Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

7/10, 2007 kl. 09:37, av WAMPyrellagirls

Återresan

Del 9 av 43 i serien Wampyrellaserien

Dax för hemfärd och den frustrerande kåtfittetransportören med sina stavar för fittan och baken är sönder. Eller är den verkligen det?

(Kåtfittetransportören del 2)
På söndagsförmiddagen gjorde vi oss klara för hemresan. Lotta tyckte att gårkvällen behandling blivit lite väl avancerad, men inte helt fel. Hon började säkert bli mer vältränad nu. Behövde kanske mer avancerade musleksaker? Vid frukosten frågade hon,
"Vem av er vill sitta fram på hemvägen? Det är samma regel nu...Kåtfittetransport....men nu med båda TVÅ snopparna i bältet."
Både jag och Selma satt tysta. Tittande ner i bordet. Ingen sa något och det blev dödstyst vid matbordet.

Det var inte så populärt att sitta fram. Inte i den bilen, men plötsligt kom jag på! Kåtfittetransportören var ju trasig! Det visste inte Lotta! Det var ju bekvämare i framsätet. Skönare stol och man såg mycket bättre. Vad gjorde det att man fick åka uppstoppad med snoppar i sina hål. Kunde va rätt mysigt om man slapp vibrator och elstötar förstås.
"Jag kan åka fram" sa jag. Både Lotta och Selma tittade förvånat på mig. Förstod inte att jag så villigt gick med på att sitta där! Ännu en gång! Jag var ju skitsmart och tänkte att Selma kunde sitta i det trängre baksätet. Bara se mörktonade rutor och stolsryggarna framför sig.

Lotta plockade fram de jäkla läderremmarna. Midjeremmen satt återigen fast runt min mage. Hon började med att sätta fittesnoppen på skrevbandet. Jag fick själv trycka in den. Dags för rumphålet. En analplugg, som var betydligt svårare att få dit. Efter några försök och rikligt med glidmedel, så kom äntligen den tjockaste delen över ringmuskeln. Nu kändes det rätt bra. Lagom fylld i rumpan.
Båda hålen var ockuperade. Lotta fäste återigen fast remmen, som gick genom mitt skrev. Jag kan svära på att hon spände säkert några centimeter hårdare den här gången. Faaan vad man var välpackad. Fick åter sån där hjulbent gång. Vaggade in i "mitt" sovrum. Tog på mig kläderna. Samma kjol som förut och en tunn mörkblå blus. Den dolde styva bröstvårtor bra. Sket i BHn. Nu skulle rattarna få guppa omkring lite. Vi tog ner de sista sakerna till bilen och Selma låste huset.

Ute vid bilen så skulle Lotta visa oss, hur kåtfittetransporten egentligen fungerade. Jag stod där och småmyste och undrade vad som skulle hända när hon nu upptäckte att den var sönder. Hennes brossa hade inte gjort någon Tinasäker konstruktion.
Hon visade att i bältet, som gick i skrevet, fanns det dolda kablar. De kopplades ihop med gummistavarna, som hade kontaktplattor. Stolsbältet höll kåtfittan på plats och där gick det också elkablar. Strömmen kunde därför gå från TENS-apparaten och fram till stavarna i grenbältet i skrevet. Apparaten gav både vibrationerna och elstötar. Alla remmar låstes fast med en sorts magnetlås och kunde bara öppnas med rätt låsbricka.

På förarplatsens dörrarmstöd, satt kontrollen för apparaten. En liten ratt med flera olika lägen:
0 =  Avstängd.
1 =  Fartstyrd vibration i fittan och elstöt i fittan, om det nästan går för den.
2 =  Ställbar vibration enbart i fittan.
3 =  Fartstyrd  vibration i rumpan o fittan. Elstöt i både rumpan och fittan, om det nästan går för den.
4 =  Ställbar vibration enbart i rumpan.
5 =  Fartstyrd vibration i fittan och elstöt bara i rumpan.
6 =  Fartstyrd  vibration i rumpan och inget till fittan och elstöt i fittan, om det nästan går för den.
7 =  Fartstyrd vibration i fittan och rumpan och kraftig elstöt i rumpan.

"Fartstyrda läget går igång när man kommer upp över 50 och ställbara vibratorläget sköter man med den här lilla spaken" fortsatte Lotta och visade en liten gul joystick, som satt ovanför inställningsratten. Drog den åt höger och vänster för att visa ordentligt.
"Den där mätaren i mittkonsollen visar reglageläge och vibratorhastighet".
Hon pekade på ett instrument som var märkt KFK. (KåtFitteKontroll).

Nu förstod jag. Jag lyckades inte förstöra maskinen på hitvägen. Lotta hade hela tiden haft full koll, på mig och min fitta. Nu hade jag gjort bort mig igen. Riktigt ordentligt. Trott att maskinen inte fungerade. Skulle aldrig varit smart och sagt att jag kunde åka framsätet hem också. Här stod man nu igen. Den förbaskade selen fastlåst på sin kropp och nu med TVÅ sabla gummikukar uppkörda i mig.

Faan vad dum man var. Jag som trott att jag skulle få en lugn hemfärd. Båda hålen lagom skönt fyllda av halvmjuk latex. Nu kunde hon välja vilket läge som helst, för att bråka med BÅDA mina hål. Jag satte mig snällt i framsätet och drog upp kjolen, så att rumpan var bar mot lädret. Förstod det inte var lönt att bråka. Selma och Lotta skulle övermannat mig och tvingat ner mig i sätet. Då hade säkert Lotta straffat mig, med att köra kåtfittekontrollen ännu värre i min stackars fitta. Jag låg redan risigt till efter gårkvällens vispande. Lotta klickade fast sätesremmen och ankelremmarna. Selma tog handledsremmarna och spände fast mina armar. Nu satt man här som på hitvägen. Bara en sak till. Nu var det dubbelfyllt mellan benen.
 
Det skulle bli en jävligt jobbig hemresa. Orgasmförbud och säkert en massa rumphålsmassage också. Jag hatade att åka i Lottas bil.
Innan vi körde, så kontrollerade hon, att alla lägena till kåtfittekontrollen fungerade. Faan... vad det kändes i rumpan. Jag fattade att ALLT fungerade som det skulle, för jag KÄNDE det mycket tydligt.

"Selma vill du byta plats med mig?" försökte jag.
Det ville inte Selma. Lotta var ändå snäll, för hon lät bli kåtfittetransport-kontrollen, hela vägen ner till vägbommen. Jag hade tusen saker i huvudet. Hur skulle fittan och jag orka med resan. Nu hade fittkuken fått en granne, som var en stor fet rumpplugg. Fittan började redan att smörja sätet. Kunde den inte hålla sig lugn. Förråda mig på det viset.

När vi skulle köra vidare, efter att Selma låst grinden, så öppnade hon istället min bildörr.

"Du behöver nog lite patträning under resan."
Hon knäppte upp min blus. Skruvade fast vibrerande bröstvårteklämmor. En på varje vårta. Lät dem vara avstängda, men de kändes ändå. Brösten guppade lite och vibratorernas tyngd drog i vårtorna. Nu satt man ordentligt i klistret. Resan blev precis som jag trott. Sabla Lotta potta. Hon körde återigen igenom alla lägena på kontrollen. Säkert en halvtimme på varje. Som tur var så fick jag orgasmtillåtelse emellanåt. Trots förbudsregeln.
 
Vi stannade och tankade på en större mack. Lotta fyllde på bensin. Under tiden gick Selma in för att handla i butiken. Jag fick av förståliga skäl sitta kvar i bilen. Kåtfittekontrollen var avstängd. Det hjälpte inte! Selma hade satt igång pattvibratorerna, strax innan vi stannade. Där satt jag bland alla bensinkunderna, med genomsur kåtfitta. Hela sätet säkert indränkt med fittsafft. Folk gick hela tiden förbi vår bil. Kollade på Lotta, som stod där och såg förförisk ut, när hon skötte pumpen.
Behövde hon flörta med alla som kom i närheten? Jag blev rödare och rödare i ansiktet. Pattarna fick känna på bröstvibrationernas förmåga. Jag såg säkert ut som en övermogen tomat i fejset. Knullruffs och kåtblick. Inte konstigt att de glodde in i bilen också. Jag ville härifrån, så fort som möjligt. Blundade och låtsades sova. Lotta gick in i butiken för att betala.

De tog god tid på sig, de där fittplågarna. Jag hörde när de kom ut. Gick småfnittrande mot bilen. Faasen, att sitta här pluggad i båda hålen och få pattarna väl masserade bland allt folket och inte kunna göra något.
Lotta satte sig i sätet bakom förarstolen och Selma i förarsätet. Jag begrep först inte varför. Förstod snart vad det var. Hon ville också prova på att köra kåtfittekontrollen.
Rumphålet fick först en ordentlig genomkörare. Högsta hastigheten på rumpvibration. Såg i kåtdimman att KFK-instrumentet visade läge 4 och 100%.

Pattarna vibrerade. Rumpan stretade och nöp som fan om pluggen. Försökte hitta en ställning som inte kändes att det inte vibrerade så mycket. Det hjälpte inte. Vibrationerna i bakpluggen letade sig genom tarmväggen..... fittväggen...... rakt mot fittesnoppen... som kändes i hela den krampande fittan...Fortsatte runt blygdläpparna... rätt upp mot klittan. 

"Faan Selma, Sluta.... sluta... Du tar ju sönder min fitta".
Jag ryckte och drog i remmarna och försökte komma loss. Selma svarade bara.

"Nu vet kåtfittan inte vad hon talar om. Jag borrar bara lite i rumpan och du lever om så här. Sitt istället och njut av åkturen"
Hon körde lugnt vidare. Jag kunde inte njuta av någon jävla åktur, med hela skötet vibrerande och latexfyllt.

Lotta iakttog mig noggrant. Gjorde inte något för att rädda mig från den nya fittmarodören. Upproret i kåtdosan fortsatte. Tänkte bara KÅTFITTA. Sabla förbannade bil. Sabla kåt man skulle bli hela tiden. Nu skakade hela underlivet och jag fick en sån där dubbel, kvadrupel orgasm av behandlingen. Selma lät fortfarande kontrollen stå på max. Fast jag tjöt i himmelens höjd

"Fitt... an... har... fått... nooooog."
Hon trodde mig inte. Vred bara kontrollen till nytt läge. Läge 6 och nu kändes det bara lite vibrationer i rumpan. Kåtfittan fick vara i fred. Trodde jag! När hon gasad ut på motorvägen så förstod jag. Nu var man fartstyrd igen och skulle få en djävla elstöt, om det skulle närma sig orgasm.

Fittan närmade sig klimax igen. Fastän bara rumpborren jobbade.

"FAAAN Selma. NU fick jag en stöt i fittan!" skrek jag.
Kåtare än innan. Kunde bara tänka fitta. KÅTFITTA var det enda som fanns i min lilla värld. Selma körde nöjd vidare. Provade hela tiden nya lägen för mig. Läge 7 var värst. Fick känna vibrationer i både fittan och rumpan. Fartstyrd men ändå gick det för mig! Precis efteråt kom det ett par satans kraftiga elstötar i rumpan. Som jag fått ett rejält piskrapp. Fittan blev alldeles villrådig. Den kändes go av orgasmen, men hela rumpan krampade ihop. Jäkla vad ont det gjorde i rumphålet. Brände som man hade haft tusen liter Tigerbalsam där inne. Jag hade säkert åkt genom taket om inte sätesremmen hållit mig kvar. Förbannade apparat. Jag vill inte åka med mer. Men ingen lyssnade på mina protester. Selma bytte bara till nytt läge på kontrollen. Läge 7, slapp jag resten av resan. Om nu det gjorde den, så mycket bättre.

När vi närmade oss hemstaden, så stängde Selma av kåtfittekontrollen. Jag kunde sansa mig och återfå hjärnans tankeförmåga. Nära stadsgränsen stannade Selma till på en tom busshållplats. Lotta hoppade ut och tog loss vrist och ankelremmarna, men jag fick fortfarande inte komma loss från sätet. Det gjorde Selma först hemma vid min ytterdörr. Jag gick ut på möra ben. Tog ut min väska från bilen.

Eftermiddagssolen värmde mig. Det behövde den inte, för jag var tillräckligt varm ändå.  Stod där, när bilen bara körde iväg!
Men jag då? Skall jag inte få bli av med pluggningen?
Ringde genast Lottas mobil. Lotta svarade att jag fick lugna mig och vänta i min lägenhet. Hon skulle komma senare och släppa ut min fitta. Jag kämpade mig upp i den förbaskade trappan. Rumppluggad och fittfylld. Varje gång jag lyfte väskan. Kramade fittan till om staven. Det kändes ordentligt i mina möra hål. Det här var knipövningar på hög nivå. Varför bodde jag på tredje våningen?

När jag äntligen kommit in genom lägenhetsdörren, så tog jag av de genomsvettiga kläderna. Där stod jag i hallen. Kyskhetsbältad och i båda brösten hängde fortfarande vårtklämmor. Batterierna var slut. Tur det. Tog bort klämmorna och det brände till i vårtorna.
Tyckte riktigt synd om mig själv. Tänkte att, när huvudet är dumt, så får kroppen lida. När skulle Lotta dyka upp? Jag gick in i duschen och tvättade mig. Så gott det nu gick. Skrevet var inlåst. Det gick inte att komma åt därunder. Försökte rycka upp spännena. Tog i mina försök också en kylskåpsmagnet och drog över låsen. Det var lönlöst. Förstod nu ungefär hur slottsfruarna kände sig på medeltiden. De hade förståss rejäla järnbälten, men någon kåtfittetransportör behövde de säkert inte åka med.
Gav upp upplåsningsförsöken. En sax eller kniv hade fixat det fort. Kunde ändå inte skära sönder Lottas leksak. Hederssak mellan oss tjejer. Aldrig förstöra några leksaker medvetet. La mig på sängen och somnade nog medsamma.

Dörrklockan ringde! Det var halvmörkt i rummet. Sängklockan stod på  20.15. Tänkte öppna som jag var, men kom på att kåtfittebältet fortfarande satt kvar, när jag satte mig i sängen. Kände hur stavarna grävde i mina hål. Nu hade jag haft dem där inne i nästan 12 timmar. Tog på en morgonrock och öppnade. Lotta stod där.

"Behöver du den här?" frågade hon. Viftade med låsbrickan. Jag försökte ta den. Men Lotta var kvickare. Hon höll den hårt i näven och gick in.

"Skulle din fitta kunna släppa taget om min snoppstav och rumpan sluta knipa runt min plugg" retades hon. Jag bara öppnade morgonrocken och sa.

"Snälla Lotta... Släpp ut mig... så jag kan tvätta av mig ordentligt"
 
Lotta tryckte låsbrickan till skrevremmen. Låset släppte och de båda pluggarna fick äntligen lämna sina gömsle. Hon lossade midjeremmen. Jag hade ett ljusrött T nedanför naveln efter remmarna. T som i Tina?
Fittan var alldeles svullen och röd. Det värkte både i rumphålet och musen. Lotta tröstade mig, med att jag skulle få köra henne, någon gång i fittransporten. Hennes brossa kunde kanske bygga in flera sittplatser? Effektivisera transporterna. Man kunde då köra fler kåtfittor samtidigt!
Hon tog sina saker och gick hem till sig. Jag gick in för att spola fittan med ljummet vatten. Tusan vad skönt det var. Äntligen själv få rå om sin fitta. Nu skulle den få vila flera dagar.

® 2008 Tina WAMPyrella

4 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.