Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

10/1, 2009 kl. 10:29, av Jesper

Bättre på sex - Lektion 1

Del 1 av 5 i serien Bättre på sex

Markus deppar efter att ha blivit dumpad när hans bästa kompis Linda hittar en kurs som ska pigga upp hans sexliv. Linda följer med och de träffar andra som också kommer att vara med på kursen. Starten blir överraskande!


Efter ett längre förhållande på 3 år var jag plötsligt singel igen och eftersom mitt ex hade påpekat att min fantasilöshet i sängen var en bidragande orsak till att det tog slut hade jag inget vidare självförtroende att dra ut och börja ragga på krogen just nu. Livet, och speciellt sexlivet, kändes helt enkelt riktigt kasst. Därför var det tur att jag hade min allra bästa tjejkompis Linda till hands att beklaga mig för.

Linda och jag har varit kompisar sedan vi var ca 10 år och vi har hängt ihop över tonåren, pubertet och fram tills nu när vi båda var 25 år. Vi har alltid kunnat prata om allt och då vi är av motsatt kön har vi fått många frågor om varför vi inte är ett par, eftersom vi passar så bra ihop. Linda är dock inte den typ av tjej som jag fallit för och jag är säkert inte på hennes "tio-i-topp" lista heller vad jag vet.

Det är inte det att hon är ful, tvärtom. Hon har ett sött, trevligt ansikte och ganska långt svart hår som ofta är uppsatt i en tofs. Hennes kropp ser helt ok ut, lite lagom mullig med stora bröst och en välformad rumpa. Att jag inte sett på henne som en möjlig partner är nog att hon är ganska alldaglig. Ofta diskret klädd och hon använder sällan smink.

"Markus, nu måste du bryta dig ur den här deppiga perioden! Jag har hittat en kurs åt dig som du borde gå! Du kanske kan träffa någon där!", föreslog Linda en kväll när jag som vanligt suttit och beklagat mig i hennes soffa.

Hon visade mig en utskrift över en vuxenutbildning som anordnades av ett företag som hette Force of Love. Kursen hette "Biologi och närhet: lär känna och utveckla dina intima sidor". Kursen var 5 tillfällen och det behövdes en personlig intervju innan man antogs. Kostnaden på 2000 kr avskräckte inte och det lät intressant. Kanske kunde jag utveckla min förmåga i sängkammaren.

"Tror du det är något för mig…"

"Det tror jag verkligen! Om du vill kan jag följa med dig?"

"Jo, det vore kul…"

"Då så, då bestämmer vi det!"

Hon tog utskriften ifrån mig och vi pratade om annat ett tag. När jag gick hem och under de närmaste dagarna trodde jag mest att Linda skämtat med mig, men så ringde hon.

"Nu är det klart med kursen! Vi börjar på fredag!"

"Okej… Men, hur var det med intervjun? Skulle vi inte intervjuas?"

"Det är redan ordnat! Jag har snackat med dem! Kommer du med eller inte?"

"Visst…"

Så kom det sig att vi stod utanför kurslokalen där Force of Love höll sina utbildningar. Lokalen verkade vara en ombyggd källare till en stor villa och vi undrade om vi kommit fel när vi gick in på tomten och ringde på.

Inom några sekunder öppnade en mycket attraktiv kvinna i 30-årsåldern. Hon såg ganska bestämd ut och hade det svarta håret stramt uppknutet i nacken. De röda läpparna och de hårt sminkade ögonen fick det att pirra till i skrevet på mig. Hennes tajta svarta klänning satt perfekt på den slanka kroppen och lyfte upp brösten till en mycket angenäm utsikt. Hon granskade oss och bjöd sedan in oss.

"Linda och Markus förstår jag! Känn er välkomna! Jag heter Alexandra och är kursledare ihop med min man Robert."

Vi gick in i källaren och befann oss i ett jättemysigt rum. Fullt med soffor och fåtöljer, varma färger, tunga mattor, levande ljus stödda av dämpade spotlights, harmonisk musik, ett stort bord och i ena änden en gigantisk säng. Det kändes lite som att komma in i ett orientaliskt haremsrum.

I kurslokalen satt även två övriga deltagare som Alexandra presenterade för oss.

De var verkligen så olika som man kunde bli. Den första var en späd tjej i 18-årsåldern med blont hår. Hon hade på sig ett par tighta jeans och en topp som avslöjade ett gott försök att pusha upp de små brösten. Hennes namn var Tove och hon hälsade på ett nervöst kaxigt sätt.

En bit ifrån henne satt en man i 60-årsåldern. Han såg bra ut och hade en fin mörk kostym på sig. Håret var också det mörkt med lite gråa strån insprängda. Kroppen var vältränad och till skillnad från Tove var han riktigt stor, kanske runt 190 cm lång. Han presenterade sig som Paul och trots att även han verkade lite nervös utstrålade han en slags snäll pondus när han hälsade.

"Då var vi på plats allihop! Välkomna igen hit till Force of Love! Idag är min man Robert bortrest och ni får stå ut med att bara lyssna på min röst idag. Hoppas det går bra! Till skillnad från många andra kurser inom det här området ska vi dock försöka oss på att vara ganska aktiva allihop, så ni får räkna med att bjuda på er själva. Men kom ihåg att allt är helt frivilligt! OK?"

Alla nickade försiktigt och Alexandra fortsatte.

"Dagens upplägg är att vi ska lära känna varandra mer. Både hur vi ser ut och kanske något om varför vi är här. Ni har ju alla genomgått en intervju och det är inte alla som blir utvalda. Alla som är här är här av en speciell anledning. Ikväll ska vi gå djupare in i den anledningen!"

Alexandra granskade oss och log vänligt.

"Nu kommer jag att be er om den första jobbiga uppgiften och den är att vi en och en tar ett steg närmare de övriga i gruppen. Vi klär helt enkelt av oss ner till underkläderna och sedan berättar vi mer om varför vi sökt kursen. För att ni inte ska känna er obekväma att vara först ut börjar jag själv!"

Hon började sakta knäppa upp klänningen i nacken och jag bara gapade förvånat. Var skulle det här leda? Klänningen gled till golvet och Alexandra hade bara ett par svarta stringtrosor och ett par svarta stay-ups på sig. Hennes bröst var ganska stora för hennes kropp och de var inte de minsta hängiga. I mina kalsonger började kuken att styvna.

"Här har ni mig! Jag och min man driver alltså det här företaget sedan tre år tillbaka och det började med att vi var mycket olyckliga i vårt äktenskap och bägge längtade efter något nytt. Främst på den sexuella fronten var det slentrian och fantasilöst. Då kom vi på idén att tillåta andra i vår sängkammare och det blev en revolution och en nystart för oss. Strax därefter startade vi vår verksamhet för att hjälpa andra att hitta nya vägar för intimitet. Nu har vi hjälpt över 100 personer i olika sammanhang."

Hon gjorde en piruett på golvet framför oss och det syntes att hon trivdes i rampljuset. Hennes kropp var verkligen inget att skämmas för heller.

"Det var min korta presentation! Vi behöver inte prata så länge just nu om ni inte vill. Kursen går ju mest ut på mer handfasta tips och övningar! Vem är nästa på tur?"

Vi skruvade lite nervöst på oss allihop, men Alexandra väntade bara ett kort tag innan hon bad mig fortsätta. Det kändes väldigt konstigt att klä av sig inför de andra, men samtidigt lite upphetsande. Jag tog av mig min skjorta på överkroppen och knäppte upp gylfen på jeansen. När jag hasade ner dem påmindes jag om mitt begynnande stånd och det putade märkbart under mina vita boxershorts.

"Snygga underkläder!", berömde Alexandra. "Det är en viktig del av intimiteten för många, tänk på det! Många tjejer går igång rejält när man anar konturerna av en kuk under en snygg kalsong!" Hon blinkade flirtigt till mig. "Vill du berätta lite om varför du är här Markus?"

Jag berättade om mitt ex och om hennes beskyllning om fantasilöshet i sängen. Att min kompis Linda tipsat mig om kursen och att jag behövde bättra på mitt självförtroende.

"Tack för det Markus! Låt mig fråga: är det något du absolut inte vill prova på sexuellt? Var går din gräns?"

"Jag vet fatiskt inte än. Har inte provat så mycket…"

"Är du heterosexuell?"

"Ja, det är jag ganska säker på…"

"Ok, tack igen! Ska vi ta Linda direkt då?"

Linda rodnade, men ställde sig upp framför oss. Som vanligt hade hon diskreta och alldagliga kläder på sig. Hon drog av sig den tjocka stickade tröjan och under hade hon ett tunt gult linne. De stora brösten spände mot tyget och jag märkte att Paul tittade lite extra. Hon krängde av sig linnet och blottade en stadig vit bh.

"Riktiga stora bröst! Underbart!", kommenterade Alexandra. "Fortsätt!"

Lindas byxor föll till golvet och dagens trosor var ett par vita hotpants i bomull. Inte direkt fula, men vardagliga. Precis som personen Linda.

"Får jag komma med en kommentar Linda?", frågade Alexandra.

Linda nickade.

"Du har ju en underbar kropp, med mycket kurvor och en sagolik stjärt! Underkläderna är fina och fräscha, men inte så sexiga kanske… Till nästa vecka vill jag att du tar en shoppingrunda och köper in något som är så sexigt att du knappt vågar ha dem på dig! Vill du göra det Linda?"

Linda nickade igen.

"Jättebra!" Hon gick fram och gav Linda en kram. "Vill du berätta om varför du är här?"

"Jaa… som Markus berättade är jag här för att stötta honom, men jag vill också lära mig en del själv med. Det var länge sedan jag hade en kille och jag behöver också bättra på mitt självförtroende!"

"Ok, bra! Då vill jag ställa samma fråga till dig: är det något du absolut inte vill prova sexuellt? Är du också heterosexuell till exempel?"

"Jag vet inte riktigt… kanske kan jag tänka mig att prova att vara med en tjej om det känns rätt."

Det hade Linda aldrig sagt något om till mig. Hon verkade dock rätt så tveksam så jag undrade om hon inte sade så för att verka mer öppensinnig än hon verkligen var. Alexandra tyckte att svaret räckte och bad Paul att bli nästa på tur. Han krängde av sig sin kostym från den långa vältränade kroppen och knäppte av sig skjortan. Som väntat var han muskulös och även de svarta boxershortsen var av någon märkesdesigner.

"Bra! Äldre män ska det vara stil på!", konstaterade Alexandra. "Yngre män kan se lite slappa ut i klädstilen, men i din ålder passar det inte! Bra Paul!"

Hon granskade honom noga och uppmanade honom att berätta varför han var med oss på kursen.

"Jo, min fru och jag har det verkligen bra hemma och det är henne jag vill leva med. Det är jag helt säker på! Däremot var jag sjuk en hel del när jag var i tonåren och var inlagd på ett internat för pojkar. Gick i skolan där och tillbringade bara loven hemma hos mina föräldrar. När jag väl var hemma passade de upp på mig hela tiden så det blev aldrig av att jag träffade jämnåriga tjejer. Min fru träffade jag när jag var 25 år och hon var 30 år och jag har aldrig haft sex med någon yngre än så. Med tiden har längtan och nyfikenheten blivit allt starkare efter en ung tjej och jag känner att jag måste bearbeta det här om jag ska komma till ro i livet."

"Spännande historia Paul! Jag tror att vi alla kan förstå din längtan efter den förlorade tonårstiden. Det var ju ändå då som man upptäckte det mesta och unga människor, både pojkar och tjejer, är som mest formbara och nyfikna då. En ung kropp som blommar ut sexuellt är underbart!"

Alexandra blev tyst ett tag och lät oss fundera över Pauls historia.

"På tal om unga kroppar, vi har ju Tove med oss också. Vår siste deltagare och den ende med kläder på ännu! Vill du göra oss sällskap och klä av dig Tove?"

"Visst!"

Den blonda tonåringen ställde sig upp och drog snabbt toppen över huvudet. Push-up bh:n var rosa och lyfte upp de små brösten snyggt. Hon knäppte upp jeansen och krängde av sig dem. Under byxorna hade hon ett par riktigt söta rosa stringtrosor med spetsar. Det var väldigt sexigt att se henne i underkläderna och kuken växte ändå mer i mina kalsonger.

"Jättesnyggt Tove! Väldigt sexigt och både färgen och spetsarna ger dig ett förbjudet och oskuldsfullt utseende. Jag ser att herrarna inte är helt opåverkade…"

Jag rodnade. Min kuk hade växt så att det var oundvikligt att gömma ståndet i de tunna kalsongerna. Pauls kalsonger hade även de börjat bukta ut.

"Det är ingen fara alls! Bara bra för den fortsatta kursen att vi uppskattar varandra! Tove, vill du berätta varför du är här?"

"Det är en sorts bestraffning kan man säga. För mitt beteende sista tiden…" Hon tittade ner i golvet.

Alexandra log. "Berätta mer för de andra! Är det inte så att dina föräldrar skickat hit dig?"

"Jo… Mina föräldrar gick en kurs hos er tidigare. När jag började bli besvärlig för mina kompisar och på skolan anmälde de mig hit."

"På vilket sätt blev du besvärlig?"

"Jag försökte förföra en kompis och rektorn."

"Rektorn!?"

"Ja, det ena ledde till det andra. Först ville jag prova tjejsex, men valde fel tjej. Trots att hon var en av mina bästa vänner spred hon ut mitt försök över hela skolan och jag hamnade i bråk flera gånger. När jag blev inkallad till rektorn försökte jag komma undan genom att förföra honom."

"Hur då?"

"Du vet, mycket smink, tight topp, kort kjol och inga trosor…"

Jag svalde djupt. Det måste ha varit en riktig träbock till rektor om han inte reagerat på det! Dessutom anmälde han det till hennes föräldrar!

"Så nu är du här i alla fall! Tack för din berättelse och tack alla ni för att ni delat med er! Nu är det faktiskt redan slut för ikväll och vi ses om en vecka igen."

På väg hem från den första lektionen går Linda och jag tysta ett tag och funderar var och en själva över den överraskande intima inledningen på kursen. Det liknade inte alls de förväntningar jag hade, men inte på ett negativt sätt. För första gången på länge hade det pirrat förväntansfullt i mitt skrev och jag kunde knappt vänta tills jag kom hem och fick runka mig till en utlösning.

"Då får jag väl ta en shoppingtur under veckan!", sa Linda.

"Vad?", Mina tankar var helt inne på Tove och hennes unga tonårskropp i den sexiga bh:n och stringtrosorna.

"Alexandra sa ju till mig att köpa lite sexiga underkläder till nästa gång."

"Just det! Det ser vi fram emot! Sedan vill jag se dig slicka fittan på Alexandra, eller varför inte lilla Tove? Det skulle vara saftigt!!"

Linda rodnade.

"Var inte så dum nu! Jag vet ju inte helt säkert att jag vill prova…"

"Förlåt! Det kanske är fel av mig att alltid ta upp mina problem när vi träffas. Du verkar vara mer spännande än du visat!"

"Du skulle bara veta…" Linda blinkade flörtigt mot mig och vi kramades när vi skiljdes åt.

Sista biten hem sprang jag och med Tove i tankarna hasade jag ner byxorna och kalsongerna så fort jag kommit innanför dörren. Jag runkade min stenhårda kuk hetsigt och sprutade snabbt ut min sperma direkt på golvet i hallen. Det var längesedan jag varit så stenkåt och nästa vecka var det dags för lektion två!


16 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

robzombie

Konstigt att ingen har kommenterat denna serie!
Jag måste bara säga att den är väldigt bra.
Tack robzombie

14/2, 2019 kl. 22:37