Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

26/8, 2022 kl. 01:18, av mx55

EMMA 2 Del 12: Fuckzoned

Del 12 av 15 i serien EMMA Ett sexuellt galet sommarlov

Det har gått tre månader sedan Emma började ha sex med sina bröder. Hon kan berätta allt om hur det hände, men har aldrig vetat varför. Nu vet hon! Men vad betyder Hannes erkännande? Och vad innebär det för syskonens framtid?

Det har också tagit tre månader för mig att skriva detta avsnitt. Förutom att varit sjuk så har jag fokuserat på att skriva några delar som jag nu kommer att redigera och publicera. Förhoppningen är att göra det oftare än under våren.

I sann YouTube-anda ber jag dig lämna ett like och skriva en kommentar. Det går tyvärr inte att följa mig och det fins ingne klocka att ringa i. Älskar att få både positiv och negativ feedback så tveka inte att skriva några rader. Det hade varit kul med några livstecken från er läsare.

Detta har hänt:
Emma är en sextonårig tjej som, efter att skolan våren 2020 gått över till distansutbildning, råkade ha sex med sina bröder. Syskonens vårtermin blev ett känslomässigt äventyr där de tillslut landade i ett gemensamt sexliv där Emma njutit av att domineras av storebror Hannes samtidigt som hon blev kär i lillebror Filip. 

Sommarlovet börjar också det i isolering men efter en månad får de tre syskonen bjuda in en vän var. Emma har valt sin bästis Alice medan Filip valde sin klasskompis Miranda, en tjej han dessutom legat med. Hannes hänger mest för sig själv men får snart sällskap av Mirandas storasyster Emy. Sommaren kulminerar i en grillfest där inte bara de tre syskonen har sex med de två systrarna, utan även med deras bröder Tim och Oliver. Samtidigt är Alice i Göteborg och brottas med sina egna problem, i form av vännen Tilde och hennes religiösa familj.

Även om Emma kan berätta allt om den där dagen hon, Hannes och Filip började ha sex så har hon aldrig riktigt förstått varför det hände. Efter gårdagens fest så vet hon det. På fyllan råkade Hannes nämligen erkänna att han fantiserat om henne.

Så. Vad händer nu?

* * *

Emma stod mitt på golvet i Hannes rum. Hon var fortfarande naken och hon kände sig illamående. Det ringde i öronen och ett kort ögonblick behövde hon ta stöd mot den röda byrån. Hon visste inte om det berodde på berusningen, på utmattningen eller på alla de känslor som fyllde henne. 

Hon ville slå sönder allt här inne. Hon ville ta hans tv och kasta den i golvet. Hon ville ta hans förbannade datorskärmar och kasta ut dem genom fönstret, helst utan att öppna det. Efteråt skulle hans enorma, hemmabyggda, datorlåda följa efter. Hon kunde inte bestämma sig för om hon bara skulle kasta ut MacBooken eller om hon gång, på gång, skulle slå den mot skrivbordet tills den vägradda starta.

Men det gjorde hon inte. Hon antog att det skulle bli ganska svårt att förklara raseriet för deras föräldrar. Vad skulle hon säga? Sanningen? Att hennes storebror var ett perverst jävla as? Kunde hon göra det?

Hon försökte komma underfund med vad hon kände inför honom, men det gick inte. Hon kunde helt enkelt inte fatta det. Hon ville inte acceptera det. Hur kunde han? Hur kunde han ”fuckzona” sin egen syster?

Alla tjejer hon kände hade någon gång varit med om det. Trotts deras unga ålder hade de redan träffat killar som bara ville en sak. Såklart de hade! Men så var det också de där andra killarna, de som klagade över att de blivit ”friendzonade”.

”Så du har träffat någon som faktiskt vill vara din vän? Buhu, buhu. Go cry me a fucking river!”

Emma suckade. Varför var killar så dumma att de ens ville berätta det? “Det värsta du kan få är ett Nej.” Ja. Precis, tänkte hon. Det värsta killen kan få är ett ”Nej. Jag är inte intresserad av dig på det sättet.” Det värsta tjejen kan få är ännu en anledning till att aldrig lita på killars intentioner. ”Alla män är inte så. Alla vill faktiskt inte ligga. Förresten? Vill du ligga?”. 

Både hon, och alla hennes väninnor, hade redan varit med om det, minst en gång. De hade träffat killar som de trodde var en kompis, som de berättade hemligheter för, som de öppnade sig för, som fick veta saker inga andra fick. Och så svek de det förtroendet genom att visa sitt sanna intresse. ”Jaha. Också du min Brutus. Du ville bara knulla.” ”Nä. Inte bara,” blev såklart svaret. ”Well. Go jump off a fucking cliff then, why don’t you?” 

De hade aldrig haft något namn på fenomenet. Egentligen hade de inte ens haft någon bra beskrivning på det. Det var bara en sådan sak som var. Ville du vara kompis med killar så var du tvungen att ta risken att de egentligen inte ville vara din vän utan bara komma in mellan dina ben. Sådant var livet. 

Sedan hade hon sett på tumblr hur någon, inte bara beskrivit hela grejen, utan även gett det ett namn: ”Fuckzone” Zonen där killar som låtsas vara din vän men bara vill ligga, placerar dig. Hon hade litat på Hannes och han hade fuckzonat henne.

Han var precis som alla andra killar som trodde att hon alltid skulle vara intresserad. ”Ja men du ligger ju med den killen, så varför inte med mig?” Hon suckade igen. ”Jo. men bara för att jag tycker att Oskar är snygg så betyder det ju inte att jag tycker att du är det.” Som om hon skulle vara intresserad av alla, bara för att hon gjorde saker med vissa? Hennes storebror verkade ha trott det i alla fall. Han hade fantiserat om henne. Hon var ju för fan hans lillasyster! Den sista han skulle fantisera om var väl ändå hon? Hon stirrade mot datorskärmarna. Om hon ändå bara skulle välta ner en av dem på golvet? ”Jag drack för mycket. Jag råkade”.

Med en suck gick hon ut ur rummet, gjorde en 180-graderssväng och gick in genom dörren till sitt eget. Hon hade varken sett till sina bröder eller deras gäster. Hon undrade hastigt vad de gjorde. Så vitt hon kunde höra så var det alldeles tyst i huset.

Hon var kallsvettig och kände sig allmänt ofräsch. Det kändes som att hela hennes kropp var fylld av hennes egen, och andras svett. Hennes analöppning var fortfarande insmord med glidmedel och hon antog att hon borde duscha. Men hon var för trött. Hon ville bara lägga sig ner och sova bort allt. Helst hela livet om hon kunde. Någon gång var hon tvungen att ta hand om den skit som var hennes bröder, men inte nu. Hon orkade inte ens ta hand om sin kropp.

Men hon ville ta på sig något. Helt plötsligt kände hon obehag inför tanken på att vara naken. Hon som alltid gillat friheten, hon som spenderat kvällarna avklädd inne på rummet och som hatat att hon varit tvungen att ta på sig något när hon gick därifrån. Nu ville hon helt plötsligt ha kläder på sig. Hon drog på sig en t-shirt som låg på golvet och ett par rena trosor. Sedan la hon sig ner på sängen för att försöka sova. 

Det tog inte många minuter innan hon kände hur sängen började snurra. Det kändes som att den stod på en rund skiva som långsamt, men allt snabbare, snurrades runt, och runt, i hennes rum. Försiktigt satte hon ner foten i golvet för att försöka få stopp på snurrandet. I trettio sekunder fungerade det. Sedan ställde hon sig hastigt upp, sprang mot dörren och vidare mot badrummet. 


När hon vaknade i sin säng så strålade solen in genom fönstret och badade rummet i ljus. Med ett gnyende öppnade hon ögonen och bländades. T-shirten klibbade mot hennes kropp och lakanen var dyblöta av svett. Hon blundade igen och försökte sedan vända sig, men så fort hon rörde på sig så protesterade magen. Hon försökte vrida sig åt andra hållet igen men hennes kropp svarade än mer upprört på detta. Hon hostade till och fick ännu en gång kasta sig upp ur sängen. Femton sekunder senare stod hon och pratade med Ulrik i den stora vita telefonen. 

Hon torkade munnen och resten av ansiktet med toalettpapper och spolade ner det tillsammans med resten av bevisen på hennes bakfylla. Trotts det varma huset så frös hon så att hon skakade. Svetten torkade på kroppen och gav henne gåshud. Hon tänkte att hon borde dricka något men kände hur magen protesterade av bara tanken. För att slippa det värsta av den dåliga smaken gurglade hon halsen snabbt med ljummet vatten som hon sedan spottade ut i handfatet. När hon klev ut genom badrumsdörren mötte hon sin lillebror. Han såg ut att må ungefär lika bra som hon själv. Ingen av dem sa något till varandra.

Väl tillbaka på sitt rum så drog hon ner persiennerna och la sig sedan återigen ner på sängen.

- - -

– Syndafloden?

Hon var precis på väg ut ur köket när hon mötte sin pappa. Under armen höll hon en en och en halvlitersflaska cola och i händerna försökte hon balansera ett paket apelsinjuice. Samtidigt som hon höll ett krampaktigt tag runt ett glas med Treo.
– Ähfhu, svarade hon och försökte rycka på axlarna.

– Lite mycket? frågade Erik henne.
– Humhe, svarade hon och trängde sig förbi honom.

Han såg efter sin dotter och tänkte att de fick ta hand om det här senare, vad det här nu än var. Han hade aldrig berättat för Elisabet att han visste att Emma drack alkohol men nu var det ofrånkomligt att hon visste det. Han hade ingen aning om vad som skulle hända.

Hannes hade tagit på sig hela skulden. Han hade berättat att han haft lite alkohol hemma sedan i februari och plockat fram lite vin och några öl till köttet. Han hade varit dum nog att bjuda Emma och Filip på ett glas. Groggarna var såklart till de äldre killarna och han hade aldrig tänkt sig att de yngre ens skulle vara intresserade av spriten. Såklart borde han vetat bättre och naturligtvis borde han ha haft koll så att ingen tog något.

Enligt Erik så var vartenda ord i det uttalandet ren och skär förbannad lögn. Hannes hade möjligen haft sprit hemma, men inte ens det var särskilt troligt. De hade fixat dricka och han hade inte gjort något för att hindra någon att dricka den, snarare tvärt om. Det enda som möjligen var sant var att det inte skulle bli så mycket av starkvarorna. Festen hade gått över styr och oavsett vems fel det var så stod det en tömd flaska Absolut och en mer än halvdrucken flaska gin i garaget. I panten låg det en urdrucken flaska Fanta exotic. Han kände en rysningen gå genom kroppen när han tänkte på blandningen och på hur hans yngsta son såg ut att må. 

Han suckade. Av allt att döma hade Hannes faktiskt försökt att städa upp. Hade det inte varit för att både Emma och Filip sprunget i skytteltrafik till badrummet så hade han kanske till och med kommit undan med det. Men nu var det alltså inte så. Elisabet hade redan mött det spöke som var deras yngsta son och trotts att de inte sagt något till varandra så var det väldigt uppenbart vad som hänt. Just nu sov hon men om någon timme skulle hon vakna och då skulle det inte bli roligt. Han hoppades nästan att Hannes skulle ta hela smällen men utgick från att även Emma och Filip, när de var redo för det, skulle få sin beskärda del av utskällningen. Egentligen var det väl precis vad de förtjänade. Åtminstone Emma. Filip kunde väl kanske inte förstå konsekvenserna. Eller kunde han det?

För att få tiden att gå så började han att sortera tvätten. Det var de vanliga sängkläderna och deras egna kläder. Ungdomarna tvättade allt som oftast själva men ibland hamnade några av Emmas träningskläder eller en enstaka t-shirt i den allmänna tvättkorgen. Den här gången var det dock inte tvätten som fångade hans uppmärksamhet. Gömd bakom den överfulla tvättkorgen stod en tom förpackning lådvin. ”Tre liter?” tänkte han. De hade varit sju personer. Det var nästan en halvliter vin var, förutsatt att de två yngsta drack något. 

Först vid sjutiden visade sig Emma igen. Hon tackade artigt nej när hennes mamma frågade om hon ville ha någon mat och kokade istället upp lite vatten som hon hällde över ett paket snabbnudlar. Sedan gick hon återigen upp till sitt rum.

> Hannes är ett as! skrev hon i ett meddelande till Alice. 

För att Alice inte skulle sortera bort det som något sexrelaterat skickade hon det över WhatsApp. Hannes kunde ju vara ett as av vilken oskyldig anledning som helst, tänkte hon. Därefter la hon ner telefonen på skrivbordet och började äta sina nudlar. Hon fick i sig halva portionen innan magen började protestera, även om hon denna gång fick behålla allt. 

Hon lyfte på telefonen för att se om hon fått något svar men hemskärmen lös tom. Med en suck drog hon på sig en ny t-shirt och la sig ner i sin fortfarande svettiga säng. Det tog inte ens en två minuter innan hon somnade om.

- - -

– Jag tänker inte säga något om det här, sa Elisabet i en hård och trött ton.
Det var söndagskväll och familjen satt samlad runt middagsbordet.
– Det var oansvarigt av dig Hannes att inte ha koll och jag förväntade mig bättre av dig, fortsatte hon.
– Och Emma och Filip, la hon till med sträng röst.
– Ni borde inte druckit överhuvudtaget. Men det vet ni såklart.
De båda syskonen nickade.

– Så. Då var den saken klar då, sa hon sedan efter en kort paus.
– Det blir inga fler nattliga besök men om de vågar sig hit så är de välkomna på dagarna.
Filip suckade.
– Ni kan väl knappast ha hunnit träffas mycket ändå och jag kan tydligen inte lita på vad ni gör på kvällstid. 
Han nickade men suckade ändå igen.

På det hela taget tyckte Emma att de kommit undan lindrigt. Väldigt lindrigt till och med. Helt ärligt, så förstod hon faktiskt inte varför de kommit undan så lätt som de gjort. Kanske så hade deras mamma gett upp om att vara sträng, eller så kanske hon var så besviken att hon inte visste vad hon skulle göra, eller, funderade Emma, kanske hon faktiskt bara inte ville hålla dem isolerade. ”Knappast troligt,” tänkte hon frustrerat. ”Det var ju knappast som att det stoppade henne i våras eller när det var trettio grader varmt.”

- - -

> Vaddå? Var han så jävla kass eller brydde han sig inte om dig?

”Men för helvete,” tänkte Emma. Förutom när hon hade sex så var det inte så ofta som hon svor, inte ens i sina tankar. Men den senaste tiden hade det blivit ganska många svordomar. ”Vad fan var Alice problem?”

Svaret hade kommit på den krypterade appen Signal och Emma antog därför att Alice fattade vad det handlade om. Det var redan måndag eftermiddag och hon funderade på att spydigt fråga varför Alice tagit så lång tid på sig att svara.

> Nä. Men han är ett as!
> Turns out att han har fantiserat om att knulla mig i evigheter innan han gjorde det.

Hon kastade ner telefonen bredvid sig på sängen och rullade ihop sig till en boll. Hon hatade att ens tänka på hennes storebrors fantasier. Att han legat i rummet bredvid och istället för att vara frustrerad över henne och Oskar, faktiskt fantiserat om att göra samma sak. Kanske hade han tillochmed runkat. Den tanken fick henne nästan att vilja spy.

> Och du fattade inte det?
> Knappast normalt att trycka in kuken i sin syrras mun utan att ha funderat på det innan. Klart han hade!

Emma kände hur sängen försvann under henne. Hennes mage drog ihop sig precis som när hon, mot bättre vetande, satte sig i AtmostFear på Liseberg. Enda skillnaden var att hon fortsatte att falla för evigt. Det fanns inget slut på åkturen och på det hål som hon kände att hon kastats ner i.

När attraktionen ändå stannat och trycket över hennes bröst äntligen lyftes bort kunde hon återigen se sitt rum och känna sin säng. ”Fy fan vad dum jag varit,” tänkte hon sedan och föll rakt ner i samma bottenlösa hål igen. ”Hur fan kunde jag inte fatta?”

> Kan vi ses?

> Varför då?

Det hade nästan gått en timme sedan Alice messat. Emma hade spenderat tiden i en gråtande hög på sin säng. Hennes kropp darrade och hon kände sig konstigt illamående. ”Var det såhär det var att få en ångestattack?” Hon skakade på huvudet. ”Klart det inte var” Vad hade hon att ha ångest över? Riktig ångest? Sådan där ”gå till BUP”-ångest.

> Har du tröttnat på syskonsex nu? Duger jag?

> Jag måste prata. Vi behöver prata. Jag mår så jävla dåligt över det här.
> Och du duger alltid btw. För mycket mer än sex.

> Vad finns det att prata om? Din brorsa ligger med the crush of my life, sedan ligger du med henne tillsammans med honom och nu så erkänner han att han fantiserat om att spänna på dig. Det är din egen jävla soppa! Varför tror du att jag bryr mig?

– Men be that way då, viskskrek Emma ut i det tysta rummet. Hon brydde sig inte ens om att skriva ett svar.

Efteråt hade hon inte brytt sig om att komma ut ur rummet för att äta. Hon hade gråtit tills det kändes som att alla tårar var slut och när hon speglade sig i webbkameran så såg hon ett rödgråtet, svullet ansikte. Hur skulle hon ens kunna visa sig inför familjen.

Sedan insåg hon att datorskärmen som hon stirrade in i var Hannes. Webbkameran var Hannes. Tangentbordet och musen var Hannes. Allt på hennes skrivbord tillhörde hennes genomvidriga storebror. Med ens fylldes hon av ett obeskrivligt äckel. 

Hon reste sig från sin kontorsstol och började att med ilska rycka ut alla sladdar ur dockningsstationen. När allt var urkopplat funderade hon först på att faktiskt slänga ut allt genom fönstret men bestämde sig för att låta bli. Istället kastade hon in skärmen och allt annat under sängen. Någon gång skulle hon göra sig av med det, men för stunden fick det räcka. Hon ställde sin MacBook på skrivbordet och vek upp skärmen. Inte lika bekvämt men det var hennes. Det var hennes skrivbord, hennes rum och hennes säng. Det var som när hon var tolv och hade en skyllt på dörren som upplyste om att inga bröder var välkomna. 

Det var med den tanken som golvet försvann under hennes fötter. 

- - -

De hade haft pyjamasparty. Det var i alla fall det ord som Tildes föräldrar hade använt när de förklarat vad deras dotter haft för sig under natten mot söndagen. Alice var alltid lika road över hur totalt omedvetna de båda var. Omedvetna och efter. För Tildes föräldrar så var hon fortfarande en tioåring som sprang på pyjamasparty, drack för mycket läsk och kanske såg på en något för läskig film. Inte en snart artonåring som, om mindre än tre månader, av samhället skulle ses som vuxen nog att göra vad hon ville. 

Hon hade kommit hem till Alice redan vid tretiden. Till att börja med hade de hängt med Edvins kompisar och spelat kort. Någon av dem hade nyligen sett en film om ett gäng som reste runt USA och räknade kort. Nu ville de försöka återskapa grejen och satt därför och hejda på varandra medan de spelade Black Jack. Alice och Tilde agerade mest bankirer även om Alice spelade några händer. Hon funderade på att hon kanske skulle kolla upp det där med ”card counting”. Det verkade vara en kul grej.

Efter middagen drog killarna ut medan Alice och Tilde begav sig till Alice rum. Där hade de förvisso tittat på film men ingen av dem hade något som liknade en pyjamas på sig. De hade kyssts och snabbt smekt av varandra deras kläder. Tilde var den som först hamnat på rygg. Hon hade redan varit våt och redo när Alice nått fram med ansiktet mellan hennes ben och börjat slicka över hennes klitoris. Hela kvällen och natten hade de fortsatt att ha sex med varandra. De hade slickat och pullat varandra till sköna orgasmer. Tilde hade hållit Alice på randen av att komma i nästan en halvtimme. Emellanåt hade de tagit paus och legat tätt tryckta mot varandra. De hade inte pratat särskilt mycket. Inget av det de ville prata om kändes rätt i stunden.

Strax efter åtta på söndagsmorgonen hade de två tjejerna redan klivit upp. De satt vid köksbordet i det tysta huset och pillade sömnigt med skeden i sina filskålar. 
– Blähe, muttrade Emy.
– Söndagar är fan den värsta dagen. Om nu Gud tänkte att vi skulle vila på sjunde dagen kunde han ju lagt gudstjänsterna på någon annan.
– Det gjorde han också, svarade Alice och gäspade.
– Söndag är den första dagen i väckan. Dagen då han tydligen skapade världen. Lördagen är den sjunde dagen och då vilar vi ju.
– Synd att det faxet aldrig nåde fram hit, mumlade Tilde buttert.
– Faxet?
– Ja. Eller brevduvan eller vad fan de skickade förr i tiden.


Trotts att det inte tog familjen Enberg mycket längre tid än tjugo minuter att köra den dryga milen från Mölnlycke till Landala så var familjen redo att packa in sig i bilen redan vid nio. Att komma försent var inte ett alternativ. Alice trängde in sig i det bakre baksätet i familjens minibuss och hamnade mellan Tilde och hennes lillebror Lars.
– Tack, viskade Tilde i Alice öra när bilen backade ut från garageuppfarten.
– Vad viskar ni om då? frågade Tildes pappa frän förarsätet.
– Inget särskilt, svarade Alice och riktade ett leende så att han kunde se det i backspegeln.
– Nähä. Vilt igår va? Massa killar och sprit? sa han och skrockade åt sitt eget skämt.
– Inga killar och bara tre flaskor sprit var, svarade Alice kort och fnissade också hon.
– Du är en lustig en du, svarade han och skrockade.
– Men jag litar på dig Alice. Det vet du.

Alice tänkte att han ju faktiskt kunde göra det. Vad fanns det som inte var sant i det hon nyss sagt egentligen? Det hade inte varit några killar på rummet och de hade druckit tre flaskor var av alla de Smirnof Ice som hennes mamma alltid köpte åt henne på kryssningarna hon åkte på. ”Du skola icke bära falskt vittnesbörd mot din nästa,” och allt det där.

Roger, som Tildes pappa hette, var nöjd. Väldigt nöjd. Det var viktigt att Tilde hade kompisar i kvarteret där de bodde och Alice var, även om hon kanske inte var kyrklig, en väldigt bra vän. Alltid mån om att värna familjens integritet och alltid väluppfostrad. Möjligen så kunde han ha synpunkter på att hennes föräldrar, skilda som de ju var, låtit henne resa själv till storstaden Göteborg redan som tolvåring. Men det hade ju gått bra och det var kanske därför Alice blivit en så mogen och tänkande ung flicka.

För även om hon inte sa sig tro på någon särskild gud så var hon nyfiken på den heliga skriften och hon tackade alltid ja när hon blev inbjuden till att komma med på gudstjänsterna. Roger och Ingrid hade ofta pratat om hur de kände att det bodde en sökarsjäl inom henne och att de var lyckliga som fått komma i hennes väg. Att just de skulle få vara del i att leda henne till Herren.

Att Alice inte ville ha någon som helst herre i sitt liv var ju såklart inget de kunde veta. Men hon var nyfiken. Inte på religionen men på texten i sig själv. Hon tänkte att en text som överlevt i flera tusen år och fortfarande betydde något för nu levande människor, helt enkelt förtjänar respekt. Men hon ogillade att vara i kyrkan. Inte för att hon tyckte att det var särskilt jobbigt, egentligen. Inte heller hade hon några direkta problem med att lyssna på konservativt skitsnack som inte hade i ett upplyst samhälle att göra. Hon kunde ta det. Det jobbiga var att hon förväntades spela med i det. Hon kände sig som den falskaste, mest ruttna människan i världen. Där satt hon och låtsades bland alla dessa människor som faktiskt trodde på det här. Hon kände sig så respektlös. Som att hon klampade in och förstörde deras stund.

Medan pastorn malde på i sin predikan om den moderna världens förfall satt Alice istället i sina egna, syndiga, tankar. Hon tänkte på natten som varit. På hur mycket hon faktiskt gillade att ha Tilde i sitt liv. Hon hade såklart varit glad när Tilde skaffat flickvän men hon var tvungen att erkänna att hon saknat sexet de hade. Det var inte lika hårt och rakt på som med Emma. Sex med Tilde var mer upptäckande, smekande, kramande och mysande. De använde sällan leksaker utan använde istället sina munnar och händer för att ge varandra njutning. Och även om de under natten använt Alice dildo på varandra så var det fortfarande mjukt och långsamt. Men hon visste att de aldrig skulle bli ett par och i och med det visste hon också att hon, någon dag, skulle förlora Tilde igen.

Hon väcktes till liv av tonerna från en lovsång. Pliktskyldigt mimade hon med i texterna och knäppte händerna till bön. Hon kunde inte med att yttra några ord som hon inte trodde på. ”Du ska inte ljuga.” Visserligen hade Alice sällan några stora problem med att ljuga, men det kändes ändå fel just här. 

När de kom tillbaka från kapellet så tackade Alice för att hon fått följa med och gick sedan hem till sitt. Hon sa Hej till Annelie och sin pappa innan hon tog med sig Nallen ut på en promenad. Ute i granträdgården satt familjen Enberg och hade precis börjat att äta lunch. Hon mötte Tildes blick och ställde sig mot staketet.

– Går det bra om jag följer med ut med hunden? frågade Tilde med blicken riktad mot sin mamma.
– Men ni har ju varit tillsammans hela helgen, svarade Ingrid.
– Dessutom har du ju knappt rört din lunch.
– Men jag kan vänta, bröt Alice in.
– Nej. Det ska du inte behöva göra, svarade hon henne med ett, nästan lite för mjukt leende.
– Vi ska nog ändå ta det lugnt nu när det är söndag och allt, avslutade hon samtalet.
– Jo såklart, svarade Alice tyst och log förläget. 
– Men vi ses! ropade hon sedan mot Tilde och vinkade.

Så fort hon gått en bit från huset så tog hon upp sin telefon.
> Jävla kärringas! skrev hon sedan i den tråd som innehöll meddelandena mellan henne och en viss Tilde Slyna Djävulsdotter.

- - -

Emma hade spenderat så mycket energi på att hata Hannes att hon helt glömt bort resten. Hon satt på golvet med huvudet mellan knäna och kände hur de tårar som hon för längesedan trott var slut, rullade längst med hennes smalben. Hon lyfte på huvudet och tittade bort mot garderoben och den lilla byrån där hennes tv var placerad. Sedan rös hon till och reste sig. Hon hade inte duschat sedan, ja sedan … Hon kunde inte fullfölja den tanken.

Hon stod under vattnet och såg ner på sin bleka och smala kropp. Hon äcklades av det hon såg. Hon hade haft honom i sig. Hon hade haft hans kuk i varenda en av sina kroppsöppningar. Han hade fått ta för sig av hennes fitta. Han hade fått ta henne så hårt och våldsamt som han ville i hennes röv och han fått trycka sin stake rakt ner i hennes hals. Hur skulle hon kunna se på sin kropp igen? 

Men så såg hon brösten som Han brukade suga och slicka på. De små brösten som han ömt smekte med sina fingrar. På fittan som han varit den första som fått fylla med sin säd. Som hon älskat att ta emot den. Som hon alltid särat på benen så fort han velat glida in där. Som hon älskat att få ta hans kuk i munnen. Att få slicka och suga på den. Att ibland ta honom hela vägen ner. Hennes blick gled längst med hennes smalben och ner mot fötterna. Fötterna han älskade att suga och slicka på.

Hon gled ner med ryggen längst med den kaklade väggen och tryckte upp sina ben mot brösten. Hon slöt sina armar runt dem och böjde ner huvudet. Återigen kom tårarna. Hon visste att det var tvunget att ta slut. Att oavsett hur kära de var så var deras kärlek fel. De hade aldrig fallit för varandra om det inte varit för deras storebrors sjuka fantasier. Det var tvunget att ta slut. Men hur skulle hon ens kunna?

När hon klivit ur duschen så skyndade hon sig bort till sitt rum. Det kändes obekvämt, ja till och med obehagligt, att bara gå iklädd en handduk. Väl inne på rummet torkade hon sig och drog sedan fram kläder. Hon tog på sig en av alla t-shirtar från simklubben och ett par svarta Adidas-byxor. För första gången på, vad som kändes som evigheter, så tog hon också på sig ett par strumpor. Sedan slet hon bort sängkläderna och gick ner till köket. Efter att ha slängt sina lakan i tvätten gjorde hon sig en macka. Hon mötte ingen i huset men gick ändå direkt upp till sitt rum igen.

Det kändes som att brödet geggade ihop sig i munnen och fastnade i halsen. I bröstet dunkade hjärtat hårdare än vad hon någonsin trodde att det gjort och det flimrade till framför ögonen. Hon satt på sin stol och sänkte huvudet mot skrivbordet och slog pannan i det. När hon tittade upp hade hon bestämt sig.

Hon visste att det var fegt men hon kunde inte se någon av dem just nu. Därför drog hon åt sig sin telefon och öppnade ett nytt meddelande.

> Bara så ni vet så är det slut.

Sedan kastade hon sig på sängen, drog täcket över sig och kröp ihop i fosterställning. Trots mörkret så tryckte hon hårt ihop ögonen. Hon ville inte se något, hon ville inte känna något, hon ville inte vara något. Allt hon gjorde var att försöka fokusera på att andas.

- - -

Alice hade alltid gillat att vara i Göteborg. Det var större än lilla Vara och det fanns därför alltid mer att göra där. När hon var liten hade det funnits lekplatser och andra barn att leka med. Utanför den lilla lägenheten på Torggatan i Vara hade det aldrig funnits några lekplatser eller ens särskilt många kompisar. De hon lekte med träffade hon på förskolan och sedan i skolan.

Från början hade Tommas och Annelie bott i en lägenhet på Hisingen. Där fanns det gott om andra barn och en stor lekplats på innergården. När hennes pappa bytt jobb och Annelie äntligen var klar med sin socionomexamen så flyttade de till det hus där de bodde nu. Med flytten kom nya kompisar och en hel värld av skogspartier och idrottsplaner att upptäcka. Hon hade varit nio och fram tills hon var tolv hade hon bott här varannan helg.

Så fort hon fick bestämma själv hade hon bett om att få komma och gå som hon ville. Hon visste att hennes pappa hade blivit ledsen när hon sa det. I hans värld betydde det att Alice nu skulle överge honom och bara hälsa på vid loven, om ens det. Istället blev det helt tvärt om. Så fort Alice började högstadiet så pendlade hon och hennes Fritidskort mellan Vara och Göteborg, tillsynes helt utan planering. 

Ibland var hon där en helg i månaden, andra gånger tre helger på rad. När hon i åttan fick sovmorgon på onsdagar så började hon att dyka in på tisdagskvällarna. När hon sedan började gymnasiet, som på grund av att många hade lång restid med buss till huvudorten, började dagen först vid nio, så viste ingen av hennes föräldrar vart hon skulle spendera natten. De enda dagarna som man kunde räkna med att hon var i Vara var de dagar som hon höll till i stallet. 

Det fanns alltid mer att göra i Göteborg. Fler butiker, fler mysiga fik och mer människor. Rent statistiskt så borde det finnas en ganska stor mängd queera tjejer, och ickesnubbar, i Vara-trakten. Men hon hade ingen aning om hur hon skulle hitta dem, särskilt som det fanns en ganska stor risk att de inte ens hittat sig själva ännu. Och om du nu väl hittar andra som är som du, då ska du ju helst gilla dem också. Det var därför som Alice redan som trettonåring började att söka sig till olika kaféträffar och mötesplatser inne i stan. 

Men just nu hände det ingenting. Hon låg på sin säng och tänkte att den enda anledningen till att hon stannade kvar för att hon inte ville vara i Vara. Här fanns i alla fall Edvin och hans kompisar att hänga med. I Vara fanns bara isoleringen på hennes rum i den lilla trean. Hon tänkte inte längre sätta sin fot hos Emma.

Det var tisdagsförmiddag och i huvudet spelades gårdagens hundpromenad upp för, vad hon kände var, den tusende gången. Hon och Tilde hade vandrat samma väg som de gjort förra gången. Till ICA, bort till hundrastgården och längst med gångbanan förbi skolorna. 
– Tack för att jag fick låna telefonen förresten, hade Tilde sagt.
– Det är lugnt. Men du behöver inte lämna tillbaka den. Behåll den så länge du behöver vara hemlig.
Tilde hade nickat som svar och så hade de tystnat igen.

– Jag har börjat snacka med Freja igen, sa hon sedan.
De hade precis rest sig från bänken vid rastgården och börjat gå mot skogsdungen.
– Vad kul! hade Alice utbrustit. 
– Jätteroligt. Vad säger hon?
– Att det var rätt obehagligt att träffa kyrkfolket men att hon vill försöka igen. Vi ska bara hitta ett sätt att ses.
– Wow! Nice. Fantastiskt. När ska ni ses?
– Jag vet inte. Om någon vecka typ. Skulle du kunna täcka för mig? Säga att jag sover över?
– Självklart! Klart jag kan.

De hade skiljts med en hastig kram utanför Alice hus. Hon hade stått kvar i trädgården i några sekunder innan hon gått in genom ytterdörren. När hon kommit in hade hon gått direkt till sitt rum, satt sig på sängen och sedan stirrat in i väggen. 
– Fan också, hade hon viskat för sig själv.

Hon hade samlat ihop sig tillräckligt för att kunna vara social vid måndagskvällens middag. Hon hade tuggat i sig sina quornkorvar och skämtat elakt med Edvin. Hon hade pratat med Annelie om hur det kändes att snart komma tillbaka till skolan och sedan försökt skrämma sin halvbror med rövarhistorier om hur det var att vara ny på högstadiet. 

När hon väl bestämde sig för att kliva upp ur sängen hade klockan passerat ett. Hon drog på sig ett par jeans och ett svart linne. Hon hälsade snabbt på Annelie som satt i köket innan hon tog ner en skål och hällde upp müsli. Med en suck och ett stön satte hon sig sedan vid bordet.

– Var är det som värst? frågade Annelie med ett roat tonfall och höjde blicken mot sin bonusdotter.
– Bufe, muttrade hon som svar.
– Allt.

Annelie såg på henne i några sekunder. Hon var så lik sin mamma men samtidigt fanns det drag av Tommas i det där lätt fräkniga, ofta lite busiga ansiktet. De bruna ögonen såg mot henne samtidigt som ansiktet såg allt annat än glatt och spralligt ut.
– Okej. Vill du prata om det?

Alice ryckte på axlarna. ”Varför inte?” tänkte hon. Hon kunde såklart inte berätta allt men hon hade alltid gillat att snacka med Annelie. Hon var schyst och lagom ungdomlig för att precis ha fyllt trettiofem. Hon försökte att hänga med men misslyckades, som de flesta andra vuxna, totalt. Alice antog att Edvin ganska ofta skämdes för henne. Men vilken, snart trettonårig kille, skämdes inte för sin mamma?

– Visst, svarade hon.
– Tilde ska bli tillsammans med Freja igen.

– Men är inte det bra då?
– Jo. I guess.
Alice suckade och såg ner mot bordsskivan.
– Men?
– Alltså. Om de blir … ja … Då kan inte vi …
– Ah, svarade Annelie. 
– Nä. Det kanske ni inte kan, fortsatte hon sedan efter någon sekunds tystnad.

De satt tysta en liten stund innan Alice tog ett andetag.
– Jag antar att jag borde vara glad för henne. Det är liksom precis det hon behöver så att hon ska kunna flytta från den där jävla skitfamiljen. Men det suger ändå, sa hon sedan snabbt utan att andas.
– Men ni kan fortsätta att vara kompisar?
– Jo. Det är klart. Men …
– Du kommer sakna att ha sex med henne?
Alice nickade.

– Men är det inte viktigare att ni är vänner?
– Jo. Såklart.
– Och det funkade ju i höstas? Frågade Annelie.
– Jo, svarade Alice med en suck.
– Men …
– Men vaddå?
– Då hade jag ju Emma.
– Har du inte det nu då? 

Alice hade aldrig berättat för sin pappa och extramamma att hon och Emma hade sex. Annelie hade bara utgått från att de hade det. Inte så att hon trodde att Alice låg med alla tjejer som någonsin sov över hos henne. Det var bara att det helt plötsligt var något speciellt med hur de båda tjejerna var mot varandra.

– Nä, svarade Alice.
– Vi pratar inte.
– Varför inte då?
– För att …
Alice suckade igen och såg olyckligt ner i bordet.
– Hon låg med tjejen jag varit kär i sedan, typ, åttan.
– Ah. Okej, svarade Annelie. 
– Så därför pratar ni inte?
– Nej, svarade Alice med en suck.

– Du borde prata med henne.
– Nej.
– Jo.

I en halv sekund så övervägde Alice att berätta om alla anledningar till att hon inte ville prata med Emma. Om alla de saker som lett fram till att de nu var i den situation där de var. Men hon lät bli.

– Så din bästa vän låg med tjejen du är kär i? började Annelie.
– Jag antar att hon visste att du gillade henne?
Alice nickade.
– Det är ett rätt kasst betande.
– You don’t say, svarade Alice bittert.
– Men inte hela världen?
Alice svarade med ett torrt skratt.
– Inte?

Annelie reste sig upp från sin stol och ställde sig vid köksbänken. Hon fyllde långsamt på sin kaffemugg innan hon tog fram en till. Alice hörde hur hon suckade djupt och sedan långsamt vände sig om. Hon tog ännu ett djupt andetag innan hon ställde ner kaffemuggen framför Alice och sedan satte sig med sin egen, mitt emot.

– Jag förlorade min absolut bästa vän …
– Det är inte samma sak, avbröt Alice henne.
– Nej. Det är ju inte det, svarade hon lugnt.
– Jag låg med hennes sambo.
– Och blev med barn, fyllde Alice i. Hon lät sarkastisk.
– Och blev med barn, svarade Annelie och andades ljudligt ut.
– Vi har inte pratat sedan dess. Bortsett från när jag och Tommas gifte oss så har vi inte ens sett varandra.
– Och ni sa inget till varandra ens då? Jag fattar inte varför hon dök upp i så fall.
– Näe, svarade Annelie och skakade på huvudet.
– Och nej. Det fattar inte jag heller.

– Fast är inte det rätt förståeligt ändå? Att ni inte pratar alltså? frågade Alice. Inte lika sarkastiskt denna gång, även om tonen fanns där.
– Jo. Det är det.
Annelie suckade igen.
– Men vi hade kunnat snacka om det.
– Sure. Hade det ändrat något?
– Vet inte. Saras och Tommas förhållande var ändå rätt dött.
– Hur vet du det?
– Hon berättade det för mig.
– Så då tänkte du att ”de kommer ju ändra göra slut så …”
Annelie fnissade.
– Nej. Inte riktigt. Men det är ett skämt din mamma hade tyckt varit roligt.
– Jo. Det är det nog, svarade Alice och drog lätt på munnen.
– Hon hade tyckt att det varit skitroligt faktiskt.

– Precis, sa Annelie efter en kort tystnad. Hon suckade lätt.
– Så kasta inte bort Emma bara för att hon låg med någon du inte ens var tillsammans med. Det är inte värt det.
– Nä. Kanske. Men …
– Ring henne!
– Kanske.
– Nej, sa Annelie bestämt.
– Ring henne. Snacka igenom det här.

Alice satt tyst och tänkte en stund. Sedan höjde hon muggen mot sina läppar och sippade på det allt för starka kaffet. Hon drog ihop ansiktet i en grimas.
– Jävla rävgift, sa hon.
– Men jag vill inte höra hennes ursäkter, fortsatte hon sedan.
– Bra! svarade Annelie.
– Be inte om dem då. Säg bara att du vill gå vidare.

Alice ryckte på axlarna.
– Okej. Kanske.
– Inga kansken. Ring henne.
– Visst, visst.
– Lova. Ring henne.
– Jag ska. Jag lovar.
– Bra! Vill du ha mjölk i det där ”rävgiftet”?
– Nej. Det är ok.

Det dröjde ända tills onsdagen innan Alice väl hade samlat sig tillräckligt för att ringa det där samtalet. Flera gånger hade hon suttit med telefonen i handen och bläddrat fram Emmas kontakt för att sedan släcka skärmen igen. Hade det inte varit för att Annelie var på henne om det hela tiden så hade hon nog inte gjort det. 

Hon började förstå varför de båda kvinnorna aldrig tagit upp kontakten igen. Hon tänkte att det var ungefär som när man skolkade från en lektion och skämdes så mycket att man inte gick på nästa och sedan nästa igen. Helt plötsligt hade man inte varit där på tre månader och då kändes det helt omöjligt att komma tillbaka. Var det så det hade gått till? 

Men vad hade hon att skämmas för egentligen? Var det hon som legat med Emmas stora kärleksintresse kanske? Nej. Det var det inte! Men det var å andra sidan hon som skrivit att hon inte brydde sig om hur Emma mådde. Det var hon som skrivit att Emma fick reda ut sin egen soppa. Varför skulle Emma söka kontakt? Hon insåg att bollen helt klart låg hos henne.

Med en suck tog hon upp telefonen och tände den. Innan Face ID låste upp den så såg hon en snabb skymt av bilden av dem två på Liseberg. Hon kom att tänka på hur Emma sagt att hon skulle dumpa vilken kille som helst för henne. Att hon var så viktig i hennes liv att alla som hade något emot att de var tillsammans skulle klippas av. 

Emma var inte Tilde som blev monogam så fort hon träffade någon. Alice visste att det inte handlade om sexet. Det var så mycket mer än så. Det var ett löfte om att vem som än försökte ställa sig i vägen för deras vänskap skulle kastas ur vägen. Kosta vad det kosta ville. Hon tänkte att det i och för sig fanns gränser i det löftet. Någon gång skulle Emma träffa någon som hon skulle vara beredd att offra Alice för. Frågan vara bara om Alice skulle tillåta det, eller om hon skulle svälja vad det nu än var som behövde sväljas och stanna. Så Emma hade legat med Emy och hon skulle antagligen göra det igen. So fucking what? Det var trotts allt sexgalna Emma som de snackade om.

Ok, tänkte Alice. Det var kanske lite orättvist. Men hur många gånger hade Emma haft sex med Oskar innan hon lät honom ta henne där bak? Två? Hon hade tagit initiativet till alla sexpartners hon haft. Hon hade överrumplat Ninas storebror, hon hade raggat upp Oskar och så fort hon fått chansen med Alex så hade hon tagit den. När ingen annan fanns i närheten tog hon tag i William bara för att han tittat lite åt hennes håll. Hon hade till och med förfört henne och det hade lett till fantastiskt sköna upplevelser för dem bägge. Med tanke på omständigheterna så var det väl bara en tidsfråga innan hon skulle ligga med ansiktet mellan Emys ben.

Och, tänkte Alice tillslut. Var det inte just därför som hon älskade henne? För att hon var just Emma. Tjejen som alltid tog det hon ville ha. Det spelade ingen roll om det var rätten att åka till Vara på eftermiddagarna eller att byta högstadieskola. Om hon sedan ville installera vilka program som helst på skoldatorn så hittade hon ett sätt att göra det också.

Hon tryckte upp sina kontakter och bläddrade fram Emma. Efter ytterligare några sista sekunders betänketid så tryckte hon på telefonnumret och satte luren mot örat.


Emma låg på sin säng. Hon hade täcket uppdraget nästan hela vägen upp över huvudet och ansiktet tryckt mot kudden. Ur den, lilla, smarta högtalaren strömmade musik och prat från BBC Radio 1 men hon lyssnade inte. Hon stod bara inte ut med tystnaden. 

Hon ryckte till när ringsignalen skar genom rummet. Hennes första tanke var att ignorera samtalet helt. Trotts att hon var under arton så fick hon ibland samtal från mindre nogräknade telefonförsäljare eller från indiska callcenters som försökte sno pengar av henne genom att säga att hennes dator behövde repareras, eller att hon gjort något olagligt. I övrigt så ringde bara hennes föräldrar till henne.

Den klassiska, gamla, iPhone-signalen fortsatte att ljuda i rummet. Eftersom att hon inte ens bemödat sig med att slå igång telefonsvararfunktionen så ringde telefonen i evigheter. Tillslut lyfte hon ändå på sig och drog till sig den irriterande tingesten. Det skulle ju trotts allt kunna vara mamma eller pappa som ringde. Hon kollade på skärmen och fick istället för att se ”Mamma” eller ”Pappa” se namnet Alice följt av två rosa hjärtan. ”Va?” tänkte hon. ”Har någon dött?” För varför skulle någon annars ringa utan förvarning?

– Hallå? Svarade hon frågande efter att hon dragit fingret över skärmen.
– Hej? svarade Alice röst försiktigt.
– Hej? svarade Emma henne tvekande.

– Hur är det?
– Hur fan tror du att det är din jävla idiot? ville Emma skrika. Men i sista stund så lät hon bli.
Var inte Alice precis den person som hon behövde just nu? Den enda hon faktiskt kunde tala med? Hon hade funderat på att höra av sig till Lelah men hur skulle hon kunna göra det? Hur skulle hon kunna förklara det som hänt för tjejen som själv föreslog för sin bror att de skulle ha sex? Hon hade kommit fram till att det inte skulle fungera.

– Skit, svarade hon därför.
– Åt helvetes skitdåligt faktiskt.
– Vill du ses och prata? frågade Alice
– Mm. Det vill jag. Vill du?
– Ja.

De båda tjejerna blev tysta och lät det sjunka in. Att båda faktiskt ville träffas.
– Kan vi vara hos mig? frågade Alice och bröt tystnaden.
– Visst, svarade Emma.
– Jag behöver seriöst komma härifrån. Fast tror inte att jag kan ta bussen.
– Varför?
– För att jag lovat mamma att inte göra det och jag behöver seriöst hålla hennes regler just nu.
– Vadå? Vad har hänt?
– Jag och Filip hade värsta bakisdagen i lördags.
– Och det var inte så populärt med Elisabet? frågade Alice roat.
– Nä. Knappast.
– Då får du väl cykla då?
– Meh. Alltså … började Emma.
– Jag gjorde det när vi skulle till stranden, avbröt Alice.
– Visst, visst. Jag trampar över. När?
– Imorgon eftermiddag?
– Absolut. Syns någon gång på eftermiddagen.

– Du? sa sedan Alice sedan efter en stunds tystnad.
– Förlåt för vad jag skrev. Jag bryr mig. Jag älskar dig Emma. Du är den bästa vännen jag har.
– Det är ok.
– Nej. Det är det inte, sa Alice sorgset.
– Nä. Kanske inte. Men det är lugnt. Och jag älskar dig med.
– Tack, svarade Alice tyst.
– Och du? Vi ses imorgon va?
– Klar vi gör, svarade Emma och väntade i tystnaden på att Alice skulle säga något mer.
– Så eh, hördes istället från henne.
– Ska vi lägga på? sa hon sedan.
– Jag antar det, svarade Emma.
– Ok. Ses imorgon.
– Jupp. Syns imorgon.
Det tog tre sekunder innan de väl, nästan samtidigt, tryckte på den röda knappen som kopplade ner samtalet. 

Efter att de lagt på så låg Alice kvar på sängen. Efter ungefär en kvart så reste hon sig upp och drog fram sin väska och började packa ner de grejer hon ville ha med sig till sin mamma.
– Jag drar tillbaka till Vara ikväll, sa hon sedan till Annelie när de möttes nere i hallen.
– Ok. Gör så.
– Jag ska träffa Emma imorgon.
– Vad kul! Bra jobbat.

Alice och Annelie stod tysta och såg på varandra.
– Du, sa Alice när de gått några sekunder.
– Ring mamma.
– Alltså, svarade Annelie.
– Det är nog inte så enkelt.
– Jo. Ring henne. Eller skriv ett brev. Gör någonting.
– Jo. Fast alltså …

Alice stirrade på kvinnan som sedan hon varit fyra varit tillsammans med hennes pappa. Hon såg upp på den människa som, enligt henne själv, avslutat ett redan dött förhållande. Det sistnämnda var inget hon visste något om. Hon hade aldrig diskuterat saken med sin mamma. Faktum var att det samtal hon haft med Annelie var, i stort sett, första gången som hon på riktigt diskuterat saken under de senaste tolv åren.

– Annelie, sa hon efter att hon stålsatt sig.
– Om två år tar jag studenten. Då ska ni hänga nallar och nappflaskor med sprit och annan skit runt min hals. Och ni ska fan göra det tillsammans! Ni är liksom båda som mina mammor och …

Annelie såg på den rödhåriga tonårstjej som varit hennes bonusdotter lika länge som hon haft sin egen son. Hon såg in i ögonen som långsamt började tåras och blinkade till och kände hur tårarna även började rinna ner för hennes kinder. Sedan kastade hon sig över henne och omslöt henne i en hård kram.
– Det är klart vi ska älskling. Det är klart vi ska.

- - -

Solen sken förbi de enstaka molnen och mobilen visade tjugofyra grader när Emma, strax före klockan ett, började cykla längst med vägen mot Öttum. Hon hade tidigare på morgonen frågat sina föräldrar, och speciellt hennes mamma, om hon fick ta cykeln och åka till Alice. Hon var noga med att säga att hon just skulle cykla. Till sin förvåning hade hon direkt mötts av ett jakande svar.

Å andra sidan så tänkte hon att hennes föräldrar nog var rätt lättade över att hon tog sig för något. Sedan lördagen hade hon hållit sig helt instängd på sitt rum. Hon hade inte ätit med den övriga familjen eller ens ätit särskilt mycket överhuvudtaget. De gånger någon knackat på hennes dörr hade hon bara morrat något ohörbart som svar och vägrat att prata. 

Hon förstod att hennes föräldrar måste varit både oförstående och oroliga. Vad hade hänt som fått henne att stänga in sig så här? Det kunde ju knappast vara att hon inte fick träffa Alice på nattetid. Syskonens föräldrar hade noterat att varken Miranda eller Emy heller kom och hälsade på under dagarna. De förstod att något måste ha hänt på den där festen. Något som rörde Emma och som fick henne att stänga in sig.

Emma visste inte vad de tänkte om Hannes och Filips beteende. Faktum var att hon knappt visste vad hennes bröder höll på med. Både Erik och Elisabet hade dock noterat hur deras söner verkade oroliga. Särskilt Hannes verkade gå runt på helspänn och gjorde allt för att inte störa Emma eller visa sig de få gånger hon lämnade sitt rum. 

De hade pratat om saken om kommit fram till att det troligen var något som hänt under grillfesten. Någon som sagt eller gjort något dumt under inflytande av allt för mycket alkohol. Såklart hade de frågat alla tre om vad som hänt men ingen av dem hade velat svara. Så, för stunden hade de bestämt sig för att låta det vara. Förhoppningsvis skulle det gå över på samma sätt som alla bråken syskon haft de senaste månaderna tillslut gjort det.

Emma hade faktiskt övervägt att berätta allt när hennes pappa frågat henne vad som hänt. Hon antog att det var just han som fick ställa frågan eftersom att det var mest troligt att hon skulle berätta för honom. Men hon bestämde sig för att låta bli. Hur mycket hon än hatade Hannes så kunde hon inte hänga ut honom. Oavsett hur det hade gått till så hade hon gjort allt av egen fri vilja och hon ville verkligen inte att de skulle se honom som en förövare, vilket hon var helt övertygad om att de skulle göra. Det var han som var vuxen och det var därför han som skulle få hela skulden. Filip var ju bara femton och de skulle se det som att han manipulerats till att utnyttja sin syster. Och även om hon tyckte att Hannes var ett jävla as, så kunde hon inte se sig själv som ett offer. Hon hade velat ha allt det sex hon och hennes bröder haft de senaste månaderna.

I Kvänum stannade hon till vid ICA och köpte en kall halvliters cola som hon tog en stor klunk av, innan hon återigen satte sig på sadeln och trampade vidare. Hon hade på sig ett par svarta träningsbyxor och ett limegrönt ärmlöst linne. Hon kände hur svetten började rinna i ansiktet och hur solen brände mot hennes armar. ”Borde smörjt in mig,” tänkte hon surt medan hon fortsatte längst med vägen mot Bjärttorp och Tråvad.

Knappt en timme senare så var hon framme hos Alice. Hon var vid det här laget helt genomsvettig och kände hur det redan kliade ordentligt över armarna. 
– Hej, pustade Emma ut när Alice kom för att möta henne nere på gatan.
– Hej själv, svarade Alice med ett försiktigt leende.
– Jobbigt?
– Skitjobbigt, svarade Emma och flåsade fortfarande.
– Jag har verkligen noll kondis. Måste börja träna på riktigt.
– Tydligen, svarade Alice kort och skrattade.

– Kan jag ta duschen? frågade Emma så fort de kommit upp till Alice lägenhet.
– Absolut. Jag fixar något att äta så länge, svarade Alice och gick mot köket. 
Medan Emma tvättade bort den värsta svetten så bredde Alice några mackor och blandade till två glas med islatte. 
– Här, sa hon så fort Emma var klar.
– Tack sa hon, och tog emot en talrik och ett av glasen.

Hon följde efter Alice in på hennes rum och satte sig på den stora sängen. Hon var invirad i ett vitt badlakan men i övrigt var hon helt naken. Hon tog en klunk från glaset och lutade sig bakåt på sängen. Hon satte fotsulorna i madrassen och särade lätt, nästan omedvetet på benen, och såg mot sin rödhåriga vän. 

Alice var klädd i en vit t-shirt och ett par korta, gråa, mjukisbyxor. Emma lät blicken glida längst med benen, över de nakna smalbenen och ut på de små fötterna.
– Jag är extremt otänd på sex idag, sa Alice med ett roat tonfall.
– Flåt, svarade Emma och log mot sin bästis.
– Ska skärpa mig. Och ta på mig något.
– Det är lugnt sexgalning. Men just nu är sex det sista jag vill tänka på.
– Så illa? frågade Emma medan hon började rota runt i Alice garderob.

– Jupp, svarade Alice med en suck och hasade sig upp mot huvudändan.
– Alla jag ligger med är fucked up.
– Alla? Hur många är det?
– Två, svarade Alice med ett leende.
– Hur är den andra fucked up då? svarade Emma och rotade vidare bland kläderna.
– Så du erkänner att ditt sexliv är fucked up?

Emma drog ut en korg ur Alice garderob och började att frenetiskt gräva.
– Jasså. Är det här den är? ropade hon och visade upp en svartvit t-shirt med Hogwarts-motiv.
– Antar att du sovit i den någon gång, svarade Alice och såg på tröjan.
– Men hur kan du fortsätta att stötta den där skiten? Fortsatte hon.
– Författaren är urspårad. Inte storyn, svarade Emma och drog på sig plagget.
– Och det är klart jag erkänner att mitt sexliv är fucked up. Det är extremt fucked up! fortsatte hon efter att ha tagit på sig ett par gråa, och en aning för korta, mjukisbyxor.
– Men. Vem är det och hur är hon fucked up?

– Hur många gånger har vi sagt fucked up nu? frågade Alice med ett leende samtidigt som en liten gråspräcklig katt hoppade upp på sängen.
– Vet inte. Men det är fucked up, svarade Emma med ett skratt och kastade sig ner på madrassen.
– Du skrämde Honda! ropade Alice surt när den lilla katten försvann ner på golvet.
– Förlåt, viskade Emma och la sig med huvudet ner mot golvet och spanade in under sängen. Ett par gula ögon syntes därunder.
– Nu kommer hon aldrig ut, suckade Alice låtsassurt när Emma kommit upp igen.

– Men vad är det som är galet då? frågade Emma utan att kommentera kattens plötsliga flykt.
– Det är Tilde och hon ska bli tillsammans med Freja igen.
– Igen? Har de gjort slut?
– Ja. Eller nä. Eller, började Alice.
Sedan berättade hon i stora drag om Tildes vår och sommar.

– Smart med telefonen, var det första Emma sa efter att Alice pratat färdigt.
– Antar att du skulle kunnat fixa bort spärrarna eller något …, började Alice osäkert.
– Nej. Det går säkert men det är för riskabelt. Tänk om det inte funkar eller om någon glömmer någon inställning. Skitläskigt ju. Bättre med en helt ny telefon, avbröt Emma.
– Skitsmart!
Alice log lite osäkert och tittade mot henne.

Katten hoppade återigen upp i sängen och la sig i Alice knä. Hon strök henne försiktigt och lite prövande över ryggen för att se om det skygga djuret skulle låta sig klappas. Det gjorde hon och snart spann hon i sin mattes knä.
– Men jag fattar att det suger, sa Emma som suttit tyst och iakttagit dem.
– Ja. Varför måste alla gå och bli monogama? 
– Det är naturlagen, muttrade Emma.
– Yea right. Bara för att kyrkan predikat det för att underlätta arvsskiften, svarade Alice.
– Jag vet, suckade Emma.
– Och så håller sig folk till det. Ligg med hur många du vill men så fort du blir ihop så gör du det bara med en. Det är ologiskt! sa Alice i snabb takt och avslutade med en djup suck.
– Preach, mumlade Emma som svar.

– Men det är väl mest hennes familj som är fucked u … ?
Alice avbröt Emma med ett fnitter.
– Okej. Det är väl mest hennes familj som är, eh …, försökte Emma att rätta sig.
– Homofoba radikaliserade skitstövlar? föreslog Alice i en frågande ton.
– Jo. Fast det var inte orden jag letade efter.
– Men de är det, sa Alice bestämt.
– De sabbar hennes liv och det gör så ont att se.

Emma visste inte vad hon skulle säga. Hon hade redan ställt alla de självklara, och fullständigt idiotiska, frågorna. ”Finns det ingen ni kan prata med?” ”Finns det någon på skolan?” ”Men Annelie jobbar väl på soc?” Det var längesedan hon gett upp med att komma med förslag. Tillsammans med Alice hade hon spånat fram både tänkbara och, framförallt, otänkbara lösningar. 
– Fast jag hoppas att det ändå håller mellan dem, avbröt Alice hennes tankar.
Emma nickade.
– Fast det är inte en bra grej att hänga sin frihet på, sa hon tyst.
– Jag vet det med, svarade Alice. 
– Men jag har inte sagt det till Tilde.
– Klart du inte har. Det vore rätt oschyst att säga ”men tänk om ni gör slut i januari och du blir hemlös och måste flytta hem igen”.
Alice drog lätt på munnen och svarade.
– Nä. Precis.

Emma hade satt sig bredvid Alice nu. Det var kanske fem centimeters mellanrum mellan deras kroppar och de tittade blygt på varandra men satt annars helt tysta.
– Förlåt, sa Alice efter en lång stund.
– Det var taskigt att skriva sådär.
– Jag fattar, svarade Emma.
– Det är verkligen helt lugnt. Mina problem är ju rätt självvalda och inte alls lika fruktansvärda, egentligen.
– Nä. Men du tar också en enorm risk med din familj.
– Jo, sa Emma i en inandning och nickade.
– Men det är slut nu, sa hon sedan.
– Säker? frågade Alice.
– Ja. Helt säker. Hannes är ett svin och jag vill inte ta i honom igen.
– Och Filip?

Emma böjde ner huvudet och såg ner över sina ben. Hon satt med knäna uppdragna under hakan och blicken fastnade på hennes nakna fötter och tår. Tårna som Filip …
– Jag måste ju det.
– Men kan du?
– Du tror inte att jag kan det eller hur?
– Jag vet inte.

Emma vände blicken mot Alice som fortfarande satt med ryggen lutad mot sänggaveln och med katten utspridd i knäet. 
– Du hade ju rätt om allt annat, sa hon sedan.
– Jo. Jag hade väl det, svarade Alice tyst och mötte hennes blick.
– Du hade sex med Miranda och Emy och ni hade gruppsex på festen.
– Jo, svarade Emma och nickade. 
– Det blev så.
– Det blev så för att Hannes planerade det så?
Emma nickade.
– Åtminstone festen. Miranda var mitt förslag.
Alice log.

– Visste du att Hannes tänkt på mig? frågade Emma tillslut. 
Så fort hon yttrat orden så kände hon det som att hela bröstet skulle sprängas av de hårda hjärtslagen.
– Nej, svarade Alice.
– Klart jag inte visste. Hur skulle jag kunnat veta, eller ens anta, det? Men det verkade bara så logiskt när du skrev det. Klart han hade.
Emma nickade.
– Och förlåt igen för att jag var så hård. Skrev precis efter att Tilde …
Emma nickade igen.

– Jag vill resa bort, suckade Emma efter att de varit tysta en stund.
– Vart?
– Jag vet inte. Vart som helst. Bort från jobbiga bröder …
– Och från extremkristna föräldrar, fyllde Alice i.
– Precis, svarade Emma.
– Bort från allt det här. 
– Synd att det inte går att åka någonstans bara, sa Alice sorgset.

– Fast det gör det väl? svarade Emma fundersamt.
– Vi skulle ju kunna dra till Danmark.
– Danmark? svarade Alice.
– Har inte de stängt?
– Nej, Svarade Emma.
– De öppnade förra veckan. Åtminstone om man har sommarhus, sa Emma och såg mot Alice.
– Och du har ju ett sommarhus! Eller hur? utbrast Alice exalterat.
– Japp.
Emma såg hur Alice sprack upp i ett leende.
– Då måste vi dit! Bort från perversa knullbrorsor och förtryckta lebbar. Bara vi två och en jävla massa alkohol. För vi får köpa det i Danmark va?
Emma skrattade.
– Yes! Vi får fylla huset med veggiekäk och Bacardi Breezers …
– Och Smirnof Ice, fyllde Alice i.
– Du och dina jävla Smirnof.
– Och? Jag gillar vodkamixers mer än rom.
– Visst, visst. Svarade Emma. Massa sån’ också.
– Och du, sa Alice sedan och skrattade till.
– Jag ska ge din fitta så mycket uppmärksamhet att den aldrig mer vill ha någon jävla brorsakuk. 
Emma svarade henne med ett sött leende och ett fniss. Sedan gapskrattade hon.
– Det ser jag fram emot.

– Tänk va, fortsatte Alice.
– Ett helt hus för bara oss två. Inga andra. Bara glömma vår skit och ha det bra.
– Jupp! svarade Emma och vände sig mot sin bästis med ett brett leende.
– Så när åker vi?

Emma funderade en stund på Alice fråga.
– Jag vet inte, sa hon lite lugnare.
– Nästa vecka hoppas jag. Men jag måste typ kolla med pappa och bästemor antar jag. Och övertala om att jag får åka.
– Shit, svarade Alice och slog ner blicken.
– Det lär ju bli lätt.
– Asså. Det ska gå! Vi ska dit! Jag fixar det.
Återigen sken Alice upp i ett leende och sedan kastade hon sig omkring Emmas hals.
– Du anar inte hur jävla less jag varit på att sitta instängd här utan att kunna åka någonstans?
– Same. Vi har haft samma vår, remember? Och var inte du nyss i Göteborg?
– Jo. Men ändå.


När Emma cyklade hem så gjorde hon det med mer energi i tramptagen än vad hon gjort på vägen dit. Det gick faktiskt nästan tjugo minuter snabbare att komma hem än vad det hade gjort på eftermiddagen. Det var som att lyckan hon just nu kände spred sig ut i hela hennes kropp och ner i benen.

När hon väl kom hem vid åttatiden så hade båda hennes föräldrar redan hunnit vara hemma i ett par timmar och resten av familjen höll precis på att avsluta middagen. Emma tittade försiktigt in i köket och såg att både Hannes och Filip satt vid bordet. Hon mötte kort Hannes blick innan han reste sig upp. Så fort hon klev in i köket så reste sig också Filip och tillsammans klämde de sig förbi henne i dörröppningen.

– Vad bråkar ni om egentligen? hörde hon Elisabet fråga tyst från sin plats.
Emma frustade till och ryckte på axlarna som svar.
– Skit, svarade hon sedan som svar på hennes föräldrars fundersamma blickar.
– Det är inget viktigt egentligen, fortsatte hon medan hjärtat bultade i bröstet. All koncentration gick till att försöka hålla sig lugn och inte bryta ihop.
– Jag ska snacka med dem, sa hon sedan.
– Det löser sig.

– Okej, svarade Elisabet efter en ganska lång tystnad och fortsatte.
– Det måste ju varit något stort. Ni har inte pratat på nästan en vecka.
– Jag vet, svarade Emma och insåg att hon nästan lät irriterad.
– Men det är inget särskilt. Blev en massa bråk om struntsaker bara.
– Okej, svarade Elisabet hårt, nästan lite kyligt.
– Om du säger det så.

Emma kände helt plötsligt inte alls för att äta med sina föräldrar. När hon slevat upp sojafärsås och spagetti i en djup talrik så började hon försiktigt att gå bort från spisen. Hon tänkte gå upp på rummet men precis innan hon skulle gå förbi köksbordet så insåg att det nog inte skulle hjälpa henne. Om det nu inte var något särskilt så var hon väl tvungen att försöka bete sig som att det faktiskt inte var det.
– Så vad händer i era liv då? frågade hon istället och satte sig ner på sin plats.

- - -

Emma såg inte röken av sina bröder under resten av torsdagskvällen och inte heller på fredagsmorgonen var det någon av dem som visade sig när hon var ute ur rummet. Hennes föräldrar jobbade återigen dag men med tillräckligt skilda tider för att välja att inte samåka. Efter några kortare dagar hade Erik valt att rycka in för en kollega och ta ett tolvtimmarspass medan Elisabet jobbade åtta till fyra. Så även om de möjligen kunde ha åkt tillsammans så gick det för lång tid mellan att de båda slutade.

Därför var Erik ensam kvar när Emma vid strax efter halv åtta kom ner för att ta en tidig frukost. Hon hade vaknat av sig själv redan vid sjutiden och legat och dragit sig i någon halvtimme. Nu satte hon sig vid köksbordet, mitt emot sin pappa som höll på att avsluta sin frukost.

– Du? började hon försiktigt i frågande ton.
– Hm.
Emma uppfattade ljudet som att hennes pappa lyssnade på henne och inväntade vad hans dotter nu skulle fråga om.
– Jag och Alice skulle vilja åka till Danmark. Typ nästa vecka innan skolan börjar igen.
– Okej, svarade han dröjande.
– Men det funkar nog inte.
– Jo. Men alltså, började hon.
– Danmark har öppnat för alla som stannar där mer än sex dagar eller för de som har sommarhus eller nära släkt. Och vi har både ett sommarhus och nära släkt.
– Jo. Fast det är inte vårt, avbröt han.
– Och jag tror faktiskt att det är en dålig idé. Vad ska ni göra ens? Allt är väl stängt? Och även om saker skulle vara öppna så vill vi inte att du springer runt på tivoli och grejer.
– Nä såklart. Det tänker vi inte heller. Vi vill typ bara hänga i huset och gå och bada. Dessutom så är det ju vårt sommarhus också. Du äger en tredjedel.
– Sant, svarade han och såg mot sin dotter.
– Men seriöst. Ni två i huset? Jag fattar att du vill åka någonstans men det funkar inte. Och dessutom fattar jag inte vad ni ska göra.

Emma suckade och såg ner på sin ostmacka. 
– Okej. Men alltså, började hon.
Hon visste inte alls vad hon skulle säga härnäst. Hon hade tagit ett blad ur Hannes bok och bestämt sig för att fråga när inte hela familjen var samlad. Dessutom hade hon valt att bara prata med sin pappa eftersom att hon trodde att han skulle säga ja. Nu satt hon och tänkte att hon tydligen haft fel. 
– Såhär, fortsatte hon. 
– Jag och Alice vill vara själva. Inga bröder och inga kompisar till dem. Bara vi.
– Har det något med bråket på festen att göra?
– Nej. inte riktigt. Men vi har nog varit tillsammans lite för mycket ett tag.
”No shit,” tänkte hon. ”Det är i alla fall inte en lögn.”
– Du borde ändå försöka bli sams med dem.
– Jag ska. Jag lovar. 
– För jag antar att det är du som är arg? 
Emma tittade upp och såg sin pappas leende.
– Brukar det vara det?
– Eh. Ja.
De båda skrattade. Sedan satt de bara och såg på varandra.
– Men jag fattar fortfarande inte vad ni ska göra.

– Ok, sa Emma tillslut med en suck men tystnade igen.
”Det är väl lika bra att bara säga det,” tänkte hon. Om det var någon som kunde hantera det så var det väl ändå han.
– Jag och Alice vill vara själva och ha en massa sex och supa skallen i bitar. Liksom vad trodde du vi ville göra?

I någon sekund satt Erik tyst innan han började skratta. Emma följde snart med i skrattet och det tog ungefär en halv minut innan de samlade ihop sig.
– Och du tycker inte att du druckit tillräckligt då?
– Alice var inte med på festen.
– Asså för fan Emma, sa han och skrattade igen.
– Men tack för att du är ärlig i alla fall.

Han samlade ihop sig en aning men log ändå mot sin dotter när han svarade.
– Okej. Jag hade ju helst sett att ni inte drack alkohol men jag har också varit sexton år i Danmark. Men måste ni resa utomlands för att ja … ? Ni kan ju knappast ha ”hållit på er” här hemma? Eller?
– Nej, svarade Emma och skrattade nervöst.
– Men liksom. Filip och Miranda. Och ja, Hannes och Emy och så…
– Var det det som ni bråkade om?

Emmas hjärta hoppade över några slag. Vad menade han egentligen?
– Typ. Eller. Inte riktigt. Men det var några dumma kommentarer och ja …
– Som du inte gillade?
– Nä, svarade hon och ryckte på axlarna.
– Snubbig fylleskit som bara var omogen och taskigt, fortsatte hon.
Erik nickade. 
– Jag förväntade mig faktiskt mer av Hannes. På alla vis.
– Jo, svarade hon och nickade.
– Det var väl en sak att låta dig dricka. Alla utom mamma visste ju om det. Men att bjuda Filip. Drack Miranda också?
– Jo, nickade Emma igen och drog in ett andetag.
– Och så skämtade de fulla killarna på något taskigt vis om dig och Alice?
– Typ så.

– Ändå. Du borde snacka med dem och sluta fred. Åtminstone med Filip. Han verkar jätteledsen.
Emma nickade som svar.
– Jag vet. Men det är bara att …
– Jag fattar. Men han är femton. Och ni verkar ha blivit så bra kompisar. Jag tror att han behöver dig.
Emma suckade men nickade igen.
– Jag ska prata med honom.

– Och jag ska snacka med bästemor, svarade Erik.
– Och med mamma, avslutade han efter en sekunds tystnad.

Emma kunde knappt fatta att hon hade gjort det! Att ärligheten, eller i alla fall den relativa ärligheten, hade fungerat. Men hon antog att det fanns tillfällen när det var bäst att bara släppa alla sköldar och berätta exakt allt för sina föräldrar. Eller kanske inte exakt allt.
– Tack pappa, sa hon lugnt.
Sedan reste hon sig upp och böjde sig över honom i en kram.
– Jag lovar inget, svarade han.
– Nä. Men tack ändå.


> Vi ska till Danmark!!!
Emma hade kastat i sig resten av frukosten och sedan sprungit upp på sitt rum. Det första hon gjort var att greppa tag i sin mobil och skriva till Alice.
> Eller. Pappa ska fråga mamma om det funkar.

> Vad sa du för att han skulle gå med på det? skrev Alice som svar efter bara ett par minuter.
> Sanningen.
> Va?
> Ja. Att du och jag ville knulla och supa skallen i bitar.
Emma såg hur de tre punkterna dök upp på skärmen för att sedan försvinna igen.
> Och det funkade?
> Japp.
> Din pappa är fan bäst.
> Visst är han, avslutade Emma och la ifrån sig telefonen. 
Sedan gick hon iväg till duschen.

”Så då var det bara en sak till att ta tag i då,” tänkte hon sedan när hon stod under vattenstrålarna. Hon kände att det nog fanns en miljard saker som hon hellre gjort än att prata med sin lillebror. Och vad skulle det egentligen tjäna till? Hon skulle inte säga något mer än vad hon redan sagt i sitt sms. Det var slut! De skulle behöva gå tillbaka till att vara Emma och Filip. Två syskon som gillade att vara med varandra ibland, men inget mer än så.

Hon vred av vattnet och tog tag i en handduk innan hon styrde stegen mot sitt rum. På hennes telefon såg hon att Alice skickat en rad med danska flaggor men annars var det ingen som skrivit något. 

Hon låg kvar på sängen och bläddrade i mobilen i nästan tre timmar. Tillslut tog hon på sig ett par tighta jeans som hon kavlade upp en bit på smalbenet och drog på sig ett vitt linne. Hon såg snabbt ner på sina bara fötter och plockade fram ett par vita ankelsockor och tog på sig även dessa. Sedan gick hon bort mot sin lillebrors rum och knackade försiktigt på dörren.

Filip tittade upp och såg hur hans storasyster långsamt öppnade och gick in i rummet. Han såg på hennes söta ansikte och på det blonda håret som hängde ner på ryggen.
– Hej, sa han och slog ner blicken.
– Hej? svarade hon frågande.
– Hur är det?
Filip såg upp mot henne igen och ryckte på axlarna.
– Vet inte. Själv?

Emma stannade upp mitt på golvet och funderade. Vad skulle hon svara egentligen? Hur var det? Hon var glad för att hon skulle åka till Danmark med Alice och så länge hon inte tänkte på sina bröder så var allt bra.
– Det är ok antar jag, svarade hon därför.
– Hm, svarade Filip och såg återigen ner i sitt knä.

Emma gick fram till sängen och satte sig bredvid honom på den. 
– Du? började hon.
– Vi måste kunna prata igen.
– Jo, svarade han tyst tillbaka.
Sedan satt de återigen tysta bredvid varandra.

Tillslut var det Filip som bröt tystnaden.
– Hur gör man? 
– Hur gör man vaddå?
– Hur gör man när man är syskon?
Emma kände hur magen knöt ihop sig och såg snabbt mot sin lillebror. Sedan tittade hon bort mot de väggfasta garderoberna och sedan ut genom fönstret.
– Hurdå? Man är.
– Fast jag minns typ inte längre, svarade han.
– Hur var vi innan?

Emma bet sig hårt i läppen. Hon kände hur han vänt sig mot henne men hon stålsatte sig för att inte möta hans blick. Istället koncentrerade hon sig på ett av bordsbenen på hans skrivbord.
– Vi ... Vi sa hej vid middagen typ. Spelade tv-spel ibland. Vi har inte lekt på åratal. Jag tror inte vi brukade se film eller serier ihop.
Hon kände knappt igen sin röst. Det var mer som att hon entonigt malde på mer än att hon faktiskt pratade.
– Jag vill inte tillbaka till det, hörde hon plötsligt Filip säga.

För första gången sedan hon kommit in i rummet så vände hon sig mot sin bror och mötte hans blick. Hon såg rakt in i de gråblåa ögonen och kände det som att hennes mage åkte runt i en bergochdalbana. 
– Inte jag heller, svarade hon tyst.
– Men vi kan inte …
– Varför?

”För att vi är syskon”, ”För att det är äckligt”, ”För att världen skulle hata oss”, ”För att mamma och pappa skulle …”. Emma kollade bort från honom när hon tänkte på alla de tusentals anledningar det fanns för att man inte skulle vara ihop med sin lillebror. Men hade de inte redan bestämt sig för att skita i det?
– För att jag inte vill.

Hon hade inte tänkt på att Filip aldrig släppt henne med blicken förrän han faktiskt gjorde det. Han tittade sorgset ner i golvet och drog in ett djupt andetag.
– Är du säker?
– Ja, svarade hon.
– Varför?
“Men ta ett nej,” tänkte Emma och suckade.
– För att det aldrig skulle hänt och för att Hannes är ett äckligt as.

Återigen blev det tyst.
– Men jag är inte Hannes. Och vi har väl redan sagt att det hände och att vi …
Filip tystnade när han såg sin systers mörka blick.
– Det var du också vet du? Du såg hur din storebror tryckte sig in i din systers mun och valde att gå fram till henne och trycka in din kuk. Varför gjorde du det?

Filip frös till så fort han hörde orden. Såklart hade det inte bara var Hannes. Han hade inte tänkt på det sedan den första eftermiddagen. Så fort hon berättade att hon också ville och påmint honom om hur hon eggade på dem så hade han tryckt undan all skuld. Men nu var den där igen. Han hade ju …
– Jag vet inte.
– Du vet inte?

– Jo. Eller.
– Du blev inte äcklad? Du blev inte arg?
Hon tog en paus för att andas.
– Filip? sa hon sedan hårt.
– Fantiserade du också om mig?

Både Emma och Filip var övertygade om att den andre kunde höra deras hjärtslag. Emma var så nervös att det kändes som att hon skulle svimma. Hon förstod inte ens varför hon frågat. Vad skulle hon göra med svaret?

– Nej, svarade Filip lugnt och drog in luft.
– Jag hade aldrig någonsin fantiserat om dig. Jag hade aldrig tänkt på dig och sex i samma mening. Jag tror inte ens att jag kunde tänka så.
– Så varför?
– För att jag legat med Frida. För att hon berättat om vad hon och Hannes gjorde. För att jag kanske till och med trodde att ni gjort det förut. 
Han tystnade igen.
– Liksom. Det första jag ville göra var att bara springa därifrån eller att skrika men det gick inte och så …
– Trodde du att han och jag ville att du skulle vara med?
– Typ. Lite som vi gjorde på grillfesten, kanske, svarade han.
– Sedan så. Ja. Såg jag hur Hannes sprang iväg och fattade att det kanske …
– Inte var så? fyllde Emma i frågande.
– Förlåt, svarade han tyst.

Hon såg återigen på sin bror. Han satt där i sin vanliga klädsel. Just denna dag var de svarta jeansen ackompanjerade av en mörkblå t-shirt. Hon log när hon lät blicken följa över hans spinkiga armar och ner mot hans ben. Samtidigt som hon äcklades av tanken på hennes storebrors fantasier om henne så ville hon inte göra något annat än att kasta sig över hennes lillebror. Han var verkligen den finaste i hela världen.
– Förlåt, viskade han igen.

Hon böjde sig fram över honom och slöt honom i sina armar. Samtidigt som hon drog in doften av hans hår genom sina näsborrar så kände hon hur hennes egen kropp fladdrade till. Hon ville helt klart ha honom. Men hon kunde inte. Hon fick inte.
– Det är okej, svarade hon och strök honom över ryggen.
– Det var inte ditt fel.

De satt fortfarande bredvid varandra men hade vänt sina överkroppar så att deras blickar möttes. Emma höll fortfarande hårt om sin bror och drog in allt mer av hans fantastiska doft för varje andetag. Hon böjde sig bakåt så att hon kunde se rakt in i hans ansikte. Försiktigt strök hon med sin vänsterhand genom hans hår och långsamt, nästan utan att tänka på det, så böjde hon sig fram emot honom.

Tvekande stannade hon upp i någon halvsekund innan hon bestämde sig. Hon böjde sig in den sista biten över sin lillebror och lät sina läppar möta hans. Sedan backade hon snabbt bakåt. Filip svarade med att förvånat se på henne innan han själv följde efter. När han kom tillräckligt nära så drog hon honom emot sig och deras läppar möttes ännu en gång. 

Den här gången var det ingen som backade. Istället så öppnade båda sina munnar och började att hetsigt sluka varandra. Deras händer gled snabbt över varandras överkroppar och snart hade Emma börjat att dra av Filips t-shirt. Så fort den var av honom så lyfte hon upp sina armar så att han skulle kunna dra av hennes linne.

I ett kort ögonblick satt Filip still och tog in synen av hans storasysters nakna överkropp. De små men runda brösten pekade rakt mot honom och precis när han var på väg att böja sig fram emot henne så stannade han upp.
– Ska vi göra det här? På riktigt?
– Ja-he. Kom, stönade Emma och drog honom mot sig.
– Nej. Alltså Emma. Vi borde inte. Du ville inte.

Han släppte greppet om henne och satte sig rakt upp på sängen. Hans kuk värkte och hjärtat dunkade hårt i bröstet. Allt han ville var att kasta sig över sin syster men det här var det rätta att göra. Hon hade sagt att det var slut, att hon inte ville mer.

– Jo det vill jag, hörde han henne säga tyst.
– Men. Du sa att …?
– Det räknas inte, avbröt hon.

De satt kvar och såg på varandra. I flera sekunder bara satt de där och tog in synen av deras bara överkroppar. Sedan möttes deras blickar och de såg rakt in i varandras ögon.
– Det var inte ditt fel Filip, sa Emma nästan i en viskning.
– Det var inte vårt fel. Vi blev kära i varandra. Vi skulle aldrig blivit det. Men nu är vi det och jag kan inte heller tänka mig att ha det som vi hade det förut. Oavsett hur fel allt det här började, och hur fel det än är, så vill jag att det fortsätter att vara vi. Om du vill?

Hon såg på honom och på de små tårar som han kort blinkade ut ur ögonen. En av dem rann ner över kinden innan han snabbt torkade bort den med två av högerhandens fingrar.
– Det vill jag.

De fortsatte att titta på varandra i ytterligare ett par sekunder. Emma sträckte ut sina armar och slöt sin lillebror i dem och drog ännu en gång in hans doft. Sedan kysstes de igen. 
– Kom, viskade hon sedan och drog med honom ner på sängen.

Deras munnar fann genast varandra och medan de fortsatte att hångla vilt så kände Emma hur Filips händer började att närma sig hennes skrev. Hon hjälpte honom snabbt att knäppa upp knapparna i hennes jeans. Hon lösgjorde sig från honom och satte sig upp så att hon kunde drav av sig både dem, trosorna och till sist sina strumpor. Bredvid henne satt Filip och gjorde samma sak.

När de båda var nakna så kastade hon sig bakåt på sängen och särade på benen. Hon suckade när hennes lillebror kröp in mellan dem och la sig uppe på henne. Deras munnar möttes igen och samtidigt som de fortsätta att kyssas så tog hon tag i hans kuk och hjälpte honom att styra in den.

– Ååååheee, suckade hon när hon kände hur han äntligen började att röra sig i henne. 
Hon juckade kraftigt emot honom och mötte på så sätt hans stötar. I början så rörde de sig hårt och hastigt mot varandra men efter ett par minuter så lugnade de ner tempot. De låg ovanpå sängen och bara såg på varandra allt medan Filips hårda kuk i det närmsta låg still i henne. 
– Jag är kär i dig Emma, viskade plötsligt Filip och böjde sig över henne.
– Jag är kär i dig också, svarade hon och mötte hans läppar. 

Återigen började de att hångla med varandra samtidigt som Filip ökade takten på rörelserna i sin systers fitta. Han reste sig upp på händerna och satte dem mot hennes. Tillsammans flätade de samman sina fingrar och mötte varandras blickar. Emma såg upp i sin lillebrors ögon och han mötte hennes grönblåa blick. Återigen la han sig ner över henne och satte sina läppar över hennes. Snabbt besvarade hon kyssen innan hon saxade benen runt hans rumpa.

Medan hennes händer gled längst med hans rygg fortsatte han att stöta i henne. Hon kände hur hans stötar blev ryckigare och manade på honom att röra sig snabbare. Trotts att hon inte var i närheten av att komma själv så kunde hon inte vänta på att få känna hur han sprutade sin sperma inuti henne. 

Hon tänkte tillbaka på allt som hänt de senaste månaderna. Hur hon hade gått från att ogilla när någon kom i henne till att verkligen gilla det. I synnerhet när Filip gjorde det. Hon tänkte på hur hon gått från att kräva minst en orgasm till att vara helt tillfreds med att ligga med honom utan att få komma själv.

Just som hon tänkt allt detta kände hon hur hennes bror stannade upp och sedan tryckte sig med några hårda stötar djupt in i henne. Sedan stannade han upp helt och med ett gnyende så sköt han ut stråle efter stråle av säd inuti hans storasysters trånga fitta. Hon kände hur han fyllde henne och tryckte sina hälar mot hanns skinkor för att hålla fast honom. Hon ville ha allt. Hon kunde inte tänka sig att det fanns någon annan plats för hans sperma än hennes fitta och livmoder. Hon kände det som att det här var det slutliga beviset för deras incestuösa kärlek. Att hon tog emot sin brors livgivande incestspermier inuti henne. 

När han sprutat klart så rullade han av henne och såg ner i hennes ansikte.
– Ångrar du dig? frågade han osäkert.
– Nej. Inte alls. Du?
– Nej, svarade han och böjde sig över henne och gav henne en puss.
– Jag har bara ångrat ett ligg med dig.
Hon log mot honom.
– Fast om det inte hänt hade vi inte varit här.
– Sant, svarade han och kysste henne igen.

”Tack gud för p-piller,” tänkte hon sedan och fick hejda sig från att fnissa. Trots att hon älskade tanken på hur hennes brors spermier simmade runt i henne så ville hon inte ha barn. Inte hans barn eller, för den delen, någon annans. Hon kände med fingrarna över springan och fångade upp lite av säden som fanns där.
– Vad smakar det? frågade Filip när han såg vad hon gjorde.
Hon satte sitt pek- och långfinger till munnen och sög av dem.
– Fortfarande som oss.
Sedan förde hon ner fingrarna till sitt underliv igen och lyfte dem sedan mot hans mun. Filip öppnade den och tog emot hennes fingrar.
– Vad smakar det? frågade hon.
– Som oss.

De låg kvar bredvid varandra i vad som kändes som evigheter. Tillslut började det att bli kallt att ligga där, svettiga och utan täcke över sig.
– Vill du titta på något? frågade plötsligt Filip.
– Ja. Något förslag?
– Nej. Men inte Seinfeldt.
De båda skrattade och mindes tillbaka till den där första kvällen. Trotts att det knappt var tre månader sedan så kändes det som att det gått en evighet.

– Jag hämtar chips, sa Emma med ett leende och reste sig från sängen.
Hon drog på sig linnet och trosorna innan hon gick mot dörren och öppnade den.

– Så du knullar lillebror igen? hörde hon en röst säga från soffan.
Hon såg hur hennes äldre bror reste sig upp och mötte hans blick. När hon tänkte på det efteråt så kunde hon inte förklara varför eller hur det hände. Hon trodde att både hon och Hannes blev nästan lika chokade men helt plötsligt hade hon tagit ett steg mot honom och höjt handen.

”SMACK!” ekade det genom rummet när örfilen träffade honom över ansiktet. Emma tog ett steg bakåt och såg rakt på sin storebror.
– Dra - åt – helvete – Hannes.
Hon väste fram orden och höjde handen igen.

Denna gång var Emma mer beredd på sin reaktion. Ändå gjorde hon inget för att lugna ner sig själv utan följde sin impuls. Hannes hann dock inte se utfallet och blev lika förvånad som förut när han nu kände hur Emmas knutna hand hårt träffade honom i magen. Med ett kvidande ljud böjde han sig framåt.  
– Lämna mig ifred! Håll dig till Emy, morrade hon.
Sedan tog hon några lugnande andetag medan Hannes rätade på sig.
– Eller du. Lämna henne ifred också. Gå tillbaka till Frida. Ni verkar vara lika jävla fucked up bägge två!
Hennes kropp skakade och rösten skälvde med varje ord.

– Frida? svarade Hannes och såg på sin syster.
– Hon har hälsat att hon inte tänker träffa småpojkar som följer mammas regler.
– Inte träffa småpojkar? sa hon med högre röst än hon tänkt sig.
– Hon ligger ju för fan med femtonåringar!

Emma hade inte tänkt att skrika men tystnaden som följde hennes rytande blev nästan öronbedövande.
– Vadå för femtonåringar? Vad fan snackar du om? frågade Hannes i lugn, men förvirrad, ton.
– Vem fan tror du? Samma kille som alltid får komma springande och fixa tjejerna du bara kör över. Har du aldrig undrat över hur han lärt sig allt?
Emmas röst var fortfarande hård även om hon sänkt volymen.

Hannes tog tre steg tillbaka i rummet och sjönk ner på den mjuka tygsoffan.
– Filip? Men för helvete. Jag ska fan …
– Du ska inte göra ett jävla skit! avbröt hon honom med en fräsning.
– Nä. Jag ska väl inte det, svarade han och lutade huvudet mot sina händer.

Emma följde efter och satte sig på bordet mitt emot honom.
– Jag har verkligen sabbat allting, eller hur?
– Verkligen. 
– Och ni är kära. På riktigt?
– Tydligen.
– Det är mitt fel. Inget av det här borde ha hänt.
– Nej. Det skulle det inte. Men nu är det så. Och ja. Det är ditt fel.
– Förlå …, han avbröt sig själv.

– Vad händer nu? frågade han istället.
– Är ni?
– Ihop? sa hon och frustade till.
– Jag antar det.
– Kommer det gå över? frågade han.
– Jag vet inte.

Plötsligt såg han upp på sin lillasyster och gav henne ett leende. 
– Vet du vad jag tror kommer hända Emma?
– Nä? Ska jag bry mig?
– Kanske inte, svarade han.
– Men ni växer nog inte ur det här. Någon gång kanske ni träffar någon annan. Någon ni kanske till och med vill bilda familj med. Men ni kommer aldrig ifrån varandra nu. Eller hur?
Hon nickade.
– Så oavsett om era partners vet det eller inte så kommer det alltid vara ni. 
Hon nickade igen.
– Varje jul och midsommar, kanske till och med på påsk. Någon gång på semestern.
– Troligen, svarade Emma kort men nickade som bekräftelse. 
– Synd att jag aldrig kommer få vara med igen bara, sa han och suckade.

Emma såg på honom och var nära att resa sig upp för att ge honom ännu en smäll. 
– Vet du vad som är värst? sa hon istället.
– Nej.
– Det är inte bara det att du är min brorsa och att du fantiserade om mig. Du är min brorsa och en av alla de där killarna som tror att jag skulle vilja ligga med dem bara för att jag gillar sex. ”Åh. Hon är säkert kåt på mig också.” Newsflash. Det är jag inte!

– Jag vet. Det är patetiskt, svarade Hannes och såg upp på henne.
– Men att veta är väl första steget till förändring? fortsatte han med ett leende.
– Nej. Det är det inte! fräste hon.
– Att veta att du måste gå ut och handla är inte första steget. Att ta på dig skorna är inte första steget. Att gå ut genom dörren är första steget! Fortsatte hon i sin hårda ton och avslutade med ett djupt andetag.
Han nickade igen.
– Och hate to say it, la hon sedan till.
– Men nu har ju skiten redan hänt och det var bra sex. Jag kan skaffa en ny dom men jag kan inte skaffa en ny storebror. Men håll inte andan när du väntar bara.
Han log mot henne.
– Nä. Förvånad över att du ens vill tänka …
– Det vill jag inte! avbröt hon honom och reste sig från bordet.

När hon kom ner i köket så ångrade hon nästan att hon gått ner dit. Allt hon ville just nu var att krypa tillbaka in på sitt rum och aldrig mer komma ut därifrån. ”Vad fan sa jag det där om storebror för?” frågade hon sig och suckade. Alla tankar på att fortsätta att mysa med Filip var som bortblåsta. Allt hon kände var återigen äckel.

Ändå drog hon åt sig en av de oöppnade chipspåsarna som blivit över sedan den urspårade grillfesten och tillsammans med en flaska Sprite så gick hon med tunga steg upp för trappan.
– Vad hände? frågade Filip när hon öppnade dörren och klev in.
– Träffade Hannes.
– Hade ni?
– Nä. Knappast, svarade hon och skrattade rått.
– Men tror vi slutit fred i alla fall.

– Bra det antar jag, svarade han och lyfta på sitt täcke i en inbjudande gest.
Emma gav honom ett lätt leende och kröp ner bredvid honom. Han var fortfarande naken men hon valde att behålla de få plagg hon hade på sig. 
– Hur är det? frågade han oroligt.
– Jag vet inte. Det är bara …
– Det är ok, sa Filip lugnt.

– Nej. Det är det inte, svarade hon
– Men det kommer att bli det? 
– Jag vet inte, svarade hon på hans fråga.
– Jag menade allt jag sa förut och jag ångrar inte att vi låg igen. Men …
– Men vad?
– Det är en massa känslor bara.
– Jag har en massa känslor för dig, sa han och brast ut i ett leende.
– Jag vet, svarade hon och log mot honom.
– Och jag för dig. Men det är inte bara det.

– Vad tittar vi på förresten? sa hon sedan för att byta ämne.
– Några som kollar på hus.
Emma tittade mot tv-skärmen och sedan på sin lillebror. Förstrött började de båda följa det brittiska paret som för stunden gick runt i ett hus i alpmiljö.
– De köper aldrig något hus va? frågade Filip när TV4-vinjetten visades och tv-rutan fylldes av reklam.
– Nä. Det är hela grejen, svarade hon och fnissade.
Sedan såg de mot varandra.

Filip såg in i sin systers ansikte och log mot henne. Sedan böjde han sig framåt och skulle precis kyssa henne när han backade undan.
– Förlåt, sa han tyst.
– Det är ok, svarade hon.
– Jag vill verkligen vara med dig Filip. 
– På riktigt?
– Ja. På riktigt.

Hon böjde sig mot honom och satte sin mun mot hans. Sekunder senare så låg de på sida bredvid varandra och hånglade samtidigt som deras händer gled mot varandras skinkor. Emma puttade till honom så att han hamnade på rygg och klättrade upp. Snabbt så drog hon sina trosor åt sidan samtidigt som han tog tag i sin kuk och styrde den upp i henne.
– Åååhee, suckade de tillsammans när den gled in.

Emma började att röra sig på honom. Hon satt framåtlutad med sina handflator ner i madrassen och rörde sig fram och tillbaka i lugna rörelser. Filip kände hur troskanten skavde något mot hans skaft varje gång som hans syster gled fram och tillbaka över honom. Han lyfte händerna och satte handflatan mot hennes, fortfarande trosbeklädda, rumpa och började röra dem upp mot hennes rygg. När Emma kände hur hans händer började att kavla upp hennes linne så stannade hon upp i ritten och klättrade av honom.

Hon ställde sig upp på golvet och drog raskt av sig de plagg hon hade på sig och ställde sig sedan på alla fyra i sängen. Hon stod med ansiktet riktat mot tv-skärmen där det brittiska paret nu var tillbaka på hemmaplan i sitt husletande. Det var dock inget som de två syskonen brydde sig om. Istället fokuserade Emma på känslan av hur Filip nu började att röra sig i henne bakifrån och han var upptagen av att njuta av känslan av hennes fitta som kramade runt hans kuk.

Han höll i ett fast tag runt hennes rumpa samtidigt som han med allt högre hastighet stötte i henne. Framför honom stod hans fantastiska syster på alla fyra med sina knän och handflator hårt pressade mot madrassen. Hon stod helt stilla och tog emot honom. Varje stöt han gjorde i henne fortplantades ut i kroppen och trotts att hon försökte hålla sig tyst så kunde hon inte låta bli att gny och flämta i takt med de snabba stötarna.

Efter några minuter kände Filip hur han började närma sig utlösning igen och drog sig därför ur henne. Hon tog tillfället i akt att lägga sig på rygg och andas ut lite. Hennes kropp var vid det här laget svettig och hennes hår hade börjat klibba mot pannan. Filip stod kvar på knä och såg på henne. Blicken gled förbi ansiktet, ut över den rödflammig halsen och över de små brösten som höjde och sänkte sig i takt med hennes andetag. Han såg på den platta magen och ner över venusberget som börjat få lite stubb under den vecka som gått sedan lördagens fest. 

Han böjde sig framåt och kröp sedan tillbaka något så att hans ansikte var i höjd med hennes sköte. Försiktigt särade han på hennes ben och dök ner med ansiktet mellan dem. Hon stönade som svar på känslan av hans tunga som långsamt började att spela över hennes klitoris. När han sedan förde in två fingrar i henne och pressade dem uppåt kunde hon inte låta bli att stöna.
– Mhåååee-hee.

Han fortsatte att lugnt slicka henne samtidigt som hans fingrar gled allt snabbare in och ut i hennes fitta. Han pressade dem upp mott taket och när han trodde att han hittat hennes mer känsliga g-punkt så la han ytterligare lite tryck där.
– Mmee-nngyyyy, gnällde hon som svar på trycket.

Filip lyfte ansiktet från henne för att kunna dra efter andan i några sekunder. Sedan dök han in igen och började att slicka henne i allt snabbare takt samtidigt som han fortsatte att föra fingrarna ut och in i henne. Emma fortsatte att gny framför honom och när han för en sekund lyfte blicken såg han hur hon hade börjat att dra i sina bröstvårtor. Han fortsatte att fingra henne och ökade trycket med tungan.
– Memmm. Yyyy-eeehhe, stönade hon som svar på det ökade trycket.
Plötsligt stannade hon upp i sitt gnyende och drog in ett kort flämtande andetag.
– Aaaaarghheee! Ååååååhhee! skrek hon sedan när hon kände hur orgasmen sköljde genom hennes kropp. 

Filip slutade att slicka men fortsatte att långsamt röra fingrarna i henne. När orgasmen var över så mötte hon sin lillebrors blick och gav honom ett leende.
– Tack, viskade hon sedan.
Han böjde sig över henne och gav henne en snabb puss.
– Tack själv älskling.

Emma kände hur hans styva kuk gled över hennes mage och la sig till rätta för att han skulle kunna tränga in i henne igen. Filip förstod vad hon ville och styrde snabbt in sig. I ett par minuter låg de tätt hopslingrade och kysstes samtidigt som Filip långsamt rörde sig i den våta fittan. Efter en stund så reste han sig dock upp på knä och styrde sig sedan återigen in i henne.

Han satt och såg på sin blonda, söta och fantastiska syster samtidigt som han stötte sin långsmala kuk in och ut i hennes fitta. Han såg ner mot punkten där deras kroppar möttes och såg hur han gled in och ut i den våta tunneln. Försiktigt lyfte han upp hennes högra ben och satte foten mot hans mun.
– Åååheee, hörde han Emma sucka samtidigt som han satte munnen över hennes tår.
Han fortsatte att slicka henne över fotsulan och ner mot hälen. Även om han nu stötte något långsammare i henne så fortsatte hon att gny och stöna framför honom. Hon blundade och njöt av känslan av hans tunga mot hennes fot och kuken som långsamt stötte i henne.

– Filip, flämtade hon plötsligt.
– Jag vill. Din kuk.
Han drog sig ur och reste sig något så att hon kunde komma åt honom. Hon vände sig om och satte sig på knä, tog hans skaft i handen och förde det till munnen. Hon började med att låta tungan glida över ollonet innan hon tog in honom. Hon fortsatte att runka honom allt medan hon sög och slickade på ollonet. Efter ett par minuter så började hon att ta hon allt djupare och tillslut mötte hennes näsa hans blygdben. Hon kände hur några små fjun retades mot hennes nästipp innan hon drog ur hela kuken. Sedan svalde hon den igen.

Hon fortsatte att i snabb takt ta sin lillebror i halsen. Hon studsade huvudet fram och tillbaka över skaftet allt medan han stod still och tog emot hennes behandling. 
– Åhe, åh, började han att förvarna när han efter ett par minuter kände den speciella känslan som visade att hans snart skulle komma.

Emma svarade med att sakta dra honom ur munnen. Hon lutade sig bakåt och lyfte sina fötter mot hans skrev. Försiktigt satte hon sina fotsulor mot hans lår och lät dem sedan långsamt glida mot hans hårda kuk. Filip andades tungt och hon fortsatte att mjukt stryka sina fötter mot hans lår för att låta hans kuk vila något. Efter några sekunder tog han dock tag i dem och förde dem till hans skaft. Med ett mjukt tryck satte hon sina tår mot det och började att dra fötterna fram och tillbaka. 

Filip suckade i takt med hans systers rörelser. Han såg hur hans ollon försvann mellan hennes fantastiska fötter och kämpade mot reflexen att komma. Han såg ner på hennes kropp. Över magen, brösten och ner i hennes ansikte. Hon hade ögonen öppna och när hon mötte hans blick så log hon ett brett leende. Sedan tryckte hon sina fotsulor lite hårdare mot hans kuk och började att röra fötterna lite snabbare. Hon hörde hur han gnydde till och kände sedan hur hans sperma sprutade ut över sidorna av hennes fötter. Snabbt vinklade hon dem så att sulorna hamnade framför hans ollon. Hans nästa sprut träffade därför rakt över undersidan av hennes tår och ner över undersidan på hennes fot. Så fort han sprutat klart så satte hon återigen ihop fötterna och gned hans säd mellan dem. Sedan satte hon sig upp och slickade av de sista dropparna från hans ollon.

För ett par korta sekunder såg de på varandra i tystnad innan de började att fnissa tillsammans. Emma funderade först på att gå till duschen men istället greppade hon tag i sitt linne och torkade sig snabbt. Sedan la hon sig tillrätta längst in mot väggen och drog Filips täcke över sig. Strax efteråt gjorde han henne sällskap.

Emma tittade bort mot TV:n där ännu en av TV4:as alla reklampauser rullade. Hon sträckte sig över Filip och hittade fjärrkontrollen som låg på hans sängbord och utan att fråga honom stå stängde hon av. Sedan gosade hon in sig bredvid sin lillebror och kände hur han la sin arm bakom henne. 

När hon tittade upp nästa gång så låg hon fortfarande kvar på Filips arm. 
– Somnade jag? frågade hon.
– Typ. Tror det, svarade Filip och log mot henne.
– Oj. Förlåt.
– Ingen fara. Har kollat mobilen lite.
Emma satte sig upp något och gäspade.
– Vad är klockan? frågade hon sedan.
– Snart fem. Hurså?
– Undrade bara, svarade hon och lutade sig mot honom igen. 
Sedan böjde hon sig mot honom och han mot henne. Deras munnar sökte varandras och de möttes i en hastig kyss. Sedan tog Filip tag i sin telefon igen.
– Mamma har precis åkt från jobbet, svarade han på Emmas suckande ljud.
– Okej. Så? svarade hon.
Filip böjde sig återigen över henne och gav henne ännu en kyss. Hon svarade med att leende och möta hans blick innan hon särade på benen. 

Filip la sig ner över henne och styrde sig återigen in i hennes fitta. Hon saxade benen runt honom och manade på honom att röra sig snabbare och hårdare i henne. Deras kroppar stötte emot varandra och deras munnar tog hungrigt för sig av varandras läppar och tungor. Emma kände hur svetten började rinna i hennes panna och kände hur Filips rygg blev allt halare i takt med de hårda stötarna. För att hjälpa honom på traven så drog hon ner sin högerhand mellan sina ben och började att röra med pek- och långfingret över klitoris.  

– Åhe, åhe, åhe, stönade hon.
Ovanför henne låg Filip och andades tungt i takt med hans stötar. Deras flämtande andetag och hennes gnyenden blandades med ljudet av deras kroppar som slog emot varandra.
– Jaaaahee, suckade Emma tillslut när hon kom för andra gången denna eftermiddag.
Strax efteråt så stannade Filip upp inuti henne och sköt in några små strålar i henne. 

4 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

mx55

Stort tack för kommentaren! Vad kul att du gillar det jag skriver och att det går fram. Det finns några avsnitt kvar i serien och jag hoppas att du kommer gilla dem lika mycket.

1/9, 2022 kl. 17:12

#1

Nasty Gross Squid

Välskrivet, med giltighet i satslogiken. Upplägg såväl som karaktärer mer trovärdigt än vad man är van vid. Mer mänsklig udd, så att säga. Blir mycket att sätta sig in i, men ser fram mot fler delar.

30/8, 2022 kl. 09:01