Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

25/2, 2022 kl. 13:08, av mx55

EMMA 2 Del 6: Hur dum får man vara?

Del 6 av 15 i serien EMMA Ett sexuellt galet sommarlov

Du fattar inte varför jag är här varje dag? Eller varför jag försöker snacka med dig hela tiden och följer efter dig överallt? Det enda ställe jag inte varit inne på är ditt rum. Om hon ville att något skulle hända fick hon tydligen fixa det själv.

Så här när alla restriktionerna har plockats bort så är kanske sommaren 2020 inte något vi drömmer om att återvända till. Ändå är det precis det vi måste göra för att få veta vad som händer härnäst för Emma, hennes bröder samt Miranda och Emy. Å andra sidan så är väl världen, just nu, en såpass otrevlig plats att till och med den första coronasommaren känns lockande. I vilket fall som helst tänker jag att det är skönt att fly bort lite i fantasierna och i en sexnovell. Här kommer därför det sjätte avsnittet i serien om Emma och hennes galna sommarlov. 

Tack till dig som fortsätter att läsa och uppskatta denna serie. Det är för dig jag skriver. Som vanligt uppskattas verkligen alla kommentarer och tummar. Kom ihåg att vara snälla mot och att ta hand om varandra. 

 

Emma önskade att tisdagen kunde ha startat likadant som måndagen. Hon hade gärna vaknat upp i samma säng som sin lillebror och fått känna honom i sig. Men så blev det alltså inte. Redan tio minuter efter att deras föräldrar lämna huset vid niotiden kom Oliver och Tim för att lämna av Miranda, Emy och Alice. Den här gången tog de emot Hannes erbjudande om kaffe men istället för att komma med in satte de sig på trädgårdsmöblerna som stod på husets framsida.
– Vi borde hitta på något allihopa, sa Emy som också hon satt sig bredvid.
Filip och Miranda hade gått direkt till hans rum medan Emma, Alice och Emy dröjt sig kvar utomhus.
– Som vadå? sa Tim fundersamt.
– Tycker att vi borde ordna en fest eller något.
– Vart då?
– Här!
– Om det är ok för er alltså.
– Jag vet inte, svarade Hannes dröjande.
– Var ju ett tag sedan det blev någon fest men osäker, svarade Emma.
– Vill faktiskt inte bryta regler och så igen och, förlåt men, ni är ju inte riktigt våra kompisar.
– De är mina kompisar, svarade Hannes.
– Sant, I guess, svarade Emma.
– Sorry.
– Kan ni inte kolla då? sa Emy
– Kanske, svarade Hannes.
– För ni är på va? sa hon och riktade blicken mot sina bröder.
– Kanske. Var ju ett tag sedan en hitta på nå’ i vilket fall.

Efter att killarna druckit upp sitt kaffe och åkt iväg begav sig de alla fyra upp på övervåningen. Ingen av dem kände för att spela något tv-spel så Emma satte igång lite slumpade hits från Spotify på tv:n och sänkte volymen.
– Tror ni att ni får ha en fest då? frågade Emy.
– Vet inte, svarade Emma.
– Jag vill inte fucka upp som förra gången i alla fall.
– Nä. Tror Miranda och Filip skulle döda oss i så fall, svarade hon.
Emma svarade med ett lätt fniss vilket utvecklades till att hela gruppen skrattade lite nervöst.
– Vi får se om vi kan fixa det, sa Hannes.
– För det hade varit kul att hänga med Oliver och Tim igen. 


Inne på Filips rum höll de båda femtonåringarna redan på med varandra. Precis som dagen innan hade Miranda kastat sig över honom så fort han stängt dörren om dem. De hade raskt klätt av sig helt nakna och hon hade gått ner på knä och tagit hans kuk i munnen. 

Om Emma var en tjej som tog kuken långt ner i halsen hade Miranda en annan taktik. Hon fuktade sin tunga med så mycket saliv hon kunde och lät den sedan dansa runt hans ollon. För varje gång hon tog skaftet i munnen blötte hon ner det och runkade honom. Han gillade den blöta känslan runt kuken samtidigt som han kunde se hennes hand och mun jobba över honom.

Miranda slickade sig ner längst med undersidan och över pungen. En och en tog hon kulorna i munnen och gav ett lätt tryck över dem med läpparna. Filip släppte ifrån sig ett kvidande stön och hon släppte sitt grepp.
– Oj, förlåt.
– Ingen fara. Inte så hårt kanske.
Hon gav honom ett snabbt leende innan hon återigen tog kuken i munnen.

I snabb takt började hon att röra sig fram och tillbaka. Hon lät kuken glida in tills ett par centimeter nedanför ollonet var inne och runkade samtidigt resten av kuken med sin högra hand. Hon stod på knä framför Filip som stod still och njöt av behandlingen medan han iakttog det hon gjorde. Samtidigt som hon ännu en gång drog med tungan nerifrån pungen och upp mot ollonet tittade hon upp på honom med sina stora mörka ögon. Sedan tog hon halva kuken i munnen.

Filip höll nästan på att komma direkt när han mötte hennes blick, men lyckades att hålla sig. Hon fortsatte att snabbt studsa huvudet fram och tillbaka på hans kuk och han började återigen att närma sig. När han började andas tyngre och ge ifrån sig några dova stön tog Miranda ut kuken ur sin mun. Hon lät ytterligare lite saliv droppa ner på den och fortsatte att långsamt runka den innan hon ställde sig upp på knäna och slöt sina bröst om staken. Hon tog tag i brösten och rörde dem upp och ner över kuken samtidigt som Filip böjde sig så att han göra juckande rörelser mot henne. Efter bara några sekunder stannade han upp och sprutade ut sin säd mellan och över de mjuka kullarna.

Miranda reste sig från golvet och gick fram och gav honom en kram. Han lutade sig över hennes ansikte och de kysstes snabbt innan hon drog honom med sig till de två fåtöljerna som stod i ena hörnet. TV:n som stod på en snurrskiva var för ovanlighetens skulle riktad ditåt. Annars var den oftast vänd mot hans säng som stod på andra sidan av TV-bänken. 

Miranda slängde sig ner i den fåtölj som stod längst in mot väggen och särade på benen. Genast satte sig Filip på knä mellan dem och började stryka med fingrarna längst med utsidan av hennes slätrakade fitta. Han lät pekfingret glida i vecket där hennes ben mötte själva blygden, upp över venusberget och ner igen. För varje cirkelrörelse kom han allt närmare själva slidan. Han strök lätt med fingret. Det var nästan så att det bara snuddade vid huden medan han lät det glida över fittans ytterkanter. Han ökade hastigheten något medan han gled allt närmare själva springan men precis innan hans fingertopp skulle glida ut över de allra sista millimetrarna saktade han ner igen.

Miranda halvlåg på sittdynan och blundade. Hon drog långa, djupa men darrande andetag. Ingen hon varit med förut hade gjort något liknande med henne tidigare. Hon kände det som att hennes fitta skrek efter uppmärksamhet. Det var nästan som att det dunkade inuti henne och hon kunde knappt stå emot frestelsen att röra vid sin klitta. Men hon antog att Filip hade någon form av plan och lät därför bli.

När han till sist satte pek- och långfingret mellan blygdläpparna och försiktigt särade på dem kände hon det som att en rysning längst med hela kroppen. Den började strax under nacken och gled genom överkroppen och ut i benen.
– Huuuhhee, stönade hon samtidigt som hon kände kroppen vibrera.

När Filip sedan satte tungan mellan de särade läpparna och drog den upp genom skåran och över klitoris kände hon det som om hon skulle explodera. Han behövde inte slicka länge innan hon kom in skakande orgasm. Hon brukade alltid vara tystlåten och hennes orgasmer var, oavsett typen av sex, ganska lugna. Nu så kände hon dock hur hela kroppen skälvde till.
– Iiiiihheee. 
– Ooooohhoee, eeee, ffffeeee-ffffe.
Efteråt låg hon kvar och andades. 

Filip reste sig upp från golvet och lät blicken glida över hennes kropp. Hon halvlåg med rumpan halvt utanför fåtöljen och fötterna ner i golvet. Hennes stora bröst flöt ut lite åt sidan och rörde sig i takt med hennes djupa andetag. Hennes ögon var stängda och det långa, nästan korpsvarta håret, låg utspritt runt henne. Efter någon halvminut öppnade hon ögonen och mötte hans blick. Han kände det som att han kunde sugas in den.

Utan att de sa ett ord till varandra tog Filip tag i hennes ben och lyfte dem uppåt. Han höll i smalbenen och särade dem utåt så att fittan öppnades upp för honom. Sedan stötte han sin kropp lätt framåt och tryckte sin kuk mot öppningen.

Första gången hamnade den utanför och gled upp över hennes mage. De fnissade båda till innan han satte ner hennes fötter på golvet igen så att han kunde sikta in sig i henne. Så fort han var inne lyfte han dock upp hennes ben igen innan han började att röra sig i henne. Han drog först några långa och mjuka drag innan han böjde sig över henne och började stöta allt hårdare och snabbare.
– Ahe, ahe, ahe, ahe, kom det som tysta stötar från henne i takt med hans hårda pumpande.

Det var första gången som han vågade släppa loss lite av hans mer hårda sida med Miranda. Han stod framåtlutad över henne och såg hur brösten och resten av kroppen studsade till i takt med hans kuk som snabbt gled mellan hennes smått bulliga blygdläppar. Hon hade fört ner handen och börjat gnugga klittan med två fingrar. Han kunde höra hur hennes andhämtning och gnyenden ökade i både takt och ljudnivå. 
– Iiiimmmmeee, mmmyyyyy, ghoooooeeoo, morrade hon allt medan Filip fortsatte att röra sig i henne.

Han tryckte ihop hennes ben så att fittan klämdes hårt runt hans kuk. Han saktade ner något på takten och började röra sig i längre drag där han drog sig nästan hela vägen ut innan han hårt tryckte sig in hela vägen igen. Långsamt drog han sig ur och sedan snabbt och hårt in i igen. Han hörde Mirandas snabba flämtning som kom varje gång han tryckte till.
– Aaa-aaah.
– Ooohhfffeee.

Hon hade inte rört sig själv under tiden Filip tryckt ihop hennes ben men så fort att böjde ut dem som en fjäril igen så började hon låta fingrarna spela över sin öppning. Samtidigt ökade Filip hastigheten på sina stötar och även om han inte drog sig helt ur denna gång så försökte han att pressa sig hela vägen in så ofta han kunde. Miranda kände hur hans långa kuk dunkade till varje gång den bottnade i henne. 
– Arghe, arghe, arghe.
Hon hade slutat att röra fingrarna över klittan och höll nu sina händer mot fåtöljens armstöd för att ta emot sig. Filip själv stod hade blicken i Mirandas ansikte. Han såg ner i de mörka ögonen, över den svettiga pannan och den öppna munnen som flämtade i takt med hans rörelser.
– Ehfe, ehfe, ehfe.

Han älskade att drunkna i de där mörka ögonen. Han hatade att han hela tiden jämförde henne med sin syster men det var svårt att låta bli. Han älskade att ligga med dem bägge på helt olika vis. Emma var det kärleksfulla myset och alla känslorna men hon var också de hårda påsättningarna där hon ville att han och Hannes bara skulle ta för sig av hennes kropp. Miranda var det mjuka tonårssexet. Lite fumligt och lekfullt upptäckande av varandra. Han ville se om han kunde upptäcka mer av henne. Om hon ville ha mer lekfullt sex än bara att i lugn takt bli tagen analt. Det såg ut som att hon gillade det.

Filip hade nästan bestämt sig för att dra sig ur och fråga om hon ville byta ställning när han såg hur hon ökade farten på klittrandet och kände hur hennes kropp började dallra lätt runt honom. Benen skakade till och han låste sin blick i hennes samtidigt som han fortsatte att röra sig i henne genom hela orgasmen.
– Ja, jah, jah.
– Gnyyyyyng.
– Oooohhh-åååååhheee.

Miranda fick ingen riktig chans att andas ut eftersom att Filip helt enkelt fortsatte att röra sin kuk i henne. Han kände att han kunde fortsätta ett tag till och började försiktigt att öka hastigheten. Miranda skakade dock på huvudet.
– Ne-ej.

Han drog sig ur och greppade kuken i sin högerhand. Han såg kort på henne innan han gick fram och satte ollonet mot den bakre öppningen. Först spärrade hon upp ögonen men nickade sedan. Filip sträckte sig efter glidmedelsflaskan, som han nu fått en permanent plats på tv-bänken, och började genast att förbereda henne. När han kände sig klar satte han återigen kuken mot rosetten och pressade på.

I några sekunder funderade Miranda på om han skulle köra lika hårt i hennes anal som han gjort i hennes fitta och det tog inte lång stund innan hon fick svaret. När han glidit in i henne hade de båda suckat och han hade hållit sig still i några sekunder. Högst någon minut senare var han dock uppe i samma tempo som han varit innan. Hon kände hur kroppen flyttades längst med fåtöljens stolsdyna i takt med hans hårda stötar. Hon hade knullats hårt tidigare. De två killar som hon, fram tills i mars, legat med hade ofta kört ganska hårt i henne. Hon gillade det men de var tyvärr inte så bra på att se till att hon kom eller hade det skönt. Lyckligtvis hade hon ju också en tjej som gjorde det jobbet bättre. 

Hon tänkte att Filip kunde bli den perfekta blandningen. Killen som knullade henne ganska hårt ibland men som såg till att ge henne tid att ha det skönt själv. Hon hade läst någonstans att det var viktigt.

Å andra sidan kände hon det som om hon inte riktigt hade någon koll. Hon hade fyllt femton i början av januari och redan ett par veckor senare hade hon haft sin sexualdebut med en annan tjej och inte ens en månad senare hade hon för första gången sex med en kille. När pandemin brakade loss i mitten av mars hade hon legat med två stycken och i maj hade hon börjat träffa Filip. Trots allt hon hunnit med tyckte hon inte att hon kunde säga så mycket om vad hon gillade och vad som var viktigt för henne. Eller så var det just på grund av att allt hänt så fort som hon inte kunde det.

Filip fortsatte att röra kuken snabbt i henne och hade nu också placerat sin ena hand på hennes klitoris. När Miranda löst puttade bort honom tog han istället och la upp hennes båda ben och tryckte dem mot sin högra axel med vänsterarmen. Det blev extra trångt runt hans kuk och han kände att han återigen började närma sig. Han försökte att öka farten men kände att det började svida lite runt kuken och saktade ner igen. Mirandas stönande visade att det var något hon också föredrog. 

När han kände de välbekanta ilningarna la han ner hennes ben så att de återigen föll ut mot sidorna och drog sig ut ur hennes röv. Han tog tag i fåtöljens armstöd och lutade sig framåt och drog några sista runktag runt kuken innan han började skjuta ut sin sperma över hennes bröst och ansikte. Efter två långa strålar öppnade hon munnen och tog emot det tredje sprutet på tungan. När Filip skakat av sig de sista dropparna mot hennes bröstvårtor satte hon sig upp och svalde ner sperman. 
– Har du en handduk så jag kan duscha av mig? frågade hon sedan.

Filip satt kvar naken i den andra fåtöljen medan Miranda smög ut ur hans rum och försiktigt stängde dörren bakom sig. Tyst smög hon över hallgolvet, glad över att ingen var där ute som kunde se henne. 

När hon klev förbi soffan såg hon dock i ögonvrån hur någon som legat där reste sig upp. Hon ryckte till och kände hjärtat börja bulta hårt i bröstet. Även om hon utgick från att alla visste vad hon och Filip höll på med så ville hon inte att någon skulle se henne så här. Naken med sperma över bröst, hår och ansikte.
– Du ser lite nerkladdad ut, hörde hon Emys röst samtidigt som hon såg hennes leende ansikte.
Miranda fnissade tyst och mötte sin systers blick.
– Är han bra?
Hon nickade.
– Vill du smaka, frågade hon sedan och skopade upp några halvtorkade droppar på sitt högra pekfinger och gick mot soffan.

Emmy öppnade munnen och sög i sig Filips spermadroppar från sin lillasysters pekfinger. Sedan böjde hon sig framåt och tog hennes bröst i munnen och slickade rent runt och över bröstvårtan.
– Mmmm. Han smakar gått i alla fall, sa hon sedan.
De båda systrarna log emot varandra innan de öppnade sina munnar och kysstes. 

Miranda kände hur Emys ena hand gled längst med hennes kropp, över rumpan och in mellan benen. Hennes lång- och ringfinger gled över hennes fitta och hon rös till när Emy pressade in fingrarna i henne. I några sekunder rörde hon dem ut och in i den fortfarande dyblöta fittan. På vägen ut lät hon fingrarna glida över klitoris. 
– Du kanske inte ska låta honom vänta? sa Emy sedan, men fortsatte samtidigt att röra fingrarna i sin syster.
– Nä, suckade Miranda och skakade på huvudet. Sedan gjorde hon sig fri från henne och gick mot duschen. 


En nackdel med att deras föräldrar jobbade dagtid var att det började saknas mat i huset. Sedan pandemins början hade de beställt hem mat från ICA-butiken i Vara men nu tycktes det som om de glömt det. Eller så förväntade de sig bara att syskonen skulle fixa det själva. Om det inte vore för att Emma visste att hennes föräldrar ogärna besökte City Gross eller Coop inne i Skara för en storhandling, hade hon påpekat avsaknaden av mjölk, bröd och saker att göra lunch på. Istället bestämde hon och Alice sig för att ta cyklarna och trampa iväg till Kvänum. De hade funderat på att be Hannes köra och kanske ta med Emy men det var samtidigt skönt att komma ut ur huset för sig själva. Så bara en liten stund efter att de satt sig i soffan på övervåningen hade de gått ut ur huset och cyklat iväg.

Till att börja med hade Hannes suttit kvar och försökt hålla Emy sällskap men kände att de tömt lagren av samtalsämnen. Dessutom var hon ju inte där för honom i vilket fall som helst, tjejen hon ville ha hade nyss dragit iväg med hans syster utan att ens fråga om de ville följa med. Efter några minuters stel tystnad hade han ursäktat sig, gått på toaletten och sedan gått direkt in på sitt rum. Emy hade blivit kvar på soffan och lagt sig ner för att försöka få tiden att gå. Hon hade bläddrat bland poddarna på sin telefon och dragit igång ett avsnitt av ”My Favourite Murder” innan hon tryckt i sitt headset i öronen. Först hade hon inte ens märkt att Miranda kommit ut ur Filips rum. Nu satt hon med bultande hjärta och såg på den stängda badrumsdörren. ”Vad i helvete tänkte hon med?” De hade aldrig varit överdrivet försiktiga men det här var väl ändå att ta i? Hur skulle deras värdar reagera om de sett vad som just hänt?


I slutändan fick Filip ändå vänta ganska länge. När Emma och Alice kom tillbaka från sin provianteringsrunda stod Miranda fortfarande i duschen. Det ljumna vattnet hade länge spolats över och mellan hennes bröst allt medan hon stod och tänkte. Hon var nästan i ett drömlikt tillstånd. Naturligtvis förstod både hon och Emy att deras lekar tillsammans var något som aldrig fick ses av andra. Ändå hade de aldrig varit särskilt försiktiga av sig. Nästan allt sex de haft hemma hade skett inför mer eller mindre öppen ridå och egentligen visste de att någon när som helst kunde komma på dem. ”Och var det inte så det hade börjat?”, tänkte hon. Först hon och Emy och sedan deras bröder. För det var ju de tre som hon legat med innan hon träffat Filip. 

Och så var det hela grejen med Alice. Hon visste såklart inte att hennes storasyster och den söta rödhåriga tjejen hade sex den där dagen i våras, när hon klev in i ridhusets sadelkammare. Egentligen skulle hon bara kolla om Emy snart var klar.

Miranda hade aldrig gillat att följa med till stallet men det var enda chansen att ta sig ut ur lägenheten. Med några veckors mellanrum hade Emy haft stalltjänst och behövt åka dit för att ta hand om hästarna och se till att de fick lite motion. Alice hade delat ansvaret denna lördag och själv hade Miranda suttit i ett, inte särskilt uppvärmt fikarum, där hon med ett halvt öga tittat på tv. Kanske var det för att hon blivit van vid att bara hoppa in om hon såg några av sina syskon ha sex eller så var det för att hon också tyckte att Alice var söt, hon visste inte. I vilket fall som helst hade hon gått fram till sin storasyster och dragit ner sina byxor och trosor. Sekunden efter hade Emy börjat slicka henne. Det hela hade följts av en härlig trekant mellan systrarna och Alice. När de kommit hem hade deras mamma undrat varför det tagit sådan lång tid i stallet. Emy hade svarat att de snackat med den andra tjejen som varit där. De hade båda blivit förvånade över hur arg hon hade blivit. Tydligen hade hon förväntat sig att det bara skulle vara Emy som hade stalltjänsten. Efter den lördagen hade hon fått boka av alla framtida helger. 

Miranda fattade inte hur Filips mamma lyckats övertala hennes mamma om att hon skulle få åka hit. Nu var hon här och det var Alice också. Hon hade lovat att aldrig berätta för någon och Miranda utgick från att hon hade hållit det löftet. Det var trots allt inget man bara berättade för folk.


När de var tillbaka från affären började Emma och Alice direkt att förbereda lunchmackor. Det fanns potatissallad, ägg, keso, avokado och rödbetssallad. När Hannes kom in i köket och såg de olika alternativen hade han först suckat något om att de saknades köttbullar, men sedan ändå gjort sig en macka toppad med en blandning av rödbetor och potatis. 
– Men kunde du inte köpt typ rågbröd eller tekakor istället? frågade han.
– Vadå? Jag älskar polarkakor, svarade Emma och la upp tomater, keso och avokado på brödet. 
– Men till det här?
– Ja. Vaddå? Tänk om det blir krig, eller skedde en naturkatastrof och så helt plötsligt fanns det inga polarbröd? Hur skulle du då känna om du tvingat din lillasyster att äta danskt jävla rågbröd?
Leende tänkte Hannes att det var ett straff han sannerligen aldrig skulle ge sin lillasyster.
– I den väldigt hypotetiska situationen hade det såklart känts lite kasst, började han.
– Men för det första tror jag inte det kommer hända och för det andra har vi nog andra problem än typen av bröd att bry oss om då.
– Ja men om något annat händer då? Om det typ kommer en lavin över stället där de bakar bröden eller deras fabrik brinner upp? svarade hon samtidigt som hon fyllde en mugg med tevatten.
– Nu lär ju inte heller det hända. Men visst, svarade han och hällde upp kaffe till sig själv. Sedan bar han bort maten till köksbordet där han satte sig. 

Miranda och Filip satt redan mitt emot varandra. Efter att Emma satt sig ner kom Alice och ställde ner en tallrik med två välfyllda mackor. Båda med ägg, avokado och en massa majonnäs. Sist satte sig Emy på den enda lediga stolen mitt emot Hannes.
– Ska du och jag fixa middagen sedan? sa hon med blicken riktad mot honom.
– Eh. Visst, svarade han.
– Varför inte?
– Vore jätteschyst. Då slipper vi, svarade Emma efter att hon tuggat ur munnen.
– Ja. Tänkte det, sa Emy.
– Vi två gör ju inte så mycket ändå, tillade hon.

– Så. Vad ska vi göra till middag då? frågade Hannes sedan när de övriga gått upp på övervåningen och in på varsina rum.
– Jag vet inte. Vad har ni hemma? svarade Emy och ryckte på axlarna.
– Fixar du att laga vegetariskt förresten? fortsatte hon.
– Jodå. Ska väl gå bra. Brukar laga mat till de andra ibland.
– Brukar du eller händer det att?
– Hm. Mer det sistnämnda, svarade han och skrattade kort.
– Vi får väl kolla skafferiet sen’, tillade han. 

Emy nickade och såg ut att tänka lite. Hannes satt och kollade på henne och väntade på vad hon skulle säga. När inget kom frågade han tillslut den där omöjliga frågan.
– Vad tänker du på?
Hon ryckte på axlarna.
– Våra syskon.
– Okej?
– Ja? Blir du aldrig, typ, avundsjuk?
– Nä. Vaddå? Tror inte det. Hurså?

– Ja men, alltså. Just nu ligger antagligen våra syskon och har det skönt på övervåningen, började hon.
– Din lillasyster har säkert jättemysigt med Alice och jag utgår från att Miranda får bra med kuk från Filip. De enda som inte får någon action är vi.
Hannes ryckte på axlarna som svar.
– Förstår om du är lite avis på Emma. Kanske svartsjuk även, började han.
– Men ja. Vad ska jag säga. Det är mina syskon. Jag försöker att inte tänka på det, sa han sedan och ryckte på axlarna igen.
– Jo. Alice hade varit något. Hon är skitsöt och jag hade lätt dejtat henne om jag kunnat, sa Emy uppgivet.
– Men just nu är jag mest avis på Mirre faktiskt. Det verkar som att din lillebror gör ett bra jobb.
Hannes fnissade nervöst. Han kunde mycket väl tänka sig att hans ”lillebror” gjorde ett bra jobb.
– Så du vill ha brorsan? svarade han och försökte låta skämtsam.
– Näe, suckade hon.
– Men… Ja. Alltså.

Meningen rann ut och de båda blev sittande i en lätt pinsam tystnad i någon halvminut. Hannes funderade på vart det här skulle leda. ”Ok. Så hon gillade killar och var sugen på hans bror? Eller på kuk generellt?”. Han visste inte hur han skulle känna i så fall. Visserligen ville han inte göra något annat än att ligga med snyggingen som satt mitt emot honom men om han var ett ”pitty fuck” var han nog ändå inte intresserad. Ett ”ingen av oss får knulla så varför inte med varandra”-ligg var helt enkelt inte hans grej. Eller var det?

Plötsligt såg hon rakt på honom.
– Du fattar inte va?
– Vadå?
– Ja?
Hon mötte hans förvirrade blick.
– Du fattar inte varför jag är här varje dag? Eller varför jag försöker snacka med dig hela tiden och följer efter dig till vartenda hörn av huset? Det enda ställe jag inte varit inne på är ditt rum. 
– Jag antog att det var för att du ville försöka få Alice och snackade med mig för att ha något att göra, svarade han och ryckte på axlarna.
– Du är inte lite dum du, sa hon med en suck. Det hördes att det var allvarligt menat även om hon sa det på ett skämtsamt sätt.
– Skit i Alice! Jag får inte henne ändå. Inte så länge hon har Emma i närheten.
– Så? svarade han och skakade på huvudet.
– Du har ingen lust att hänga hos din morsa?
– Nä. Det har jag verkligen inte, svarade hon med ett kort, nästan rått skratt.
– Men jag har lust att följa med in på ditt rum Hannes. Och gärna hamna i din säng. Okej?

Hannes hörde hur hon drog ett nervöst och spänt andetag. Han antog att det hade varit jobbigt för henne att säga det så rakt fram.
– Jag har velat det sedan första gången jag såg dig och stod i en jävla baddräkt. Du hade gärna fått dra av mig den och kastat ner mig på soffan där och då.
– Oj, svarade han.
– Förlåt. Jag är verkligen dum i huvudet.
– Jag trodde du bara var intresserad av tjejer. Men jag hade gärna gjort det.
– Klart du hade! utbrast hon. 
– Du har spanat in mig varenda gång du fått tillfälle och det har varit skitfrustrerande att du aldrig gjort något åt det. Man kan faktiskt gilla både och. Eller alla, för den delen, avslutade hon.
– Klart man kan, svarade han indignerat. 
– Trodde bara att …
– Alice? Bara tjejer? frågade hon.
– Något åt det hållet ja.
Hon nickade och skrattade till.
– Förlåt för förvirringen.
– Lugnt, svarade han och log mot henne.
– Förlåt att jag är så trög. 
Sedan blev de tysta igen.

– Så? Eh? Har du lust att visa upp ditt rum? hon sa det sista samtidigt som hon gjorde små vickande rörelser med sina pek- och långfingrar. Hannes svarade med ett skratt innan han reste sig från bordet.
– Vill du se mitt rum?
– Klart jag vill!

De lämnade sina platser vid köksbordet och gick raskt upp för trappan och genom den tomma överhallen. Hannes gick fram till sin dörr och öppnade den åt Emy och visade in henne i rummet. Det första hon såg var skrivbordet med de tre stora datorskärmarna och tangentbordet och datormusen som lystes upp av lampor som synkront växlade mellan regnbågens alla färger. 

Han ställde sig bakom henne och följde hennes blick runt rummet. Hon såg mot den orangea fåtöljen som stod i hörnet till höger om skrivbordet, över den röda höga byrån med ljusslingorna och tv:n och tillslist över sängen som stod med huvudändan inkörd bakom den väggfasta garderoben. 
– Vad tycker du? frågade han.
– Rätt ok rum, svarade hon och ryckte på axlarna.
– Märks att du håller på med datorer. Gillar ljusslingan. 

Hon snurrade ett halvt varv så hon stod vänd emot honom. De var i det närmsta lika långa och hon behövde inte på något sätt böja sig för att kunna ge honom en snabb puss på munnen. Hannes ryckte först till och ville instinktivt rygga tillbaka. Det var inte det att han egentligen ogillade att kyssas, det vara bara det att han aldrig gjorde det. Han kysstes som en del av dominant sex men aldrig sensuellt eller kärleksfullt. Inte sedan hans första strulande och hångel under gymnasiet i alla fall. Nu följde han dock med Emy och la sina armar runt henne. När hon böjde sitt huvud åt sidan och öppnade munnen svarade han med att blunda och låta sin tunga mjukt möta hennes. Det kändes både ovant och en aning konstigt men samtidigt var det också som att en elektrisk stöt gick genom honom.

Hannes lät sina händer glida snabbt längst med sidorna av hennes överkropp och sedan in under hennes t-shirt. Det var en tight sittande tröja med motiv av något rockband han inte kunde säga att han kände till. Förutom den hade hon på sig en kort kjol och ett par mörka leggings. 

Emy avslutade kyssandet och lyfte upp armarna i luften så att han kunde dra av henne tröjan. Hon hade ingen BH så hennes små, på gränsen till obefintliga, bröst släpptes omedelbart fria. Hannes lät sina fingrar glida längst konturerna av de små kullarna och upp på de små vårtorna. I den högra satt en tunn liten silverring, precis en sådan som hon hade i näsborren på samma sida. 

Hannes böjde sig framåt och satte direkt sin mun över det vänstra bröstet. Han sög hårt på vårtan och bet lite lätt i den. Därefter började han att suga hårt på den lilla knoppen och även ta den lätt mellan tänderna. När det så var dags att gå över till det andra kunde han inte låta bli att lätt bita till en den tunna ringen och med tänderna dra den lite neråt.
– Hu-hhhe, stönade Emy samtidigt som hon ryckt till.
Med mycket mjukare rörelser la han munnen över nästan hela bröstet och började slicka runt med själva kullen. Han kunde höra Emys ytliga andetag och små gnyenden som kom som svar på behandlingen hon fick av hans mun. 

Hannes svängde henne ett kvarts varm och ledde henne tre steg baklänges tills de stod invid hans säng. Sedan puttade han till henne så att hon föll baklänges ner på madrassen. Emy skrattade till när hon landade och tittade sedan upp på honom med ett stort leende. Han böjde sig framåt över henne och satte fingrarna över resåren på den korta kjolen och började dra den mot sig. När kjolen passerat över benen och hamnat på golvet började han att dra av henne de tighta leggingsen och sedan trosorna. När hon låg naken över sängen stod han kvar och såg på hennes kropp. Benen var smala och magen var platt. Där hon låg på rygg var den smått insjunken. Ovanför fittan hade hon en smal kortklippt svart rand av hår. 

Han satte sig på knä invid sängen och särade på hennes ben. När han kände med pek- och långfingret över de släta, nästan helt platta, blygdläpparna kände han att hon redan var väldigt våt. Han drog in luft genom nästan och fyllde den med hennes doft. Han kunde inte få smaka på henne fort nog men kände också att han bara ville låta kuken sjunka in den våta och säkert rätt trånga fittan. Han reste sig därför upp och gick bort till skrivbordet och drog ut den nedersta lådan. De två övre av de tre lådorna var låga med plats för papper medan den undre var lika djup som de båda övre. Det var i den han förvarade sina glidmedel och några av sina leksaker. 

Emy hade satt sig upp på sängen och följde nu honom med blicken. Hon såg hur han tog fram ett paket med kondomer och drog ut en.
– Skit i de där, sa hon från sin plats.
– Den där ser roligare ut, fortsatte hon och pekade på några bitar läder som stack upp över kanten.
– Den här? frågade han och drog fram det ihoprullade redskapet.
Emy gav två nickningar till svar och följde hur han vacklade ut den korta piskan. Den bestod av ett litet handtag och en mängd av långa och breda läderstycken. 

När Hannes var tillbaka vid sängen hade Emy redan ställt sig på alla fyra med rumpan riktad mot honom. Han lät de långa remmarna glida längst med hennes skinkor och lyfte sedan piskan. Utan att lägga något tryck bakom det la han ner den över ryggen och drog på samma sätt piskan längst med överkroppen och ner över rumpan.
– Så du gillar smisk?
– Mmmm.
– Har du varit olydig?
Hon fnissade.
– Måste jag ha varit det? Kan jag inte få lite smisk i ”förebyggande syfte”?
Hannes skrattade till som svar och la en lätt snärt över vardera skinkan.
– Ohåå, stönade hon till när hon kände snärten.
– Du behöver nog smiska lite hårdare, sa hon sedan.
Hannes svarade med att höja piskan lite mindre än en halvmeter över hennes rumpa och snärtade sedan till så att lädret träffade henne med ett hårt klatschande ljud.
– Aaaaah. Ooohh, flämtade hon till när hon kände slaget och hur det sved till.
”Klatsch” ljöd det igen när nästa piskrapp föll över henne.
– Myyhe. Jaaahh.
När nästa slag föll ryckte hon till och skrek rätt ut.
– Aaaaaaahhhha!
”Klatsch, klatsch, klatsch, klatsch”

Efter de fyra hårda slagen smekte han lätt med lädret över de röda skinkorna. Sedan la han piskan bredvid henne på sängen. Emy stod kvar och andades tungt. Hon hade blivit smiskad förut men även om hon slagits lika hårt tidigare, så hade det varit med en mycket mindre piska. Nu stod hon och kände hur hela hennes rumpa sved och hur huden kändes varm. Hennes andetag var korta och flämtande.

De rödpiskade skinkorna fick Hannes att släppa alla tankar på Emys trånga fitta. Istället gick han tillbaka till skrivbordet och hämtade flaskan med det kylande glidmedlet och började det rinna ner över Emys lilla rövhål. Han tänkte hastigt att han snart var tvungen att köpa mer. 
– Är det ok? frågade han när vätskan träffade henne.
Emy svarade med en nickning men kom snabbt på att han kanske inte kunde se det som hon stod.
– Ja, svarade hon därför.
– Haft något här förut?
– Ja, svarade hon igen.

Han ställde inga fler frågor utan fortsatte bara att jobba in den kylande vätskan i henne. Han krokade långfingret och tryckte fingertoppen mot mellangården. Emy gnydde till när hon kände hur det pressade mot hennes sjöblöta fitta. Efter att han dragit ut fingret sprutade han in ännu mer av den kylande krämen i henne och tryckte återigen in långfingret. 

Han hade förväntat sig att det skulle vara ordentligt trångt där bak men upptäckte att det gick väldigt lätt att töja ut henne. Efter bara några få minuter hade han fått in tre fingrar och kunde snart få upp det till fyra. Han funderade ett kort tag på om han skulle försöka att fista hennes lilla rövhål men lät bli. ”Något ska man ju spara till senare”, tänkte han och drog ut fingrarna. Sedan satte han kuken mot hennes öppning och pressade utan svårigheter in den i henne.
– Ooooohhhee, suckade hon högt när kuken gled upp i henne.
– Fhaaaaaann.

Hannes stod kvar på golvet bredvid sängen och greppade tag med händerna runt hennes midja. Med långsamma stötar började han att röra sig i henne men bestämde sig snart för att öka takten. Hans kuk gled lätt och Emy stönade i takt med hans stötar. Efter bara någon minut var han nästan uppe i samma hårda takt som han brukade knulla Frida eller Emma.
– Jaaaaaahh!!! Faaaaa-aaaa-nnnee! skrek hon ut i rummet när han kommit upp i hastighet.
– Ah, ah, ah, ah, ah! fortsatte hon sedan i takt med de hårda och snabba stötarna.

På andra sidan väggen kunde Emma och Alice helt plötsligt höra Emys höga skrik och stön.
– Helvete! utbrast Alice.
– Jag skulle ju ha henne.
– Verkar som att storebror hann före, svarade Emma.
– Ja. Jävla skit! svarade Alice surt.
– Skit i det nu, sa Emma med ett skratt och böjde sig framåt och tryckte tillbaka Alice ansikte mot sin fitta.
Alice försökte att stänga ute ljuden av hur hennes stora förälskelse blev hårt påsatt av en kille i rummet bredvid och började fokusera på att fortsätta att slicka sin bästa vän. Hon sträckte ut sin vänsterhand över sängen och hittade den röda tjocka dildon. Med ett tryck satte hon in den i Emmas analöppning innan hon fortsatte att slicka över klitoris.


Hannes började känna sig nära men ville inte avsluta riktigt än. Trots allt hade han inte fått känna hennes fitta runt kuken ännu och det var någon han verkligen ville uppleva. Han drog sig därför ut ur henne och gick bort till skrivbordet där han tog en våtservett och torkade av sig om kuken. Sedan tog han fram två par handbojor ur lådan och gick tillbaka till sängen.

Emy stod kvar på alla fyra och väntade på vad det än var som skulle hända härnäst. Hannes tog tag i hennes midja och la henne ner så att hon hamnade på sida över sängen. Av sig själv fortsatte hon att rulla över på rygg och såg med ett glittrande leende upp på killen som nu böjde sig över henne. Hon nickade när han höll fram handklovarna och räckte fram sina armar mot honom. Han drog upp händerna mot den silvriga metallstång som gick i en båga från sängens båda kortändor och längst med sängens baksida. Han knäppte först fast vänster hand i röret och gjorde sedan samma med den högra. Därefter ryckte Emy till med båda händerna för att visa att hon satt fast.

Hannes log nöjt när han såg på den snygga tjejen som låg tvärs över hans säng med fötterna ner i mot golvet. Hennes kropp var smal och alldeles fantastisk och hennes ansikte med det korta svarta håret med de blåa och rosa färgslingorna var bland det sötaste han någonsin sett. Just idag var hennes lugg färgad mörkt röd och låg kammad snett över pannan. Han mötte hennes blick och fick en kort nickning till svar innan med ett drag tryckte in sin kuk i hennes väntande fitta.
– Aaaaahhha!!
– Ooooohheee!
Direkt efter drog Hannes ut kuken ur henne och hon låg kvar och andades.

Om hon inte suttit fast i sängen tänkte hon att hon skulle satt fingrarna över sin klitoris nu och smekt sig själv. Istället låg hon kvar och gnydde av kåthet. Hon såg bedjande på Hannes som svarade genom att direkt trycka in sin kuk i henne och denna gång var den där för att stanna. Han böjde sig framåt över henne och satte händerna i madrassen. Direkt efter började han att pumpa hennes fitta med långa och hårda stötar.
– Ahe, ahe, ahe, ahe! skrek hon återigen ut i takt med rörelserna.

Bröstvårtorna på de knappt existerande brösten rörde sig lite där hon låg på rygg tvärs över sängen. Hon låg med benen särade och fötterna hår tryckta mot golvet. Hannes kuk åkte med snabba rörelser fram och tillbaka i hennes blöta fitta och hon kände hur deras blygdben hela tiden möttes i de hårda stötarna. Han fortsatte att outtröttligt ge sin kuk till henne.

Även om han inte hann känna så mycket själv av hennes fantastiska inre så älskade han att få ge så mycket av hans hårdhet till henne. Han såg på hur hans lem hårt pumpade hennes fitta. Det var nästan hypnotiserande att se hur den i snabba stötar fyllde upp henne. Därefter lyfte han blicken mot hennes ansikte och såg in i de uppspärrade ögonen. Deras blickar låstes fast i varandra och det kändes som att hela han skulle sugas in i de mörka, nästan svarta ögonen. Han saktade ner på stötarna och kunde äntligen känna känslan av hur hennes fitta omslöt honom. Hon var inte överdrivet trång men inte på något sätt slapp. Hennes väta gjorde det lätt för honom att glida i henne och hennes slidmuskler kramade honom på ett behagligt sätt. ”Helvete”, tänkte han när han lyfte blicken från hennes ögon och återigen började stöta hårt och snabbt i henne. Ett par minuters knullande senare kände han att han var på väg att komma. Han drog sig snabbt ur henne och greppade kuken i sin högerhand. Tre runktag senare sköt han ut flera hårda och långa strålar av sperma över hennes bröst och mage.

När de sista spermadropparna sprutats ut över henne så drog hon till i handbojorna för att påminna Hannes om att hon fortfarande satt fast.
– Förlåt, sa han och böjde sig över henne för att spänna loss bojorna.
– Jävlar, frustade hon ut så fort hon satt sig upp och masserat sina handleder något.
– Det där hade du ju kunnat göra för en månad sedan.
– Förlåt. Hade gärna gjort det redan då.
De båda skrattade lite nervöst.

– Jävlar vad bra. Det här måste vi göra om, sa hon efter att de varit tysta en stund.
– Och jag testar gärna lite fler av dina leksaker, fortsatte hon.
Hannes blev nästan lite generad av hennes rättframma beröm.
– Absolut, svarade han dock.
– Håller helt med dig.

Han satte sig bredvid henne på sängen och såg på henne igen. Han la handen över hennes lår och kände upp längst med det mot fittan. Hon särade på benen och gav hon tillträde till den och suckade när hans fingrar nådde klitoris.

Han gick upp från sängen och kröp in mellan hennes ben. 
– Du måste inte, sa Emy i en viskning men särade ändå lite mer på benen.
Hannes satte tungan över klitoris och började slicka över den samtidigt som han lät tre fingrar från högerhanden börja glida i henne. Han fortsatte att ihärdigt slicka henne samtidigt som han tryckte fingrarna upp mot fittaket i jakt på g-punkten. Från utsidan la han sin vänsterhand över hennes mage och tryckte den neråt tills den mötte fingrarna som trycktes upp inuti henne. Emy andades tungt och gnyende men efter ungefär fem minuter så satte hon sina händer mot hans panna och tryckte till. 
– Jätteskönt, suckade hon.
Hannes reste sig upp och såg över hennes svettiga kropp och satte sig sedan bredvid henne igen.
– Det är jätteskönt, sa hon igen.
– Jag lovar.
Hon drog ytterligare några frustande andetag innan hon kastade sig ner på madrassen. Hannes gjorde likadant och vred huvudet emot henne. Hon vred sig mot honom och efter att de båda lett emot varandra gav hon honom en snabb puss.
– Vi borde tänka på maten, sa hon sedan och sken upp i ett leende för att sedan skratta.
– Jävlar, svarade han.
– Det har du rätt i.

En kvart och en snabb dusch senare satt de båda i bilen på väg till Kvänum. De plockade upp sex falafeltallrikar och körde sedan tillbaka till huset. Väl tillbaka tog Hannes en runda förbi garaget och sedan upp på övervåningen och ropade till alla att det var mat. Fem minuter senare hade alla samlats i köket och börjat äta. Hannes, Emma, Emy och Alice drack alla varsin öl medan Filip hällt upp ett glas cola. Miranda hade smakat på sin storasysters öl men efter en kort grimas hade hon också hällt upp ett glas cola. 

Strax efter halv sju kom Tim förbi i sin skrotiga bil. Han sa ett snabbt hej till Hannes medan de väntade på att de tre tjejerna gjorde sig klara för avfärd. Innan de gick ut till bilen gav Alice den vanliga kramen till Emma och Filip fick en sista avskedskyss av Miranda. Tim spärrade upp ögonen något när han såg hur Emy kastade sig runt Hannes hals och gav honom en snabb puss. Osäkert stod Hannes kvar och såg efter henne.
– Det lät som att du gav henne en rejäl omgång storebror, sa Emma när dörren slagit igen.
– Blev lillasyster svartsjuk?
– Nä. Men jag hade gärna fått en likadan, svarade hon med ett snett leende.
– Men jag antar att du inte orkar.
– Jag orkar nog alltid sätta på din lilla röv Emma. Men vi hinner tyvärr inte nu.
– Nej. Vi måste nog faktiskt skynda oss att städa innan mamma och pappa är hemma. Eller hur? svarade hon.

Filip hade också blivit förvånad när Emy kramat om hans storebror men förstod på samtalet att något hänt.
– Så. Du låg med Emy? frågade han därför.
– Ja. Faktiskt.
– Och det var väl så dags storebror? sa Emma.
– Ni har ju spanat in varandra sedan första dan’
– Jag vet. Men. Jag trodde. Well. Du vet.
– Alice? sa Emma frågande.
– Ja, svarade han och ryckte på axlarna.
– Hon blev ju inte jätteglad av att höra er precis.
– Förståeligt kanske, svarade han.
– Men hon kanske skulle haft ögonen för någon annan än dig då?
– Kanske, svarade Emma och började gå mot köket.

De la alla matkartongerna i en soppåse och bar ut den till soptunnan. Sedan tog de med ölflaskorna till garaget. Även om Hannes såklart kunde ha alkohol hemma så trodde dem att fyra tomma flaskor skulle bli svåra att förklara.
– Jag slänger dem bland glaset nästa gång jag hämtar tjejerna, sa han.
– Och du vågar inte slänga dem någon annanstans! sa Emma uppfodrande.  
– Nej, nej. Jag ska slänga dem bland färgat glas. Jag lovar.
– Bra!

7 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.