Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

9/3, 2023 kl. 11:37, av mx55

Granndotterns anala oskuld

Del 1 av 4 i serien Inte så här livet skulle bli

Det var inte så här livet skulle bli. Jag trodde att det var vi för evigt men istället är min sambo ute och festar med sin nya kille. Själv får jag äran att rädda den söta granntjejen från regnet och nöjet att vara den första att ta henne där bak.

OBS: Även om platserna som nämns i denna text finns i verkligheten så har inget av detta hänt. Alla likheter med riktiga personer är en slump. Jag vill inte på något sätt uppmuntra till att göra något likt det denna text beskriver i verkliga livet. Vuxna människor gör bäst i att lämna tonåringarna till varandra och istället fokusera på personer i sin egen ålder. Men fantisera kan man ju alltid. 

 

Lördagen den 7 augusti 2021

Det var inte såhär livet skulle bli.

Fram tills för lite mindre än en månad sedan hade livet flutit på. Jag och min sambo hade bra jobb och för något år sedan hade vi flyttat till ett stort, gult hus. Först fattade vi inte att vi, mitt under pandemivåren 2020, lyckades köpa detta fantastiska ställe med hela sex rum. Men det gjorde vi! Det här var huset vi skulle bo i för evigt. Huset där våra två barn skulle ha egna rum och där det även fanns plats att växa, om vi någon gång kände för det. Såklart hade vi inrett varsina hemmakontor. Hemmakontor som nu inte längre skulle komma att användas.

Jag plockade åt mig ett koppel och med en suck vandrade jag ut i den kalla lördagskvällen. Klockan visade strax efter halv tio och ute föll ett lätt duggregn. Det kändes rått och som att hösten, nu på riktigt, var på väg. På sätt och vis så var det ett perfekt väder för mitt humör.

Den lilla taxen sprang runt och försökte kasta sig mot allt möjligt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag hade koll på hunden. Det var Claras, min sambos, hund. Det var hon som tyckt att vi borde skaffa en när vi flyttade hit och så hade det blivit. Och nu var det alltså jag som fick ta hand om den.

Helt ärligt hade jag ingen aning om var hon var denna kväll och i mitt sinne försökte jag intala mig själv att jag inte brydde mig. Knappt hade pubarna hunnit få ha öppet igen innan hon och tjejerna på hennes jobb drog ut på en AW. Såklart var det inget konstigt, efter mer än ett år med jobb hemifrån.

Annars så hade det fungerat rätt bra. Jag, som jobbade med IT på en bank, satt mest i olika videomöten och hon, som jobbade inom reklam, gjorde det samma. När hon inte designade eller skrev något.

Men så hade alltså dagen då pubarna återigen öppnat kommit och hon och hennes kollegor hade dragit ut för att ta några öl. Samma kväll satt ett gäng studenter några bord bort och de började tydligen att snacka med varandra. När stället sedan stängde hade hon hamnat i någon tjugotreårig snubbes studentrum och på rygg i hans säng.

Till att börja med så hade jag faktiskt inte varit så bestört över det som man skulle kunna tänka sig. Det var ett kasst beteende, självklart var det så! Men var det värt att kasta bort ett förhållande för? Var man tvungen att göra slut för en sådan grej? Var det värt att våra barn skulle bli några av alla dem med separerade föräldrar? Nej. Jag tyckte faktiskt inte det. Jag tycker fortfarande inte det.

Men det tyckte tydligen hon. Hon hade inga planer på att sluta att ligga med denna yngre kille, och hon ville inte heller vara kvar med mig. Egentligen så borde jag väl förstå henne. Vi träffades trotts allt när hon var nitton och bara ett år senare kom vårt första barn. Att hon nu, med bara några år kvar till trettio, ville ta igen sin ungdom var väl bara naturligt.

Jag och Clara hade träffats under en blöt utekväll i Dublin. Jag och några kompisar hade dragit iväg till en sådan där sunkig, och för att inte glömma gratis, nattklubb som hade rykte om sig att vara stället där du plockade upp ett ragg. Som en radiopratare hade sagt det till en amerikansk inringare som gnällt på att irländska tjejer var så lätta. ”Don’t judge all girls by that place. Everyone’s easy there! If you can’t pull someone there, you’ll never be able to do it.” Och tydligen fungerade det ju.

Jag hade ganska direkt sett den mörkhåriga, lite småmulliga tjejen som glidit fram till baren och beställt fyra shotar. Trotts det öronbedövande dånet från musiken hade jag kunnat känna igen den svenska accenten och eftersom att vanliga svenska sociala regler inte gäller när vi är utomlands hade jag gått fram till henne och sagt Hej.

– Vad gör du i Dublin?
Efter ett vilt fuldansande (åtminstone från min sida) senare så hade vi hamnat ute på gatan där vi delade en cigarett.
– Jag är här med skolan.
– Skolan? hade jag svarat och kanske höjt lite på ögonbrynen.
– Ja. Jag går samhäll-kultur och vi har fått stipendium för att åka hit och kolla in irländsk musik och poesi, typ, hade hon svarat.
– Coolt! Låter ambitiöst.

Jag mindes hur hon svarade med ett bubblande skratt.
– Det är det inte. Är mest en ursäkt för att få festa veckan innan studenten. Men lite mer udda plats än typ Spanien. 
Jag svarade med att skratta även jag.

När kvällen var över så hade vi hamnat i den lägenhet jag delade med några andra svenskar. På morgonen bytte vi nummer och la till varandra på Facebook och började att följa varandra på Instagram innan vi skiljdes åt. Någon dag senare så reste hon tillbaka till Sverige och egentligen trodde jag nog att vi aldrig skulle ses igen. Men bara några veckor senare så träffade jag henne i Stockholm och på hösten flög hon över och träffade mig. 

På våren 2014 hade jag sagt upp mig från mitt jobb på HP och efter att vi spenderat en galen St. Patrics Day tillsammans så flyttade jag in i den lägenhet som hon, lite av och till, delade med sin storasyster.

Jag suckade åt minnena och fortsatte längst med gångbanan. Jag hade gått förbi huset och svängt in i ett skogsparti och när jag nu kom upp på den upplysta gatan så kände jag hur regnet började tillta något. Jag drog upp luvan på min tröja och försökte skynda på stegen längst med Bagarsvängen, ut på Tyresövägen och tillbaka in på Kringelkroken. Ja. Gatan heter faktiskt så.

Kanske beror dess namn på hur den svänger sig runt genom ett skogsparti. Jag tog i vilket fall som helst kurvan och var snart framme vid vårt hus. Det var precis där, på lekplatsen mitt emot som jag såg henne. Eller egentligen så var det väl Snöflinga, vår hund, som såg henne först.

Hon var liten. Kanske bara strax över en och femtio och väldigt smal. Hennes hår var blont och det gick en bit ner på axlarna. Jag kände igen henne som Nellie, en av alla de som glatt brukade säga Hej till, och ibland leka med, hunden. Någon gång hade hon också passat våra barn. Jag visste att hon bodde i ett av lägenhetshusen på andra sidan gatan. Jag hade till och med snackat lite med hennes föräldrar. 
– Hej där Snöflinga! ropade hon mot oss.

Just ikväll var hon allt för tunt klädd för den pågående regnskuren. Allt hon hade var ett tight sittande vitt linne, ett par jeansshorts och ett par skor som mest var en sula och en rem vid tårna.

Hunden hade rusat fram till henne innan jag hann dra fast kopplet och jag hade inte mycket mer val än att följa efter.
– Och hej på dig också, Micke, sa hon sedan med ett leende när vi kommit fram.
– Hej själv Nellie, svarade jag henne.

– Hon är så söt, sa hon sedan.
– Vist är du söt, ja det är du.

Jag suckade inombords. ”Varför pratar alla så löjligt med hundar?”
– Jovars. Det är hon, sa jag ändå med ett leende. 
Vad skulle jag annars säga än att hålla med om att hunden var söt?

– Fast ovanligt att se dig ute med henne, sa Nellie sedan och såg mot mig.
– Jo, svarade jag och ryckte på axlarna. 
– Clara är inte hemma just nu.

– Bråk? fortsatte hon sitt frågande.
– Nä. Inte riktigt.
– Jag hörde tjejerna snacka om att mamma inte varit hemma så mycket, la hon till.
Crap, tänkte jag. Snackar de om det när de är ute och leker? Jag borde verkligen hålla mer koll.
– Nä, svarade jag igen.
– Men ja. Hon har varit borta ett tag nu.

– Har hon flyttat ut? Ska ni skiljas?
– Vi är inte gifta. Men jo. Vi håller på att separera.
– Vad trist, sa hon och såg på mig.
– Nja. Det är vad det är, svarade jag.

– Men vad gör du ute i regnet? frågade jag för att byta ämne.
– Skulle på fest och sova hos en kompis men, ja, det blev lite knas så jag bestämde mig för att gå hem. Men så upptäckte jag att nyckeln ligger i andra väskan och mamma och pappa är på middag inne i stan. 
– Du kan inte ringa dem?
– De svarar inte och nu har min lur dött.
– Taskigt läge, sa jag och drog lite på munnen.
Hon fnyste till som svar.

– Så hur länge har du varit ensam då? frågade hon istället för att kommentera den urladdade telefonen.
Hon satt på en gunga och sparkade lätt med fötterna i sanden. Jag såg på henne och satte mig sedan med en suck på gungan bredvid.
– I typ tre veckor eller så, svarade jag.
– Vad hände?
– Hon träffade någon annan och bestämde sig för att flytta ut några dagar senare.
– Wow! sa hon och tittade upp. 
– Det gick inte lite fort.

Återigen ryckte jag på axlarna men skrattade samtidigt till.
– Alltså, började jag.
– Hon har inte riktigt flyttat. Mer att hon är ute och festar med killen och hans kompisar mest hela tiden. Någon gång kommer hon hit när hon är bakis och hämtar nya kläder.
– Damn, svara hon och skakade på huvudet.
– Och så blir jag arg för att Emil hånglar med någon annan.

– Jo. Fast det är också rätt taskigt, sa jag och såg mot henne.
– Jupp, svarade hon.
– Så jävla pissigt.
– Var han din kille?
– Nej. Men det var liksom bestämt att vi skulle hänga ikväll och att jag skulle sova över.
– Åh. Så pass. Något särskilt?

Idiot, tänkte jag. Vad fan trodde jag skulle hända?
– Ja. Han skulle få ta mig där bak.
Jag hoppade till och satte nästan i halsen.
– Va?
– Ja. Alla andra killar har varit för fega och inte vågat testa. 
– Wow, var allt jag fick fram.

– Hur gammal är du egentligen? frågade jag sedan.
– Femton, svarade hon.
– Oj. Så ung? Hur många har du frågat då? sa jag utan att tänka på hur privat frågan faktiskt var.
Hon skrattade och såg mot mig.
– Tre stycken, svarade hon dock utan att blinka.
– Tre stycken sedan du fyllde femton? frågade jag förvånat.
– Yes, sa hon och nickade.
– Fyllde i april och har legat med tre sedan i juni.
– Då har du legat i.
Hon skrattade.
– Antar det.

– Så. Har du knullat någon i röven då? frågade hon efter att vi suttit tysta en stund.
– Jo. Faktiskt, svarade jag och skrattade till.
– Vem då? Clara?
– Ja. Hon gillar det.
– Var det längesedan?
– Nja. Ett par månader sedan typ.
– Sedan du låg alls? frågade hon.
– Nä. Sedan jag tog henne där bak. Tror vi låg för någon månad sedan senast.
– Gud vad jobbigt. Jag fixar inte en vecka utan sex nu när jag börjat.
Jag skrattade.
– Och så blev det inget ikväll?
– Nä. Jävla idiot-Emil, muttrade hon.
– Ja. Han verkar inte så smart, instämde jag och log.
”Alltså. Hormoner i alla ära men hur fan kan man kasta bort den chansen”, tänkte jag sedan.

Medan vi pratade så hade Snöflinga kurat ihop sig under den ena gungan och regnet hade avtagit något. Helt plötsligt kände jag dock hur en kall vindpust kom emot oss och när jag såg mot Nellie så kunde jag se hur hon rös till. Sekunden senare så öppnade sig himlen och det lätta regnet byttes ut mot ett skyfall.

– Vill du komma in till mig? frågade jag samtidigt som vi dränktes av vattnet.
– Så att du kan ta mig där bak? frågade hon.
– Nej. Det var inte vad jag tänkte, började jag.
– Mer så att du slipper sitta i regnet och så att du kan ladda telefonen.
– Okej. Fast du kan få göra det om du vill, svarade hon och reste sig.
Jag skrattade och skakade på huvudet. Samtidigt kunde jag inte låta bli att föreställa mig den unga tjejen stående på alla fyra med min kuk i sin röv. Men det skulle inte hända. Jag var trotts allt den vuxne här.

Så fort vi kom innanför ytterdörren så skakade Snöflinga på sig så att det flög vatten överallt. Jag tog av mig skorna och gick snabbt in i båda barnens rum och kollade till dem. Sedan stängde jag av monitorappen som jag haft igång på en gammal telefon.

När jag vände mig om såg jag hur min besökare dragit av sig sina våta kläder och nu stod i bara underkläderna. Den vita bh:n och de nästan genomskinliga, vita trosorna var dock i stort sett lika blöta som de övriga plaggen. Hon vände blicken snabbt mot mig innan hon knäppte av sig överdelen och kastade den på golvet, bredvid sina andra kläder. 

Jag kunde inte låta bli att kolla in de toppiga tonårsbrösten. Kullarna var små och hennes vårtor stod ut som spetsar av kylan. Hon log mot mig innan hon drog ner även underdelen och visade mig ett slätrakat venusberg. Kanske höll jag blicken där lite för länge. Kanske reste sig min kuk något samtidigt som jag funderade på hur hon skulle se ut om hon hamnade på rygg och särade på de slanka benen. ”Skärp dig nu för fan”, tänkte jag sedan.

Jag blinkade hastigt till och gick sedan in i badrummet där jag fiskade fram en av Claras morgonrockar som jag sedan kastade mot henne. 
– Vill du ta en dusch för att värma dig? frågade jag.
– Jättegärna.
– Ska jag fixa lite mackor och te så länge? fortsatte jag.
– Det vore jätteschyst.

Jag såg henne gå in i badrummet och hörde snart hur duschen slogs igång. Samtidigt som jag hörde vattnet genom den stängda dörren så drog jag själv av mig mina kläder. Jag stod kvar i hallen med halvt stånd och kom på mig med att smådra i min kuk i ett par sekunder innan jag gick in i sovrummet där jag drog på mig ett par mjukisbyxor och en t-shirt. 

Efter det gick jag bort till köket och började koka upp vatten. Samtidigt som jag gjorde allt för att tänka på något annat än Nellies nakna tonårskropp så tog jag fram en te-kanna och la i en tepåse. När vattnet väl kokat färdigt så fyllde jag kannan. Därefter tog jag fram mjölk och socker samt bredde några ostmackor.

– Tack, sa hon sedan när hon satt uppkrupen i soffan med en macka i handen.
– Vad är det för te? frågade hon sedan.
– Lyons svarade jag.
– Tror det är det mest druckna i Irland.
– Är det därför det smakar så mycket och starkt då? frågade hon med ett leende.
– Typ. Tror det är de och skottarna som dricker starkast te, svarade jag och log kort.
– Oh, svarade hon och tystnade.

– Behövde du ladda telefonen förresten? frågade jag när vi suttit tysta och ätit ett tag.
– Ja. Om det är ok, svarade hon.
– Klart det är. Vad har du för telefon?
– Någon iPhone, svarade hon och gav mig den gröna tingesten.

Jag plockade fram en laddarkabel och satte i den i den smått fuktiga telefonen. I några minuter satt vi och stirrade på dess röda batterilogga innan äpplet började lysa.
– Något från dina föräldrar? frågade jag när telefonen väl startat.
– Nej, svarade hon och skakade på huvudet.
Över axeln såg jag hur hon tidigare på kvällen skickat tre sms till sin mamma.

Hon växlade snabbt över till telefonen och provade både mammas och pappas nummer men fick inget svar.
> Skit i att jag är utelåst då! skrev hon sedan till sin mor.
> Har fått hjälp av en granne.

När hon skrivit klart meddelandet och släckt skärmen så hällde hon upp en till mugg med te och lutade sig sedan tillbaka i soffan. Hon satte upp sina små, bara fötter på soffbordet samtidigt som hon särade lätt på benen. Jag såg mot henne och noterade hur badrocken glidit upp och blottade hennes ena bröst.

När hon såg att jag kollade in henne så rörde hon lätt med handen över morgonrocken så att den föll isär ytterligare. Sedan så såg hon på mig med ett busigt leende.
– Jag kan ta och bädda i gästrummet, sa jag för att bryta situationen.
– Så du vill inte ha sällskap i din säng då? frågade hon som svar.
– Tror inte att det är så smart.
– Varför?
– För att jag är tjugo år äldre än dig till exempel.
– Och? Vem bryr sig?
– Jag bryr mig.
– Gör inte det.

Jag tittade mot henne igen och såg hur hon nu drog av sig morgonrocken. Helt naken så satte hon sig i mitt knä och började att gnida sitt underliv mot mina mjukisbyxor. När jag försökte att lyfta ner henne hasade hon istället snabbt ner på golvet så att hon satt på knä mellan mina ben. 

Direkt så tog hon tag i min byxlinning och började med att försöka dra ner den. Eftersom att jag fortfarande satt ner så tänkte jag att hon inte skulle lyckas men istället fokuserade hon på att dra undan tillräckligt mycket av det tyg som skylde mitt kön.
– Tänker du stoppa mig? frågade hon så fort min kuk blivit synlig.

Trotts att jag borde så svarade jag inget och strax kände jag hur hennes mun slöt sig om mitt ollon. Hon började direkt att runka min kuk samtidigt som hon slickade och sög på den. Plötsligt så tog hon in hälften av skaftet i munnen och började att suga och slicka på det. Hon fortsatte att runka den bit av kuken som var utanför hennes mun och slickade samtidigt längst med undersidan av staken allt medan hon studsade med ansiktet över mig.

”Jävlar vad hon kan suga kuk”, hann jag tänka innan hon drog bort sitt ansikte från mitt kön. Det var nu som jag hade min chans att avbryta henne. Jag kunde ju knappast slänga ut henne i regnet igen men på något sätt skulle jag bli tvungen att visa att det här inte var ok. På något vis var jag tvungen att tala henne till rätta och sedan få henne att sova i ett annat rum än mitt.

Hon dök in över min kuk igen och började ännu en gång att suga på den. Hon vispade med tungan längst med undersidan av ollonet och la ett lätt tryck mot det med tungan. Jag kunde inte låta bli att stöna till.
– Så du gillar det ändå? sa hon med ett skratt efter att hon lyft bort ansiktet ifrån mig. Sedan så tog hon mig i munnen igen.

Jag stönade till så fort hon återigen började att slicka mig runt ollonet. Hon sög till ordentligt innan hon tog ut kuken och slickade längst med den. Hon drog med tungan upp över skaftet och cirklade sedan med den runt huvudet. Sedan återvände hon ner innan hon tog en av mina pungkulor lätt i munnen.
– Ååååhee, suckade jag till.

Hon backade bort från mig och tittade upp i mitt ansikte. I ett par sekunder såg jag rakt in i hennes ljusblåa ögon och möttes av ännu ett av hennes smittande leenden.
– Så? sa hon frågande.
– Vi kanske borde …, började jag.
– Säker? För jag ville verkligen ha sex ikväll och med dig.

– Med mig? Varför?
– För att du är snygg. En riktig dilf, sa hon och skrattade sedan lite blygt.
– Dilf? Jag?
– Ja. Du är skitsnygg. Lagom långt blont hår, snyggt skägg, Bra klädstil. 
Hon ryckte på axlarna.
– Yea right, sa jag sarkastiskt.
– Nä. Allvarligt, fortsatte hon.
– Clara är dum i huvudet om hon vill ha någon yngre och säkert fulare.

Jag svarade med ett skratt.
– Det är inte så enkelt. Och jag har ingen aning om hur han ser ut.
– Han måste vara fulare än dig, sa hon bergsäkert.
Jag skrattade igen.

– Så du har tänkt på det här förut då? Det är inte bara ikväll?
– Nä. Sedan första gången jag barnvaktade, typ.
Jag log mot henne.

Kanske hade hon varit barnvakt tre eller fyra gånger. Med tanke på omständigheterna så var det ju inte så ofta som det behövdes någon barnvakt. Men eftersom att hon kom bra överens med både Clara och med barnen plus Snöflinga så hade hon fått rycka in några gånger när vi velat vara själva. Och med de begränsade öppettiderna på restauranger så var det ju knappast som att vi kom hem allt för sent i vilket fall. 

– Så du fantiserade om barnvaktspappan? Så originellt? frågade jag och log mot henne.
– Ja. Och? Har du fantiserat om mig? Din kuk verkar ju vara igång i alla fall?

Hade jag det? Jag såg mot det söta ansiktet som var både vuxet och inte på samma gång. Hade jag fantiserat om henne? Generellt sett var jag inte killen som spanade in tonåringar. Som, vad jag antog, de flesta andra normala personer, så hade jag insett att de jag tyckte var snygga när jag själv var tonåring fortsatte att vara det även när vi blev äldre. Vissa blev faktiskt snyggare! Som en kollega lite ”hö hö”-aktigt sagt det någon dag.
– Vissa gymnasiekompisar är det bäst att ha på Facebook så att vi redan har varandra i minnet när första skilsmässan kommer. 

Tanken att ta kontakt med något gammalt ex hade såklart funnits där. Men med tanke på att det var åtta år sedan jag träffat Clara och att jag inte haft några andra sexuella relationer sedan dess så kändes den tanken ganska omöjlig.

Mitt och Claras sexliv hade dessutom varit rätt fantastiskt. Jag älskade att ligga med ansiktet intryckt mellan de smått breda låren och slicka och fingra henne till orgasm efter orgasm. Dessutom var hennes fitta fantastiskt skön att knulla och, som jag redan sagt, så älskade hon analsex.

Så nej. Jag hade inte haft några andra att tänka på under de senaste åren och inte heller fantiserat om så många kvinnor. Även om det såklart fanns undantag. Det kunde vara en snygg kollega, en vacker kvinna på bussen. Någon gång till och med någon av de frånskilda mammorna på döttrarnas förskola eller skola, även om de fantasierna nog mest tagit fart den senaste månaden. 

Men så fanns ju också de där andra. Gymnasietjejerna som stod i en klunga på bussen mot Gullmarsplan. Någon högstadietjej som redan var lika lång och smal som jag själv men med en stor och fast byst. Kanske hade jag även spanat in lilla söta Nellie. 

Men jag föreställde aldrig mig själv med någon av dem. Mest var jag nog lite småavundsjuk på de tonårskillar som skulle vara de lyckliga att få begrava sina kukar mellan dessa söta tjejers ben. Killar som den där idioten Emil, till exempel.

Jag drog mina händer genom hennes hår och styrde henne försiktigt tillbaka mott mitt skrev. Ännu en gång stönade jag lågt när hon satte munnen över mitt ollon för att sedan börja studsa med huvudet över skaftet.

– Så? sa hon när hon någon halvminut senare släppt mig.
– Har du fantiserat om att få knulla barnvakten?
– Nä, svarade jag och svalde.
– Jag har mest varit avundsjuk på de småkillar som skulle få göra det. Men det verkar som att du haft andra planer.

Hon nickade tyst och reste sig upp från golvet. Försiktigt klättrade hon upp i mitt knä och ställde sig med sina ben på vardera sida om min kropp. Jag kunde se hur hennes fitta hängde farligt nära min hårda, styva kuk.
– Sista chansen nu, viskade hon.
– Tänker du stoppa mig?

Utan att svara tog jag tag i hennes överkropp och tryckte henne ner emot mig. Först så landade hon rakt på kuken som såklart vek sig mot magen. Hon fnissade till snabbt och reste sig upp några centimeter innan hon tog tag i mitt skaft med handen och förde det mot sin öppning. Sedan pressade hon sig neråt.

– Åhhheeee, suckade vi bägge när hon sjunkit hela vägen ner på mig.
Hon satt kvar i ett par sekunder innan hon tog tag i mina axlar och började att häva sig fram och tillbaka över mig. 

Snart fylldes rummet av ljuden från våra stönanden och flämtande andetag. Det var så fantastiskt skönt att känna denna tjejs fitta jobba runt min kuk. Det var som att den satt fast där inne samtidigt som det inte var några som helst problem för henne att röra sig upp och ner längst mitt skaft.

Jag såg in i hennes ansikte igen och mötte hennes blick. Sedan såg jag ner över den smala överkroppen och på de små uppnosiga brösten som nätt och jämnt studsade i takt med hennes rörelser. Med ett lätt tag så satte jag mina händer strax ovanför hennes midja och hjälpte till att lyfta henne upp och ner på mig.

Vi satt så ett ganska bra tag. Jag hjälpte till att lyfta hennes nätta kropp upp och ner på mitt stånd samtidigt som hon höjde och sänkte sig med hjälp av knäna. Hennes hår fladdrade runt hennes ansikte samtidigt som de små uppnosiga brösten fortsatte att lätt studsa i takt med hennes ritt. Vid det här laget var alla mina betänkligheter helt bortblåsta. Min sambo var ute och knullade någon yngre snubbe så det var väl ändå bara rättvist att jag hade min kuk begravd i denna unga tjej. Förvisso var hon väldigt mycket mer yngre än killen som mina barns mor nu låg med, men det var bara detaljer.

Just i denna stund ville jag inget annat än att få fylla denna sköna tonåring med min kuk. När hon var som allra högst uppe så tog jag tag med ett hårt grepp under hennes armar och lyfte av henne från mig. Sedan så knuffade jag ner henne på rygg i soffan och ställde mig mellan hennes ben. Så fort jag placerat min kuk vid hennes öppning så möttes våra blickar och vi log mot varandra.

Hennes fitta låg helt öppen framför mig och med ett hårt juckande så tryckte jag mig hela vägen in i henne. Hennes ben var särade och knäna lätt böjda bakåt så att hennes små, och smala, fötter låg rakt framför mig, ungefär i brösthöjd. Jag tog tag i hennes smalben och lutade mig sedan fram över hennes överkropp. Med hennes ben som stöd började jag sedan att röra mig i henne med långa drag där jag, vid varje stöt, kom helt in i henne.

Efter bara några stötar så ökade jag hastigheten och snart så knullade jag den lilla femtonåringen med hårda drag. Jag såg ner på punkten där våra kön möttes och vinklade mig lite uppåt så att min kuk började att gnidas mot hennes ganska stora och framskjutande klitoris. Jag hörde hur hon gnydde till varje gång jag nådde hennes botten och hur hon fortsatte att flämta varje gång mitt skaft gneds mot hennes känsliga punkt.
– Ja-he, ja-he. Oh, oh. Faaaa-nnneeehh!! skrek hon plötsligt ut samtidigt som jag såg hur hennes ansikte vred sig i en grimas. 
– Fan, frustade hon sedan till.

Så fort hon börjat komma så hade jag dragit mig ur och nu satt jag bredvid henne på soffan. Hon kröp upp bredvid mig och jag sträckte ut min hand och la den runt hennes axlar.
– Jävlar, pustade hon igen.
– Är du ok? frågade jag osäkert.
– Jodå. Aldrig gjort det så hårt förut bara.
– Var det för mycket?

– Nja. Vet inte. Kanske, svarade hon efter att hon tänkt en stund.
– Ok. Förlåt, svarade jag.
– Jag ska ta det lite lugnare då. Om du vill fortsätta?
– Klart jag vill, svarade hon.
– Du har ju inte tagit mig där bak ännu.

Jag skrattade som svar och gav henne en kram från sidan. Sedan reste jag mig upp från soffan och erbjöd henne min hand som hon genast tog. Med ett lätt ryck så drog jag upp henne och tillsammans gick vi bort till mitt sovrum. 

Direkt när vi kommit in så kastade hon sig rakt över den stora dubbelsängen. Jag önskade att den var fint bäddad med överkast men istället så låg täcke och kuddar huller om buller på dess vita lakan. 
– Kom, sa hon lågt och jag följde efter henne.

Hon låg i mitten av sängen med ryggen lutad mot en av de stora kuddar som Clara brukade använda. Jag tryckte undan tanken på min sambo samtidigt som jag kröp upp i sängen och fram till den fantastiska tjej som nu låg där. Efter att snabbt ha gett henne ett leende så böjde jag mig fram mellan hennes ben och satte direkt min tunga mot hennes, fortfarande svullna, klitoris.

– Myyhee, gnydde hon till så fort hon kände beröringen.
– Åååheee, suckade hon sedan så fort som jag började att röra med tungan över den känsliga punkten.
– Ooohee, fortsatte hon så fort jag förde in två fingrar i hennes varma, våta tunnel. 

Jag förde mina fingrar ut och in i henne i ett långsamt tempo samtidigt som jag lika långsamt slickade på och runt hennes klitta. Jag hörde hur hon gnydde och flämtade framför mig allt medan jag fortsatte min behandling med fingrar och tunga. Hennes fitta smakade fantastiskt och jag njöt av att få slicka denna helrakade skönhet. Jag tyckte att fittan, med de bulliga blygdläpparna och lätt utstående klitoris, var helt perfekt. Och framförallt helt fantastisk att slicka.

Jag fortsatte att rulla med tungan över hennes knapp samtidigt som mina fingrar fortsatte att glida inne i henne. Jag lät fingertopparna glida längst med den varma tunnelns tak medan jag försökte hitta hennes extra känsliga område. När jag tillslut trodde att jag hittat rätt så testade jag att trycka fingrarna lite hårdare mot det.

Reaktionen lät inte vänta på sig. Med ett högt gnyende spände hon ansiktet och när jag fortsatte att slicka och fingra henne så började hon återigen att andas i hastiga stötar. Jag fortsatte att öka takten på mina rörelser och snart kände jag hur hennes fitta spändes till innan jag hörde hur hon gav ifrån sig ett ännu högre och längre stön.
– Åååååhheeee.

– Wow, sa hon sedan.
– En del killar lyckas inte ens få mig att komma en gång.
Jag skrattade till och gav henne sedan ett leende. Därefter böjde jag mig fram emot henne och för första gången kysstes vi.

Det kändes nästan konstigt att kyssa en så pass mycket yngre tjej. Att ligga var väl en sak men ville hon verkligen kyssa en gammal man som mig? Tydligen ville hon det för snart så brottades våra tungor i varandras munnar och helt plötsligt hade hon rullat över mig på rygg och lagt sig på min mage. Med ett uns så hade hon satt sig upp och styrt in kuken i sig igen och börjat rida.

Nu var det min tur att stöna till. Hennes fitta kramade kuken på ett brutalt skönt sätt och jag kände hur jag genast började att närma mig utlösning. 
– Jag. Snart, började jag och Nellie reste sig direkt upp. Sedan tog hon kuken i munnen.

Det tog inte många runktag och bara några sekunders sugande innan jag stönade till och släppte iväg min laddning mellan hennes läppar. Jag kände hur hon svalde till och när jag sprutat klart och hon öppnade munnen så fanns det inga spår alls efter de spermier som jag släppt lös där inne.
– Klarar du fortfarande av att ta mig i röven nu? sa hon spydigt och klämde lätt över min smått slaknande kuk.

– Klart jag gör, svarade jag.
– Men du måste bli redo först, fortsatte jag sedan.

Jag rullade bort från henne och över till den andra sidan av den stora, höga, IKEA-sängen. Liggandes på mage så drog jag ut en låda som förutom olika sängkläder innehöll vår lilla samling av leksaker. Där fanns en hyfsat tjock dildo, Claras satisfyier och så ett par handbojor och en ögonbindel. Lite lagom Svensson-kinkigt, tänkte jag när jag såg på samlingen. Dessutom hade vi bara använt bojorna en gång och ögonbindeln väldigt sparsamt. 

Under ett par tjocka filtar hittade jag dock det jag sökte och drog fram en låta med pluggar i olika storlekar. Egentligen visste jag inte riktigt varför vi hade kvar dem. Det var inte direkt så att Clara behövde dem längre och hon hade aldrig velat ha i en samtidigt som jag knullade hennes fitta. Jag kunde inte dra mig till minnes att vi använt dem sedan vi flyttade in här. Ändå så hade de fått följa med i flytten. Jag plockade också fram vår flaska med mjukt parfymerat glidmedel och började krypa bort mot Nellie.  

Jag tänkte att om jag nu skulle bli första killen i hennes anal så var det väl lämpligt att jag skulle göra ett bättre jobb än den där tonårskillen som annars hade varit den utvalda. Jag var ganska säker på att han inte skulle gjort det på det sätt jag nu tänkte mig, om han ens lyckats alls.

Nellie var direkt redo och ställde sig på alla fyra framför mig. Jag lät mitt finger glida längst med hennes ryggrad och ner mellan skinkorna. När jag kom fram till själva ingången så tryckte jag lätt mot den och hörde hur hon gav ifrån sig ett lätt stönande. Sedan så började jag att hälla på glidmedlet.

Försiktigt så tryckte jag in toppen av mitt lillfinger i henne och kände hur hennes ringmuskel gav vika. Omedelbart så sögs mitt finger in i henne och jag höll kvar det i ett par sekunder innan jag drog ut det.
– Hur känns det, frågade jag sedan.
– Det är ok, svarade hon mig i en flämtande viskning.

Jag böjde mig framåt och in mellan hennes ben. Jag satte lugnt tungan mot hennes fitta och började att lapa i mig av hennes vätska innan jag satte tungan mot klitoris. Hon var fortfarande våt. Mycket våtare än vad hon varit när vi satt i soffan.

Jag smörjde in den minsta av pluggarna och la sedan in mer glid mellan hennes skinkor. Sedan så pressade jag med ett visst tryck in den spetsiga toppen mellan dem tills jag såg hur den lilla svarta saken sögs in i henne.
– Åh-he, stönade hon. 
– Okej? frågade jag.
– Um-he, hörde jag henne svara samtidigt som jag såg hur hon nickade.

Jag drog den lilla pluggen in och ut i henne några gånger. Eftersom att den var ungefär lika smal som mitt finger så använde jag den inte mycket längre än någon minut innan jag drog ut den och gick vidare ett steg. 

Den nästa i samlingen var ett par millimeter tjockare än ett av mina fingrar. Efter att även ha smörjt in denna så satte jag den mot hennes öppning. Den här gången gick det lite trögare att få in den men rätt snart så sögs också den in. Även denna gång stämde jag av att allt var ok innan jag började att röra den in och ut i henne.

Jag såg ner på samlingen av analpluggar och räknande. Den främsta anledningen till att jag och min sambo inte använde dem längre var att det var just ett träningssätt. Hade det innehållit någon stor och grov sak så kanske vi använt den. Men det gjorde det inte. Den tjockaste pluggen var väl något lite tjockare än min kuk. Jag tänkte att jag skulle gå ytterligare två steg upp innan jag äntligen skulle låta den lilla femtonåringen få smaka på den äkta varan.

Nästa steg var lite, men inte mycket, tjockare. Det var dock tydligt att den var ganska tjock för Nellie som direkt spände sig när jag försökte att föra in den.
– Det gör inget, sa jag för att lugna.
– Det är ok. Försök att slappna av. Eller vill du sluta?
– Nej, svarade hon. 
– Men …

Hon tystnade igen och jag kände det som att hon var osäker på vad hon skulle säga, eller vad hon ville göra.

Jag strök henne över det ljusa håret och ner över ryggen innan jag försiktigt välte över henne på rygg igen. Jag lät mina fingertoppar glida över hennes överkropp och upp över de små brösten. När jag nådde hennes bröstvårtor så kände jag hur hon rös till så jag lyfte lätt bort fingrarna från henne.

Efter att ha sett mot hennes ansikte och mötts av en nickning så satte jag min mun över det högra bröstet och sög till om vårtan. Sedan så kysste jag mig längst med magen och in mellan hennes ben. Även om hon spänt sig så var hon fortfarande våt och jag började att försiktigt fingra henne med bara långfingret. Efter att jag även slickat henne en stund så förde jag in ett andra finger och fortsatte mina rörelser.

Hon hade känts avslappnad redan när jag började att slicka henne och hennes kropp och andning hade bara blivit allt mjukare under tiden jag fortsatt. När hon nu ökade farten på andningen igen så avbröt jag slickandet och lät henne dra några djupa andetag.
– Vill du försöka igen? frågade jag sedan och fick en lätt nickning till svar.

Återigen så reste hon sig på alla fyra och ställde sig med sin rumpa riktad mot mig. Jag såg till att hennes öppning blev ordentligt insmord innan jag började föra in den plugg som passat förra gången. När den väl var inne lät jag den sitta medan jag återigen började att föra mina fingrar ut och in i den blöta fittan. När jag hörde hennes gnyende andetag så drog jag dock ut dem.

Ännu en gång så sprutade jag på glidmedel över hennes analöppning och på den något större pluggen. För säkerhetskull så satte jag den först mot hennes fitta och förde den in och ut i den några gånger innan jag, efter att ha sprutat på ytterligare lite glid, satte den mot hennes anal.

Denna gång så gick det lättare och samtidigt som Nellie gav ifrån sig ett gällt gnyende läte så sögs leksaken in i henne. Medan jag återigen fingrade över hennes klitoris så lät jag pluggen sitta kvar i nästan tre minuter innan jag långsamt började att röra den ut och in i henne. 

Jag lyssnade på hennes flämtande och ansträngda andetag allt medan jag fortsatte att fylla hennes anal med den svarta pluggen. Jag vet inte hur länge jag fortsatte men det kändes som att jag höll på i evigheter. Kanske fem eller tio minuter höll jag på. Kanske till och med längre än så.

När jag började känna mig säker på att hon skulle kunna ta emot även nästa storlek så drog jag ur tingesten ur henne. Jag lät henne stå och andas i någon minut och frågade återigen om hon var ok.
– Jo. Okej, svarade hon.
– Du är jätteduktig, sa jag uppmuntrande och strök samtidigt med handen över hennes rumpa.

Den sista pluggen jag tänkte använda på henne var ungefär lika grov som jag, om än något kortare. Jag upprepade samma procedur som förut och började även denna gång att försiktigt pressa den förbi hennes ringmuskel. Samtidigt som jag hörde hur Nellie drog ett ansträngt, och flämtande, andetag så såg jag hur även denna plugg gled in i henne. Även denna fick sitta i ett tag innan jag började att föra den in och ut i den trånga öppningen.

När jag väl drog ut den så valde jag att inte spendera någon mer tid på uppvärmning. Jag tänkte tillbaka på den första tjejen jag legat med, hon som en sommar lärt mig och mina kompisar hur man hade sex. Jag tänkte på hur vi tagit henne i fittan och blivit de första som testat hennes anal. Jag hade gett Nellie långt mer uppvärmning än vad vi gett henne. Samtidigt hade jag också lärt mig genom åren att de flesta kvinnor faktiskt behövde det. Åtminstone de första gångerna.

Jag ställde mig bakom henne och pressade mitt ollon mot öppningen. Jag kände hur hon spände sin kropp framför mig och backade undan.
– Är du ok? Redo?
– Tror det, kom det som ett sammanbitet svar.

Jag fyllde på med rikliga mängder glidmedel och smörjde sedan in mig själv innan jag återigen satte min kuk mot den lilla rosetten. Precis innan jag skulle börja tränga mig in så insåg jag dock att det inte var såhär jag ville göra det.

Jag backade snabbt undan och drog åt mig den stora kudden igen. Sedan så välte jag över henne på rygg och möttes av ett högt, kort skratt. Jag mötte hennes leende ansikte med mitt eget innan jag böjde mig över henne och återigen slukade hennes fitta med munnen.

Denna gång så slickade jag henne dock bara i någon minut innan jag reste mig upp på knä mellan hennes ben. Jag satte återigen mitt ollon mot hennes bakre öppning och efter att ha hällt på ytterligare glidmedel så började jag att pressa på.
– Redo? frågade jag sedan och möttes av en nickning.

Jag såg ner i den unga, söta och blonda tjejens ansikte som pressades ihop i en grimas allt medan jag pressade in mitt ollon i hennes analöppning. Jag såg hur hon knep ihop ögonen och hur hon bet sig strax under underläppen samtidigt som jag kände hur hennes ringmuskel trycktes mot mitt ollon som försökte pressa sig förbi den. Sedan såg jag hur hon spärrade upp ögonen och hörde hur hon skrek till med gäll röst.
– Aaaaahee!

Jag hade snabbt sjunkit in och nu hade jag en stor del av min kuk uppkörd i henne. Jag var trettiofem år och framför mig låg en tjugo år yngre tjej och hade min kuk i hennes spända och trånga röv. Det var sjukt och fullständigt fantastiskt.
– Hur är det? frågade jag henne.
– Min röv. Ååååhee. Min röv! Fan!
– Ska jag dra mig ur?
– Nä. Vänta lite. Snart.

Jag väntade med min kuk fortsatt stilla inuti henne och såg hur hon långsamt fick kontroll över andningen samtidigt som hon vande sig vid den märkliga känslan. För även om de olika pluggarna hade töjt upp henne och vant henne vid att ta emot bredden av min kuk så hade ingen av dem förberett henne för längden. 
– Shit, hörde jag henne säga efter en stund.
– Nu. Försiktigt.

Mjukt och med långsamma rörelser så började jag att röra mig i henne. Jag flyttade bara kuken några centimeter innan jag tryckte in den igen. Jag var aldrig i närheten av att dra mig ur henne. Jag såg ner på hennes kropp, på hennes öppna fitta och på min kuk som nästan omärkligt rörde sig in och ut i det bakre hålet. 

Långsamt så började jag att öka längden på mina stötar och snart även hastigheten. Jag såg hur hennes ansikte gick från ansträngt till njutande och till ansträngt igen. Jag la upp hennes ben över mina axlar och började nu att köra med långa stötar. Jag drog mig så långt bak att mitt ollon nästan passerade genom ringmuskeln innan jag tryckte mig in igen.
– Åhe, åhe, åhe, flämtade hon.
– Du knullar min jävla röv! Åhe, fan-he. Jaahe.

Jag stod och såg på de små brösten vars bröstvårtor rörde sig något i takt med mina stötar. Jag såg ner över magen och sedan på den delade och vidöppna fittan. Sedan såg jag hur hon drog dit sin hand och började att smeka sig själv.
– Faaan-heee! Jaaa-aag. Jaaaa! hörde jag henne vråla innan jag såg, och kände, hur hela hennes kropp spände sig. Sedan kom det första sprutet.

Jag drog mig ur henne och såg på medan hon kom ner från orgasmen.
– Fuck, var det första ordet jag hörde henne säga.
– Var det första gången? frågade jag.
– Jahe. Tror det, svarade hon.
– Well. Grattis till din första sprutorgasm då, sa jag och vi båda skrattade.

Hon reste sig upp till sittande och rörde smått vid min fortfarande hårda kuk. Sedan så ställde hon sig på alla fyra och givetvis var jag snabb med att ta plats bakom henne. Efter ytterligare en stor mängd glid så började jag att ännu en gång trycka mig in i Nellies fantastiska anal.

Jag tog tag runt hennes skinkor och började snart att knulla henne i ganska snabba stötar. Jag hörde hennes gnyenden och flämtande andetag framför mig och fortsatte att knulla henne i, vad som kändes som, outtröttliga rörelser. Jag kände det som att jag kunde göra det här hur länge som helst och att jag kunde fortsätta att sätta på den här lilla tjejens röv i flera timmar, ja hela natten om jag ville. 

Men så fungerar ju aldrig verkligheten. Tillslut kände jag trotts allt de välbekanta ilningarna och visste att jag inte skulle kunna hålla mig länge till. Min första tanke var att pressa mig så djupt in jag kunde och sedan fylla henne med min säd. Men en blick över hennes svettiga rygg och blonda hår gav mig andra tankar. Efter några sista stötar i henne så drog jag mig ändå ur och ett runktag senare så sköt jag iväg stråle efter stråle med vit sperma över hennes rygg och nacke. 

Vi stod kvar och andades i någon halvminut innan vi, i stort sett samtidigt, kastade oss på rygg i sängen. Vi låg kvar och gosade in oss i varandra i några minuter innan vi båda reste oss och gick iväg till köket. Vi stod därinne och drack i tystnad varsin läsk medan vi såg på varandra. Jag mer och mer förläget. 

Tillslut så var det hon som bröt tystnaden.
– Tack, sa hon.
– Varsågod, svarade jag och vi båda brast ut i ett skratt.

– Jag kanske ska ta gästrummet ändå? sa hon sedan.
– Utifall att hon kommer hem, fortsatte hon när hon mötte, vad som måste varit, min besvikna blick.
– Jo. Jag antar det, svarade jag.
– Jag hade också velat fortsätta men …, sa hon.
Jag nickade.

Återigen var det hon som hade kommandot och som bestämde hur vi skulle göra. Men såklart hade hon rätt. Utifall att Clara skulle bemöda sig med att komma hem så skulle det gå att förklara varför den femtonåriga granntjejen var i vårt hus. Däremot skulle det bli väldigt mycket svårare att förklara varför hon låg naken i vår säng. Visst. Hon var femton och det var lagligt. Men det gjorde det kanske inte ok.

Clara kom dock inte hem även denna lördagsnatt. Elsa vaknade strax efter sju och när båda barnen någon timme senare var vakna så undrade de varför Nellie sovit i gästrummet. Vi berättade om hur hon blivit utelåst i regnet och sedan så lekte de alla tre med hunden i några timmar. Vid lunchtid kom hennes föräldrar äntligen hem och de bad hemskt mycket om ursäkt för att de missat hennes samtal. Tydligen hade de sovit över hos några vänner och missat att deras telefoner laddat ur. Och naturligtvis så tackade de mig för att jag tagit hand om deras dotter.

 

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Cogburn

Ännu en bra, tajt skriven berättelse.

11/8, 2023 kl. 22:51

#7

Ulfochannika

Du har uppenbarligen en stor talang för skrivande. Sättet du bygger upp och strukturerar den här berättelsen imponerar. Samtidigt har du ett persongalleri som verkligen engagerar oss som läsare. Med detta som grund, så bygger du en detaljerad och upphetsande berättelse, som i verkliga livet inte är accepterad eller tillåten, men som i din alternativa verklighet blir otroligt realistisk, spännande och lust-framkallande. Att i erotiskt skrivande kunna balansera på gränsen mellan det upphetsande och förbjudna är en stor konst.

19/3, 2023 kl. 07:43

#6

mx55

Återigen tack för fina kommentarer. Värmer alltid lite extra när folk tycker att det jag skriver är levande och välskrivet. Är det jag försöker åstadkomma trotts allt.

Det här är en liten miniserie med bara ett par avsnitt men hoppas att ni kommer gilla det som kommer.

18/3, 2023 kl. 14:31

#5

Wingman1969

Mycket bra och välskriven novell! Ser fram emot en fortsättning på denna serie....

16/3, 2023 kl. 15:18

#4

Ulfochannika

Otroligt välskriven berättelse. Helt klart att det ska stanna som en fantasi, som du skriver, men du lyckas verkligen göra huvudpersonerna extremt levande och realistiska. Det får inte hända, det ska inte hända, men ack så underbart att läsa om.

16/3, 2023 kl. 07:26

#3

mx55

Tack MalmöLars och MartinL för era kommentarer! Roligt att ni gillar min lilla berättelse. Mer kommer :)

14/3, 2023 kl. 21:50

#2

MartinL

En riktigt bra skröna, nästan som du hade upplevt det irl.

10/3, 2023 kl. 20:23

#1

MalmöLars

Härligt och bra jobbat

9/3, 2023 kl. 16:30