Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

14/10, 2022 kl. 09:53, av ovillig

Wilma och cafépojken

Del 1 av 3 i serien Wilmas väg mot vidgade vyer

Högsommar i den lilla småländska bruksorten, ett sömnigt café. Vad kan en kvarglömd mobilladdare leda till?

”Va fan gör han?!” Wilmas hand blev liggande på dörrhandtaget. En helt sjuk syn mötte henne genom dörrens glasruta. Pojken satt på bänken i omklädningsrummet och runkade sin kuk med ena handen, i den andra höll han hennes smutsiga t-shirt. Han begravde näsan i tröjan och tycktes ta djupa, vällustiga andetag medan handen smekte runt kuken. Att det var just hennes vita tröja framgick genom den stora ljusgröna fläcken. Tröjan hade hamnat i smutstvätten efter hon råkat spilla en skopa päronglas på sig i dag och då var det bara att byta eftersom caféets personal alltid skulle vara propert klädda.

 

Pojken hade sina stora hörlurar på sig och hade uppenbarligen inte hört att hon kommit tillbaka till jobbet för att hämta sin tygkasse med mobilladdaren som hon glömt i omklädningsrummet. Hon släppte handtaget och tog ett steg tillbaka, in i korridorens mörker. Hon såg fortfarande pojken från huvudet ned till underlivet i det upplysta rummet men han kunde inte se henne i den mörka korridoren även om han vände sig mot dörren. Pojken blundade, tog några andetag i tröjan medan handen bearbetade kuken. Hon hade aldrig sett någon runka på det sättet förut. Hon hade ett par gånger knästående tagit sitt ex Andreas sats i munnen medan han runkade men det hade varit helt annorlunda med några korta, snabba runktag innan han kom.

Men det här var något helt annat än Andreas nervösa tag med kuken i hand. Pojken satt bakåtlutad med slutna ögon, de stora hörlurarna som stängde ute alla ljud, kanske lyssnade han på musik, i alla fall gick det en sladd till lurarna från hans mobil på bänken bredvid honom. Wilma såg hur han drog ett par långa, utdragna andetag med t-shirten mot näsan för att sedan luta sig tillbaka mot väggen några sekunder utan hennes tröja mot ansiktet för att sedan upprepa rörelserna. Runkandet ändrade karaktär med hans andning med snabba tag strax nedanför ollonet när han vilade sig från t-shirtens dofter och långa, sugande, lätt vridna tag från kukroten ända till ollonets topp med tröjan tryckt mot näsan.

Wilma svalde. Hon var snustorr i munnen, synen med den runkande pojken hade fått henne att bokstavligen tappa hakan och andas genom munnen, hon kom på sig att till på köpet ha synkat sin andning med hans. Långa, sugande andetag, en paus och sedan de långa andetagen igen. Och vad var det som började hända i hennes underliv? En kittlig, en ilning, en välbekant känsla som hon plötsligt kom på att hon inte känt på väldigt länge. Wilma var kåt. Kåt av se pojken runka med hennes fläckiga t-shirt njutningsfyllt draperad över sin näsa. Hon stoppade ner handen innanför shortsen och lät den glida fram över trosan som buktade över hennes kön. Där var alldeles fuktigt, hennes saft hade redan gått igen tyget. Hon lirkade in pekfingret förbi troskanten och in i öppningen, där var som hon tänkt alldeles vått. Fingret vandrade vidare längs inre blygdläppen som signalerade sköna känslor djupt in mot bäckenet. När Wilma försiktigt tryckte fingertoppen mot klitoris svarade den med en kaskad av impulser som fick henne att dra efter andan och böja sig framåt. Hon var full av uppdämd lust, hon hade inte onanerat på väldigt länge, på hela sommaren var det nog. Men kunde hon låta orgasmen ta över där och då? Det brukade krävas en stunds handarbete innan hon kom och pojken kunde när som helst få för sig att det stod någon utanför och hon ville inte bli påkommen av honom. Nej, hon bestämde sig för att låta njutningen vänta men att tillfredsställa sin kåthet och nyfikenhet för stunden genom att vänta ut hans runkande. Hon drog ut handen ur trosorna och tryckte den utanpå shortsen mot skötet. Det kändes tryggt och skulle situationen snabbt ändras kunde hon förklara sin närvaro med den kvarglömda tygkassen med laddaren.

Hon studerade pojken, trots att han hade jobbat på caféet i flera veckor hade hon inte sett hon ordentligt förrän nu. Eller sett honom hade hon gjort, varje eftermiddag när han dök upp på caféet. Men Wilma hade aldrig sett ordentligt på honom, bara tänkt på honom som pojken som städade och skötte tvätten. Och hur gammal var han egentligen? Femton var det visst. Hur som helst, hon såg på honom med helt andra ögon nu. Han är snygg, tänkte hon. Skitsnygg faktiskt. Rätt lång, smal, med brunbränd sommarhud. Mörkt, svagt lockigt mörkt hår, långa fina ögonfransar, en distinkt näsrygg, fylliga läppar, framträdande kindknotor, smal, lång hals. Men det var underarmarna och framför allt händerna som Wilma blev mest intresserad av. Långa, smala utan att vara klena, alldeles släta vad hon kunde se, en lätt, mörk hårväxt på utsidan, på insidan senor och hon anade svagt hans blodådror. Inget grovt och klumpigt som hos hennes ex Andreas. Runt pojken högra handled satt ett silverarmband, det tycktes vara format som en orm, en drake eller kanske ett sagodjur tänkte hon. Det rullade fram och tillbaka i takt med runkandet, som om det levde. Runt hans vänstra handled skymtade ett annat armband, kanske av läder, det var svårt att se då han höll den vita t-shirten i den handen.

Hon såg att pojkens ollon glänste av försats, runktagen blev snabbare, han körde ner näsan i T-shirten, ned i sömmen som motsvarade där hennes armhåla befunnit sig denna svettiga sommardag innan den tappade päronglassen gjorde att hon fick byta. Och så kom satsen, nästan vit, nästan genomskinlig pumpades den ut från kuken, flög en bra bit ut från Wilmas synfält, följt av flera laddningar medan pojken lutade huvudet bakåt och drog de sista snabba tagen kring kukskaft och ollon.

Wilma märkte att hon både höll andan och stirrade med vidöppna ögon. Vilket sprakande sensuellt skådespel han levererade! Hon hade aldrig sett nåt liknande vare sig i verkligheten med sina pojkvänner eller i de porrfilmer som hon kollat på. Hon tryckte handen hårt mot sin mus, hennes safter hade vid det här laget tagit sig igenom också shortsen och blötte hennes handflata. Hon var kåt som sällan förr men nu var det dags att ge sig i väg. Mobilladdaren fick vara tills i morgon. Hon ville absolut inte genera pojken om han skulle komma ut i korridoren och dessutom måste hon själv komma så fort som möjligt. Hon smög sig ut i den sena eftermiddagsvärmen till cykelstället. Trots värmen gick det i rekordfart hem till stugan. Vartenda tag med pedalerna fick hennes kåta underliv att tryckas mot sadeln. När hon klev av cykeln såg hon att hennes utsöndring gått genom shortsen och lämnat ett fuktigt avtryck på sadeln. Hemma skyndade hon sig förbi pappa och lillebror in i badrummet.

”Jag måste kissa och sen måste jag gå bada. Jag är jättevarm!”

 Wilma hade inte tid med småprat. Hon sjönk ihop på badrumsgolvet, sparkade av sig shorts och trosor och lät högerhanden fladdra över klitoris. Hon blundade och såg pojken framför sig, hans ögonfransar och handen med silverarmbandet som dansade när kuken smektes. Hon kom överrumplande snabbt, ett fyrverkeri av ljusfenomen bakom hennes ögonlock, djupa, dova sammandragningar som fick henne att flämta. Hon, som brukade ha svårt att komma, det brukade ta lång tid när hon onanerade och hennes pojkvänner fick för det mesta jobba både hårt och länge med fingrar, läppar och tunga för att tillfredsställa henne. Det här var något nytt för henne. Vad det som hände? Vad gjorde den där finlemmade pojken med henne? Hon hade ju knappt pratat med honom, än mindre rört vid honom annat än när det råkat stöta ihop på jobbet. Hon förstod ingenting.

Wilma var genomsvettig, kladdig mellan benen och helt slak i kroppen. Hon drog på sig trosor och shorts, nu skulle hon ta cykeln ned till sjön och familjens eget hemliga badställe. Där skulle hon svalka av sig. Naken i det svala skulle tankarna på pojken lösas upp i vattnet och försvinna.

Cykelturen till jobbet nästa morgon gick desto långsammare. Sensommarens högtryck värmde redan och hon vill ha en stund för sig själv. Det var svårt med avskildhet i sommarstugan med småsyskon och föräldrar tätt inpå. Badet och sömnen hade inte fått Wilmas tankar om pojken att blekna. Hon hade drömt om honom. Eller i alla fall om en vacker slank ung man vars ansikte hon aldrig såg. De hade ett möte med stark sexuell laddning, hon försökte hela tiden greppa hans kuk som var mjuk och len men den slank ur hennes grepp. Hon vaknade mitt i drömmen med en känsla av lugn och tillförsikt. Kroppen var utvilad, kåtheten hade lagt sig. Hon var nyfiken på hur det kom sig att han satt runkade medan hans luktade på hennes t-shirt. Först hade hon tyckt att det var en sjuk, knäpp och motbjudande tanke att hon var hans runkobjekt. Nu var hon inte så säker längre. Om det var så att denne pojke i tysthet, på avstånd, hade fattat tycke för henne – var det något fel på det? Snuskigt, omoraliskt, kränkande rent av? Wilmas analytiska del av hjärnan gick i gång. Hon vände och vred på vad som hänt och på sina reaktioner. Snuskigt – ja absolut. Men snusk hör också till livet och hon hade gått i gång på vad hon sett och fått en sagolik orgasm, ja faktiskt den bästa på väldigt länge. Omoraliskt - alla människor är sexuella varelser, unga killar runkar titt som tätt, det vet alla. Kränkande – nja, han hade inte alls trängt sig på henne utom möjligen att han hade tagit upp hennes tröja ur smutstvätten. Det kunde faktiskt vara så att han tagit den helt random, det hörde till hans jobb att sköta tvätten av deras arbetskläder och alla som jobbade i caféet hade likadana t-shirts. Det var bara i går som hennes tröja råkade vara lätt att skilja från de andras genom päronglassfläcken.

Men allt det där var egentligen bara sånt hon intalade sig själv var av betydelse. I själva verket kändes det bra att denne unge, vackre, sensuelle pojke hade henne som objekt. Hon hade alltid varit osäker på om hennes utseende räckte till för att väcka den manliga blicken. Hon hade parerat osäkerhet med att bestämma sig för att sköta sin kropp väl men utan att sticka ut och väcka uppmärksamhet. Wilma var 169 cm, vägde 63 kg och hade enligt sin egen uppfattning en helt vanlig tjugotreårig tjejkropp. Hon tyckte sig hyfsat vältränad, spelade volleyboll i ett studentlag, gymade lite och löptränade regelbundet för att orka med studierna. Hon funderade på hur hon egentligen såg ut där i badrumsspegeln. Ansiktet symetriskt, näsan rak men lite uppnosig, läpparna fylliga. Ögonen blåa med inslag av grått men med små öar av grönt. Ett tjockt blont hårsvall. Håret fick allt som oftast vara tyglat i en hästsvans eller som nu när hon jobbade i det varma caféet, uppsatt i en enkel knut. Det som Wilma lade ner tid och omsorg på var sina naglar. Hon var mycket intresserad av nagellack. När hon jobbade blev det för det mesta diskreta färger, men i dag valde hon en tät djupröd kulör, ”summer hot”, enligt etiketten.

Hon rullade sakta mot den småländska bruksorten, redo att möta arbetsdagen på caféet där hon sommarjobbade för hon visste inte vilket år i ordningen. Det var sista jobbveckan och det var nog också sista sommaren med det jobbet. Hon hade tagit det mest för att göra föräldrarna glada, hon bodde med dom och syskonen i familjens stuga. Hon blev ompysslad som under barndomen och badsjön låg ett stenkast bort och jobbet klarade hon med förbundna ögon.

Men jobbet och familjen hade skönt nog fått Wilma att inte tänka på Andreas. Det hade inte varit en bra pojkvän för henne. De hade träffats under hennes nollning på Tekniska högskolan i Linköping, han gick en klass över henne. De hade blivit ihop, nu efteråt förstod hon inte hur det gått till mer än att hon var ny på skolan, ny i stan och ny i högskolevärlden. Uppväxt i småstaden med föräldrar utan akademisk utbildning kände hon sig vilsen inför allt nytt och Andreas hade känts som en trygg och fast punkt. Men det blev inte lyckat, det var dumt att hon inte gjort slut långt tidigare. I sängen var han inte mycket att ha. I början led han av det vanliga som unga killar lider av; att komma för tidigt. Ofta hann han bara komma in i henne, knulla några snabba tag innan han kom. Med tiden hade det där lagt sig, han kunde hålla på en bra stund, hans kuk var stor men Wilma blev inte så mycket gladare av det. Han var grov och klumpig, okänslig för hur hon ville ha det, dålig på att tillfredsställa henne med fingrar och händer. Han slickade henne bara motvilligt och det tog ofta evigheter innan hon kom i en ljum orgasm. Hon gjorde slut efter en blöt studentfest när han knullat henne trots att hon sagt att hon inte ville. De var båda två berusade på för mycket studentöl när han hade tagit henne bakifrån över handfatet i en av festlokalens toaletter. Han hade kommit över hennes rygg, satsen hade skvätt ända upp i håret. De hade fått paradera ut från toan förbi kön som hade bildats utanför. Även om alla i kön var fulla eller påtända och flinade när paret gick förbi, tyckte Wilma det var förnedrande och pinsamt. Och trots att hon nödtorftigt torkat stänken ur håret tog en kompis henne åt sidan och påpekade att hennes hår luktade sperma. Wilma gick hem ensam och dagen efter gjorde hon slut med Andreas. Han bad om ursäkt för toalettknullet vilket var det minsta han kunde göra, hon hade inte gett sitt samtycke och Wilma tänkte att det hela var en maktuppvisning för att han anade att hon var på väg från honom. Hon hade inte ångrat en sekund att hon gjort slut.

Väl på jobbet och när det var dags för rast föreslog Wilma sin arbetskamrat Kajsa att de två skulle ta varsin Cola i skuggan på lastbryggan. Det var lätt att få Kajsa att berätta om pojken, hon visste det mesta om alla i orten. Visst hade han fyllt 15 i början på året, gått ut nian och nu skulle han börja på musikgymnasium i Norrköping. Han var mycket duktigt på fiol, Kajsa hade hört honom på en skolkonsert.

”Jag förstår mig inte på klassisk musik men när han spelade solo så fick jag både gåshud på armarna och tårar i ögonen och… Ja, hm, det var häftigt, tyckte jag som inte förstår mig på sånt där. Det var nåt med honom som var… hm… speciellt”. Kajsa verkade hittade inte riktigt orden och Wilma anade en rodnad över hennes kinder. Wilma tänkte att här fanns något att undersöka vidare men Kajsa avbröt hennes tankar.

”Du vet hans morfar är ”Greken”, det vet du väl vem det är? Han kom som ung till bruket men sadlade om och blev musiker. Han spelade i dansband, men det var ju före din tid.” Wilma visste vem ”Greken” var, en stilig och charmerande äldre herre som kom till caféet. Och nu förstod hon vad pojken fått sina drag ifrån, han var väldigt lik sin morfar till utseende och kroppsbyggnad.

”Det är en go’ grabb” fortsatte Kajsa. ”Men fasligt blyg tror jag. Han har sina lurar på sig jämt, det är klassisk han lyssnar på. Jag tror han har dem på för han är för blyg för att prata med oss. Hans mamma är jättestolt över honom, glad att han har ärvt hennes pappas musikalitet, hon själv är tydligen helt omusikalisk. Hon ser inte heller det minsta grekisk ut. Lustigt hur vissa saker kan hoppa över en generation”.  Wilma lyssnade med intresse.

”Hans mamma är visst lite orolig för honom har jag också hört, hur det skall gå i Norrköping och så. Jag tänker att det går säkert bara bra, han har massor av kompisar, ja, mest tjejkompisar vad jag förstår men ingen flickvän, har inte haft någon och det gör hans mamma orolig. Du vet, hon är med i kyrkan och där är det tryggast att man har sällskap med någon i församlingen, gärna redan från förskolan och resten av livet, hehe”. Kajsa skrattade rått. Vare sig hon eller Wilma var med i den stora frikyrkoförsamlingen som dominerade bruksorten.

”Den där Morfarsgreken verkar vara en riktig charmör när han är på caféet. Jag har tänkt att han flörtar lite med oss så gammal han är” prövade Wilma. ”Han måste varit… hm… väldigt grann som ung”. Kajsa undvek Wilmas blick och tittade ut över skogen på åsen bortanför sjön. Hon funderade en god stund och stämningen tätnade trots värmen och augustisolen.

”Ja du…” hon drog på orden. ”Jag såg ju inte honom när han var riktigt ung… Visst var han grann att se på i medelåldern… Hans ögon, händer, nacke. Dessutom väldigt charmig, självsäker som ingen annan här på den tiden. På den tiden var killarna här antigen ölstinkande fotbollsgrabbar eller hämmade och hårt hållna församlingsmedlemmar. Svårt att vara nåt däremellan och charm var ingen tillgång för killar! Kyrkan la en våt filt över det mesta, ingen dans, inget kul för unga alls egentligen. Ingen sexualundervisning i skolan, man skulle förlova och gifta sig och sex före bröllopet var inte att tänka på… Men det hade vi förstås ändå… Det var till och med så att flera tjejer fick hjälp av greken med det ena och det andra…”

Wilma tittade i ögonvrån på Kajsa. Hon var upprörd och rodnaden syntes på kinderna. ”Fick hjälp… med vad?” frågade Wilma.

”Med kärleken sa vi då. Med det sexuella. Greken… han hade sex med jättemånga tjejer. Inte med mig, men med flera av mina vänner. De sa alla att det var härliga upplevelser. Han var ju mycket äldre än vi men tjejerna sa att han var sagolik på att få dem att bejaka sig själva, han gav dem underbara orgasmer. Många och långa. Det var förstås jättehemligt för alla vuxna men alla tjejer visste.”

”Men du hade din Pelle?” undrade Wilma och menade Kajsas man.

”Ja visst, vi träffades ganska tidigt, ingen av oss var med i kyrkan och vi började knulla nästa direkt” Kajsa fnittrade. ”Jag älskar honom fortfarande och vi har det jättebra ihop” Hon spände ögonen i Wilma, det skulle inte råda någon tveksamhet om deras relation. Så vände hon blicken mot granarna i fjärran igen.

”Men Greken dök upp i mitt liv också. I början räckte det för mig att sexlivet med Pelle var nytt och spännande. Så småningom började jag förstå att det fanns mer att hämta, att jag också borde få sköna orgasmer, att det fanns så mycket mer än att knulla i missionären på lördag kväll. Försökte antyda för Pelle att jag ville mer men han stängde av direkt och sa att han tyckte allt var bra. Jag var helt vilsen och pratade med min bästa väninna. Det visade sig att hon hade kontakt med Greken, jag visste att hon knullat med honom av och till. Han hade bildat familj, sagt upp sig på bruket och åkte land och rike runt som dansbandsmusiker. Hon sa att han säkert kunde hjälpa mig. Efter en massa pratande fram och tillbaka ordnade hon en träff med honom för mig på ett hotell i stan där bandet spelade.”

Nu blev Kajsas röst klar och stadig igen. ”Han var helt underbar. Han sa att han numera var sin fru trogen, att han avslutat träffarna med alla andra inklusive min väninna men att de fortfarande var nära vänner och hade gått med på att träffa mig för att prata. Det blev det bästa pratet jag haft i hela mitt liv! Jag berättade om min älskade Pelle, hans oförmåga att tillfredsställa mig och beskrev våra trista knull i detalj. Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna prata så med en okänd man men det var befriande och skönt. Han lyssnade på varje ord jag sa och ställde försiktiga men inkännande frågor. Vi satt länge och jag blev mer och mer fascinerad av hans kropp, mest de långa smala händerna och fingrarna, ögonen, för att inte tala om ögonfransarna! Och vet du, jag kände att det pirrade rejält mellan benen, ja, jag blev faktiskt våt i trosan där vi satt och sexpratade. Kåt, på ren svenska helt enkelt. Vid det här laget var vi öppna med vad vi tänkte så jag berättade precis som det var. Då så, sa han till mig och så gjorde vi en överenskommelse om att knulla där på hotellet, att några känslomässiga band inte fick komma på tal, att göra det igen om båda ville och lite annat praktiskt. Han skrev till om med ned det på en pappersservett som jag har sparat på ett speciellt ställe.” Hon fnissade igen.

Wilma vågade inte vrida på huvudet och titta på Kajsa så förväntansfull var hon. Hur var fortsättningen?

”Och vi knullade, den natten och några till. Jag ljög att jag var på kurs så mina föräldrar passade barnen. Pelle jobbade på Nordsjön då och var borta långa perioder, annars hade jag nog inte kunnat med. Greken var verkligen en sagolik älskare. Mjuk och följsam, hård och bestämd, allt i en salig följd. Vi knullade framifrån, bakifrån, underifrån, jag red honom och jag vet inte allt han fick mig att pröva. Hans kuk var underbar, smäcker precis som han, inte grov men så skön, så skön. Sen var det hans känsliga fingrar och läppar och tunga…” Hon suckade. ”Du anar inte, det var helt magiskt. Till slut fick jag orgasmer nästan bara han nuddade vid mig, jag bara kom och kom och kom…”

Kajsa tittade på klockan, rasten var strax slut. ”Vi måste snart gå tillbaka, det hela slutade i alla fall med att vi slutade med våra träffar, jag är honom evigt, evigt tacksam, han lärde och visade mig så mycket, räddade nästan livet på mig. När Pelle kom hem från Nordsjön nästa gång sa jag att jag älskade honom hur mycket som helst men att vi måste bli bättre på sex, jag skulle bli riktigt olycklig annars. Det visade sig att han innerst inne tyckte som jag och inte alls var nöjd med hur det var. Då kom min goda väninna till undsättning igen, hon hade hittat en sexkurs i Köpenhamn som Pelle och jag åkte till några helger. Det var jättebra, tillsammans med det greken lärt mig fick vi en nytändning i sexlivet som håller i sig fortfarande. Vi knullar och har det bra!”

”Kajsa, vilken fantastisk historia! Jag är glad för din skull. Tack för att du berättar för mig!” Wilma kramade Kajsa hårt.

”Det var skönt att lätta hjärtat för dig, har inte berättat för nån. Det var för att vi började prata om pojken som allt bara kom. Han är så lik sin morfar i kroppen, jag känner precis igen händerna och rörelserna, det är väl nåt med musikaliteten… Det kände jag också på konserten. Känner mig lite som en mamma för honom, jag hoppas verkligen han får en fin tjej som förstår vilken bra kille han är. Hon skulle säker bli rikligt belönad om han inte vansläktats när det gäller sex”. Kajsa blinkade åt Wilma, rasten var slut.

”Jag skulle inte tro att genetiken hamnat fel och du skulle bara veta vad som väntar honom”, tänkte Kajsa när de gick tillbaka. Hon hade bestämt sig att sätta sin plan i verket.

”Shit, vad jag är klumpig. Nu spillde jag på mig igen” Wilma vände sig mot Kajsa och pojken. ”Nu går jag och lägger allt vått i tvätten”. Pojken skyndade fram med en trasa för att torka upp på golvet. Arbetsdagen gick mot sitt slut och Wilma och Kajsa tog hand om de sista gästernas smuliga kakfat och urdruckna kaffekoppar. Det hade varit hur lätt som helst för Wilma att arrangera en halvfull kaffekopp på brickan och låta den välta över kanten mot hennes höft. Fläcken bredde ut sig över kjolen och hon kände kaffets ljumna väta in på skinnet i ljumsken. ”Perfekt, det måste hamnat på trosorna också” tänkte hon. Hon gick ned till källarens omklädningsrum. Först åkte kjolen i tvättkorgen, sedan kollade hon på trosorna. Det fanns en väl synlig kaffefläck på ena sidan. Hon nosade i tyget längst ned i den del som varit mot hennes öppning. Visst fanns helt klart ett luktbevis på hennes utsöndringar. Det hade varit en stillastående hetta under dagen, högtrycket kulminerade och man varnade för åska. Hon hade svettats duktigt men det var också en stor dos kåthet som hade hamnat i trostyget. Hon hade blivit våt första gången när Kajsa berättade om sina lekar med pojkens morfar och sedan hade det för det mesta varit fuktigt mellan blygdläpparna under eftermiddagen när hos tänkte på vad som hon själv skulle iscensätta senare. Lukten borde sätta ordentlig fart på pojkens testostreon. Hon placerade trosan överst i tvättkorgen och kände sig mycket nöjd med sig själv. Pojken skulle definitivt se dom när han tog hand om tvätten även om Kajsa skulle lägga åtminstone sin t-shirt ovanpå Wilmas trosor och tröja. Wilma drog på sig sin lätta sommarklänning med caféförklädet utanpå. Det var skönt utan trosor, luftigt och lagom förbjudet. Troslösheten påminde henne om hennes plan, leende trippade hon tillbaka uppför trappan.

Wilma parkerade bland alla de andra i cykelstället utanför biblioteket, ett stenkast från caféet. Hon skyndade sig tillbaka mot cafébyggnadens baksida och såg på betryggande avstånd Kajsa gå hemåt. Kusten var klar, hon tassade på bara fötter utan att tända ljuset in i korridoren mot omklädningsrummet. Inget ljus genom rutan ännu, han var inte klar med städningen. Wilma dröjde sig kvar i trappan upp till bagerisalen, där hade pojken redan städat färdigt. Hon hade full uppsikt över trappan ned från caféet. Hon bidade sin tid, hennes körtlar hade emellertid inte pausat utan hennes safter fortsatte att rinna till. Högerhanden tryckte mot skötet i ett försök att kontrollera kåtheten. Hon var förväntansfull och på ett sätt alldeles cool för hon litade fullt ut på sin plan men samtidigt så kåt, så kåt. Hon tryckte fingrarna mot springan, inte komma nu tänkte nu när hans fotsteg var i trappan. När hon hörde dörren till omklädningsrummet öppnas kikade hon runt hörnet och hann se hans rygg vika runt dörrposten innan dörren stängdes. Wilma räknade tyst från till ett till 1120, sedan tänkte hon att två minuter gått och hon smög sig mot sin utsiktsplats i ljusskuggan utanför den nu upplysta rutan till omklädningsrummet. Det fick bära eller brista!

Pojken satt naken på samma ställe som dagen innan. Allt var som då, de omväxlande långa och snabba runktagen, silverarmbandet som dansade kring hans högra handled, de slutna ögonlocken, andningsmönstret. Det var redan en glänsande försats runt ollonet. Till Wilmas förtjusning hade han hennes trosor över sin näsa. Redan nu tycktes han öka takten på runkandet och nosade runt i trosorna med ett leende på läpparna.

Wilma hade noga funderat på när hon skulle öppna dörren och närma sig pojken. Hon hade bestämt sig för att vänta tills han hade kommit. Tänkte att unga killar kommer fort (oftast för fort, enligt hennes erfarenhet) men att de med rätt behandling raskt kan få upp en ny erektion som blir mera långvarig. Det kliade i hennes fingrar att närma sig pojken nu, när han var uppfylld av hennes dofter och hennes kropp med all sannolikhet figurerade bakom hans ögonlock men hon besinnade sig och tänkte att bäst att hålla sig till planen. Det tog inte heller länge innan han kom, det var helt klart en större sats än i går, han pumpade flera laddningar långt ut på golvet samtidigt som han med ett saligt leende tryckte hennes kaffefläckiga trosa mot näsan.

Det var nästan så Wilma kom av sig av skådespelet, vilken runkuppvisning! Hon hade omedvetet låtit sina fingrar cirkla runt klitoris som var rejält stor och full av pulserande blod. ”Följa planen” sa hon till sig själv, väntade tills spermafloden hade avstannat och pojken lutade sig tillbaka. Då tryckte hon ned dörrhandtaget.

Planen var att utnyttja pojkens tillstånd av avslappning, välbefinnande och förhoppningsvis en gnutta overklighetskänsla precis efter att han kommit. Att överraska och övermanna honom med mjuk ömhet och närhet utan att skrämma honom. Wilma hade tänkt mycket på hur genom att gå ner på knä framför honom, beröra honom hud mot hud utan att han kände sig trängd. Att tala till honom med de rätta orden, i den rätta tonen.

”Vännen… du är fin, finast, var inte rädd, jag vill dig väl” Wilmas inövade fraser fick honom i alla fall inte att resa sig och rusa i väg utan förbli sittande. Ögonen var uppspärrade, blicken mest förvånad och hans händer for instinktivt ned till skrevet för att dölja kuken som snabbt slaknade. Wilma strök honom försiktigt över lår och underarmar medan hon lätt sin ström av lugnande ord flöda. Han lösgjorde sin högerhand, tog av sina hörlurar och i hans ögon anade Wilma hur nyfikenhet tog över från förvåningen.

Han satt blick stilla när Wilma reste sig och drog av sig klänningen. Hon visade mot sitt eget skrev med båda händerna. ”Titta, inga trosor. Dom har ju du hand om” Hon nickade mot trosorna som nu låg bredvid honom på bänken, han drog på munnen, hon skrattade lite och tänkte att det här kommer i alla fall inte att bli någon fullständig katastrof. Nu hade hon inte längre någon plan utan hade tänkt att det fick gå på känsla. Hon gick ner på knä igen och ville helst av allt kasta sig över kuken direkt men hejdade sig, tänkte att det var bäst att ta det lugnt med tanke på pojkens oerfarenhet.

”Du… hmmm… tycker mina trosor luktar gott?” Hon snusade försiktigt på honom ”Jag tycker du luktar gott. Och du… du kan få lukta på nåt mycket bättre än mina trosor… du får lukta på mig… precis var du vill… ja, jag vill att du gör det.” Hon visste inte riktigt vilka ord hon skulle använda, var fortfarande rädd för att skrämma bort honom. När han inte svarade men lutade sig tillbaka mot väggen blev hon lugnare, lät sina händer glida mot lans kuk. Den hade slaknat, låg som ett ljusbrunt djur i en båge mot ena låret. Hon strök försiktigt med fingertoppen längs kuken. Huden var varm och alldeles mjuk och slät. Det var fläckar av fortfarande våt sperma på skaftet och ollonet glänste av sperma och försats.

”Får jag?” Wilma frågade samtidigt som fingertopparna gled längs kukskaftet. ”Ja… mmm… det känns bra” Han nickade och såg henne rakt i ögonen. ”Nu har jag honom” tänkte Wilma och började sin allra bästa kukbehandling. Med huvudet på hans högra lår smekte hon kuken. Den var fortfarande slak hon anade hur den svällde under hennes fingrar. Sperma och annat kladd gjorde den svår att smeka och hon vände igen blicken mot hans ansikte.

”Jag måste få bort lite kladd på den… med munnen?” Han nickade, hans bruna ögon rakt i hennes blick. Hon särade försiktigt på hans ben och kröp förbi högerbenet för att få den bästa tillgången till pojkens kuk. Hennes tunga slickade bort de kladdiga fläckarna, först mycket mjukt och försiktigt, sedan allt djärvare, långa tag med tungan från kukroten ända till spetsen. Han smakade salt, lite sötma fanns det också och något blommigt. Det var härliga smaker tänkte Wilma, ungt och fräscht. Nu var han tveklöst på väg att bli hård igen, hon greppade tag om det nu renslickade skaftet och tänkte att det var dags för nästa kuksugningsomgång. Hon tittade upp, nu lutade han sig bakåt mot väggen, ögonen var slutna, ett svagt leende spelade i mungiporna.

Wilma hade alltid gillat att suga kuk och hon gav sig nu fullständigt hän. De senaste dagarnas händelser hade väckt en stark och pockande kåthet som hon bara måste få utlopp för. Hon lät sin tunga glida utefter kukens sida, lyfte upp den med handen och gjorde om tungglidningen på kukens undersida. Tungan cirklade runt ollonet, för första gången tog hon det i munnen samtidigt som hon flätade sina fingrar runt pojkens. Kuken var stor och hård, stod rakt ut i luften mellan dom. Hon släppte ollonet och granskade kuken noga. Den såg fin ut, den bruna mjuka pojkhuden, det bleka ollonet, kortklippt svart könshår runt kukroten. Wilma noterade tacksamt att han ansat sig så hon slapp få hårstrån i munnen. Själv hade hon kvällen innan rakat bort sin buske som växt till sig hela sommaren. Hon hade bara sparat en kortklippt rektangel över venusberget. Hon tänkte att det skulle göra det lättare för pojken om hon vara rakad för han skulle minsann få slicka henne grundligt när hon var färdig med honom.

”Din kuk är fin… hela du är fin. Nu skall jag suga dig ordentligt.” hon viskade i hans öra medan hon tog tag igen med högerhanden. Han blundade fortfarande och nickade sakta. Först några långa runktag, hon kom ihåg hur han själva hade tagit långa tag när han runkat. Nu har det hennes rödlackade naglar som dansade runt kuken och inte pojkens armband. ”Coolt och väldigt sexigt” tänkte Wilma och sökte ollonet med sina läppar. Hon lät ett par centimeter kuk glida in i svalget, drog sig tillbaka och sög runt skaft och ollon. Sedan ett par ordentliga sugningar enligt ”suga på isglass-modellen” som brukade få de flesta killar att visa sin uppskattning. Det fungerade på pojken också; för första gången stönade han svagt. ”Mmmm… ahh… skönt…” Hon sansade sig, såg på hans ansikte och slickade på ollonet. Där var en droppe försats som hon njutningsfyllt doppade tungspetsen i. Han blundade och såg salig ut men Wilma tänkte att det var dags för dagens nästa akt.

”Du skall få komma vännen, du skall få komma jättemycket och jätteskönt, men inte riktigt ännu.” Hon drog långsamt ned honom på golvet, slog sina ben runt hans midja och tar hans huvud mellan sina händer. ”Du skall få komma in i mig men först måste jag kyssa dig.” Och kyssas hade han minsann gjort förut märkte Wilma, hans tunga var ivrig och han tryckte sig mot henne. Hon reste sin överkropp och fattade runt pojkens kuk som stod ståtlig och rak. Hon gled ned över hans mage och placerade fittan över kuken som hon tog ett stadigt tag runt. De såg varandra stadigt i ögonen när hon gled runt med hans kukspets i sin springa. Hon var våt, pojkens ögon var återigen stora av förväntan och upphetsning. Han fattade om hennes höfter och böjde på knäna när hon sakta gled ned över kuken. Den banade sig väg upp i henne, förbi åsar och veck, slätade ut små ojämnheter i henne, smidigt letade den sig allt längre in henne, glidande i deras nu gemensamma kroppsliga utsöndringar. Till slut var all kuk inne, hon tryckte sig mot honom, böjde överkroppen svagt bakåt. ”Åh… ah… det är skönt! Din kuk… långt inne i mig… du är skön.” Hon la sina händer på hans axlar och lätt fittan glida uppför kuken. Hon dröjde sig med kukspetsen precis i öppningen innan hon långsamt med en cirkelrörelse tryckte sig ner i botten. Hon red honom långsamt men taktfast, prövade att knipa med sina hemligaste muskler vilket fick pojken att himla med ögonen och dra efter andan. Wilma böjde sig fram och såg hur hennes blonda rektangel över venusberget mötte pojkens mörka buske. Det var en vacker förening.

”Du får inte komma. Inte nu, inte ännu” Hon såg på hans min att han började att närma sig orgasmen. Hon tryckte sig ned en sista gång, kände hur hon bottnade med hans kuk långt inne i vinklar och vrår. Det kändes märkvärdigt tomt när hon klev av kuken.

Hon kom ner på rygg med pojken över sig, hennes händer darrade av kåthet när hon drog hans huvud mot sin fitta. ”Kom, lukta på mig, kyss mig, slicka mig, kör in dina fingrar i mig. Kyssas kan du ju!” Pojken var inte nödbedd. Med liv, lust och ömhet öppnade han blygdläpparna med vänsterhanden och strök med högerhandens pekfingertopp över hennes öppning. Den var såphal av deras safter. Som hon hoppats och trott var han en naturbegåvning. Ömsom försiktig, ömsom djärv, påhittig och nyfiken utforskade han hennes kön. Hon vägledde honom med viskningar och förtjusta små utrop när han hittade hennes mest erogena punkter. Han var en virtuos med både fingrar och läppar och tungan var en dröm mot hennes klitoris. Han var först alltför försiktig, Wilma förklarade att hon behövde mera tryck mot klitoris och till sin förvåning kände hon strax orgasmens föraningar. ”Hur det möjligt”, tänkte hon, ”en femtonårig kille som jag inte känner slickar mig mot himlen på golvet på jobbet.” Hon tryckte upp sitt kön mot tungan som dansade över hennes klitoris. Han greppade längs hennes stjärtskåra, fyra fingrar upp mot korsryggen och tummen vilade mot hennes anus.

”Åh gud så skönt! Ah… vad gör du med mig!” Hela hon var på väg mot himlavalvet, så skönt, så skönt. ”Ja, kör in fingret! Jag kommer snart att komma, bli inte rädd, fortsätt bara!” Han lirkade in tumspetsen just förbi hennes ringmuskel samtidigt som han lät sin tunga trycka ännu lite hårdare mot hennes klitoris. Det räckte för att hon skulle tippa över kanten och komma i en orgasm som började långt inne i henne och fick alla hennes bäckenmuskler att pumpa. Uppträdd på hans tumspets krampade medan hon höll hans huvud hårt tryckt mot sig. Wilma blundade och såg fyrverkeri et blixtra bakom ögonlocken.

Hon kom på sig med att hon hade skrikit ut sin kåthet rakt ut i rummet. Hon drog upp honom mot sig, kramade hans huvud mot sina bröst och började att ursäkta sig.

”Hysch…” Han satte pekfingret mot hennes läppar. ”Det var bara… vackert. Det var härligt… jag… jag har aldrig sett nåt sånt… nåt sånt fantastiskt. Du är så vacker!” Hans ögon var fulla av energi, pannan pärlade av svettdroppar och hans händer smekte hennes höfter.

Wilma var tillfredsställd, de senaste dagarnas spänning och förväntan hade övergått till lugn och förnöjsamhet. Hon log stort mot pojken när hon igen fick ned honom på rygg med henne på knä mellan hans ben. ”Nu år det din tur, min skatt” Hans kuk var halvstyv men så fort hon tog ollonet mellan läpparna började den att växa. Han hade en annan smak nu, hans salta, fräscha blommighet blandades med hennes syrliga och tyngre dofter. Hon ville han skulle ha det skönast i hela världen men att de hade förlustat sig länge nu, han hade varit nära att komma för en stund sedan, efter det hade han slickat henne på bästa sätt så visst var han mer än värd att få komma pronto. Wilma sög och slickade så det slurpade och smackade. Hon höll koll på pojkens anletsdrag, först iakttog han ingående hur hon arbetade med hans kuk, nästa gång hon tittade blundade han och hade sitt nöjda leende på läpparna. Hon runkade långa tag medan hon försiktigt rispade pojkens lena hud på lårets insida med andra handens röda naglar. Det tog inte många tag innan hans andning blev snabbare, hon kände att han var på väg att komma, han hade öppnat ögonen, tittade på henne men blicken var långt borta.

”Ja, vännen… kom bara, spruta i min mun! Kom!” Hon kände svetten leta sig ner på tinningarna och ville han skulle komma nu. Hon prövade med en pekfingerspets mot hans anusrosett. Den kändes hårt hopknipen men hans stönande markerade klart uppskattning. Hon var rädd för att skada honom med sin nagel och nöjde sig med att bara rotera fingertoppen runt hans hopknipna öppning. Plötsligt kom han, det gick fort, hon hann inte riktigt med, första sprutet landade på hennes kind och i håret. Snabbt fick hon in kuken i munnen och resten av hans sats hamnade där hon ville, varenda droppe i hennes mun. Han smakade gott, salt och blommigt. Hon höll hårt runt hans smala höfter medan han flämtande höll om hennes huvud när han tömde sig. Wilma svalde och slickade honom ren. Hans kuk slaknade bara motvilligt under hennes behandling. Ett slag funderade hon på att suga upp honom igen, han var ung och kåt och skulle kanske klara ett knull till. Men nej, hon kände sig helt slut, tillfredsställd och med lite huvudvärk.

Motvilligt släppte hon hans silkeslena och småstyva kuk och la sig mot hans axel. Hon lekte med hans långa bruna fingrar, hennes läppar bet försiktigt i hans fingertoppar, sög in deras dofter och lät sina röda naglar retsamt rispa hans släta hud mellan navel och kuk. Kuken som igen låg slapp som ett urtidsdjur i en vacker båge mot hans ljumske. Åskan dånade på andra sidan sjön och det förlösande regnet trummade mot taken. Värmeböljan är över, tänker Wilma. Dags att tänka framåt. Sommaren lider mot sitt slut, snart börjar terminen och studierna. Det blir bra, skönt att komma ifrån caféet, sommarstugan och ja, faktiskt föräldrarna och småsyskonen också. Tid att gå vidare, bli vuxen på riktigt rent av. Pojken skall börja på gymnasium i Norrköping, bo inneboende på bekvämt avstånd från hennes Linköping. Och pojken tänker hon, han är precis vad hon behöver. Hon är redan saligt förtjust i hans kroppsattribut och mjuka rörelser som får hennes kön att flöda över av kåthet. Han är en sexuell naturbegåvning. Hans sensualitet, musikalitet och snabba inlärningskurva med fingrar, läppar och tunga bådade gott för långa, härliga orgasmmättade knull. Särskilt lovande var deras häftiga anala reaktioner… Det ilade svagt kring klitoris när hon sluter ögonen och känner hans utforskande fingertopp i sin bakre öppning…

 

 

13 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

ovillig

Tackar och bugar för uppmuntrande respons! Om jag känner Wilma och cafépojken rätt så vill de berätta om fler äventyr vad det lider.

23/10, 2022 kl. 17:33

#2

Dimman

Mycket bra skrivet!

Du broderar ut historien på ett härligt sett utan att förlora fokus. Den känns både levande och spänningsfylld.

22/10, 2022 kl. 17:54

#1

mx55

Mysig och trevlig berättelse. Kul att få lite djup och bakgrund till karaktärerna. Gör ju att det finns trådar att dra i om du vill fortsätta historien. Samtidigt hade jag varit helt ok med att den tog slut här. Inte för att den är dålig, utan för att det var ett tillfredställande avslut.

17/10, 2022 kl. 02:42