Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Skönt för henne
  • Skönt för Killar
  • Inspiration för paret

3/12, 2009 kl. 22:37, av Ellen-Karin

Bröllopet

Del 14 av 16 i serien Vännerna

Jens har inte träffat Kalle och Karin på ett tag, men nu ringer han upp Kalle av en alldeles speciell anledning. Det blir dock inte riktigt som han tänkt sig, eller blir det?

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

16 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#7

Ellen-Karin

ars amandi: Tack hörre du! Dina fina kommentarer värmer extra eftersom du har fångat delar av det som varit tanken bakom mina noveller. Har inte skrivit något på ett tag nu, men blev nästan lite sugen. :-)

8/3, 2010 kl. 07:56

#6

ars amandi

Jag har nu läst hela serien i ett svep.

Kan säga att jag inte gillar killsex överhuvudtaget men vad gör det?

Du skriver om samma personer mer eller mindre i alla noveller får man känslan av och de väver in i varandra på ett kul sätt som gör att man får se många sidor av de inblandade.


I de flesta bekantskapskretsar så finns det nog lite "udda" böjelser och om du inte tog med dom så skulle inte dina noveller vara trovärdiga i längden.

Med andra ord...

Du har gjort ett toppen jobb :)

6/3, 2010 kl. 00:11

#5

Ellen-Karin

MalmöLars: Tackar för de fina orden! Och nog kommer det komma en och annan ny novell framöver, om det kommer i just den här serien, ja, det får vi se, men man ska aldrig säga aldrig.

11/12, 2009 kl. 07:30

#4

MalmöLars

Har läst hela serien, mer eller mindre i ett svep.
Lyfter på hatten och bugar för en utomordentligt välskriven novell.
Ser fram emot fler avsnitt eller andra "stories" från Dig.
Utomordentligt bra, jag är exalterad.
Lars

9/12, 2009 kl. 21:46

#3

Blyerts

Novellen har en väl utformad intrig och har en rapp dialog som bär berättelsen framåt på bra sätt. Personerna i novellen är väl beskriva och ger ett trovärdigt intryck.
Vad kan man mer begära av en novell?
Och som du skriver "Gillar man inte killsex, så behöver man ju inte läsa!

4/12, 2009 kl. 14:59

#2

Ellen-Karin

Och en sak till, jag har märkt att det i regel är de av mina noveller som innehåller killsex som får ettor. Om ni nu inte gillar det, läs dem då inte, det finns en uppsjö andra noveller att välja istället. Sätt inte – som jag misstänker att det är – lågt betyg bara på grund av innehållet.

4/12, 2009 kl. 13:01

#1

Ellen-Karin

Jag har sagt det förut, men eftersom det är lika tråkigt varje gång, säger jag det igen: det är trist med läsare som ger 1:or utan motivering. Om nu novellen var så värdelös kan du väl i alla fall säga vad som var så dåligt. Som författare tar jag åt mig och tycker inte alls att det är kul. Ett motiverat betyg är lättare att ta in.

4/12, 2009 kl. 12:59