Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • REA
  • REA REA

12/9, 2014 kl. 21:03, av chatta

när det började på allvar

Del 3 av 3 i serien fina kompisar

här kommer en fortsättning eller ska vi säga en rättning av tidigare innehåll då en av aktörerna på en annan sex-site skrivit sin version av vårt agerande.

När jag skrev novellen ”mina kompisar” så var det lite för att återuppleva det som då hände och avsikten var att hålla mig strikt till sanningen för såsom många av er vet så överglänser sanningen många gånger fantasin. Men jag kunde inte hålla fast vid det utan gled vidare med fantasins hjälp.

 

Nu har det otroliga hänt att novellen blev läst av den kvinnliga huvudrollsinnehavaren som också i sin novell tog ner mig på jorden när hon rättade berättelsen så att den mer stämde med sanningen.

 

Nåväl här kommer min fortsättning och nu ska jag vara sanningen närmare, men lite får jag väl......

Så får vi se om hon greppar pinnen. Jag menar stafettpinnen och att hon skriver sin version.

 

Läs alltså novellen ”sanningen om mina kompisar”. Som finns på sexnovell.se

 

Är själv nyfiken på vad vi kommer ihåg och hur nära sanningen vi kommer. Det finns några som känner till våra lekar och det vore intressant om de ville kommentera sina uppfattningar utan att avslöja våra identiteter.

 

 

När någon vecka förflutit så ringer Stina, min sambo, till AM och ber dem komma hem till oss men AM vill att vi kommer dit då de har sina barn att tänka på.

 

Vi tar lite att grilla med oss och åker till dem. Fredagskväll i maj månad, solen har värmt upp pool-rummet. AM o Lennart har tänt grillen, tagit fram lite vin o öl samt läsk till tre av sina töser. Den fjärde o äldsta (16år) är ej hemma.

Vi äter o dricker, snackar o tramsar. Barnen är lugna o kanske lite blyga för oss. Efter någon timme, klockan har väl närmat sig nio, så tar AM sina töser o går för att natta dem.

 

När AM kommer tillbaks så har vi andra dukat av, hon tittar lite lurigt på mig o så säger hon Vill ni bada så finns det badkläder bakom skärmen där ni också kan klä om.

Kom nu ihåg att jag har inte sett AM naken, ej heller haft sex med henne, just detta var ju ej sant i min första novell.

 

Stina tittar på mig, ser att jag ler, så hon svarar Visst ska vi bada men jag tycker det är jobbigt med våta badkläder. Reser sig upp, går fram o känner på vattnet. Detta blir signalen till mig, jag reser mig och börjar knäppa upp skjortan, får den av mig, låter byxor o strumpor göra sällskap med skjortan på stolen. Ser Stina ta av bh:n o trosorna men låter skjorta o kjol vara på. När hon tar armen bak för att knäpp upp behå:n vänder jag blicken mot Lennart o AM som sitter kvar på sina stolar. Lennart stirrar stint på Stina medan AM fladdrar med blicken mellan mig o Stina. Själv har jag fått av alla kläder utom mina boxer-shorts

 

Min sambo spänner ut sina boppar när hon låter sina sista kläder falla till golvet, väl medveten om att det sitter en man och njuter av att se hennes runda former avtäckas. Mina kalsonger åker av samtidigt och vi låter våra kompisar kolla in oss medan vi långsamt går förbi dem mot poolen o vattnet. Väl i vattnet simmar vi medan vi inväntar deras agerande. När så Lennart reser sig upp o börjar klä av sig så gör han det med ryggen mot oss. Lennart står med kalsongerna kvar på, verkar blyg inför oss. När han så äntligen får av det sista plagget så förstår vi hans tvekan. Med fullt vajande stånd går han mot poolen o hoppar i. Stinas ögon lyser o hon är lite tänd medan AM är sur på Lennart o skäller på honom för att han inte har kunnat hålla styr på sitt kön.

 

Både Jag o Stina var så fixerade vid Lennart, hans kön, dess styvhet o hans uppenbara skamsenhet men också stolthet över sin styva kuk, så jag glömde bort att kolla in AM:s nakna kropp. Ännu visste jag inte hur hennes bröst eller kön såg ut för hon hoppade i när vi njöt av Lennart:s kropp.

 

Avvaktande simmar vi runt varandra. AM låter mig inte komma nära henne medan Stina låter Lennart vara nära o titta hur mycket han vill, hon sätter sig på pool-kanten med benen i vattnet,

ger honom full insyn på sitt kön. Jag simmar fram till dem, måste kolla, ingen tvekan utan Lennart:s kuk inte bara står utan den pumpar fram o tillbaka i vattnet framför Stina:s blottade kön.

 

Inget speciellt annat händer utan när vi badat färdigt går vi upp o klär oss. Nu kommer inte AM undan, jag ställer mig framför henne, låter mina ögon njuta av hennes nakenhet, hennes små hängiga pattar med spenarna utstående, hennes mage med lite krulligt könshår. Hon torkar sig märkbart irriterad över sin mans ståkuk samtidigt som min inte står.

 

Under maj månad fortsätter vi att bada på kvällarna när deras töser gått o lagt sig. AM är väldigt nyfiken på vår sätt att vara. Att vi badar nakna i havet. Så en söndagsförmiddag frågar vi om de ska följa med till havet. Vi packar in oss i bilarna med matsäck och badkläder. Deras tre minsta töser är också med.

 

Väl framme så har solen gått i moln och vi parkerar vid textilstranden. Tar våra grejor o går mot naturiststranden, breder ut handdukarna att sitta på, kollar på de fåtal flanörer som går fram o tillbaka, alla är i vår ålder eller äldre. Ingen badar eller är naken.

 

Efter vi fikat frågar jag töserna om de vill bada, de är fem, nio o tolv fyllda, den äldsta något mullig och med tydliga bröst. Om du också gör det svarar de. Okey först i, svarar jag, reser mig o får av mig kläderna. Ser att mellan tösen kämpar med baddräkten när jag helt naken börjar gå mot vattnet. Hon ser att jag går och skriker mycket argt. Du fuskar, du fuskar!

 

Gör jag väl inte. Svarar jag,

jo säger hon du har inga badbyxor på dig.

Men på denna strand behöver man inga badkläder, säger jag

 

Hon tittar på mig, drar av baddräkten o springer naken med lillsyrran ut i vattnet. Det är lite kyligt så vi blir inte länge i havet. När jag går upp ser jag storasystern står o gråter, säger till deras mamma att hon får ha baddräkten på. Det är inte det, säger AM. Säkert? Frågar jag. Ja, hon har mens, förklarar AM.

 

Jag sveper en handduk om mig för att inte genera henne då jag inte är säker på att hennes mamma har rätt o går fram till SS (stora syster) och säger. Du kan slänga din binda i soptunnan om du vill bada, så badar jag en gång till. Hon tittat på mig o lyser upp. Innan jag hinner vända mig om så har hon fått av sig allt utom trosorna. Hon går till soptunnan o fumlar med något, får av sig trosorna också, vänder o går mot mig helt naken utan den minsta blygsel.

 

Här kommer en tolv-årig helnaken tös gående mot mig. Jag ger mig attan på att hon är helt medveten om vilken effekt hon har på mig. Denna tös som fyllt tolv har större bröst än sin mamma, hennes runda barna kropp med läckra bröst och med en knallröd buske. Hennes könsbehåring är kraftigare än jag kunde gissat. Jag kan inte hjälpa det, jag känner hur min kuk fylls med blod o styvnar. Här står jag naken på en strand med tre nakna småtöser och får ett rejält stånd, runt om oss finns min sambo, flickornas föräldrar o en sex-sju andra vuxna människor som alla är påklädda.

 

För att försöka rädda situationen så skriker jag, skynda dig också sticker iväg mot vattnet. Vid vattenbrynet håller jag på att springa på två tanter i 60-års åldern, måste stanna till framför dem med picken styv o gungande, bakom mig kommer en mycket ung tjej lufsande, lika naken som jag, med två runda, välfyllda pattar stretande och med sitt kön väl dolt bakom en eldfärgad buske.

Dessa tanter måste ha insett varför min kuk var styv o vad den ville göra i denna stund.

 

Jag och SS sprang ut i havet o simmade några meter. Jag dök ner framför henne, jag måste kolla om jag kunde se hennes kön. Vattnet når oss till axlarna där vi står när jag sjunker långsamt framför hennes nakna kropp. Ser hennes bröst gunga i vattnet, ser de spetsiga bröstvårtorna, ser hennes navel, ser könsbehåringen framträda, inser att könet är väl dolt av två hoptryckta ben o en eldröd buske. Sittandes på botten ser jag henne sära på benen samtidigt kommer två händer fram mot musen. Tjejen tar och stryker över sitt kön för mig med sina händer eller så vill hon både dölja o visa sitt kön för mig. Återigen växer min kuk till maximal storlek. Jag är rejält kåt o kan inte göra något. Reser mig upp o kollar noga på tjejens ansikte som rodnar lite lätt, hon är gladare än jag någonsin sett henne.

Allt okey frågar jag

Vad tycker du svarar hon.

Jo du är enormt fin. Blir mitt svar

Jaha, svarar denna tolvåring mig

 

Ännu idag vet jag inte om hon rörde min kuk med munnen eller med fingrarna eller om hon bara satt still på botten efter att ha sjunkit ner framför mig. Men det som hände var att jag fick en kraftig utlösning, jag pumpar min sperma ut i havet framför en barnunges uppspärrade ögon. Man ser hur sperman skjuter ut ur kuken, hur varje sprut håller sig samman o rör sig som en orm mot tösen. När hon långsamt höjer sig har hon ett leende på läpparna

 

Är du klar så vi kan gå upp säger hon lurigt tittande på mig.

Ja säger jag men du måste nog göra något först.

Menar du detta frågar hon när hon vänder sig mot mig med ryggen mot stranden o sina föräldrar. Menar du detta säger hon igen och smörjer in sina bröstvårtor med sperman som fastnat på magen
 

Vi går upp till de andra på stranden o sätter oss nakna i sanden. Vädret har svängt o solen tittat fram. Det känns skönt av många anledningar. Jag kollar runt på de andra tre vuxna om de har märkt något. SS:s pappa tittar intresserat på sin dotter, hennes mamma är något okoncentrerad som om hon vill något men inte kan bestämma sig. Min sambo Stina ser på mig med en konstig uppsyn.

 

Trots att solen värmer på så har fortfarande ingen annan på stranden klätt av sig men det finns ett stort intresse hos några killar i min ålder att kolla in vår unga tös med den röda busken och de ovanligt fina bröst som hon redan har. Jag frågar AM om hon vill bada eller om vi ska klä på oss o åka hem. Innan hon hinner svara så viskar Stina till mig att hon vill inte bada men hon solar gärna musen så de tittande får se på något annat än barnamusen som de inte kan slita sina ögon från.
Även om du tar av dig så gör inte jag det, säger AM, till Stina jag vågar inte men jag vill se om du vågar. Jag har aldrig visat mig naken offentligt.
 

Viskande till mig säger hon. Min dotter trivs med uppmärksamheten, jag trodde inte hon skulle våga bada naken när andra människor ställde sig att titta, jag förstår inte hur du kan få oss till att göra detta.

Så har vi alla fått av oss utom AM , jag o Lennart badar med med småtöserna. Lite längre bort har tre killar i 20-25 års ålders också fått av sig o badar. När jag kommit upp så har AM lättat lite på kläderna och när vi står runt henne o torkar oss så får hon av sig allt. Jaså, säger jag, var det killarna där borta som fick dig på andra tankar, vill du bada så kommer vi närmre och ser bättre, hon rodnar, säger inget men reser sig o följer med ut i det kyliga vattnet. Jag tittar intensivt på henne, kan inte låta bli att kolla in hennes kropp, det kalla vattnet har fått spenarna att stå rakt ut vilket fascinerar mig.

 

När vi gått upp så frågar jag om någon vill följa med en bit bort på stranden, jag tänkte jogga lite lätt för att bli torr o få upp värmen. AM o SS följer med mig när jag joggar längs stranden och de passar på att kolla in grabbarna som trivs med uppmärksamheten.

Sedan åker vi hem. Några med nya erfarenheter.

 

Vi fortsätter att åka till havet o bada. När hösten kommer så badar vi i poolen o bastar.

Vi är alltid nakna o ungarna är ofta med. Vi har skitkul med var andra utan att sexa till det. Det finns givetvis en spänning mellan oss vuxna. Jag är kanske lite annorlunda på så sätt att jag kladdar inte utan tänder jag på någon så visar jag vad jag vill.

Med AM är det så att hon är frustrerad över att jag aldrig rör henne, detta blir extra jobbigt för henne när hon ser att hennes make då å då har stånd när Stina är nära honom. AM klarar inte att min kuk o jag inte ställer upp för henne.

 

En vinterkväll när jag o AM går från bastun ut till poolen så får hon smaka. Vi badar i det kylslagna vattnet. AM går före mig uppför badstegen baklänges, nästan ända uppe stannar hon, kom säger hon när jag stannar till nedanför henne. Jag fortsätter upp och synar henne från tårna o upp. Nu kan jag inte o vill ej heller avhålla mig, min kuk reagerar när hennes fitta dyker upp framför ögonen på mig, ju mer jag tittar ju mer fylls kuken, när jag tar nästa steg på stegen så säger jag.

Du ser vad som händer med mig så antingen går du snabbt upp och in i bastun till de andra eller så särar du på benen o håller dig fast i stegen för nu accepterar jag inte ett nej.
 

Jag känner hennes lukt slå emot mig, det stinker kön om henne, hon har varken kraft eller någon tanke på att backa ur. Nu är jag på steget nedanför vilket innebär att min kuk når fram, hennes könshår killar mitt ollon o jag sträcker på mig samtidigt sätter AM sig lite ner och jag har kuken i min kompis fru. En väldigt obekväm ställning så efter några drag så bestämmer vi oss för att gå in i bastun. Detta var bara ett första smakprov som gav mer smak.

Efter några minuter går AM ut för att duscha och jag hänger på, i duschen går hon upp på tå samtidigt som jag går fram till henne, knäandes med bajonetten framåt och snett uppåt når jag öppningen i henne. Hon tar min kuk o drar den i sin springa för att sedan hjälpa den in, några drag fram o tillbaka i en tjej som har fått smak för det goda i livet. Drar mig ur, viskar till henne vi måste lugna oss, nu måste jag få ner ståndet så vi kan gå in i bastun.
Stina kolllar in mig när vi kommer in i bastun igen men säger inget utan går ut till poolen med sig lockar hon Lennart.

AM smeker mig när vi sitter sidan om varandra i bastun. Min pung, min kuk njuter av behandlingen. Kuken svullnar upp när AM smårunkar mig, på ollonet sipprar först en liten droppe fram för att följas av fler. Mitt pekfinger doppar sig i detta för att därefter smörja hennes erigerade bröstvårtor. Hon lägger sig ner på laven med ett ben bakom ryggen på mig och det andra i mitt knä. All prydhet o blygsel är borta, nu finns bara lust o kåthet kvar. Nu finns bara längtan efter att bli helt tillfredställd hos denna kvinnliga varelse. Mina fingrar letar sig upp längs låret mot denna ljuva grotta vars öppning glänser i sin lusta. Varje gång som mina fingrar berör könshåren så vibrerar fittan o AM gnyr, mina fingrar särar på fittläpparna så hennes grotta öppnar sig inför mina ögon. Långfingret glider i hennes springa upp o ner, upp o ner utan att röra vid den nu blodfyllda klitorisen, fingret roterar i fittan utan att tränga in. Vem av oss som är mest upphetsad vet jag inte men att få bästa kompisens unga fru på rygg på detta vis slår allt jag tidigare kunnat fantisera om.

 

Hennes inför präst o församling uttalade löfte om trohet till sin maken är glömt kvar finns lusten efter att få njuta av första bästa kuk som finns i närheten. Själv njuter jag vid synen av fittans krampaktiga försök att suga in mina fingrar i sitt lystna gap. En kvinna som suckar inför chansen att bli betäckt av en annan hane.

 

Men säg den glädje som varar för nu hörs stegen av våra respektive närma sig, snabbt reser vi oss och går ut i duschen för en sista kall avsköljning för att något dämpa vår lusta.

 

Så här fortsätter vår samvaro ett antal veckor framåt utan att vi lyckas fullfölja istället är det min sambo som villigt låter sig bestigas av mig efter varje besök hos Lennart och AM.

En kväll berättar jag för Stina att jag är helt knäpp efter hennes väninna, hon frågar om jag har knullat AM. Nej säger jag, har bara lekt med hennes fitta o provat att sticka in den men ni kommer alltid o stör så vi måste avbryta.

Nästa gång vi bastar så ta med henne in ett rum o knulla av dig på henne innan vi kör hem. Svarar Stina

Men om Lennart märker det, frågar jag.

Jag uppehåller honom så att han inte lämnar bastun, vi får ha lägre värme på, men tillägger Stina, Du får inte duscha eller tvätta av dig innan vi kommit hem. Jag vill känna hennes lukt o din när du knullar mig hemma inte bara din upphetsning som jag hittills känt varje gång vi kommit hem från dem. När vi står här hemma och du klätt av dig och din pick rest sig framför mig så har jag undrat om det är mig eller AM du helst vill ha. Därför vill jag känna hennes fittlukt från din nyknullade kuk, Jag vill se om jag kan locka dig att ta mig också, vill veta om hennes sex är bättre än mitt, om hon är villigare än mig, om hennes mus lyckats klämma musten av din kuk.

 

 

Det kommer mer om responsen inte uteblir

 

 

 

 

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

rullstolskul100

mer väldigt härligt

3/5, 2015 kl. 22:20

#3

chatta

Nils
15 år och en vecka så kom hon hem en kväll till mig för att praktisera och då jag ville hon skulle få en fin praktik så åkte hon inte hem förrän min fru bjudit oss båda på frukost.
Verkligheten är ibland vassare än fantasin.

30/10, 2014 kl. 13:43

#2

Nils

Väldigt skönt att vara helt näck.Att sedan få knulla med lika sinnade blir spettet ännu hårdare.Men äldsta tjejen har inte fått mer än visa sitt intresse låt henne känna &prova på & ävrn få se när ni knullar.

15/10, 2014 kl. 20:06

#1

swemale

Läser gärna mer i denna serie... eggande....

15/9, 2014 kl. 15:35