Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

23/1, 2017 kl. 20:59, av TheTenderPoet

Stinas väninnor vill vara med.

Del 3 av 3 i serien Stugsommaren och fågelskåderskan

Efter min och Stinas show och vår ömsesidiga lek på avstånd med hennes vilda väninnor vill de ha mer. Jag bjuder in dem på middag. De föreslår rollspel. Jag ska vara försäljare av sexleksaker på home party.


Efter mina äventyr med Stina och på sitt sätt även väninnorna blev det lite tomt när de åkte iväg en vecka. Jag passade på att vara i min hemstad några dagar medan jag jobbade och Stina och väninnorna gjorde en liten utflykt. Stina och jag höll kontakten med SMS, mobilsamtal och FB. Ganska snart efter att Stina hade träffat väninnorna igen började de också vara med i konversationen. De var inte så lite fräcka i mun. Mycket antydningar, även rakt på. De kommenterade min kropp, vilket kändes ovant, genant på nåt vis. Och lite tändande också. Jag har aldrig sett min kropp som min största tillgång. Men kanske just därför uppskattade jag att få höra komplimanger. 


Från min sida fick de massor av komplimanger tillbaka. Lite skämtsamt och gnabb var det från båda hållen, jag gillade det. 


Första kvällen i min ensamhet ringer Stina upp mig med FaceTime. Alla väninnorna är med, medan Stina och jag pratar börjar de andra strippa på överkroppen och visa sina bröst med utmanande blickar och gester. Stina ser på min reaktion att något händer och vänder sig om för att kolla. 


- Men vad gör ni?! Ni går ju inte att ha i civiliserade miljöer. Hon skrattar lite uppgivet. Ja ja, då ska väl inte jag vara sämre. 


Hon tar också av sig. Och det är mina favoritbröst alla kategorier. Mognade till perfektion. Sedan tar de på sig igen och säger godnatt och ber mig hålla glöden levande. Det krävs all viljestyrka för att inte runka nu. Jag vill att min kuk ska vara ett laddat vapen om det skulle hända något med dem om några dagar. Jag vill vara gränslöst kåt med en sprängfylld pung då. 


Jag åker tillbaka till stugan efter några dagar hemma. Fixar lite med stugan och tomten. Slappar lite på kvällen när Stina ringer på FaceTime igen. Medan jag pratar med Stina strippar väninnorna igen. Nu åker kjolar och byxor av. De visar glatt upp sina fittor i bakgrunden. Stina ser mina vidöppna ögon och vänder sig om. 


- Anade att det var något liknande. Ni är ju helt galna.  Kanske jag med förresten. 


Och så får jag återse Stinas grymt sexiga bullfitta. Mmm vad sugen jag blir. Jag vill slicka, smeka, buffa in näsan i den. 


- Det här är ju faktiskt olidligt sexigt säger jag och stryker mig över bulan. Hoppas vi kan ses imorgon. Vad säger ni om att ni kommer hit imorgon så lagar jag lite mat? Ni kan sova över här så kan alla dricka. 


- Ja vilken bra idé, säger alla kvinnorna i munnen på varandra. 


- Klockan fem, blir det bra? undrar jag. Stina kan messa om eventuella allergier. 


De gapar glatt i munnen på varandra. Det blir bestämt så. Har svårt att sova sen på natten. Full av förväntan. Känns dumt att prata med Stina om eventuellt sex med hennes väninnor. Om det är OK med henne? Men jag hinner inte innan hon själv tar upp det i SMS. Hon säger att om hennes väninnor vill ha sex med mig har hon ingenting emot det och att jag vore dum om jag tackar nej. Hon frågar om jag är redo för att vidga mina vyer, om jag provat rollspel? Det har jag inte men kan tänka mig det. Hon säger att hon återkommer om upplägg men att vi börjar med middag. Somnar till slut framåt tre på natten. 


Dagen efter vaknar jag pigg trots lite sömn. Första tanken är att idag kan det hända saker. Städar huset, fixar iordning maten, lasagne (jag är grym på det), sallad med ädelost, valnötter och päron mm. Och till dessert en hallon- och persikosorbet. 


Några timmar innan vi ska träffas får jag upplägget till rollspelet på SMS. Jag ska vara en homepartyförsäljare för sexleksaker. I vanliga fall har de inte manliga försäljare till kvinnliga grupper. Bara i undantagsfall vid akut sjukdom eller förhinder och om det är OK med gruppen. Jag ska spela blyg och svårflörtad när det gäller närmanden. Vid de första närmandena ska jag säga något om företagets policy om inget sex. Jag ska vara en ung student på högskolan som behöver pengar. 


Efter maten hos mig ska jag klä om och gå ut, Stina ger mig en väska med sexleksaker, sedan hör de av sig på mobilen. Då startar rollspelet. Inser att jag tycker detta är riktigt spännande. Att jag direkt funderar på hur jag ska göra det så trovärdigt som möjligt. Byta ut linserna mot glasögon kanske, se lite mer bortkommen och nördig ut. Kavaj, om det inte blir för varmt. Slips. Bestämmer mig för att stamma lite också, lite så där Hugh Grant. Visst brukar rollspel leda till sex?! Tanken gör mig styv. Funderar på detaljer omkring rollspelet. Plötsligt hör jag en bil komma. Åh nu kommer de, tur att jag rredan har förberett maten. Plötsligt nervös inför kvällen. Rusar upp och går ut på gårdsplanen. Även mitt hjärta rusar i bröstkorgen. Dunkar och lever. De väller ur bilen uppspelta och fnissiga. Jag kramar om och välkomnar dem. Det är inga dåliga gensvar på kramarna, de tar redan för sig.  De säger att de gärna stannar över natten. 


Visar dem runt på gården och visar alla var de ska sova. Det är en uppsluppen trevlig stämning. Mycket skämt och flört. Jag visar dem runt huset och bjuder sedan till bords.  Det blir en fantastisk middag. De är smarta och roliga och jag har lyckats med mat och vin. Och de boostar det bästa inom mig så jag blommar ut och tar plats. Alla tar och ges plats. Det är en sådan kväll. Kan inte fatta att jag har fem urläckra milfar hemma hos mig och att vi ska ha rollspel snart. De har somriga tunna klänningar alla. De har med sig presenter till mig, vin, två böcker med erotiska noveller och lite annat smått och gott. Jag tackar och säger att den största presenten är ju att de kommer på besök. 


Vi tar med oss desserten och kaffet ner till vattnet. Vi sitter där och trivs i den ljumma sommarkvällen. Då klappar Stina i händerna och säger: 


- Nu tror jag alla ska göra sig iordning för kvällens...eh...lek. 


Det blir glada rop medan Stina och jag smiter in i huset igen. Hon hjälper mig med rollen som sexleksaksförsäljare. Fixar frisyren, klädråd. Givetvis måste vi hångla lite också, Mmm. Jag har verkligen saknat henne. Vi avbryter innan vi inte kan hejda oss längre. 


Hon tycker det är en bra idé med glasögon. Det blir kavaj och slips också. Och en ordentlig frisyr. Hon visar de olika sexleksakerna och förklarar tillgången med att en av kvinnorna ikväll jobbar med detta. Jag går ut bakvägen och hon säger: 


- Från och med nu är det rollspel, redan från nästa mobilsamtal. Gå in i huset den vanliga vägen sen. Lycka till! Jag delar gärna med mig. Av både dig och mina väninnor. Skiter det sig stannar åtminstone jag över natten. Kör hårt nu Tommy! 


Mobilen ringer: 


- Hej det här är Stina. Du sa att du kunde hoppa in och jobba extra som demonstratör. Nu har det uppstått ett nödläge så jag undrar om du kan och hinner ikväll så fort som möjligt? Vet att det är kort varsel. Kan du så kan du. Måste höra med tjejgänget också om det är OK med en manlig demonstratör. 


- Jo för min del går det bra, säger jag. Var är det nånstans?!


Hon säger vår ort. Jag svarar: 


- Perfekt, jag råkar vara i närheten och har väskan med mig i bilen. 


- Gott då hör jag snart av mig, säger hon. 


Det går två minuter sedan ringer det igen. 


- Hej igen, jo de är med på det men varnar för att de är lite vilda. Så du får passa dig. Det ingår inte i företagets policy att ha intima relationer med kunder. 


- OK jag kan ta vara på mig, säger jag. 


- Lycka till! säger hon. 


Jag väntar fem inuter för att öka spänningen. Inte för att jag behöver ännu mer av det. Känner mig rejält tung i pungen. Kvällen är ljum och fuktig och andas kättja. Och sexiga kvinnor vill ha rollspel med mig. Inte vilka kvinnor som helst. 


Där fanns Åsa, en stor robust kvinna, inte tjock bara storväxt, säkert en decimeter längre än mig. Mörkt och långt lockigt hår, lite runt ansikte med liten rund mun  och tjocka läppar.    

  
Sen var det Kicki, som de kallade henne, också mörk, spretig frisyr, medellängd, stora ögon och mun med sensuell underläpp. Kicki. 


Där var  Nina, medellängd, robust på ett väldigt kvinnligt sätt, halvlångt rött hår, brittisk aristokratnäsa, speciella intensiva ögon. Yppig och kvinnlig.  


Och där var slutligen Elin, blond med en ganska kort frisyr som framhävde hennes långa nacke och vackra hals- och käklinje. Blåa ögon, en kraftig men perfekt näsa. På henne.  


Hjärtat bultar som en maskin på höga varv. Jag är torr i munnen av upphetsning när jag knackar på. Det hörs uppspelta skrik från min stuga och ett tydligt kom in. Vi har bestämt oss innan att behålla våra namn i rollspelet, för att inte krångla till det. Åsa reser sig upp, förvånansvärt graciöst med tanke på hennes storlek, och hälsar mig: 


- Hej och välkommen, jag gissar att det är du som ska demonstrera. 


- Jo precis, jag fick hoppa in med kort varsel, hoppas det är OK med er med en manlig demonstratör? undrar jag. 


Jag sträcker fram handen mot Åsa för att hälsa. Hon tar tag i den och drar mig in i sin famn. Den är skön att sjunka in i. Hon luktar kvinna. 


- OK?! Det är en ren bonus, säger Nina. 


Hon erbjuder mig ett glas rött. Jag avböjer och säger att jag måste köra hem sedan. Nina erbjuder mig att stanna över natten. Hon ser mig djupt i ögonen. Åh herregud vilket sug i de ögonen. Jag stammar och rodnar nästan naturligt. 


Elin kramar om mig och tar ett snabbt grepp med båda händerna om mina skinkor. Jag flämtar till.


- Hur t-t-t-trevligt det än var är det emot företagets p-p-policy att jag har...eh...intima relationer med kunder, stammar jag.  


Kicki hälsar med en kram och en snabb kyss. Och säger: 


- Det där var bara en välkomsthälsning. 


Jag börjar bli varm i kavajen och är nog röd i ansiktet. 


Stina tar ut svängarna rejält. När hon kramar om mig tar hon ett grepp om kuken och säger: 


- Jag ser redan ett sexhjälpmedel jag tycker om. 


-Får vi också känna? säger de andra kvinnorna. 


- V-v-vänta...ta det lugnt...jag ska nog demonstrera, säger jag medan jag backar undan. 


- OK visa vad du har med dig, säger Kicki. 


De har placerat sig i en soffa alla och jag mittemot i en fåtölj. Jag presenterar mitt alias och tycker faktiskt det är riktigt roligt att brodera ut min rollfigur. De ställer många och efter ett tag ganska närgångna frågor. Jag improviserar fram svar utifrån den blyga yngling jag förväntas vara. Kicki frågar: 


- En sån här läcker ung man måste ju bara ha en flickvän eller? 


- Eh...näeh...inte direkt...Jag...träffar någon ibland, säger jag. 


- En KK med andra ord, säger Nina. 


- Jag skulle inte uttrycka mig så kanske...säger jag. 


- Du kanske skulle säga Knullkompis rakt av menar du? fortsätter Nina och ler flirtigt. 


- Njae något mer...jag vet inte, säger jag. Älskarinna låter bättre. 


- Vad har du för smak när det gäller kvinnor då? frågar Kicki. Unga tjejer med silikonbröst? 


- Inte ett d-dugg, mogna kvinnor med naturliga bröst. Det är mer...min grej, säger jag. 


- Det låter ju riktigt lovande för vår del, eller hur tjejer? säger Åsa. 


De tittar uppskattande på mig, nickar och hummar. Nina frågar: 


- Vad säger din älskarinna om det här jobbet? Är det OK för henne, hon blir inte svartsjuk? 


- Hon vet att jag k-k-kan skilja mellan jobb och sex, påstår jag. 


- Men rent hypotetiskt, om det skulle tända till mellan dig och en - eller kanske t o m flera - kvinnor, skulle din KK ha något emot det? Skulle hon vara generös nog att dela med sig? undrar Elin


- Om det tänder till är det nog helt OK, säger jag. 


- Jag menar mer än så, säger Elin. Skulle hon låta dig knulla andra?


- Oj, ja...det är ju...säger jag överraskat. 


- Det tror jag säkert hon skulle, säger Stina, jag känner henne lite. Hon skulle bli glad för allas skull. Kolla bara Tommy, vilka läckra kvinnor. 


- Ja ni är oerhört attraktiva, jag menar d-d-et verkligen, säger jag. 


Jag vill dra ut på det lite till och återvänder till demonstrationen. Men allt snacket och deras öppna flörtande har hetsat upp mig. Pungen spränger och kuken värker. Halar upp sexhjälpmedlen ur väskan. Jag har läst på så att jag kan min grej. Jag visar olika former av Dildos och vibratorer mm. De ser fokuserat på. Åsa tar upp en dildo och ser mig intensivt i ögonen medan hon särar sina stora läppar och suger och slickar dildosen grymt verklighetstroget. 


- Vad tycker du om Åsas kuksugarmun Tommy? undrar Stina


- Jag tänker på att det är en perfekt kyssmun också, svarar jag. 


- Sådana påståenden kommer med ett särskilt ansvar. Man får visa det praktiskt. Kom hit unge man, befaller Åsa. 


När jag kommer i närheten drar hon plötsligt ner mig bakåt i sin stora famn och kysser mig resolut. Det är bara att åka med. Hon är kraftfull i sitt hånglande. Hon har en underbart mjuk famn. Kyssandet får det att ila till i mina nedre regioner. Hon släpper mig plötsligt loss. Vill väl inte skynda på det hela. Jag reser mig upp något tilltufsad med imma på glasögonen. Jag bara mumlar något med grumlig röst. Fortsätter mumla om företagets policy. 


Kicki tar upp en vibrerande dildo, öppnar klänningen och för ner spetsen innanför behån. Sätter igång vibrationerna och för dildosen mot bröstvårtorna. Hon skriker till lite vid första touchen sedan är det ren njutning. Hon ger sig hän. 


-Jag t-t-tror inte att det är företagets policy att låta kunderna prova så fullt ut, säger jag. 


- Inte? Säger Kicki och ser mig djupt i ögonen med het blick. 


Hon knäpper sakta upp sin blus och låter den falla. Den svarta spetsbehån får inte heller sitta kvar. Fram kommer ett par normalstora, snyggt mogna bröst. Mmm...vill känna. Samtidigt hör jag ljud från Nina bredvid. 
Nina tar upp en liten vibrator man fäster vid fingret och testar den utanför klänningen. Trycker den mot fittan. Hon stönar nöjt. 


- Förlåt men jag blev så upphetsad, säger Nina och fäster sin kåtblick i min. Snälla får jag testa på riktigt? Jag blir så sugen nu när det finns en man här och kåtar upp mig. Jag lovar att jag köper den. 


- Nja, den är ju egentligen ett provex, försöker jag. 


- Men se vad våt jag är redan säger Nina och lyfter upp klänningen. 


- Åh herregud! utbrister jag när jag får se att Nina inte har trosor och att hon har den sexigaste fitta jag kanske någonsin sett. 


Såg inte riktigt det på FaceTime häromdagen. Perfekt ansad röd päls på tjocka och breda yttre blygdläppar på ett samtidigt perfekt välvt venusberg. Vill yla rakt ut som en varg. 


- Förlåt unge man. Blev du chockad? undrar Nina. 


- Ja men på ett bra sätt. Du är så sexig och vacker där nere, säger jag. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det här jobbet kom med såna förmåner. 


- Tack sötnos, då kan jag väl få testa den här? föreslår hon och pekar på sin lilla fingervibrator. 


Jag nickar bara och ser förhäxad på när hon börjar använda den. Det blänker redan av kåtsafter i fitthåret. Åh jag vill bara ner där och burra in ansiktet. Lapa, slicka, fladdra och känna doften. Jag tänker att jag bara måste se detta pälsklädda under penetreras, hämtar en kraftig dildo av en ny mycket naturtrogen typ. Frågar henne: 


- Du kanske vill använda denna också. 


- Kom hit och hjälp mig med det samtidigt som jag fortsätter, säger Nina. 


Jag böjer mig ner på knä och låter dildon bara nosa lite i fittöppningen, innan jag börjar föra in den längre. Det är en syn för gudarna när hennes fittläppar delar på sig för dildon. Hon fortsätter runt och på clitoris med sin vibrator medan jag knullar henne med dildon. Det är ett blött smaskande läte. Nina gillar det hör jag på hennes stön och gnyn. Jag får inte hålla på så länge förrän Åsa stjäl mig. Hon tar resolut tag i mig och frågar: 


- Vilken dildo är mest naturtrogen? Visa mig den!


Jag tar fram några exempel och visar henne. 


- Den här verkar ju bra, säger hon och sliter upp sin klänning, tar av sig behån och masserar bröstvårtorna med den. 


Hon pressar ihop brösten och ber mig bröstknulla henne med dildon. Det ser mycket naturtroget ut, hon suger på kukspetsen och ollonet när det är som närmast. Jag blir ännu hårdare och andfådd. Och blir avbruten igen, denna gång av Elin som också vill vara med. Hon vill också ha någonting. 


- Jag tror jag har något åt dig också, säger jag. 


Hon får en dildo med sugpropp. Hon nickar gillande. 


- Det är ju märkligt att jag aldrig provat en sådan, säger hon. 


Jag visar hur man fäster den i golvet, vilket jag knappast hade behövt. Men hon glider på den medan jag fortfarande håller i den, så att mina fingrar är i direktkontakt med hennes mjuka och våta fittläppar när hon äntrar dildon. Mmm. Hon börjar rida med långsamma graciösa drag, hon är så elegant i sin kropps linjer. Jag säger: 


- Vänta lite så ska jag visa dig en grej som kan lägga till ytterligare njutning. 


Jag hämtar en analvibrator som är lite smalare, jag vet ju inte hur van hon är. Jag visar den för henne: 


- Vad tror du om en sån här samtidigt? 


- Ja en sån har jag varit sugen på länge, säger Elin. 


- jag smörjer in den åt dig, kan smörja in anus lite också innan, säger jag. 


- Ja gör det är du snäll. Vad gullig och hjälpsam du är! säger Elin. 


- Det klart! Allt för en så läcker kvinna, säger jag. 


Hon böjer sig fram och håller sig still så jag kan smörja in allt och föra in analvibratorn. Jag smörjer anus rikligt och noggrant och sedan för jag försiktigt in vibratorn och sätter igång den. Hon fortsätter rida med ett jätteleende. Hennes nyrakade fitta glänser. 


Jag tar en titt omkring mig. I soffan halvligger Stina och Åsa nakna mot varsitt armstöd med varsin sexleksak. Elin rider på golvet helt salig. Kicki och Nina provar en dubbeldildo men får inte in rytmen och ger upp för de tycker den är för krånglig. Hela stugan luktar mustigt och upphetsande av kön, av sex. Jag bara står stilla och tar in allt. Det är faktiskt obegripligt att jag får vara med om detta. Jag tar ett djupt lyckligt andetag och ler. Sedan hämtar jag lite flera oprövade saker. 


Under tiden passar jag på att gå bort till Stina och kyssas lite med henne och kolla läget. Hon är väldigt nöjd med kvällen hittills. 


Går bort till min väska och hämtar en het massageolja och en ätbar olja. Frågar Kicki och Nina: 


- Har ni provat de här? Det här är vår storsäljare Hot Lubri och detta är en olja med en pikant fruktsmak på, säger jag med ett försäljarleende.


Nu kan jag ha lite ironisk distans till rollen. 


- Om du demonstrerar hur man smörjer in det är jag på, säger Kicki med ett härligt fräckt leende. 


- Du kan visa den ätbara oljan på mig, säger Nina med de kåtaste ögonen. Men vi kan väl börja med att hjälpas åt på Kicki. 


Vi hjälps åt att massera in oljan på Kicki över hela kroppen och nu börjar det faktiskt bli lite absurt att jag fortfarande är påklädd så kvinnorna börjar med att åtgärda det. De klär av mig allt. Det är befriande att vara utan kläder och att slippa ha en hård kuk instängd. Nina böjer sig ner och ger en snabb kyss på mitt ollon och säger: 


- Hej där, vad kul att du äntligen fick vara med, dig vill jag träffa senare. 


- Jag också säger Kicki och pussar mitt ollon snabbt. 


Det faller sig naturligt att jag tar hand om nedre delen av Kicki och Nina den övre. Jag masserar in oljan grundligt nerifrån fötterna ända upp till midjan. Jag har läst på flaskan med olja innan, den ska ge behaglig värme och öka lusten. Tycker det är njutningsfullt att massera Kickis kropp. Innan jag masserar in låren med smeker jag dem med mitt hår, trycker inte huvudet mot benen utan bara låter håret dras över huden. Har jag gjort det en gång på en kvinna brukar hon fråga efter det igen. 


- Åh vad skönt men vad gör du? undrar Kicki men hon tittar ner och ser själv. Fortsätt, säger hon. 


Jag smörjer in hela benen och smörjer bara kort in fittan så att oljan hinner verka. Efter det håller jag ett litet avstånd till könet. Närmar mig sakta. Det låter som att Nina smörjer in hennes bröst nu. Börjar om med låren nerifrån knäna, smörjer in skinkor och lår. Hon stönar. Jag smörjer in höfterna och skinkorna, nära ljumskarna och så låren igen, från knäna och uppåt. Kicki njuter och skälver. Nu blir det övre delen av venusberget som får en massage med oljan, sedan blir det rumpans tur, jag knådar och masserar skinkorna ordentligt. Nu är det dags att smörja in det heligaste. Jag ber henne böja sig fram så att hennes bakmusade fitta syns ordentligt. Tydliga blygdläppar, de är så heta bakifrån, jag smörjer högtidligt och ordentligt in dem medan Kicki stönar. Jag glider med två fingrar mellan blygdläpparna. Det är vått och halt redan innan oljan. 


Jag ber Kicki lägga sig ner på rygg, Nina och jag på varsin sida. Jag låter henne få olja i fittan framifrån nu, kysser henne medan Nina masserar och smeker hennes bröst. Masserar långsamt och sensuellt in oljan i busken där nere, kartlägger inre och yttre fittläppar, varje liten del blir omhändertagen. Hon blir ivrigare och vrider sig under mina fingrar. Hon väser hest: 


- Knulla mig med dina fingrar nu. 


Jag sticker in två fingrar och knullar henne med dem samtidigt som jag smeker klittan med tummen. Nina och jag turas om att kyssas med henne. Kicki utstöter små oh med jämna mellanrum. När jag misstänker att Kicki närmar sig tar jag ut fingrarna och koncentrerar mig på att smeka henne till orgasm, högfrekvent fladder med fingrarna. Hon skriker och skakar till hackigt innan hon kommer i en utdragen darrning. När hon hämtat sig föreslår hon: 


- Nu är det nog Ninas tur. Med den andra oljan. 


Nina får ställa sig upp så masserar jag in oljan på henne och Kicki på mig. Det är en mild doft av tropisk frukt från den. Mycket sensuell känsla att bli insmord. Och att smörja in. Det är fantastiskt att få massera in olja på Ninas yppiga former, bröst, lår och höfter, ja allt. Hennes massiva bröst ger jag all uppmärksamhet när resten av kroppen är insmord. Jag håller om dem bakifrån. Kicki smeker hela min kropp med sin hala kropp, känner hennes bröst trycka mot min rygg. Gillar den känslan mot min hud. Jag undviker medvetet att pressa kuken mot Nina annars skulle det gå på några sekunder är jag rädd. Det är så laddat att smeka Ninas bröst och nu ber hon mig smaka oljan. Jag börjar med nacken och axlarna innan jag vänder på henne och slickar hennes bröst med oförutsägbara vägar fram till bröstvårtorna som blir centrumet jag alltid återvänder till. När hon andas tyngre och tyngre tar hon resolut oljan ifrån mig och smörjer snabbt in fittan. Hon pekar på den och säger bestämt: 


- Ät! 


Hur kan jag ha något emot det?! Vi har ju redan bekantat oss, hennes fitta och jag. Den är oemotståndlig. Jag dyrkar och åtrår den redan. Det känns klokast att inte säga det än. Men jag ber henne lägga sig ner så jag kommer åt ordentligt. Jag lägger själv en kudde under huvudet på henne. Annars brukar jag närma mig långsamt när jag slickar. Den här gången känns hon för ivrig och upptänd redan så jag går direkt på ljumskarna och börjar därifrån. Sedan slickar jag några gånger med hela tungan långsamt nerifrån och upp utmed hela skåran. Slickar utmed insidan av de yttre fittläpparna, upp och ner, hon är angelägen om att jag kommer närmare så jag formar tungan som en spets och penetrerar henne med den. Hennes safter blandas med oljan till en upphetsande doft. Hon juckar mot mitt huvud och gnyr. Jag övergår till att växla lite längre perioder strax ovanför clitoris med att suga, slicka och mycket lätt nafsa i clitoris. Hon smeker mig på axlar och drar fingrarna genom mitt hår. Hon är kontrollerat vild, hon vill inte förstöra chansen till njutning. Så när jag hittat vägen till hennes njutning ger jag allt i ett högintensivt tungfladder tills hon närmar sig med ryckningar tätare och tätare till hon kommer i våg efter våg av mjuka kramper. Hon ber mig att inte sluta så jag fortsätter och hon skriker och krampar till med låren igen. Lite kortare efterskakningar sedan slappnar hon av med en lång suck. 


- Tack, säger hon! Var det du eller oljan? Det där var kraftfullt. 


- Jag vet inte. Jag är bara glad att jag kunde ge dig det, säger jag. 


- Nu måste det vara din tur, säger hon. Kicki kom hit så ska vi suga kuk!


De smörjer in kuken med oljan vilket gör det ännu skönare. De turas om att suga och slicka. Kicki och Nina vet hur de ska stoppa i tid så de drar ut på det. Nu är hela underlivet och nedre delen av magen öm av den konstanta kåtheten och av att ännu inte ha kommit. 


Jag ser mig omkring och kan inte fatta att min egen sommarstuga har blivit platsen för en sexorgie, det är för bra för att vara sant. Men nu måste jag få komma snart  annars dör jag förmodligen av imploderad säd. Som om de hörde det, suger Kicki på mina kulor samtidigt som Nina ser till att upploppet närmare sig, hon tar hela kuken i sin längd långt ner i halsen och jag kommer snart, jag känner att det drar ihop sig. Jag stönar och klappar Nina på axeln för att förvarna, hon tvekar lite men släpper ut kuken precis innan jag kommer. Hon riktar in den så att hon och Nina får det mesta på brösten. Åååååååh...jag rycker till, ja krampar när jag kommer i en jättekaskad av en veckas sparad sperma. En skön lättnad i hela kroppen. Och jag vet att detta är bara början. 
Nu är soffan ledig, jag tar Nina i handen och tar med henne dit. Hon lägger sig genast på rygg och drar mig ner mot sig. En minuts kyssande och jag är redo igen. 


- Det verkar som att jag äntligen får känna din kuk i mig, säger Nina. Det har jag sett fram emot hela kvällen. 


- Ända sen jag såg din rödhåriga läckra fitta har den varit fokus. Nu, säger jag medan jag retas lite, lägger den mellan hennes yttre fittläppar och utanpå de inre, glider lite längs med men det är inte Nina med på. Hon tar tag i händelserna själv. Tar tag i kuken och för den i sig. Jag flämtar till så skönt är det. Jag stannar längst in nån sekund bara för att ta in känslan, den varma, hala och omkramande förnimmelsen av hennes hungriga fitta. Jag håller upp hennes ben och börjar pumpa. Full inblick neråt när hennes päls klyvs av min påle. Sexigt att se. Jag smeker hennes ben samtidigt. 


Elin och Stina vill också vara med. Elin sätter sig på Ninas ansikte och ber henne slicka. Stina tar hand om Ninas bröst. Hon häller på ytterligare lite ätbar olja och slickar upp den. Stina tittar upp och fångar frågande min blick. Mitt jätteleende är nog svar nog. Elins kåtgnyn, Ninas kramande fitta, Stina som slickar bröst, jo detta är paradiset. Det räcker inte, Åsa som ansluter och kör in en dubbeldildo i Stina, hon flämtar till och Åsa stannar upp men Stina ber henne fortsätta. Var är Kicki då? Just då slickar hon mitt öra. Hon täcker mig med kyssar och smek. 
Jag försöker ta in så mycket jag kan medan jag känner lusten stegras men att jag kan pumpa ett tag till. Jag hör att Nina närmar sig så jag försöker synka med henne. Hon ber mig spruta i henne. Och glöden byggs upp. Nina rycker till en första gång och då är det nära för mig. En gång till, ännu närmare. DÄR kommer Nina och orgasmkramandet drar mig rakt in i en jordskredsorgasm för mig med. Jag sprutar rakt upp i Nina. En halv minut senare under våra efterdyningar kommer Elin under Ninas slickande. 


När jag hämtat mig kramar jag om Elin, Kicki och Nina. Efterknullshånglar lite. 


Går fram till Stina och Åsa. Kysser Stina och smörjer sedan in hennes kropp med olja. Gör samma sak med Åsa. Nu ger jag full uppmärksamhet åt dem medan Stina knullar sin dubbeldildo.  När jag smekt och masserat dem en stund sätter jag mig mellan dem på golvet och fingerpullar dem med varsin hand. Tar en stund att få in snitsen med båda händerna. Åsa är lite längre ifrån, utan dildo och allt men även hon börjar stöna. Någon av de andra tjejerna hämtar en vibrerande dildo som hon för in i Åsa. Hon låter höra ett dovt ljud av njutning. Jag fortsätter smeka Åsa utanpå. Stina är på upploppet nu det hör jag, jag intensifierar den handens jobb och så exploderar Stina och rycker kraftfullt. Jag drar henne mot mig med armen och hon vilar mot mig. Åsa stönar mot mig: 


- Nu är du helt ledig då vill jag ha äkta vara. 


Hon ber mig ställa mig framför henne. Medan hon fortsätter knullar sin dubbeldildo med hjälp av Kicki vill hon att jag bröstknullar henne. Det är faktiskt första gången jag upplever det. Jag blir hård bara av att hon säger det. Hon för ihop brösten och jag kör in kuken mellan dem. Det är underbart mjukt och skönt. Längst in kommer hon åt att suga in mitt ollon. Jag är imponerad av Åsas multitasking. Visst är det fantastiskt skönt men nu när jag kommit två gånger och Åsa är så nära är vi inte riktigt i synk. Åsa är inte finstämd när det går för henne. Hon skakar till som om hon satt på en tjur som försökte kasta av henne och hennes orgasmvrål slår nästan lock för öronen på oss i min lilla stuga. Jag kramar om henne sedan tar Elin mig snabbt i handen och placerar mig på en köksstol. 


- Orkar du så orkar jag, säger hon. 


- Jag tror det, säger jag. Nog är jag sugen. 


De andra verkar nöjda och går och duschar tror jag. 


- Då så, säger hon och sätter sig i mitt knä. Om du inte tycker mina bröst är hemska får du gärna ta hand om dem lite först. 


Hon är jättesöt när hon säger det, med sitt korta blonda hår rufsigt av kvällens aktiviteter. 


- Skojar du, jag tycker de är jättesöta och läckra, säger jag. 


De är nätta och liksom avlånga på bredden, fina och sexiga. Jag drar bara ytterst lätt med fingrarna över brösten, nuddkänner. Hon ryser, av vällust hoppas jag. Jag tvekar undrande men hon ber mig fortsätta. Efter några minuter ber jag henne luta sig mot min axel så fortsätter jag likadant på ryggen. Sedan kysser vi varandra lugnt till en början sedan hårdare och nu blir det lite mer porrig behandling av brösten. Tunga och läppar ger allt tills hon drar min förhud upp och ner tills jag är helt hård och hon grenslar mig. 


- Åh vad gott, säger hon. Jag var lite avundsjuk på de andra tjejerna som fick smaka. 


Hon rider resolut och det är så skönt så skönt. Jag är ganska uppvärmd efter Åsas behandling så jag är rädd att jag hinner komma innan henne. Försöker tänka på annat och distraherar mig själv genom att koncentrera mig på henne. Men hon kysser mig i hela ansiktet under tiden och sedan riktigt sexigt kyssande i synk med knullet, tunga och läppar samtidigt som våra kön. Jag kan inte hålla tillbaka utan kommer plötsligt i henne, jag orgasmstönar kvävt i hennes mun mitt i en kyss. Hon ger mig en halv minut sedan fortsätter hon. Jag är inte riktigt redo än, lite överkänslig i kuken i början men jag tycker bara det är rättvist att hon ska få komma också. Jag kommer snart in i det igen. Hon rider sig in i en orgasm strax efter. Skakningarna när det går för henne håller på att välta oss båda från stolen. Hon lutar sig fram och jag håller om henne och smeker henne över håret och ryggen. Vi sitter länge så och bara håller om varandra. 


Sedan bestämmer vi oss för att överraska de andra med en nattpicknick vid sjön när de andra duschat klart. Vi plockar snabbt fram lite gott och tar med det ner till sjön. När vi byter av de andra i duschen säger vi till att det finns mat. 


Efter duschen går jag ner till de andra på bryggan, sätter mig bakom Stina och håller om henne. Det blir en mysig stund på bryggan när vi går ner i varv efter den intensiva kvällen. Natten är ljum och vänlig. Jag ser mig förnöjt omkring och tänker på den makalösa kvällen och natten. Min kropp är full av hudminnen som påminner om vad jag varit med om. 

 

 

 

 

 

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.