlov

Första dagen som Emma och Filip fick träffa Alice och Miranda bröt de mot alla regler som deras föräldrar satt upp. De hade träffats hemma, Mirandas storasyster hade följde med och dessutom sov Alice över i Emmas säng. Hur reagerar deras föräldrar?

I sann YouTube-anda ber jag dig lämna ett like och skriva en kommentar. Det går tyvärr inte att följa mig. Älskar att få både positiv och negativ feedback så tveka inte att skriva några rader.

 

– En dag, Emma. En – jävla – dag! 
– Det måste väl ändå vara ett rekord? Till och med för att vara dig?

Hennes pappa satt på andra sidan köksbordet och tittade uppgivet på sin dotter. 
– Men vad skulle vi göra då? svarade hon med en ton som var en blandning av uppfordran och uppgivenhet.
– Hållet er till våra regler kanske?
– Men det regnade svinmycket ju!
– Tycker du på riktigt att jag borde ha skickat hem Alice på cykel? Och Miranda kunde ju knappast åka hem till sin galna mamma i förtid heller.
Hon hade varit på väg att nämna Emys namn men insåg i sista stund att det nog inte var till hennes fördel att också berätta om det regelbrottet.
– Du borde ha följt det vi kommit överens om, svarade Erik lugnt.
– Men vad fan betyder det egentligen?! Att du inte tycker att Alice borde ha cyklat hem i regnet men samtidigt inte kommit hit?
– Det betyder att du borde ha följt det vi sagt.
– Och varför kunde inte Alice cykla hem när det slutat regna? Eller Hannes skjutsa hem henne?
– Vi kom inte på något sätt att få med cykeln på och det kändes komplicerat att lämna den.
– Men han skjutsade ju hem både henne och cykel nu på morgonen?
– Jo. Fast vi tänkte inte på att vi kunde fälla baksätet förrän i morse.
– Tänkte inte på -  eller - ville inte tänka på?
– Vad menar du med det? Tror du jag planerade hela den här grejen?
– Jag vet inte Emma. Jag vet inte.
Erik skakade på huvudet och suckade uppgivet. 
– I vilket fall som helst så kommer det här inte funka.
– Vadå inte funka?
– Ja. Ni kan ju uppenbart inte hålla er till vad vi bestämt så då funkar det inte.

Hon hade med nedsänkt huvud lämnat köksbordet och gått upp till sitt rum. Någon annan fick ge de övriga nyheten. Ja. Vad nu nyheten faktiskt var. Det störde henne att hennes pappa aldrig kunde förmå sig att leverera dåliga saker rakt ut, utan var så jävla konflikträdd att han var tvungen att linda in allt. Men såklart förstod hon vad ”det funkar inte” betydde. De var tillbaka i isoleringen.

– Jag hoppas det var en jävligt bra natt, hade Hannes sagt sarkastiskt. I övrigt hade hennes syskon knappt pratat med henne. Filip hade inte sagt ett ord. När de var samlade hela familjen för att äta middag hade han suttit tyst och när de var själva dök han inte upp för att äta. Efter bara någon dag hade hon i det närmsta låst in sig själv på sitt rum. Det var uppenbart att hennes bröder inte ville ha med henne att göra och hon kunde ju knappast klandra dem.

Den enda som gav henne lite sympatipoäng var Alice. Hon hade ju trots allt medverkat till allt och kände en viss skuld. Hon hade kunnat propsa på att åka hem så att ingen hade behövt märka något. Men det gjorde hon inte. Hon valde också att stanna kvar i Emmas säng. 

Först hade de försökt komma på något sätt som de kunde smuggla ut henne på men utan att lyckas. Om de hade vaknat innan hennes föräldrar så kanske det hade gått, men när de vaknade till liv vid elva på förmiddagen, var det såklart redan för sent. Tillslut hade det bara varit att bita i det sura äpplet och för bägge två att gå ut ur Emmas rum och möta verkligheten.

Regnet hade hängt i luften och vädret hade varit lika mulet och grått som Emma nu kände sig. Elisabet hade försökt hålla lugnet när hon mött Alice i hallen men det var uppenbart att hon varit irriterad. Hannes och Alice hade gett sig ut till skrotet och åkt iväg till Kvänum för att hämta cykeln. Det hade tydligen varit ganska tyst i bilen. Alice hade frågat vad han trodde skulle hända nu och han hade ryckt på axlarna men inte kunnat svara. Emma hade fått reda på allt detta av Alice. Hannes hade inte hunnit komma hem innan Erik berättat vad han och Elisabet hade bestämt. 

Allt det där hade hänt för mer än en vecka sedan. Det hade hunnit bli onsdag och det enda positiva Emma kunde komma på med livet var att det i alla fall var pissdåligt väder. Om det nu var så att hon skulle spendera sommaren instängd på sitt rum så gjorde det ju inget om regnet vräkte ner. Hon drog en djup suck och reste sig upp från sängen. Klockan hade hunnit bli nästan tre på eftermiddagen och hon antog att hon skulle behöva gå upp och ännu en gång möta världen. Hon gjorde allt hon kunde för att inte tycka synd om sig själv. Rent logiskt kunde hon inte tycka att det var något alls synd om henne.

Var det någon hon verkligen ville tycka synd om så var det Filip. Såklart var han sur och ledsen på henne. Han hade äntligen fått träffa Miranda och efter allt jobb hade det tagits ifrån honom. Detta helt utan hans inblandning! Det var ju knappast hans fel att Emma varit egoistisk. Så hon förstod mycket väl att han inte ville prata med henne. Hon antog att Hannes bestämt sig för att ta Filips parti. Men det började bli rätt ensamt nu. Kunde de inte bara försöka förstå henne? I alla fall lite?

De första dagarna efter att hon försatt dem bakom lås och bom hade hon ändå försök att inte gå helt ner sig. Hon hade varit i gymmet och hon hade fortsatt att springa. Men ju mer uppenbart det blivit att hennes syskon inte ville ha med henne att göra, desto mer hade hon slutat bry sig. De senaste dagarna hade hon inte lämnat sitt rum för att göra annat än att hämta mat. Hon hade både sovit i och använt samma pösiga t-shirt och mjukisbyxor i tre dagar nu och funderade på om hon skulle byta om, men orkade inte.

Försiktigt tassade hon ner i köket där hon så tyst som möjligt försökte ta ner en mugg och en talrik från skåpet. Hon kokade upp vatten och medan teet låg och drog hällde hon upp flingor och mjölk i skålen hon just tagit ner. Hon skulle precis lyfta upp grejerna från bänken när hon hörde en röst bakom sig.

– Kul att se dig utanför rummet.
Emma bara grymtade som svar på hennes pappas kommentar och började gå mot sitt rum.
– Så du tänker gömma dig igen?
– Ja. Vad ska jag annars göra? Det är ändå ingen som vill se mig.
– Jodå. Och inget blir bättre av att du stänger in dig.
– Nä! Inte sämre heller.
– Jo. Faktiskt.
– Nä. Eller ok. Det blir det väl.
Hur mycket hon än ville käfta emot kunde hon ju inte bara förneka allt hon lärt sig i psykologin. Så hon ryckte bara på axlarna. 
– Alltså. Jag fattar att det är skit men …
– Jag har mig själv att skylla. Jo tack. Jag vet! svarade hon.
– Det var inte riktigt det jag skulle säga.
– Nä. Men jag har ju det! Jag har sabbat hela jävla sommarlovet för oss alla tre. Knappast någon som kommer kunna ändra på det eller hur?
– Nä. Men då kanske du skulle tänkt …
– Men nu gjorde jag inte det! OK?!
– Jag fuckade upp! All right?! avslutade hon argt och vände sig tillbaka till sin frukost.

– Ni kanske kan hitta på något tillsammans istället? föreslog Erik. 
– Som om vi inte försökt att göra det hela jävla våren? Vad fan tror du att det finns att göra här egentligen?
– Jag vet inte. Spela spel, gymma, vad som helst.
– Seriöst? Spela spel?
Erik suckade frustrerat.
– Men inget blir bättre av att ni stänger in er och surar.
– Nä. Och inget blir, som sagt, sämre heller.

– Måste ni tjafsa hela tiden? orden kom från Filip som precis uppenbarat sig vid ingången till köket.
– Kan ni inte bara ta och hålla käften?!
– Förlåt, svarade Emma och lät både irriterad och ledsen.
Filip gick in i köket och förbi henne utan att se åt hennes håll. Han fortsatte att ignorera sin storasyster allt medan han hällde upp kaffe i en mugg och började plocka fram mackor.
– Måste ni vara osams? Erik lät nästan uppgiven.
– Vaddå osams?! röt Filip till.
– Jag får träffa en enda jävla människa som ser till att jag inte blir galen av att vara inlåst här och så kommer min kära syster och fucking sabbar det! Det finns inget att vara osams om! Det är ingen konflikt.

Efter utbrottet var det helt tyst i rummet. I en sekund blängde han på sin far innan han med full kraft slängde igen kylskåpsdörren. De kunde alla tre höra hur saker välte därinne. Han blängde ännu en gång på Erik innan han tog sina mackor och klampade ut ur köket. Emma ägnade han inte ens en blick. Först när hon hört hans dörr slå igen gick hon själv iväg. Hon kände tårarna bränna innanför ögonlocken. Hon hade velat vänta med att gråta tills hon var inne på sitt rum men redan i trappen kände hon hur det började rinna längst med hennes kinder.
– Förlåt, viskade hon med en kvävd gnyende röst utanför hennes lillebrors dörr. Hon svalde hårt och gick sedan in till sig. 

Hon satte sig vid skrivbordet och försökte äta men flingorna klumpade ihop sig i halsen och teet smakade bara beskt och illa. Kanske också lite salt av tårarna som rann ner i muggen när hon drack.


Det hann gå ytterligare några dagar. Deras föräldrar hade lyckats få sina scheman att stämma någorlunda igen och jobbade natt mellan fredagar och tisdagar. Elisabet körde nattpasset mellan midnatt och åtta på morgonen medan Erik körde tolvtimmarspasset tjugotvå till tio. Ofta, men inte alltid, åkte de tillsammans till Skövde även om det gav Elisabet en hel del dötid. 

Lördag kväll satt de alla fyra vid matbordet och åt i tystnad. Eftersom att de ändå var hemma en lördagskväll hade de båda vuxna gjort iordning tacos till familjen. Nu satt de uppgivet och såg på sina barn som åt i tystnad utan att se åt varandra. 
– Ni får ändå ta och ge er nu, sa Elisabet till sist med en suck.
– Vaddå ge oss? kontrade Filip hårt.
– Ja. Ni kan inte hålla på så här. 
– Jaha. Så vi ska gå tillbaka till att spela tv-spel och kolla netflix och … och, Han blev genast tyst.
– Och vad fan vi annars gjorde innan vi fick träffa en enda människa. I en jävla dag?! Va?
Han puttade stolen bakåt så att den flög i golvet och lämnade sedan sin halvätna wrap på tallriken. Några sekunder efter att han gått från bordet hördes en dörr smällas igen med en sådan kraft att det skakade i fönsterrutorna. 

Det dröjde ända tills måndagskvällen innan de fem familjemedlemmarna var samlade igen. Klockan var strax före sju och de hade samlats för att de vuxna, återigen, hade bestämt sig för att de skulle försöka äta middag tillsammans. Erik hade lagat en currygryta med quorn och olika grönsaker. Nu satt de och såg på medan deras barn försiktigt petade i maten. Ingen av dem såg direkt glada ut över att behöva vara där.

– Okej. Det här går inte längre, sa Elisabet tillslut.
– Nä! Men …
– Filip, sa Erik och höjde handen.
– Vänta.
Han tystnade igen men fortsatte att blänga surt på sina föräldrar.
– Ni kan inte ha det såhär, fortsatte Elisabet och höjde även hon handen när Filip var på väg att avbryta.
– Du har rätt Filip. Det här är jätteorättvist mot dig. Det är inte alls schyst.
– Så vi har bestämt att du får bjuda hit Miranda. Hon är välkommen. Det är inte ditt fel att Emma, eh, hm, ”fackade upp”, hon sa de sista orden i en frågande ton. Om inte Emma hade varit så förvirrad hade on lett åt sin mammas försök att snacka som ”kidsen”.
– Okej?? svarade Filip.
– Så hon får alltså komma hit, vara här?
– Ja. Samma upplägg som förut. Ni får alla ta hit en kompis var.

Emma tittade upp och mötte Eriks blick. Trots allt som hänt kunde de inte låta bli att le snett mot varandra. Det var som att de båda höll en tyst nedräkning tillsammans. Tre. Två. Ett.

– Så hon ska få dra hit en kompis efter allt?!?! Hur fan är det rättvist?! Ska hon inte få några konsekvenser alls?
– Så. Lugna dig nu, svarade Erik honom med vad Emma tyckte var en förvånansvärt lugn och stabil röst.
– Egentligen så borde kanske Emma inte få bjuda in någon men om ni två får det så känns det faktiskt lite väl hårt att hon ska få sitta ensam.
– Rätt åt henne!
Erik ryckte på axlarna och kollade mot Hannes.
– Dessutom utgår vi från att ingen av er skulle skvallra ändå.
– Don’t count on it, mummlade Emma tyst. 
– Så vi jobbar dagtid från nästa vecka om de vill komma hit då så …
Filip tittade på dem.
– Nästa vecka?

Det blev tyst runt bordet igen.
– Så ni menar att jag måste vänta en vecka till?
– Såhär. Vi vill inte vara hemma när någon annan är här. Vi kan fortfarande inte riskera att bli sjuka, svarade Elisabet honom.
– De får komma hit när vi inte är hemma. Vi ringer när vi åker från Skövde och innan vi kommit hem måste de dessvärre vara utanför dörren och redan på väg hem. Ok?
Filip nickade.
– OM någon av er blir sjuka så får ni klara er själva, fortsatte hon.
– Hurdå klara oss själva? För första gången så var det Hannes som sa något.
– Ja, svarade Erik.
– Då tar vi in på hotell eller sover på jobbet eller något. 
– Blir ni sjuka får ni värma er egen vetekudde och blåbärssoppa. Ni får själva beställa hem glass från Ica och vänta två dagar på att den ska komma. 
– Right, sa Hannes fundersamt.
– Antar att det är rimligt.
– Ja. Ni är verkligen stora nog att ta hand om er själva, svarade deras mamma.

– Såklart utgår vi från att ni sköter er men om olyckan skulle vara framme kommer vi såklart ringa och kolla läget men vi måste hålla oss undan i så fall.
– Jag har kollegor som har valt att bo på hotell för att inte riskera att bli smittade, avslutade hon och vände blicken mot Filip

– Wow. Tack! På riktigt. Tack! Så jävla schyst av er! 
Emma tyckte att det såg ut som att han skulle börja gråta.
– Bara en fråga, sa han sedan med ett leende. Han började tillochmed fnissa lite.
– Får de komma hit när ni jobbar natt också?
Erik och Elisabet tittade på varandra och brast själva ut i ett skratt.
– Ja. Alltså. Det är väl klart hon får. Men du får övertala hennes mamma själv.

Han reste sig från stolen och gick runt bordet. Han lyckades klämma sig in bakom Hannes och förbi mellanstolen där hans pappa satt. Först lutade han sig längst in mot fönstret och försökte ge sin mamma en så enorm kram som var möjligt innan han också kramade sin pappa.
– Tack hörni! Ni är bäst.
Därefter kastade han i sig maten innan han med lätta steg sprang upp för trappan till sitt rum. 
– Alltså. Tack, sa sedan Emma tyst med blicken riktad mot sina föräldrar.
– Vi var ju tvungna att göra något. Men varsågod. Det är inte rättvist mot någon av er att hålla er isolerade, suckade Elisabet nästan uppgivet. 
Emma nickade och gick också hon från bordet. 

När hon kom upp på övervåningen kastade hon sig på soffan och pustade ut. Hon tänkte att det ändå var tur att allt tillslut löste sig. Förhoppningsvis skulle hennes bröder, och allra mest Filip, sluta hata henne nu. Hon ville ha tillbaka dem. 

Hon sjönk ner och började skriva ett meddelande till Alice där hon förklarade vad som nyss hänt.
> Jag vet redan, kom det som svar.
> Emy skrev just. Vi kommer! Ska bara få tag i Timmy eller Oliver så att någon kan köra.

Emma satt bara och stirrade på telefonen. Var de på väg? Hit? I så fall var hon tvungen att duscha. Efter lördagen hade hon bestämt sig för att ta tag i sig själv så hon var inte ofräsch men om Alice skulle spendera natten i deras hus så ville hon vara nyduschad, nyrakad och väldoftande. Hon hade precis dragit av sig sina jeans och trosor när Filip kom ut ur sitt rum och gick mot duschen. 
– De kommer vid tio. Alice följer också med, sa han kort när han gick förbi sin syster.
– Ok, svarade hon.
– Hon messade nyss något om att Emy skrivit till henne.
– Jag visste inte ens att de hade varandras nummer, sa Filip eftertänksamt.
– Klart hon har. De rider tillsammans ju. Finns säkert på någon klubblista. 
Han nickade och gick in i badrummet. Emma blev kvar halvnaken på soffan.

Medan hon väntade på att duschen skulle bli ledig så drog hon en filt över sig. Ungefär tjugo i nio hörde hon hur Elisabet ropade ”hej då”. Någon minut senare kom Hannes ut ur sitt rum.
– Hej storebror, sa Emma och drog av sig filten. Hon visste inte riktigt varför hon gjorde det. Det var ju knappast läge. 
– Du är inte lite fräck du lillasyster. Det första du gör så fort vi inte är isolerade längre är att fläka ut fittan till första bästa brorsa.
– Nej. Inte första bästa. Till dig.
– Hm. Fast jag vet inte. Tycker du att du förtjänar kuk Emma?
– Vadå förtjänar?
– Ja. Jag tänker att du borde straffas för det här. Du kanske ska få nöja dig med Alice resten av sommaren.
– Tycker det låter som en utmärkt idé, hörde de båda Filip muttra när han kom ut ur badrummet bakom dem.
– Va??
– Ja. Du får nöja dig med Alice. Jag har ju ändå Miranda.
– Men storebror. Kommer du verkligen klara dig utan det här? 
Hon särade på benen och lät högerhandens fingrar glida mellan blygdläpparna och ner mot hennes blottade anal.
– Hm. Tror nog jag klarar mig syrran. Jag överlevde ju i våras och jag har ändå inte fått ha särskilt mycket kuk i något av dina små hål på ett tag nu.
”Touche”, tänkte hon tyst för sig själv. ”Taskigt men sant.”
– Men kom igen nu. Du kan väl inte säga nej till din lillasysters tighta röv och fitta. Eller hur?
”Var de seriösa? De skämtade inte? Skulle de verkligen straffa henne genom att inte ha sex?”

– Är ni seriösa?
– Ja, svarade Filip hårt.
– Men? hon kända att hon nästan skulle börja gråta. 

Hannes såg på henne och förstod att de gått för långt. Ja. Han hade kunnat bestämma sig för att inte ha sex med Emma, det hade nästan varit rätt åt henne. Men han kunde inte göra så här. Även om det varit Filip som mått mest dåligt över det som hänt så var det uppenbart att Emma också mått piss. Det var inte rätt att fortsätta straffa henne 

– Hmm. Kanske inte ändå, svarade han därför och började gå mot henne.
– Så du tänker bara knulla henne nu? Ge henne en massa kuk efter allt det här? frågade Filip hårt.
– Du kan ju låta kuken tänka åt dig men jag skiter i det här nu, sa han sedan uppgivet och började gå mot sitt rum.

Emma var uppe från soffan och framme vid dörren precis innan Filip han slänga igen den. 
– Snälla Filip. Förlåt, hon betonade särskilt snälla och förlåt. 
– Jag hade ingen aning. Jag var jättedum och jättekorkad och superegoistisk men jag trodde knappast att de skulle bli så arga. Förlåt.
– Men nu blev de det.
– Jag vet. Förlåt.
Hennes röst drog ihop sig så att det sista ordet nästan lät kvävt. Sedan började tårarna rinna längst hennes kinder.
– Snälla. Jag fixar inte det här mer. Kan du sluta vara arg på mig nu. Jag är kär i dig. Jag vill inte att vi ska sluta såhär. 

För första gången på två veckor så tittade han åt hennes håll. Han såg på sin storasyster. På tjejen som han i smyg sett upp till. Vanligen så såg väl småsyskon upp till det äldsta syskonet, men Filip hade alltid varit imponerad av sin storasyster. Åtminstone sedan de flyttade till huset och han började skolan.

Emma var tjejen som sa vad hon tyckte och gjorde vad hon ville. När småorten Kvänum inte dög längre sökte hon sig till simningen och Vara, och när hon växte ur Vara så drog hon till Göteborg. Dessutom hade hon alltid stått upp för honom. Hon hade hjälpt till att övertala deras föräldrar om att han skulle få byta skola, och sedan stått upp för honom när han väl fick komma dit, och hon tog oftast hans parti i konflikterna med deras föräldrar. Utan hennes stöttning hade han inte ens vågat höra av sig till Miranda nu när de fick träffa kompisar på sommarlovet. Hon hade stöttat honom trots att hon visste att de legat med varandra. Helt ärligt trodde han inte att han vågat ligga med Miranda om det inte vore för att han och Emma redan hade sex. Dessutom var hon kär i honom.

Han kunde inte fatta att en sådan tjej som Emma kunde falla för en så nördig, spinkig och tråkig kille som han själv. Ändå hade hon gjort det. Hade hon inte just nyss återigen talat om det för honom. Hon var kär i honom och han i henne, att de var syskon var inget som Filip längre brydde sig om. Kanske hade han aldrig gjort det.

Sedan såg han på hennes långa blonda hår, på hennes smala ansikte med den spetsiga nästan, på den smala överkroppen som doldes av hennes tighta linne, över hennes små bröst och ner mot den rakade fittan. Han lät blicken glida längst med de smala benen och längst de små fötterna. Han såg på sin systers kropp och alla detaljer han älskade med den. Fittan som han älskade att slicka och som kramade hans kuk när hon kom. De små fötterna som var fantastiska att slicka och suga på. På de små brösten och på hennes underbara mun. Han älskade henne, ja han var ju tillochmed kär. Hur kunde han fortsätta att vara arg?

– Jag vet. Förlåt, sa han tyst.
– Förlåt att jag varit så arg. Jag har bara känt mig så jävla sviken.
Han drog ett djupt andetag.
– Du visste vad det betydde för mig och så kastade du bara bort det för en natt med Alice. 
– Jag vet. Förlåt Filip, svarade hon med gråten i halsen.
– Förlåt själv. Jag älskar dig Emma.

Han gick fram till henne och böjde sig mot hennes mun. Hon öppnade den och de kysstes. Efter att de brutit kyssen möttes deras blickar och de log blygt emot varandra. 
– Och nej. Klart vi inte slutar här.

Han gav henne en hård knuff så att hon ramlade ner på hans säng. Därefter drog han snabbt av sig sin handduk, särade på hennes ben och lyfte upp fötterna mot hans axlar. Utan förvarning körde han sedan kuken rakt in i sin storasysters öppna och fuktiga inre.
– Aaaargghh, aaaaaahh, skrek hon till när han tryckte sig in. 

Trots att hon varit småkåt ända sedan hon visat upp sitt underliv för Hannes så kunde inte hon säga att hon var helt beredd på de hårda rörelser som Filip nu gjorde inuti henne. Särskilt inte som de senaste minuternas ordväxlingar kastat henne upp och ner i en total bergochdalbana av känslor. Ändå gjorde hon sitt bästa för att hänga med och ta emot sin lillebror. Det var alldeles för länge sedan de hade haft sex och hon ville inte avbryta när det väl hände. 

Hennes förvånade skrik byttes mot höga gnyenden i takt med Filips ihärdigt hårda behandling av hennes fitta. Han drog ut kuken till dess att nästan hela ollonet var ute innan han hårt och snabbt drämde in den hela vägen igen. Hon kände hur det smärtade till när deras blygdben slog emot varandra. 
– Uhfe, uhfe, uhfe, stönade hon hårt varje gång han var inne hela vägen i henne.

– Så du kunde inte låta bli att knulla henne trots allt? hördes plötsligt Hannes fråga från dörröppningen.
– Nej. Hon är ju så jävla svår att stå emot, svarade Filip ansträngt.
– Visst är hon, vår lilla knullsyster. Hon är som gjord för att ta sina bröders hårda kukar.
– Eller hur Emma? Vist är du? Vår egna lilla incestslampa?

Emma visste inte vad hon skulle svara. Om det här var en scen de planerat så önskade hon att hon varit invigd i den. Hon hann tänka att själva upplägget var riktigt hett innan Hannes ställde sig över hennes ansikte. Hon öppnade lydigt munnen och kände hur hennes storebror tryckte in kuken och pressade den mot gomseglet. Efter bara några stötar hade hon tagit honom hela vägen ner i halsen.
– Ugh, ugh, ugh, var allt hon nu kunde få fram som reaktion på sina bröders hårda påsättning.

Hon låg tvärs över Filips säng med hennes ben lutade mot hans överkropp och hennes fötter över hans axlar. Hannes stod lutad över hennes ansikte och sänkte sin kuk ner i hennes hals. De båda killarna fortsatte att hårt pumpa sina kukar i hennes öppningar utan att ge några tecken på att vilja slå av på takten. 
– Tur för henne att hon är så jävla skön att knulla. Eller hur? sa Hannes plötsligt.
– Ja, skrattade Filip till.
– Annars hade du väl bara nöjt dig med Miranda va?
– Kanske. Fast tror inte hon hade gått med på det här.
– Nä. Det är få tjejer som kan ta kuk som vår slampiga syster.
– Kan tänka mig, svarade Filip och tryckte hennes ben mot hennes mage.
– Lär bli svårt att hitta någon annan tjej i hennes ålder som är en sådan jävla slyna som henne! sa han sedan med ett litet skratt och tryckte låren ännu hårdare mot Emmas mage så att hennes bakre öppning blev tillgänglig.

Emma kände hur det spände i låren och brände till i ryggen när Filip tryckte upp hennes underkropp mot överkroppen. Inte ens en sekund senare kände hon också hur han pressade sitt ollon mot hennes bakre öppning. Chockat spärrade hon upp ögonen för att sedan lyfta sin högerhand och så hårt hon kunde slå till Hannes tre gånger.

Omedelbart och utan att blinka drog sig Hannes ur hennes hals och Filip, som också fått signalerna berättade för sig innan sommarlovet, släppte kuken och tog två steg bakåt.
– Alltså. Vad fan håller ni på med?! skrek hon argt.
– Jag har jättegärna hårt sex men man frågar väl först?
– Och Filip; Vad Fan? Är du fortfarande arg på mig eller? 
– Det här ska liksom vara en lek, på låtsas. Om du vill ta ut din ilska så här, så är jag inte med. Ok?!

Tystnaden som uppstod i rummet var nästan öronbedövande.
– Förlåt, sa Filip sedan.
– Jag spårade ur. Det här var liksom inte planerat. Förlåt.
Emma nickade.
– Vi kanske ska bryta? föreslog Hannes.
– Och Filip. Det är inte ditt fel. Jag eggade på det här. Vi borde stämt av först.

– Alltså. Jag fortsätter jättegärna att ligga med er och det är ett rätt hett scenario. Men ta det lite lugn bara. Ok?
De båda killarna nickade.
– Och inget i röven. Inte ens ett finger! Känner mig inte riktigt, ja …
Hannes nickade förstående som svar. 
– Ok, kom det sedan från Filip. 

– Så. Hade ni en syster som behövde straffknullas? sa Emma sedan och skrattade.
– You bet we do, svarade Filip med ett kort skratt och tryckte in kuken i hennes väntande fitta.
– Är du säker, frågade Hannes och möttes av en nickning. Kort därefter var hans kuk återigen nere i hennes hals.

De båda killarna fortsatte att pumpa henne i ytterligare några minuter. Emma låg stilla och blundade på sängen samtidigt som hon höll sig hårt med fingrarna i lakanet. Hon tog emot de hårda kukarna och försökte att andas genom nästan i takt med de hårda stötarna. 
– Vill du prova hennes fitta? frågade plötsligt Filip.
– Klart jag vill. Tror fan det är den skönast fitta någonsin knullat. 
De båda drog sig ur och hjälpte henne att sätta sig upp. Hon tittade på dem och hostade sedan till några gånger och gav dem sedan ett leende och en nickning.

Filip lyfte henne till stående och tryckte sedan ner henne så att hon stod på alla fyra på sängen. Hannes, som suttit kvar, ställde sig upp bakom henne och satte kuken mot fittan och tryckte sig in.
– Aaaargghhg, stönade hon ut som ett skrik när han kort där efter fyllde upp henne.
– Din fitta år så skön lillasyster.

Filip hade nu ställt sig på sängen och riktat sin kuk mot hennes ansikte.
– Ska du ta din lillebrors kuk i munnen nu? frågade Hannes.
– Ja, jah, jah, stönade hon som svar.
– Ska du ta din lillebrors kuk ända ner i halsen?
– Jah, jah. 
– Vad ska du göra? Säg det lillasyster?
– Jag ska ta min lillebrors kuk ända ner i halsen, skrek hon ut i rummet när Hannes för en kort stund slutade att pumpa i henne.
– Förtjänar du det då, lillasyster?
– Näh, näh. Jag förtjänar inte min lillebrors kuk.
– Precis. Det gör du inte! Så du får fråga snällt.
– Snälla lillebror. Kan du knulla din storasysters hals?
Filip tittade hårt på tjejen han var kär i och svarade:
– Nej.
– Snälla. Jag vet att jag inte gjort mig förtjänt av det. Snälla. Gör det ändå.
– Jag vet att jag varit olydig emot er.
– Gapa då, svarade han och satte kuken mot hennes läppar. 

Emma stod på alla fyra med huvudet riktat rakt fram så att hennes hals var helt rak. Filip kände hur det rev lätt mot hans kuk medan han körde den fram och tillbaka i hennes strupe. Samtidigt höll Hannes ett hårt tag om hennes skinkor och lät sin kuk med hårda och snabba stötar fylla hennes fitta. 

– Är det skönt? frågade Hannes och Filip drog ut kuken så att hon kunde svara.
– Jah, jah, jaaah. Sååå jäääävlaaa skööönt, skrek hon samtidigt som Hannes fortsatte att stöta i henne.
– Vad är skönt Emma?
– Att bli, att bli. Att bli knuuuullaaad av mina bröööder!
– Men det är sjukt Emma, svarade han och stannade upp med kuken precis utanför henne.
– Jag vet. Jag vet, svarade hon och hämtade andan.
– Vad heter det?
– Det är incest. Det är fel. Men jag älskar det!
– Vad gör det dig?
– En incestslampa!
– Vår incestslampa eller hur Emma?
Hannes körde in kuken hårt i henne igen och just som hon skulle öppna munnen för att svara tryckte sig Filip in.
– Ga, ga, ga, ga.
Så fort Filip dragit sig ur hennes hals försökte hon igen.
– Jah, jaaaah, jag är eeer lilla slaaaampaaa !!!
Hannes saktade ner på takten för att låta henne svara.
– Jag är er lilla incestslampa.
– Vad betyder det då lillasyster?
– Att mina incesthål alltid är öppna för mina bröders kukar. Ni får knulla mig när och hur mycket ni vill.
– Precis Emma. Det får vi.

De båda killarna fortsatte att sätta på henne i snabba och hårda stötar. De stod tysta och såg på deras syster som stod still på alla fyra och tog emot dem. Hon älskade det här. Att få ta emot deras hårda behandling. Hon älskade känslan av sin storebrors tjocka kuk som snabbt och hårt for ut och in i hennes fitta samtidigt som hennes lillebrors lite smalare, men längre, kuk rev i hennes hals.
– Ska vi byta, frågade Filip efter några minuter.
Hannes gjorde en kort nickning till svar och strax därefter kände Emma hur han drog sig ur henne. När de båda killarna bytte plats tog hon chansen att dra in några djupa andetag genom munnen.

Så fort Filip ställt sig bakom henne körde han snabbt och hårt in kuken med en enda stöt. Så fort den var inne drog han ut den lika fort och körde in den på nytt. Därefter började han att i rasande tempo röra sig i henne. Emma fick svårt att stå still och kastades framåt av de hårda stötarna. Hon lutade sig framåt och satte armbågarna i madrassen.

Filip kunde inte hålla uppe tempot särskilt länge och när han efter ett par minuter saktade ner på takten kände Emma hur Hannes starka händer lyfte upp hennes överkropp och ställde den på plats igen.
– Gapa nu duktigt din lilla incestslampa, sa han rått samtidigt som han höll uppe henens ansikte med två fingrar under hakan.
– Visst är du våran lilla knullsyster. Eller hur?
Emma svarade med en nickning.
– Säg det Emma. Svara ordentligt.
– Ja. Jag är er lilla knullsyster. 
– Förtjänar du dina bröders kukar?
– Nej. jag förtjänar inte era kukar Hannes.
– Precis. Det gör du inte.

Med det så körde han ändå in sin kuk i hennes mun och snart var den hela vägen inne i henne. Filip hade nästan helt slutat stöta men så fort Hannes nu började att röra sig från sitt håll så började han också att röra sig i henne igen. 

Ett par minuter senare var det dags för killarna att byta igen. Hannes ställde sig snabbt bakom henne och Körde in kuken medan Filip stod framför hennes ansikte och runkade försiktigt innan han bad sin syster att öppna munnen. Hon gapade och Filip tryckte sig ännu en gång ner i hennes hals. Ungefär två minuter senare hördes Filips förvarning om att han skulle komma.

– Vi kommer spruta vår sperma över dig nu lillasyster, sa Hannes lugnt innan Filip drog sig ur Emmas hals.
Hon tittade upp och mötte Filips blick precis när hans första stråle sköts ut över hennes ansikte. Hon blundade och kände hur den andra strålen träffade henne över munnen, så när nästa laddning kom så öppnade hon den så att nästa landade på hennes tunga. De sista små skotten lät Filip landa över hennes panna och i hennes hår.
 
Hannes hade inte känt att han varit nära att komma men när han såg hur hans lillebror sprutade ner deras syster så blev det för mycket för honom. Han drog sig hastigt ur henne och greppade kuken, några runktag senare kom han också med ett stön. Hans sperma flög i långa och tjocka strålar upp över hennes rygg och det linne som hon fortfarande hade på sig. De sista dropparna landade på hennes skinkor innan han tryckte ut det sista i hennes skärtskåra. 
– Nästa gång så vill jag ta dig här också.
Han tryckte till lätt med fingret vilket fick Emma att sucka nöjd.
– Ja. Storebror. Nästa gång ska jag se till att min anal är redo för dig.
– Låter bra det. 
– Säg tack nu.

Emma satte sig på huk på sängen och såg med ett leende på sina två bröder och deras halvt slaknande kukar. 
– Tack för att ni knullade mig.
– Tack för att ni fyllde mig med era sköna incestkukar. Jag vet att jag inte har förtjänat det.
– Och varför förtjänar du inte våra kukar då lillasyster. 
Emma tänkte några sekunder på svaret. Varför förtjänade hon inte dem? Vad hade hon gjort?
– För att jag är en egoistisk liten slampa som sabbar för mina syskon?
– Precis. En egoistisk liten slampa som stoppar lillebror från att knulla andra?
– Ja. Jag är en egoistisk liten slampa. Förlåt lillebror. 
– Du ska vara glad att han fortfarande vill knulla dig när det finns andra tjejer. Eller hur Emma?
– Ja. 
– Så vad säger man då?
– Tack lillebror. Tack där att du vill sätta på din storasyster även när du har andra tjejer att ligga med. 
– Varsågod. Klart jag inte kan stå emot att få köra kuken i min knullsyster. 
– Tack. 
– Det var ett rent nöje, svarade Hannes nöjt.
– Och vad säger du Filip? Visst har hon förtjänat oss igen.
– Jodå. Det tror jag, svarade Filip och sken upp i ett leende.
– Tack. 


Fem minuter senare satt de alla tre fortfarande på Filips säng. Emma satt i mitten och hölls hårt av sina två bröder. De båda överöste henne med smekningar längst med kroppen och lugnande och tröstande ord.
– Jag älskar dig Emma. Du är den bästa som finns, sa Filip tyst och kärleksfullt till henne.
– Jag älskar dig och är så jävla kär i dig, fortsatte han.
Emma kände hur magen fylldes med fjärilskänslor når hon hörde orden. Samtidigt strök Hannes sina fingrar lätt över hennes handrygg och försäkrade henne om att hon varit så duktig och att hon var fantastisk. Han fortsatte med att berätta för henne hur stolt han var över henne och hur imponerad han var över hennes kunskap.

Så här några minuter efteråt så var det uppenbart att det varit ett idiotiskt tillfälle att köra en dominant och förnedrande scen som denna. Hannes visste att Emma, även om hon verkligen gillade det, var känslig för de hårda orden och behövde lång tid för att återhämta sig, tid som de just nu inte hade. 

Klockan var fem över tio och enligt ett meddelande som just dykt upp på Filips mobil hade de två systrarna och Alice precis hunnit in på Ica innan de stängde. Nu hade de börjat köra från torget i Vara.
– Jag tror du behöver byta sängkläder lillebror.

Det var de första orden från Emma sedan hon tackat dem båda tidigare. Filip skrattade till och till slut satt de alla tre och gapskrattade. Emmas skratt övergick snabbt till något som mest lät hysteriskt och återigen darrade hennes kropp. 
– Fy fan vad bra ni är! fick hon fram samtidigt som hon fortsatte att fnissa hysteriskt.
– Men nu måste vi fan duscha innan de kommer.
– Och det måste jag också. Komma alltså.
Emma ökade hastigheten på andningen tills att hon nästan hyperventilerade.
– Hjälp mig. Snälla, sa hon, kastade sig bakåt på sängen och särade brett på benen. 

Långsamt lyfte Filip upp hennes högra ben och vinklade foten mot hans ansikte. Han kunde känna Emmas kropp skälva till när han satte tungan vid sidan av stortån för att slicka neråt, längst med insidan av hennes fot. 

Hannes funderade först på att ansluta till Filip men insåg direkt att han inte alls frestades av tanken på att ha någons fot i sin mun. Istället lät han fingrarna glida längst med låret och över venusberget. Långsamt strök han med sitt pek- och långfinger precis ovanför klitoris och när han efter någon halvminuts retande satte fingrarna över knappen så kände han hur hennes kropp skakade till.

Filip hade låtit munnen och tungan lämna foten och kysste sig nu längst med hennes smalben och över låret. När han närmade sig fittan flyttade sig Hannes undan så att Filip kunde få plats med sitt ansikte mellan Emmas ben.
– Jaaa, suckade hon när han satte tungan mot klitoris.
– Faaaan. Fiiiiiliiiip. Jaaaa. Guuuuuud.
Han började att långsamt slicka henne med cirklande rörelser över den känsliga knappen.
– Ngyyyyynggg, gnydde hon till.
– Jaaag äääälsskaaar diiiig.

En kort sekund avbröt han slickandet och tittade upp mot sin systers ansikte. Deras blickar möttes och de såg in i varandras ögon.
– Jag älskar dig med.
– Snälla, gnydde hon.
– Var aldrig sådär arg på mig något mer. Lova.
– Jag lovar älskling. Förlåt, svarade han och böjde ner huvudet.
När han började slicka henne igen var det med mjuka rörelser på och runt om klitoris. Det tog bara någon minut innan Emma spände sig och pressade sina knuta händer mot madrassen,
– Jaaaaaaaaahhh. Nuuuuuhhh. Faaaaahhhaaannn!
– Heeeelveeete. Jaaaa, jaaaaa, jaaaaa. 
– Fuck! andades hon tillslut ut.

– Tack älskling, var de första orden hon sa när hon rest sig upp en halvminut senare.
– Det där var fantastiskt. Allt av det. 
– Men vad fan gör vi nu?
– Jag kan duscha av mig snabbt, svarade Hannes.
– Sedan bäddar jag rent här.
De nickade.
– Medan jag gör det kan ni ju ta duschen tillsammans. Men försök att bara duscha, ok?
De fnissade men nickade igen.
– Jag håller dem på nedervåningen så kan ni göra er iordning på varsitt rum.
– Om det blir enklare så kan du skicka upp Alice till mig. Hon är lugn.
– Eh. Va? Vet hon? frågade Filip.
– Klart hon vet, svarade Hannes med en suck.
– Hon vet allt Emma gör.
– Har jag förresten någonsin berättat det för dig Hannes? frågade Emma.
– Nej. Men jag har bara utgått från det och du sa inte emot när jag pratade som om hon faktiskt gjorde det.
– Fuck! svarade Emma och skrattade.
– Det går ju fan inte att hålla något hemligt.
– Hmm. Men just nu måste vi i alla fall hålla det här hemligt för Miranda. Eller hur?
Ännu en gång nickade hans yngre syskon.
– Då får vi nog allt skynda oss, sa han som svar och gick emot duschen.

Så fort Hannes lämnat rummet drog Emma av sig det kladdiga linnet. Sedan blev de sittande i tystnad i någon minut innan Filip tillslut bestämde sig för att säga något.
– När berättade du för Alice? Direkt efter att vi började?
– Nä. Det tog några veckor innan jag vågade faktiskt.
– Varför väntade du?
– För att jag inte visste om jag vågade lita på henne men så anförtrodde hon mig en grej, och, ja. Jag litade på henne.
– Ok. 
Filip nickade eftertänksamt och de båda försjönk i tystnad igen.
– Är du ok förresten? Blev ju ganska hårt.
– Jodå. Helt ok. Jag gillar det hårt.
– Jo. Fast alltså … Efteråt? Och Hannes? Det kändes typ elakt.
– Jag vet. Jag behövde få utlösning bara. Jag gillar det hårda språket. Jag går igång på det.
– Men allt var lite plötsligt och hårt och jag fick liksom ingen riktig stimulans. Så tack för att du fick det att gå för mig. Det behövdes, avslutade hon och fnissade lite nervöst.
– Ok, nickade han fundersamt.
Han strök lätt över hennes överarm, upp över axeln och ut mot brösten. Emma tittade på honom med ett leende och deras läppar möttes hastigt.
– Älskar dig.
– Älskar dig med.
Han fortsatte med handen över hennes ena bröst och lät pekfingret cirkla bröstvårtan.
– Vi hinner inget mer och ja, jag känner inte riktigt för …
– Nä. Såklart. Förlåt.
– Lugnt.

Så fort Hannes var klar i duschen gick de båda in tillsammans och duschade av sig. De lyckades nästan håla sig i skinnet även om de inte kunde låta bli att kyssas under det fallande vattnet. Emma drog också några drag på Filips halvstyva kuk medan de tvålade in varandra. Dock duschade de snabbt och de var ute på knappt fem minuter.

Så fort de kom ut ur badrummet mötte de Alice som precis kommit upp för trappan.
– Hej på er, sa hon nästan viskande.
– Har ni inte kommit längre.
– Nej, fnissade Emma.
– Tyvärr inte. 
– Vad gör alla?
– Vi kom nyss hit. Hannes snackar med tjejerna och deras bröder. De har inte kommit in ännu.
– Ok. Eh. Vi skyndar oss.

Med Alice tätt bakom gick Emma med raska steg in på sitt rum och stängde dörren. Hon drog av sig morgonrocken och använde den sedan för att snabbt torka av håret innan hon snabbt började borsta det.
– Låg ni med varandra?
– Va? Eller. Ja. Det liksom blev så. Vi behövde väl ladda ur de senaste veckorna eller något.
– Ni? Alla tre?
– Ja. Det var inte planerat men det blev rätt hårt.
– Ok? Hurdå hårt?
– De straffknullade sin slampiga och olydiga syster, typ, svarade hon nonchalant som hon började borsta sitt hår.
– Va? Varför då?
– För att jag såg till att vi inte fick träffa er på typ två veckor.
– Låter lite rimligt, i och för sig, svarade Alice lika nonchalant och gick fram till Emma och kysste henne.
– Du är en sån’ jävla slampa Emma. Jag älskar dig.
– Jag älskar dig med din pryda lilla jävel.
– Hej?! Vem kallar du pryd? Jag fistar för fan dig.
Samtidigt som de pratade hade Alice fört ner handen mellan Emmas ben och strök nu med två fingrar mellan hennes blygdläppar.
– Sant, svarade hon med ett leende men drog sedan undan Alice hand.
– Jag orkar inte just nu. Måste typ ladda om. 
Alice nickade som svar och de kysstes igen.


Hannes hade precis hunnit slänga på nya sängkläder i Filips rum när han såg ljusen från bilen som körde upp på gårdsplanen. Han tog med de smutsiga lakanen ner till tvättstugan innan han tog köksingången ut och mötte upp de fem personerna som nu klev ur den mörkgråa Volvon.
– Var det här det skulle vara pyjamasparty? frågade den storvuxna unga mannen som trasslade sig ut från bilens förarsäte. Han var klädd i ett par slitna jeans, som mer var gråa än blåa, och en blå luvtröja ovanpå en vanlig vit t-shirt.
– Käften Tim, utbrast Miranda indignerat samtidigt som hon klev ur bilens baksäte. 
Från andra sidan uppenbarade sig en nästan lika storvuxen ung man i liknande klädsel som den första.
– Tja Hannes, sa Emmy när hon kommit runt bilen. Samtidigt kravlade sig Alice ut från mittensätet där hon suttit inklämt mellan de bägge systrarna.
– Var är Emma? frågade hon.
– Kvar i duschen tror jag.
– Right, svarade hon och gick direkt in i huset.
– Så det här är våra bröder dårå, sa Emy och la till en fakead Söderstockholmska.
– Han som kör kallas Tim och det där är Oliver, sa hon sedan och gestikulerade vagt i de bägge brödernas riktning.
– Hallå, sa han som kört.
– Du är Hannes va?
– Ja. Gick natur när du gick fordon, eller hur?
– Eh. Ja. Fast jag var nog i klassen över dig? För vi tog väl inte studenten samtidigt va?
– Nej. Tror inte det. Och jag tror definitivt att du stod med de andra tvåorna i konserthuset när jag gick i trean, fortsatte Hannes med blicken riktad mot Oliver.
– Kan nog stämma. Gick ut 2019.
– Ok, nickade Hannes.
– Då stämmer det. Jag tog studenten året före dig.

– Alltså känner ni varandra? frågade Emy som hittills stått tyst bredvid sin lillasyster och lyssnat till killarnas konversation.
– Nja, svarade Timmy.
– Vi ramlade på varandra några gånger i gymnasiet. Samma fester och sådär.

– Men Tim; Är du fortfarande ihop med han Mahmud från Herrljunga förresten? Har stött på honom på studentpuben i Skövde, fortsatte Hannes.
– Nä. Det tog slut strax efter att han började där förra året. Men vi är fortfarande kompisar. Vi lånar hans, typ, sommarstuga eller torp eller något. 
– Tillhörde tydligen hans låtsasfarsars pappa eller något i den stilen.
– Ah, Hannes nickade igen.

– Vill ni hänga på in? frågade han sedan?
– Nä. Vi ska nog dra tillbaka till morsan och kolla hur hon mår faktiskt. Se om hon har mat och så.
– Ja. Gör det, svarade Emy.
– Hon har verkligen gått ner sig.
– Ja. Verkade så när vi hämtade er, flikade Oliver in.

Strax därefter körde bilen ut från tomten och ut på vägen mot E20.
– Ska vi stå här ute länge eller? frågade Emy när de sett bilen köra iväg.
– Nejdå, skrattade Hannes.
– Klart vi ska gå in.

Han ledde gruppen in genom dörren och upp på övervåningen där de fyra tryckte ihop sig i tresitssoffan. Någon minut senare kom också Emma och Alice ut och anslöt till gruppen. Eftersom att soffan redan var full så blev de sittandes på varsitt armstöd. 
– Så, började Hannes.
– Vad ska vi göra?
– Vad finns det? frågade Emy som satt inklämd mellan honom och det armstöd där Emma satt.
– Vi kan se en film? Eller spela något?
– Film låter mysigt, hördes Miranda säga från sin plats bredvid Filip. De två hade redan slingrat sig om varandra.
– Hmmm, svarade Emy. 
– Jag spelar nog hellre något.
– Vad har ni?

Hannes tittade åt sidan och försökte möta hennes blick. Precis som hon kände han sig inte riktigt sugen på att se film tillsammans med två myssugna par. För även om Emma och Alice inte var tillsammans så var det ju inget tvivel om varför Alice set till att få komma förbi. Hannes var faktiskt lite förbryllad över att Emy följt med alls. Vem hon än var intresserad av så var det väl rätt uppenbart att hon skulle vara upptagen.

– Hm. Vi har några fotbollspel på PS:an, Need for Speed och så en massa spel på farsans gamla Nintendo och PS-etta.
– Och så mitt switch, la Filip till.
– Vi skulle ju kunna köra typ Mario Kart på den.
– Ja! skrek Emy till.
– Du ska få så mycket spö Miranda!
– Fuck off, svarade hon och räckte ut tungan mot sin storasyster.
– Vi vet båda att ditt road rage i Mario Kart är varför du aldrig får skaffa körkort.
– Med tanke på hur jävla långsamt du kör så är det inte konstigt att du inte ens har moppelapp, kontrade den äldre systern. 

Filip trasslade sig ut från sin plats mellan Miranda och Hannes och gick in på sitt rum och hämtade den lilla konsolen. Någon minut senare var den inkopplad till tv:n och han själv, Miranda, Emy och Hannes hade greppat varsin handkontroll. Medan spelat drog igång gick Alice ner i köket och rotade fram skålar att fylla med de chips och ostbågar som de köpt med sig. Hon lyckades också slita med sig glas till alla och två stora flaskor cola.

Emma kände att hon zonat ut lite och var inte riktigt med på vad som hände förrän hon tittade upp och såg skålarna med snacks. 
– Hur är det Emma, frågade Hannes när han såg hur hon återigen stirrade tomt framför sig.
– Vet inte. Trött bara tror jag, svarade hon nästan frånvarande.
– Ta lite cola och chips så piggnar du säkert till.
– Näe. Tror inte det.
– Jo! Ta minst ett stort glas cola.
– Tro mig lillasyster. Du behöver det.

Det var något i ordet lillasyster som fick Emma att trots allt ta emot glaset. Hon hade egentligen tänkt att gå och lägga sig men hann tänka att Hannes, precis som hon själv för någon vecka sedan, använde deras dominansnamn för att förmedla någon form av kodat budskap. Han visste vad hon gick igenom och möjligen också hur man botade det. Så hon tog emot ett av de stora IKEA-glasen och svepte det i nästan ett drag. Några sekunder senare hade Hannes fyllt det på nytt.
– Drick inte upp allt va? sa Filip.
– Vi har mer i garaget om det behövs. Tänkte vår syster behövde piggna till. Var lite stressig kväll.
– Vadårå? frågade Emy som hade börjat bläddra mellan karaktärerna i spelets meny.
– Äh, svarade Hannes och ryckte på Axlarna.
– Det har varit lite känslosamt. Vi gick ju från att ni inte längre skulle få komma hit till att bjuda in er på typ två timmar eller något. 
– Ah, svarade hon samtidigt som hon valde att köra som Bowser.

Några minuter senare kände Emma hur hon började återhämta sig något. Att trycka i sig snabb energi i form av socker och kolhydrater hade tydligen varit en bra idé trots allt, tänkte hon och tog ännu en näve av de lättsaltade chipsen.
– Vem får möta vinnaren? Frågade hon sedan med blicken fäst på tv-skärmen.
Miranda och Filip körde som Peach och Toad medan Hannes hade valt Mario. För stunden var det Filip som ledde men Emy var inte långt efter. Hannes låg allt jämt sist.
– Du och Alice kan väl köra mot de två bästa, muttrade han samtidigt som han försökte komma förbi Miranda som precis då drämde i gasen och flög iväg ner för en brant backe. Han själv hamnade helt fel och snurrade mest runt innan han fick en chans att själv öka farten.
– Jävla snorunge! skrek plötsligt Emy från sin plats när hon förgäves försökte komma ikapp Filip. 
– Så ja. Tänk på lämpet, mumlade Miranda som snart var ikapp sin storasyster.

Tillslut fick Emma och Alice köra mot Filip och Miranda. Det blev en tuff strid på två fronter där de båda paren utkämpade varsin strid. Tillslut stod Emma och Filip som segrare. Filip kastade över sin kontroll till Hannes och Miranda skulle just ge över sin till Emy när Emma, trots allt, förklarade att hon tänkte gå och lägga sig. 
– Jag hoppar nog också i säng då, sa Alice och reste också hon sig från soffan. Filip kastade en blick mot Miranda som svarade.
– Jo. En kanske skulle sova lite trots allt.

Det blev en viss kö utanför badrummet medan de fyra inväntade varandras kvällsbestyr. Under tiden satt Emy och Hannes kvar i soffan utan att riktigt göra något alls. Hannes skrollade förstrött på telefonen medan Emy tankfullt betraktade de fyra andra ungdomarna. 
– Så. Då var det bara du och jag då, sa hon sedan när Filip stängt dörren bakom sig och Miranda.
– Ja. Det var visst det, svarade han och tittade upp från skärmen.
– Man kanske också skulle sova då, sa hon sedan och böjde sedan huvudet neråt och fnissade lätt.
– Jo. Antar det, svarade han.
– Så vart ska jag sova? 
Emy tittade mot Hannes och försökte möta hans blick.
– Just ja. Förlåt! utbrast han som svar och fortsatte.
– Jag glömde bädda gästrummet. Vänta en sekund så fixar jag det.
– Åh. Tack. Jättechyst, fick han som mumlande svar. Så fort Hannes gått ner på undervåningen för att hämta sängkläder så sjunk hon ihop och drog en djup suck.

Det lilla gästrummet var knappt ett rum utan mer ett kontor. Det fanns ett litet fönster mot baksidan och en enkel säng som bara bestod av fyra ben, resårbotten och bäddmadrass. Bredvid sängen stod ett skrivbord och uppe på detta en datorskärm med tillhörande tangentbord och mus. På golvet under skrivbordet kunde Emy se själva datortornet som, med tanke på det tjocka lagret av grått damm över den svarta plåten, inte verkade ha använts på ett tag.
– Har du någon laddare jag kan låna, frågade hon Hannes när han kom förbi en andra gång och slängde en kudde på sängen.
– Visst. Tror det. Vad har du för telefon?
– Någon Samsung. Laddas med en vanlig USB tror jag.
Någon halvminut senare var han tillbaka med en vit laddkloss och en svart sladd som han antog hörde till någon gammal webbkamera eller liknande.

Under tiden hade Emy börjat klä av sig och när hon tog emot sladden stod hon i bara sina svarta stringtrosor och en matchande bh vars små a-kupor omfamnade de nästan obefintliga brösten. Efter att ha stått framåtböjd med rumpan mot Hannes i någon sekund så vände hon sig mot honom och tog leende emot sladden.
– Tack, sa hon sedan och försökte le utan att titta ner i golvet.
– Jättechyst!
– Så lite så, svarade han samtidigt som han försökte att inte visa att han spanade in henne.
– God natt då, sa han sedan och vände sig om för att gå mot dörren.
– God natt själv, svarade hon tyst samtidigt som han klev ut ur det lilla rummet.
Hon följde med honom halvvägs ut genom dörren innan hon stängde den bakom honom.
– Fan, viskade hon sedan ut i rummet och kastade sig på sängen där hon genast började att smeka sig själv mellan benen, men utan att ta av sig trosorna. Hannes hade känt kuken resa sig redan när han sett Emys fasta rumpa och nu stod den helt styv. Han drog av sig sin t-shirt och ställde sig lutade över den på sängen. Några minuter senare hade han fläckat ner den med sin sperma allt medan han haft bilden av Emys rumpa och små bröst etsad på näthinnan.


Så fort Alice och Emma kommit in på hennes rum så satte de sig på sängen.
– Hur mår du? frågade Alice oroligt.
– Jodå. Droppade nog bara tror jag?
– Droppade?
– Ja. Liksom. När alla känslor och hormoner och skit typ slagit runt samtidigt så kan man bli rätt tom.
– Var det så hårt?
– Nä. Egentligen inte. Var bara det att de … mest Filip … liksom gick från att vara superarg på mig till att knulla mig skithårt och snacka om hur jag ändå inte förtjänade dem.
– Okej? Eh. Det låter ju inte särskilt sunt faktiskt.
– Nej. Inte så. Alltså. Jag gillar det. Verkligen.
– Bara att det brukar vara mer planerat och så brukar jag och Hannes ta ganska lång tid på oss, nästan timmar faktiskt, att komma igen. Vi fick inte riktigt någon tid nu.
– Näe. Kanske inte smartaste tillfället att köra.
– Verkligen. Och jag hade velat bestämma grejerna i förväg. ”Nu straffar vi syrran för att hon sabbade sommarlovet” är annars ett rätt hett tema. Men hade velat planera det.
– Hur hade ni planerat en sådan grej?
– Jag eller Hannes hade messat och frågat om inte lillasyster förtjänade ett straff och så hade vi kommit överens om vad.
Alice fnissade till.
– Bara sådär?
– Typ. Och så hade vi setts och spelat ut det. 
– Hur då? Jag fattar inte riktigt.
– Det är svårt att förklara.
– Försök. Ge ett exempel. 

– Ok. Så i våras så ville jag hinna en snabbis med storebror så jag skrev att jag hade tio minuter mellan två lektioner och att han skulle få ner mig på alla fyra och att det bara var att köra.
– Ok?
– Sedan satt jag på matten och smörjde upp röven och töjde den med pluggen så när det var dags kunde han hoppa på mig och säga att lillasysters mun och röv alltid var öppet för honom. 
– Sedan tryckte han ner mig på alla fyra och tog mig direkt där bak. Så det blev som att han bara tog för sig utan uppvärmning typ.
– Wow! 
– Tycker du det är konstigt? frågade Emma när Alice varit tyst ett tag.
– Nej. Tycker det låter skitcoolt! 
– Ibland fantiserar jag om att några äldre kvinnor bara tar hand om mig utan att jag har någon kontroll eller något val. Fast jag skulle ju aldrig vilja vara i den situationen på riktigt, svarade hon med eftertryck.
– Precis. Jag vill ju inte att någon, eller Hannes heller faktiskt, trycker ner mig på golvet och kör in kuken utan förvarning. Men det är jäkligt hett att liksom leka att det händer. 
– Hmm, nickade Alice.
– Så blev du straffad ordentligt då?
– Tror det, svarade Emma med ett fniss.
– De kom i alla fall fram till att jag förtjänade dem till slut.
– Bra det ju. Såg de till att du fick det dubbelt?
– Inte ikväll. Var inte riktigt redo där bak, om du förstår.
– Är du det nu då?
Emma gav bara en nickning till svar.

Alice lutade sig över henne och gav henne en snabb puss på munnen.
– Jag tycker att du är skitcool Emma!
– Jag tycker det är skithett att höra om vilken liten incestslampa du är.
Hon fortsatte med pussar utmed Emmas hals och ut på överkroppen. Hon slickade runt det högra bröstet och just som hon skulle sluta sina läppar runt bröstvårtan tittade hon upp mot hennes ansikte och tillade.
– Jag önskar jag vågade bli dominerad som du.
Sedan sög hon in den lilla rosa bröstvårtan mellan sina läppar och bet till lätt.
– Myyymmmeh, kom det som ett tyst stön från Emma.

Alice fortsatte med att kyssa Emma över magen och ner till det rakade venusberget. Hon stannad precis ovanför klittan och blåst ut lite luft i en hård stråle rakt på den lilla knappen. Hon kände hur hennes väns kropp skälvde till. Utan att röra vid fittan fortsatte hon ner med ansiktet till dess att hon stötte i madrassen. Hon lyfte upp Emmas ena ben med vänsterhanden och böjde det försiktigt bakåt. Emma tog över och drog benen över sig så att hennes bakre öppning blottades. Alice kröp ner med ansiktet mellan skinkorna och stack försiktigt ut tungan.

Hon slickade sig snabbt uppåt över mellangården och lät sedan tungan glida mellan Emmas blygdläppar och sedan mot klitoris. Väl där såg hon till att fukta tungan ordentligt innan hon försiktigt började röra den över den lilla knappen.
– Ååååhhh, ngnyyyyeehhe.
Alice lyfte långsamt ansiktet från Emmas sköte och sa sedan med låg röst.
– Du är den sexigaste, skönaste och mest fantastiska tjej jag känner. 
Sedan satte hon återigen tungan mot klittan och började slicka. Allt snabbare denna gång.

När hon hörde hur Emmas andetag började bli mer flämtande och gnyende avbröt hon plötsligt sin behandling.
– Så du fick inget där bak då?
– Näh, viskade Emma och skakade på huvudet.
– Vill du ha något?
– Bara dina fingrar.

Alice hasade sig upp i sängen och drog ur den understa skrivbordslådan där Emma förvarade sina leksaker. Hon såg den stora pluggen i glas, den lilla vibratorn, den halvstora vibrerande rabiten och den massiva röda dildon. Hon lät dock alla dessa ligga kvar och tog istället bara fram en flaska glidmedel. Försiktigt började hon smörja in Emmas bakre öppning och avslutade sedan med att smörja in sina fingrar med den hala gelen. 

Emma ryckte till när hon kände hur det första fingret började penetrera ringmuskeln. När Alice väl hade fått in sitt pekfinger tog det inte lång stund förrän också långfingret följde med. Försiktigt började hon att röra fingrarna fram och tillbaka samtidigt som hon långsamt tryckte in tre fingrar i fittan. Efter att ha rört de bägge händerna en stund vinklade hon fingrarna så att de möttes.

– Iiiiihheee, myyyyyeeeh, gaaahharrghhe, gnydde Emma samtidigt som Alice ökade takten inuti henne.
Alice hade ökat trycket åt båda hållen och kunde känna trycket från sina fingrar genom mellangården. 
– Gaaaaaahhhaaarrrgghhhh.
– Åååhhhååå. Faaaaan!! Liite till. Uppåt.
Istället för att pressa vänsterhandens fingrar ner mot mellangården snurrade hon ett halvt varv på handen och lät de tre fingrarna pressa uppåt mot Emmas g-punkt. Samtidigt fortsatte hon bearbetningen av analen.
– Jaaaaaa!!
– Aaaaaaaahhhaaaa!

Alice la sig bredvid sin bästis och mötte hennes blick.
– Fy fan, pustade Emma ut.
– Tack!
– Så lite så, svarade Alice och böjde sig över henne och gav henne en snabb puss.
Efter att de legat bredvid varandra tysta ett tag började Emma förstrött att röra sina händer över Alice kropp. När hennes fingrar nästan snuddade vid brösten lyfte dock Alice bort handen.
– Ikväll var din kväll.
– Seriöst?
– Yes! Bara för dig.
– Men om jag vill? Frågade Emma med fejkad ynklighet i rösten.
– Det får du inte, avbröt Alice henne då med ett litet fniss.


På andra sidan överhallen låg Filip på sidan med sin kuk inuti Mirandas våta inre. Han rörde höfterna och pumpade hennes fitta i skeden medan han höll hennes ben upp mot väggen. Det var lite småsvårt att komma åt och han fortsatte bara i ett par minuter innan han drog sig ur henne. Genast rullade hon över på rygg och särade benen. Han själv lutade sig över henne och gav henne en snabb puss innan han sökte sig ner över kroppen. Han knådade försiktigt hennes bröst och slickade och sög på de spetsiga bröstvårtorna. Han flyttade sig sedan snabbt mot fittan som han genast började bearbeta med fingrar och tunga. Denna gång lät hon honom fortsätta. Hon hade varit lite överraskad de första gångerna och visste inte om hon gillade att bli slickad av en kille men hade bestämt sig för att ge det en chans. Trots allt så gillade hon ju när tjejer gick ner på henne och slickade henne till orgasm. Varför skulle killar vara annorlunda? 

Hennes flämtande andetag byttes ut mot tysta gnyenden och Filip kände hur fittan började krama runt hans fingrar. Plötsligt tryckte hon sig upp i brygga och han kände hur låren darrade runt hans ansikte. Så fort hennes kropp slutat skaka och hon kommit ner från orgasmen drog han sig upp till ansiktet och gav henne en kyss. I några sekunder gjorde de inget annat än att vilt hångla med varandra men snart bröt Filip kyssen och halvsittande mellan hennes ben styrde han in kuken. 

Han hade inte rört sig särskilt många drag innan Miranda bredde ut armarna i en kram. Han sjönk ner mot henne och lät sig omfamnas och hon svarade med att saxa benen runt honom och tryckte honom hårt emot sig. Filip ökade takten i sina stötar och bara någon minut senare gjorde han några sista ryckiga rörelser inuti henne. Även om han velat komma loss så trodde han inte att han skulle lyckats. Men han hade inga tankar på att dra sig ur. Med en sista stöt ända in lät han fördämningarna släppa och sköt två strålar varm säd rakt in i hennes blöta inre. 

De låg båda och pustade ut i någon halvminut innan Filip böjde sig fram och kysste henne.
– Tack, viskade hon.
– Tack själv, viskade han tillbaka och kysste henne igen.
– Jag älskar att ha sex med dig. Inga av de andra killar jag legat med har varit som du.
– Hur många mer har du legat med? frågade han henne och gav henne ett litet leende.
– Två killar och två tjejer. Du?
– Två tjejer.
– Inga killar?
Han fnissade till och gav en huvudskakning som svar.

Efter ytterligare några kyssar släppte hon honom fri så att han kunde rulla av. Han la sig bredvid henne och bredde ut sin högerarm så att hon kunde lägga sig på den. De sa inget mer utan njöt bara av varandras närhet. Precis som första gången de legat med varandra hade de inte velat rota i vem eller vilka de haft sex med tidigare. Filip var glad att han slapp hitta på ett svar och samtidigt kände han att han inte brydde sig om vem Miranda haft innan. Det var honom som hon ville ligga med just nu och det räckte.

Han hade nog ändå inte kunnat förklara sin historik, tänkte han. För några timmar sedan hade han och hans storebror gett deras syster en hård påsättning som avslutades med att han sprutat henne i ansiktet. Nu låg han bredvid en söt och mysig klasskompis som han nyss fått komma inuti. Fattas bara att berätta att den första han legat med var hans storebrors BDSM-kk. ”Jadu Filip”, tänkte han. ”Försök att förklara det utan att bli nerslagen.”

 

Hannes hade somnat ganska snabbt efter att han lagt sig och snart flöt också de andra in i sömnens värld. Den enda som var vaken var Emy. Hon låg på den lilla gästsängen och hade tillslut gett vika för kåtheten och smekt sig till en skön orgasm. Hon kunde inte sluta att tänka på hur hennes lillasyster antagligen fick kuk i rummet bredvid och hur hennes söta stallkompis Alice antagligen blivit slickad av den snygga blondinen som hon var kompis med. Den enda som inte fick något var hon själv och det gjorde henne faktiskt lite sur.

8 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.