Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

10/2, 2022 kl. 23:55, av mx55

EMMA 2 Del 5: Sommarhäng

Del 5 av 15 i serien EMMA Ett sexuellt galet sommarlov

Det är sommarlov och Emma ligger med både sina två bröder och med bästisen Alice. Samtidigt forsätter Filip och Miranda att utforska varandra. Men varför följer Emy med hela tiden och vad vet egentligen deras föräldrar om syskonens liv?

Emma vaknade med sin kropp tätt tryckt emot Alice i den smala nittiosängen. Det var andra morgonen i rad som de både väcktes av Emmas alarmsignal. Tisdagsmorgonen hade sett ungefär likadan ut som denna. Väckarklockan hade ringt vid åttatiden så att alla hade gott om tid på sig att vara ute ur huset. Vid tjugo i tio hade husets besökare tagit plats i Volvon och skjutsats hem av Hannes. Han var lite osäker på reglerna men lyckades med lite tur att vara tillbaka strax innan deras föräldrar. 

Rent krasst så förstod han inte riktigt logiken bakom upplägget. Om allt handlade om att hålla deras föräldrar smittfria så borde de inte vara hemma alls. Det var inte som att det gick någon karantäntid mellan det att de tre tjejerna åkt därifrån och föräldrarna kom tillbaka. Om något av syskonen skulle bli smittade så skulle de troligen själva hinna sprida det innan de fick några symptom i vilket fall. Men han tänkte inte ifrågasätta. Så vitt han visste så umgicks varken Alice eller Miranda och Emy med några andra så han antog att det på något vis blev en slags social bubbla, eller vad nu Emma sagt att britterna kallade det.

I övrigt hade tisdagen spenderats inne på Filips rum. De två bröderna hade suttit tätt intill Emma och lugnt förklarat att de älskade henne, att hon var den bästa person som fanns och att hon varit fantastisk kvällen innan. Filip hade till och med berättat om hans osäkerhet kring att hon ens var kär i honom. Han hade känt sig ganska utlämnad och inte alls särskilt bekväm med att vara så öppen men valde att göra det efter att Hannes berättat om hur han ständigt måste påminna sig om att detta hände. Han hade berättat om hur han var glad över att han fick göra alla de här grejerna med henne och hur han kunde se att hon gillade det. Samtidigt var det inget som han kunde ta för givet. Han såg sig som privilegierad som fick ha sex med henne och Filip kände sig som världens lyckligaste för att en så fantastisk tjej som Emma ville ha honom.

Det hade tagit tid att få henne att må bra igen. De visste alla tre att det bara var en lek och att ingen av dem ville varandra något illa. Att snacket om att straffa henne och, framför allt, alla ord om hur hon inte förtjänade dem, var del av scenen, inte verkligheten. Tvärt om så var de båda killarnas inställning att de helt klart inte förtjänade henne. 

Men även om allt var en lek så får ju lekar ibland verkliga konsekvenser. Det vet alla som, likt Hannes, ramlat från en klätterställning på skolgården och brutit armen. Ibland går leken över styr och jobbiga grejer händer och det måste hanteras. De hade gett Emma en fysisk och verbal omgång som hon inte varit förberedd på och som hon sedan inte fått tid att processa. Hon hade helt enkelt droppat. Hannes var ändå tacksam över att hon gjort det så snabbt. Det hade lika gärna kunnat dröjt dagar innan något märkts av.

Han visste att han var dålig på det här. Han borde ha insisterat på att de skulle avbryta eller ha sex på något annat sätt. Han hade dominerat Emma tillräckligt många gånger för att kunna förutse att det här var en möjlig utkomst av kvällen. Ändå valde han att fortsätta. Han hade fortsatt för att hon sa att hon ville och för att han inte ville säga stopp. Han hade inte tagit hand om sin sub och han visste det. Det borde inte kunna ses som något annat än ett misslyckande.

Å andra sidan hade han inte heller riktigt fått lära sig hur han skulle göra. Han var sjutton när han träffade Frida och hon var då tjugotvå. Hon hade varit ute med några tjejkompisar och han hade, trots att han var för ung, hängt på ett gäng in på Kronan och lyckats få i sig några öl.
– Di sulle’ gett dig ett falsklegg när du fyllde sjutton, hade en av hans klasskompisar skämtat innan de gått ut.

De hade träffats i baren och han hade försökt hänga med i hennes ganska dryga och anspelande skämt. När kvällen var över hade hon tagit med sig honom hem och börjat lära honom hur hon ville ha det. Utan att de egentligen hade pratat om det fortsatte de helt enkelt bara att ses och Hannes blev mer och mer invigd i Fridas liv. 

Han hade fått lära sig allt om hur hon ville bindas, spännas upp, smiskas och ibland hånas. Det dröjde inte ens två månader innan de hade en trekant med Fridas ständige vapendragare Ellen. Innan han ens hunnit fylla arton hade hon började ta med honom som sin plus en på olika fester. En kväll i oktober träffade han, Frida och Ellen fem andra killar på ett hotellrum i Göteborg. Under natten hade han varit med och gjort de båda tjejerna lufttäta. Det hade varit hans första två dubbelmackor och Emma var hans fjärde. Hur många kvinnor som annars haft hans kuk i någon av sina öppningar hade han ingen aning om. Det var svårt att hålla räkningen under besök på swingerklubbar eller på privata orgiefester. Han hade gått från sjuttonåringen som haft ett par halvt misslyckade samlag till att känna mun efter mun omsluta hans kuk genom ett litet hål i en vägg. Från in, ut, sprut och slut till att stå mellan benen på en kvinna som låg fastspänd och tog emot män och kvinnor som stod i kö för att få använda henne.

Till att börja med hade det aldrig slagit honom att man kunde må dåligt av det de höll på med. Inte så länge alla inblandade samtyckte till det de planerat och sedan höll sig till det. Det var inte förrän han själv drabbades som han började reflektera över vad det här måste göra med kroppen och, framför allt, hjärnan. 

Det hade hänt med en tjej som var två år yngre än han själv. Han hade mått dåligt dagen efter. Enormt dåligt! Dels hade han känt att hon kanske var lite väl ung för att beordras runt av en sex-sju år äldre Frida men han kände det också som att han gått över gränsen. Inte bara det. Han kände sig elak och hemsk och skamsen. Det var som att han ville stänga in sig och bara försvinna. Vem ville se honom efter det här?

Lyckligtvis så hade tjejen fortfarande varit kvar och efter att Frida förklarat fenomenet top drop så hade de båda kunnat trösta och lugna honom. Tjejen hade försäkrat honom om att han inte var dålig eller vidrig. Att de gjort precis det de pratat om att de skulle göra. Att hon hade älskat att bli piskad av Frida allt medan han körde sin kuk med hårda stötar i hennes anal. Hur kåt hon blivit av att höra alla de fruktansvärda saker de kallat henne för. 

Han visste inte hur det kom sig att Frida nästan aldrig, eller ens någonsin, tycktes droppa. Hon var lika bekväm som den dominerande som hon var som den undergivna. Ibland behövde hon några dagar för sig själv och så var hon tillbaka. Han antog att hon tog hand om sitt eget aftercare. 

De tre syskonen hade inte lämnat Filips rum förrän det var dags för middag och när Miranda, Emy och Alice anlände på tisdagskvällen kände Emma att hon mådde betydligt bättre än hon gjort kvällen dessförinnan. 

Kvällen hade annars sett ungefär likadan ut som gårdagen. En kvällsmacka, lite tv-spel och sedan sex. Även denna natt hade Emy spenderat i gästrummet.
– Hade du blivit sur om jag gav henne lite uppmärksamhet? frågade Alice Emma medan de gjorde iordning sig för natten.
– Vi kanske kan göra det tillsammans?
– Näe. Ta du hand om henne själv du, svarade Emma.
– Om hon fortsätter hänga här så är det inte mer än rättvist. Sedan hade de båda tjejerna skrattat, gått ut ur badrummet och in på Emmas rum och rakt ner i henens säng.

När de väl steg upp drog de bara på sig en t-shirt och ett par boxers innan de gick ner till köket för att möta de andra. Filip och Miranda satt mitt emot varandra längst in vid fönstret och Hannes och Emy hade redan slagit sig ner bredvid dem. 

– Asså. Jag är så trött, suckade Emma så fort hon satt sig.
– Tror jag lägger mig igen.
– Gör så lillasyster. Sent igår eller?
– Pff. Fuck you storebror! sa hon med ett skratt.
– Jo. Vi låg uppe ett litet tag.
Hon reste sig från bordet och gav Alice en snabb kram innan hon gick upp till sitt rum. Väl där borrade hon in sig i kudden som fortfarande doftade av hennes hår.
”Jag måste fråga henne om det låter konstigt när han kallar mig lillasyster”, tänkte hon sedan. ”Och kanske förklara för henne vad det egentligen betyder”. Med ett leende på läpparna somnade hon om.

När hon vaknade igen hade klockan hunnit bli strax efter tre. Efter att hon väl stigit upp ur sängen var det första hon gjorde att trycka i sig en macka och dricka en kopp kaffe. Sedan gick hon ut till garaget för ett träningspass.

När hon tränat i nästan en timme så kände hon sig lagom slutkörd och bestämde sig för att hon var klar för dagen. Hon gick ut ur garaget och kände den kyliga vinden och de små regndropparna slå emot hennes svettiga hud. Vid badtunnan kastade hon av sig sin neonrosa, tighta topp och de svarta, lika tighta, träningsshortsen. Därefter startade hon badtunnan och gled ner i det ljumna vattnet. 

När hon kom in i huset igen kände hon doften av sin pappas matlagning. Hon skyndade sig upp på övervåningen och kastade av sig handduken hon haft på sig. Hon försökte komma ihåg hur hon brukade gå kläd innan allt det här hade börjat. Hade hon badat naken i badtunnan? Det hade hon. Visserligen hade hon varit ensam hemma då. ”Men orka byta om till badkläder efter träningen?” Det var ju inte som att hon satt i baddräkt när hon bastade efter att hon gymmat inne i stan. ”Och förväntade de sig att hon skulle byta om utomhus?”

Hon torkade håret och började rota fram kläder samtidigt som hon drog sig till minnes en av alla frågor hon läst i ett av Reddit-forumen om incest. En kille hade frågat om hans syster var intresserad av honom eftersom att hon gick förbi hans öppna rumsdörr iklädd bara en handduk när hon duschat. Såklart hade andra killar svarat att hon säkert ville retas med honom och att han skulle ”go for it”. ”Eller så vill hon inte klä på sig i ett vått och ångigt badrum”, hade hon tänkt men skrev inget svar. ”Orka dra ner stämningen.”

Dock kunde hon inte sluta att vara frustrerad. ”Ska inte en tjej kunna gå i handduk i sitt eget hus utan att någon familjemedlem ska få för sig att hon vill ligga? Bara för att han sett alldeles för mycket dålig syskonporr?” Hon blev också lite sur på sig själv. Hon skulle inte ens behöva oroa sig över det här. Hon hade tränat, tagit ett bad i badtunnan och gått in i huset invirad i ett badlakan. Varför i hela världen skulle hennes pappa tro att det var något skumt på gång för det? Hon var inte ens säker på att han hade sett henne.

Några minuter senare var hon tillbaka på nedervåningen och inne i köket. Hon hade tagit på sig ett par ljusa jeans och hennes röda t-shirt med Coca-Cola motiv.
– Vad blir det för mat? frågade hon och satte sig vid bordet.
– Inget märkvärdigt. Körde lite kött i ugnen bara och så potatis.
– Lugn, sa han sedan efter att ha sett hennes frågande min.
– Jag har marinerat quornfiléer till dig och Filip. Hittade ett recept på nätet så hoppas det är ok.
– Tack, svarade hon.
– Låter jättegott.

Det var ändå skönt att Filip också blivit vegetarian, tänkte hon. Nu när de var två så blev det mer självklart för deras föräldrar att laga vegetariskt. Hade det här varit för några månader sedan hade Emma fått fixa något själv. Hon reste sig från sin stol och började hjälpa Erik med att fixa sallad, efter det dukade hon och satte sig vid bordet igen. Medan hon väntade på att maten skulle bli klar så bläddrade hon förstrött i sin mobil.

Hon klickade sig igenom de olika bilderna som folk hon kände, och inte kände, lagt ut på sina insta- och snapshatstories. På Snapchat såg hon bilder på Lola som satt på en pub och drack öl samtidigt som hon var lutad mot en mörk tjej. Hon log lite när hon tänkte på den danska lesbiska tjejen och samtalet de haft i slutet av våren. ”Kul att hon börjar träffa folk”, tänkte hon. Lola hade precis blivit dumpad av sin flickvän eftersom att hon inte vågade komma ut för sina föräldrar.

– Är Anne och gänget i Danmark? frågade hon rakt ut i rummet efter att hon skrollat vidare.
– Va? Sa du något till mig? frågade Erik från sin plats vid spisen.
– Ja. Är Anne i feriehuset? Ser ut som att Nora är där.
– Eh. Ja. Tror hon sa att de skulle åka dit. Gränsen är ju öppen för Norrmän.

Anne var Eriks lillasyster och Nora var Emmas femtonåriga kusin. Hon suckade ljudligt.
– Det suger att inte kunna resa någonstans.
– Jag vet, svarade Erik. 
– Saknar också huset. 
– Du saknar bara att slippa låtsas att du kan prata ordentligt.
– Ha-ha. Jätteroligt. Danskar pratar också ordentligt.
– The Danish language has always been hard for Scandinavians to understand. But in recent years it has become impossible to understand even for us Danes, sa hon med en överdriven Dansk accent för att härma den norska tv-sketchen.
– Jätteroligt. Så svårt är det faktiskt inte.
– Sure, sure. Kamelåso.
Erik skakade på huvudet och vände sig mot spisen och sin sås igen.
– Du pratar ju dessutom ganska bra danska, muttrade han sedan med ryggen mot henne.
– Jo. Men di är kun for di att jeg vil kunne snage med bästemor, svarade hon.
– Ja. Men likvel. Du kan snakke det vis du vild. Se bare på Hannes.

Precis då kom Hannes in i köket. Han skrattade till lite och kollade mot spisen.
– Fast man behöver ju verkligen inte lära sig något för att snacka danska ändå.
– Det är bara att slänga in några ”men för helvede” och ett par ”håll din käft” och så är du så gått som flytande. 
Emma fnissade och mötte sin storebrors blick.
– For fuck sake mand. Håll din käft, svarade deras pappa och ställde såsen att vila på diskbänken.
– Precis så, svarade Hannes och satte sig vid bordet.

Annars pratade Erik i princip aldrig danska när han inte var i Danmark. De flesta visste inte ens att han vuxit upp i de norra delarna av grannlandet. Han hade så gott som ingen dansk brytning alls men saknade i gengäld nästan helt dialekt. 

Efter några minuter kom Filip och Elisabet också in i köket och satte sig vid bordet.
– Så, sa deras mamma när de ätit en stund.
– Har ni haft besök bägge nätterna när vi varit borta.
– Jo, svarade Filip lite avmätt samtidigt som han ryckte på axlarna.
– Så. Vad gör ni? Sover ni bara?
– Men mamma. Lite fantasi har du väl ändå? svarade Emma och tittade upp från tallriken.
Som alltid i dessa lägen svarade deras pappa med att skratta nervöst.
– Jo. Fast, vad du gör vill jag nog faktiskt inte fantisera om Emma, svarade Elisabet kort.
– Men fråga inte då, svarade hon och ryckte på axlarna.
– Tänkte mer på Filip. Alltså. Sover ni bara?

Erik såg med skräckblandad förvåning på sin fru samtidigt som Filip rodnande tycktes krympa ihop på sin stol.
– Eh, liksom. Vi, typ också …, försökte han svara.
– Oj! Gud. Eh. Förlåt! Vi glömmer det här, svarade Elisabet och satte upp båda händerna framför sig.
– Det var inte min mening att sno… fortsatte hon samtidigt som hon hysteriskt började vifta med armarna.
– Jag borde fattat. I måndags. Förlåt.

Medan Filip försökte göra allt för att så diskret som möjligt glida av sin stol och ner under bordet så höll Emma på att dö pinsamhetsdöden å sin moders vägnar. Samtidigt försökte både Hannes och Erik komma på någonting att säga som skulle kunna styra om samtalet och helst också rädda Filip.
– Men. Ni skydda…
– Åååhhh. Mamma, morrade Emma från sin plats.
– Snälla?
– Men? sa Elisabet och såg hjälplöst mot henne.

Förvisso tyckte Emma att det var en berättigad fråga men kanske inte just nu. Hon såg mot sin lillebror som vid det här laget låg med pannan lutad mot köksbordet.
– Ja. Hon tar …

– Ok. Bra. Då släpper vi det här. Förlåt Filip, sa deras mamma kort och rättade till sig så att hon satt rakt på stolen. 
Filip rätade också han ut sig och försökte att börja äta igen. Efter några sekunders tystnad kändes det som att de alla kunde andas ut.
– Du förstår. Det är bara så svårt att inse att ens barn gått och blivit stora.
Vid det här laget ville Emma helst bara resa sig från bordet, gå ut i hallen och dunka huvudet i närmsta vägg.
– Snälla mamma. Sluta nu. Du är jättepinsam, hörde de Hannes sucka från sin stol vid fönstret.
– Förlåt. Det är bara…
– Du vet. Det bästa sättet ur en grop är inte att gräva sig ut, avbröt han och suckade uppgivet.
– Nä. Såklart. Förlåt. Mamma ska vara tyst nu.

Det blev pinsamt tyst vid matbordet igen. Erik sökte desperat efter något bra att säga för att lätta upp stämningen men det blev en enkel fråga om jobbet från Hannes som fick allt att lossna något. Medan han och deras föräldrar diskuterade sjuktal, antikroppstester och och det allmänna läget generellt så kunde Emma och Filip koncentrera sig på att äta.

Emma hade aldrig varit med om något liknande från deras föräldrar. Det hade ju inte alls varit lika pinsamt när hon berättade om sin sexdebut. Mamma hade ju inte ens frågat om hon hade skydd. Kanske var det bara för att Filip var yngst? Det måste trots allt vara en konstig känsla att se sin lilla pojke växa upp. Samtidigt så borde det ju knappast vara allt för överraskande att två femtonåringar som spenderar natten i samma säng kommer att ligga med varandra? Eller trodde hon kanske att Miranda sov i gästrummet, som Emy? Just då slog det henne att de faktiskt aldrig berättat att en tredje person alltid följt med.

- - -

De nästkommande fyra dagarna förflöt i ett stilla sommarlovslugn. Emma och Hannes tränade, Filip satt vid sin dator eller skrev med Miranda. Elisabet fixade i rabatterna medan Erik klippte gräs. Några gånger så badade syskonen i badtunnan. De satt tillsammans hela familjen i biblioteket och slöglodde på gamla dåliga filmer på TV. Emma tänkte att det bara fattades lite krocket, en runda monopol eller varför inte lite kubb för att göra bilden komplett. Samtidigt ville hon inte bli osams så det var nog bäst att låta bli. Kubb var ju ändå bara en gotländsk konspiration för att få fastlänningar att skilja sig. 

På söndagseftermiddagen satt Emma och lyfte metallklumpar medan Hannes stod och lyfte skrot.
– Du ser jättesexig ut Emma, sa han när han för tredje gången släppt ner den tunga skivstången.
– Nästan så att det hårdnar lite faktiskt.
– Du ser inte så dum ut du heller, svarade hon och lät de tunga metallbitarna ramla ner bakom ryggen på henne.
– Nästan så att det rinner till lite, la hon till med ett leende. 
Hon hade på sig sin rosa sport-bh och ett par svarta cykelbyxor. På fötterna hade hon ett par mörka strumpor som gick upp en liten bit på benen ovanför hennes vita gympaskor. 

Hon satte sig upp på bänken och spanade in sin storebror. Hans överkropp var helt bar och på underkroppen hade han på sig ett par fladdriga träningsbyxor. Hon slickade sig lätt om läpparna och ställde sig upp. Sedan gick hon fram och satte sig på knä framför honom och gled med handen över skrevet.
– Det känns som att den är hård storebror.

Hon drog snabbt ner hans byxor och boxers och tittade storögt på den tjocka kuken.
– Den här ser inte heller så dum ut. 
Hannes svarade med att oroligt titta sig runt i rummet.
– Vad gör du Emma?
– Shhh. Det är ingen som kommer hit, viskade hon och satte sin mun mot hans ollon.

Hannes suckade när han kände sin systers mun omsluta honom. Han smekte med sina händer genom hennes hår och stannade upp med händerna precis ovanför hennes öron. Sedan tog han tag i hennes huvud och drog det mot sig samtidigt som han pressade sig mot hennes svalg. Emma kände hur ollonet slog i gomseglet och sedan hur han pressade hennes huvud bakåt ifrån kuken. Nästa gång han drog det mot sig gled ollonet ner en liten bit i halsen och fyra rörelser senare stod hon med hennes näsa pressad mot hans blygdben. 

– Ugh, ugh, ugh, ugh.
Hon stod still och tog emot sin brors kuk som i snabb takt rörde sig i hennes hals.
– Gag, gag, gag.
När han efter nästan en full minuts pumpande drog upp den sög hon först in luft och hostade sedan till något.
– Fy fan vad jag älskar din jävla kuk, storebror!
Hannes svarade med att ännu en gång trycka ner den i hennes hals. Direkt började han röra sig lika snabbt och hårt som innan.

När han drog ut kuken nästa gång hostade Emma till och spottade ut en blandning av saliv och slem på golvet. Sedan ställde hon sig på alla fyra och såg leende på jöhonom. Han gick runt henne och ställde sig på knä över hennes ben. Han smekte över rumpan genom det sträva tyget och började sedan dra av henne shortsen och hennes ljusa hipstertrosor. När han fått av henne plaggen började han att dra fingret längst med hennes blygdläppar. Han stack in sitt långfinger och kände fukten omsluta honom.
– Ååhhe, suckade hon.

Han lät fingret glida ur henne och smekte med det upp över mellangården och mot hennes bakre öppning. Han stannade upp och pressade in fingertoppen.
– Myyyee, suckade hon till när hon kände hur fingret pressades mot hennes ringmuskel.

Han reste sig upp och gick bort till några skåp och hyllor som stod längst med trappräcket. Efter lite rotande hittade han en flaska massageolja som han tog med sig tillbaka till Emma. Han öppnade korken och lät oljan rinna över hennes båda skinkor och med fasta, hårda händer började han att massera henne. 

Hennes fitta blev allt blötare ju längre tid han knådade hennes rumpa. Efter några minuters masserande började han att försiktigt pressa in oljan mellan hennes skinkor och in i själva öppningen.
– Ska du knulla din lillasysters röv nu storebror? frågade hon med en gnyende röst samtidigt som Hannes rörde två fingrar i henne.
– Ja Emma. Din lilla inceströv ska fyllas med kuk nu.
– Jaaaahe, suckade hon.
– Jag älskar din jävla storebrorskuk Hannes. Snälla knulla mig.

Han ställde sig bakom sin lillasyster och riktade in kuken mot analöppningen och började pressa. Det gick lätt för honom att sjunka in och det tog inte lång tid innan han var igång med att pumpa henne i snabba och hårda stötar.
– Aaaahhhrggh, skrek hon ut i rummet.
Hannes blev genast orolig för att hennes skrik skulle höras ut och sänkte därför hastigheten.
– Uhe, uhe, uhe, stönade hon så tyst hon kunde i takt med hans stötar.

Hon stod framåtlutad med ansiktet vilat mot hennes underarmar och tog emot sin brors hårda påsättning. Hon kände hur han slog i hennes skinkor varje gång han bottnade i henne och rummet fylldes av ljudet av hennes gnyenden, hans snabba andetag och deras kroppar som slog emot varandra.

Efter ungefär tio minuters knullande drog han sig ur. Han gick runt henne och ställde sig ännu en gång framför hennes ansikte och såg hur hon gapade lydigt för att ta emot honom. Han tryckte genast in kuken hela vägen och började att snabbt röra sig. Trettio sekunder senare stannade han upp sköt iväg sin sperma långt ner i hennes hals.

När han dragit sig ur gick han bort till maskinen och satte sig på den lilla bänken.
– Helvete, pustade han ut.
Emma reste sig upp från golvet och satte sig bredvid honom. De fick trycka ihop sig för att få plats.
– Jävlar, sa hon och drog några långa andetag.
– Det där var precis vad jag behövde, sa hon sedan.
– Tack storebror.
– Så lite så lillasyster, svarade han med ett leende.
– Men vi kan inte göra så här Emma. Det är ju för fan folk hemma.
– Jag vet. Men jag kunde inte låta bli. Var ju jättelängesedan du satte på mig.
– Jag vet. Men ändå. Vad tänkte vi?
– Men det gick ju bra. Ingen kommer ju hit ändå.
Hannes skakade på huvudet och suckade.
– Du är galen Emma.
Hon svarade med ett fniss.
– Jag vet. Jag är en liten incestslampa.
Hannes skrattade också han.
– Du är min lilla incestslampa och knullsyster Emma. Du vet det va?
– Klart jag vet storebror. Jag är din slampa och du får knulla mig när du vill.
De skrattade ett nervöst skratt igen och reste sig sedan. 

Efter att de lämnat garaget gick Hannes in i huset medan Emma gick bort till badtunnan. Tjugo minuter senare gick hon upp och svepte in sig i sin handduk. Därefter gick hon längst med huset och in genom köksingången. Där slängde hon de svettiga träningskläderna i en tvättkorg och gick förbi biblioteket där hennes föräldrar satt och slöglodde på ett av alla program där britter ska köpa hus men aldrig köper något. På övervåningen gick hon direkt in på sitt rum och slängde sig naken på sängen. Fem minuter senare hade hon smekt sig till en skön orgasm. Efteråt tog hon en snabb dusch och efter att ha klätt på sig ett par jeans och sitt ljusblåa linne gick hon ner till köket för att se om det började bli dags för middag.

– Så. Får ni något sällskap imorgon då? frågade deras pappa när de alla satt sig för att äta.
– Ja. Det är tanken, svarade Filip lite nervöst.
– Blir det både Alice och hon Miranda då?
– Ja, svarade Emma.
– Och så kanske hennes storasyster.
– Hon är den enda som kan köra dem och de åker liksom en epa, fortsatte hon innan någon av deras föräldrar kunde avbryta. I ögonvrån såg hon Filips panikslagna ansiktsuttryck. ”Skulle hon sabba allt igen”
– Och Hannes har ju ändå inga vänner så det blir ju inte för mycket folk ändå, avslutade hon.
– Ouch, svarade Hannes upprörd.
– Jag har visst vänner.
– Förlåt. Var inte så jag menade. Men du har ingen som kommer hit.
– Ja. Varför inte det? det var Elisabet som frågade.
– För att de flesta är hemma över sommaren. Och känns lite konstigt att ha över någon från högskolan hit faktiskt och vill liksom inte åka till Skövde i onödan.
– Nej. Det förstås, svarade hon tankfullt.
– Så trist att du måste sitta själv bara.
– Det är ingen fara. Brukar säga hej till gänget och Emy är arton så inte så mycket yngre än mig. Dessutom känner jag deras bröder.

De blev tyst runt bordet edan deras föräldrar såg på varandra. 
– Ok. Bara du är ok med att ha dem här så är antar jag att det får vara ok för oss då, svarade Erik sedan med en djup suck.
– Ni kunde ju sagt till att det var en till men jag antar att ni inte gått över maxantalet. Men ingen annan än de tre. Ok?
– Såklart, svarade Emma och Filip nästan samtidigt.

Nästa dag väcktes Emma av en knackning på dörren. Hon gav ett dovt gnyende morrande läte som svar men antingen så hördes det inte ut till den som stod utanför det eller så brydde sig personen i fråga bara inte. Hon öppnade ett halvt öga och såg hur handtaget vreds ner och hur hennes lillebrors ansikte blev synligt i glipan.
– Hej älskling, sa han tyst.
– Sover du?
– Nästan, svarade hon med en röst som lät mer som ett morrande.
– Vad är klockan? hennes andra mening lät lite mindre hotfull.
– Strax före nio.
– Har de redan kommit hit?
Hon hävde sig uppåt och lutade sig lätt mot sänggaveln.
– Nä. Mamma och pappa åkte för typ en kvart sedan. Vaknade precis då.
– Känns som att jag kommer somna om jag sätter mig ner.

Under tiden de pratat hade Filip gått fram till sängen och satt sig ner på kanten bredvid Emma. Han hade bara på sig ett stort badlakan och hans hår var blött.
– Men du har duschat i alla fall?
– Ja. Tänkte vakna men blev bara tröttare.
Emma fnissade igen och flyttade sig lite längre in mot väggen innan hon lyfte täcket i en inbjudande gest mot honom. Han drog snabbt av sig handduken och la sig bredvid henne.

De låg alldeles stilla, tätt, tätt intill varandra och andades. Emma kände Filips hand bredvid sin egen. Hon kände hur han strök sina fingrar mot hennes och hur han sedan slöt den i sin.
– Emma? sa han tyst.
– Ja? svarade hon osäkert.
– Jag älskar dig.
– Jag älskar dig med.
De låg tysta i ytterligare några sekunder.
– Det är fortfarande vi va? frågade Filip.
– Även efter allt?
Hans fråga blev hängande i luften en stund innan Emma svarade.
– Ja. Det är det, svarade Emma tillslut. 
– Jag är så jävla skitkär i dig så du fattar inte.
– Och jag i dig, svarade han och hon kunde höra hur han log.
Hon vred sig åt sidan så att deras ansikten hamnade mitt emot varandra. De båda öppnade sina munnar i stort sett samtidigt och möttes i en djup kyss.

De låg på sidan och höll varandra hårt tryckta mot sig. Emma kände hur Filips kuk började växa där den låg tryckt mot hennes mage. Hon släppte kyssen.
– Kom du in hit bara för att få ligga eller? hon sa det med låtsad irritation men log samtidigt med hela ansiktet.
– Nej. jag tänkte väcka dig.
– Men det var ju någon vecka sedan och vi kommer ju inte kunna vara ensamma på ett tag, tillade han.
– Sant, svarade hon och gav honom en snabb puss samtidigt som hon försiktigt började stryka sin hand över hans kuk.

Hon kröp in under täcket och snart kände Filip hur hennes mun omslöt hans ollon. Emma blötte sin tunga med saliv och slickade försiktigt över det och sedan längst med själva skaftet. Hon kramade försiktigt runt pungen samtidigt som hon nu slickade uppåt. När hon nådde toppen öppnade hon munnen och sög in kuken. Hon tog ungefär halva i munnen samtidigt som hon långsamt runkade den nedre delen. Efter en stund släppte hon ut den och kröp upp över honom. De slukade varandras munnar igen samtidigt som hon la sig tillrätta på hans mage. Filips rörde sina händer snabbt över hennes överkropp och ner över rumpan. När han förde dem uppåt så lät han de glida in under den t-shirt hon sovit i.

Emma gjorde sig fri från hans grepp och satte sig upp på sängen. Snabbt drog hon tröjan över huvudet men när hon skulle kasta av sig täcket och dra av sina trosor så stoppade Filip henne. Hon lutade sig istället bakåt och la sig på rygg samtidigt som Filip kröp in under täcket. Hon kände hur hans mun omslöt hennes vänstra bröst samtidigt som en hand knådade det högra. Hon kunde inte se vad han gjorde och kunde bara följa honom genom känslan av hans kropp. Känslan av hans mun och tunga över brösten och fingrarna som strök över trostyget och hur han ibland tryckte lätt över det. Nästa grej hon kände var hur hans varma andedräkt flyttade sig över hennes mage och hur hans händer greppade tag i hennes trosor och började dra dem neråt.

Först lyfte hon lite på sig så att han kunde börja dra ner dem men nästa steg blev lite jobbigare. Om hon särade på benen så att han skulle komma åt så skulle han inte kunna dra ner plagget men om hon höll ihop dem skulle han inte få plats. Filip verkade dock lösa problemet genom att rulla lite åt sidan samtidigt som han drog det lilla plagget längst med hennes lår och över knäna. Den sista biten tog hon själv över genom att helt enkelt sparka av sig dem. Hon var dock lite orolig över att hon skulle råka sparka sin lillebror i huvudet. 

Emma stönade till när hon kände hans tunga snudda vid hennes klitoris. Han drog den långsamt ner över hennes fitta och sedan upp igen där han stannade med ett lätt tryck mot den lilla knappen. Sedan började han att slicka precis över den. Hon ville sätta sina händer runt hans huvud och pressa in det mellan hennes ben men lät händerna ligga kvar på täcket. ”Händerna på täcket”, tänkte hon och fnissade till. 
– Nnggyyy, gnydde hon när hon kände hur Filip greppade runt hennes vänstra bröst och klämde på hennes bröstvårta.
– Aaaaahhh.

Hon kände hur det dunkade i fittan och hur den bara blev blötare ju mer Filip slickade henne. Egentligen hade hon velat att han förde in två eller tre fingrar men han fortsatte bara att knåda hennes ena bröst samtidigt som han höll andra handen tryckte emot hennes lår. 
– Myyyyeei,
– Aaah, aaahe, aaaaahh.
– Ooooohhh, ffffooofffhhh.
– Aaaaaaaaarrgghhhaa. 
Filip hade lyft även sin vänstra hand till hennes bröst och drog nu hårt i bägge bröstvårtorna. Samtidigt ökade han takten på sitt slickande.
– Aaaaaaa,
– Jaaaa, fyyy faaaaan!!
Hon kände hur hennes fitta krampade till och sedan hur den nästan pulserade. Sedan sköt hon ut två hårda stålar vätska.
– Phhoooo, stönade hon.

Filip slutade sitt slickande när han kände hur Emmas orgasm träffade honom. Någon sekund senare släppte han greppet runt hennes bröst och började dra sig upp över hennes kropp.
– Phu, suckade han till och började hosta.
– Det är varmt där inne, sa han sedan och mötte sin systers lätt oroade blick.
Utan att säga något drog hon honom mot sig och öppnade munnen så att de kunde mötas i en blöt kyss. Hon kände smaken av sig själv. Han ansikte var blött i en blandning av svett och hennes safter som träffat nästan rakt över honom.

Filips kuk låg klämd mot hennes blygdben och så fort de släppte kyssen drog han sig en kort bit bakåt så att den kom lös. Utan att behöva hjälp att sikta stötte han sig direkt in i sin storasysters blöta inre.
– Oooohhhoo, stönade hon så fort hon kände honom.
– Älskar dig, viskade hon tyst samtidigt som hon kände hur han började röra sig i henne.
– Älskar dig med, viskade han tillbaka och böjde sig ner över hennes mun.
Efter en snabb kyss lyfte Filip sig upp från hennes ansikte och deras blickar möttes. I några sekunder gjorde de inget annat än att bara stirra in i varandras ögon. Sedan började han att röra sig i henne igen och la sig ner med sitt huvud bredvid hennes.

När Filip ökade takten svarade Emma med att saxa benen runt honom och mana på honom att köra ännu snabbare. Han rörde sig i snabba korta stöttar och de båda andades stötvis i korta andetag.
– Uhe, uhe, uhe, kom det som gnyende flämtningar från Emma allt medan han stötte i henne.
Efter bara ett par minuter kände hon dock hur han började stöta ännu hårdare men i mer oregelbundna drag. Hon tryckte sina ben hårt över hans rumpa samtidigt som hon la armarna över hans rygg för att riktigt hålla honom fast. Det kom en hård stöt till innan han släppte loss tre långa sprut i hennes blöta inre. Emma fortsatte att hålla honom hårt mot sig medan de sista små spruten ebbade ut. Först när hans kuk slutat skjuta sin sperma och deras andetag lugnat ner sig släppte hon honom.

Filip rullade av och la sig på rygg bredvid sin syster.
– Tack, viskade hon med huvudet åt hans håll.
– Tack själv, svarade han med ett stort leende på sina läppar.
De fnissade båda till och Emma greppade tag i hans hand och slöt den i hennes. Ett tag låg de bara där, tätt intill varandra. Emma kände den varma och svettiga kroppen intill henne och kände hur hon aldrig ville överge den.
– Jag skulle kunna ligga här hela dagen, sa hon sedan.
– Jag med, svarade han.
I samma ögonblick ringde hennes telefon.

– Hej? svarade hon frågande när hon svarat på det inkommande samtalet.
– Ni får sluta knulla nu, kom Alice röst som svar genom högtalaren.
– Hur visste du att vi?
– Kom igen! Du är typ den kåtaste tjej jag känner.
Emma skrattade till.
– Du och Filip är ensamma hemma. Klart ni knullar.
– Men ni får sluta nu, avslutade hon.
– Vi är precis klara men det var han som kom till mig, försvarade hon sig.
– Klart det var. Men det krävdes nog knappast någon övertalning för att du skulle sära på benen för honom eller hur?
Emma skrattade igen.
– Nä. Men.
– Varför måste vi sluta?
– Hannes har precis plockat upp mig och vi är på väg för att hämta Mirre och Emy.
– Så ni måste fixa er.
– Ah. Ok, svarade Emma.
– Och byt sängkläder om du vill att jag ska gå i närheten av ditt rum.
– Ja, ja. Som du vill, svarade hon med spelad irritation.
– Ska städa upp så du slipper manlig svett i lakanen.
Alice svarade också hon med att skratta till.
– Men vi är framme nu så vi syns snart.
– All right. Syns!

Filip hade hört hela samtalet och han började nu att resa sig upp. 
– Vi får väl fixa oss då? sa han
– Hmm, svarade hon.
– Korkat att duscha innan va?
– Hmm. Kanske, svarade han.

Emma var först att resa sig upp från sängen. Filip följde strax efter och tillsammans gick de in i badrummet och ställde sig i duschen. Trots att de hade max en kvart på sig så kunde de inte låta bli varandra. Filip böjde sig direkt framåt och tog Emmas ena bröst i munnen. Lekfullt puttade hon honom ifrån sig innan hon satte sig på knä framför honom. 

Hon sög in halva kuken och drog ett par runktag innan hon svalde den helt. Snabbt började hon att föra sitt huvud fram och tillbaka så att staken gled ner i hennes hals varje gång. Filip svarade med att sätta händerna runt hennes ansikte och mana på henne att öka hastigheten lite till. Efter bara ett par minuter stannade han upp med sin kuk långt ner i sin systers hals och släppte iväg ännu en laddning. När han sprutat klart drog Emma sig långsamt bakåt innan hon ställde sig upp. De gav varandra en snabb puss innan Filip snabbt tvålade in sig själv för att sedan snabbt spola av sig.

Efter att Filip lämnat duschen stod hon kvar ett tag och lät det varma vattnet falla över henne. Avsugningen hade gjort henne kåt igen och förstrött började hon att föra sina fingrar över springan. Försiktigt tryckte hon in två fingrar i sitt blöta inre och började långsamt att röra på dem. Efter någon minut avbröt hon dock och stängde av vattnet. Hon plockade fram rakhyvel och den nya flaskan intimgel och började försiktigt att raka bort de små antydningar till fjun som börjat visa sig runt hennes underliv. För stunden brydde hon sig inte om benen även om hon tänkte att det nog var dags att göra något åt dem också. Armhålan fick dock en påhälsning av rakhyveln.

Hon ställde sig i badkaret igen och drog igång vattnet till duschen. Efter att ha värmt upp kroppen lite smörjde hon in sitt hår med ett vanligt milt schampo innan hon körde i ett mjukt, kokosdoftande balsam. Hon avslutade med lite vanlig duschtvål från family fresh. Väl ute ur från det varma vattnet morrade hon lite över att hennes morgonrock var kvar på hennes rum och drog istället åt sig en stor handduk. Sedan smög hon sig tyst bort till sitt rum.
– Vilken tid det tog!
– Och sa jag inte åt dig att byta sängkläder?

Hon tittade bort mot skrivbordet och såg Alice sitta på den blåa kontorsstolen. 
– Hej, sa hon med ett leende.
– Väntat länge eller?
– Näe. Tio minuter typ.
– Vad gör de andra?
– Hannes är i köket och Filip och Miranda är på hans rum.
Emma kände det som om hennes mage tog en runda i Höjdskräcken. Det var väl en sak att de låg med varandra men att gå direkt från hennes säng till tjej nummer två var väl ändå lite väl, tänkte hon och suckade.
– Fast det behöver ju inte betyda att de ligger, sa Alice när hon såg Emmas reaktion.
– Nä. I guess, svarade hon.
Hon kastade av sig handduken och drog bort alla sängkläder från sängen. Sedan satte hon sig rakt ner på madrasskyddet med ryggen mot väggen. 

Bortsätt från sänggaveln bestod hennes säng av en stomme och en tjock bäddmadrass. Ovanpå den låg ett mjukt skydd av tyg utifall att hon skulle råka ”hälla kaffe” på den som hennes mamma sagt när hon införskaffat det strax efter att Emma fyllde tretton. Hon drack inte ens kaffe då.

– Så? sa Alice i en frågande ton.
– Vad gjorde ni?
– Knullade, svarade Emma kort.
– Men vad?
– Det vanliga typ, började hon och särade nästan omedvetet lite på benen.
– Snabb avsugning, han slickade mig, missionären. Typ så.
– Sedan tog jag honom hela vägen ner i halsen i duschen.
– Han kan knappast ha mycket sperma kvar då?
– Kanske. Men något extra ska väl ändå jag ha.
– Du tror inte Miranda kommer undra då?
Emma såg plötsligt helt förskräckt ut.

– Chilla Emma! Det var ett skämt. Ok?
– Och om hon märker något blir hon säkert bara sur över att han runkat hela morgonen istället för att spara sig till henne. Dessutom fattar jag inte att du är så rädd att bli påkommen.
– Vadå inte fattar? Liksom. Det hade varit …
– Jag är livrädd för det.
– Mamma och pappa skulle typ. Jag vet inte. Skicka oss till tre olika länder eller kanske se till att få Hannes inburad eller, jag vet inte. Hur hade din morsa tatt’ det, tror du?
– Venne’. Hon hade säkert totalflippat.
– Men jag är ensambarn. Ja om man inte räknar Edvin men han är tolv och …
– Har du träffat honom sedan mars?
– Nix. Hade hoppats morsan gett med sig lite kring det men inte.
– Pappa har sagt att jag är välkommen nu på sommarlovet men … ja, sa hon och ryckte på axlarna.
– Jag får inte ta tåget och det är ju knappast som om hon kommer köra mig dit.
Emma nickade. Alice pappas nya familj var ett känsligt ämne för hennes mamma. 

– Men asså, fortsatte Alice.
– Jag fattar att du är livrädd för att dina föräldrar eller någon i skolan men Miranda och Emy? De. Ja. Du vet?
– Jo. Jag vet, svarade hon.
– Men ändå. Tror det hade blivit skitkonstigt i alla fall.
– Men du har tänkt på det?
– Jo. Som sagt. Det skulle lösa en massa problem. 
– Och du hade inte haft något emot att leka med Mirandas bröst eller hur? sa hon och reste sig från stolen.
– Eller ligga med ditt ansikte mellan hennes ben samtidigt som Filip knullar dig bakifrån?

Alice hade krupit upp på sägen och in mellan Emmas ben. 
– Hmmm, suckade Emma när hon kände hur hon började jobba med sin tunga över hennes klitoris. Det var långtifrån första gången de kåtat upp varandra med Emmas berättelser men hon tänkte ändå att det var lite märkligt den här gången, med tanke på vem de pratat om. Ändå lät hon sig dras med av Alice och snart låg de nakna i en sextionia på den obäddade sängen.


På en punkt hade dock Alice haft fel. Filip hade verkligen gått direkt från att spruta i sin syster hals till att ha sex med Miranda. För stunden stod han med sin kuk begravd i hennes anal. Han knullade henne i ganska snabba och hårda stötar sedan hon bett om att öka farten. Det var långtifrån lika hårt och snabbt som han och Hannes brukade sätta på Emma, men han skulle nog aldrig våga göra något liknande med henne. 

I början hade hon stått på alla fyra i hans säng och hållit emot med händerna på sänggaveln. Filip hade sett hennes bröst gunga under henne i takt med hans stötar i hennes fitta. Efter att hon frågat om det kunde köra där bak hade hon halvt lagt sig på sängen med underarmarna pressade i madrassen. 

Efter några minuters pumpande drog han sig ur och frågade om hon ville lägga sig ner. Hon la sig på rygg tvärs över sängen med benen hängande över kanten. När Filip gav henne en stor kudde la hon rumpan över den så att han bättre kunde komma åt. Sedan tog han lite mer glidmedel på kuken innan han la upp hennes ben på sina axlar och riktade in sig mot hennes bakre öppning.

Han började att röra sig i henne igen. Först långsamt men sedan allt snabbare. Fascinerat såg han hennes mjuka bröst studsa i takt med stötarna. Miranda satte sin högra hand över fittan och förde in två fingrar i sig. När hon tyckte att de var blöta nog började hon att snabbt spela med dem över klitoris. Kanske fem minuter senare såg Filip hur hon stannade upp och kände hur hennes ben skakade till mot hans överkropp. Med några sista hårda tryck lät han sig själv komma och släppte iväg några små spermadroppar i henne. 

När han dragit sig ut torkade han snabbt av sig om kuken med t-shirten han sovit i natten innan. Sedan satte han sig bredvid henne på sängen.
– Hej, sa hon.
– Hej, svarade han.
– Är det så här du välkomnar alla tjejer till ditt rum?
– Nä, svarade han och tänkte på hans nästa replik.
– Bara de mest speciella.
– Dessutom var det du som började.
– Fast en kyss betyder ju inte att jag vill ha sex.
– Nä. Fast du fortsatte ju med att fiska fram min kuk och ta den i munnen, svarade han.
– Visst ja, svarade hon med ett skratt.
– Glömde bort det.
De fnissade igen och la sig nakna bredvid varandra.


Så fort de kommit hem hade Hannes satt sig i köket och hällt upp en kopp av kaffet som stått på sedan frukost. Han hade förstrött sippat på drycken medan han bläddrade runt i sin mobil. Han hade precis skrollat förbi några av Fridas festbilder på instagram. Söndagen hade tydligen blivit en vild kväll och han funderade på om hon kastat ut några bilder på Darkside, det hände att hon gjorde det om alla var med på det. 

– Hej, hördes plötsligt Emys röst.
Han tittade upp och följde henne med blicken tills att hon satt sig på stolen mitt emot honom. 
– Hej själv.
– Så. Vad görs?
– Inte mycket. Kollar mobilen.
– Något kul?
– Nä. En kompis som har postat en massa festbilder i sin instastory bara.
– Avundsjuk?
– Nja. Lite. Hade varit kul om det hänt något.
– Du kan väl fixa en fest?
– Nja. Blir nog svårt och vill inte bjuda in en massa folk. Blev tillräckligt jobbigt efter att Emma …
– Sant, svarade hon.
– Fast vi skulle ju kunna bjuda in Tim och Oliver. Du känner ju dem?
– Lite. Har festat en del. Kanske.
– Vad gör du annars då?
Han ryckte på axlarna.
– Du?
– Den här sommaren? Ingenting.

De satt tysta ett tag innan Emy sa något igen.
– Ska vi hitta på något?
– Visst. Vad?
– Jag vet inte. Vad finns det att göra?
– Ingen aning. Tv-spel, badtunnan, se film typ.
Emy rullade med ögonen.
– Tjugo frågor? frågade hon.
Hannes skrattade till.
– Ok.

– Så vem är Hannes? började Emy.
– Jadu. Jag vet inte.
– Ok. Vad gör du när du inte sitter här?
– Jag pluggar.
– Vad pluggar du?
– Level design i Skövde.
– Vad är det?
– Jag lär mig att bygga banor till datorspel, typ.
– Ok. Kul?
– Jovars. Kreativt och roligt.
– Flickvän?
– Nej.
– KK?
– Hm. Inte längre.
– Vem var senaste?
– Frida. Hon som la ut bilderna.
– Kär i henne?
– Nä. Lite komplicerat.
– Ok.

– Vad vill du veta om mig?
– Hm, han tänkte.
– Vem är Emy.
Hon skrattade till.
– En jäkligt rörig människa tror jag.
– På vilket sätt?
– Mitt liv är rätt kaosigt.
– Hurdå?
– Ja. Hur jag bor, mamma och allt.
– Ah. Såklart, han nickade.
– Vad pluggar du?
– Barn och fritid.
– Kul?
– Jodå.
– Vill du jobba med barn?
– Kanske. Lätt att få jobb.
– Lär ju alltid behövas folk som jobbar i skola eller på förskola liksom.
– Sant, svarade han.
– Flickvän?
– Nupp.
– KK? varför frågade han; varför hade hon frågat.
– Inte nu. Men ja. Pandemi.
– Senaste då?
– Alice faktiskt, svarade hon och fnissade nervöst.
– Oh.
”Så det var därför hon var här. Synd att lillasyster lagt beslag på henne då.”
– Synd att Emma håller henne upptagen då.
– Lite, svarade hon. 

Det blev genast en lite stel känsla mellan dem ett och efter att ha svept den sista iskalla klunken kaffe reste sig Hannes upp och gick från köket. 
– Fan, muttrade han så fort han kommit upp på sitt rum.

Emy visste inte riktigt vad hon skulle göra nu när alla stängt in sig. Hon gick in i gästrummet där hennes sängkläder fortfarande låg kvar. Med en trött suck satte hon sig på kontorsstolen och startade upp datorn. Hon visste inte riktigt vad hon skulle göra men hon ville ha något att distrahera sig med. 

När Windows startat möttes hon av en blå skärm med tre ansikten. ”Hannes”, ”Emma” och ”Filip”. Utöver det fanns det ett konto som hette ”Gäst”. Hon började med att försöka logga in som Hannes men möttes såklart av en ruta som bad om lösenord. Istället klickade hon på Gäst-ikonen och möttes av en skärm som meddelade att skrivbordet höll på att sättas upp. Väl inloggad öppnade hon Chrome som genast klagade över att den behövde uppdateras. Dock sparkade datorn bakut så fort hon försökte. Hon antog att någon hade gjort något för att skydda datorn från klåfingriga gäster.

Runt tolv hörde hon hur en dörr öppnades och hur Emma och Alice kom ut i hallen. 
– Är det här du gömmer dig? frågade Alice.
– Jag visste inte ens att den där funkade fortfarande, sa Emma och tittade fram bakom henne.
Emy ryckte på axlarna. 
– Det är typ som att vara på ett bibliotek.
– Ja. Hannes fixade det utifall att mormor ville låna en dator. 
– Men det ville hon aldrig, tillade hon och fnissade.
– Men annars så, hon tog en paus för att tänka.
– Tror Filip kanske använde den förra året innan han fick min gamla bärbara. Den från skolan går ju inte att använda. Han fick min när jag började Lagmans och fick min mac.
– Ok, svarade Emy och kände att det var lite mer information än hon behövt.
– Vi tänkte ta lunch, tillade Alice. 
– Vill du hänga på?

De tre tjejerna slängde ihop en sallad och när de var klara frågade Emma om Hannes och sedan Filip och Miranda ville ha. Efter att de ätit lunchen gick de ut i trädgården och satte sig i badtunnan. Det var svårt att tränga ihop sig alla sex. Alice klämde in sig mellan Emma och Emy. Hon hade på sig en turkos bikini och Emy kunde inte låta bli att kasta blickar åt hennes håll. Alice sneglade också hon mot Emy men så fort deras blickar möttes såg de bort från varandra. Hon satt i samma svarta baddräkt som hon haft med sig förra gången. Hon hade hamnat mitt emot Hannes och slets mellan att kolla på honom och Alice. Emma å sin sida satt i en benvit bikini mellan Alice och Miranda som satt bredvid Filip som försökte att få plats mellan henne och Hannes. De båda hade på sig de svarta badbyxorna. Emma kunde inte riktigt se dem utan att le ett fånigt leende.

Det var egentligen så att de inte riktigt fick plats i badtunnan och såklart blev det därför ofrånkomligt att de kom åt varandra. Hannes tyckte att han ofta kände Emys fot röra vid hans ben samtidigt som han såg hur Alice titt som tätt snuddade vid hennes arm. De enda som verkligen verkade gilla att klämmas ihop var Miranda och Filip.

Efter badet fixade Emma, Alice och Emy en middag bestående av bönchili och ris. 
– Kommer ni hit imorgon också, frågade Hannes.
– Om vi får, svarade Emy honom.
– Klart ni får, flikade Emma in.

Vid halv sju kom Oliver och Tim för att hämta de tre gästerna. Det bestämdes snabbt att de skulle komma tillbaka nästan morgon strax efter nio.

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.