Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

3/2, 2009 kl. 20:16, av Jesper

Bättre på sex - Lektion 3

Del 3 av 5 i serien Bättre på sex

Markus börjar bli förvirrad om sin kompis Linda. Bakom en vägg eller med ögonbindel kan man inte se vem som tillfredsställer vem.


Veckan segade sig fram i snigelfart i väntan på den tredje lektionen. Den här kursen hade verkligen väckt mitt intresse för sex igen och jag kunde knappt tänka på annat. Varenda söt tjej på stan sände ilningar ner till mitt skrev och min kuk var mer i styvt eller halvstyvt tillstånd än i det normalt vilande. Det kändes härligt och jag var laddad med sexuell energi!

Linda och jag peppade varandra när vi pratade på telefon. Vi hann inte med att träffas något och ärligt talat kändes det skönt. Jag hade ju precis upptäckt att jag kunde bli rejält kåt på henne och eftersom hon var min bästa kompis var det en komplicerad situation. Efter den andra lektionen där jag sett henne naken när hon onanerade sig till en fantastisk orgasm var hon en favoritfantasi när jag själv runkade hemma.

Liksom tidigare kursdagar möttes vi en bit innan lokalen. Linda var återigen snyggt sminkad och hade en knälång svart kjol på sig med svarta nätstrumpbyxor. Jag kommer inte ihåg att hon tagit på sig kjol någon gång tidigare, förutom när hon tog studenten. Hon var sexig och dagens tröja var dessutom tajtare än vanligt. Vi kramades och jag kände hennes mjuka bröst mot mitt. Det var oundvikligt att mitt stånd reste sig i byxorna och hon kände det tydligen.

"Är du spänd inför kursen!?", fnissade hon och tittade ner mot mitt skrev.

"Mmmm…", mumlade jag och vände mig hastigt och förläget iväg från henne och började gå åt det håll vi skulle iväg åt.

När vi kom fram öppnade Paul. Han hade redan bytt om och fått på sig en tjock morgonrock. Han log mot oss och sa att Alexandra och Robert höll på att förbereda något inför kvällen. När vi kom in var halva rummet förspänt med ett draperi och vi hörde hur de grejade med något där bakom. Jag fick instruktioner av Paul om att byta om till morgonrock jag med, så jag tog en morgonrock som hängde på en galge och klädde av mig allt. Mitt stånd var fortfarande ganska hårt, så jag vände mig bort från Paul och Linda när jag klädde om.

Alexandra tittade ut genom draperiet och konstaterade att Tove inte kommit ännu och bad oss vänta ett tag till. Vi satte oss ner i sofforna och Paul och jag hamnade i samma soffa med Linda mittemot. Hennes ben var lite oförsiktigt särade och jag kom på mig själv med att smygtitta och la märke till att hon inte hade några trosor på sig! Nätstrumpbyxorna var stay-ups och slutade högt upp på låret, men därefter hade hon ingenting!

Paul hade lagt märke till samma sak och vi försökte båda titta så diskret som möjligt mellan hennes ben. Vi satt så nära att det tydligt gick att se hennes springa och det mörka könshåret ovanför. Linda såg lite rödblossig ut och jag anade att hon gjorde det här med flit, men jag protesterade inte! Hon bytte ställning och särade lite mer på benen. Jag tyckte mig kunna ana att hennes fittläppar svullnat upp och att det blänkte lite av kåtsafter i springan.

Det knackade på dörren och Paul reste sig häftigt upp. Badrocken putade ut betydligt på framsidan och han höll ihop den med ena handen för att den inte skulle glida isär. Naturligtvis var det Tove som kommit och han mumlade fram en hälsning. Tove gav honom en snabb kram och trippade in i sin kortkorta gula minikjol och en tajt svart topp. Hon blinkade flirtigt mot mig och slog sig ner bredvid Linda i soffan. Linda hade nu fört ihop sina ben och Tove satt med benen bestämt i kors. Paul kom också tillbaka till soffan och vi satt alla och väntade.

Lindas ben gled sakta isär igen och vi stirrade återigen rätt in i hennes fitta. Hon var nu blossande röd och såg ut som att hon var upphetsad och förlägen samtidigt. Paul rörde oroligt på sig och rättade så diskret som möjligt till sin kuk under badrocken. Själv hade jag ett rejält stånd som låg varmt och hårt längs med mitt ben.

"Vad håller du på med?", frågade Tove plötsligt. "Håller du på och porrar dig?"

"Lite…", mumlade Linda förläget.

"Får jag se?"

Tove satt sig på golvet mitt framför Linda och stirrade rätt in i hennes skåra. Linda blev om möjligt ännu rödare, men drog samtidigt upp kjolen lite till upp mot höfterna.

"Du är jäkligt sexig, vet du det?", sa Tove. "Tänk om man hade sådana bröst som dig!"
"Vill du känna på dem?", viskade Linda lågt och med darrande röst.

Jag trodde inte mina öron när Linda erbjöd Tove att känna på hennes bröst. Tove nickade och Linda gled ner på golvet framför Tove. Hon drog samtidigt tröjan över huvudet och hade bara en vit spets-bh på överkroppen. De stora brösten bullade uppnosigt och inbjudande ut sig. Tove kröp upp över Linda och lade sina små händer över de stora kullarna. Hon smekte dem försiktigt och lossade sedan bh:n. Lindas nakna bröst fångade allas uppmärksamhet och hennes bröstvårtor var stenhårda. Tove smekte och nöp i dem. Till sist lutade hon sig fram och tog en av bröstvårtorna i munnen.

"Ohhh!! Vad skönt!!", flämtade Linda.

När Tove böjde sig framåt åkte kjolen upp och Paul och jag flämtade vid åsynen av den lilla rakade springan som vi hade bara två meter ifrån oss. Tove hade inte heller några trosor på sig. Jag förde in en hand under badrocken och började runka min kuk sakta. I ögonvrån kunde jag se att Paul också gjorde samma sak. Vi studerade upphetsat de två tjejernas lek på golvet och helst av allt ville jag bara gå fram och stöta in min kuk i Toves inbjudande fitta!

Bakom draperiet ringde plötsligt en klocka och som på en signal slutade Tove och Linda sina aktiviteter och satte sig i soffan igen som om inget hänt. Då föll draperiet i rummet och det första jag såg var Alexandra som satt på en stol med benen brett isär. Hon hade en vit skjorta med svart slips på sig och en rutig tajt kjol. Hon såg affärsmässigt strikt ut, det svarta håret var stramt uppsatt och det klarröda läppstiftet var iögonfallande. Mellan hennes ben satt Robert på alla fyra och vi kunde se hur han ivrigt slickade Alexandras fitta under kjolen. Han var helt naken och hade ett präktigt stånd som pekade ner mot golvet.

"Välkomna hit ikväll!! Som ni ser så är det dags att vi tar ytterligare ett steg och vi kommer att utveckla temat oralsex idag. Det är ett av de skönaste instrumenten i sexlivet och vi kommer att utföra blindtester på varandra! Jag vet att ni är lite uppvärmda efter Lindas och Toves uppdrag, men jag och Robert vill också bidra till att ni kommer igång ordentligt!"

Lindas och Toves uppvisning var alltså uppgjord! Utan trosor, deras hångel och smekningarna. Inte för att det gjorde mig något!! Jag undrade vad som menades med blindtester, men fick tankarna på annat när Alexandra började stöna högt.

"Jaa, Robert!! Slicka min våta fitta!! Stick in tungan djupt!! Åhh, jaaa!!"

Hon tog tag om Roberts nacke och förde hans mun ännu närmare sin fitta. Robert gapade stort och sög in hennes klitoris i den vidöppna munnen.

"Åhhh, slicka på min klitta!!! Kom igen!! Jag kommer!!"

Alexandra fick en skakande orgasm och tryckte fast Robert mellan sina ben medan orgasmvågorna sköljde över henne. Hon stönade och flämtade högt och när spänningarna började ebba ut kastade hon sig direkt ner på golvet och tog Roberts kuk i sin mun. Hon sög honom girigt och den hårda kuken glänste av saliv och det röda läppstiftet längs skaftet.

Robert grymtade upphetsat och stötte sin kuk ner i Alexandras mun som om det vore en fitta han knullade. Han var nära nu, men Alexandra sög försiktigt för att dra ut på det. Till slut tog hon i hårdare med sina läppar och Robert skrek ut sin utlösning. Sperman började spruta inne i hennes mun, men Alexandra glömde inte att de hade publik och tog ur kuken ur munnen och runkade ut de sista spermastrålarna över hennes haka och hals.

"Guud!! Det var underbart älskling!!", stönade Robert.

Han kysste sin fru intensivt och brydde sig inte om att hon var alldeles kladdig av sperma i ansiktet. Safterna från de båda blandades av deras virvlande tungor och läppar.

"Tack själv, sötnos!!", sa Alexandra. "Vad tycker du? Ska vi ta hand om våra deltagare nu? Jag är nyfiken på hur de sköter sig!"

"Givetvis!!"

Robert fångade upp en morgonrock och tog den på sig. Alexandra drog bara ner sin kjol och brydde sig inte om att ta på några trosor. Först nu la jag märke till förändringarna som de gjort i rummet bakom draperiet. I den vänstra delen av rummet stod en provisorisk avskärmande svart vägg uppställd. Väggen hade några runda decimeterstora hål på lite olika höjd och det var ganska uppenbart vad man förväntades sticka igenom hålen…

I den andra delen av rummet var två stolar uppställda som hade "hållare" för benen, liksom en gynstol, men de såg betydligt skönare ut med mjukare klädsel med en varm djupröd färg. De var ganska höga och jag kunde föreställa mig att de var perfekta för att utöva oralsex på en liggande tjej. Mina tankar rusade iväg och jag trodde inte att detta var sant!

"Vi har inrett lite speciellt idag för att ni ska få öva oralsex utan att den ni utför det på vet exakt vem ni är! Vi är inte så många, men det kommer att räcka ändå. Det är det vi kallar för blindtest! Tror ni att det kommer att vara okej?", frågade Robert.

Alla nickade förväntansfullt och såg nyfiket på inredningen i rummet. Jag tror att alla förstått ungefär vad det skulle handla om.

"Vi kommer att börja med killarna! Paul och Markus, vill ni komma med här?"

Alexandra gick före oss in bakom den avskärmande väggen och väl utom synhåll ställde hon sig mycket nära mig och knöt upp min morgonrock. Hennes händer smekte mitt bröst och min mage innan hon bestämt tog tag runt mitt redan hårda stånd och runkade sakta några tag.

"Du var visst redan beredd Markus!! Bra!! Ta av dig morgonrocken och leta upp ett hål som passar!!"

Jag tog av mig och såg Alexandra genomgå samma procedur med Paul. Han var fortfarande helrakad och kuken såg enorm ut. Alexandra använde båda händerna för att runka den och han stönade av behandlingen. Hon hade svårt att släppa taget om honom, men ledde honom sedan fram till ett hål i rätt höjd. Han ställde sig tillrätta och förde ut sin stora kuk och pungen genom hålet. Det fanns ett höftband monterat som hon spände runt honom och drog åt. Samma sak skedde med mig och snart stod vi fastspända bakom den svarta väggen med våra bultande stånd stickande ut på andra sidan.

"Nu har vi riggat killarna!", hördes Alexandras röst. "Nu är det dags att dra lott!!"

I rummet hördes ett mummel och en låg diskussion som jag inte hörde.

"Är ni beredda killar?", undrade Alexandra. "Vi har avgjort vem av tjejerna som ska få öva på vem av er! Ni kommer inte att få veta om det är Tove eller Linda som suger av er, men det är tillåtet att fantisera om det!"

Jag sneglade mot Paul och han log brett mot mig. Inget dumt läge vi hade! Sedan hann jag inte fundera mer på det, utan kände en hand försiktigt sluta sig runt min kuk. Några långsamma handrörelser masserade mig innan jag kände en tunga mot mitt ollon. Var det Toves eller Lindas? Ovissheten var jobbig, men samtidig otroligt upphetsande. Tungan slickade runt mitt ollon och runt de känsliga kanterna. Det var fantastiskt skönt! Alexandras röst hördes bakom väggen när hon berömde tjejerna eller gav tips.

"Ta honom i munnen! Använd mycket saliv!!"

Mitt bultande stånd försvann in i en het och våt mun. Min kuksugerska sög mig in och ut i jämn takt. Själv kunde jag inte jucka emot, eftersom jag var fastspänd över höfterna. Då och då tog hon ut kuken ur munnen och runkade den eller slickade försiktigt för att hindra mig att komma för snabbt. Jag stönade högt och kände det sköna pirrandet i pungen. Även Paul flämtade högt och varnade att han var nära att komma.

"Nu är det snart dags tjejer! Få honom att spruta!! Om ni vill får ni ta satsen i munnen, annars runkar ni av honom sista biten!", sa Alexandra.

Min tjej tog ett försiktigt grepp om min pung och smekte den försiktigt. Samtidigt sög hon in mig i munnen mellan läpparna och knep åt. Med mycket saliv knullade hon min kuk med sin mun ut och in fortare än tidigare. Det var obeskrivligt skönt och jag kände hur det började närma sig en dunderutlösning. Pirret i pungen började sprida sig i hela kroppen och övergick nästan till en kramp.

"Jag kommer!!", förvarnade jag med flämtande röst.

Munnen på andra sidan gjorde inget för att dra sig undan och jag kände hur kuken börjar pulsera, växer ännu lite till och slutligen exploderar jag i en överväldigande utlösning. Stråle på stråle av sperma skjuter ut och går rakt ut i den okända munnen. Hon fortsätter att suga ivrigt och sväljer min säd. Jag känner orgasmvågorna skölja över mig och är glad att jag är fastspänd för annars hade jag kanske rasat ihop. Benen är som gelé och till slut ebbar allting ut och jag känner hur tjejen slickar min kuk ren från de sista spermadropparna.

Under tiden som jag fått min utlösning har också Paul kommit och han ser lika matt och nöjd ut som jag. Alexandra kommer runt hörnet och släpper loss höftbandet. Vi tar på oss morgonrockarna igen och möter resten av gruppen på andra sidan. Tove och Linda ser båda rodnande generade och upphetsade ut. Inte med en min avslöjar de vem som haft min kuk i munnen och som svalt min sperma.

"Mycket bra jobbat tjejer!! Jag tror att ni bägge har talang för det här, men det gäller att öva ofta!!", berömde Alexandra.

"Håller med! Det såg väldigt bra ut från det här hållet!!", instämde Robert som tydligen suttit på lite avstånd i en av sofforna. "Men nu är det väl tjejernas tur också, eller hur? Jag skulle tro att de gärna vill ha lite avslappning med och vi får inte glömma bort att killarna också måste lära sig att utföra oralsex! Inte bara ta emot!!"

Han tog upp en påse bakom soffan och packade upp två svarta huvor i något läder/latexmaterial med hål bara för näsan och munnen. Jag såg på Linda att hon såg lite orolig ut, men när Robert lugnade henne och gav henne en kram gick hon med på att ta på sig den. Hon hade inte en möjlighet att se vad som hände runt henne och det hade inte heller Tove som själv hade tagit på sig sin huva. Robert ledde Linda upp till den ena stolen och fick henne att ligga ner och hjälpte henne att få upp benen i "hållarna". Hennes kjol gled ner mot midjan och jag kunde se att hon var alldeles våt i sin fittspringa.

Robert hjälpte också upp Tove i samma ställning på den andra stolen. Hennes hårlösa fitta var plaskvåt och det var fuktigt långt ner på låren. Blygdläpparna var inbjudande svullna och rosaröda. Hon suckade förväntansfullt och ville säkert att någon snabbt skulle komma fram och smeka henne. Tänk att det låg två så sexiga tjejer och bara väntade på oss! Robert höll fram sina händer och tecknade åt oss att välja. Skulle jag få Tove eller Linda på min lott??

Svaret blev Tove! För någon vecka sedan hade jag jublat, men nu kände jag ett stygn av besvikelse och lite svartsjuka över att Paul fick slicka min bästa kompis. Hon låg ju där våt och villig och dessutom skulle hon inte veta att det var jag. Linda hade ingen aning att jag var sugen på henne och det skulle kännas jobbigt att berätta nu efter alla år vi känt varandra. Det hade varit perfekt att få henne på min lott!

Robert förklarade att lottdragningen var avgjord och instruerade oss att vi inte behövde gå direkt ner mellan tjejernas ben, utan reta dem lite först. Han hjälpte både Tove och Linda av med deras toppar och bh och spände därefter försiktigt fast deras händer med hjälp av remmar i armstöden på stolarna. De skulle inte ha en möjlighet att känna efter vem som var vem i den här leken. Tjejerna var varandras kontraster där de låg, Tove var liten, blond och smal med små kullar till bröst medan Linda var mer mullig, mörkhårig och med riktigt stora bröst. Bägge var nakna förutom att de hade sina kjolar kvar vid midjan och Linda hade sina sexiga stay-ups i nätmönster på sig.

Ett tecken från Robert visade att vi nu kunde börja och jag gick fram till lilla Tove. Hon såg så läcker och sexig ut där hon låg fastspänd på rygg med benen särade att jag tillfälligt glömde av min svartsjuka mot Paul. Jag gick runt henne ett varv och tittade på henne ordentligt. Allting kändes overkligt och jag var tvungen att sträcka fram en hand för att ta på henne för att kontrollera att jag inte drömde. Min hand strök över hennes mage och först ryckte Tove till av den överraskande beröringen, men sedan började hon gny tyst. Hon ville ha mer!

Jag smekte hennes små bröst med mina händer och de reagerade med två stenhårda bröstvårtor. Lätt nöp jag lite i dem och tog sedan en av dem i min mun och sög och slickade på den. Det var nästan så att jag kunde få in hela bröstet i munnen om jag gapade stort. Jag provade att sticka in ett finger i Toves mun och hon sög in det girigt. Hade det varit min egen kuk som sprutat i hennes mun för bara ett litet tag sedan? Tanken tände mig och jag kände att det började styvna igen mellan mina ben.

Nu flyttade jag mig ner till hennes ben och kände längs med låren, ner över vaderna och fötterna på den mjuka huden. Robert viskade åt mig att ta dem i munnen och jag höll upp hennes fötter och tog hennes tår i min mun. Tove flämtade till när jag lät min tunga virvla mellan hennes tår. Hon rörde oroligt på sig när jag slickade och kysste hennes bägge fötter.

"Slicka mig!!! Snälla!!", bad hon upphetsat. "Snälla…snälla…"

Det var dags nu och jag närmade mig den plaskvåta rakade springan. Jag blåste lite lätt på den släta huden och förde isär hennes blygdläppar med mina tummar. Safterna flödade ur Tove och jag såg att den lilla knoppen längst upp var hård. Försiktigt slickade jag henne nerifrån och upp. Smakade på hennes safter. Stannade lite på klitoris och retade henne med min tungspets. Sög in den i munnen och fortsatte att slicka på knoppen.

"Guud!! Vad skönt!! Fortsätt!! Jag kommer att komma snart!! Fortsätt!!", kved Tove.

En blick på Robert fick mig att avbryta och han viskade åt mig att dra ut på det lite till. Då kommer orgasmen att bli ännu starkare. Han tipsade mig att slicka henne försiktigare och inte direkt på klitoris, kanske i stjärten om jag ville. Jag hade aldrig gjort det förut, men nu var jag så kåt att jag troligen gjort vad de än hade sagt till mig. Min morgonrock hade glidit isär och min kuk pekade stenhårt rakt ut.

Igen smakade jag på Toves fitta, lät hennes safter rinna in i min mun och slickade i mig dem med min tunga. Hon var nära orgasm igen och jag följde hennes springa neråt, över den tunna huden och kände till slut hennes stjärthål med min tungspets. Jag provade försiktigt att slicka över det och stack även in spetsen en liten bit in i stjärten. Tove höll på att bli galen!!

"Åhhhh!! Min stjärt!! Slicka min stjärt!!! Skööönt!!!!"

Robert gjorde tummen upp och tecknade att det var dags för avslutningen. Han visade två fingrar och jag förde in två fingrar i Tove och fingerknullade henne. Direkt blev fingrarna glansiga och våta. Samtidigt slickade och sög jag på hennes knopp som var stenhård som en pärla. Jag såg hur hennes kropp spändes i en båge och hur musklerna i magen sedan drog ihop sig i en krampaktig impuls.

"Iiiiiiihhhhh!!! Kommer…kommer…kommer…", skrek Tove.

Jag fortsatte att slicka henne medan orgasmen ryckte tag i hennes kropp. Hon skakade, slappnade av och skakade igen i vågor. Orgasmen varade säkert i nästan en minut och jag trodde nästan att jag hade skadat henne. Till slut ebbade det ut och hon sjönk utmattad ihop i stolen. Hon såg ännu mindre ut än tidigare och jag ville befria henne från remmarna och huvan och ge henne en stor kram. Robert hade dock andra planer.

Han pekade mot Linda och jag såg att Paul slickade hennes fitta intensivt. Linda stönade och flämtade av behandlingen och hade inte långt kvar till sin orgasm. Plötsligt kände jag en hand som bakifrån tog tag runt min styva kuk och runkade den några drag. Det var Alexandra! Hon ställde sig på knä framför mig och tog min kuk i munnen. Hennes teknik var effektiv och det började pirra direkt i min redan tömda pung. Samtidigt som jag hörde och såg att Linda fick sin orgasm av Pauls tunga kände jag ett finger leta sig bakåt mot min rumpa och tränga in i mitt stjärthål. Stimulansen från Alexandras finger och mun fick mig att komma hårt igen och jag sprutade ner i hennes rödmålade mun.

Sedan känns som om allt det overkliga återställdes på nolltid. Paul och jag fick order om att gå och byta om och samtidigt släppte Robert och Alexandra loss tjejerna och befriade dem från huvorna. De försökte också lista ut vem det var som hade slickat dem, men inga tecken fanns och de gick och klädde sig med. Alexandra och Robert tackade för kvällen och gav oss massor av beröm. Vi påmindes att det var två lektioner kvar och att vi hade en del kvar att lära, även om vi hade klara denna del av kursen mycket bra.

"Innan nästa gång vill jag att ni skickar in en fantasi som kan förverkligas genom rollspel!", sa Robert. "Något som ni verkligen skulle tända på!! Det kan vara doktor/patient, lärare/elev, eller så. Låt er fantasi skena iväg!"

Vi gick från källarlokalen för den tredje gången och trots två utlösningar kände jag mig inte nöjd. Något gnagde inombords och jag anade att det hade med Linda att göra. Jag hade inte fått henne och det störde mig. Var det bara för sex, eller höll jag på att bli kär? Det skulle kunna sluta med katastrof om hon inte kände detsamma för mig, men varför skulle hon göra det?

"Var det du?", sa Linda lågt när vi närmade oss stället där vi skulle skiljas.

"Va,…", spelade jag oförstående.

"Det var du!!", log Linda.

"Nej, men…", stammade jag. "Vi fick ju inte säga…"

"Okej, men OM det nu var du så gjorde det inget!! Säkert!!", hon blinkade menande, kramade mig och vi skildes åt.

"Vi ses nästa vecka!!", ropade hon glatt och vinkade när hon kommit iväg en bit.

Uppenbarligen trodde hon att det var jag som slickat henne! Hon hade dessutom sagt att det inte gjorde något! Jag var alldeles förvirrad och alla tankar i mitt huvud snurrade. Var hon intresserad av mig med, eller var det bara för att hon inte kunde se? Jag gick grubblande hemåt och funderade på Linda och om nästa veckas rollspel kunde klara ut några frågor…

10 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.