Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

22/9, 2014 kl. 13:02, av Boobsgirl

Restaurangen och ägget

Del 1 av 3 i serien Den hemlige älskaren

Linn får ett paket på posten ned en sexleksak och en anmodan att infinna sig på restaurang på kvällen. Sexleksaken ska vara instoppad i sig och nån kommer att styra henne under kvällen - men hon vet inte vem

Måndag igen, skönt att det är vardag igen. Barnen är i skolan och jag kan göra vad jag vill i några timmar. Sitter med en kopp kaffe när jag hör hur det slår i brevlådan, låter som om jag får mycket brev idag? Blir nyfiken och går ut och kollar…. ligger ett stort brunt paket i lådan, precis att brevbäraren fick ner det. Går in till köksbordet och sätter mig igen, flyttar undan kaffekoppen - den har jag inte tid med nu. Paketet är inslaget med brunpapp, min adress är skriven med vad som ser ut att vara en mans handstil men ingen avsändare finns någonstans.

River långsamt upp paketet, jag är väldigt nyfiken men det är inte ofta jag får paket så jag vill njuta av ögonblicket. Så, all papp är borta, inuti finns en lyxig ask med någon sorts sexleksak och ett blankt, avlångt kuvert. Kanske finns det en hälsning i kuvertet? Jag bestämmer mig för att börja med det…

”Du ska infinna dig på restaurang Stångs Magasin på fredag kväll klockan 20:00, det finns ett bord reserverat för dig i namnet Holm. Innan du sätter dig vid bordet vill jag att du placerar produkten i asken på lämplig plats. Du kommer att ha sällskap under kvällen, men du kommer inte att se mig - jag kommer däremot att se dig. Önskar dig en skön kväll…”

Hur jag än letar hittar jag ingen signatur eller ledtråd om vem som skickat paketet. Stångs Magasin? Är inte det den restaurangen som ligger nere vid strandpromenaden? Så spännande, då kan jag ju ta strandpromenaden hem sen. Jag undrar om Ann kan vara barnvakt? Bäst att ringa med detsamma så att hon inte bokar in något annat…

”Hej Ann, det är Linnea, hur är det?” Så spänd på att fråga henne, men jag måste ju först höra hur det är med henne. Hoppas att allt är bra så att jag snabbt kan be henne… Efter en kort stund kallprat kunde vi bestämma att hon skulle komma hem till mig på fredag kväll och sova över i gästrummet. På så vis skulle jag kunna vara ute så länge jag ville…

Dåså, barnvakten ordnad, nu vill jag undersöka vad som finns i asken. Lyfter långsamt på locket, osäker på vad som finns däri, jag känner inte igen bilden eller namnet på leksaken. Hmmm, märkligt, det verkar som om det saknas något. Här finns ett ägg, ett trådlöst ägg med fjärrkontroll, men fjärrkontrollen saknas…. Var ska jag ha ägget……? Oooh! Verkligen?! Men….. det går ju inte att använda utan kontrollen, så vad ska jag då göra? Jaha, jag antar att jag får vänta tills på fredag då, och se vad som händer. Men vem???

Veckan sniglar sig fram, det blir aldrig fredag. Flera gånger under veckan måste jag ta fram kuvertet och läsa instruktionerna igen. Öppnar asken och läser igenom beskrivningen, fingrar lite på ägget, funderar och fantiserar om vad som ska hända. Jag har faktiskt ”placerat” ägget för att kolla hur det känns, om det passar och så, och det sitter perfekt! Måste faktiskt testa hur det fungerar att gå omkring med det inuti, går det, eller måste man sitta ner när man väl har fört upp det? Går in på toaletten, oj jag är redan våt av bara tanken, så det går enkelt att föra upp ägget… långt in inuti mig lägger det sig perfekt till rätta. Jag reser mig upp och drar på mig byxorna igen, sköljer av händerna och går ut i lägenheten. Bara känslan av att gå omkring med det inuti mig är upphetsande och jag kniper och slappnar av om vartannat bara för att det är så skönt.

Så äntligen är det fredag, jag tar på mig min bästa klänning. Vad härligt att det blev fint väder just idag, funderar på om jag vågar gå ut med ägget i mitt gömställe utan att ta på mig trosor… Jo det ska jag nog klara, testar några extra knipövningar, vet ju att jag är mycket stark i musklerna just där så jag chansar. Tar på de speciella skorna, de högklackade som jag bara använder vid särskilda tillfällen. De är så snygga och jag tror att männen gillar dom för de brukar titta långt efter mig när jag går med dom. Lite nervös är jag allt när jag uppger ”Holm” till kyparen på restaurangen. Han visar in mig till ett litet bord i ett hörn, det står lite i skymundan och det ser väldigt intimt ut, men det är bara dukat för en vid bordet. Sätter mig ner, beställer en Martini av kyparen och när han lämnar bordet vickar jag lite på höfterna för att kontrollera att ägget sitter på plats. Sen ser jag mig omkring och upptäcker att man inte ser så mycket från där jag sitter, växterna skymmer.

Jag undrar var mitt sällskap sitter? Ser ett sällskap med kvinnor, de verkar vara ute för en middag innan krogrundan. Fler blandade sällskap sitter runt om i restaurangen men ser ingen som kan vara mitt hemlige sällskap. Inte så långt från mitt bord sitter en man i ungefär min ålder, djupt försjunken i en tjock bok - tittade han just på mig?! Nej, jag måste ha inbillat mig det, jag känner inte igen honom. Han ser bra ut, inte så där filmstjärnesnygg, utan trevligt liksom snällt snygg. Fina ögon, håret är tjockt och lite lockigt, skulle gärna dra fingrarna igenom. det Min martini kommer och jag väntar tills kyparen gått igen innan jag lyfter glaset mot munnen - men vänta?! Ett lågt utrop slipper ifrån mina läppar. Vad var det?? Något liksom pirrade till inuti gömstället! Nu känns det ingenting, inbillade jag mig bara? Nej, där var det igen, ett svagt pirr, som en låg vibration, men försvinner igen. Pulsen stiger och jag ser mig om i restaurangen, så gott jag nu kan från mitt undangömda bord, men kan inte se någon som tittar åt mitt håll. 

Beställer in lite mat, jag vet inte ens vad, bara tar något. Allt jag kan tänka på är ägget och vibrationerna som kommer i korta, försiktiga stötar och att mitt hemlige sällskap som sitter någonstans i närheten av mig. Maten kommer in och jag skär till en bit fisk… Fisk?! Beställde jag fisk?! Jag som knappt äter det… hmmm. För gaffeln mot munnen men just då kommer en stark vibration från ägget som gör att jag tappar gaffeln i tallriken. Mannen med boken tittar upp på mig, ser lite nyfiken ut, han undrar väl vad jag håller på med. Ja, vad håller jag på med egentligen?! Spelar ingen roll, jag kan inte sluta, det är sjukt spännande och så upphetsande att jag känner att jag blir våt på insidan av låren. Kanske var det ett misstag att inte ta trosor ändå. Nu kommer vibrationerna oftare och lite starkare, jag har svårt att sitta still.

Jag har ingen aning om hur länge jag har suttit här och flyttat runt på fisken, för äta går inte. Jag väcker liksom uppmärksamhet när jag tappar besticken hela tiden… Nu vibrerar ägget utan uppehåll och det blir kraftigare för varje minut. Jag känner hur det börjar rinna längs ena låret och tar försiktigt servetten och lägger den i knäet. Ser mig omkring, är det någon som tittar? Hastigt för jag in servetten under klänningen, klämmer fast den mellan benen, men sen får jag snabbt ta upp handen igen för kyparen kommer. Han undrar om fisken inte smakade så bra och jag svarar något i stil med att jag inte var så hungrig som jag trodde… Ber honom komma in med notan istället, men då säger han att den är redan omhändertagen. Jag är alldeles för upptagen av att försöka hålla masken, kan inte människan gå nån gång?! för att ifrågasätta hur, varför och vem som tagit hand om den. Äntligen går han igen och nu är vibrationerna så starka att jag måste ta tag i bordskanten med båda händerna för att inte stöna högt. Vibrationerna går i vågor genom mitt gömställe och ett lågt stön kommer över mina särade läppar. Den ensamme mannen tittar upp på mig, ögonen är mörkt grönbruna och han andas med öppen mun.

Men jag har inte tid att fundera över varför för nu rider ägget mig, jag ser inget annat än vågorna av lust som sköljer genom kroppen och jag kniper med slidmusklerna runt ägget och med låren om den nu ordentligt fuktiga servetten för att den inte ska ramla ner på golvet. Känner i ögonvrån att mannen stirrar på mig men jag bryr mig inte, det är nära nu. All min uppmärksamhet är fokuserad på ägget och dess vibrationer, jag andas stötvis och häftigt och händerna krampar runt bordskanten. Långsamt men stadigt byggs orgasmen upp och det liknar inget jag tidigare känt. Biter mig hårt i läppen för att inte stöna högt, hör någon som gnyr lågt och andas häftigt bara för att inse att det är jag själv. Sen tänker jag inte mer utan orgasmen sköljer genom kroppen, våg på våg… jag böjer huvudet och håret skymmer mig så att det inte syns hur orgasmen rider mig. Världen exploderar i färger och jag har inte längre koll på omgivningen. Efter en lång stund med färgsprakande fyrverkerier ebbar orgasmens vågor sakta, sakta ut och jag börjar bli medveten om var jag befinner mig. Försöker kontrollera min andhämtning, undrar hur högt jag egentligen stönade. Långsamt sjunker andhämtningen men pulsen slår fortfarande hårt och snabbt av spänningen, ovissheten - vem har sett? Ser mig försiktigt omkring, men alla verkar fullt upptagna med sitt. Mannen verkar nu återigen uppslukad av sin bok, jag undrar om han har sett något? Han är alldeles röd och fuktig av svett i ansiktet och andas med öppen mun, rätt som det är tittar han upp och möter min blick. För en sekund ser vi varandra djupt i ögonen sen återgår han till sin bok och stunden är över.

När jag får kontroll över mig själv igen börjar jag fundera på hur jag ska ta mig härifrån. Försiktigt stoppar jag handen under klänningen och klämmer fast servetten ordentligt mellan benen, sen reser jag mig på något ostadiga ben och söker mig till toaletten. På vägen måste jag passera mannen, så nära att jag är rädd att han ska känna min lukt, jag vågar inte titta på honom. Hur mycket såg han egentligen? På toaletten kastar jag servetten, tar ut ägget och sköljer av det och lägger det i handväskan. Funderar lite över om jag kommer att få använda det igen, och i så fall när?! Långsamt går jag ut ur restaurangen, svänger in på strandpromenaden och njuter av den vackra, ljumma kvällen på väg hem. På en parkbänk längre fram syns profilen av en ensam man……..

*****

Fortsättning följer

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Ribban

Mycket sensuellt skrivet! Läser gärna fler alster av dig.

25/9, 2014 kl. 18:45

#2

WAMPyrellagirls

Vår första novell, här på Bubblan handlade också om ett vibrerande ägg med fjärrkontroll och det gjorde så att vi skrev mer. Mycket mer! Hoppas det blir så för dig med Boobsgirl.

24/9, 2014 kl. 20:48

#1

Deep

Inte ett enda runt ord, knappt någon dialog alls men fungerar alldeles utmärkt.
Välkommen till bubblan!

22/9, 2014 kl. 20:20